Jóóó reggelt mindenkinek!
Nagyon frissek voltatok ma reggel
Medike
Ari vagy, hogy aggódsz, próbáltam ironikus lenni, úgy látszik, nem nagyon sikerült
Én mindig megdöbbenek, ha valahol szembesülök a személyigazolványba beírt kétjegyű számmal, ami a koromat hivatott jelezni... gyakorlatilag értelmezhetetlen számomra a harmincon felüli lét
Persze az egészségügyben mindig emlékeztetnek rá kedvesen
Úgyhogy aggodalomra semmi ok
Egyébként férjem 6 éveel fiatalabb nálam
Bár csak papíron
Esztipeszti, utánanéztem a fertőzéseknek, okos könyv szerint a természet úgy gyáértott le minket, hgoy a kisbabának akkor is jut minden tápanyagból elég, ha a mama átmenetileg gyengélkedik, csak egy igazán hosszútávú betegség hat rá lényegesen - például még vérszegény mamáktól is be tud annyi vasat szedni,a mire szüksége van. Szóval szerencsére ez nálad nem áll fenn, aminek mindannyian nagyon örülünk
Cory, nagyon klassz lett a naptár, fiúk hogyan osztoznak meg a napi zacskókon?
GyeZsu, jó volt a reggelem ma Veletek
Zenék is nagyon kedvemre valók, a jó hírekért meg külön köszi. Ilyenkor Kata kinél garázdálkodik? Apa Szundikál vele?
Nadine, sokáig tartott, míg rájöttem, hgoy a rongydarab, amit a néni villámgyorsan sikál fiolyóvíz alatt, az egy kisbaba. Borzasztó volt, egy csöpp gyengédség sem volt a mozdulataiban, az egész fürdetés kb 20 másodperc volt, közben meg is fordította a babát és egyáltalán nem támasztotta alá a gerincét és fejét sem... És hát közben ott sorakozott vagy 50 másik ksibaba a "jó ksi pancsolásra" várva. Hát, nekem nagyon fájt a látvány! Eddig sem volt kétségem, hogy mit szeretnék, de most már biztos vagyok benne, hogy foggal-körömmel fogok harcolni, hogy velem lehessen a baba a szülés utántól végig. Nekem biztos lesz időm gyengéden fürdetni - ha már olyan nagy szükség van rá mindenképpen, amit nem is értek. Minek szegényeket annyit zargatni, elég nehéz lehet nekik a sok fájdalmas fény, hang, zörej, ide-oda rázkódás... Persze otthon már más a pancsi funkciója, na de egy kórházban, születés utáni napokban?
Ritaa, nagyon félelmetes hírek érkeztek az új Harry Potterről, 12-es karikás...
Mindenkinek szép napot, ne dolgozzatokl túl sokat, front van!
A gyerekem most már bizonyítottan muzikális, azonnal nekiáll csápolni, ha valami jóféle zene van. Ez megnyugtatott