Sziasztok
Csak kutyafuttában volt időm elolvasni a soraitokat.
SZERDA OKÉ!!!! MINDENKI JÖJJÖN!
KREATÍV CUCCOST HOZZATOK, ÉN IS ÖSSZEKAPOM, AMIM VAN.
Akkor terv szerint szerda egész nap okés.
Mit főzzek:
krumplifőzi + húspogácsa
smarni + meggybefőtt
(vagy mindekettő - kinek mihez kedve van alapon)
Vagy várom a további ötleteket, ha a fenti kínálat nem jó (nem lesz sértődés).
Most én is csak magunkról írok.
Anyóspajtijelölt
Nem bírom ki, hogy csak annyit írjak róla: "no comment"
Szóval mivel volt ez a betörés, apukámék kértek minket, hogy a hétvégi tervezett hazaruccanásunkat a teendőik miatt péntek-szombat helyett tegyük el szombat este-vasárnap időtartamra. Nekünk a férjemmel ez tök természetes kérésnek tűnt, így hazatelefonált ő az Apósomnak, hogy változott a progi. Persze a nőci miatt húzta a száját, de legyintve annyit mondott, hogy végül is mindegy az ebéd készen van, és le is van fagyasztva.
KÖNYÖRGÖM!!!! Egy vasárnapi ebéd, amire após 2 gyereke+csatolt részeik és egy baba a meghívott, pénteken már készen van, és le is van fagyasztva. Hát nem erre számítottunk. Ráadásul mindezt úgy szervezve, hogy nem a nő sajátkonyhájában felolvasztva, hanem apósnál...
Engem különösebben nem zavart (
) hogy nem kell nála kajálni vasárnap bájvigyorral az arcomon. Mindenki számára egyértelmű volt, hogy csak mi a férjemmel nem leszünk jelen az ebéden.
Ezért aztán sóginő felhívta az apuját vasárnap délelőtt, hogy akkor hánykor és hogyan lesz az ominózus ebéd. Mire após visszakérdezett, hogy milyen ebéd??????
Szerintem egy kicsit nem fair a sóginőékkel szemben, hogy sem apuja, sem a nőci nem homályosította fel őket arról, hogy az ebédmeghívás teljesen törölve.
Szerintem kb még 3 csepp türelem van sóginő poharában, aztán robban a bomba, de tökre igaza van.
Nálunk a betörők szerintem marhára berúgtak a helyszínen talált bortól, mert fura dolgokat műveltek - amellyett, hogy egy csomó fontos eszközt elvittek. na sorolom agytröszték műveit:
- a tv távirányítókat elvitték, a tv-ket csak leborították a helyükről
- a fa nyelű evőeszközöket elvitték, a többit nem
- pakolás közben a fagyasztóban talált hurkát / kolbászt megsütötték, a meg nem evett ketchupot és mustárt a földönm szétkenték
- a tölgyfa asztalt összetörték, ahelyett, hogy elvitték volna
- gázpalackot elvitték, mosógépet nem
- műanyag kerti széket elvitték, tölgyfa széket nem
- a spájzban talált konzervek felét elvitték, de az értékesebb sonkákat nem
- az üvegfedelű serpenyőket elvitték, a többit nem
Szóval szerintem nem voltak beszámíthatóak.
Reditke
írtam mailt
Macs
nem tom olvasol-e minket, titeket is várlak!!
Meg mindenkit, aki visszajelzett és a ki nem. De most akkor hányadán is állunk?
* Lau
* Vera
és még ki mindenki?????
Aki kocsival jönne egy tipp: a Műegyetem előtt, és az Egry József utcában a Stocek-Egry saroktól a Duna felé ingyenes a parkolás, és csak kb 5 percre lakunk onnan gyalog.
Csóközön
Csirkesz