Jó reggelt!!!!!
Megpróbálok írni, de olyan barom a gépünk hogy 5 percenként ledob az adsl kapcsolatról.Megírni még csak megtudom, amit akarok, csak az elküldés macerás.
Olyan egy bunkó állat vagyok, el is felejtettem megköszönni Levente szülinapi köszöntéseit(csak a felét sikerült), úgyhogy köszi szépen mégegyszer mindenkinek
Tegnap este átköltöztettük Olivért a saját szobájába, ez egyenlőre csak annyiból állt, hogy csak az ágyát vittük át.
Állandóan nyöszörög éjjel, nem tudunk tőle aludni.Jó, így is felébredt, de kicsit messzebbről jött a hang.Bár reggelre így is az ő kiságya melletti ágyon kötöttem ki
Muszáj, hogy márciusra teljesen átszokjon a szobájába.Aztán meg lasan megkapja mejd Levente mostani ágyát, mert a kiságy is kell.
Így most van 4 hónapunk erre a dologra.
Csajok, akik dm-es babylove pelust akartok venni, most hallottam, hogy valamit változtattak rajt a gyártók, és már kifolyik belőle minden.Én is kiakartam próbálni, de inkább akkor nem változtatok a beválton.
Egyszer még Leventénél használtuk(kipróbáltuk)ezt, de tök piros lett a segge.
Nicika, nővéremék Ausztriából szokták hozni a pelenkát(lidl, aldi?????-ból), és nekik az bevált.És olcsó volt.Ti úgyis közel laktok a határhoz, érdemes kipróbálni
Változott az Emili név
Sajnos nem akart a család megbarátkozni vele(meg van a páromnak egy gyerekkori ismerőse, Emi néni, és kicsit gázos a nénike
, nem nagyon szerettük volna, ha ő jut eszébe róla mindig
)
Így előkerült az első kedvenc, a Natasa.
Vas Natasa kicsit furán hangzik, sok benne az "as", de megszokható
Egyébként anyám kutyája is Dorka, meg a szomszédunké is
Pusz
Ildikó22+5