Bori
Nagyon sajnálom, hogy ilyen hangulat van a munkahelyeden. Nagyon nehéz lehet
De fel a fejjel. Nem kell már sokat kibírni. A dohányzásról pedig annyit, hogy törvényileg elöírt, hogy irodákban, munkahelyeken külön helyiséget kell dohányzóhelyiségnek kinevezni. Be is perelheted a munkáltatót, vagy legalábbis fenyegetözhetsz vele, föleg, hogy babás vagy. A helyedben megpróbálnék jájukszólni kedvesen, ha nem megy akkor indulatosan, hogy legalább a környezetedben ne dohányozzanak. Ha ez sem használ beszélj a felettesükkel, ha másképp nem megy. Bár aztán ez biztos olaj a tüzre!!!
Ennyire érzéketlenek nem lehetnek. Gondolom többsége nönemü.
Ha teheted menj el betegszabadságra olyan hosszan amennyire csak tudsz. Én már nem kínlódnék és stresszelném magam azzal, hogy egy ILYEN csapatba visszakerüljek. Inkább örülj, hogy megszabadulsz tölük. Nem értem miért nem empatikusak az emberek egy kicsit?
Sasha,
Itt vagyok
Ari vagy hogy érdeklödsz felölem. Ma voltam az elsö vizsgálatokon. Teljesen meglepödtem mennyire gördülékenyek itt a Margitban.
Kamelia,
Ez nálam is van így ha már nagyon kell pisilnem. Sokszor fáj a hasim miközben pisilek, de utána egy csapásra elmulik. Nincs vele semmi gond
Amúgy minden rendben? Nem akarsz progreszteronszint mérést kérni a dokidtól? 1-2 nap alatt megvan az eredménye!
De ha ez nem megy akkor mérd meg a reggeli hödet az is jól mutatja a progreszteronszint mennyiségét a vérben. Egy babás anyukának illik a reggeli hüvelyben, vagy popóban mért ébredési höjének 37,2-37,3-nak lennie. Persze nem jelenti azt, hogy ha ennél alacsonyabb a reggeli höd akkor progi hiányod van!!!! Nem kell megijedni ilyenkor sem, de mindenestere nem árthat egy progiszint mérés, aminek 64nmol/l-en felülinek kell lennie!!!!
Üdv,
Moni