Moni,
Ez a sorsolás nagyon tetszik! És tényleg be is tudtátok tartani úgy, hogy a vesztes állta a szavát?! Bennem ez nem lenne meg. A spirál mint védekezési eszköz engem eléggé megilyeszt. Nekem még a tabletta is drasztikus.
Egyedül azért érzem magam, mert mint tanár napi minimum 50 emberrel voltam kapcsolatban. Nem az az óráról ki, csengetéskor be típus vagyok, hanem meló ezerrel. A 90 fős tanáriból majdnem mindenkivel jól elvoltam, az nem olyan, mint egy iroda! Napi szinten problémamegoldás, vígasztalás, együtt örülés stb. Lassú volt a váltas, óvatos, de így is sok(k). Tanári kapcsolat nem baráti kapcsolat. Kívülálló, mint én menthetetlenül kívül reked. Csoda, hogy van két kolléganőm, akivel baráti viszonyban vagyok. Ez kettővel több, mint az átlag.
Na, ezt az igényt varrtam a férjem nyakába, aki egy hallgatg, nyugis típus!
Nálunk nincsenek békés periódusok, az nem én vagyok. Ha tényleg a rendes kerékvágásba akarna visszatérni, amikor az élet kiszámítható volt és békés, már visszaköltözött volna anyukájához.
Mindemellett nagyon szeretem, és ő is engem
Anglia boldog szabad ifjúkorom éveit idézi. Nővérem is ott lakik, szeretem az országot, nem okozna gondot megélni, jó lenne egy pár évet megint kint tölteni.
Kialvatlanság nincs, én kelek fel, sokszor fel sem ébred, Nati békés, nyugis baba. Persze most vannak a vizsgái, de hamarosan lediplomázik.
Nehéz türelmesnek lenni. Én is tartok a kistesótól. Hogy fogok megbírkózni vele, marad-e belőlem is valami? Nekem is kellene a biztatás. És erre úton-útfélen azt kérdezik, nem szeretnél Natinak testvérkét? Még anyós is.
Az első baba könnyen összejött?
Nem szeretném, ha babó egyke lenne. Nem jó az egy gyereknek. És 35 alatt szeretnék lenni, addig meg nincs olyan sok időm.
Viki,
Miért hiányzik a hányinger? Én négy hónapos terhes voltam, mire visszamásztam a terhesség előtti súlyomra. Persze aztán jött még 15kg.
Lehet,hogy ezt a sorsolás dolgot mégis felvetem...