Sziasztok!
Rengeteget írtatok(nem ma
), alig győztem olvasni.
Először is nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk menni valami szép dolgot készíteni, egyszerűen felháborító, hogy mennyit kell várni az embernek a munkahelyén. És maga a megbeszélés, ami miatt berángattak öt percbe sem tellett...és persze Lili nélkül mentem, tehát még vissza anyósomékhoz, összeszedelőzködni, stb...mire el tudtam volna indulni, már hangulatom sem volt...
Megpróbálok reagálni egy két dologra
Judy
Nem hiszem, hogy nagy gond lehet, de ha megnyugtat, hívd fel az ügyeletet!
Maccs
Minden vizsgához Kína egész éves termelését!
Pihenj többet! Fáradtan nem fog az agy!
Reditke
Mi lett Bálinttal a vas után?
Plusz körtét ne adj neki, a körte fog!
Inimma
Darabos:Lili a pépeset nem volt hajlandó enni...mi úgy szoktattuk a daraboshoz, hogy először nem pürésítettem géppel, hanem csak villával törtem össze, és jól kikevertem. Nem lett olyan igazán pépes, de szilárdabb, mint géppel. Később egyre kevésbé törtem össze, de itt is kell a fokozatosság! Ne erőltesd, az fontos.
Együtt esztek? Nem kíváncsiskodik bele a te/ti tányérotokba? Szerintem mivel utánzással fejlődnek előbb utóbb ő is olyat szeretne majd enni, mint ti. Ne keseredj el, ő tudja mi a jó neki! Kitartás!
Kormi!
Ha az emlékeim nem csalnak valahol lehet olyan ágyat kapni, ami bővíthető felfelé, és akkor meg van oldva fiad alvása, és a későbbi emeletes ágy is. Lányok, ti emlékeztek ilyesmire? Esteleg tudjátok is, merre lehet kapni? Vagy csak rosszul emlékszem?
Addig meg használj bátran egy szál matracot!
Fő a biztonság!
(mindenre fel)Mászós babák: részvétem!
Nem tudom mit lehetne tenni ilyen helyzetben, talán amikor nem tudtok figyelni rájuk, elkeríteni valamivel olyan részre, ahol nem tud felmászni semmire(persze könnyen gondolom én ezt, de kivitelezni...)
A szilvafához kötözés
Most olvasom a Száz év magányt, abban kötözték ki a legöregebb Buendiát az udvarra a fához, de őt azért, mert őrültnek gondolták
Lau
A ciszta elméletileg a jóindulatú elváltozások közé tartozik, és nem szokott gondot okozni!!!
Fel a fejjel, és még több gyönyörűséget gyártani, figyelemelterés céljából(is), tudod, mind nagyon drukkolunk!
Kiütések:
milyen fürdetőt használtok?
Van egy barátnőm, akinek a kislányának ekcémát állapítottak meg amikor két éves volt, és az orvos azt mondta, hogy a babafürdetőktől. Azóta cak gyógyszertárit használnak, és megelőzésképpen mi is.
Ha ti is, akkor passz. Nem váltottatok mosószert, stb, új kaja?
Lilivel nekünk is borzasztóak az éjszakáink, a tegnap előtti igazán extra volt, ilyen még sosem volt. Felébredt 0.45 körül, és nem tudtam visszaaltatni. Ha letettem üvöltött, ha lefeküdtem vele elkezdett hancúrozni, ráfeküdt az apjára, felült, pörgött az ágyunkban...csináltam vele én mindent(kaja, inni, ének, ringatás, tiszta pelus). Végül úgy döntöttem, be az ágyába, fejemre párna, hagyom sírni(muszáj volt, ekkor már hajnali 3/4 4 volt, apája egy óra múlva kelt)Mondanom sem kell, öt percen belül elaludt.
Tegnap pedig azt láttam, hogy megnyílt az ínye. Ma már szúrt is a kis fogacska, a hatodik
Megkínlódtunk vele, de szerencsére más gond nem volt. A fölső két szemfog még mindig csak látszik az íny alatt, kíváncsi vagyok, azokat mikor növeszti ki
Szerencsére a tápszerrel is jól haladunk, már hét kanálból öt az új, és nem vette észre királylány a cselt
Taliról képeket én is szeretnék látni!!!
Most megyek, ágyba vágom magam!
Minden kis és nagy betegnek jobbulást!!!
Úgy sajnálom, hogy ilyen sokan vagytok betegek
Móni