Sziasztok Lányok!
Hála a "terméketlen" tegnapi napnak mindössze 40 percbe tellett elolvasni a termést.
Gitta!
Sajnálom a Veletek történteket. A dolog egyetlen pozitívuma, amit Sasha írt: LEHET BABÁTOK. És lesz is hamarosan. Látogass minket addíg is.
Halacska!
Kösz, hogy írtál Törpirõl, de jó lenne tudni, mi van velük.
Csics!
A napközbeni keményedést nem lehet nem észrevenni. Különösen az utolsó harmadban. Akkor még menetközben is megállítja az embert.
Sheila!
Lám-lám még mindíg egyben vagytok
. Tud Neked ez a kisember még újat mutatni
. Azért várjuk a híreket, mégha korlátozottan írogatsz akkor is.
Pilinke!
Pár hét és eljön még a Te idõd
. Hamarosan megjön az étvágyad
.
Krisztinka!
Ha megjöttél a rutin vizsgáról, írjál!
Lella!
Remélem hasznát veszed a listáknak. Nem az én érdemem, valamelyik topicból szereztem be. Amíg nem találtam Rátok itt, sokat bóklásztam a többi topicban. Azóta erre se idõm, se igényem
. (Sok téma tele van piszkolódással
.)
Dec8!
Ez a placenta leválás ügy olyan lehet, mint az, hogy ne nyújtózkodjon a kismama. Pedig milyen jó is az reggelente! Azt viszont leírják sok helyen, hogy milyen JÓT TESZ a babának, ha felveszik vele a kapcsolatot simogatással, beszélgetéssel.
Ildi!
Hát a jövõ héten én is Budapestre készülök, igaz az csak 2,5 óra út vonattal. Autóval nem szívesen mennék, az kényelmetlen. A zöttyenéseknél fáj a pocak, meg olyan alacsonyan ül az ember. Igaz a napi 2x45 perced se kutya. Nekem elég a napi 2x20perc buszozás is.
Anda!
A feledékenységgel nem vagy egyedül. Nekem már MINDEN kiesik az eszembõl, amit nem írok fel. Szegény gyerekeimnek is olykor 2-3-szor kell kérniük valamit, mert folyton elfelejtem.
Margaréta!
Te azért nagyon bátor vagy azzal az Ausztriai úttal. Lám én még a Pesti egy napos úttól is fázom. Igaz, én vizsgázni megyek. Ha még nem találtál megfelelõ biztosítót, szerintem hívjad fel valamelyiket és mondd el, mi a gondod. Hátha õk tudnak javasolni megfelelõ társaságot. A bennfentesek jobban ismerik egymás kínálatát, és hátha egy kismamának segítenek, még akkor is, ha ez a konkurenciának üzlet
.
Hetty!
Üdv körünkben. A pocak enyhe keményedése normális dolog. Gond csak akkor van, ha erõs, nehezen múlik és többször van, mint napi 10. Ekkor szólni kell a dokinak, de a sok pihenés és magnézium szedés még ezt is megoldja.
Velem minden OK., csak a lábam kezdett el szépen dagadozni, még reggel sem egészen tökéletes, de azt hiszem ez már nem lesz jobb, csak ha már kibújt a baba. Az meg még odébb van.
Bocs a locsogásért, puszi: Bori 36.hét