Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Alina
Nekem sem néztek méhszájat még!
Bevallom zavart is... főleg az interneten olvasott tragédiák után... de állítólag az UH-on is látja ha valami nem stimmel és akkor megvizsgál amúgy is. Az én dokim nem szeret feleslegesen belepiszkálni a dolgokba, (pl. nem csinál rutinból rákszűrést sem minden kismaminál) mert azt mondja az többet árt mint használ!

Szelivi
Apum is bent lehetett... azt mondta csúnya vörös voltam és ordítottam!
Nem bánnám ha Áront a férjem fürdetné meg első alkalommal!

mamacka és Áron
20+6

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szelivi, amit anyukád mondott, az is szomorú... Ja, hogy csak az első baba szenved???
És egyáltalán minek minden nap megfürdetni a kisbabákat a kórházban? Otthon sem elsősorban a tisztántartás a fő cél... Mondjuk az legelső fürdetésnél még csak-csak megértem a dologot, mármint magának a fürdésnek a szükségességét, de ahogyan itt ezen a filmen láttam, az semmiképpen sem érthető, elfogadható, Azt gondolom, hogy ilyen durván, érzéketlenül, szinte dobálva a csap alá nyomni a babát (tényleg nem volt alátámasztva a gerince, csak úgy lógott szegénynek a feje hátrafelé), jól megsikálni villámgyorsan, majd jöhet is a következő... ez nem elfogadható. Én, hacsak nem leszek ágyhoz kötve, nem fogom ezt kiadni a kezemből. Az újszülöttet első hónapjában rendkívül sok fájdalmas élmény éri a zajoktól, fényektől, stb. S főként születés utáni napokban, amikor még próbálja azt a sokkot kiheverni, hogy kikerült a biztonságos, meleg, csendes anyaméhből, és próbál valahogy alkalmazkodni a világhoz...

Én nem akarok itt feleslegesen rosz érzéseket kelteni senkiben, nekem ez döbbenet volt, ezért akartam veletek ezt megosztani. Láttam már, hogyan mossák le egy kórházban a magzatmázat a babáról és az akkor nem volt ilyen iszonyat. Lehet, hogy én túl érzékeny vagyok erre, nézzétek el nekem.

Nadine, nekem is csak a mostani doktornéni végez viszgálatot, nem túl hosszan, de mindig megbizonyosodik arról, hogy a méhszáj és a méh rendben van. A kismama nyugalma a legfontosabb, ha rágódsz ezen, az nem tesz jót. Nem szokása orvosoknak beavatni a pácienst a dolgokba, és ezen változtatni kell. Én szólnék a helyedben, hogy ezt igénylem - mármint a megnyugtató vizsgálatokat - persze anélkül, hogy feleslegesen piszkálnának.

További szép estét!

indianyo

Cory!
Nagyon szépen köszönöm. Ki is másoltam az egészet egy world file-ba, ha véletlenül eltűnne.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Vikó!
Szegény tesóm ezt megúszta, sose volt első. Én meg otthon születtem. Engem mázosan vittek be a kórházba. Anyukám szerint nem fürdettek, hanem hintőporral beszórtak. Anyukám szerint emiatt lett striás a bőröm. Szerintem csak egyszerően gyorsan nőttem.
Szegény babáknak nem árt ha lóg a fejük. Az összes csemecsemős könyvben az van, hogy tartani kell a fejüket.

Kép
szelivi

Livi, azt hiszem, az utolsó két mondatodat nem értem, most árt vagy nem? Kép

Én úgy érzem, hgoy meg kell támasztani a fejecskét és hátat, hiszen a gerinc nem erős még - az azt tartó és védelmező izmok még nem tudnák megtartani azt a nyakat, ami össze-vissza cseklik-nyaklik, ha nem támasztjuk ki... De tényleg nem akarom már nyomni lefelé az amúgy is rossz kedvemet emiatt meg benneteket sem sokkolni. Szóval én inkább maradok az alátámasztásnál és a lehető legkevesebb babát érő zaklatásnál.

Gondolom, apa örülni fog a sapinak Kép

indianyo

Livi!

A feje lóghat, tehát pl hanyatt fekszik, és felhúzod a kezénél fogva, akkor is lóg a feje, nem gond. Azt nem szabad, hogy hirtelen csapódjon hátra, mert akkor eltörhet a gerince. Ettől függetlenül én még sehol nem láttam olyat, hogy hanyatt fürdessék a babát. A hasa alatt tartják és úgy tartják a csap alá. Bár ez sem lehet kellemes...

Pusz
Zsu
25+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó reggelt!

Fél 4kor dobott ki az ágy... Háát, nem mondanám, hogy ma kialudtam magam. Kép De sebaj. Összeálítottam az ebédeket, kiadtam magamból a reggelim és most épp teát szürcsölök, hátha az benn marad. Kép

Vikó! Miért van/volt rossz kedved? Jajjj, ma lesz a nagy nap. Olyan jók a 4ds uhk!!! Kép Alig várom, hogy elmeséld milyen volt. Kép

Angi! Remélem azért olvastad, amit írtam. Kép

Mindenkinek szép reggelt!

Eszter 20+5

Eszter
Kép
Kép
vok

Vikó!
Az úgy volt, hogy oda a mondat végére kérdőjelet akartam írni, csak nem úgy sikerült. Kép

Egyébként azért vagyok ilyen korán ébren, mert ma mennem kell be a munkahelyi dokihoz és ha visszaalszok, akkor csak délben kelek fel. Így meg bemegyek 8-ra és én leszek az első. Utána a Mammutban csavargok egy kicsit.

Kép
szelivi

Jó reggelt mindenkinek!
Vikó szeretnélek megnyugtatni, a csap alatt lévő fürdetést lehet kíméletesen csinálni, s erre a nyűgös babák megnyugszanak!!!
Mi az újszülött osztályon ha este nagyon nyűgös egy babó és már végigzongoráztuk az összes lehetőséget, felvettük, kis anya pótló simi, séta takargatás pelus csere,nem puffadt-e,kis torna a bélgázok kisegítése érdekében, itatás, és a baba még mindíg keservesen sír, ami szinte mindíg bejön egy kis soron kívüli fürdés.
A kézmeleg víz ellazítja az izmokat, s ha utána jól betakargatod biztosan megnyugszik.Fürdés közben pedig beszélgetsz Vele! Hidd el csodákra képes!!!

KépKép
csema

<font color="119911"> Jó reggelt!
Vok,
de korán kivetett az ágy. Ismerős a dolog, bár lekopogom, mert mostanában jókat alszom. Kép
Sajnállak ez a róka dolog miatt. Kép Olvastam, amit írtál, majd hívlak az Árkádból!
Vikó,
a fürdetős vődörnek is van ilyen nyugtató hatása. Barátaink babája nagyon élvezte a fürdést benne.

Puszi:
Angi
30+0 !!!!!!!!!!!!!!</font>
angi79

Ami a fürdetés teknikáját illeti ahogy megfogod a babát villafogással a hóna alatt a kis feje a csuklódon nyugszik és nem lóg, bár lefelé néz.
Amit Zsuzsófi írt az egy vizsgálat, hogy a két kezénél fogva felhúzod a babát, s ő erre megemeli a fejét, ha elég erős a hátizma, s kicsit meg is tartja.Ha ezt nem csinálja szokták azt javasolni a gyerekorvosok, hogy ha ébren van a baba kicsit az anyuka tegye hasra, hadd emelgesse a baba a fejét, s ez által erősödnek a hát izmai.

KépKép
csema

Na úgy látom elég sok dáthás van köztünk...Jobbulást minden btegnek!

Csema:
hú, szép nagy már a pocid Kép

Nadine:
az én dokim idáig 2x vizsgált kézzel. Először a terhesség megállapításakor, másodszor pedig most 28 hetesen, de azt is csak az én külön kérésemre! Én is aggódtam...

Cory:
mailt nem kaptál? Azóta 2x is elküldtem...

Eszti:
Találtam 2 szóba jöhető tréning gatyót hétfőre Kép szóval hétfőn előtrében tali Kép

Rólam:
Súlyom: elértem a +4 kilót
Pocak: Pár napja oldalt nagyon feszít, mint ami szét akar szakadni. Megmrétem, és egy hét alatt 3 centit nőtt.
Viszereim: a harisnya ellenére nagyon rondák Kép De legalább nem fáj, már ez is valami Kép
Fogaim: az ínyem már napközben spontán vérzik
Szóval kezdek kripli lenni Kép Mégis összességében jól érzem magam Kép

Hét elején szabin leszek, ma még olvasgatlak titeket, aztán csütörtökön jövök legközelebb.

Titati 31+1
titati

Titati: semmi nem jött tőled Kép Melyik címre küldted? Vagy hívj fel.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory
A @eposta.hu-ra....
de sebaj... Akkor itt: ugye nekünk minden nap 1 zsák kerül elő reggelre. És Kali örült, hogy a Mikulás hozta. De 24x nem jöhet a Mikulás Kép Akkor mit mondjunk honnan kerül a lakásba? Kép

Ja egyébként a mai zsákocskáját átakasztotta a mi kilincsünkre mire mi felébredtünk. Néztem is nagyot! Aztán elmondta, hogy kitapogatta, hogy ebben 2 valami van, és mivel ő már tegnap úgy is kapott, akkor ez a mai legyen a mienk Kép Olyan édi volt Kép
titati

Titati: Kép Igazából még módosíthatsz az előkerülésen. Nekem azért jobb az eleve elöl van dolog, mert akkor tényleg visszaszámolás karácsonyig. Így meg ki tudja, meddig tart. És szerintem simán tudhatja, hogy tőletek van. Legalábbis nálunk ez van. Ezt tőlünk kapják, hogy számolhassák, mikor lesz karácsony.

cory
Budapest

Jó reggelt!

Vok Eszter! Sajnálom,hogy beteg vagy! Jobbulást neked, vigyázz nagyon magatokra!

Angi! A fürdetővödörről mi is nagyon sok jót hallottunk! Apa teljesen beleszeretett, úgyhogy mi is beszerzünk egyetKép Jól vagytok? Hatalmas gratula a 30-hoz!!!!Kép

Titati! Most már tényleg nincs sok hátra a melóból, és te is élvezheted a "semmittevő", internetezgető kismamák életétKépKépKép

Cory! Továbbra is örök hála a sok-sok segítségért!Kép

Hétvégén nem leszek, majd talán vasárnap! Ma és holnap suli, meg holnap délután vendégségbe megyünk férj nagybátyjáékhoz!

Vigyázzon mindenki magára! (Este azért lehet, benézek mégKép)

Puszi:

Anita (27+6)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory: félek, ha tudná (nyilvánosan)tőlönk kapja, akkor nem örülne ennyire ezeknek az apró meglepiknek, hanem követelőzős lenne. így meg majd kibújik a bőréből örömében Kép
Lehet, hogy az lesz, hogy megmondjuk, számolja a zsákocskákat, és ugye 24-e karácsony, szóval visszaszámolhat... Megmondjuk, hogy ez a karácsonyi készülődés része..de nem áruljuk el, hogy honnan kerül hozzá zsákocska Kép az maradjon titok, és sejtelmes valami...
ez ilyen hirtelen ötlet Kép
titati

Sziasztok Kép
Egész héten rohanás volt, de most van egy kis időm Kép
Remélem a jövő hét lazább lesz Kép

Titati Kép
Sajnálom, hogy a fogaid nincsenek jól Kép Nem használ az öblögetés? Dokihoz nem akarsz visszamenni?

A betegeknek jobbulást Kép

Babetta Kép
Már megint narancsot majszolok Kép Küldök neked is fénypostával Kép

Annácska 22+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska:
Sajna nem öblögetek, mert utána egy napig ugye nincs ízérzékelésem Kép És én imádok enni Kép Szóval...de ha így folytatódik, akkor bizony kénytelen leszek öblögetni.
A védőnéni volt? Mit mondott?
Lakás díszítéssel hogy álltok?
titati

Angi!

Gartula a 30hoz!!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKépKépKép Hihetetlenül elrohant az idő! Kép

Csema: Vikónak az volt a baja, hogy látott egy felvételt, ahol nagyon durván bántak az újszülöttekkel. Ezért ment a beszélgetés a fürdetésről. Kép Remélem a Péterfyben is ilyen aranyosan bánnak a picikkel, mint ahogy leírtad. Kép

Fürdető vödör: Én is olvastam róla. Hát, nem tudom. Édes, ahogy benne csücsül. Kép Majd kitaláljuk. Bár nekünk már a kád megvan. Kép

Anita! Köszönöm, már sokkal jobban vagyok. Kép Se torokfájás, se köhögés, csak egy kis arcüreg feszülés, de ez már inkább kifele emgy belőlem. Kép Tapasztalt arcüreges vagyok. KépKépKép Már megszoktam. Kép

Tati! Cukor édes a lányod!!!! Kép Annyira jó ilyen történeteket olvasni. Kép Kérek szépen még!!! Kép

Na, én ennyi voltam mostanra. Megyek, mert még le kell adjam a betegpapíromat a suliban és nem akarok sok tanárral talizni. Kép

Puszi mindenkinek!

Eszter
20+5

Eszter
Kép
Kép
vok

VokKép
Azt én is nagyon remélem, bár bennt feküdtem 7 hetet erről nincs tapasztalatom, mert nem kelhettem fel!
Viszont ugye én is ott szülök, de én azt tervezem, hogy ha lehet csak fürdetni adom be a babát, különben csak én gondozom, elvégre csecsemős lennék vagy mi???Kép))
Vikó rossz filmet láttál!!!!!
Titati ez már csak ettel járKép pozitív a hozzászólásod!
LányokKép
A télapó Nekem egy 4D ultrahangot hozz, igaz csak dec7.-én de én már most olyan izgatott vagyok, nem is tudom hogy birom ki addig!!!!!! Jaj szaladjon az idő!!!!!!!

KépKép
csema

TitatiKép
EZZEL!!!

KépKép
csema

Ja és a hozzáállásod! Megzakkantam az örömtől hogy mehetek végre 4D-re!

KépKép
csema

Titati Kép
Egy idő után megszokod az égető íz kimaradást. Azért abba gondolj bele, hogy kellenek még néhány évig a fogaid Kép
A védőnéni volt és megdicsért, hogy milyen szép rend van Kép Igaz még semmit nem vettünk, majd csak januárban, de ezzel neki sem volt gondja Kép Nagyon normális csajszi Kép
Az előszoba teljesen készen van, a többit meg majd apránként Kép
Kalit meg kellene zabálni Kép

Angi Kép
Gratula a 30-hoz KépKépKép

Lányok!
Lenne egy kérdésem. Lehetséges, hogy az AVON-os krémre allergiás vagyok? Tiszta kiütés a pocim Kép Tegnap meg ma nem kentem be és így el is múlt.

Annácska 22+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Na, mégis vagyok még! Telefonáltak,hogy 12-re itt vannak a bababútorokkalKép Tiszta izgiben vagyokKép

Annácska! Te meddig dolgozol még? Szerintem, lehet allergiás vagy vmelyik összetevőjére? Korábban is kented már magad vele? Akkor volt vmi hasonló kiütés?

Vok Eszter! Én is "tapasztalt arcüreges" vagyok... Krónikus gyulladásom van: ált. szept-ben, januárban, és márc./ápr. környékén...Kép Pedig mindig nagyon küzdök ellene! És már 2* fel kellett szúrni, úgyhogy megértelek! Akkor pedig lámpázz, és inhalálj kamillatea felett!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita Kép
Szerintem a cégből fogok menni szülni, úgy is csak egy sarok a II klinika Kép Bár azért szeretnék januártól már egy kicsit pihenni Kép
Nem kentem még vele soha, de már az első nap jöttek a kiütések. Lehet, hogy van benne valami, amire allergiás vagyok Kép Most kisérletezem Kép

Nagyon irigyellek a bútorok miatt Kép

Annácska 22+4

annácska

<font color="119911"> Köszi lányok a gratulát! Tényleg hihetetlen, hogy olyan 8-10 hét múlva már a kezemben lehet Lidi! Kép

Anita,
köszi jól vagyunk. Tegnap este 52 darab kókuszgolyót gyártottam a férjecském kollégáinak, mert holnap van a névnapja. Jó vendégeskedést Nektek! Okosodjatok sokat Botival a suliban!
Titati,
tényleg nagyon kis okos a kislányod! Kép Öblögess, ha attól jobb.
Annácska,
lehetsz simán allergiás a krémre. Örülök, hogy jól sikerült a vizit.
Csema,
ez egy szuper ajándék lesz!!! Egyébként én se fogom beadni a babucit a Péterfyben. Ha sikerül akkor egy ágyas alapítványi szobában leszünk a férjemmel és a Picurral.</font> Kép
angi79

Angi Kép
Ma este mi is kókuszgolyót csinálunk a lányommal Kép

Annácska 22+4

annácska

<font color="119911"> Hú, de jó Anita!!! Akkor alakul már a babaszoba!!!
Annácska,
azért pihengess is néha, ha tudsz!

Én most megyek, találkozom a barátnőmmel és a kis vőlegényünkkel! Akivel már nem találkozok:
KELLEMES 7VÉGÉT!
Titati,
Neked meg jó pihit és tornát!</font>
Kép
angi79

Angi Kép
Én is ezt tervezem, csak a 7hét tapasztalata az, hogy az alapítványi szobák folyton foglaltak!!!

KépKép
csema

Kellemes hétvégét Neked is AngiKép

KépKép
csema

AnitaKép
Küldj képeket majd a bababútorról!

KépKép
csema

Annácska, Angi: kösziKép

Kókuszgolyó... az isteniKép

Angi, akkor nálatok már a frigy is alakulKép

Csema, ahogy hallom, én is úgy gondolom,hogy nagyon közkedveltek lettek az alapítványi szobák, és sokkal több lenne ma már az igény, mint amennyit a kórházak biztosítani tudnak! (Pedig én is alapítványira pályázokKép)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok lányok!

Angi,
Gratulálok a szép kerek számhoz!

A többieknek később írok, csak lenne még egy kérdésem, persze gyerekülés-hordozó ügyben.

A legnagyobb problémám az, hogy ha egyedül ekll utaznom, akkor a csak hátranézősben kizárólag az anyósülésre tudom tenni a gyereket, hogy lássam is. Viszont szerintem ez a legveszélyesebb része egy autónak.
Sajnos azonban az összes hordozó, amit találtam, csak menetiránynak háttal rakható be.
Ez a bajom a Römerrel és a Concorde Baboo X-line-al is, egyébként semmi más. Azt viszont nem szeretném, ha 5-6 hónap múlva kellene újra gyerekülést venniKép
Vagy csak én komplikálom ezt olyan nagyon?KépKép
Mert a hordozónál és a gyerekülésnél is a biztonság a lényeg, tehát jól meg kell gondolnom.
Megmutatom nektek, amit kinéztem:Concorde Ultimax X-line

Kép
Ez nagyon kényelmetlen lehet az első néhány hónapban?
Paraméterei:0-18 kg,születéstől ca. 4 éves korig komplett biztonsági ülés. - A fejvédő rész 6 magasságba állítható, így együtt nő a kicsivel, menetiránynak háttal 2, előre pedig 3 magasságba dönthető az ülés - Természetesen pamut, levehető huzat, teflonos huzatbetétekkel.

A Römer:
Kép
Ez csak horodzó, 0-13 kg.

Medike
20+6

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Csema, majd mindenképpen küldök, bár szerintem csak szépen apránként fogjuk összepakolni! Egyrészt, mi szeretnénk, hogy meglegyen a varázsa, másrészt ha már a Törpe szobája is készenlétben, még lassabban fog telni az idő! (Persze legszívesebben már ma összerakatnám az egészet!) Nincs már olyan sok hátra, de mégis úgy siettetném az időt!

Szuper,hogy mentek 4D-re! Várjuk majd a képeket a kicsi Szófiról!
Mi is készülünk még menni, hátha láthatjuk a kis pofikáját! Annyira kíváncsiak vagyunk rá!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Lehet, hogy valami betegség bújkál bennem is, mert tegnap este 1/2 8-kor kidőltem, és ma reggel 1/2 7-kor keltem fel az óracsörgésre. Normális ez?

Mariann
27+5

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Titati, Cory és minden nagygyermekes kismami!
Nagyon édes, hogy milyen aranyos ötleteitek vannak a gyerekeknek. Gondolom, a meglepetés okozása gyakran nektek jelent igazi izgalmatKép És a gyerekeknek is mekkora élmény lesz majd tudni, hogy mi mindent megtettek a szülők azért, hogy valóban legyen Jézuska és Télapó és repülő rénszarvas és mindenKép
Én néhány évig elhallgattam a szüleim elől, hogy már tudom, nincs is Mikulás, mert láttam, hogy ők mennyire élvezik, és hálás voltam nekik, higy szeretnek.

Anita,
Jó neked, hogy már jönnek a bútorok! Akkor lassan csak a Manó hiányzik?

Annácska,
Jó hogy lelkesen dolgozol, de ne hajtsd túl magad! Bár az előbb a főnök nekem is olyan feladatokat talált ki, hogy nem lesz időm sem elmenni szülniKép Kellett enkem felajánlani, hogy majd otthonról is dolgozom nekiKép

Csema,
Az a 4D már nics olyan messze! Tök jó lesz nektek is!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike: amíg nem tartják elég stabilan a fejüket (fél-1 év), addig a szembe kötés sokkal veszélyesebb annál, minthogy az anyósülésre rakod.

cory
Budapest

Medike, lassan már tényleg csak a Törpe hiányzikKép Bár még nincs babakocsink, igaz, azt is már várjuk!
Én nem tudok neked segíteni ezekben az autósüléses dolgokban. Mi a babakocsi hordozóját fogjuk előbb használni, ami egyben biztonsági autósülés is, aztán nekünk is be kell szerezni egy speckót, főleg, hogy előbbit szerintem nem fogjuk tudni olyan sokáig használni!
Majd Cory segít, ő profi ebben isKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: saccra őszre lehet necces a hordozó, mikor már jobban be kell öltöztetni a gyereket. Bár akkor a 13kg-t még messze nem érik el, de az enyémek sokkal hamarabb kinőtték. Zsoma 27 hós, 12kg, de 1 évesen nőtte ki a hordozót. Balu meg fél évesen (8kg volt) vállban már nem fért bele.

cory
Budapest

Anita,
Most épp ezen a variáción gondolkodom munka helyett. Csak így meg megfelelő babakocsit kell találnomKépEzt igazából én nem nagyon fogom tudni kihasználni, max. a bolt és a lakás között, mert ami ettől messzebb van, az már a következő településKép
Ezért nyavajgok a gyerekülés miatt, mert nálam az lesz gyakrabban használvaKép

Cory,
A szembekötés mármint a szembebekötés valóban nem az igazi. De mióta reggelente ketten járok dolgozni, azóta sokkal jobban tartok a balesetektől. Paranoiás lettem, mióta a kamion benézatt az autóm csomagtartójábaKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike Kép
Nekem a lányom mindig mellettem ült háttal bekötve. Nagy könnyebbség mikor rá tudsz nézni, oda tudod adni neki a cumit stb, mert kéznél van. Nekik ez a legbiztonságosabb. Arra kell figyelni, hogy ne legyen air bag az anyósülés előbb, vagy kikapcsolható legyen.
Nem irigyellek a munka miatt.

Annácska 22+4

annácska

Na, megjöttekKépKépKép

Pakolunk be, aztán irány a suli! Majd este még benézek!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bejelentkeztem a Praxisba, és jövő péntekre kaptam időpontot Kép Teljesen be vagyok sózva Kép

cory
Budapest

Jaj Cory én is Kép mármint be vagyok sózva!
MedikeKép
Az én kicsi kisfiam közölte Velünk az idén, hogy idézem
"ugyse veszem be a hülye dumátok, tudom hogy, nincs is télapó és jézuska és ti veszitek az ajándékot"
Ennyit a varázsról...pedig milyen szép is az mikor az ember még tud hinni ebben a mesevilágban!

KépKép
csema

Lányok,
Szomorú hírt kell közölnöm: Elhalálozott a család tengerimalaca, PatkányKép

Nemrég hívott a párom.
Ma még temetést kell neki rendeznünk, mielőtt hazamegyünk anyuékhoz.
Pedig már annyira örültem, hogy mehetek végre, de most már nem vágyok annyiraKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Jaj Medike nagyon sajnálom!

KépKép
csema

Csema,
Minden gyerek rájön erre egyszerKép Csak az a kérdés, hogy kit mennyire ráz megKép
Aaz unokahugom tavaly például megvette magának a babát, amit a Mikulás hozott a nagymamánktól. Aztán mikor az apja ment a nagyiért, elküldte vele a babát, hogy azt majd a nagyi adja oda neki, és ő meglepődik. És tényleg meglepődött. Nagyon aranyos volt, amikor eljátszotta saját magának az egész "Mikuláshozta" mesét. És búcsúzóul annyit mondott nagyinak, hogy ne izguljon a karácsony miatt, ő majd segít a Jézuskának is, hogy ne hozzon butaságotKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Hát ezek a gyereksztorik nagyon aranyosak. Én annyira bánatos voltam, amikor megtudtam, hogy nem a télapó és a Jézuska hozza az ajándékot, hogy megfogadtam, sosem hitetem el ezt senkivel. Hát ismét lesz egy fogadalom, amit nem tartok be. Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Megjöttünk a "nyaralásból", nagyon szuper volt, főleg az élményfürdő, mindenkinek tudom ajánlani, 3 hónapos kortól lehet menni babával is!
www.sonnentherme.at
magyar leírás is van a honlapon!

Voltunk Nicikáéknál is! Nagyon aranyosak!!!!KépKép
Férjem azt mondta utána, hogy ezért (is) érdemes nekem itt a babaneten irogatni, hogy ilyen rendes embereket ismerek megKép Ez persze Mindenkire vonatkozik!!

Igyekszem mind a 10 oldalt visszaolvasni és regálok rá!

Tünde 30+1

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?