Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Zsandi
Nagyon édik a babáid. A kisfiú képein picit jobban ki tudtam igazodniKép

Zsuzsófi
Gratula a jó eredményekhez, akkor most már bizti kiscsaj lesz, tök jó!
A hetek miatt ne szomorkodj, biztos csak félre írták.

Mi is bejelentkeztünk 4d-re dec 20-ra.(32 hetes leszek) Már nagyon várom. 13 eFt kerül, a dvd-re írás, 4 színes kép, emilen elküldés, és a lelet a vizsgálatról. Szerintetek jó ár?
Vendég

Nadinne
Nekem se mondta külön a doki, csak hogy rendbe a méhszáj, de a kiskönyvbe bele van írva a 14-es rublikához.
Vendég

Köszönjük, aranyosak vagytok.
Alina, engem is érdekelne, hogy hol és hogy mennyiért vettétek az ágyneműt, ha publikus.
A mi 4D-nk 16 eFt-ba került. Bár ez szerintem nagyon drága. A lányok a fővárosiakat mintha olcsóbban írták volna.

Andi
Kép
zsandi

Na, megkapta a lányom az első igazi saját játékát!
Tudjátok mi az?!
Egy mini terepjáró!
Az még addig oké, hogy a pocakban nagyon élvezi az igazi terepjárózást, de hogy már egy évesen olajosabb legyen, mint az apja, azt nehéz lesz elfogadniKép
Pedig, ha már a keresztmamija ilyen ajándékkal indít (ja, már vett neki egy terepszínű kertészszoknyát zöld zoknival isKép), akkor mit várjak majd a papátólKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Bartika, Zsandi
Igen a takaró mintás, a másik két résszel együtt, és bedobható a mosógépbe.
A takaró 90x130-as. Az ára: 12.000.-
Mi a RS bútoráruházban vettük a Reiter Ferenc utcába, mert ott vettük a gyerekbútort, és ki volt téve ágynemű is, és ez nagyon megtetszett nekünk.
Nem tudom jobban jártunk volna-e ha veszek huzatot és rá ágyneműt, mert még nem nagyon néztem körbe az árakat illetően. Szerintetek ha veszek még 1 garnitúrát, mert hát gondolom 1 nem elég, hogy vegyek? Mosható huzat nélküli, vagy takaró+huzat?
Másik kérdés: Olyan lepedőt akarok venni, ami felül frotír vagy pamut, alúl pedíg Pvc-s hogy ne ázzon el a matrac, na most a kenguruban megkérdeztem hogy mennyi a 70x140-es matracra, és azt mondták 4000 Ft. Ez jó ár vagy nézzek máshol?
Vendég

ALina! Igen én is pont ezen hezitálok, hogy ha olyat veszek, ami takaró és azt kell mosni (ez a drágább, nem a huzat ),akkor ebből is kettő kell, mert ugye mosáskor kell másik. De ha huzatot húzok rá, akkor már el is veszti a mintáját, vagyis nem lesz egyforma a fejvédővel... Szóval nem tudom... Kép
Persze ez nem élet-halál kérdése, de hát nem akarok úgy járni, hogy megveszem és utána nem tudom használni.
Szerintem amúgy az lenne a praktikus, ha a huzathoz illene a fejvédő és baldachin is, meg a kis hálózsák, ha esetleg akar az ember. De ilyet egy helyen láttam, és annak a garnitúrája volt 18 ezer fori. Ebben volt takaró, párna (mosható) + ugyanilyen anyagból huzat +baldachin + fejvédő. De annyit sokalltam érte és nekem sem kell baldachin. Szóval passszzz. Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Én nagyon nem vagyok tájékozott ilyen téren, de azt hiszem ezek jó árak. Ha az ágyneműt lehet mosni, akkor nem olyan fontos a huzat, nem? Habár száradás szempontjából praktikusabb csak a huzatot mosni. De hat átázás van a dologban, akkor meg úgyis mindegy. Kép
Na, majd jönnek a tapasztalt kismamik, és jól megmondják nekünk, hogy merre-meddig. KépMégiscsak a tapasztalat az tapasztalat.

Andi
Kép
zsandi

Andi: nagyon aranyosak a babák. Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Zsandi, Bartika
Kérdezte anyósom, vegyen-e ágyneműt, de mondtam hogy ne, mert akkor a takaróra ráhuzom az általa vett huzatot, akkor nem fog menni a fejvődőhöz, ami majdnem körbe van. Gondoltam veszek minta nélküli takarót, és amit huzatot megveszünk, úgy vesszük hogy legyen hozzá fejvédő is. Viszont ha az én gyerekem majd később bepisil vagy akármiKép, akkor nem csak a huzatot a takarót is mosni kell. Tehát jobban járok szerintem ha még egy ilyen garnitúrát veszek.TalánKép
Azt tudom hogy néztem huzatot, (mert hát én nem tudok varrniKép)és ami tetszett fejvédős, az 7000Ft -nál kezdődtek.
Háát nem tudom.
És a lepedőről mi a véleményetek?

Tapasztalt anyukák hol vagytok????
Vendég

Sziasztok Lányok! Kép
Nem vesztem el csak az utobbi 2-3 napban nem voltam túl fényesen!
Ma viszont voltunk doktornéninél, minden rendben a varrat tart, a méhszáj szokásos.
Az ultrahang lelet:
Egy magzat. Medencevégű fekvés( ezért rugdossa állandóan a hólyagomKép )Kop.- a bal bordaív alatt.
Bpd:65mm Hc:240mm Placenta a mellső falon G-O.
Vastagsága 34mm. Átl mennyiségű magzatvíz.
Fl:49mm. Telődő gyomor és hólyag. Épnek tűnő magzati anatómia. Ábrázolódó végtagok.
Grav.s.26
Szóval pont akkora amekkorának lennie kell minden rendben vele, aranyosan rugdalózott, s a súlya kb:
900-1000gramm HurráKép
Nagyon nem tudtalak benneteket visszaolvasni, bocsika.
VikóKép
Nekem meg van az Élet az anyaméhben DVD-n. Érdekel?
Megy majd ma reggeli pocifotó is csak fel kell még tennem a gépre!
Pusszancs minden kismaminak!
Csema25+5

KépKép
csema

Szia Csema!

Gratulálok az egészséges babócához!Remélem, jól lesztek hamar!
Pihenjetek sokat!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok, csak egy gyors reakció: Bartika, nincs e-mail cím a profilodban, hova írjam a számot? Nekem mondjuk a nyakamnál fájt mindig, azért kellett masszírozni, a derékfájásra a thai chit tartó gyógytornász mutatott gyakorlatot, illetve tornáztatott meg, de nem tudom a gyakorlatot leírni. De ha e-mailben megírod, merrefele laksz-dolgozol, gyógytornászt is kérdezek neked.

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok, csak egy gyors reakció: Bartika, nincs e-mail cím a profilodban, hova írjam a számot? Nekem mondjuk a nyakamnál fájt mindig, azért kellett masszírozni, a derékfájásra a thai chit tartó gyógytornász mutatott gyakorlatot, illetve tornáztatott meg, de nem tudom a gyakorlatot leírni. De ha e-mailben megírod, merrefele laksz-dolgozol, gyógytornászt is kérdezek neked.

GyeZsu
gyezsu

<font color="119911"> Sziasztok,
nem rég értem haza a fodrásztól és a pedikűröstől Olyan jó volt. Kép Bejelentkeztem masszázsra is oda, mert egy ponton nagyon fáj a hátam és sehogy nem jó.
Alina,
köszi az infókat. A kókuszmatracra nem húzhatsz csak sima lepedőt (frotírt v. pamutot), mert szellőznie kell. A miénknek le lehet húzni a huzatát és utána le kell tusolni a kókuszt és hagyni megszáradni. Én ezen az ágynemű dolgon nagyon filózok, hogy akkor ágynemű+huzat+fejvédő vagy ez az egyben huzat+ágynemű+fejvédő legyen. Egyet láttunk csak eddig a Brendonban, ami tetszett. Én nekem nem kell baldahin.
Eszti, Anita,
nekünk is gyűlnek a cuccok, de én is félek, hogy kevés még. Rugit szeretnék még venni. Kolléganőm azt mondta, hogy a látogatók mindig bodyt vagy zoknit hoznak.
Anita,
sóskát még nem ettem. De jó étvágyat Neked!
Nici,
majd gyere vizsgálat után, várom a beszámolót!

Bocsi, akinek nem írtam, de ennyit tudtam most írni.
Puszi.
Angi 29+6</font>
angi79

Köszi MedikeKép
Mennek a pocifotók......remélem!
Kép
Háttérben kicsiny fiam alkot, s mindjárt jön a másik!

KépKép
csema

Szia Csema!

De jó, hogy minden rendben! Nagyon örülök, csak így tovább KépKépKép

Igen, a DVD nagyon érdekel, tudok másolni esetleg? akkor küldenék egy üres DVD-t. Ha nem, akkor meg megbeszéljük a megoldást.

Vigyázz magadra!

indianyo

Hát ezt most nem akarja csatolni, kicsit lekicsinyítem!

KépKép
csema

Sziasztok!

Mamacka, nagyon szupik a képeslapok:-)

Anita, gratula a cukorterheléshez, én is ilyet akarok!!!!Remélem az enyém is jó lesz, hétfőn csapolnak valószínűleg. Különben én is úgy kaptam a beutalókat, hogy két hét alatt végezzem el minden vizsgálatot(cukorterhelés, EKG, belgyógyi)

Eszti, jobbulást neked, a pirítós szerintem betegség nélkül is nagyon jó cucc:-)Nem ettél véletlenül olajosat? Csak azért, mert én Pipivel voltam így egy adag saját sütésű sültkrumpli után. Pedig nem is ettem sokat és szerintem nem is csucsogott az olajtól, de a gyomromnak nem tetszett.

Cory, nagyon klasszak az adventi zsákok, hogy neked is mikre van energiád:-)

Fáj a torkom, legalább is kezdődik valami....áááhhh nem akarok beteg lenni!!!!

Nyúlanyó 24+2

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Angi
A kókuszmatracunk benne van egy fehér huzatba, és én arra nem tehetek pvc-s pamut lepedőt??
Miért?? És milyet tehetek?

Csema
Örülök hogy jól vagytok mindketten.Jó nagy már a pocid!Kép

Nyúlanyó
Cvitamint szedjél, igyál mézes meleg teát, de ami még nagyon jó fájó torokra, de csak ha már tényleg fáj, Dr. Tess, lándzsás utifű szirup, elég a kisebik üveg, kb 800Ft viszont 2 nap és sehol a torokgyulladás.
Kérdeztem a dokimtól hogy lehet szedni kismamáknak is, igen lehet.Kép
Vigyi magi!
Vendég

VikóKép
Persze át tudja a fiam másolni, én azért nem vagyok ekkora ász, és elküldöm majd, csak írj egy címet hová? az eimailom megtalálod a profiloban.
Kép

KépKép
csema

Köszi AlinaKép
Esküszöm innen fenntről ez fel sem tűnik!!Kép Kép

KépKép
csema

Zsandi, nagyon édik a babák:-) és ne hari, de tényleg snoopy kutyusos a pocid:-)

Zsófi, látod-látod minden rendben, a kislányotok szépen fejlődik:-)Az én dokim azt modta, hogy ezekeket az uh értékeket ha 5 perc múlva mérik, lehet mást mutatnak, mármint milikre, gondolom én, tehát nem sok vizet zavarnak:-)Szerintem "csak tájékoztató jellegűek".

nyúlanyó

Alina, köszi, úgy érzem nem úszom meg, már pár napja érzem, hogy valami nem stimmel:-(

Csema, hatalmas a pocakod:-)))))

nyúlanyó

Hű, Csema, jó nagy pocid van. Persze nem csoda, hiszem a kisember is szép nagy már. Kép

Andi
Kép
zsandi

Gyezsu! Gyors válasz, mert már rohannom kell (naná, hogy ilyenkor hülyül meg a babanet és tüntette el az írományom... Kép )

Szóval beírtam az emilcímem, örülnék a gyógytornász elérhetőségének is. Előre is köszönöm!

Azzal én is gondban vagyok, hogy most akkor lehet-e deréktájon maszi a vérbőség miatt, de akit én olyan borsos áron találtam, ő védőnő is és külön a kismamik fájós derekára specializálódott, szóval csak tudja mit csinál... gondolom én. Kép

Minden esetre muszáj találnom valakit, mert így nem alszok, napközben meg nem bírok dolgozni... Kép

Puszi mindenkinek!

Bartika

UI: Csema! Erre muszáj reagálnom! GYÖNYÖRÛ A POCAKOD!!!

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Még egy kép rólam amint figyelem elmélyűlten mit is írtokKép :
Kép

KépKép
csema

Köszönöm mindenkinekKép
Most ugyis nagyon feldobott hangulatban vagyok, hogy minden rendben és hogy találkoztunk ma Szófival!!!!
Kép Kép

KépKép
csema

Alina!

Azt tuti lehet inni? Én még amióta terhes vagyok semmilyen gyógyszert vagy utánzatot se szedtem be. Viszont most begyulladt az arcüregem, meg fáj a torkom. Szóval megfáztam. És ebből általában köhögés szokott lenni. Jó lenne, ha azt legalább ihatnám... Kép

Eszter
20+4

Eszter
Kép
Kép
vok

Na, képzeljétek, megszületett a döntésem autósülés ügyben (persze a babakocsival már nem volt időm foglalkozniKép)
Szeretnék közvéleményt kutatniKép
1. számú változat: Concorde Ultimax x-line Előnye: mindkét irényban beköthető. hátrány, az a cc. 70 ezer Ft, amibe kerülKép Ausztriában kb. 55 e)

2. számú változat: RömerBabySafePlus Előnye: kicsit olcsóbb, de nagy hátrány, hogy csak menetiránynak háttal köthető be.

Szóval segítsetek nekem választani, mert apa csak anynit fog kérdezni, hogy melyiket és hol vegye megKép

Ha elvesznék hírtelen, akkor a lányok kiktattak a hálózatból.

De jövő héttől otthon is lesz net, akkor már nem lesz ilyen problémaKép

És ha minden igaz, akkor dolgozhatok otthonról, a Főnök jövő héten mond áment vagy nemKép De nem kiabálom el, inkább kopp-kopp-kopp....Kép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Én biztos Römert vennék!
Az, hogy háttal lehet bekötni nem hátrány sőt! Biztonságosabb (a fej hátracsapódását jobban ki lehet így védeni), illetve te is jobban látod a kis kölköt! Ráadásul a törésteszteken is jobban szerepelt!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vok
Igen, lehet. Megkérdeztem a dokimtól. Úgyhogy tuti.
Neked is jobbulást.
Vendég

Alina!

Köszi a gyors infót. Kép Mindjárt kortyolok is belőle. Kép Hááát, elszoktam az ízétől.... emlékeztet valamelyik cukorkára. Kép A múltkor a párom volt beteg, akkor vettem neki. Kép Nála nagyon hamar hatott. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Medike
70ezer nagyon sok érte. Mi is jót akarunk venni, de ilyen drágán.. Mint ahogy 130ezerért babakocsit se fogok. Rablás!!
Szerintem ezek ennyit nem érnek.Bocsi hogy ezt mondom, végülis már majdnem döntöttetek.

Viszont nem írtad hogy hány kilóig jó az 1 változat, és a 2-es. Mert szerintem , "meg van mondva" hogy a babát hány hónapos koráig, csak háttal kötheted be. Tehát az hogy megfordítható lehet hogy nincs is értelme.Nem?
Vendég

Angi, irigyellek a fodrász-pedikűr miatt, lassan is elmegyek egy ilyen kényeztető kúrára. Én kéz- és lábmasszázsra fogok elmenni, annyira vágyom rá. Apa is szokta esténként, az is nagyon jó, de imádom, amikor vki. tudja, hogy milyen pontokat kell nyomkodni. Kép

Csema, örülök, hogy minden rendben, és nagyon szép a pocakod! Kép Csak így tovább jókedvvel!
Vendég

<font color="119911"> Alina,
sima pamutot lehet rá tenni. Nekünk a matracon zipzáras a huzat. Jobbulást!
Vok,
ha beteg vagy, akkor halasszuk el a talit! Jobbulást!! Kúráld magad!
Csema,
gratula a jó eredményekhez! Szép nagy a pocid!
Eszti,
tényleg jó volt. Tényleg csak ajánlani tudom!
Medi,
az első verzió van a barátainknak, de az nem olyan jó újszülöttnek, mert mint hordozó nem tud funkcionálni. Õk is csak akkor vették, amikor a kicsi rendesen ült már. Mi Concord Baboo X-line-t vettünk. Hétfőn tettem fel képet róla, de a táblában is benne van.
A Römer is jó.</font>
angi79

Zsandi! Édesek nagyon a bébik!Kép

Csema, neked meg óriási a pocakod! Szuper,hogy ilyen jó a kedved!

Angi, irigykedem ám, milyen kényeztetésben volt részed!Kép Pedikűrre nekem is be kell neveznem, mert most már tényleg nem megy magamnakKép

Eszti, engem is szakértelem nélkül szokott apa esténként maszírozni, de legalább igyekszikKép

Nyúlanyó, jobbulást! Nekem is délutántól ég a torkom, kapar... Én sem akarooook beteg lenni, eddig olyan jól megúsztam!

Na, most megyek, mert a tesóméknál vagyunk vendégségben, csak nem bírom nélkületekKépKépKép

Puszi Nektek:

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, ment az eimail nem gond!

KépKép
csema

Sziasztok!

Alina,
nekem nincs semmi abban a rublikában a kiskönyvemben a méhszájamról. De ha egészen pontos akarok lenni, nekem a terhesség megállapítása óta nem volt hüvelyi vizsgálatom. Normális ez?

Medike,
igen, kicsit furi a terepjáró, de van, hogy a lányok előbb autóznak, mint babáznak, nem? Kép Gondolom én.. Kép Illetve láttam már ilyet.. Kép

Csema,
gratula az UH-eredményekhez, és a pocakodhoz! Nagyon szép és nagyon nagy! Kép

Nyúlanyó,
jobbulást kívánok! Én azt utálom a legjobban, amikor a torkom fáj. Nem szokott túl gyakran, de akkor valami borzasztóan..

nadine81

Anita,
kellemes vendégeskedést! Kép
Kép

nadine81

Helló!

Medike!

Ezek csak hordozók???
Szerintem jól gondold meg, mert mi, a lányommal a hoordozót csk 5-6 hónapos koráig használtuk, (ebből is az 1. hóban csak a kórházból jött benne haza, máshová még ugysem utazik a baba 4 hetes kora előtt) utána az előre néző "kagyló" biztonsági ülésben ült, amit lehet dönteni is. Azt használtük kb.3-4 éves koráig. Én abból vennék szupert, nem a hordozóból.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Nadine
Itt valami nagyon nem stimmel!!Nekem meg szerintem mindenkinek, független attól hogy hüvelyi vagy hasi UH-m volt, mindíg megnézte a dokim a méhszájat.
És mi van ha valakinél 12.-héttől kinyílik a méhszáj, elvetél mert a dokid nem vizsgálta meg Xhónapja? Ezt nem értem.

Angi
köszi a jobbulást, bár én nem írtam hogy beteg vagyokKép
Vendég

<font color="119911"> Bocsi Alina! Kép
Elnéztem valamit...</font>
angi79

<font color="119911"> Aki beteg viszont, annak a Bioparoxot ajánlják kismamaként. Kép
A Dr. Theiss is oké, ha köhög vki.

Nadine,
nekem is nézik a méhszájat a 15. héttől.</font>
angi79

Angi
Á nem gondKép
Vendég

Nekem először 19 hetesen nézték ha jól emlékszem. Nézhették volna hamarabb is ha mentem volna magánrendelésreKép De a pénz nagy úrKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Helló!

Angi! nem vagyok beteg, csak arcüreg gyulladásom van. Holnapra már nem lesz semmi bajom. Ez nálam 2 nap. Erre vagyok a leghajlamosabb. És pont olyan idő van, amit az arcüregem nem szeret. Nem vagyok se fertőző, se lázas, se fáradt. Kép Nyugodtan talizhatunk, mivel úgy is ott tanítok. Ha másra nem, hogy visszaadjam a dolgaid. Kép

Nadine!
Ha nem görcsölök be 12 hetesen, akkor 19 hétig meg se nézett volna az orvos. Én is csodálkoztam... És addig is jártam nála... Kérd meg, hogy vizsgáljon meg!!! Ja, és én a magánrendelésén is voltam!!! Nem tudom miért ilyenek.

Eszter
20+4

Eszter
Kép
Kép
vok

Medike: nézd meg, a két irányba köthető mennyire dönthető, mennyit fogsz autózni... A sima hordozó kb 6-12 hóig jó a babáknak, ha sokat autózol, akkor nem hátrány, ha ki tudod venni úgy a babát az autóból, hogy meg sem mozdítod őt, alhat tovább békésen.
Nekünk ilyenek vannak:
0-13kg-igos hordozó (Balu 6 hósan, Zsoma 12 hósan nőtte ki)
0-18kg-igos: ez két irányban beköthető, de csak előrefelé használtuk, viszont még dönthető, jókat aludtak benne. 3 évesen nőtte ki Balu
15-36kg-igos: ezt már az autó saját övével kötjük be, és készőbb leszedhető a háttámlája, és akkor csak magasító, de a fejtámlája még jócskán emelhető. Sacc 7-8 éves koráig lesz jó.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Esztipeszti!
Jobbulást! A vírusokkal tessék vigyázni! Ha ennyi idő alatt átszaladt rajtad, akkor nem lehet semmi baj.

Cory!
Látom itt mindenki kreatív és ügyes, csak én vagyok elmaradva karácsony-ügyileg. Meg egyébként is. Kép
Sajnállak a rosszullétek miatt. Nekem mostanában jön fel egy két savas büfi, de szerintem csak azért, mert a gyomrom útban van.

Nadine!
Nekünk is egyelőre egy baba van tervben, illetve főleg a páromnak. Igaz ő egyke volt.
A mozgás nekünk úgy volt, hogy nem volt előtte semmi buborék, meg ilyesmi, hanem rögtön kicsi nyomások itt-ott. Azóta ezek erősödnek. És hidd el - így utólag - egyértelműen meg lehet különböztetni a bélmozgásoktól és a pukitól is.
Nekem nyolchetente nézi innentől a méhszájat a doki, eleinte állandóan nézte, főleg a vérezgetések miatt.

Vikó!
Anyukám mesélte, hogy amikor ő szült, mindig az első babán keverték ki a vízhőmérsékletet. Az első baba mindig kék-lila volt, a többi már nem.

Mamacka!
Jó lehetett az első fürdetésed. Elképzeltem, ahogy én visítanék egy ilyen helyzetben.

Cory!
Te mint tapasztalt anyuka, leírnád nekem hihetetlenül tudatlannak, hogy miből mennyi kell? Mert én hülye először azt hittem, hogy csak újszülöttméretben vásárolunk, aztán kezdek rájönni, hogy valószínűleg nem akarok a 3-4-hetes babával boltokat járkálni.

Alina!
Az árkádban vannak ilyesmi lepedők, azt hiszem 3500-ért. De vannak drágábbak is (mintásak).

Rólunk:
Ma voltunk nőgyógyinál. Nagyon aranyos volt.
Tündi-Benci méretei: BPD 55 mm, FL (comb) 38 mm. Mást nem mért. Amúgy mindene megvolt, csak kicsit lusta volt a baba. Kaptam Ferrograd nevű gyógyszert vaspótlásként.
És nem lehetett látni, hogy milyen nemű. Azt mondta a doki, hogy biztos, hogy kislánynak már jó lenne, a fiúhoz való kis pluszt meg nem látja, hogy van-e vagy nincs. Szóval majd legközelebb.
Ja és mennem kell terheléses cukorra. Direkt ráírta a papíromra, hogy 1 zsemle - 2 dl tej. Remélem a kórházat rá tudom venni, hogy én ezt ehessem cukor helyett.
És a doki nagyon biztatta - sőt utasította apát - hogy a szülésnél bent kell lennie. Szegény apa teljesen le van lombozva.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Ja és tegnap éjszaka befejeztem a sapit. A babának kötöttem, de a páromra pont jó lett. Szóval köthetek egy kisebbet.

Íme így néz ki:

Kép
És nem fekete-fehér, hanem ekrü és barna színű. Ilyen pamut volt itthon.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi: én ez alapján vásároltam anno és bejött Kép
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/babamama.html

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?