Sziasztok!
Végre itt!
Köszönöm Angi,hogy hiányoltál
Visszaolvastam mindent, de sajnos tényleg lehetetlen reagálni! Tegnap délután voltam vizsgázni, szombaton suliban és hétvégén muszáj voltam távolmaradni a géptől...
Kimerített a három nap, de bízom benne,hogy a vizsga jól sikerült (legalábbis sztem meglesz)!
Nagy gratula a csini pocikhoz: Babetta, Tünde, Bori, Angi, Nici... (remélem, nem hagytam ki senkit)!
Nekem is nagyon beindult megint a növekedés, vagyis mont inkább szélesedik
Angi! Örülök,hogy volt a látogatás a mamádéknál! Pocikád nagyon sokat nőtt, és még mindig nagyon csini vagy! Klassz a hordozó, gratula hozzá! Jó kérdést vetettél fel: minket is ez foglalkoztat, hogy melyik légzésfigyelő mellett döntsünk!
Eszti! Jó zsúfolt volt akkor neked is a hétvége! Remélem, azért tegnap jól sikerült a pizsinap, és kipihented magad!
Szupi,hogy ilyen jól álltok a költözéssel! Akkor a Mikulás valószínűleg már az lakiba csenget?
Köszike a hasznos infót az illóolajokkal kapcsolatban, holnap asszem én is beszerzem hozzá a dolgokat!
Medike! (Remélem,jól emlékszem,hogy te kértél segítséget a kirepedezés miatt.) Nekem is kirepedt a bőröm a cickómnál pár hete! A csajok ajánlatára el kezdtem használni a Milupás krémet! Jó, nem mondom,hogy a csíkok elmultak, de ha használom rendesen, szinte alig látszanak, teljesen elhalványodnak! Nekem nagyon bejött, de mondom, el nem múlik, de segít!
Mariann! Nagyon együttérzek vele, gyere, ha lesz vmi híred! Szorítok nagyon , fel a fejjel!
Más:
Baráti társaságunkban az egyik leányzó (vagyis a pár)szintén babát vár, 2 héttel későbbre,mint mi! Szombaton felhívott,hogy 2-3 napja szabályos 10-15 percenként begörcsöl, és vizelete véres! Mondtam menjen be a sűrgősségire! A lényeg a lényeg,azt mondták neki,hogy teljesen megrövidült a méhszája,és ha elkezd nyílni, nem tudnak vele mit tenni! Hazaengedték, de a csaj azóta sem pihen, jön-megy, szaladgál! Én nem akarok beleszólni a dolgaikba, de annyira kiborít az esztelensége... Szegény bébit sajnálom! Ugye a teljesen megrövidült méhszájjal szigorúan feküdni-feküdni kellene??? (Bocsi, hogy másról írta, de én annyira nem bírom nézni ezt a felelőtlenséget!)
Bocsi,hogy kicsit eltértem a tárgytól!
Most már itt leszek veletek
(Közben majd azért takarítok, meg készülgetek a köv. vizsgára,hogy ne megint a végét kelljen meghajtanom!)
Sok puszi mindenkinek!
Anita és Botika (27+2) Már nálunk is megkezdődött az ucsó harmad