Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Nancsi! Gratula a nagy naphoz. Olyan izgi az, mindegy, hogy hányan vannak ott. Kép Én is szívesen megismételném, pedig még csak 3 hónapja törént. Kép Oooooolyan jó!!!! És azóta van egy férjem. Nekem ez volt a legfurcsább. A nevem maradt, mert nem tudtam magamat Kiszlné, vagy Kiszl Eszterként elképzelni. Így maradtam Kovács. Kép

Köszönöm a korház tippeket. Majd megmondom. Hátha tudunk ezzel is segíteni valamit. Kép A nagymama a kolléganőm, a leányzó velem egyidős és a nagyi nagyon aggódik. Én is ezt tenném. Kép Már mondtam csomó okos dolgot nekik a vitaminokról, meg ilyenek... Kép Olyan jó, hogy itt már megbeszéltünk a nagyobbik %át és így biztos is lehettem a dolgomban. Kép

Vikó! Hogy van a pocid? Gondolok majd rád pénteken! Segített a víz?

Gyezsu! Nem irigyellek. Nehéz beszélgetés lehetett. De a lényeg az, hogy jól ment. Kép Katát puszild meg légyszi helyettem is. Kép Olyan édes!!!! Kép A turiösszefogaló tök jó. Kép Köszike. Kép A keletis dolgot meg is nézem majd. Kép (És most tuti, hogy nem keveretelek össze!!!!!!!KépKépKépKép)

Angi! Hívlak majd. A péntek du nekem is jó, csak aznap elméletileg az Örösön tanítok. Onnan, mire kikeveredek Csepelre, szerintem már indulhatnék is haza... Nézek avalami jó kis helyet addig. Remélem úgy is jó. Sajna, ha Ádi dolgozik, övé a kocsi. De megy majd még vizsgázni és akkor robogok majd hozzád. Kép Már nagyon kíváncsi vagyok a lakásodra. Kép

Nagyon kellemes napot mindenkinek! Mi megyünk Bigyókval sétálni egy jóóó nagyot. Kép

Puszi:
Eszter
20+2

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Angi, én most hétvégén voltam a Léghajó programon, ahol sokat beszélgettünk a légzésfigyelőkről. Akik tartották a tanfolyamot (egy gyermekmentős pasi, és egy kórházi csecsemő-ápoló csaj) hármat ajánlottak. BabySence, Angel Care..és a harmadik nem jut eszembe Kép) A harmadik valami magyar ha jól rémlik. Õk erről a háromról voltak jó véleménnyel. Ha eszembejut leírom Kép
Bár azért azt is hozzátették, hogy hiába van légzésfigyelője az embernek, mert ha jelez, a szülők nagy hányada azt sem tudja hova kapjon, és mit csináljon...

faby

Nancsika: Nagy gratula! Kép És sok boldogságot Kép Aztán majd várjuk a képeket!

Mariannka: NAGY drukk az Uh-hoz!

Borka: nagyon ügyes vagy akkor a lányokkal együtt Kép És nem is olyan óriási a pocakod ahhoz képest, hogy 2-en vannak benne Kép Nagyon szép!

Na, már csak 7 munkanap Kép
Most épp lefilmeztek minket munka közben, valami referencia anyaghoz... hát nagyon örültem neki mondhatom Kép

Eszti!!!! Itt vagy? Jössz hétfőn tornázni? Hányra szoktál odamenni? És épületen belül hol van pontosan? Be kell jelentkezni? Annyi kérdésem lenne... Kép Annácska úgy néz ki most nem jön.

Nicika: köszi a táblázat javítást. De a kép helyén valami ruha van Kép

Titati 30+5
titati

Bartika,
holnap megyek t.gondozóba, ott mondja meg a doki, hogy mikor lesz a köv. UH.
Akkor a szégyenlősséget tőlem örörkölhette! Kép

nadine81

Ja és azt nem is mondtam, nincs meg a hepa eredményem...most a védőnő nyomoz Kép
Remélem előkerül, mert különben nem tudom mi lesz...

Titati 30+5
titati

<font color="119911"> Faby,
mi is voltunk ott már. A pasi Esztipeszti tesója. Kép Akkor az Angel Care-re nem nagyon mondtak semmit, inkább a BabySence-t ajánlották. De én igazából a tapasztalatokra lennék kiváncsi ezekkel kapcsoltaban. ( a 3. a Baby Controll)</font>
angi79

Angi! Nekem a barátnőm az Angel Care-re esküszik. Én is azt fogom megörökölni tőle. Kép De Fabynak igaza van, ha nem tudod újraéleszteni a babát, akkor hiába van a légzésfigyelő, nem érsz be vele a kórházba. Ezért én is habozok, hogy kell-e. Kép Meg mi úgyis egy szobában alszunk majd vele... persze ilyenkor is szükség lehet rá, de azt olvastam, hogy kisebb a kockázata. Mi az a Léghajó program?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

KépKép
nicika

<font color="119911"> Bartika,
köszi. Megtanultuk a Léghajós programon az újraélesztést. Nyilván, ha nem tudnám mit kell tenni, akkor fölösleges lenne a légzésfigyelő! Neked is csak ajánlani tudom őket! </font>
angi79

Aha! Akkor már értem mi az a Léghajó program! És mennyi idős a tanfolyam?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Angi! Az én kis Szintiám is elég aktív a napokban! Újabban éjszaka is sokat tornázik és arra mindig felébredek! Olyan jó érzés ahogy ficánkol! Mindig kidugja valamilyét, szerintem legtöbbször a popsiját! Viszont köldök fölött csak ma reggel éreztem először, de azt is nagyon gyengén. Tuti hogy harántos és a fejvégű állást még sosem próbálta!

Titati! Gyakorlatilag is a te képed van ott a táblában, csak néha a net kavarcol! De azért megnézem és frissítek rajta egyet!

KépKép
nicika

http://www.babanet.hu/leghajo.pdf <font color="119911"> Itt mindent el tudsz olvasni Bartika. Hétvégén vannak a tanfolyamok és olyan eglsz délelőttös program, de hasznos. Nem csak újraélesztésről szól.
Nici,
nekem fent is rug, meg lent is. Pont azon filóztam, hogy szerintem megfordult és lent van a feje. De még Szintinek is van ideje erre.</font>
angi79

Nici! HOgy tudom megnézni máskor is a táblázatot, nemcsak akkor ha Te felteszed és rákattintok? Ha lementem, akkor az is frissül?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Angi! Köszi! Megbeszélem Apával... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

Bartika! Ha lemented akkor is frissül természetesen! Kép

KépKép
nicika

Angi,bocsi Kép Akkor fölöslegesen magyaráztam Kép)

Bartika!
Mi fél10től 3ig voltunk ott. De nagyon jól éreztük magunkat. Csak az 5 órás üléstől a végén már csillagokat láttam Kép

faby

Sziasztok!

Végre itt!Kép Köszönöm Angi,hogy hiányoltálKép

Visszaolvastam mindent, de sajnos tényleg lehetetlen reagálni! Tegnap délután voltam vizsgázni, szombaton suliban és hétvégén muszáj voltam távolmaradni a géptől...
Kimerített a három nap, de bízom benne,hogy a vizsga jól sikerült (legalábbis sztem meglesz)!

Nagy gratula a csini pocikhoz: Babetta, Tünde, Bori, Angi, Nici... (remélem, nem hagytam ki senkit)!
Nekem is nagyon beindult megint a növekedés, vagyis mont inkább szélesedikKép

Angi! Örülök,hogy volt a látogatás a mamádéknál! Pocikád nagyon sokat nőtt, és még mindig nagyon csini vagy! Klassz a hordozó, gratula hozzá! Jó kérdést vetettél fel: minket is ez foglalkoztat, hogy melyik légzésfigyelő mellett döntsünk!

Eszti! Jó zsúfolt volt akkor neked is a hétvége! Remélem, azért tegnap jól sikerült a pizsinap, és kipihented magad!Kép Szupi,hogy ilyen jól álltok a költözéssel! Akkor a Mikulás valószínűleg már az lakiba csenget?Kép Köszike a hasznos infót az illóolajokkal kapcsolatban, holnap asszem én is beszerzem hozzá a dolgokat!

Medike! (Remélem,jól emlékszem,hogy te kértél segítséget a kirepedezés miatt.) Nekem is kirepedt a bőröm a cickómnál pár hete! A csajok ajánlatára el kezdtem használni a Milupás krémet! Jó, nem mondom,hogy a csíkok elmultak, de ha használom rendesen, szinte alig látszanak, teljesen elhalványodnak! Nekem nagyon bejött, de mondom, el nem múlik, de segít!

Mariann! Nagyon együttérzek vele, gyere, ha lesz vmi híred! Szorítok nagyon , fel a fejjel!

Más:
Baráti társaságunkban az egyik leányzó (vagyis a pár)szintén babát vár, 2 héttel későbbre,mint mi! Szombaton felhívott,hogy 2-3 napja szabályos 10-15 percenként begörcsöl, és vizelete véres! Mondtam menjen be a sűrgősségire! A lényeg a lényeg,azt mondták neki,hogy teljesen megrövidült a méhszája,és ha elkezd nyílni, nem tudnak vele mit tenni! Hazaengedték, de a csaj azóta sem pihen, jön-megy, szaladgál! Én nem akarok beleszólni a dolgaikba, de annyira kiborít az esztelensége... Szegény bébit sajnálom! Ugye a teljesen megrövidült méhszájjal szigorúan feküdni-feküdni kellene??? (Bocsi, hogy másról írta, de én annyira nem bírom nézni ezt a felelőtlenséget!)

Bocsi,hogy kicsit eltértem a tárgytól!

Most már itt leszek veletekKép (Közben majd azért takarítok, meg készülgetek a köv. vizsgára,hogy ne megint a végét kelljen meghajtanom!)

Sok puszi mindenkinek!

Anita és Botika (27+2) Már nálunk is megkezdődött az ucsó harmadKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nici! Köszi, már le ismentettem... Kép

Megbeszéltem Apával, mi is benevezünk egy ilyen tanfolyamra, csak megnyugtató egy első gyerekes párnak. Kép Ti is párosan mentetek?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nici! Berakom ide is a képeket, amiket a múltkor tettem az albumomba! Betennéd a táblába? (Persze nem kell mind a hármat!)Kép Köszike!

Kép
Kép
Kép

Egyre kevésbé vagyok fotogénebb...

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, és az itthoni mérleg alapján semmit nem híztam 2 hét alattKép Kíváncsi vagyok, ezzel szemben mit fog mondani a védőnő holnap!... Ez lesz a hét csúcspontja!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Én a táblázatot betettem a kedvencek közé, így ott mindig "kéznél" van. Vagy ez ugyanazt jelenteni, mint "lementeni"? Kép

Anita,
nem baj, hogy "eltértél", szerintem erről is lehet/kell beszélni. Szerintem nagyon durva. Az pontosan mit jelent, hogy "nem tudnak vele mit tenni"? Megindul a szülés, így még jóval idő előtt?? Vagy? Mondjuk a lány tényleg elég felelőtlen, mind a kettejük szempontjából. Ha valaki ilyet mond egy kismamának, hogy feküdjön, azt jobb betartani, nem hiába szajkózzák! Szerintem.

Nadine 19+5

nadine81

Anitaaa!!
Nem vagy fotogén?? Most vagy csak igazán az!! Kép Kép Kép Tök jó! Kép

nadine81

Nicika,
küldjem mailben az UH adatait, vagy visszatekersz itt kicsit? Neked hogy egyszerűbb?

nadine81

<font color="119911"> Faby,
tényleg olyan 5 órás program volt. De hasznos. És nem volt felesleges leírnod, mert másnak is hasznos tippet adhatunk. Egyébként, aki csak újraélesztést akar tanulni, azt lehet a Madarász úti Kórházban vagy a Heim Pálban is vannak tanfolyamok.
Anita,
köszi a bókokat. Kép Jó, hogy újra itt vagy! Gratula a 3. harmadba lépéshez! Hihetetlen, hogy nem sokára megyünk szülni... Szép a pocid és Te is szép vagy!! Boldog vagy és ez látszik! Kép

Légzésfigyelők:</font>
http://www.unas.hu/shop/shop_art.php?shop_id=2113&aktcat=347040
angi79

AngiKép

Igen, jól látod, nekünk helyet kéne cserélni a mensi szerint. Én holnap leszek 29 hetes kereken.
Csak amikor indult a tábla, akkor szó volt arról hogy a gyerek kora szerint írjunk adatot, és ne a UM szerint. Na most nekem akkor ennyivel volt fejlettebb a koránál, most a legutolsó UH-nál kiderült, hogy szülés várható ideje 2006.02.06. A UM szerint viszont 2006.02.15.

DE ha mindenki az UM alapján íratta be magát, akkor én is úgy szeretném!!Kép

Nicika: ne haragudj javítanál?
szülés várható időpontja: 2006.02.15.
haskorfogat:95cm
méhszáj:3000
cukor: 2005.11.14., 1 órás:5.20 mmol/1,
2 órás:4.00 mmol/1

köszönöm. Ja és leírnád mégegyszer és utoljáraKép nekem az emil címedet hogy elküldjek képeket, amit én nem tudok lekicsinyíteni, megtennéd hogy barakod lekicsinyítve a táblába?

köszönöm

Alina
Vendég

Jóóóó reggelt Mindenkinek!!!!

Először is sok biztatást és erőt küldünk Mindenkinek pocakon innen és túl Kép

Bartika! Sejtettem én, hogy butaságot mondtam Kép

Eszter! A víz csak egy picit segített, az állandó szundika valószínűleg annál többet, mert ma reggel már semmi kínzó fájdalom nem volt, csak a szokásos nyomás, azzal meg elboldogulunk Kép Azért eben az időben óvatosan rohangálj a városban!

Nancsika! Annyira izgalmas a mi veled történik lakás, esküvő babóca ... Kép Ja, a mi esküvőnkön is csak a három tanú volt jelen, és majdnem elmaradt, mert ketten közülük egy órát késtek KépKépKép Naaagyon vicces volt az egész... Gondolom, alkalmas időben majd úgyis csaptok egy jó nagy családi-baráti összejövetelt és akkor mindent bepótoltok Kép És hát úgyis az IGEN a lényeg Kép

Az éjszakai rádióadásban a Petőfin beszéltek a gombásodési problémák diétájáról, a dietetikus a következőket mondta: Az a lényeg, hogy a gomba az emésztőrendszer savasodását okozza, ezért lúgosító ételeket kell ennünk ilyenkor. Ilyenek például a paradicsom( főzve még hatásosabb, mint nyersen) a fokhagyma, a durumbúza és a rozs -tehát nem kell a kenyérről és tésztáról lemondani, de a búzalisztet durummal és rozzsal kell helyettesíteni. Vigyázat! a kereskedelemben kapható rozskenyerek 90 %-a búzalisztből készül némi ételfestékkel és komlóval megbolondítva - hogy a vásárlót hülyítsék... A nővérke nagyon ajánlotta a héjában főtt/sült krumplit kis vajjal, az almakompótot (cukor nélkül, édesítővel!) fahéjjal és szekfűszeggel, a hársfateát és a citromot - igen!!! ugyanis a citrom csodaszer - savanyú ugyan, de nem savasít. A koffeinmentes italoktól és szénhidrátoktól tartózkodni kell... a libahúst (erre nem emlékszem, hogy miért) nagyon ajánlotta és a halakat. Libazsírt is (???). Élesztő tilos!

Cory, drukk a fogorvoshoz!

Nadine, nem tilos a fájdalomcsillapítás a fogorvosnál (nem is lehetne másként bizonyos kezeléseket elvégezni... a gyógyszerek közül szabad algopírint és panadolt szedni, tilos az ibuprofen (ilyen van pl. az Advil nevű agyonreklámozott méregdrága új tablettában) és aspirin tartalmú szerek szedése, tehát lehetőleg semmilyen csilivili új fájdalomcsillapítóba ne kezdj, de az algopyrinnel tényleg el lehet boldogulni még egy gyökérkezeléses időszakban is...inkább ne várj a kezeléssel, mert a fogak rohamosan tudnak romlani a babavárós időszakban (ha persze erre egyébként is hajlamos vagy!) mondjuk röntgent nem nagyon akarnak a fogorvosok végezni, bár nekem az összes védőnénim azt mondta, hgoy ha le van a pocak takarva azzal spéci köténnyel, akkor indokolt és súlyos esetben inkább a röntgen, mint hogy valami komolyabb baj legyen.

GYeZsu! De jó, hogy sikerült beszélgetni a családdal! Szörnyű az, amikor feszít a kínos mondanivaló, de nincs alkalom az átbeszélésre... ÉS gondolom a szülők nagyon sokat fognak segíteni a helyzet megoldásában. De jó, hogy Katával mentek szívhangolni Kép Kis bogárka, biztosan nagyon boldog lesz, ha a kistesó kiszól neki a pocakból Kép

Na, most írtam egy ksiregényt, nagyon szép napot kívánok mindenkinek, mindjárt december Kép

Vikó és Szurkapiszka Gurgulabajnok 22+1

indianyo

Anita!!!!!! Még hogy nem vagy fotogén??? GYÖNYÖRÛEK VAGYTOK!!! És gratula a vizsgához, takarítást csak módjával Kép

Látom, Angi jössz-mész szokás szerint, jó ezt látni Kép
Titati, már csak kevéskét kell dolgoznod, de jó! A pocakos filmezés külön jó, leglább egy igazi szép kis mamóca is van a filmen Kép

Az élesztés engem is nagyon érdekel, a légzésfigyelő hasznos, csak ha a babó elmozdul az érzékelőről, akkor irgalmatlanul sípol (tesómék első babájánál gyakorlatilag éjszakánkánt többször kaptak szívbajt ettől). Azt kérdezném a tanfolyammal kapcsolatban, hogy ott gyakorlatban is kipróbáltátok ezt az élesztés dolgot, vagy csak előadás volt róla?

Tsókok.

indianyo

Sziasztok!
A babáim állandóan fordulgatnak. Csak összehasonlításként: a lányok pozíciója az utolsó 4 uh-on (4 hét alatt történt mindez):
1. A baba - medencevégű jobb oldalon, B baba - medencevégű
2. A baba - fejvégű jobb oldalon, B baba - haránt
3. A baba - medencevégű bal oldalon, B baba - haránt (inkább átlós fekvés)
4. A baba - fejvégű bal oldalon, B baba - medencevégű (ez tegnapi adat)
Tegnap elbeszélgettünk erről az orvosommal, aki részt vesz egy a méhen belüli érzelmek megnyilvánulásáról szóló kutatásban. És arra a következtetésre (csak feltételezés) jutottunk, hogy a babáim nagymértékű egymáshoz való ragaszkodása válthatja ki az állandó pozíció változtatást. Mégpedig: a "B" babának nem sikerül befordulnia fejvégű fekvésbe, ezért az "A" baba a "B" hiányát érezve mindig visszafordul, hogy fej/arc kontaktusban legyenek. Ennek bizonyítékai lehetnek az uh-os felvételek, ahol az "A" vagy puszilgatja, vagy épp ölelgeti a testvérét.
És képzeljétek, úgy érzem, hogy éjszaka a "B" baba ismét megpróbálkozott a befordulással, de sikerének hiányában inkább az "A" visszafordult.
Nem érdekes?

Bori

Bori

Kép
borkadorka

<font color="119911">Alina,
Nicika
E-mail Address(es):
pickwicktea@freemail.hu
Vikó,
ahol én voltam (Léghajó) ott műanyag babákon próbáltuk ki, egy csecsemő és egy nagyobb babán. Ezek azért voltak jók, mert emelkedett a mellkas, ha jól csináltad a befúvást.</font>
angi79

Nici,

köszi a frissítést!

Scullyx

KépKép
KépKép
scullyx

Borka, olyan csodálatos, ami a te pocakodban történik! Egy kicsit talán felfoghatatlan is az az érzelmi ragaszkodás, ami bennük már méhen belül is kialakul.

indianyo

<font color="ff0000"><font face="tahoma">
Re! Kép

Köszönöm szépen a gratulációkat.Kép
Kicsit többen leszünk, mint 2 tanú és mi. Jönnek a szülők, és a tesók, de tényleg csak annyian. Max 15-en leszünk. Nem tudom, h miben leszek. Majd ami rám jön.Kép Nem lesz menyasszonyi ruhám, de farmerben mégsem kellene.Kép Azután apu szeretné elvinni a bandát vacsizni, de ez még változhat.
Bartika
volt már róla szó, h kell, így hirtelen kellett dönteni a lakás miatt. Hitelhez kell, h házasok legyünk. (de amúgy is elvett volna.Kép) Tegnap bejelentkeztünk, és szombaton meg hajrá.Kép
Angi
Igen, izgi, meg szokatlan, kissé fura érzés.Kép Amúgy a 4. kerületben lesz.
Titati
Nem tudom, h mennyi, meg milyen képek lesznek.Kép De Majd igyexünk valami maradandót alkotni.Kép
Indianyo
Ha valaki azt mondja nekem februárban, h még az idén jön a baba, meg férjhez megyek, és lehet saját lakásunk is lesz, tuti pofán vágtam volna, h ne szórakozzon.Kép
Anita
A pocid, most is nagyon csini.Kép Rendesen teccik.Kép
Bori!
Kép Édesek lehetnek.Kép Később is ennyire fognak egymáshoz ragaszkodni.Kép

Most futok lassan Védőnénihez.

Pussz!
Nancsika 24+1</font></font>

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok Mamik!

Mariann!
Sajnálom, hogy nem jók a hírek! De bizunk benne, hogy nem lesz semmi gond!

Nancsika!

Tudom, hogy előre nem illik gratulálni a nagy naphoz, de én tudom, hogy ti mindenféle babona ellenére is boldogan éltek, míg meg nem haltok!
Tehát csakazértis gratulálok!

Borka!
Ügyesek vagytok, csak így tovább!

Vikó!
Nagyon tetszik és aranyos a Szurkapiszka GurgulabajnokKép Az én Pocakmarcim két napja a papájánál egyszerűen csak a "lustakisdög", mert azonnal fedezékbe vonul, ha a papája közelít éás enm érzi a mocorgástKép Persze azért csak aranyosan dögözi leKép

Faby,Angi,
Hogy tetszett a Léghajó program? Mi majd csak február-márciusra tervezzük, amikor már nem dolgozok.

Képzeljétek, tegnap mire hazaértem, úgy eltűntek a csíkok, hogy apának már alig tudtam megmutatni.
Mostmár végképp nem értek semmit, de azért gyorsan bekentem szemránckrémmel, ugyanis a főnököm azt mondta, hogy az tutiKép Végül is az összes gyerekéből 6-nak a születésénél ott volt, csak tud valamitKép

Most nem leszek sokáig, mert megyünk UH-ra, de majd jövök a hírekkel!

Apa tegnap azt kérdezte, hogy mi lesz, ha két hét alatt mégis nőtt neki fütyijeKép Annyira aranyos voltKép

Jók legyetek és vigyázzatok magatokra! És délután ne írjatok nagyon sokat, mert reggel tárgyalásom lesz és sosem hozlak be titeketKép

Medike és Eszter
20+3

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike Kép Azért ezek a papócák Kép Persze, nekik sokkal nehezebb, mert csak kívülről vannak kapcsolatban a babussal... És tényleg, mi lesz, ha nőtt neki kukija? KépKépKép Én mostanában már nem is hívom a lurkót Szofinak, hanem felváltva gondolok rá kislányom/kisfiamként... csak hogy az esélyegyenlőséget megadjuk neki Kép

Jó ultrahangolást Kép

V.

indianyo

Borka!

Komolyan hihetetlen, hogy mire képesek már a pocakon belül!!!! Fantasztikus érzés lehet! Kép És nagyon ügyik is, hogy ilyen jól híznak. Kép Hajrá!!! Te kihez jársz dokihoz? Meg vagy vele elégedve? Orvost keresek egy iksres ismerősnek... Megköszönném, ha segítenél! Kép

Vikó! Az nagyon jó!!! Örülök neki, hogy jobban vagytok!!! Kép Vigyázok magamra nagyon. Kép Melegen felöltözöm és óvatosan közlekedek. Kép

Angi! A másik két helyről is tudok valamit olvasni a neten, vagy személyesen kell megkérdezni az időpontokat meg az árakat? Vizsga időszak után elvinném Ádit egy ilyenre. Kép

Na, megyek is tanítani!

Puszka mindenkinek!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Borka,
fantasztikus, hogy már odabent mit művelnek ezek az apróságok! Kép Nehéz elképzelni, de mégis olyan jó belegondolni! Biztosan sok örörmödet leled bennük kint is! Kép

Medike,
ez igen!! Már el is tűntek? Mázlista! Kép Reméljük nem ideig-óráig tart ez a jó állapot! Mesélj majd mi volt az UH-on! Kép

nadine81

Bori! Tetszik a babókáid viselkedése! Tényleg nagyon érdekes! Kép

Lányok! Ha képet vagy adatot szeretnétek a táblába rakatni akkor az a legbiztosabb hogyha a mailomra külditek! pickwicktea@freemail.hu

Akinek az albuma benne van a táblában, onnan általában kirakom a táblába a fontosabbakat!
Tudom hogy le vagyok maradva képfrissítésileg, de annyi képet raktok fel, küldötök nekem hogy nem győzöm! Tegnap vagy tegnapelőtt párat frissítettem, de még kérem a türelmeteket!

KépKép
nicika

Bori! Neked meg még nem is írtam, mennyire örülök,hogy sikerült hízniuk a "picuroknak"! Hajrá, így tovább! Szorítok, hogy kivárják a 2006. évet! (Legalább akkor kapnak babakötvényt isKép) És tök jó,hogy nem kellett a kórházban maradnod! Óriási a pocakod, hogy bírod??? (Nekem már ezzel is kezd meggyűlni a bajomKép) És elismerésem,hogy a pocin kívül sztem nem is híztál máshova!

Jaj, Nicika! Bocsi,nem akarlak én sürgetni! Csak hálásak lehetünk Neked, amiért ilyen szorgalmasan, lelkiismeretesen vezeted nekünk a táblát!Kép Akkor ezek után a mail-edre mennek az infók! És mégegyszer: köszönöm!

Nancs! Neked meg óriási gratula az esküvőhöz! Lényegtelen,hogy miben leszel, csak az számít,hogy boldogok vagytok és veletek lesz a kis AlexMartinKép

Medike! Szuper,hogy már el is múlt a csíkosodás! Nem volt hosszúéletűKép Lehet csak kicsípte a hideg és elnyomta a gatyód, nem? (Vagy nagy hülyeséget beszélek?)

Angi! KÖszi a linket! Ebben a háromban gondolkodunk mi is, de még nem tudom, melyiknél maradunk... (Igazság szerint a keresztpapától fogjuk kapni!)

Nadine! HÁt, tényleg durva! Szerintem is akár meg is indulhat a szülés, meg kell indítani,ha nem vigyáz magára/magukra!Kép

A sok hiányosság a felületes visszaolvasás miatt van...Bocsika!

Tapasztalt anyukák! Nektek melyik pelus vált be a legjobban! (Még nem akarom beszerezni, csak jan-ban, csak érdekelne a tapasztalatotok!)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Medike, nekem nagyon tetszett a Léghajó. Tökjól elvoltunk, hamar elrepült az idő és rengeteg hasznos információt megtudtunk. Én mindenkinek csak ajánlani tudom.

faby

<font color="119911"> Nici,
köszi, hogy így foglalkozol a táblával!!! Kép

Vok,
nem tudom, hogy hol találsz infókat ezekről. A szomszéd csaj pénteken volt a Heim Pálban. Esetleg keresőprogramba tudod beírni, de pénetkre keresek Neked infókat! Ja, találkozhatunk máshol is, csak ne az Örsön. Ráday?
Bori,
tényleg nagyon érdekes a babáid viselkedése. Olyan jó lenne erről többet tudni, hogy mit miért csinálnak.</font> Kép
angi79

Csajok, az előbb telefonáltak,hogy úgy néz ki, hétvégére itt vannak a bababútorokKép Eddig alig vártam, most meg hirtelen bepánikoltam, hogy nincs-e még korán, nem-e kapkodjuk el...stb! Annyira izgatott lettem...Kép

Ildivel mi lehet? Remélem, semmi gáz nincs náluk, csak nem szokott így elmaradni!

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Nancsi, hát gratula a nagy naphoz! Kép

Faby, Medike, mi pont szombaton megyünk a Léghajóra, már nagyon várom. Ugyanis pici babás ismerőseimen látom, hogy milyen riadalom tud lenni, ha valami nem megszokott van a babával. Legszívesebben futnának naponta orvoshoz. Ezt én el akarnám kerülni. És tényleg nem azért írom, hogy ez klassz, mert a bátyám csinálja, hanem mert 2 éve minden hétvégén tele van a szombat és utólag nagyon sokan mondták, hogy milyen hasznos. Tesókám pedig igazán nagyon jófej Kép Kép Mi párosan megyünk!

Anita, milyen lett a vizsga?? Pocid hatalmas, és tényleg sugárzol!

Angi, téged is megnéztelek ám az albumodban Kép, mondanom sem kell, hogy milyen csini vagy te is.

Titati, megyek hétfőn!!!! Kép Sőt már holnap is.
Érdemes odamenned 8:50-re, és a recepción bejelentkezni. Mondani kell, hogy kismama tornára jöttél, és kérik majd a tajkártyát, az alapján beregisztrálnak. Egy pillanat az egész. Aztán pedig az alagsorban van a torna, de találkozzunk 8:50-kor valahol a recepciónál, szerintem megismerjük egymást! Mackónadrággal Kép hogy állsz??

Bartika, örülök, hogy bejött az illóolajos masszázs. Egyébként még más illóolajok is jók csíkok ellen, azt a bioboltokban meg tudják mondani. Jó kenegetést! Kép

Bori, klasszak a csajaid, igazi tesók már most!

Babetta, hol vagy? Hogy vannak a leleteid?

Én tegnap kipihentem magam, ma pedig vettem pici fiamnak két hálózsákot, 68-asat, jó lesz egy ideig. Frottír, nem vastag, és remélem jókat fog benne szunyálni! Kép

Bencuskám hatalmasakat rúg már, de szinte csak bal oldalon és középen, merthát ott vannak az aprólékai, lábacskák, kezecskék. Múltkor pedig apával egymással szemben feküdtünk, és pici fiúnk jól megsorozta apa hasát is....vicces volt Kép

Pussz
Eszti és Bence
27+6
Vendég

Sziasztok!

Nadine: nem kell fájadlomcsillapítás nélkül csinálni azért, mert pocakos vagy! Én most voltam fogdokinál, és ha én túléltem, akkor bárki Kép

Angi: nekünk nincs és nem is lesz, szóval passz.

Anita: jaja, feküdni kéne szigorúan. Engem az is megdöbbent, hogy a doki simán hazaengedte. Kapott valami gyógyszert? A görcseit legalább leállították?
Nem semmi már a pocakod Kép
Újszülött pelusból nekünk a Pampers Newborn jött be leginkább. Ez a folyós kakit is elnyeli.

Bori: az ikrek engem mindig megdöbbentenek Kép Egy ismerősnél az egyik babát inkubátorba kellett tenni, és mikor mellé került az ikre, rendeződött a légzése és megfogták egymás kezét Kép

Fogorvost túléltem, de megyek jövő héten is Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Eszter!
Én szívesen ajánlanám az orvosomat, nagyon elégedett vagyok vele, de pillanatnyilag nem tud elvállalni egy újabb kismamát (épp tegnap kérdeztem rá egy barátnőm terhessége miatt). Főként oktatással, kutatással foglalkozik és emellett nagyon sok régi pánciense várandós. Az I. Női Klinikán nagyon sok lelkiismeretes orvos dolgozik, sajnos a dokimon kívül mást nem igazán ismerek, de esetleg körbekérdezhetek pár ismerőst.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Eszti:
Jaj de jó Kép Én tuti 45-re már odamegyek...az első alkalmakkor mindig mindenhova korábban megyek...izgulok Kép
Mackó: még passz...majd átforgatom a szekrényt, hogy mit találok Kép Dobsz nekem egy mailt a profilos címemre, és akkor cserélhetnénk mobilszámot biztonság kedvéért Kép

Titati 30+4
titati

Titati, mindjárt dobom a mélt, aztán hétfőn hajrá!!

Anita, szerintem nem korai. Kép Én pl. tegnap paráztam egy picit be, hogy úristen, mindjárt itt a karácsony, és utána már olyan gyorsan itt lesz a január....Kép Főleg, hogy Bori mindjárt szül, és jó, hogy ő az elején van a táblának, dehát innen már pikk-pakk fognak telni a hetek.
Vendég

Nancsi, én is gratulálok!!
Lakás hogy áll?

Úgy néz ki mi Gyömrőn veszünk, ott épül egy kis lakópark 2 ház, mindekettőben 8 lakás, 4 lent 4fent. Az utolsó eladó lakás emeleti, 1 + 2 félszobás, amerikakonyhás, van kocsibeálló meg jó a környék.
Remélem sikerül, év elején költözhetnénk.

Vérképem, vércukrom jó lett csak több húst kell ennem.
Adatok a táblához:
haskörf: 85 cm
súly 50 kg

Baba súlya 70 dkg
fejkörf: 21 cm
törzskörf:19.5 cm
combcsont: 4.5 cm
a többit nemtom hogy mi.
katicuska

Katicuska, ez nagyon jó hír! És sikerülne 8 millió körül hozzájutni ehhez a csodához? 1+2 fél az pont ideális egy ilyen csládnak, mint a tiétek! Sok sikert hozzá!

Cory Kép A te gyerkőceid hogyan várják a jövevényt?

Anita, olyan érdekes, hogy kiben alakul ki az anyai ösztön és felelősségérzet, és kiben nem... A te ismerősöd kétségkívül az utóbbi kategória... Mondjuk az én anyukám még mindig nem érti, miért is kell nekem annyit feküdni, úgyhogy lehet, hogy ő is kap ilyen remek megjegyzéseket otthon, ami miatt nem tart pihenőt... az is lehet, hgoy egyszerűen nem hiszi el, amit az orvos mond...

indianyo

Viko: Balu már nagyon várja, bár asszem lassan felfogja, hogy majd csak tavasszal babázhat. Sok babás könyvet nézegetünk stb. Zsoma még nem fogja fel. Érti,hgoy nem tudom cipelni, emelgetni..., mert ott a baba a pocakomban, de még nem fogja fel, mi is készül itt :D

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Túljutottunk a mai, ún. genetikai UH-n. Valójában semmivel sem csináltak többet, mint tegnap, nem kellett mindenféle kérdésekre válaszolni, és nem kínoztak meg. A különbség csak abban rejlett, hogy nem szonográfus, hanem orvos végezte a vizsgálatot. Kép

Egyszerre két doki nézte a képeket, és egyszerre mondták ki, hogy "majd kinövi." Ekkor egy picit megnyugodtam. Kép Utána pedig szisztematikusan keresgéltek, hogy valahol máshol nincs-e eltérés, de szerencsére nem találtak semmit. Kép (A tegnapi vizsgálaton sem találtak más gondot, csak több szem többet lát alapon küldtek tovább.)

A leleten szerepel, hogy telt hólyag, ami azt jelenti, hogy működnek a vesék. Kép Emellett rajta van, hogy "Anomália jele nem látható. Az érvényben lévő szakmai protokoll szerint végzett vizsgálat során durva eltérésre utaló jel jelenleg nem észlelhető. Javasolt 2-3 hetente UH kontroll."

A mai vizsgálatot végző orvos azt mondta, hogy ez nem genetikai, hanem szülészeti kérdés, és azért kell figyelni, mert ha elér egy kritikus határt a tágulat, akkor meg kell indítani a szülést, hogy a vese ne károsodjon.

Ez nagyjából azt jelenti, hogy 2-3 hetente nézni fogják a változást, és bízunk abban, hogy nem nő tovább a tágulat. Más rendellenességre pedig nem is gondolunk.

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a bíztatást.

GyeZsu: Nagyon jól esett, amit írtál. Én is éreztem, mintha Babó mondaná, hogy nyugi, csak idegesít a szonográfus. Kép És persze jól meg is rúgta, amikor olyat csinált, ami nem tetszett neki.

Nancsi: gratula a nagy naphoz, addig már nem kell sokat aludni. Kép Biztosan nagyon szépek lesztek. Ez egy éltre szóló nagy nap, ami sokszor előbukkan majd a közös életetekben. Kép

Mariann
27+2

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?