Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nadine,
Elárulom, hogy én is ilyenekre vártam, de nem jött beKép Anyósom szerint "valamiféle vibrálást érzel, ugye"...Hát, ez sem jött be!
Az igazság az, hogy én sem tudom megmondani, hogy mit érzek, még apának sem tudtam értelmesen megmagyarázni, hogy mire várjonKép
Csak azt tudom, hogy mindig mosolyognom kell tőle....Kép Szerintem innen tudom, hogy ő azKép

A gyerekdarabszámhoz még egy mondat. Én egyedüli gyerek vagyok és a családomban jellemzően a kettő gyerek a maximum. Én mindig tudtam, hogy nem akarok csak egyetlen gyereket. Nem mondom, hogy rossz volt nekem, mert nem volt az, hiszen a józan ész keretei között megfelelő szülői szigorral mindent megkaptam a szüleimtől és az élettől is. Ez mind a mai napig így van.
De tudom, hogy ha ők nem lesznek, akkor nekem nem lesz "első családom" és akkor fog hiányozni a testvér! És persze a barátok látszólag teljesen pótolhatnak egy testvért, de az érzelmeket, amiket csak egy tesótól kapsz, nem pótolhatja senki. Ettől nem szeretném megfosztani a pocakmarcimat!
És mióta ismerem a párom és a bátyját, azóta az öt-hat év ideális korkülönbséget is megállapítottamKép

Lehet, hogy ez csak egy egyedüli gyereknek az elképzelése arról, hogy mi lett volna, ha....de remélem, hogy nem tévedek majd.

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket Kép Az ötletet loptam egy barátnőmtől Kép, csak nála már 4 sorozat lóg fenn. Nálunk Balué a zöld, Zsomáé a piros sorozat. Az nem látszik, de arannyal rá van írva a szám is, amit most még nem értékelnek, de szerintem néhány év Kép

Nadine: nálunk az első gyereknél nem volt honnan örökölni, de úgy voltam vele, akkor még tuti belefér a költségvetésbe, és minden újonnan vettünk meg.
Én a gyerekszámmal úgy vagyok, hogy mindenki annyit vállaljon, amennyit bír lelkileg, fizikailag... Senkinek nem jó egy depis, lestrapált anya. Viszont szerintem fontos dolog a testvér is. Egy. A többi meg részletkérdés Kép

Anita: már egész hozzászoktam a rókához. Mi lesz velem, ha megszülök és eltűnik? KépKép

cory 25+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Angi, én a napokban ettem spenótot, mert én imádom. Sóska nem játszik nálam valamiért...azért Anita, neked jó étvágyat hozzá! Lefényképezhetnéd a rucikat, biztos nagyon aranyosakat találtál.
Én a múltkor találtam egy kantáros nacit, tavasszal pont király lesz, olyan kis puha, nagyon klassz. És vettem hozzá harisnyát is....hát az még aranyos egy darab. Kép

Ettem pirítóst, és jól vagyok. Szerintem ezzel vége is van. Bencuskám ennek ellenére jól van, nagyon eleven, mint mindig. Tegnap, amikor nagyon szarul voltam, olyan sokat mozgott, mintha ezzel is jelezné, ne aggódj, anyu, én jól vagyok, látod, milyen ügyesen mocorgok? ÚÚÚÚÚÚgy imádom! Kép
Vendég

Cory, szerintem azért elleszel valahogy rókakoma nélkül is....Kép

Húúú, szerintem egy tesó nagyon nagyon jó, akármilyen korkülönbség is van köztük. Kép
Vendég

Anita,
akkor te is inkább sóskás vagy! Kép Én a sóskával is úgy voltam, hogy nem nagyon szerettem. Ha az készült otthon, akkor sem ettem. Nem hogy magamnak készíteni!! Most sem úgy ettem meg, hogy pl. anyu készített és én rákívántam, hanem eszembe jutott egyik nap, hogy "Úgy ennék egy kis sóskát!" Kép És csináltam. Kép
Akkor a vérvétel elég macerás.. Kép Itt egyelőre úgy néz ki nem bonyollítják ennyire. Viszont amit még nem értek: védőnő szerint az a legjobb, ha a 24. hetet már betöltöttük ehhez a vérvételhez, tehát lehet a 25. elején. Erre nekem tegnap a doki, amikor odaadta a beutalót, azt mondta három hét múlva menjek el valamikor. Na most, ha nagyon pontos akarok lenni, és a tegnapi naphoz képest számolom, akkor én a vér levételekor 22+6 hetes leszek. Az még a 24-től is egy hét! Ezek szerint ezt nem annyira fontos betartani, mint az afp-t?
Arra gondoltam megkérdezem még erről a védőnőt, mielőtt mennék. Ti mit gondoltok erről? Hogy is van ez?

nadine81

Sziasztok lányok! Két napja nem jártam már felétek, megint kicsit lusti voltam! Kép

Nadine! Gratula a betöltött 20. héthez! Kép

Egyébként velünk minden rendben! És képzeljétek ki járt itt nálam tegnap! A Tünde a férjével és a két (illetve már 3) lányával! Kép Kép Kép Olyan édes a kislánya! A párom tetjesen beleszeretett! Kép

Ja és a táblát kicsit fejlesztettem! Kép

KépKép
nicika

Nadine: egyszercsak megérzed majd anélkül, hogy ezen gondolkodnál. Tudni fogod, hogy ez a babád. Nekem az első komolyabb rúgás után majdnem egy hétig csend volt. Már kezdtem megijedni, de azóta is folyamatosan rúgdal Babó.

Különben ha hátadra fekszel és befelé koncentrálsz, érezni fogod.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Indianyó,
zenével már én is próbálkoztam, mert imádom. Mindig szól valami otthon is. Attól is megőrülnék, ha pl. vezetni zene nélkül kellenék.. Kép Kell, hogy szóljon valami. Persze nem ordít vagy ilyesmi, csak olyan nyugisan. A lényeg, hogy szóljon! Kép

Medike,
olyat már én is hallottam (igaz durvább formában..), hogy nem jó megfosztani egy gyereket a tesvérrel való kapcsolat örömeitől. Nekem egész pontosan úgy fogalmaztak, hogy ne legyek már önző! Egy gyereknek testvér "kell"! Ennek ellenére én még tartom magam a véleményemhez, de az élet és a hónapok/évek úgyis elrendezik bennem a dolgot, és tudom (remélem Kép), hogy bármi is lesz az, végül jó döntést fogok/fogunk hozni. Kép

nadine81

NAdine: csak az afp terhességi korhoz kötött vizsgálat. Mármint ott szigorú, a többinél esetleges Kép
Nálunk a terheléses cukorra annyi van,hogy valamikor a 24-28. hét között.

cory
Budapest

Mariannka,
feküdtem én már ágyban nyugiban, teli fürdőlkádban nyugiban, mindenhol, de még semmi. De nem adom ám fel! Mindig kipróbálok valami újat! Kép Meg hát nem vagyok ám annyira elkeseredve, mint amilyennek látszom! Kép Csak irigység is van bennem! Kép Nektek olyan jó! Kép Én is, én is akarom! Kép

nadine81

Nadine,
Nekem kedden azt mondta a doki, hogy 4 hét múlva menjek hozzá újra és akkor amjd ideadja a beutalót. Ez ugye december 27, amikor 24+3 hetesek leszünk. ha még ekkor ad beutalót, akkor legkorábban január első hetében mehetk vérvételre, akkor is csütörtökön, tehát 25+ 5 hetesen. A védőnőm is azt mondta, hogy töltsem be a 24-25 hetet és utána menjek.
nem tudom igazán, mi a legmegfelelőbb időpont, de mindenhol a 24-26 hetet olvastam.

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

És mindenkinek köszönöm a gratulációt a 20. héthez! Tök jó! Kép
Tényleg Nicika, most nincs meg a címem a tábláról, mert melóhelyen vagyok, de tegnap otthon megnéztem, és úgy emlékszem, hogy ott egy nappal le vagyok maradva a heteimből. Lehetséges ez? Vagy nem jól mondtam valamit az elején?

nadine81

Eszti, király,hogy már jobban vagy! Pirítós váljék kedves egészségedreKép Köszi, a sóskát nagyon nagy kedvvel fogom enni, de szerintem csak 3-4 óra fele! Erre álltam rá! Későn reggelizek, későn ebédelek és este már nem vagyok éhes! De azért mindig leküldök este is egy kis narit vagy mandarintKép Édesek ezek a lurkók, hogy tényleg szinte úgy érzi az ember,ha egy kis gondja,baja van, mintha nyugtatnák őket! Imádni valók! Majd fogok már fényképezni egy-két ruhácskát! A harisnya nagyon édi lehet! Azt én is szeretnék venni! Hogy kell kérni: bébi harisnyát szeretnék?Kép Milyen számozású ez 00-ás, mint a zokni? Tegnap nézegettük, hajtogattuk a ruhácskákat! Olyan szépek, és szépen gyűlnek, de mindig úgy érzem,hogy sosem lesz elég! (Főleg,ha napjában 3-4-5* öltöztetni kelleszKép)

Cory, lehet már itt sem akar hagyni téged ez a róka, és még szoptatás alatt is gyötörni fogKép (Persze, csak poénkodokKép)

Nadine, én úgy tudom, a legideálisabb a terhességi cukorbetegség szűrése a 24-26. héten! Szerintem be kell hozzá tölteni a 24 hetet! Fincsi is a sóska! Férj ki nem állhatja, így csak magamnak szoktam készíteni! MOndogatom is mindig, hogy nem baj, majd az én arany fiammal fogom enni, apa téged meg kihagyunk a bulibólKép Nekünk is mindent meg kell vennünk Botinak, de én nem félek egy-egy turis darabtól, igaz korábban nem igen jártam! Csak a nagyon szépeket, jó minőségűeket veszem meg, de mindig csak 1-2 darabot! Szerintem nagyon jó üzletet lehet csinálni!Kép (Persze, mindenkinek más a véleménye, ezért vagyunk emberek!)

Nekem 2 tesóm van, imádjuk egymást! Főleg a kicsivel, aki még csak 15 évesKép Mi nagyon szeretnénk 3 gyerkőcöt, bár én a következővel egy kicsit várok szerintem, hiszen még elég fitalka vagyok! (Félreértés ne essék, a Pocaklakómat nagyon is akartuk!!!Kép)

Anita
Kép
Kép
_anita_

http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

Nadin! Hogy érted hogy le vagy maradva?

KépKép
nicika

Cory,
akkor viszont az sem gáz, hogy én nem töltöm be még a 24-et sem? Mert, hogy valamikor a 24-26-28. hétben az OK. Akkor bármikor lehet. De hogy alig 23 hetesen? Akkor az is jó lehet?

nadine81

Bocsi, hogy kicsit sokat írokKép

Vikó, köszönöm jól vagyok, bár egy kicsit fáradtkának érzem magam az utóbbi napokban! Szerencsére a pocakom is rendben van, már nem görcsölget (kopp-kopp-kopp)! És napról-napra kerekedikKép

Nicika, köszi a táblafejlesztést, mindjárt meg is lesem! De szuper,hogy meglátogatott a Tünde család!Kép Õk most kirándulni vannak vhol, ugye?

Kicsi fiam meg mindjárt kiugrik a hasambólKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Köszönöm a címet, mindjárt meg is nézem. Azt hiszem tegnap, amikor is 19+6 hetes voltam, csak 19+5 hetet láttam a táblában. De nem biztos. Mindjárt megnézem. Bocsi, ha keverek.. Kép

nadine81

Anita: nekem nem voltak bukósak a fiúk, úgyhogy 6 body+6 rugi méretenként. Ez bőven elég volt. Persze hozzá jött az overáll, kocsikabát..., de én pl harisnyát csak 1 éves koruk után használtam. De persze ez izlés kérdése. De tényleg vigyázz a mennyiséggel, mert a végén úgy jársz, hogy van, amit rá sem tudsz adni, mert kinövi Kép

cory
Budapest

Nicika,
köszönöm, minden OK! Akkor valamit elnéztem.. Bocsika.. Kép

nadine81

Mariannka! Örülök hogy rendben van a babócád! Mindannyian reméltük hogy így lesz! Kép

KépKép
nicika

Fú, Cory, köszi az infót! Ugye még annyira tapasztalatlan vagyok, tényleg itt parázok, hogy mi van, ha naponta mosom majd a ruhácskáit, mégis kevésKép Már az is bennem van,hogy ha hasonló paraméterekkel születik,mint a papája és a mamája, nem nagyon fogunk tudni 56-os rucikat sokáig vagy egyáltalán nem fogunk tudni hordani! De állítólag, ez sem feltétlenül igaz!KépMost kiegyeznék egy kb.3,5 kg-os, 53 cm-s gyöngyszemmel, aztán majd meglátjuk...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita! Igen kirándulnak! De azt hiszem már csak ma, aztán mennek haza! Egyébként most az én kislányom is hihetetlen aktív. Itt ugrálok a széken a hírtelen és erős rúgásai miatt! Kép

KépKép
nicika

Anita: Balu 2900g és 50cm volt. Az 56-ost 7 hétig hordta, a 62, 68-ast meg 1-1 hónapig. Úgyhogy idejük sem volt szétmenni Kép

cory
Budapest

Csajok, bocsi, megint majdnem csaltam( Most néztem meg a táblát (aztán a kiskönyvem), csak 4 cm-t nőtt a haskörfogat, 99 cm-volt! Vagy nem tudok számolni...
Nicika, el is küldöm a változásokat, de majd csak ha lesz időd, akkor foglalkozz velük, ok? Köszike!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory, ez lett volna a köv. kérdésem!!! Gondolatolvasó vagyKép Csak 1-1 hónapig hordták a 62,68-ast? Akkor most a 68-okra kellessz ráállniKép Akkor még abból is túlnyomó részt hosszú ujjú kellesz szerinted? Köszi a sok-sok-sok segítséget!!!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nicika!
A táblán módosítsd már a következőket nálam, majd ha tudod.

Méhszáj C:2000, A név: Dalma, Luca
És tedd már föl légyszi az albumomból az utólsó két képet.

Előre is köszi.

Mennem kell, eszek vmit, aztán el akarok nézni a Tescoba játék vásárlás, nézegetés céljából.

Mindenkinek szép napot!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok kismamik... bekukkantottam!

Nagyon örülök, hogy így tetszenek a lapok!

Indianyó
Arra gondoltam, hogy 150Ft-ot kérek érte... az a baj, hogy én a nyomdában csak a minimális mennyiséget tudtam megrendelni(3000 db), így is egy vagyon volt... Kép viszont így nem "két forintba" került darabja... sajnos. Azért remélem venni fogják, bár nincsenek illúzióim... nem hiszem, hogy idén bejön az ára! Viszont örülök, hogy vannak! A Magyar Posta nem is csinál képeslapokat, és szerintem elég vacak a felhozatal tisztelet a kivételnek!
A bélyegemhez is készítettem egy lapot hátha így együtt jobban fogy majd! Arra gondoltam, hogy a bélyegeimet is kiviszem árulni!

Gyezsu
A vásár az Iparművészeti múzeumban lesz!

Medike
Ez a bélyegvásárlós történet nagyon kedves! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ülések:
ez igaz német de a jelbeszéd miatt elég egyértelmű:
http://www.oeamtc.at/netautor/html_seiten/kisitest_2003/gesamt.html
http://www.totalcar.hu/magazin/hifituning/gyerekules
http://www.99-04.auto2.hu/a2-web99-11/1tores/gyermeku/vendtest.htm
...talán segítettem valamit!
A Römer üléseket tartják általában legjobbnak, de a pl. Graco sem rossz... a német oldalon láthatod a csillagozást...
A sárga sáv
kép, márka, típus, korosztály, biztonság, Bedienung, kényelem,, tisztíthatóság...

Holnap mégis nekiállok mézesezni is! A gyerekprogramos napon talán az fog legjobban fogyni... tegnap nem nagyon haladtam az angyalokkal, na de majd most! Kép

Eszti neked jobbulást! Kép

Cory
Nagyon jó a naptár! Biztos nagy izgalommal bontogatják! Kép

Indianyó
Képzeld az Istvánban az első fürdetést is csinálhatja az apa, ...ha van mersze! Kép
Anno engem a lábamnál fogva fejjel lefelé lógattak a csap alá! Kép Anyukám meg vísított... jajjj elejtik... elejtik...

Nadine
Biztos nyugis a babótok nem akarja összevissza rugdosni az anyukáját! Kép !
A miénk nagyon mozog, kívülről is látszik két hete! ...azt hiszem lesz is vele elég bajunk amikor már kívülről nézi az anyját!Kép ...csak győzzük leszedni a csillárról, a könyvespolcról! Kép
Ne aggódj! a napokban biztos megérzed és tuti biztosra tudni fogod, hogy ez már Õ.
Nincs semmi baj az érzéseiddel! Te ilyen vagy így gondolkodol, más meg máshogy! Nem kell bocsánatot kérned! Szerintem az a legfontosabb, hogy ti ketten a párotokkal felmérjétek mennyi gyereket tudtok vállalni! Környezetemben nagyon sok rossz példát látok amikor a szülők túlvállalták magukat, és ezt az egész család megsínyli. Viszont barátaim egy gyereket vállaltak mert úgy érezték ehhez van kapacitásuk! Annyira fantasztikusan nevelték semmi egyke tünet... fantasztikus emberke lett, és mikor betöltötte a 18-at lett egy kistesója, aki tulajdonképpen szintén testvér nélkül fog felnőni. Kép Majd meglátjátok később, hogy mit tudtok vállalni, ha egyet úgyis jó ha többet úgy is!...az a lényeg, hogy nektek kis családnak jó legyen! Kép Kép Mi is ketten vagyunk az öcsémmel férjemék hárman. Mi rossz tesók voltunk, ők fantasztikusan szeretik egymást! Mi ebből azt szűrtük le, hogy minimum három gyerkőcöt szeretnénk! Kép Kép Kép
A félidőhöz gratula! Kép

Zsandi
Nagyon szép a pocód! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita: túlnyomót nem mennék mondani. Milyen hónap lesz akkor? Május, június? MErt azért nekik is meleg van a kánikulában. Szóval nyárra minél szellősebb cuccokat érdemes beszerezni, és csak 1-2 vastagabbat. Meg akkor már jobban fogsz tudni mozogni a bébivel, ha valami mégiscsak kell, akkor be tudod szerezni akkor is.

cory
Budapest

Ja, tényleg, akkor már jó idő lesz!Kép Most elbambultam ezen az 1-1 hónapon, de nem vettem számításba a megelőző 7 hetetekeKép Akkor már valóban jobban tudunk mozogni, csak ez az izgalom, mikor ezekről beszélünk...KépKépKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita,
A keresztfiam 3500 g és 55 cm volt születésekor. Ekkor még jópofán lógtak rajta az 56-os cuccok isKép
Pénteken volt 14 napos:3950 g és 56cm. Holnap jön hozzá újra a védőnő, de ránézésre azújabb fél kg és 1-2 cm tuti. Már vannak olyan body-jai, amiben még hét elején pont végig ért és tegnap aste már igen szűkösen mozgott benne.
A mamija most naponta 4-5x átöltözteti, hogy legalább csak 1-2x láthassa rajta a szebbnél szebb ruhácskákat. Szegény törpe, biztosan utálni fog majd öltözködniKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Anita: mikor Balut vártam, teljesen kezdő voltam. Azt alkottam: 62-esekből belül bolyhos rugikat vettem, mondván hideg lesz (Balu szeptemberi)..., csak arra nem gondoltam,h ogy itthon mit adok rá, mert a lakásban nem volt -10 Kép

cory
Budapest

SZiasztok Kismamik! Sajnos nálunk nagyon havazik, nem tudok mindenkinek reagálni, megint csak irigykedek, hogy de jó nektek... Kép

Gyezsuhoz lenne egy gyors kérdésem, mert a derékfájásom sajna fokozódott. Gyakorlatilag éjjel nem tudok aludni, mert annyira fáj, így napközben félhullaként vonszolom magam és próbálok megfelelni itt a munkahelyemen az őrült év végi hajtásban... Kép
Szóval kérem szépen annal az Oktogonnál dolgozó masszőrnek a számát és ha még van valakinek ilyen tippje 3000 fori körül, akkor azt is.

Örök hálám! Most rohannom kell, megint várnak rám. Kép

Puszi:

Bartika
22+3

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Mamacka,
sok sikert a mézesezéshez, azok is tuti olyan jól fognak sikerülni, mint a lapok! Kép
Természetesen az anyagiak is egy szempont a gyerekek számában, de szerencsére ezzel nálunk nincs nagy probléma. No nem forgatjuk vasvillával fent a padláson Kép, de gondok nincsenek, minden megvan. Lehet, hogy ez is befolyásol majd, még nem tudom. Az idő eldönti. Meg mi! Kép Kép
De köszönöm.

És mindenkinek, aki bíztat a mozgással kapcsolatban!! Kép
Hogy fogok én örömködni, amikor majd érzem!!! Kép

nadine81

Hopp, masszázs téma!
Én ilyen helyen dolgozom, de nekem itt azt mondták a gyógymasszőreink kivétel nélkül, hogy ezekben a hetekben, hónapokban már nem jó a csípő- és deréktájat masszírozni.. Mert, hogy vérbőséget okoz, és az nem jó. Vagy lehet, hogy az erősebb masszázs nem jó? De akkor viszont a kicsit gyengébb elég egy viszonylag erős derékfájáshoz? vagy talpmasszázsra gondoltok? A reflexesre, a nyomópontosra, amivel a test bármely nyűgjén lehet segíteni?

nadine81

Csajok, nekem a tegnap esti kismamatorna csodát tett! Alig bírtam odavánszorogni, meg csípőt emelgetni, mikor kellett, aztán a végére olyan jó volt! És este is simán tudtam aludni,és még mindig nem fáj! Szóval ez a megoldás is király!Kép

Medike, Cory: továbbra is köszike! Na persze, a lakás! De erre gondoltam, hogy ide nem kell olyan meleget venniKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Rucitéma: én pl. tegnap rakosgattam a cuccokat, és mondjuk ez a méret téma is eléggé változatos. Azt hittem, hogy már van 5-6 db. 62-es, aztán hozzámértem az 56-osokhoz, és inkább azokhoz passzolt. Szóval erre is figyelni kell, ezek szerint. 56-osból így már jól állok. Kép
Régebben én sem turiztam volna, de a lányok annyira klassz cuccokat találtak, és tényleg. Pl. harmadannyiért találtam vagány angol overált, szerintem bárki max. 1-2 hónapig tette bele a babáját, és én sem fogom tovább. Szóval ilyenekben talán megéri. De én is csak azokat szoktam kiszedni, ami kifogástalan. Megjegyzem: eddig senki észre sem vette, hogy nem újak.

Persze, ettől mi is sok új cuccot vettünk a babácskánknak.

Na pussz
Vendég

Sziasztok!

Na, mire végigolvastam mndent, addiggra elfelejtettem, hogy mit akaratm írni az elején.... Tudom, terhes vagyok, e is törődjek vele.. De régen ez olyan jól ment. KépKépKép Sebaj. Majd ha már kint lesz a törpe, úgy is renbe jövök. Kép

Angi! Viszem a könyvet, be is raktam már, nehogy itthonhagyjam. Nagyon jó volt! Köszönöm! KépKépKép

Anita: A könyv címe: Lelki öldökzsinor, Beszélgetések a kisbabámmal. Nagyon érdekes, tényleg. Kép

Mamacka: Jók a képeslapok. Kép Nagyon ügyi vagy! Kép

Cory: Nagyon cukik a zsacsik. Kép Nekem annó mindegy volt, csak csoki legyen. Kép Én is akartam kérdezni a róka komát, mert nálunk már csak 3-4 naponta jelentkezik és ettől sokkal jobban érzem magam. Kép

GyeZsu: Van mintás Monapeled is? Nem tudom,h ogy elmosódik-e a maci rajta. Kép

Had ne mondjam, hogy elsőre megint fordítva írtalak benneketek.... KépKépKép
Komolyan elfeljetettem... ááááá. Sebaj.

Eszti: Nagyon rosszak ezek a hányós vírusok. A suliban minden évben vagy 3x összeszedtem... Kép A piritós nagyon rá. Kép Csak majd még egy picit pihentesd a gyomrod. Nálam kellett kb 2 nap mire teljesen rendbe jött.

Gyerekszám:
Én úgy vagyok vele, hogy most megnézem ez a terhességem milyen lesz, milyen lesz a szülés és utána drága párom hogyan alakul és akkor elgondolkozom ezen. Nekem van egy 12 évvel idősebb bátyám. Nagyon távol vagyunk egymástól lelkileg. A páromnak ikertesója van és mégsem olyan igazi testvér viszony van közöttük, mint amit én elképzelnék a gyerekeimnek. Szóval, majd kialakul. Kép Uncsi tesóm egyedüli gyerekként nőtt fel és túlélte. Kép Én is túléltem a bátyám, szóval mind a kettő jó lehet. Kép

Na, megyek. Sétálunk egyet Bigyóval a napsütésben! Kép

Puszi mindenkinek!

Eszter 20+4

Eszter
Kép
Kép
vok

Én vásárlás terén most kattantam rá a babakocsi-autósülés témára. Van ugyan kocsink, de úgy gondoltuk a párommal, hogy az első gyermek mégis csak az első gyermek, és kapjon újatKép A másikat pedig otthon hagyjuk a nagyiknál, hogy azt ne kelljen hazavinni.
A ruhácskákra viszonylag kevés gondom lesz, mert az anyu öccsének a kislánya, aki mellesleg az egyetlen unukahugom, mindössze 8 éves és rengetek gyönyörű szép rucit kapunk majd. Lesz közöttük jó néhány, amit tőlem kapott......már akkor is vmiféle hátsó szándékkalKép Reméltem, hogy egyszer majd visszakapomKép
Anyós kitalálta, hogy a mi gyerekünknek mindenben újat kell venni....Ha-ha. Azt azonban nem mondta, hogy fizeti isKépNa persze nem ettől függ, de néhány dologban abszolút feleslegesnek tartom, ha van más megoldás is.
Már én is szemezgetek néhány aprósággal, de szerintem már várok januárig. Legfeljebb a karácsonyi bevásárlás alkalmával meglepem Pocakmarcit is vmivelKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

(Vok) Eszter! Azt én is elolvastam, nekem is nagyon tetszett!

Eszti! Na igen, ez is fontos, mert van nagy 56-os, kisebb 62-es, nagyobb 62-es... stb! Ha meg nem elég, apucit küldjük bevásárlókörútra:D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lányok! Én akkor indulok is az orvosomhoz a szokásos 4 hetes ellenőrzésre. Kiváncsi vagyok hogy megnézi-e a méhszájamat, mert már 8 hete nem lett rákukkantva. Ja és valószínűleg meg lesz a cukor teszt eredménye is! Remélem minden oké! Majd jövök!

KépKép
nicika

Mamacka: nagyon jók a képeslapjaid Kép

Cory: nem semmik a zsákocskáid. Mi is zsákozunk idén, de más módszerrel...minden reggelre kirakunk Kalinak egyet a lakásban valahova...jövőre szerintem én is így fogom ahogy Te... ha ellophatom az ötleted Kép Ennek kapcsán (mielőtt még láttam volna a képet)írtam neked mailt...nem tudom megkaptad-e.

Anita: a lelki köldökzsinór valóban jó, csak arra készülj, hogy az első 100 oldalon valahogy át kell rágnod magad, mert az elég filozófikus... aztán meg van 20-30 oldal nagyon érdekes leírás, majd kb 15 élménybeszámoló, de én azoknál kb a 6. után feladtam. annyi is elég volt belőle Kép

Ruhák: hú, én már kibontogattam a régi ruhákat, és le vagyok döbbenve. Tele lett Bogyó 3 ajtós szekrénye Kép És ez kb 6 hónapos koárig a ruhák... 56-68 asz rugiig 48 db van Kép Mert ugye én lüke nem tudom megállni, hogy ne turizzak még. Biztos lesz egy csomó, amit nem fogok tudni ráadni Bogyóra, mert nem kerül sorra.
Én februári lány révén anno csak plüs rugikat vettem, azt a vékony pamutot inkább kihagytam. Mondjuk nálunk 19-20 fok volt maximum a lakásban. Most vettem, vékony pamutokat is, mert fütés nélkül is 22-23 fok van. Döbbenetes. Nme tudjuk mitől meleg a lakás Kép És persze senki nem hisz nekünk..csak ha a sajéát bőrén tapasztalja vendégségbe jövet Kép

Eszti Jobbulást Neked!!!

Titati 31
titati

Sziasztok!
Mamacka! Biztos szupik lesznek a mézesek. Csinálsz majd róluk képet? Elvileg 10-én a Iparművészeti környékére kell mennünk, talán a vásárra is lesz időnk. Bár mivel nagyon messze lakunk, és nem hiszem, hogy én már többször megyek Pestre a szülésig, jó sok mindent próbálunk beletömöríteni a napba.
Én is mindig egy babát szerettem volna, hogy arra tudjak rendesen figyelni, de volt egy kis lelkiismeretfurdalásom, hogy egyedül lesz. Hát úgy néz ki, a természet ezt is megoldotta. Kép

Végre rájöttem, hogy tudok állóképet csinálni a DVD-ről. Teszek fel képet a babókról, remélem nem baj.
Kuki:
Kép
Nincs kuki (a lábak többi része lemaradt, de megvan Kép)
Kép
Fej-fej mellett:
Kép

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok!

Ma voltunk Uh-n láttuk megint a kislányunkatKép Olyan jó voltKép

Nicika, bedobod majd az adatokat a táblába?
Előre is kösziKép

BPD: 59,3 mm (24 hetes)
OFD: 70 mm
THORAX: 55,7 mm (23 hetes)
FEMUR: 45,8 mm (25 hetes)
Fekvés: Medence
Szívműködés szabályos
Magzatvíz menny: normál

A papírra 23 hetet írtak, de melléírtam hogy melyik mérete mekkora, nem tudom miért ennyit írtakKép De doki azt mondta szépen fejlődikKép
Jah és még mindig kislányKép

Zsu
25+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Õ a kisfiú:
Kép

Õ a kislány:
Kép

Ezek a képek 20+5 hetesen készültek.

Andi
23+3

Andi
Kép
zsandi

Titati: az ötlet nyúlható, nekem sem saját. Mail-t nem kaptam Kép

cory
Budapest

Andi,
Nagyon édesek a babák!
Irigyellek ám titeket, ikres mamikat! Dupla öröm egyszerre!
Mióta tudom, hogy a párom családjában mennyi ikerpár van, azóta én is úgy gondoltam, hogy hátha majd nekünk isKépNagyon örültem volna két babaának egyszerre!
De persze akkor tutira azt mondta volna a párom, hogy ennyi elég isKép
Így pedig másodszorra még van esélyemKép És akkor már megvan a három gyerek is rögtönKép

Zsu,
Gratulálok a problémamentes UH-hoz. Ne is törődj a hetekkel, ezelőtt két héttel nekem a leleten annyiféle hét volt írva a méretekhez, hogy ha csak azt látom, akkor azt hiszem, hogy Pocakmarci torzszülött leszKép De láttam a képernyőn a csini kiscsajt és mindene arányosnak tűntKép így nem is bosszantottam magam a leírtakon csak egy kicsitKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Andi: de aranyosak Kép

Cory: akkor újra írom...
titati

Andi,
nagyon édesek a babák a képeken, jól sikerültek! De ez csak az ő érdemük, mert ilyenek! Na jó, nektek is van benne némi részetek! Kép

Zsófi,
gratula a jó eredményekhez az UH-nál. Én is tök boldog voltam, amikor láttam, hogy úgymond megvan mindene és még az én laikus szememnek is arányos! Kép

Mindenki,
azt, hogy mekkora a méhszáj, mikor kéne először nézni? Mert nekem ilyen adatot még nem mondtak.. Ez normális? Vagy ez is változó és függ a kórháztól és a dokitól?

Kaptam tegnap a védőnőtől egy könyvet, Babavárás kettesben a címe. Beleolvastam, nagyon jó. Este lehet, hogy felteszek egy fotót róla. Inkább a lelki dolgokat feszegeti, de érdemes volt belekukkantanom.. Kép

Nadine 20+0 Kép

nadine81

Nadine
Dec közepére benntlakunk az új házba, tehát dec végén vagy január elején, összerakjuk az egész gyerekszobát, és akkor lefényképezem nektek. Jó?
Babaruhát illetőleg ugyanazon a véleményen vagyok mint te, én is kaptam, de szépen félretettem, és ugyan úgy vásárolok mintha nem kaptam volna. Saját magamra soha nem vettem más hordott göncét, pont a gyerekemnél kezdjem el ezt? Jó, olyan, hogy pl kapunk édes kis kantáros farist, ami mondjuk 1 éves gyerekre jó azt feldom rá, de azért egy alvózsákot, zoknikát, vagy bodyt, biztos nem, ami másé volt. Apával megbeszéltük, mindent elfogadunk, örömmel, aztán majd mi kiválasztjuk mi kell belőle.Kép
A vércukor: Nekem a dokim azt mondta a 26. héten menjek. Ne előbb se később.

Eszti
Jobbulást Neked, és ne aggódj a picinek biztos nem ártottál.

Angi
Már csak egyszer kell mennem a körzetimhez, kikérni a kartonomat, mert átjelentkezek egy másik dokihoz.
Az ágynemű amit vettünk:allergia mentes Billerbeck, mosható, 3 részes, párna(de minek)+ nem túl vastag takaró + a rácshoz körbe szivacs.
Két oldalt más más mintás, macikás, meg lehet fordítani és más színű. Mintha 2 vettünk volna!Kép
Volt 4 részes is belőle, a 4. rész a baldahin lett volna, de azt nem akartunk venni.
Ja és kókuszmatrac.
Karcsúság: Állítólag az első után pikk-pakk visszajönKép

Zsandi:Snoopy kutya? Ari hasonlatKép. A pocid is ari. Szerintem a 23 héthez képest, nagy is. Irigyellek érte, nekem majd 30 hetesen ekkora.Kép

Cory: Tök jók a kis zsákok. Nekem nagyon tetszenek.
Sajnálom hogy még mindíg róka komázol.Elképesztő!Kép

Medike: Gratulálok a jó eredményekhez. A babádnak isKép

Hány gyerek és mikor: Mindenképp legalább kettő. HA Márk betölti a 2 évet, szeretnék elkezdeni próbálkozni a másodikkal. Bár lehet hogy megvárjuk míg ovis lesz.Kép
Mindenképp szeretnék a gyerekemnek testvért, mert szerintem nagyon jó dolog, nekem öcsém van, és nagyon jók kijövünk, és ha bármi lenne, rá biztos tudnék számítani, és persze ő is rám, benne 100%-ig meg bíznék, bármiről legyen is szó.
És ez nagyon jó érzés, szeretném ha az én gyerekeim is éreznék ezt egymás iránt.

Alina 29+1
Vendég

ALina! Megkérdezhetem, hogy hol vettétek a Billerbeck ágyneműt? És ez olyan, hogy mosni kell az egészet vagy van huzat rajta? Vagy maga a takaró mintás és az egészet bedobod a mosógépbe? Köszi előre is! Kép

Bartika

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?