Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok Jó estét.

Megvannak a bababútorok + Apa választott hozzá 3 részes ágynemű garnitúrát (nagyon tetszett neki a mackósKép)+ vettünk fa centimérőkét amit a falra kell rakni, és a tetején egy piros kis autó van. Olyan jók!!!Kép
Viszont a körzetinél másfél órát ültem, eszükbe nem jutott hogy a göthösöktől megóvjanak egy kismamát, pedig tudták hogy ott ülök, mert látták a gépükön, és ismernek is. Nagyonpipa voltam!!!Kép és éhes márKép

Bocsi hogy csak erről írok, de csak most fogok visszaolvasni...
Vendég

Alina: nekem is vissza kéne mennem a házidokimhoz, de pont emiatt nem merek Kép Múltkor Zsomával ültem a göthösök között.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Lányok, nem lehet beszólni a nővérnek vagy asszisztensnek, hogy vegyen benneteket külön? Nálunk a receptírást meg ilyeneket az el lehet intézni, csak szólni kell. Persze a népek zúgolódnak, de valószínűleg akkor is így tennének, ha ott haldokolna valaki infarktussal... Esetleg előtte egy telefon a rendelőbe?
Azért ez nagyon durva, szegény kismamákat tényleg elég sok negatívum éri.

indianyo

Lányok, a háziorvos KÖTELES a rendelés egy idejében időpontra hívni a betegeket. Én mindig betelefonáltam, megbeszéltem, mire van szükségem, kaptam időpontot, és nem vártam. Legutóbb a zsemlés vérvételhez kellett beutaló, telefonban pontosan megkérdezte, aztán még az ajtón is kijött, hogy kiadja, és mondta, hogy menjünk innen gyorsan (Katával voltam) Kép

Bécset ismerem egyébként (egyedül az Állatkertbe nem sikerült még egyszer sem bejutnom, pedig többször terveztem), de most valahogy oda vágyom Kép

Ja, holnap reggel a Civil Rádióban (www.civilradio.hu, Budapesten FM98) én (is) leszek hallható 6:30-9:00-ig (mint szerkesztő-műsorvezető). 3/4 7 és 7 között van egy babás rovat, amiben a "pelenka nélkül nevelt" babákról lesz szó.

GyeZsu
gyezsu

Nyúlanyó
Szuper hogy minden rendben volt a dokinál!!Kép
Csak 3 kg? Az is nagyon jó!

Mamacka
Nagyon jók! Nekem mind nagyon tettszik!!Kép Ne szerénykedjKép

Nadine
Gratulálok a jó Afp-hez!

Anita
Neked pedig gratula a jó cukorhoz!

Mariann
Látod? MI mondtuk hogy minden rendben leszKép
Tuti hogy kinövi!

Angi
Köszi a dícséretet..már azért nem vagyok annyira véknya, ahogy azt az utolsó kép is mutatja!
De van alattam a tábliban, aki még vékonykább ám!
Tudod ki lehet?

Cory
Kisgyerekkel még rosszabb lehet.Kép Bár így egyedűl meg szét untam az agyam.

Vikó
A múltkor megkérdeztem nem -e lehetne hogy csak beadom a papírt, ők meg 1 perc múlva kiadják, de nem válaszoltak rá, úgy csinált a dokinőm mintha meg se hallotta volna. De azt bezzeg mindíg megkérdezi: nem rég volt vetélése, nem?
(februárban műtéttel kellett az 1 terhességemet befejezni)
Alig várom hogy januártól átjelentkezzek a Szhbattai dokihoz!
Vendég

Nicika
Köszi hogy beraktad a képeimet a táblába!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak pár sorban jövök,mert apa unatkozik, és gépezni akar.

Mamacka nagyon szépek a képeslapok! Gratulálok hozzájuk! (És mellesleg irigy vagyok, hogy én nemtudok ilyet.)

Apának megmutattam a szalagot, amit feltettél Vikó, teljesen le volt döbbenve, hogy már így néz ki a baba. (Ja és a sapit még az éjszaka befejezem.)

Én úgy tervezem, hogy második baba majd csak 5-10 év múlva jöjjön. Apa viszont csak egyet tervezett.

Alina! Az ilyen dokit ki kell dobni!

Egyik barátosném masszőr. Asszem 3-4000 Ft-ért masszíroz, de hozzá kell menni. Többen állítják, hogy nagyon tuti. Én csak gyógytornára jártam hozzá, nekem az is bőven elég volt.

Ja és a mászásról akartam még annyit írni, hogy a keresztgyerekeim egyáltalán nem tudtak mászni, viszont pikk-pakk felálltak és mentek.

Magunkról: Holnap délután megyünk nőgyógyihoz. Apa sajnos nem jön, mert nem tud meglépni a munkahelyéről. Írok előtte listát, mert megint elfelejtek kérdezetni.

Pussz!
Lehet még jövök, de lehet csak holnap!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Viko: én beszóltam, és amit kaptam, nem tettem zsebre Kép Végül a doki hallotta a vitát, és behívott, de az asszisztens nagyon fújt rám Kép

cory
Budapest

GyeZsu: köteles és ezt tartja is, de olyan időpontban, ami számomra reménytelen. 8-9-ig (ekkor kel Zsoma) vagy 15-16-ig, ekkor délutáni alvás van.

cory
Budapest

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a bíztatást. Olyan jól esik, hogy meg tudom osztani veletek ezeket a dolgokat. A Down kór miatt megpróbálok nem parázni, hiszen mind a 12 hetes UH tarkóredő mérése, mind az AFP eredménye, mind a 18. heti UH teljesen rendben volt. Csak még meg kell nyugtatnom saját magamat, és el kell hinnem, hogy minden rendben van/lesz. Különben olvastam olyan eseteket is, ahol (2 évvel ezelőtt) nem is vették észre sima UH-n ezt a tágulatot, hanem csak a baba születés után jöttek rá. Szóval most azt súlykolom a fejembe, hogy NO PARA!

Vikó: A Szent Imrében minden héten voltak (és jövőre is lesznek) előadások, amelyek a szülésre készítenek fel. Volt már téma a terhesség, pszichológia, fájdalomcsillapítás, szülés, szülésznők. Jövő héten lesznek a csecsemősök, akik a babákról fognak beszélni. Nagyon várom már. Kép

Mamacka: nagyon szépek ezek a képeslapok. Csodálatosak. Szerintem ha megfelelő a kereslet, akkor tutira nem lesz gond az értékesítéssel.

Vas: tegnap ott volt Kecskeméti Vera, ő nekem is nagyon szimpi volt. Hárman voltak, a másik kettő nevére sajna nem emlékszem. Azt viszont mondták, hogy a jövő heti kismamaklubot Nyulas Jolán tartja, és aromaterápiáról, illetve gátvédelemről lesz szó. Kép Ez érdekes lesz, lehet, hogy elmegyek rá.

Alina, Cory: nincs lehetőség arra, hogy időpontot kérjetek? Én múltkor mondtam a házidokinak, hogy személyesen szeretnék beszélni vele receptek miatt, és ezért beugranék hozzá meló után. Erre közölte, hogy "csak nem gondolja, hogy idejöhet a köhögősök közé, még a végén megfertőzik?" Ezek szerint ennyire különböznek az orvosok.

Gyezsu: a bécsi állatkert nagyon szép, főleg a pandamacik aranyosak. Olyan édesek, amikor a bambusznádat eszegetik. Kép Ha arra jártok, mindenképpen nézzétek meg őket. Kép Kata is biztosan nagyon élvezni fogja.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Alina az az dokter egy barom!!! Vagy az naszisztense, vagy mindketten. SZegénykém Kép

indianyo

MAriannka! Értem én, na de miket mondtak, amik olyan nagyon tetszettek neked?? Nekem sanos hiába van, én Dunaharasztiról nem tudok este másfél órát utazni a kórházig sajnos... Kép Meg vissza se Kép

indianyo

Cory: Neked is jaj Kép Komolyan úgy érzem, mintha ez egy jóléti intézmény lenne, azaz mi - betegek, páciensek stb. vagyunk azért, hogy boldoggá tegyük az egészségügyi dolgozókat. És rólunk nemis esik szó időközben Kép

indianyo

No, most ilyen szakaszosan szólok hozzá, bocsika Kép
Az a helyzet, hogy van egy Ronaldánk asszem -ja, ha mégis Ronaldo, akkor is áll a megállípítás Kép Végigcsápolta a Megasztárt, rendkívül jó összhangban a ritmussal, reklámokra abbahagyta Kép

Holnap Kipróbálunk egy kis Cotton Club Singerst Kép

Szép álmokat mindenkinek Kép

indianyo

Helló csajok!

Mamacka, nagyon aranyosak a képeslapjaid. Nagyon ügyi vagy! Kép
Anita, király a cukorlelet, és a fogyás is. Kép Mit vettél, mesélj már!
Mariannka, szerintem most már nyugodtan adagold magadban, hogy minden a legnagyobb rendben van! Mert így van és kész! Kép

Nekem tegnap horror napom volt, fogalmam sincs, hogy mitől és honnan, de délelőtt elkezdett fájni a gyomrom, délután már nagyon, aztán este pedig frankó rókakoma volt. Hőemelkedés, hidegrázás, megint róka. Aztán mintha el is fújták volna.....ki érti ezt? Ugyanis nem ettem semmi furcsát, tegnap már egyáltalán nem bírtam. A lényeg, hogy most eléggé gyenge vagyok, kiment belőlem minden (viszont a mérleg jól áll!!!) Kép, de legalább már pici éhséget érzek. És tudok inni is. Szegény kisbabám, annyira sajnáltam. Kép Azért remélem ő bent nem érezte ennyire szarul magát!!! Édes, kis picikém. Kép

Puszi mindenkinek!

Eszti
28+1
Vendég

Sziasztok!

Esztipeszti: jobbulást Neked. Ne aggódj, biztosan jól van a babád. Õk elég masszívak, sok mindent bírnak. Pihenj jó sokat, vedd diétázósra a kaját, viszont ha nem javulsz, akkor mindenképpen menj el dokihoz.

Indi: Szóval a keddi előadáson végigvették, hogy mi minden történik a szülő nővel egészen onnan, hogy beér a kórházba egészen addig, hogy a szülést és a kötelező megfigyelést követően átmegy a gyerekágyas részre.

Végig kiemelt szerepet tulajdonítottak az apukáknak, és elmondták, hogy mikor milyen "feladataik" vannak. (masszírozás, bíztatás, jelenlét, stb.) Szóval nagyon klassz volt, bár nem tudom visszadni sajnos. Kép

Álommanók ülnek a szememen, nem is tudom, hogy fogom kibírni a mai napot.

Mariann
27+4

KépKép
mariannka

Jó reggelt!
Sikerült visszaolvasnom mindent! Hurrá!!! Kép Kép

Zsófi,
szavaztam a Legénykére, már innen melóhelyről is. Először azt hittem, hogy ez olyan dolog, hogy egy gépről EGY NAP csak egyszer lehet, de aztán rájöttem, hogy mindenféleképpen csak egyszer.. Sajnos. De azért most kettővel több. Illetve még kettővel, mert a másik képre is szavaztam. Kép

Vas,
nekem is tetszik a Natasa név, én is gondolkodtam rajt, csak a páromnak nem tetszik. Se a Nadine.. Kép Ezért lettem én Nadine itt.. Kép

Bartika,
a bugyi e fajtáját tényleg mindenhol lehet kapni. Nekem még csak kettő van, de valószínű ebből lesz több, mert ez még tényleg nőies is, amellett, hogy kényelmes. Ami azért fontosabb (lesz).. Kép

Alina,
nutellás gofri!!! Hmm.... Kép Kép
Szuper, hogy megjöttek a bútorok, biztosan nagyon szépek! Majd lefényképezed nekünk, ugye?

Anita,
örülök én is, hogy a védőnéni is mindent rendben talált. A cukorterheléses vérvételről kérdezném, hogy ezek szerint kétszer vettek? Éhgyomorra és cukros lötyi után is? Nekem tegnap azt mondta a védőnő és a dokim is, hogy reggel menjek majd étlen-szomjan, megiszom azt a sz..t (azt mondták ha akarok, vigyek citromlevet, úgy elviselhetőbb..), és pontosan két óra múlva menjek, akkor veszik le a vért. Szóval egyszer fognak vért venni.. Akkor ezt most hogy van?

Angi,
elismerésem a spenóthoz! Kép Én nagyon nem szeretem.. Kép A sóskát is csak nemrég ettem meg először. Hát, ez van.. A kismamák ezek szerint rákapnak olyan kajákra is, amit régen nem szerettek.. Kép

Indianyó,
miért hogy fürdették ott a babákat??

Vok,
én is nézni fogom a NG műsorát. Szerintem maga a csatorna is nagyon jó! Nem csak természetfilmek tömkelege, henem minden egyéb!

No, ezt most elküldöm, aztán később még pár dologhoz megpróbálok írni, amiket feldobtatok. Kép

Sziasztok: Nadine 20+0 !!!! Kép

nadine81

Jaj és Mamacka,
nagyon-nagyon szépek a képeslapok! Ügyes vagy!

nadine81

Eszti: van valami ilyesmi vírus. Simán lehet, hogy begyűjtötted, de gyorsan végigment rajtad. Jobbulást!!!!

cory
Budapest

<font color="119911"> Jó reggelt,
Eszti,
jobbulást Neked!! Nem valami vírust kaptál el? Több ismerősömnek volt hasonló panasza. Pihenj sokat! Remélem már túl vagy rajta! Kép
Gyezsu,
sikerült megtalálnom a Civilt, most Téged hallgatlak.
Alina,
durva ez a doki ügy. Nem tudod a családod elküldeni a papírért? Milyen az ágynemű? Hol vettétek? A vékonyságom szerintem már a múlté, de azért bízom benne, hogy majd visszatér. A pocó meg nagyon nő most!!!

Puszi:
Angi 29+6</font>
angi79

<font color="119911"> Cory,
látom egyre gondoltunk!
Nadine,
gratula a félidőhöz!!! Akkor most már mindenki betöltötte a 20. hetet!! A spenótot azért eszem, mert sok benne a vas. A férjemet viszont nem tudtam rávenni, hogy kóstolja meg.</font> Kép
angi79

Sziasztok!
Tegnap csináltunk pocakképet. Megpróbálom felrakni, bár nem tudtam jobban lekicsinyíteni.
Apa mindig azt mondja, hogy olyan a hasam, mint a Snoopy kutya. Kép

Kép

Andi
23+3

Andi
Kép
zsandi

Nekem nem jön be a neten a Civil rádió.

Andi
Kép
zsandi

Én meg ezt csináltam az éjjel a fiúknak:
Kép

cory
Budapest

<font color="119911"> Zsandi,
szép a pocid! Szépen növöget! A naci 2in1-os?

Cory,
de jó! És mi található a zacsikban?</font>
angi79

Angi: csoki, kisautó, gumiállat meg ilyesmik. Már nagyon elgem volt a gyári kalendáriumokból, amiben ha jó minőségű is a csoki, akkor is akkora, hogy csak felidegesíti a gyereket Kép

cory
Budapest

Nagyon jó az adventi naptár! Biztos élvezik bontogatni.

Igen, a nadrág 2in1-es.

Tényleg betöltötte mindenki a félidőt! DE JÓ!!!

Andi
Kép
zsandi

Nem tudjátok véletlenül, hogy a DVD-ről, ha megállítom a képet, hogy tudok képet csinálni?
Na, ezt jól megfogalmaztam, szóval értitek?

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok!

Cory!
Nálunk is minden évben ilyen az adventi naptár, mert a sima csokisat utálják. Nem csodálom, annyira fantizátlan.
Ma, az elsőben mozijegy volt mindkettőjüknek, a Harry Potter és tűz serlegére. Szombat de. megyünk a moziba (mondanom sem kell, hogy a jegy egy vagyon volt)

Rita
24+4

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Ritaa: el tudom képzelni, bár ezer évenem jártam moziban. Nem félnek a Harry Pottertől? Már az első 3 se volt semmi.

cory
Budapest

Cory, ez tök jó! Ha gyerek lennék, nagyon örülnék neki! Kép
Szerintem is vírus volt, ráadásul gyanús, hogy találkoztam egy barátnőmmel (futólag), és másnapra a gyereke is hasonlót produkált....no sebaj, szerintem vége, mert amit iszom, bent marad, és picit éhes vagyok, lehet, tolok egy pirítóst. Kép

Zsandi, csini a pocid.

Csajok, az hogy lehet, hogy nekem a táblában egyetlen kép sem jön be? Helyette pici ikonok vannak, amin van egy kör, háromszög és négyzet. És nem azért, mert lassan tölti le. Egyáltalán nem tölti le.

Valaki tud rá megoldást?
Vendég

Eszti: ez jól hangzik Kép Nálunk is volt már többször ilyen vírus, és az egyik fajtája olyan volt, hogy egy fél napig kijött minden,a ztán fél nap alvás, gyengeség és vége. Remélem, ez van neked is Kép Azaz akkor már volt Kép

cory
Budapest

Cory, most kiváltképp fontos a múlt idő Kép
Te hogy állsz rókakomával? Van még?
Vendég

Sziasztok Mamócák és Babócák!

Persze csak most sikerült visszaolvasnom. Egy csomó mindenkinek akartam reagálni, remélem nem marad ki senkiKép Bár elég zanza vagyok még maKép

Mariannka,
Örülök a jobb híreknek!!!!

Zsuzsófi,
Gratulálok a sikeres érettségihez! Azért az a pár pont nem a világKép

Mamacka!
Nagyon ügyes vagy! A nagy elfoglaltságod közepette azért vigyázz magatokra! Ja, tegnap összefutottam a postán a bélyegeiddel! Haza is vittem őket, hogy ott is lássa mindenkiKép
Többeket hallottam, hogy dicsérték, míg én feladtam a 46 céges levelet tértivevénnyel ajánlvaKép Persze csak azért, hogy minél tovább nézelődhessenek mögöttem.

Gyezsu,
A harmadik babát én tegnap vetettem fel, de a párom annyival lerázott, hogy előbb ezen az elsőn legyünk túlKép Mintha neki kellene rajta leginkább túllenniKép De nekem az ideális gyerekszám akkor is a három.....

Vikó,
Ne beszélj hülyeségeket, mert addig fogod hangozatni, hogy "vén kripli" vagy, hogy a Szurkapiszkád Nagyinak fog szólítani, hogyha kibújik! Tehát tessék visszafiatalodni gyorsan-gyorsanKépKép

Anita,
Gratulálok a jó vércukorhoz. Ettől én is tartok, mert a nagypapám nekem is diabéteszes voltKép

Ildi,
Nagyon kár az Emiliért. Nekem jobban tetszik a Natasánál, de talán csak azért, mert a Natasáról nekem csak egy szőke kék szemű csöppség jut az eszembe, az Emilit pedig el tudom képzelni minden színösszeállításbanKép De a lánykádnak biztosan bármilyen név jól fog állni!

Eszti,
Jobban vagy(tok) már?

Nadine,
Gratulálok a félidőhöz!!!!

Rólunk annyit, hogy kedden este voltunk UH-n a nődokinál. Minden oké, méhszáj 3000 a baba méretei megfelelnek a korának. Egyetlen kontkrét mérete a BPD 49 mm, a többit mindig eltitkolja a doki! De a pici lányom sem mutatta ám meg neki, hogy mije vanKép De elmondtam, hogy 4d-n kislánynak mondta a Győrfi, úgyhogy a dokim megállapította, hogy akkor szégyenlős, és nem is próbálkozott tovább. Egyébként eddig mindig fejvégű volt, most medencevégű a fekvése. Bár ez szerintem pillanatnyi állapot lehetett, mert folyton bukfencezik.
Tegnap este apa is érezte végre. Bár mire megtalálta a pocakom alján, nekem már a köldököm fölött ficánkoltKép

Most egy kicsit dolgozok, de itt leszek.

Szép napot mindenkinek!

Medike
20+5

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Eszti: vannak. Vasárnap is meg tegnap is hánytam. De már csak röhögök magamon Kép

cory
Budapest

Nem félnek. Nagy Harry P. rajongók, főleg a fiam. Már minden eddigi kötetet olvastunk, többet kétszer is, és minden film is meg van. Imádják! A 4db. mozijegy délelőtti matinéKép előadásra. 3000 Ft volt! Iszonyú. Azzal vigasztaltam magam, hogy kb. évente 1x megyünk moziba, ennyinek bele kell férnie, de akkor is rablás szerintem.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Lányok!

Mondjatok már nekem olyan magyar oldalakat, ahol tudok részleteket is olvasni a gyerekülésekről! Német oldalakat találtam, de úgy nem tudokKép Angolul még talán, de ezeknek nem volt angol veziójuk, vagy nem az a részletes, amit én szeretnék.

Nagyon sokat pedig nem tudok utána mászkálni, mert erre vidéken kevés a választék és az is az olcsóbb kategóriából, szeretnék majd célirányosan menni vásárolni. (na, nem az ára a lényeg, hanem a biztonság, de nem igazán bízok a nekem névtelen olcsó ülésekben)

Nem lenne jó, ha egy képről kellene eldöntenem, hogy miben akarom utaztatni Pocakmarcit a nagyikhoz, ami cirka 600 km oda-vissza.

Remélem, tudtok valamit.

Köszike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Eszti,
jobbulást neked! Az előbb ez valahogy kimaradt, bocsi.. Most látom csak, hogy a többiek nagyon kívángatják a jobbulást. Szóval akkor tényleg: Jobbulást! Kép

Zsandi,
nagyon jó a kép a pocakról, szép kerek. De miért olyan, mint Snoopy? Kép Nem értem.. Kép

Cory,
aranyosak a kis zacsik az ajándékokkal, jó ötlet!

Medike,
örülök, hogy minden rendben volt az UH-on. Olyan jó, hogy ti már tudjátok a nemét! Nekünk nem muttta. És medencevégű fekvéssel helyezkedett a Drága.. Kép És amiért még irigyellek, hogy érzed mozogni!! Kép Én még nem..

nadine81

Medike,
én sajnos nem tudok ilyen oldalakat..

nadine81

Cory: olyan aranyosak a zsákok. Tutira örvendeznék, ha ilyet kapnék valakitől. Kép

Medike: most még egyáltalán nem számít, hogy fejvégű vagy medencevégű fekvésű a baba. Hiszen olyan gyakran fordulnak, hogy bármi is lehet. Persze majd néhány hét múlva... Akkor ez sem lesz mindegy. Kép

Mariann

KépKép
mariannka

Nadine,
Nemsokára fogod! Én is alig vártam,főleg mert igazából azt sem tudtam, hogy mit kell várnomKép Aztán meg majd újra azért fogsz cidrizni, hogy nem mozogKép Nekem volt már olyan nap, hogy meg se rezzent (illetve én nem éreztem meg) és akkor ám paráztam, hogy hova tűnt. De eddig még meglett mindigKép

Képzeljétek, most beszéltem anyukámaml. Hát, ők már berendezték az unokaszobát!!!
Nekem meg még egy árva fültisztítóm sincs, ami a gyermekemé lenne.....
Még jó, hogy holnap utazunk hozzájuk és nem kell sokáig kíváncsinak lenniKép Elég, ha a Pocakmarci fúrja az oldalamatKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

És amiről a tegnapi nap folyamán beszélgettetek:

Derékfájás:
nekem is szokott, és nekem is főleg esténként. Nem mindig, de akkor nagyon. Volt, hogy nem tudtam eldönteni mi lenne a jobb: feküdni, állni, ülni vagy menni. Annyira rossz volt. Most már pár napja elkerül és ez jó.

Babaruha:
mi még nem vettünk semmit, egy kicsit korainak tartom, anyu meg pláne! Igaz tegnap unokatesómtól kaptunk egy csomót, tele volt vele az autó. Rengeteg ruhácska, sapka, zokni, játékok, takarók meg minden. Kiválogattuk, mert volt amin már nagyon meglátszottak az évek. Most lőjjetek le, ha rosszul gondolom, de mivel első baba lesz, szeretnék neki sok új dolgot is venni. Természetesen nagyon jó dolog, hogy kapunk, és még kapni is fogunk, de azért szeretnék olyan ruhácskát is látni a gyerekünkön, amit tőlünk kapott, ami új. Tudom, hogy hipp-hopp kinövik, de akkor is. Tulajdonképpen megtehetjük, hogy veszünk új dolgokat, akkor meg miért ne? Én így gondolom...

Hány gyerek és mikor jöjjön:
Az az igazság mi ebben az ügyben kicsit kilógunk a sorból közületek, mert egyelőre úgy tervezzük, hogy egy lesz. Pontosan nem tudom megfogalmazni, hogy miért (nem csak nektek, magamnak sem), de most így gondolom, így érzem. Először szeretném ezt a terhességet átélni, megtapasztalni, hogy milyen anyává lenni, "megtanulni" milyen is jó anyának lenni (lehet, hogy ez hülyén hangzott..), egyszerűen meg akarok érni először EGY gyerekre, aztán gondolkodni csak a következőről. Páromék hárman vannak testvérek, nagyon jó a viszony közöttük, nekem egy bátyám van, de vele több okból is kifolyólag nem jó a kapcsolatom. Lehet, hogy ez is benne van.. Nem tudom. De most az a helyzet, hogy tervben ez az egy gyerkőc van. Ezért gondolom, hogy kilógok a sorból.. Bocsi. Lehet, hogy ez később változik, mert annyira felvillanyoz ez az egész, hogy alig várom majd mikor lesz a következő terhesség, de most egyelőre ez van...

nadine81

Jóóó reggelt mindenkinek!

Nagyon frissek voltatok ma reggel Kép

Medike Kép Ari vagy, hogy aggódsz, próbáltam ironikus lenni, úgy látszik, nem nagyon sikerült KépKépKép Én mindig megdöbbenek, ha valahol szembesülök a személyigazolványba beírt kétjegyű számmal, ami a koromat hivatott jelezni... gyakorlatilag értelmezhetetlen számomra a harmincon felüli lét Kép Persze az egészségügyben mindig emlékeztetnek rá kedvesenKép Úgyhogy aggodalomra semmi ok Kép Egyébként férjem 6 éveel fiatalabb nálam Kép Bár csak papíron Kép

Esztipeszti, utánanéztem a fertőzéseknek, okos könyv szerint a természet úgy gyáértott le minket, hgoy a kisbabának akkor is jut minden tápanyagból elég, ha a mama átmenetileg gyengélkedik, csak egy igazán hosszútávú betegség hat rá lényegesen - például még vérszegény mamáktól is be tud annyi vasat szedni,a mire szüksége van. Szóval szerencsére ez nálad nem áll fenn, aminek mindannyian nagyon örülünk Kép

Cory, nagyon klassz lett a naptár, fiúk hogyan osztoznak meg a napi zacskókon?

GyeZsu, jó volt a reggelem ma Veletek Kép Zenék is nagyon kedvemre valók, a jó hírekért meg külön köszi. Ilyenkor Kata kinél garázdálkodik? Apa Szundikál vele?

Nadine, sokáig tartott, míg rájöttem, hgoy a rongydarab, amit a néni villámgyorsan sikál fiolyóvíz alatt, az egy kisbaba. Borzasztó volt, egy csöpp gyengédség sem volt a mozdulataiban, az egész fürdetés kb 20 másodperc volt, közben meg is fordította a babát és egyáltalán nem támasztotta alá a gerincét és fejét sem... És hát közben ott sorakozott vagy 50 másik ksibaba a "jó ksi pancsolásra" várva. Hát, nekem nagyon fájt a látvány! Eddig sem volt kétségem, hogy mit szeretnék, de most már biztos vagyok benne, hogy foggal-körömmel fogok harcolni, hogy velem lehessen a baba a szülés utántól végig. Nekem biztos lesz időm gyengéden fürdetni - ha már olyan nagy szükség van rá mindenképpen, amit nem is értek. Minek szegényeket annyit zargatni, elég nehéz lehet nekik a sok fájdalmas fény, hang, zörej, ide-oda rázkódás... Persze otthon már más a pancsi funkciója, na de egy kórházban, születés utáni napokban?

Ritaa, nagyon félelmetes hírek érkeztek az új Harry Potterről, 12-es karikás...

Mindenkinek szép napot, ne dolgozzatokl túl sokat, front van!

A gyerekem most már bizonyítottan muzikális, azonnal nekiáll csápolni, ha valami jóféle zene van. Ez megnyugtatott Kép

indianyo

Medike,
ó arról már megvolt a fejtágítás Kép sok helyről, hogy mit is kell éreznem, figyelem is ezerrel, de még semmi. Keresztanyámtól már kicsit idegesítő is volt néha. Meg akarta magyarázni, hogy biztosan éreztem már csak nem tudom mi az. Odáig rendben van, hogy első gyerek, ezért nem is volt még a hasamban gyerek, nem tudom milyen érzés lesz, amikor először rúg, de mivel egyáltalán semmi változást nem éreztem egyetlen másodpercre sem, csak tudom, hogy nem volt. Sem buborékok, semmi bélmozgásra hasonlító dolgok, semmi. Tök csönd van. Kép Szóval tőle már kicsit bosszantó volt. Kép

Nadine 20+0 Kép

nadine81

Indianyó,
hát ez tényleg durva... Lehet, hogy nekik már "megszokott dolog" egy úszülött fürdetése, na de akkor is... Mint egy futószalag.. belegondolni is rossz..

nadine81

Nadine :9 Én is úgy érzem, hgoy a gyerekekmnek kizárólag új holmikat vennék csak. Mondjuk ebben az is benne van, hogy nekem szinte soha nem volt új ruhám, mindig csak másoktól levetett meg turkálós... de persze az ajándékba kapott, barátoktól, családtól szeretettel adott dolgokak szívesen fogadom, de nem vennék turis holmit neki. (Magamnak igen) És én nagyon is megértem, hogy vásároltok, mint a mérgezett egér Kép Jó dolog is lehet gyönyörködni az új holmikban. De gondolom, ez leginkább az első gyereknél áll fenn, később már csak szárítjuk a pelust - ahogy Vekerdy mondaná - második gyereknél légzésfigyelőt se nagyon vesznek a szülők KépKépKép

indianyo

És lehet, hogy egy kis Mozart fejlődik benned? Kép Kép Kép

nadine81

Jóóó Reggelt!

Először is drága Eszti, jobbulást kívánok Neked! Olyan vacak, mikor az embert úgy leüti a lábáról a nyavaja! Toljad azt a pirítóst, remélem, már bennmaradKép Ezenkívül minden okés nálatok, Bencus jól van?

ANgi! Nagyon helyes,hogy spenótot eszel, arra nagy szükséges van a szervezetednek! Mindemellett minden elismerésem a tiéd, mert nekem vhogy nagyon nem csúszik le. Viszont a sóskát imádom, ma azt fogok készíteniKép Botika rugikat kapott turiból, meg vettem neki 2 62-es hosszú ujjú P.O-s body-t, nagyon kis szépek!

Alina! Szuper, hogy megjöttek a bútorok! Ha készen lesztek a szobával, várjuk ám a képeket!Kép Ha minden igaz, nekünk holnapra érkeznek meg, tiszta izgatott vagyok miatta!

Cory: Azta, nagyon tetszik a kalendáriumodKép És ezt te készítetted? Nagyon tuti!!! Biztos a fiúk is nagyon örülnek! Ez a rókakoma csak nem hagy magadraKép

Mariann: Szuper,hogy már pozitívabban látod a dolgokat, és igazad van: NO PARA!!!Kép

Zsandi: Szépen nő a pocid, és még ezután hogy fog!Kép

Medike: Örülök,hogy minden rendben babóval! Látom, nálatok is készülődnek nagyiék...Kép

Rita: gondolom, akkor most érted is még jobban odavannak a gyerkőcök a mozijegy miattKép Babó jól van?

Nadine: nekem lényegében 2*2* vették le a vért a cukorterheléshezKép Először 17 hetesen (mert rizikós volt a család miatt) aztán 25 hetesen! Nálunk 2 pontos OGTT van, azaz reggel 7-re be kell menni éhgyomorra, sőt másnap este 6-től nem lehet enni, csak vizet inni, és levesznek egy adag vért! Utána ideadják a port (tömény cuki), amit fel kell oldani egy 2dl-es műanyag pohárba! Én vittem bele fél citromot! Megiszod, és 2 óra múlva (kb.fél 10) vesznek még egy adag vért... A 2. vérvételig szintén csak vizet lehet fogyasztani! Elég vacak, én legalábbis émelyegtem délutánig tőle, de azért ki lehet bírni! De sok helyen másképp működik, mint ahogy azt már a csajok leírtákKép

GRATULA MINDENKINEK A BETÖLTÖTT FÉLIDÕHÖZ!!!Kép

Anita (27+5)

Anita
Kép
Kép
_anita_

JA, Nadine, most én csak azért próbállak megnyugtatni, mert nekem is bajom volt az, hogy nem éreztem a baba mozgását - ill. egyszer a 19. héten éreztem, aztán két hltig semmi - egész addig, míg az UH orvos jól leszúrt, hogy miért nem érzem, hiszen állandóan ficánkol (borzasztó egy anya vagyokKépKépKép Úgyhogy, gondolom, Ficánka meg akart nyugtatni Kép Azóta viszont sokszor érzem, most már zene közben akár 2 órán keresztül is focizik. - Szóval - keresztanyuk és egyéb jóakarók menjenek inkább futni egy kört, te pedig még várj egy picit -e setleg tényleg ezt a zene-dolgot próbáld meg. A Megasztár alatt tegnap őrület volt odabent Kép Ha gáz van, ugorj el a megfelelő helyre egy kis szívhangot hallgatni, az nagyon megnyugtató tud lenni KépKépKép

indianyo

Anita, és te hogy vagy? És a világszép kerek pocakod KépKépKép

indianyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?