Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy kicsit eltűntem,de sajnos haláleset történt a családban és nem tudtam jönni.
Látom szép lassan mindenki előkerült,aminek nagyon örülök.
Dávid szerencsére jobban van,de még egy kicsit hörög a mellkasa,ill. szívom az orrát rendületlenül,persze ő ennek nem túlzottan örül,de kénytelen vagyok "kínozni",mert nem akarok szővődményeket.
Jatka!
Vitaminok
Nem semmi a védőnénitek
igenis kutyakötelessége tájékoztatni a kismamákat,akkor is ha "nem lesz ettől semmi baja"
Olyan cukik ebben a korban,tényleg zabálni valóak!
Mi van a válladdal?Fáj még?
Nekem a hátam terhelődött,és az fájt sűrűbben,de sokan a vállukra panaszkodnak.
Oltás
Mi az hogy vigyél kúpot?Nem nekik kéne előbb felírni?Vagy azt már írattál?
Én a 2 hósnál nem adtam be neki és kis nyügin kivül nem volt semmi bajunk,legalábbis úgy emlékszem.Majd utána nézek a naplójában,mert olyan messzinek tűnik,pedig most volt.-(Mi már januárban a 15 hóst kapjuk.)
Buli
Hogy sikerült a szülinapi buli?(anyós)
Mit sikerült venned?
Jók a fótók a pici lányról,tényleg olyan kis komoly lett!
Nóra!
Olyan ari vagy,tényleg jöttél és tartottad a frontot,ahogy ígérted.
Köszi neked is az együttérzést!
Szép sorjában próbálok reagálni a hsz.-re.Igen,szopizik még.Én eléggé szopi párti vagyok,úgyhogy remélem még sokáig szopizni fog.
Nem semmi lehetett szeptemberben a kórház a kicsivel,még jó hogy a cicit elfogadta.
Neked amúgy ki a dokid?Úgyértem a gyerekdokid? Esek?
Tényleg jó,hogy 3 gyerkőc van,nagyon édesek.Szuper képeket raktál fel,nagyon büszke lehetsz,mindhárom gyerkőc csudaédes.
Mesélnél a munkádról?Nagyon felkeltette az érdeklődésemet,hogy az idegosztályon voltál.
Múzeumlátogatás
Jó lehetett,ha nagyobb lesz a Dávid,mi is elfogunk menni ide.
Télapó ünnepély:dec.14-én 10 óra
Szilvi!
Remélem Dávid teljesen jól lesz,és akkor talizunk a mikuláson.Nem szeretném közösségbe vinni,ha nem gyógyul ki teljesen.
Vikinek akkor ez jó kis hónap lesz tele mikulásokkal;bizti nagyon élvezi.
Judi!
Gratulálok,Emma forgásához és kuszásához,ezek nagy lépések ám egy ekkora csöppség fejlődésében.
Nagyon ügyes kislány,Dávid úgy emlékszem csak később kezdett el forogni,már alig vártam,most meg már megállíthatatlan.
Tali
Tényleg nehéz összehozni úgy hogy mindenki egyszerre érjen rá,de nem lehetetlen.Igazából a közeledő (irtó rohamban) ünnepek is közrejátszanak és a szutykos idő,amitől mindenki kifekszik.(Takonykor és trsai)
Úgy gondoltad,hogy nálatok taliznánk?(Bocsika,de nekem nem elég egyértelmű)
Anita!
Köszi neked is az együttérzést.
Nimród várja már a mikulást?
Szopistop?Végleges?
Kriszti!
Jó a kép!Ezt mikor csináltad?Tavasszal valamikor,nem?
Akinek nem egyértelmű,a Kriszti által felrakott képen:Ketrin,Kevin és Dávidka látszik.
Van ám hajtás nálatok is,tessék pihizni is.
Betegeknek jobbulást kivánok és persze szorítok ezerrel,hogy nem kapjátok el.
Gyere sűrűbben!
Remélem semmit nem hagytam ki!
Mindenkit puszilok,és ha tudtok írjatok!
Ildikó