Nadine, azért nem olyan szörnyű ám az a méhszalag-húzódás! csak meglepő, olyan testrészeink létezéséről szerzünk konkrét tudomást, amelyekre korábban nem is gondolgunk
Nekem van egy nagyon remek könyvem, amiben tényleg minden kérdésre választ kapok, úgyhogy rendre megnézem, mi is történik odabent. Tudod, amikor megfogant a babóca, én Indiában voltam, akkor még nem is tudtam, hgoy hazajövök, úgyhogy az egyetlen tényleges segítséget ez a könyv jelentette - mert ott bizony nem túl tájékozottak az emberek...
Angi,
Érdekes ez a körzeti orvos dolog. En alapvetően gyógyszer- és oltásellenes vagyok, alaposan utánajártam a témának, azt hiszem. Megkérdeztem gyakorlatilag az összes védőnőt, 3 nőgyógyászt, két gyerekorvost és elolvastam egy csomó írást erről, mindenhol azt mondták, hogy a fájdalomcsillapító injekció használata nem árt a babának, a röntgent ugyan nem ajánják feltétlenül, de megfelelő óvintézkedésekkel szabad használni indokolt esetben, mert a beteg fog nagyon sok baj okozója (például szívbetegségekhez is vezethet!), úgyhogy nem ajánlatos húzni-halasztani. VAn egy listám arról, hogy milyen antibiotikumokat és fájdalomcsillapítókat szabad használni - a hatóanyogról, mert ugye én hol itt vagyok, hol meg nem... Persze az orvostudomány állandóan fejlődik, így a vélemények is gyakran változnak... ördög tudja, mi a helyes, és mi nem... Én próbálok mindig a belső hangra hallgatni egy-egy vizsgálat előtt, ha kétségeim támadnak. De hát a megérzések is megcsalhatnak
Zsuzsófi! Nekem is állandóan szúr a pocak, ha állok és megyek, ezért parancsolt be a doktornéni a szobába. Azt mondta, hgoy lehetnek ezek a szalagok, de lehet a méh maga is, ami nagyobb aktivitással fejlődik, mint másnál, de az is lehet, hogy nyom ott lent valamit a babóca. Együttérzek
Vigyázz magatokra, már amennyire egy kisgyerek mellett ez lehetséges