Esztipeszti!
Jobbulást! A vírusokkal tessék vigyázni! Ha ennyi idő alatt átszaladt rajtad, akkor nem lehet semmi baj.
Cory!
Látom itt mindenki kreatív és ügyes, csak én vagyok elmaradva karácsony-ügyileg. Meg egyébként is.
Sajnállak a rosszullétek miatt. Nekem mostanában jön fel egy két savas büfi, de szerintem csak azért, mert a gyomrom útban van.
Nadine!
Nekünk is egyelőre egy baba van tervben, illetve főleg a páromnak. Igaz ő egyke volt.
A mozgás nekünk úgy volt, hogy nem volt előtte semmi buborék, meg ilyesmi, hanem rögtön kicsi nyomások itt-ott. Azóta ezek erősödnek. És hidd el - így utólag - egyértelműen meg lehet különböztetni a bélmozgásoktól és a pukitól is.
Nekem nyolchetente nézi innentől a méhszájat a doki, eleinte állandóan nézte, főleg a vérezgetések miatt.
Vikó!
Anyukám mesélte, hogy amikor ő szült, mindig az első babán keverték ki a vízhőmérsékletet. Az első baba mindig kék-lila volt, a többi már nem.
Mamacka!
Jó lehetett az első fürdetésed. Elképzeltem, ahogy én visítanék egy ilyen helyzetben.
Cory!
Te mint tapasztalt anyuka, leírnád nekem hihetetlenül tudatlannak, hogy miből mennyi kell? Mert én hülye először azt hittem, hogy csak újszülöttméretben vásárolunk, aztán kezdek rájönni, hogy valószínűleg nem akarok a 3-4-hetes babával boltokat járkálni.
Alina!
Az árkádban vannak ilyesmi lepedők, azt hiszem 3500-ért. De vannak drágábbak is (mintásak).
Rólunk:
Ma voltunk nőgyógyinál. Nagyon aranyos volt.
Tündi-Benci méretei: BPD 55 mm, FL (comb) 38 mm. Mást nem mért. Amúgy mindene megvolt, csak kicsit lusta volt a baba. Kaptam Ferrograd nevű gyógyszert vaspótlásként.
És nem lehetett látni, hogy milyen nemű. Azt mondta a doki, hogy biztos, hogy kislánynak már jó lenne, a fiúhoz való kis pluszt meg nem látja, hogy van-e vagy nincs. Szóval majd legközelebb.
Ja és mennem kell terheléses cukorra. Direkt ráírta a papíromra, hogy 1 zsemle - 2 dl tej. Remélem a kórházat rá tudom venni, hogy én ezt ehessem cukor helyett.
És a doki nagyon biztatta - sőt utasította apát - hogy a szülésnél bent kell lennie. Szegény apa teljesen le van lombozva.