Szió!
Nercsi,
tegnap havazott?? Úristen, akkor nagyon messzi van tőlünk Sopron!
Itt Hegykőn hó azért még nem esett.
Tényleg kb. húsvétkor lesz a nagy nap, és az is igaz, hogy nem a tojásban fogom megtalálni!
Bár az egyszerűbb lenne, az igaz...
De hát mi nők azért (is) vagyunk, hogy szüljünk. Ez a világ egyik (ha nem a legnagyobb) dolga. Csak ne fájna annyira!
Mindegy, lesz, ami lesz, ennyit mindenki kibír.
Az esküvő 2004. július 17-én volt. A polgári Fertődön, a templomi Hegykőn. Azért akartuk Fertődön, mert ott van normális házasságkötő terem, ahova az egész társaság befért. Itt Hegykőn csak egy kisterem van a polg.mest.hiv. épületében, de oda csak max. 20-an fértünk volna be. És én azt nem akartam, hogy a násznép nagy része kint toporogjon.
A fotózás is Fertődön volt, a kastély parkjában. Innen a környékről majdnem mindenki oda megy. Vagy Nagycenkre.
És amiatt, hogy különböző helyszínen volt a két "igen" kimondása, autóztunk is eleget. Mármint nem hosszan, csak oda-vissza. Először is párom eljött értem. Igaz fél éve már együtt éltünk, de ugye a nagy nap előtti éjszakát külön kell tölteni! Meg hát úgy az igazi, hogy jön értem.
Szóval megérkezett Hegykőre. Indulás fényképezésre Fertődre. Amikor ott végeztünk, vissza Hegykőre a házunkhoz, mert ugye az ott gyülekező násznépet illik fogadni az ifjú párnak!
Amikor ez megvolt, irány újra Fertőd, mert ugye a polgári előbb kell, hogy legyen, mint a templomi.
Ezután vissza Hegykőre a templomba, aztán vissza Fertőszentmiklósra a lagziba!
Mentünk el-vissza.
De legalább dudáltunk egy csomót!
A pap szóvá is tette, hogy jó sok esküvő lehetett a környéken, mert egész délután dudaszót hallot.. Közöltem, hogy nem, mert azok mind mi voltunk!
Szóval így alakult. De jó volt. Jövő héten valamikor teszek még fel képet az esküvőről (amin egészben is látszunk), de azt csak melóhelyen tudom, mert be kell scannelni. Mert azok nem digitális géppel készültek, hanem simán.
Az első UH képen még valóban nem látni sokat, a második már valóban "babos"!
A 10. héten készült. Utána voltunk még egyen, de akkor nem kaptunk képet. Szerintem elfelejtették. Igaz én is.
A felvételt Berkes csinálja, mert mindig aznapra hív vissza, amikor ő van. Ez a hétfő. Szóval szerintem ezt is ő fogja majd. A 4D-s UH-ot azt hiszem Tiboldi és Szilveszter készítik, de még nem tudom, hogy megyek-e. Majd meglátjuk. Ti azon voltatok, vagy simán?
Most már viszek kazit, mert azt mondták csak az kell hozzá. Szólni nem kell előre, csak már bent a rendelőben. Kíváncsi vagyok... Nem szeretném, ha ott derülne ki, hogy valami miatt nem jön össze a dolog.
Eddig 1-1,5 kg-ot híztam. 61-ről indultam, most vagyok picivel 62 fölött. Mondjuk én sosem voltam elégedett az alakommal, mert ehhez a súlyhoz képest alacsony vagyok. Pont ezért a hasamon még nem érzek óriási változást. Jó, persze látni már valamit, de azért még nem szembetűnő egyszerre.
Én sem bírnám megállni, hogy amiket eddig ettem, most abba kéne hagynom. Maximum próbálom nem estére hagyni őket, akkor már csak valami könnyűt. Mint a melegszenyó!
Na jó azért nem mindig ez ám a vacsi!
Ti nem tudtok/nincs kedvetek feltenni képeket az albumba? Bármilyet. Ahogy el nézegettem, van ott mindenféle. Gyerekkori, eljegyzés, esküvő, UH, pocakok növekedése, stb. Minden. Ha lesz még valami új, én is teszek fel.
Mindenkinek további szép hétvégét, és nagyon jó egészséget, közérzetet!
Sziasztok!