Ismét itt
Köszönöm a súlydicséreteket, most én is jobban érzem magam
A cukorterhelés eredménye:
- éhgyomorra: 4,5
- terheléses: 4,4
Tehát szuper, pedig féltem a családtagok miatt...
Ildi! Nem a vérnyomimat nézte el a védőnő,hanem a patológia küldött neki értesítőt,hogy a kórházban fekszem veseproblémákkal (okt.26-án), ő meg nem olvasta el figyelmesen, és azt mondta: mennem kell a rizikó ambulanciára a vesém miatt... nekem ment fel ettől a vérnyomim
Emilit én is sajnálom, de a Natasa is elég vagi lesz!
Vok Eszter! Köszi a TV-műsör infót, már alig vártam,hogy legyen megint ez a film
Olyan szupi volt
Mit olvastál?
Angi! Milyen kis aktív voltál ma
Ma Boti kapott szép kis rucikat! Olyan jó volt kimozdulni és csavarogni!
Csatlakozom hozzátok a derékfájással... Tegnap hűtőt takarítottam, ami után este már csak úgy közlekedtem,mint egy 90 éves nénike, meggörnyedve
Az ágyban forgolódást meg már el kellett felejtenem egy ideje, nem megy nekem... (Meg persze picike fiamnak sem mindegy, hogy fekszem
)
Barti! Tényleg elég húzósnak tűnik ez az ár, bár az is igaz, hogy én még az esküvőm előtt, meg kb. egy éve voltam ilyen "fogyasztó" testmaszírozáson, úgy emlékszem olyan 5000 Ft volt itt az ország legszegényebb szegletében
Nadine: én úgy tudom, szuper az AFP-d
AFP Mom-ja nekem is 1,4 lett!
Mamacka! Gratula a képeslapokhoz, nagyon ügyes vagy, tényleg nagyon klasszak!
Nyúlanyó: szuper,hogy minden tök rendben van Veletek: méhszáj, vérnyomi, súly...
Látod Mariann, a védőnő is azt mondja, hogy nyugi! Nem lesz semmi baj, kinövi a kislurkó
A nagy nézelődésben úgy elfáradtam, pedig majdnem mindenhova kocsival mentem...
Most meg irány tornázni!
Ma már nem igen jövök, de holnap itt leszek!
Jó éjszakát mindenkinek!
Anita