Új privát üzeneted érkezett!

LauKép
Ez tényleg nem felhőtlenül jó hír, de ha eddig őszinte volt a dokid veled szemben, akkor szerintem most is bízz benne nyugodtan. Azt meg ki a fene érti, hogy mi is az a cisztikus képződmény?! Lehet, hogy semmi köze a betegségedhez, meg a kezeléshez. A lényeg, hogyha tényleg van ott valami, akkor tudják hogy van. De az is lehet, amit te magad írtál, a kezelést követően lehet különbség az uh meg a ct között.

Ne vegyél semmit! Holnap csak gyertek át, jót tesz a hangulatodnak a társaság, ez biztiKép Majd sütsz velem mézest dísznekKép

Ne kenődj el, végül is semmi végleges és kimondott rossz nincs azon a leleten!

ReditkeKép
Jöjjön nyugodtan barátné is. Nem bánom, ha alvás után jöttök is, mi úgyis csak este 8-kor fektetjük le a FőkrampusztKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

SziasztokKép

Túl vagyunk az oltáson,Míra szétordította az agyát már a rendelő ajtajában visssza akart fordulniKép.Vetköztetés közben már sírt,szerintem emlékezett az agyhártyagyuszis oltásra(13hó)ezért akart menekülni.Egyik szuri a kezébe,másik a combjába+a cseppek kanálból.Ráadásul a végbelénél van valami kis kinövés,javasolta a doki hogy mutasssam meg sebésznek lehet,hogy le kell venniKépKép.

LauKép

Nem lesz semmi baj,rengetegen szorítunk érted!!!!!Nekem óriási példakép vagy a helytállásoddal!

Bocsi már sír is a manó,még egy órát sem aludtKép,délelőtt kemény húsz percet elég strapásak a napjainkKép.

Mindenkit sokszor puszilunk,jó talit!

Viola
h_viola

Sziasztok!

Én üvegfestékből nem veszek készletet. A kedvenc márkám a Marabu Fun&Fancy matricafestéke, mert nagyon sok színük van és sokféle kontúrjuk is.
Lejönne, ha le akarnám venni, kipróbáltamKépKép.
Az ablakon azt hiszem még nem ezzel csináltam. A gyerekszobaablakon már másfél éve van fent festés és nem is fogom levenni. Először úgy akartam, hogy lesz évszakváltás (volt is, mert téli házacskásból váltottunk virágzó fára méhecskékkel), de aztán tavaly téle már nem jutott rá időm Hanna mellett (meg lehet, hogy sajnálnám is levenni), most már a jövőre esedékes költözésig marad is rajta. Az ablakpucolást ugye nem zavarja.
Marabuval tavaly kisebb dolgokat festettem (pl. Beninek Némós órát), azóta sajnos nem sok mindentKép. De majd most! Viszont mikor Judy írta, hogy az övéi beszáradtak, én is gyorsan megnéztem (lévén elég sok színem van, nem szerettem volna, ha ki kell dobni mindet), de mind jóKépKép. Van aminek a nyílását tisztítani kell, de egy csomót azonnal fogok tudni használni.

Lau!

Nagyon szorítok hogy minden rendben legyen!KépKép És menjél kreatívoskodni, szerintem senkit nem fog zavarni, ha nem viszel semmit!

Liv!

Nem hiszem, hogy rettentő béna lennél. Én légkeveréssel és alsó-felső sütéssel szoktam szinte mindent. Csak rövidebb ideig kell sütni és alacsonyabb hőfokon, mint egy normál sütőben vagy amit a recept mond. Azt hiszem azt olvastam egy receptes könyvben, hogy 15 %-kal kell csökkenteni a hőfokot.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Bocs többieknek MUKK, most nem szólok hozzájuk csak:

Lau!

A cisztikus képződmény egy vizzel teli apró kicsi hólyagocska szerűséget jelent. Lilinek a hathetes hasi UH-n megállapítottak egyet /akkori méretéhez képest egész termeteset/ az overiumban /a petefészek helyén/, de mondták, hogy ez nagyon valószínű fel fog szívódni, valószínűleg a szopival kapott anyai hormok okozzák. Vissza kell mennünk a szopi befejezése után kontrollra. Én úgy a csisztás dolgok felszívodhatnak, vagy legrosszabb esetben egy apró beavatkozással le tudják csaponi őket. Ugyan nem vagyok orvos, de a rengeteg belédpumpált kémiai anyagnak vanak sajnos negatív hatásai is/pl. fodrászmenteshaj.. Kép/. Úgyhogy szerintem kitartás, és ezen ne aggódj, bár tudom milyen nehéz lehet, azok után amin keresztül mentél.
Szeretném megint azt a pozitív hozzáállásodat előcsalogatni, mert hidd el az az egyik legfontosabb dolog a teljes gyógyulás felé!!
Maccs
maccs

SziasztokKép

Kicsit összekaptam magamKép Ákossal amúgy is le kellett menni a fogorvoshoz, mert igaz, hogy rendszeresen mos fogat, de úgy látszik, nem rendesen, mert sajnos tömni kellett neki fogacskátKép Viszont nagyon megdícsérte a dokinéni, hogy milyen bátor, egy nyikkanás nem voltKép Büszke is voltam ráKép

CsirkeszKép Köszi, akkor lehet, hogy megyünk, most már azért jobb a hangulatom. Mivel nem fáj sehol, remekül vagyok, a vérképem is jó volt eddig, így csütörtökig fegyelmezem magamKép
Viszünk anyagot mézeskalácshoz, és akkor legalább azt csináljunkKép Na, meg persze üvegmatrica festéket, mert ma vettünk megint egy garmadátKép
készítettem egy képtárat: http://kep.tar.hu/laurita , ha valakit érdekel esetleg, miket ügyködtünk Ákival hétvégénKép
Ma is csináltam már kettőt, majd azok is felkerülnek. Azért készültek, mert látta rajtam a férjem, hogy nagyon ideggombóc vagyok, és mondta, hogy foglaljam le magamKép Így festettemKép

Lányok! Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat, férjem is azt mondta, hogy ráérek akkor kombinálni, mikor már a szemembe mondták a frankót. Maccs!! Tudom, nem szabad magam alá kerülni, de nagyon megrémültem! Még szerencse, hogy velem volt a férjem, így legalább ő is tudott bíztatni.

Viola: szegény MiraKép Mi dokibácsink is mondta, mikor Bazsi múlt héten kapta az agyhártyagyuszisat, hogy szegény, legközelebb is, mikor találkozunk, akkor is szurit kap(januárban a 15 hósat). Ma Bazsi is keveset aludt, jó nyűgös is volt ma délután és állandóan apán lógott.

BesztiKép és Glass Decot vettem, eddig még jó volt. A Fun & Fancy jobb minőségű? Van esetleg összahasonlítási alapod? Sajnálom, hogy nem tudtok holnap jönni, jobbulást neked!!

Lau
lau

Sziasztok!

Sajnos most nincs sok időm reagálni, mert mindjárt altatás így csak röviden írok!

Sajna mi holnap nem megyünk, mert a barátnőm jön Üllőről.
De jó kreatívoskodást nektek! Kép

Lau! Nagyon szurkolunk jó, hogy minden rendben legyen az UH-on! Kép

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

SziasztokKép

Továbbra is köszönöm a névnapi jókívánságokatKép Annyira jó tudni, hogy ennyien gondolnak rámKép Többet nem ömlengek, mert még elbőgöm magamKép

CsirkeszKép
Lapítottam idáig, ez a kreatív tali biztos nagyon jó buli lesz, sajna mi lemaradunk, mert Marci ismételten takonykóros+kicsit köhécselKép Mondjuk én már ezzel nem is törődök, valszeg ez már így is lesz áprilisigKép

LauKép
Annyit tudok én is írni, hogy KITARTÁS!! Én is annyira bízom benne, hogy nem lesz semmi baj! Egyszerűen nem lehet, a 2 fiúcskádnak még nagyon hosszú ideig szüksége lesz Rád, úgyhogy ne engedd, hogy azok a csúnya gondolatok eluralkodjanak RajtadKépKépKépKép

KormiKép
Már régebben kérdezted, de most tudok válaszolni: tapasztalatból írom, hogy Benedeket olyan hosszú ideig (1 hónap) ne engedjétek el Magatok mellől. Mikor Hanna kicsi volt, anyumék többször elvitték 1-2 hétre, de aztán utána mindig megbántam, mert totál elvadították. Hazaérkezés után még el kellett telnie egy jó kis időnek, mire végre-valahára vissza tudtuk szelidíteniKép És ahogy írtam, nálunk egyszerre csak 1-2 hét volt a távollét, az 1 hónap nagyon hosszú időKép Persze ha muszáj, az más, de ha lehet, próbáljatok valami más megoldást találni.

ViolaKép
Nagyon sajnálom Mirát, jobbulást kívánok nekiKép

Köszi az érdeklődéseket, Hanna már jól van, pénteken már kutya baja sem voltKép Mindenesetre azt a csütörtöki napot nem kívánom senkinek. Azt nem is írtam a múltkor, hogy akkor felöltöztetni sem tudtam, mert nem bírta felemelni a jobb karját. A pólót csak a balra tudtam felhúzni. Hanna balkezes, azért kapta az oltit a jobb karba.

Na lépek szunyálni, pusz és mukk mindenkinekKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Lau: Kép

Elhiszem, hogy megijedtel, en egyszeruen nem is tudom elkepzelni mi jatszodhat le benned, de komolyan mondom amiota Teged ismerlek nem felek annyira mert latom ebbol is ki lehet laballni.
Minden rendben lesz, a ciszta az egeszen mas.
A 9 eves hugomnak cisztak vannak a majan es nem tudjak mitol, most vegzik a vizsgalatokat, de azt mondta a doki, hogy nem kell aggodni.
En nem vagyok egy elvakult vallasos ember de most komolyan imadkozni fogok, hogy minden rendben legyen Veled!
A kepeket nem engedi megnezni azt irja ki, hogy kulfoldrol nem megtekintheto.

Jo ejszakat mindenkinek!

KépKép
KépKép
tontica

LauKép
Erről vanm szó, fel a fejjel!
Mézest begyúrtam, már pihen, úgyhogy ha csak magadat + Bazsit hozod is klassz lesz. (vagy ha Ákos is jön, akkor meg igazán) Ti mikor jöttök, de vagy du?
Krumplifőzi kész, húspogit majd frissen csinálom

VeraKép
Gyertek ám 10 körül!

Többiek, akiknek menet közben jön meg az ihlet, az ajtó holnap (is meg máskor is) nyitva állKép

Magyek salit majszolni, meg szunnyantani.
Lau - így a képnézegetésem csak holnapra marad, de meglesem őket, ígéremKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok,

LauKép
Elkepeszto a hozzaallasod, annyira becsullekKép Az tenyleg segithet ha lefoglalod magad + a holnapi tarsasag, kreativkodas bisztossan jot fog tenni. Nagyon szoritok, hogy csutortokon csupa jot mondjon neked a doki.
Nekem is azt irja, hogy kulfoldrol nem bongeszheto a galeria, pedig nagyon szerettem volna megnezni. Feltenned ide is? Csak a csaladi kepeket tudtam megnezni azok viszont nagyon szepekKép

TonticaKép
A kepeket vagy a naptar sablont tudod csak word-ben megnyitni? Szolj, hogy sikerult-e megcsinalnod. Tenyleg most jut eszembe, megvettetek a Cromat?

ViolaKép
Szegeny kicsi Mira bisztossan emlekezett az elozo szurira most meg raadasul kettot is kapott. KinovesKép Te vetted eszre vagy a doki?

BesztiKép
A Marabu Fun&Fancy matricafesteket hol csinaljak, hazai vagy kulfoldi? Esetleg megnezem itt is hatha talalok.

CsirkeszKép
SzervizKép A ferjem mindig dicseri az Alfa Romeokat, hogy milyen jok, csak a kitartasa nem valami olcso.

Tcis

Kép

Kép
tcis

CsirkeszKép Mi is délelőtt mennénk, ha nem gond, Ákos suliban, Bazsival megyünk. Már bekészítettem mézeskalácsformákat, viszek mást is, festékeket pl.

TcisKép Elképesztő a hozzáállásom?Kép Úgy be vagyok tojva, hogy nincs arra szó!!

TonticaKép Nagyon köszönöm!! Nem is tudok mit mondani...Kép

Felrakom ide is a képeket, mert Tontica és Tcis nem tudta megnézni. Ne haragudjatok, de úgy tetszik a festegetés, ígérem, nem foglak bombázni Titeket állandóanKép Nem is lettek tökéletesek, kezdőtől nézzétek elKép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ákos készítette a következő kettőt:
Kép
Kép

Lau
lau

Sziasztok!

Csirkesz,
megpróbálunk délelôtt menni, de ôkelmének ezerrel jön a foga, nem tudom, milyen éjszakánk lesz. Van egy csomó kinyomtatott sablonom üvegfestéshez, elviszem, hátha kell belôle valakinek valami. Meg egy kis üvegfestéket, meg amit még reggelig találok.

Lau,
sokat gondolok Rád, minden rendben lesz, rengetegen szorítanak Érted.

Kata,
utólag is Boldog Névnapot! Örülök, hogy Hanna már jól van. Remélem, Benedek símábban megússza az oltást. Életem egyik legkegyetlenebb élménye az volt, amikor egy hétig nem tudtam behajlítani a könyököm, nálam az izület tele van apró mészszemcsékkel, kegyetlenül be tud gyulladni, így nagyon együtt tudok ilyenkor érezni.
Benedeket nem hiszem, hogy odaadom anyámnak, csak nem tudom, hogy adom majd be.
Nagyon tetszett nálatok az emeletes ágy, valami ilyen elrendezésben gondolkodom majd a késôbbi jövôre a két srácnak. Milyen idôs korban kerülhet felülre egy gyerek? Most rámtört, hogy nem akarok Benedeknek gyerekheverôt venni, ha egy-két év múlva valami egymás feletti elrendezést akarok.

Tcis,
nekünk is Marabu Fan&fancy matricafestékünk van, nagyon jól használható készlet. Német gyártmány, a csomagoláson van egy webcím, nem néztem meg, de hátha segít: www.marabu-kreativ.de

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Helló mindenki! Kép

Köszönöm szépen az összes választ a húsevéssel és a sütővel kapcsolatban.

Mára meglett a laboreredmény, teljesen jó, nem kell vasat kapnia Dávidnak! (És ezek szerint annak ellenére jó, hogy ilyen kevés húst kapott eddig.) A natrium kicsit magasabb, mint kéne, de mindkét gyerekorvos azt mondta, hogy ezzel nem kell foglalkozni, ha semmi más tünet nincs, jól eszik, rendben van a pisimennyiség stb.

A húsra is rákérdeztem mindkét gyerekorvosnál, mindegyikük azt mondta, hogy bőven mehet az 5 dkg, illetve természetesen igény szerint.

Maccs, november 23-án született a férjed?
Milyen nyelvvizsgára készülsz?
Már megint reggel 5-kor írtál! Utána meddig sikerült aludnod?

Edit, Ferro-Folgamma: és legalább ízlett Bálintnak? Kép Nem fintorgott? Vagy kért volna repetát?

Judy, a pizza mindig nagyon finomra sikerül ebben a sütőben. De pl. ma smarnit csináltam, és 2 óra alatt sült meg, ami szerintem nagyon hosszú idő. Meg fogom nézetni valakivel.
De előbb kipróbálom (tehát, Tcis, abszolút nem értem félre, én is arra jutottam, hogy így bizonyosodhatok meg a legjobban arról, hogy velem van a gond vagy a sütővel), hogy süttetek valakivel tésztát a mi sütőnkben, illetve sütök én is egy adagot, és a felét az itthoni sütőbe teszem be, a másik felét a nagymamáméba.

Csirkesz, én is sajnálom, hogy nem tudunk menni holnap.
Vizesedés: amikor teheted, polcold fel a lábaidat!

Inimma, szerintem próbálkozz a darabos kajával, de semmiképp se erőltesd, ne legyél türelmetlen. Próbáld meg, hogy nem főzeléket adsz a gyerkőcnek, hanem párolt zöldségfalatkákat, tedd elé, és hadd egye ő maga, egyedül.
Barátnő gyereke: otthon nincs feszültség, túl sok veszekedés a családban? Lehet, hogy a szülők időnként azt hiszik, hogy a gyerek semmit nem vesz észre a vitából, nem érzi a rossz légkört, de a gyerekek igenis megérzik, és a feszültséget valahol le kell vezetniük.
Hobo: én is nagyon szeretem!
Programötlet: Szegedi Kortárs Balett előadása! Ne klasszikus balettet képzelj el, azt én se szeretem! Õk viszont nagyon dögösek, energikusak, hihetetlenül jók!

Tontica, nagyon jók a képek, az uccsó tetszik legjobban, amin Apukájával van.

Lau, mindenképp írj csütörtökön, hogy mi volt az uh-n! De mindennek rendben kell lennie! Bátorság!
Nagyon tetszik, amiket Ákossal csináltatok.

Viola, szegény Míra! Sebészhez mikor mentek?

Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Udv!

Mar megint babanetezek ahelyett, hogy papaval lennek, tutti megint el fog aludni mire odaerek. Kép

Lau Kép

szerintem nagyon szepek a muveitek es tudod mi a legszebb? Hogy a fiaddal egyutt csinalod, szerintem nagyszeru anyuka vagy, en anyum sosem csinalt velem ilyeneket.
Ugy varom mar, hogy az en fiam is eleg nagy legyen kreativkodni! Kép
Kepzeljetek multkor elfogott a felelem mert belegondoltam, hogy rohamleptekben no es egyszer majd eljutunk oda, hogy nem puszilgathatom, olelgethetem es majd elmegy tolem es egy masik not fog szeretni. Kép Hulye vagyok mi? Kép
Reszkess jovobeli menyem! Kép

Liv Kép

an fiam mindent eszik, hust is amit akar es amennyit akar, szerintem olyan nincs, hogy husmergezes. Kép
Mi is most veszunk uj sutot, legyszi adjatok tanacsot milyet vegyunk es milyet ne.

Reditke, tcis Kép

koszike vegulis sikerult csak el szerettem volna menteni kepkent, hogy dekoralhassak meg rajta de nem lehet vagy nem tudom. Mindenesetre a kepeket be tudtam illeszteni rendesen.

Tcis Kép

Azert nem tudunk hazamenni decemberben mert nem sikerult megvenni a cromat, sajna nem tudjuk eladni a mezet (kinai meg argentin mezet hoztak be ami lenyomta az arat) de nem baj majd jovore.

Anyamanya Kép

Bocsanat, utolag is boldog nevnapot, sosem tudom senkiet mert mi a csaladban annyian vagyunk, hogy csak a "nagy" unnepeket unnepeljuk.

Inimma Kép

En nem eroltetnem a darabosat, csak szepen lassan, elobb-utobb menni fog az magatol is.
A hugom valamikor egy eves kora korul majd megfulladt az almatol, epp ott voltam lattam, mar tiszta szurke volt, anyukam ugy logatta a labanal fogva es utotte a hatat, en meg mindig felek almat adni a fimnak epp ez miatt. Inkabb menj biztosra, azota is mondjuk a hugomnak, hogy o a hofeherke es anyu a gonosz boszorkany. Kép

Mindenki masnak bocsi, nem irok most de gondolok ratok csak marha faradt vagyok.

KépKép
KépKép
tontica

Liv: ilyen kepem nekem is van am! KépKép

KépKép
KépKép
tontica

Liv
A vacsi nem éppen egy nagy mennyiség nála,amugy is sokszor eszik keveseket,egyszerre nem lehet túl nagy mennyiséget belé diktálni.1x alszik két órát napközben,de akkor jelzi hogy fáradt,mondja hogy tente és mutogat vagy megy a szoba felé.de este ez nincs meg.De hogy miért nem tudok rájönni.
180-200 fok nekem is soknak tűnik,attól száradhat a süti,vagy pedig csak rövid idő kell neki,ha pl vékony piskóta lapot sütsz.De az is lehet hogy ilyenkor gyorsan megsül a teteje alja de belül még nyer smarad,nem sül át rendesen.A hőfokot szerintem vedd lejebb.
Bandó az allergiái miatt csak két éves kora körül kap tojást,de ha vmibe van pl piskóta galuska stb azt már adok neki csak direktbe nem.A sajtot az elején nagyon ette most nem hajlandó megenni.ATÚRÓRUDITÓL FULLADT ,MOST PRÓBÁLGATOM MEGINT,TEGNAP MEGETTE meg joghurtot (naturt) szoktam még adni neki de nem nagy mennyiséget eszik belőle.

Macsek
Külön gyerek pancsi nem volt,volt 4 kör medence amiből három végül is egymásba fonodott.pezsgett 20 percenként kettő egy termál meg egy úszkálós volt.A jakuzzisba voltunk,az 33 fokos volt így nem féltem hogy megfázik.

Beszti
Antibiotikum Kép A gyerek heverőtöket hol vettétek?HA jól emlékszem nektek van áttatfigurás körbe a szélén.Ugye danny vagy mi a neve?

Kriszti
Ház eladás Kép az jó hogy ilyen jól álltok.Végül le tudtátok pattintani a szegény családot?
Ágota praktikáiKép és még mi lesz később Kép
Adrienn Kép Bandó is ezt csinálja,már azt beszéltük hagyni kéne had essen le hátha megtanulja,de úgy félek hogy baja lesz,de így meg ott kell lenni a nyomában.Bandó is a konyhaasztalon falatozott miközben az apja a fürdőben volt Kép Kép

Vera
szupi a mackó

Inimma
evésben én se tudok segíteni,Bandó elé raktam falatokat amit ő tömködött a szájába,akkor nem is lehetett főzit adni neki mert azt nem tudta kézzel enni Kép

Tontica
Konyhabútor Kép Kert,akkor mehet a főnök csaj a felügyelni.Lesz ne mulass Kép Képek nagyon jókKépMi a tavalyi naptárra olyan képeket raktunk ált,ahol a kamerába néz és így a nagyik láthatták a pofiját

Viola
Mi is megkaptuk az oltást de mi mindkettőt kézbe.Kinövés Kép Rosszul hangzik,a doki mit mondott mikor szedi le?

Macs,Reditke
15 hós oltással hogy álltok?letelt már vmelyikőtöknéla 10 nap? Ha igen volt vmi?

Lau
Továbbra is sok sok drukk megy neked,hidd el nem lesz semmi jön az új év új egészséges élettel.Minden rendben lesz Kép Kép Kép Művek nagyon szépek lettekKépÁkos is milyen ügyes,nem gondoltam volna hogy ilyen szépen meg tuja csinálni egy ennyi idős gyerkőc Kép

Csirkesz
sajna nem tudunk menni,vagyis inkább nem merem megkockáztatni.A doki nekünk is azt mondta mint maccséknak hogy ne nagyon menjünk gyerek társaságba mert ilyenkor legyengül a szervezetük és nem lenne jó ha vmit összeszedne Kép Majd legközelebb Még Katához se jutottunk el Kép Kép Kép

Kép
Kép
nikk0830

Tontica, nagyon jó ez a kép is!
Nekem is eszembe jut néha, hogy egyszer a kisfiam férj és apuka lesz, meg 18 évesen hajnalban jön majd haza a diszkóból, csajozik, megnősül, és akkor is az én kisfiam lesz, de akkor már valaki másé is lesz, és ez bennem is olyan vegyes érzéseket ébreszt...
Megyek is, mellébújok gyorsan. Kép

Ui.: Na, a papa elaludt, mire odaértél? Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Nikk, szerinted hány fokon süssek piskótát, és hány fokon kelt tésztát?

Beszti, köszi neked is minden jó tanácsot!

Jó tanácsaitok hatására (és néhány mindmegettés recepten felbuzdulva), asszem, 1-2 napon belül újra nekiállok sütni. Ha másnak nem, hát Leilának. Kép

Kép

Kép
liv

Szia Mindenki!
Pár napig nem voltam és csak olvasok, olvasok, olvasok...
Kreatív mamák! Ma láttam a Lidl hirdetésben valami üvegfesték készletet 10db-os ezer párszáz forintért. Nem értek hozzá, de ez ritka olcsónak tünt. Lehet, hogy olyan is.
Nevelési tanácsadó nem egy rémisztő hely, csak annak hangzik. Játékokkal, rajzolással stb megpróbálják kideríteni, mi lehet az oka ennek az elképesztő hisztinek. Szülővel beszélgetnek, tanácsokat osztogatnak. Ha kell, van kéznél gyerekpszichológus is, aki segíthet a megoldásban. Valószínüleg heti 1-2 alkalommal kell majd menni valami foglalkozásra.
Evés nálunk nem gond, ami van abból annyit eszik Áki, amennyi jólesik. Tojás sárga és fehérje, túró kis tejföllel vagy gyümijoghurttal összekeverve. Gyakorlatilag mindent eszünk, igaz így a harmadik gyereknél sokkal lazábban veszem a dolgokat és nem csak az evésre gondolok.
Fius "féltékeny" anyósjelöltek! Nyugi! A 14 éves nagyfiam most éli az első szerelmet. Hát a lelkem szenvedett!!! Viszont velem is olyan bújós, mint pici korában. Valamelyik este mellé kellett ülni mesélni. Szóval ne aggódjatok.
Olvasom, mindenki naptárat készít. Lemaradtam, segítsetek, honnan vettétek az alapot? Fényképem az van több mint elég.
Köszi az ajándékötleteket. Kiderült, egy digit fényképezőgép az álma. A nagyapó a felét ide is adta. Szóval meglesz az öröm.
Picúromon pár napja kitört a hiszti. Ha valami nem tetszik, nincs azonnal, nem sikerül egyszerűen földre vágja magát és üvölt és vergődik. Van valakinek ilyen tapasztalata? A nagyok sose csináltak ilyet. Ugye gyorsan elmúlik??
anyuszi3

Jó reggelt!

Meseszép időre ébredtünk ma reggelKép Legalább a hó esne, de ez az eső, borzasztó.

Csirkesz!
Délelőtt mi is elmennénk hozzátok, ha nem bánjátok. Viszek marcipánt a mézeskalácsokra.
Mehetünk? Mikor?

Andrea

KépKép
Áron

Hali
Nem tom mi van, de alig aludtunk KisgévelKép 5-kor már apa is megunta a műsort és bejött dajkálni. persze most meg szunyál, be kell pótolni.
Gergő megint ovis, megy is a sírásKép

CsirkeszKép
Köszi, de ma sajna inkább a beadandó dolgozatomon kreatívkodnék. pedig bizti ügyik lesztekKép majd fotózzátok a múveketKép

Lau
elhiszem, hogy rossz érzés volt a hír. De igaza van a többieknek, a cisztával kapcsolatban. nekem is van a vesémen, a májamon is, az egészségpénztári uh szűrésen derült ki, de nincs vele teendő, azt mondták teljesen ártalmatlan dolog. ez csak az uh miatt derült ki. de még úgysem biztos hogy kiderül, ha nincs áppen folyadék benne, stb..drukk, hogy csütörtökön megerősítsenek ebben.
a matricáid nagyon szépek, gratulaKép

Viola
oltásKép kinövésKép remélem nem lesz gond.

nálunk még annyi van, hogy rettentő csúnya mind2 kölköm bőreKép ekcéma szerű, Gergőnek csak két kisebb folt a lábán, meg a hasán, Gellértkének viszont szinte mindenhol.
úgyhogy ez ügyben is dokkerhoz kéne fordulni.
Ja, és tegnap apa elvitte Kisgét fodrászhoz. hát nagygé nyomdokaiba léphet, állítólag még jobban ordítottKép mondjuk Gergő már nem szokottKép szóval fickós lett a drága. és a hosszú haj zavarta az egyensúlyozásban, mert mikor hazaértek simán elkezdett járniKépKép végigment a folyosón, ami nem kis távKép

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok, igérem du. mindenkinek reagálok, most kreativos cuccokat szedek össze.Üvegfestőknek ajándékötlet:

Kép
Kép
Kell hozzá 4 képkeret ( IKEÁ-s pl.)azt kifested, szögeled
és/ vagy ragasztod, közepébe gyertya oszt gyönyörűKép

Vera

hvera

Lanyok,
visszaolvasni mar sikerult,most seta,aztan valaszolok.
Csak egy gyors kerdes,remelem van itt illetekes,aki epp nem kreativkodik.Kép
Aki megkapta mar a 15 hos oltast!
Milyen volt az ejszaka utana? es a masnap?
Csongor holnap kapja delutan es penteken egesz nap a sogornom lesz veluk egyedul. Nem mernem itthagyni,ha esetleg varhato siras,nyugosseg. Bar a hazat muszaj megnezni meg elintezni a karacsonyi bevasarlast.
Tudok felrakni(vagyis a ferjem ) kreativkodo kepeket,majd hetvegen.Meg nem keso...

Inimma
inimma

sziasztok,

Most csak gyorsan, mert megyunk aludni. Az ejjel megint nem aludtunk minden oraban kelt, mar nagyon kivagyok, de latszik mar eggyik fogacskanak a csucske, majdcsak kibujnak.

AnyusziKép
A profilodban nincs email cim de ha megirod elkuldom neked is a naptar sablont.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Csak egy gyors hozzászólás erejéig

Mi is tegnap kaptuk a 15.havi oltást, nem sírt csak amikor bökték, éjszaka a megszokottnál 1-2 szer kelt többször, viszont ma nyőgös, lóg rajtam, alig akar enni, az ebédet azért elfogadta, előtte cicin lógott, nem akart elaludni, kapott egy vibrocult (remélem jól írtam le) láza nincs, csak a nyűgösködésre, plusz a foga is elkezdett fájni megint.
A dokinéni a 4. és a 10 napra mondott enyhe lázat és kiütéseket, nyirokcsomó duzzanatot, meglátjuk, remélem nem lesz.

Na megyek enni és vasalni

Puszi

UI:
Kreatívkodóknak jó munkát

LauKép
Gyondoltam rád, biztos minden rendben lesz csütörtökön, ne idegeld magad.Sok gyógypusziKép

Noémi
fantikbaba

CsirkeszKép
Ezer bocsanat, most jutottam gephez, de gondolom mar sejted, hogy nem tudunk menniKépKépKép

Sot, mar ket napja olvasni sem tudtam...este bepotolomKép

Moni

Kép
sunimum

Judy, KisG: járás, hurrá! Akkor még jó, hogy elvittétek fodrászhoz. Kép
A fiúk bőrére próbáljátok ki az Atoderm testápolót. Gyógyszertáérban kapható, vény nélkül, sima testápoló, nincs benne semmi kütyü, nem olcsó, de nagyon jó. Mi is azt használjuk.

Kép

Kép
liv

SziasztokKép

Eszti ebben a percben ébredt fel, tehát a hsz-omat nem tudom olyan hosszúra nyújtani, mint szerettem volnaKép

Remélem jól megy a kreatívkodás a talizós mamiknakKépKép

Én is barkácsolok folyamatosan (amikor tudok).

Nagyon klassz fotókat raktatok fel, sok ötletet merítettemKép

ViolaKép
Szegény pici lány!!KépKépKép Remélem a szurit hamar elfelejti, dehát a sebészet sem lesz egy leányálom, gondolomKépKép
Egyébként mi is voltunk anno Esztivel egy nagyon aranyos sebész dokinál. Nem volt rendben a köldöke a lánykának és lápiszolni kellett neki. Ez a doki (amúgy prof.) legalább 70 éves, de nagyon ügyes és kedves, Eszti nem is sírt a dolog közben (csak egy csöppetKép). Nektek hová kell menni vele?

JutiKép
Gratula a járáshoz!!KépKépKép
Egy kicsit megnyugodtam (bocsiKép), hogy a fiúk bőre sem okés. Mármint nem örülök neki, csak én is ezzel bajlódom most. Esztié dettó olyan, mint amit írtál, tehát a karja, főleg a könyökénél, a lába, a popsija, meg úgy általában tiszta száraz, néha pirosas. Megijedtem, hogy valami komoly ekcéma, vagy ilyesmi, de szerintem ugyanaz, mint Apájának. Apának télen annyira kiszárad a lába, hogy véresre tudja vakarniKép

LauKép
Kitartás!Kép Gondolok Rád holnap!!Kép

Többieknek sajna most tényleg nem tudok írni, bocsika...

Egyébként Eszti ma extra nyügi, gyakorlatilag egész nap a cicimen lóg, komolyan mondom szerintem már a hasam is attól fájKép Lehet, hogy komolyan elindultak az újabb fogacskák, mert nálunk is már 3 hónapja volt az utolsó fognövesztés, azóta csak hatalmas dudorok vannakKép

Úgyhogy ma sikerült neki kétszer fél órát aludni napközben, az éjszaka sem volt sima ügyKép

Szóval megyek...

Ha már nem tudnék jönni ma: megy a sok gyógypuszi a betegeskedő babóknak (és a mamáknak is)Kép

Kép

Puszi
Anita

KépKép
KépKép
vasani

A mai levélforgalomból látszik,hogy mindenki a kreatív tudását csiszolgatja.Remélem szépeket alkottok!

Holnap a lakást díszítjük a lányokkal remélem lesz segítséggem és nem csak pillanatnyi fellángolás Ágotától!

Tegnap elvittem a lányokat dokihoz mert Ágota nagyon köhögött Adriennek pedig az orra folyt.Ha egy hapci is jött a takony a bokáját verte.A doki néni nem talált semmit de azért írt fel gyógyszert azzal a felszólítással,hogy csak akkor szedhető ha lázas lesz a kicsi.Hajnalra belázasodott.Mostanra már annyit javult a helyzet,hogy a hapcik eltüntek.
Ágotára viszont éjszaka olyan köhögő roham jött rá,hogy hányt.Természetesen nála sem talált semmit a doki néni.Ha hétfőig nem javul (köhögés nem tünik el)kérek beutalót a töngenre.
Hálát adok az Úrnak ha egy hónap betegség nélkül múlik el.

Most este jön az asztalos és tervezzük a konyhát.Remélem elfogadható árat mond.
Szerintetek megbánom ha csak időjelzős sütőt veszek nem pedig időkikapcsolóst?
Egy lakás felújításra olyan jó lenne egy végtelenített bankkártya(persze később sem kell visszarakni rá a pénzt).Ahogy mondani szokták az Isten péze sem lenne elég.

Apukámnak ma kellett befeküdnie a kórházba.Remélem semmi komoly.Holnap gégetükrözése lesz mert nem találtak eddig semmit és hát ugye a ciszta valamitől kialakult.Remélem jól viseli és nem fog neki nagyon fájni.

Adrienn ma ránézett nagytesóra és szépen kimondta egymás után többszőr:-Ágotttta.
Nagyon büszke vagyok rá.Én mint egy igazi telhetetlen anya gyorsan elmondattam vele minden szót amit eddig sikerült kimondania.Úgy gondoltam ha már beszédes kedvében van....Ügyesen ismételt minden szót.
GnéKriszti
gnékriszti

Inimma
A doki nekünk azt mondta hogy semmi nem lehet utánna csak a 8.-11. nap között ha előbb van akkor az más.Mi tegnap kaptuk semmi hiszti és láz,kiváncsi vagyok mi lesz 7 nap mulva Kép

Kép
Kép
nikk0830

Liv
szerintem 160 -nál ne nagyon magasabban.

Kép
Kép
nikk0830

SziasztokKép!

Nagyon aranyosak vagytok,hogy izgultok Míráért.Sajnos itt Szombathelyen egyetlen magánklinika van,ahova még jövő keddre sem tudott időpontot adni a gyereksebész(csak ezen a napon van 16-17 közt rendelésKép)ezért most csak izgulhatok addig.A helyi kórházról most nem is ejtek szót,hossszú hossszú órákat kell várni a picikkelKép.Idén már nem engedném levetetni majd ünnepek után,de mindenképp szeretném megnézetni szakemberrel.Oltás után nem volt éjjel semmi,ma sem nyűgösebb az átlagosnál.Nagyon nagy bocsi,hogy megint csak ennyi voltam,de párom tegnap 10-kor,ma előre láthatólag még később jön most aztán tényleg minden rám szakadt.Ilyenkor triplán értékelem amikor itthon van velünk.Képeket tegyetek fel légyszi a kreatívkodásotokrólKép!

Sok puszi
Viola
h_viola

help
Kisgé belenyalt a krémparfümbeKép szerintetetk nagyon gáz?

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti!
VAn cimkeje? Rajta van, hogy lenyeles eseten orvoshoz kell menni?
Ha nincs cimkeje az gaz. Akkor vidd el valahova.

Nekem amikor a sudocremet megette a gyerek, azt mondta a dokino, hogy nem tud annyit megenni, hogy baja legyen. (pedig annak a cimkejen rajta volt, hogy lenyeles eseten orvoshoz kell menni)
En nem vittem el amikor apa tusfudojet meghuzta. De ha te izgulsz akkor hivd fel az ugyeletet, max jot rohognekKép Szerintem ha csak belenyalt akkor nem lehet semmi baja.
Tobbieknek mukk!

csengo-mukk
Vendég

Juti,
egyetertek Csengovel,ha csak belenyalt,elvileg nem lehet baja tole. De persze csak tipp. Gyerekorvost nem tudod felhivni?

Anyuszi,
orulok,hogy ujra itt vagy koztunk! Kép
Hat,akkor nem lehet olyan szornyu hely a nevelesi tanacsado,jokat irtal rola.
Ma volt a baratnom megbeszelni,meg nem irt,nem tudom,mi volt.
Jaj,amikor irtad,hogy a fiad szerelmes! Kép Belegondoltam,ha majd az enyemek...majdnem sirtam,most is. NEm attol,hogy nem en leszek az istennojuk tobbet,hanem,hogy milyen hamar el fog jonni ez az ido. Olyan hamar megnonek. Most potyognak a konnyeim,mert Csanival veszekedtem lefekves elott-nem akart osszepakolni.Lelkiismeret-furdalasom van,mert meg igy is bujt hozzam,pedig kiabaltam vele es fenyegetoztem.!0 ev mulva majd visszakiabal,nem bujik... Kép

Nikk,
remelem azert nem lesz olyan nagyon durva a mellekhatasa az oltasnak. Pont a 8.napon este mennenk Apaval kettesben valahova,jo lenne,ha nem huzna keresztbe a programunkat.

Lau,
nyugalom,tuti minden oke lesz! Kép
Remelem a csajoknak nem csak a keze jart,hanem a szajuk is es ontottek beled az lelket rendesen!!!

Liv,
nekem tetszene a balett biztosan. Par napja kineztem a Nederlands Dans Theater eloadasat,de a ferjem huzta a szajat... Kép De hat kit erdekel,az en szulinapi ajandekom es kesz. Kép Majd az oven o dont.

Na lanyok,ennyire bele lehet faradni egy kreativ napba???? Meg jo,hogy nem vettem reszt! Kép
Kepeket!!!!!!!!!!!!!!!

Inimma
inimma

Nikk, köszi.

Judy, na, mi újság KisG-vel?

Inimma, nézd meg a www.szegedikortarsbalett.hu-t. Az egyik darabnál élőben játszik rockzenekar a színpadon - ez se tenné őket vonzóbbá a férjed számára?

Kreatív mamák, hahó, hogyhogy nincs itt senki?

Liv

Kép

Kép
liv

Csirkesz!
Köszi a lehetőséget, az ebéd nagyon finom voltKép Áron már az autóban elaludt, hazaérve befektettem az ágyába és folytatta tovább.

A kreatív klub hatására elkészült 5 db karácsonyi ablak matrica. Már alig várom, hogy a helyükre kerüljenek, de sajnos a száradási idő 24 óraKép

Judy! Ha nem hány, nem ehetett túl sokat belőle. Max. illatos lesz a kakiKép KisG nagyon ügyiKép

Áronon kívül van még olyan gyerkőc aki nem jár?

Liv! Én a Győri balett előadását láttam kétszer, nagyon jó volt. Szegedi vagyok, de a Szegedi kortársat még sajnos nem láttam. Hogy sikerült a sütés?

Kriszti! Adrienn nagyon aranyos lehet. Csípővel minden ok?

Anita! Esztinek gyors fognövesztést! Áronnak most tört át a gonosz heteske.

Érdekes, az én gyerekemnek nem az fáj, amikor áttör a foga, hanem előtte két héttel, amikor dudorodik az íny.

Andrea

KépKép
Áron

Andi, a szegedieket ne hagyd ki! Én nagyon szeretem a színházat, de kevés előadás hatott rám eddig annyira, mint az ő előadásaik.
Sütés: azóta nem próbálkoztam. Majd hétvégén. Mindenesetre hírt adok majd róla. Kép

Nikk, jártok dévényezni? Hogy viseli Bandó?

Kép

Kép
liv

Sziasztok!
Rengeteget írtatok(nem maKép), alig győztem olvasni.
Először is nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk menni valami szép dolgot készíteni, egyszerűen felháborító, hogy mennyit kell várni az embernek a munkahelyén. És maga a megbeszélés, ami miatt berángattak öt percbe sem tellett...és persze Lili nélkül mentem, tehát még vissza anyósomékhoz, összeszedelőzködni, stb...mire el tudtam volna indulni, már hangulatom sem volt...

Megpróbálok reagálni egy két dologra

JudyKép
Nem hiszem, hogy nagy gond lehet, de ha megnyugtat, hívd fel az ügyeletet!

MaccsKép
Minden vizsgához Kína egész éves termelését!
Pihenj többet! Fáradtan nem fog az agy!

ReditkeKép
Mi lett Bálinttal a vas után?
Plusz körtét ne adj neki, a körte fog!

InimmaKép
Darabos:Lili a pépeset nem volt hajlandó enni...mi úgy szoktattuk a daraboshoz, hogy először nem pürésítettem géppel, hanem csak villával törtem össze, és jól kikevertem. Nem lett olyan igazán pépes, de szilárdabb, mint géppel. Később egyre kevésbé törtem össze, de itt is kell a fokozatosság! Ne erőltesd, az fontos.
Együtt esztek? Nem kíváncsiskodik bele a te/ti tányérotokba? Szerintem mivel utánzással fejlődnek előbb utóbb ő is olyat szeretne majd enni, mint ti. Ne keseredj el, ő tudja mi a jó neki! Kitartás!

Kormi!
Ha az emlékeim nem csalnak valahol lehet olyan ágyat kapni, ami bővíthető felfelé, és akkor meg van oldva fiad alvása, és a későbbi emeletes ágy is. Lányok, ti emlékeztek ilyesmire? Esteleg tudjátok is, merre lehet kapni? Vagy csak rosszul emlékszem?
Addig meg használj bátran egy szál matracot!
Fő a biztonság!

(mindenre fel)Mászós babák: részvétem!
Nem tudom mit lehetne tenni ilyen helyzetben, talán amikor nem tudtok figyelni rájuk, elkeríteni valamivel olyan részre, ahol nem tud felmászni semmire(persze könnyen gondolom én ezt, de kivitelezni...)
A szilvafához kötözésKép Most olvasom a Száz év magányt, abban kötözték ki a legöregebb Buendiát az udvarra a fához, de őt azért, mert őrültnek gondoltákKép

LauKép
A ciszta elméletileg a jóindulatú elváltozások közé tartozik, és nem szokott gondot okozni!!!
Fel a fejjel, és még több gyönyörűséget gyártani, figyelemelterés céljából(is), tudod, mind nagyon drukkolunk!

Kiütések:
milyen fürdetőt használtok?
Van egy barátnőm, akinek a kislányának ekcémát állapítottak meg amikor két éves volt, és az orvos azt mondta, hogy a babafürdetőktől. Azóta cak gyógyszertárit használnak, és megelőzésképpen mi is.
Ha ti is, akkor passz. Nem váltottatok mosószert, stb, új kaja?

Lilivel nekünk is borzasztóak az éjszakáink, a tegnap előtti igazán extra volt, ilyen még sosem volt. Felébredt 0.45 körül, és nem tudtam visszaaltatni. Ha letettem üvöltött, ha lefeküdtem vele elkezdett hancúrozni, ráfeküdt az apjára, felült, pörgött az ágyunkban...csináltam vele én mindent(kaja, inni, ének, ringatás, tiszta pelus). Végül úgy döntöttem, be az ágyába, fejemre párna, hagyom sírni(muszáj volt, ekkor már hajnali 3/4 4 volt, apája egy óra múlva kelt)Mondanom sem kell, öt percen belül elaludt.
Tegnap pedig azt láttam, hogy megnyílt az ínye. Ma már szúrt is a kis fogacska, a hatodikKépMegkínlódtunk vele, de szerencsére más gond nem volt. A fölső két szemfog még mindig csak látszik az íny alatt, kíváncsi vagyok, azokat mikor növeszti kiKép

Szerencsére a tápszerrel is jól haladunk, már hét kanálból öt az új, és nem vette észre királylány a cseltKép

Taliról képeket én is szeretnék látni!!!

Most megyek, ágyba vágom magam!

Minden kis és nagy betegnek jobbulást!!!
Úgy sajnálom, hogy ilyen sokan vagytok betegekKép

Móni

Kép
sunimum

Hali

Úgy tűnik nincs baja a kis gazfickómnakKép nem aludt rosszabbul, mint máskor.
De hogy hogyan nyalt bele? Nagygé tajkártyáját vettem ki a táskámból, akkor csenhette el, pedig be is cipzáraztam, hogy ne tudjon kivenni semmit. na mindegy, sokat nem ehetett belőle, mert csak annyi ideje volt amíg elfordultam felírni a tajszámot. és a földre is kent belőle jócskán.

Móni
mi mindig gyógyszertári fürdetőkenőcsöt használtunk és évek óta ariellel mosok.
most az ekcémák miatt váltottam direkt eucerin olajfürdőre meg persil sensitive mosószerre. kajákon én is tűnődtem, csak ez olyan nehéz ügy, hiszen már mindent eszik. újdonság, hm, talán a mandarin?

Liv
Köszi, majd kipróbáljuk. illetve már bejelentkeztem a Maccs által ajánlott dokinénihez péntekre, megvárom mit mond.

Andrea
Áron még nem jár? ne aggódj, Gergő csak 15 hósan indult el anno és most kisgé sem kapkodta el, ő már 13,5 hós. A nővérem lánya pedig az utsó pillanatban, 18 hósan. addig csak üldögélt, semmit sem csinált, igaz mondatokban nyomta a szöveget már egyévesenKépKép

puszi
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti,
az jo,ha minden oke. Kép

Sunimum,
IMADOM A SZAZ EV MAGANYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eddig 5szor vagy 6szor olvstam. Nics nala jobb. Kép A ferjem ra se bir nezni,nem tudta vegigolvasni. Az o kedvence a Moby Dick,na attol meg en vagyok rosszul...pedig egyszer angolul is meg kellett birkoznom vele. Kép

Darabos kaja: hat probalgatunk. Ma pl.borsofozelek lesz krumplival,csak a borsot pepesitem,a krmmplit meg csak ugy villaval egy kicsit. Tegnap reggeli vajas kenyer volt pulykasonkaval,ebed-vacsi spagetti,uzsi zabpehelykasa almaval es fahejjal. Ezekkel egyikkel se volt semmi gond. Majd csak belejon....De az tuti,hogy pl.teliszalamit(amit Csirkesz Botija nyom) nem tudna megragni.
Ja,a tanyerunkba folyton beleturkal,meg kinezi a kajat a szankbol.Kép
Imadja majszolgatni a kiflit,kekszeket. Mindket kezebe fog egy-egy darabot(kiszolgalja magat a dobozbol) es azza jon-megy ,eszeget a lakasban,persze minden csupa nyalas kekszes,de addig hagyom,amig nem megy rendesen a kajalas,aztan nem vagyok tobbet hajlando naponta ketszer porszivozni. Kép

Liv,
megprobalom radumalni apat,nekem tetszik a szegedi is nagyon. Csak meg meg kell neznem ,hogy aznap lesz-e eloadasuk.

Macsek,
tudom,hogy ados vagyok egy Lost leirassal... Kép
BOcsanat,de meg nem jutott ra idom,kisse bonyolult a sztori,alaposan utana kell gondolni. De megnezheted a magyar Lost fansite-ot,ott asszem le van irva roviden a reszek tartalma. De azert leirom hetvegen,most mar MEGIGEREM!!!!!! Kép

Lau,
mi ujsag?????

Inimma
inimma

Bocs, hogy csak most - de tudjátok, lustaság: fél egészség. Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
liv

Természetes, hogy most jön ki az ekcéma, meg hogy szárazabb a gyerkőcök bőre, ezek télen jönnek ki a legjobban, majd tavasszal, ahogy kisüt a nap, enyhülnek, elmúlnak.

Kép

Kép
liv

JutiKép

Jó hogy nincs következménye a nyalakodásnak, én is csodálkozom néha, hogy a sok sampon, macskaeledel és társai nyali-falinak eddig még nincs köbetkezménye, legfeljebb illatos kakiKép
Járáshoz gratulaKép
Száraz bőr, nálunk az arca száraz és a karja, a dokinéni a bepantent ajánlotta, de igazán nem segített, gyógszertári fürdetőnk van, most ugyan kipróbáltuk a J and J géljét, jóval puhább lett a bőre.
LivKép
A testápoló ötletet köszi, megkérdezem a patikában.Látom te is készítettél delejezős képetKép

Nektek mennyit beszélnek a babák, mi már mondatoknál tartunkKép Nagy dumás lesz, az már most látszik...

Noémi
fantikbaba

HaliKép

JudyKép
Gratula KisGnek a járáshoz! Azóta is gyakorolja? Krémparfüm benyalásKépKép És volt illatos puki?
Ekcémára csak a "Nelli néni" féle kencémet tudnám javasolni, de az Elocomos, úgyhogy csak akkor használjuk mi is, ha tünet van. Egyébként sima kencével kenem.
A fűtési szezon beindulása óta prücsöknek is szárazabb a bőre, reggelente ő nyomja a kezembe a krémetKép De szerintem csak a simi-simi miattKép

AndiKép
Aventes kupak megvan, Boti ágya alá temették a skacok más kincsekkel egyetembenKép Elteszem megőrzésre a legközelebbi találkozásunkig.
KreatívkodásKép Ügyi vagy, én este 10-ig csináltam a két adventi naptárat, meg két gatya felhajtását, miután Apa hazajött. A mézeskalács azóta is nyers tészta formában pihen. Talán ma este...

LauKép
Remélem minden oké, és az örömkönnyek miatt nem jutsz géphez. Folyton rád gondolokKépKépKép
Az ablakdíszedet ma este fogom kirakni a konyhaablakra - még egyszer kösziKép

VeraKép
Neked is még egyszer köszi a hópelyheket, még Apájánknak is tetszettekKép pedig ő nem egy nagy kreatív mesterKép

Amit a taliról tudni kell:
képek nem készültekKépKép De a kölkök kitettek magukért. Kornél és Bazsi többször indítottak támadást a szgép ellen, Bazsi bakapcsolni tudta, Kornél meg a székre felmászva a billentyűzet és egér ura voltKép.
Boti és Benedek többször is összecsaptak akár egy falat pogácsáért, de egyik sem az az anyámasszony katonája, ezért hol egyikük, hol másikuk fakadt végül sírva a csata hevébenKép
Áron és a többiek felváltva ittak minden létező önkiszolgáló itatóbólKép
Botin kívül mindenki normálisan ebédelt, volt aki repetázott isKép Csak az én lurkóm bizonyította be, hogy a krumplit rágás nélkül is vissza lehet köpni minden egyes falat utánKép
Benedek majdnem szomjan halt, de szerencsére időben orvosoltuk a problémát, utána a majszolási kedve is helyreálltKép
Boti megmutatta Kornálnal melyek auok a konyhaszekrények, amelyeket nem szabad kirámolniKépKép Gondolhatjátok, hogy ezek után felváltva nyitogatott a két pernahajderKép
Szerintem a szánk többet járt, mint a kezünk, de a szorgosabbja így is tudott festeni, angyalkát gyártani.
Röviden ennyi. A parti után előkaptam a porszívót, hogy a szobában szétcsócsált pogácsa darabkákat felszippantsam, de én lepődtem meg a legjobban, amikor azt tapasztaltam, hogy szinte az uccsó morzsáig és morzsáért is visszajártak a fiúk a szobába, így a porszívónak alig hagytak vmitKép

InimmaKép
Tök jó, hogy haladtok a darabossalKép Csak így tovább!!

MóniKép
Semmi gond, remélem mindent sikerült elintézned. Ma van az első napod? Milyen?

A nap híre: jövő héten szerdán megyek uh-ra!!! Hipp-hipp-hurrááááááá. Már annyira kíváncsi vagyok a Kistesó méretére, kilétére, hogylétére. Persze előtte csapolásKép Hülye 0 Rh- vércsoportKépKép Bár a nődokinénim már ráírta a kiskönyvemre a vércsoport alá, hogy "Mindenki"Kép, azért minden hónapban ellenőrzik. Csak nem a postásra gyanakszanak???

Megyek eldőlni, persze csakis kizárólag a kistesó kedvéértKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok Lányok!

Irígykedve olvastam a kreatív mamákrólKép Nálunk először a hadiállapotot kellene megszűntetni aztán talán lesz időm dekorálgatni a lakást Kép Bár nem sok kézügyességem van Kép.

Sajna megint csak pár sorra van időm (próbáltam visszaolvasni eddig vagy 3-4 napot) remélem nem haragudtok meg hogy csak így jövök néha néha.

LivKép köszi a tejkős cikket - szerencsére nálam nem volt pont ilyen, sőt most kezdek arra gondolni, hogy a kisasszony felső fogacskái alváskor kicsit jobban szorítják a mellbimbóm mint kellene. Most garmastannal kenegetem.

Husi - Zsófi sem eszik túl sokat, a főzelékekbe én még mindig egy-két jégkockányi összeaprított husit teszek, de mellette eszik sonkát is. tojást hetente 1-2x adok, meg májat is kb. sajtot azt mindennap eszik (egy kockasajtot, vagy 1-2 kis szeletet), túrót szintén 1-2x főleg magában. De lehet kicsit többször kellene kínálnom (most négy kaja van plussz 3-4 szopi), mert most is csak 5 dkg hízott az elmúlt hónapban, igaz beteg is volt. És még most 8 kg a kisasszony. Bár én is mindig pici voltam, de azért szeretném ha belelendűlne a gyarapodása.
Viszont mostanában állandóan feláll az etetőszékből és nem lehet visszatenni Kép van valmi jó ötletetek mit lehet csinálni?
Szörnyűlködve olvastam egyébként a mászós sztorikat - hamarosan ez vár ránk is Kép Kép

JudyKép Gratula KisGnek a járáshoz! az én lányom most ha egy kezét fogjuk akkor jár és közben mondja is hogy jár Kép

LauKép
Ne szomorkodj! a ciszta felszívódhat magától is! Nekem mindkét mellemben van.

TcisKép
Megkérhetnélek én is, hogy küldd el nekem is a naptár sablont? Előre is köszi!!! a címem: kiss.marianna@freemail.hu.
Ennyi kreativitás talán szorult belém hogy tudnék egy szép meglepit csinálni a nagyszülőknek.

Többieknek is üdv! Kép

Mariann
kissmano

Csajok,
Megkapta Csonguz az oltast. Jo nagy krokodilkonnyeket hullatott,pontosan addig,amig a szuras tartott. Kép Feloltoztettem es mar szaladt is a jatszoszobaba csuszdazni.
1-2 het mulva varhato laz,kiutes vagy hurutossag. esetleg mind3 ,vagy semmi. Ma este azert kell adnom neki lazcsillapito kupot,az a tuti. Lehet,h igy atalussza az ejszakat...

Inimma
inimma

Sziasztok!

Voltunk ma orvosnál, megnézték uh-n is, van valalmilyen ciszta, nem tartalmas kóros képletet, holnap kell menni professzori bemutatóra. Csodálkoztak az orvosok is, a docens, akinek megmutattam, meg az osztályos orvos, mivelhogy semmilyen tünetem nincs. Jól érzem magam fizikailag is, nem fáj semmim. A lehetőségek egyelőre: egy idő után újra megvizsgálják, pl. 2-3 hónap múlva, valószínű, nem kell vele semmit sem tenni; vagy újabb műtéttel eltávolítják. Valószínű, nem lenne sürgős a műtét sem, semmiképpen nem akarom decemberben, nemsokára Ákos szülinapja, aztán karácsony, ha nagyon muszáj, akkor januárban. Igazából ahhoz sem ragaszkodnék, de hát muszáj meggyógyulni. Azóta kicsit hullámzó a kedélyállapotom, egész délután festettem, felteszem majd a képeket is.

Köszi, hogy gondoltatok rám, éreztem ám!!Kép

CsirkeszKép Nagyon jól éreztük magunkat, Bazsi hazafelé secperc alatt elaludt a buszon, aludt kb. másfél órát. Csak akkor ébredt fel, mikor Ákossal hazaértünk a suliból.

VeraKép Még nem kaptam hungarocell-golyókat, de ami késik nem múlik és Ákossal tuti nekiesünk a tésztaangyalkáknak.

Áron-AndiKép Képeket kérünk a matricákról, hogy sikerültek?Kép

Többieknek egyelőre mukk, Ákos rángat festeni, egyedül nem akarKép

Pussssssz
Lau
lau

Gnékriszti!
A falra lehet venni a Conrad boltban, a Körúton az Oktogontól a NYugati felé az első sarkon.
Ha csak jelzésre kell, felhúzod és bazi hangosan csörög, ha eltelt az idő.

Ha olyat akarsz csinálni akkor meg úgyis a mikróba teszed, annak meg van órája!Kép)

Üdv
a könyvtáros
librarian01

Sziasztok!

Apa lekéste a repülőt, így holnap éjszaka jön csak a haza. Teljesen kivagyok...

A matricáka amiket kreáltam:

Kép

KépKép
Áron

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?