Új privát üzeneted érkezett!

tiszta off vagyok, a Kép helyen en Kép-t akartam irni Kép
lella

Lella ,

Koszonom , nagyon aranyos vagy, hogy ilyen gyorsan valaszoltal !
Azert nincs megadva a magan cimem, mert en csak munkahelyrol tudok netezni azt is csak ritkan, nehogy lebukjak ... Igy nem lenne idom meg a postafiokot is nezegetni Kép
Nekem egyaltalan nem volt mensi elott semmilyen barnas valami, csak a vege fele, amikor mar elmuloban volt.Bar nem tudom ez mervado-e mert en kb.negy evig szedtem tablettat es a baba elott epp.harom gyogyszermentes honap volt amit vartunk. Az alatt a harom honap alatt sem volt semmi barnas trutyi, mindig idoben megjott es normalisan zajlott le.
Igaz volt masfel eve endometriozisom , amivel meg is mutottek, de allitolag annak nincs koze a hormonszinthez.
Nalam ez az ize csak most jelentkezett es csak par csepp , nagyon vilagosbarna valami.De hatarozottan nem ver.
Penteken volt, meg tegnap de hetvegen semmi es ma sincs ...
Nem ertem en ezt ...

Hat most varok es ha ujra lesz valami akkor kiharcolom a dokibol az UH-t.
Egyebket teljesen egyetertek a velemenyeddel ami az orvosokat illeti. Ugy allnak hozza mintha ez mindegy lenne, mintha ezt el lehetne felejteni ki lehetne heverni.
Nekem is azt mondta a doki, ha el akar menni nem tudnak semmit tenni ... hat ekkor tudtam volna orditani! Mert igenis tudnanak mit tenni, csak ugye az tul sok munka ...
Tisztelet a kivetelnek , es biztosan van ilyen is ! Csak en meg nagyon nem talalkoztam vele .

kamelia
kamelia

Gitta,

Nagyon-nagyon sajnálom... De próbálkozzatok tovább, és legközelebb már minden rendben lesz, biztosan sokkal jobban szemmel is tartanak majd... Pucurnak igaza van, mindent ki kell sajtolni belölük! Addig is búsuld ki magad, aztán uccu neki!

Én ma voltam a dokinál, az AFP-m persze necces (alacsony AFP-MOM-hoz magas B-hCG MOM - ez persze nem tudom, mit jelent, de nem jó), úgyhogy kaptam a beutalót a genetikára az I. Nőire. Persze a doki rendes volt, mondta, hogy ez valoszinüleg nem jelent semmit, és egyböl beküldött a házi UH-ra, ahol minden okésnak tünt... (Még szerencse, hogy annakidején elmentem a Mammutos UH-ra, mert az ottani eredmények alapján sejthetö volt, hogy nagy baj nem lehet...) Persze a rend kedvéért el kell menni a genetikára...Hát ez van.

Sziasztok,
Zita
ParaZita

Kamelia KépKép, nagyon kivanom, hogy te is azok kozott legyel, akik a kilenc honap utan egeszseges kisbabat hozzanak vilagra!KépKép /mensi vegen teljesen normalis a barnassa valo verzes, semmi koze a hormonszinthez, ne aggodj!/

Azert engem nagyon erdekelne egy hozzaerto orvos szakvelemenye errol a cseppengetos barna izerol, ha nem progi-hiany miatt, akkor vajon miert jon? Meg arra tippelek, hogy mivel a 12.het korul tortenik a lepeny hozzatapadasa a mehfalhoz, talan itt van egy -pillanatnyi aramszunet- a hormonpotlasban, ami miatt leesik a hormonszint egy ici-picit egy igen rovidke idore, s maris cseppen egy pici barnas ize, aminek talan nincs valoban jelentosege. Huuu, mennyit lehet talalgatni e temaban, bar ne kellene, mert az orvosok maximalisan elnek a tudasukkal, es fel is hasznaljak a gondok orvoslasaban!!!!

Lella 18+2
lella

Gitta!
Szívbõl sajnálom ami Veled történt. Kép
Halacska 27+6
Halacska

Gitta!
Ôszíntén sajnálom én is, ami történt! Kép

Margaréta
margaréta (margar&

Sasha
Gratulálok életed elsõ listájáhozKép Persze nekem megint megváltoztatták és most 09.17-re vagyok kiírvaKép, de ki tudja meddig?

Nyusza
Egy napra vagyunk kiírva!! (Egyenlõre)

Gitta
Nagyon sajnálom, ami történt és remélem nemsokára találkozunk újra.

A következõt hallottam ma egy ismerõsömtõl: Nem szabad simogatni a pocakot, mert leválik a placenta. Szerinetek ez igaz, vagy igaz lehet egyáltalán. Az illetõ (laikus, befolyásolható) váltig állította, hogy így van. Akkor apja ne simogassa többet?
dec8

Kata, Sheila hol vagytok ma?! Csak nem KépKépKépKépKép?
lella

Sziasztok Lányok!

Én már egyszer-kétszer írtam ebbe a topic-ba, de inkább a Shöpf-Mérei-s topicban fordultam elõ inkább, ott Dójikával levelezgettünk egy ideig.
(Dójika! Pihenj sokat és vigyázz magatokra, csacsogj sokat a kis picivel!)
Szóval, igazából az érdekelne, hogy ti hogy álltok hozzá a hosszútávú utazgatáshoz, értem ez alatt a kb. 3 órás utazgatást így a harmadik harmadban?
Én a 32. hétben vagyok, még mindig dolgozom, de már csak pár napig. A munkahelyemre is kb. 45 percet utazom oda is és haza is, és már ez sem tölt el olyan kellemes érzéssel. 3 órás autó-útra már nem szívesen vállalkozom, mert egyrészt kényelmetlen a kocsiban üldögélni (derék-és lábfájdogálás miatt), másrészt meg érzem, hogy a Babócának sincs nagy örömére. Ti hogy vagytok ezzel?

Üdv: Ildi
Névtelen

dec8!

Honnan szedte a barátnõd ezt a hülyeséget? Az elõfordulhat, hogy a szülési idõhöz közel bekeményszik a simire, mert a babó elkezd mocorogni, de az, hogy leváljon?

Kamelia!

Igazából nekem sem volt mensi elõtt barnás trutyi. Lehet, hogy nálad az orvosi vizsgálat nem volt túl finom? Ennek a következménye lehet egy két csepp valami. Azért ha többször elõfordul akkor igen is irány az orvos és erõszakold ki az UH-t.
Ja és már 11 hetes volt a babóca.

Pucúr
Pucúr

Dec8!

Átjavitom a kiírás dátumát!
Ezt hogy a simogatástól leválik a placenta, még soha nem hallottam, azt viszont igen hogy ha simogatod a pocit a baba odasimul... Sõt itt a lányok is simizik a pocójukat, mindig emlitik hogy hogy dugdossa akkor kifele mindenétKép
Mésrászrõl, ha ilyen veszélyes lenne a simogatás, a dokik miért nem mondják, hogy vigyázz, meg ne merd simogatni és a mosakodásnál is hagyd ki a területet mert izé-izé?
Mégvalami!!! A szexuális élet egy átlagos terhességnél teljesen biztonságos? A simizés meg nem? Na hogy is lenne ez?KépKépKép Én nem hinnék az ismerõsõdnek, inkább nevetnék rajta (de ezért ugye nem haragszol meg?Kép)
Más! A babának nem eshet baja mert a tested megvédi ugye? NOs szerintem a placentával is ugyanez a helyzet...Kép

Ne harizz ha valami bántót irtam volna, átolvastam ugyan, de nem látok bántót. Ha mégis akkor nem szándékosan voltKép

puszi
sasha
17+6

Kép
sasha

Katát és Sheilát én is hiányolom nem is irtak ma! Lehet hogy megint csak lustiznak?Kép Ha nem igy lenne arra az esetre már elõre szoritokKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Elolvastam az utolsó két hét termését,és "természetesen" elfelejtettem, hogy mit szeretnék megköszönni Lellának és Bszilvinek.
Bocsika! Erre a férjem azt mondaná megértõen: "Tudom, a terhesamnéziád!" Egyébként tényleg szörnyû, hogy milyen feledékeny lettem az utóbbi néhány hétben!!

Ismét föltennék néhány kérdést. Remélem ezeket az írás közben nem felejtem elKép))

Dió!

Olvastam, hogy az Istvánban voltál 3D-s uh-on.
Mennyiért csinálták a felvételt, és hány perces lett?
Ha tudsz nekem telefonszámot írni,annak nagyon örülnék.

A másik három kérdésem mindenkihez szól.

1: Jár -e valamelyikõtök a XVII. kerületi szakrendelõbe?

2: A 22.hetet taposom de a bébikénk mindig csak a pocak legaljában,középen mocorog. Idáig egyetlenegyszer mászott fel majdnem köldökig, kb. két héttel ezelõtt. Miért van ez?

3: Nem jut eszembe...

Hát, ez tényleg kóros!!

Viszont eszembe jutott, hogy Bszilvi a 3D-s uh idõpontjáról írt, Lella pedig a helyes üzenetküldéssel kapcsolatban segített. Na, talán mégsem vagyok reménytelen??

El kell mondanom azt is, hogy ugyan nagyon ritkán szólok hozzá, de rendszeresen olvaslak titeket. Annyi hasznos és jó tanácsot olvastam, amit máshol biztosan nem találtam volna meg.

Mivel kezdek hosszú lenni, és a harmadik kérdésem még mindig nem jutott eszembe, így búcsúzom.

Sziasztok, Anda
Anda

Gitta!

Megrendülve olvastam mi történt veled, és én is csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz, hogy nyugodtan sírd mi magadbaól ezt az egész szörnyûséget és utána újult erõvel láthass neki az újabb babaváráshoz. A szakirodalmakban én is olvastam + a dokim is mondta, hogy ha az elsõ 12 hétben nem marad meg a terhesség, annak bitosan úgy kellett lennie, a természetnek egy kiválasztó mechanizmusa ez, persze tudom nagyon nehéz lehet elfogadni a tényt, hogy miért éppen Te! De gondolj arra, hogy 1x már sikerült és hogy utána is sikerülni fog és lesz egy gyönyörû kisbabátok, aki mindenért kárpótol!!! Kívánom hogy légy erõs és hogy minél elõbb újra kis babaszobabérlõd lehessen a pocakodban!!!! + gondolj arra, hogy a felhõk felett mindig szép kéken ragyog az ég!!!
Vigyázz magadra!!!

Lella!
Szerintem elég érdekes a dokid hozzáállása a dolgokhoz, én biztosan kiosztottam volna. Ha aggályaid vannak, akkor sosem késõ váltani, ezt ne felejtsd el!!! A saját és a bébi érdekében elsõsorban!

Írtátok, hogy a progi szint alacsonysága miatt elõfordul, hogy a menszi elõtt pár nappal barnás trutyi jelentkezhet és a terhesség elvetélhet. Nos nekem a menszim mindig így kezdõdött, hogy 1-2 nap barnás trutyi utána a rendes menszi a végén megint barnás trutyi, a progi szintemmel mégsem volt sosem gondom, a bébi is elsõre összejött, szerintem ez nem ettõl függ, de majd utánaolvasok.

Pocakkeményedés:
Én most járok a 29+2 hétben és eddig még csak párszor éreztem pocakkeményedést, jó ha 1 kezemen meg tudom számolni, szóval ritkán, viszont páran írtátok, hogy ti már igen, pedig én pár héttel már idõsebb vagyok babailag. Gondolom ez normális ugye? Mondjuk nem vagyok valami stresszelõs, elég jól bírom a strapát, dolgozom rendesen, ha minden jól megy akkor a szülés elõtti 2 hétig még biztosan. Azért nyugtassatok meg hogy minden rendben. A dokim szerint minden ok.

Nekem szerencsére csak nagy ritkán fáj a hátam, akkor meg amikor igen, a sok üléstõl. Olyankor mindig mászkálok egy kicsit, nyújtok meg ilyenek és akkor jobb lesz. Olvastam valahol, hogy ilyenkor a gerincre is másképp helyezõdik a súly, meg a terhességi hormonok is lazítják az izületeket és ettõl is fájhat.
aludni is nagyon jól alszom még (lekopogom) ált.ban a bal oldalamon, ahogy egyébként is, + jól kipárnázva, szegény férjem már lassan nem fér el, pedig nem kicsi az ágyunk.

Babaruhák vásárlása terén én is azt mondtam, hogy április-májusig nem vásárolgatok, ezt többé kevésbé sikerült is betartanom, de mindig veszek 1-2 cuki darabot, mert egyszerûen nem lehet nekik ellenállni, meg így apránként meg lesz minden, ami kell, meg hát a végére is sok minden vásárolnivaló marad, legalább ezt letudom. De azt már látom, hogy sosem lesz elég a kicsi ruhácska, mert valamin mindig megakad a tekintetem, ééés hát elhozom a kismanónak.

Vigyázzatok magatokra!

Üdv:
gumicukor 29+2

KépKép
KépKép
gumicukor

Köszi lányok. Én is így gondoltam. Elsõre mondtam az illetõnek, hogy ez egy baromság. De aztán azt gondoltam, mi van ha én vagyok a hülye. Mert ugye ez az elsõ, nem vagyok orvos stb. Szóval ki tudja milyen veszélyek leselkednek. Nagyon jó, hogy ti is megerõsítettétek, ami amúgy is gondoltam.
Sasha nem voltál bántó sõt. Meg vagyok nyugodva.
Üdv
dec8
19+1
dec8

Anda!

Az hogy a bébit még csak lent érzed a 22. hét körül és csak néha a köldök körül azért van, mert a méhboltozat teteje erre az idõszakra körülbelül a köldöködnél van és a baba néha már arra is nyújtózik. Nekem már a köldököm felett jó 10 cm-rel feljebb van a teteje, de még nem mozog olyan gyakran a felsõ részen inkább középen meg két oldalt, meg sokszor csikizi belülrõl a hasamat Kép. Ha hanyatt fekszem akkor szokott néha feljebb mozogni a méhboltozat teteje körül is, biztosan azért mert ilyenkor máshogy húzza a gravitáció, mint ha ülsz vagy állsz.

A lényeg az, hogy sokat mozgolódik, figyeld mindig! Én egy idõben mindig írtam mikor mozog, de aztán már olyan egybefüggõk lettek, hogy akkor egész nap azt írhattam volna Kép

üdv:
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Anda!

Az Istvánban 8000 Ft a 3D-s UH, ezért 6 perces videofelvételt kaptunk és egy képet. Igaziból mi nem is akartunk 3D-s UH-ra menni, csak a dokim beszélt rá, hogy egy kontroll sosem árthat. Mivel mi oda járunk terhesgondozásra, így telefonszámot nem tudok mondani. De nézd meg az Istvános, meg a 3D-s UH topicot, ott lehet, hogy megtalálod!

Kata, Sheila? Ez kezd izgi lenni! Kép

Dió (és Almamag 28+4)
Dió

Krisztinka,
nagyon drukkolok a rutinvizsgádhoz. Én múlt héten tettem le a forgalmi vizsgát, úgyhogy most már nemsokára a kezembe lesz a jogsi! Kép (Igaz, harmadszorra sikerült csak.)

Ildi,
utazással kapcsolatban: én a 33. héten még leutaztam Gyôrbe vonattal (oda járok suliba), és jövô héten Ausztriába utazunk pár napra. Ez utóbbi mindenféle szempontból izgalmasabb lesz Kép Szerencsére panaszmentes vagyok, és remélem az is maradok, nincs gondom az autóba, állítgatom az ülést, hogy kényelmesebb legyen. Az alvás problémásabb Kép Kép

Nem találom, ki ajánlotta az Alianz biztosított, próbálom hívni ôket, de folyton foglalt. De azért köszönöm!!! Kép

Margaréta 35+3
margaréta (margar&

Sziasztok ismét!

Diónak és Gumicukornak köszönöm a gyors reagálást!
És minõ öröm, hogy másfél óra után eszembe jutott a harmadik kérdés is! Ami azért nem jutott eszembe, mert nem is kérdés, hanem kérés.Érthetõ vagyok, nem?!

Szóval Katát szeretném megkérni, hogy küldjön nekem is egy jelszót. Természetesen megy majd a fénykép is, bár pocakos ezidáig még nem készült, de amint lesz, még melegében küldöm!

Lellának mégegyszer köszi, hogy egy ilyen egyszerû problémában segített, mert tök ciki volt aláírással ugyan, de mégis névtelenként küldeni.

Helló, Anda
Anda

Sziasztok!

Kata, jelszót még én se kaptam Kép Pedig nagyon kiváncsi vagyok a képekre Kép

Az Alianz biztosítót végre sikerült elérnem, de csak a 28. hétig biztosítanak. Kép Mi lesz így velem??? Kép

Margaréta 35+3
margaréta (margar&

Gumicukor
Szia! Kép Már engem is megnyugtattak a lányok pocakkeményedést ügyben. A tiéd még kevesebbszer teszi ezt, tutkó, hogy normális. (Egyébként én is úgy mensiztem, mit ahogy te írtad)
A derekam már nem fáj. Valószínû, hogy túlpórszívóztam magam a hétvégén.
Beszti
jelentem ma jobban vagyok! Kép
Kata007, Sheila
Ne vegyétek már zaklatásnak de hol vagytok? Beindultak a mandulák a frontok miatt? Az én babaszobámban is buli van!

Üdvözöl mindenkit Halacska innen bentrõl. Kép
Halacska 27+6
Halacska

Sziasztok Lányok!

Ma találtam rá erre az oldalra és látom milyen jó kis csapat gyûlt itt össze.
Szeretnék hozzátok csatlakozni.
Jelenleg a 25.hetes 1 napos vagyok. Most ahogy olvasok a pocakkeményedésekrõl, kicsit megilyedtem,mert Nekem is szokott naponta többször is picit keményedni és olyan húzószerû fájdalmat is érzek, ami nem túl erõs. Lehet hogy attól van, hogy egész nap ülök itt az irodában?

Üdv mindenkinek: Hetty
hetty

Na ma megjartam tolnat-baranyat orvos ugyben....
en jol elszamoltam magam, es abban a kejes hitben voltam, hogy a 34. heten vagyok. ehhez kepest 35, igyhat a jovo hettol indul a heti egyszeri ctg Kép
Mas nem volt, jovo heten lesz vizsgalat is, ma csak beszelgettunk. Jovo heten vagy utanna meg egy utolso uh es hajra.

Gyereksebesznel is voltam, aki tavaly Nandit mutotte.... megdumaltuk, hogy ha megszuletik, mindenkepp nezni kell a majfunkciot, hasi UH, es mivel a bm-ben felnott szakorvosok vannak, akar 2 naposan hajlandoak atvinni es megnezni. Lesz majd neki enzimologiai vizsgalat is.

csak ennyi Kép
remelem azert ez sem keves Kép
m
martina

Sziasztok Kedves Sorstársaink!!

Csak azért "lógtam fel", mert kíváncsi voltam a mai termésre
/ így könnyebb lesz válaszolni este a kedvezményes idõszakban/
tudjátok a múltkori brutális telcsiszámla miatt kellett visszafogni magam, és sajnos még mindig modemezek...

szóval, muszály írnom, mert a könnyekig hatódtam, hogy ennyien hiányoltok bennünket Katával.

Este bõvebben jelentkezünk, Katával is minden rendben, küldött nekem sms-t délelõtt az Uh és NST után.

szóval Dóri és Melissa még bentrõl szemlélõdik...

Puszi Mindenkinek,

Sheila
39. hét

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Martina,
jó, hogy jól alakulnak a dolgok. Elárulod, hogy a kisfiad betegsége, hogy hat ki a leendõ gyermeked egészségére? Örökletes betegségrõl van szó? Ha figyelmetlen voltam és írtad akkor elnézésedet kérem.
Hetty,
üdv köztünk! Jó csapatot találtál tényleg. Kép Én is ülök egész nap és esténként már nekem is többször jelentkezik az összehúzódás. Viszont másoknál volt már oka a túlzott jövés-menés, kertészkedés is.
Halacska 27+6
Halacska

Sheila! Kata! De jó! Kép
Csak örömömet akartam kifejezni mert este meg én nem vagyok.
Halacska
Halacska

Martina
Nem lesz semmi baj,en biztos vgayok ebbenKépKép
HAJRA!!Kép

Margareta
En is 3-at engedelyezek magamnak,annal tobb mar cinkesKépGRATULALOK!

Hetty
Udv a korunkben,tenyleg supi a csapat.

Anda
ne izgulj,ez igy jo meg elg picike a gyerkoc.Nekem is ott motoszkal a babuci mert a buksija van a koldokomnel es a kezevel-labaval kalimpal ami lejjebb esikKép

A torkom egyre rosszabb,de csutortokon jonnom kell mert zaras van

pusssz Krisztinka/19+?elfelejtettemKép/
krisztinka

Sziasztok!

Kedves Hetty!

Szívbõl üdvözöllek a körünkben és boldog babavárást kivánok nekedKép A pocak keményedésére válaszolni nem igen tudok, mert igaz hogy 18 hetes vagyok a pocakom úgy látszik befele nõKép

Martina!

Javitsak a táblázatban?
Biztos vagyok benne hogy a dokik mindent meg fognak nézniKép

Sheila!

Örülök hogy irtál! Akkor nem most drukkolok a sima szülésérKép Persze eszembe juthatott volna, hogy miért nem irsz napközbenKép De már olyan végefelé jártokKép

Krisztinka!

Jót mulattam, pedig tényleg nem irtál semmi viccesetKép
supi
Házunkban lakik egy részeges, de ártalmatlan hapsi és igy szólitja mindenki. Szóval supi a csapat?KépKépKép
Okos táblázatom szerint 19+2 nél tartaszKép

cuppppp
sasha
17+6

Kép
sasha

Kép

Lányok mi van veletek már vagy 2 és fél órája senki nem irt! Egy esetben bocsátok meg ha a levegõn vagytok és jól érzitek magatokatKép

puszi
sasha
17+6

Kép
sasha

Kép

Lányok mit történt hogy már 2 és fél órája nem irtatok?
Egy esetben bocsátok meg ha a jó levegõn vagytok és jól érzitek magatokat és senkinek semmi bajaKép

pusssz
sasha
17+5

Kép
sasha

ehhh azt hittem nem met el és mégisKép
sasha

Kép
sasha

Sasha
Itt vagyunk, legalabbis en itt vagyok. Bar inkabb setalgatnek, de ezt a sajat hulyesegm miatt nem teszem, egyedul legalabbis nem.
Ma tenyleg elegge "lapos" volt a forgalom a megsozkotthoz kepest.

Edina 17+2
edina

Sasha, Halacska, Lella, Dió,

igazán nagyon ARANYOSAK vagytok!!

Sasha, azért légyszi drukkolj, mert én úgy érzem, már túl sok nem lehet hátra...

pl: két napja vizesedem, enyhén ugyan, de már az arcomon is látszik, eddig ilyen nem volt, úgyhogy gyanús a dolog...

Ilke!

Strepsilst nyugodtan vegyél be, és próbáld ki Kata bevált módszerét hársfatea + méz

Hetty!

Üdv, közöttünk, boldog babavárást!!

Lányok, ne aggódjatok a pocikeményedés miatt, ártalmatlan dolog, és a huszadik hét után már természetes...
azért ha sokat keményedik, lassítsatok a tempón, pihenjetek!

Sheila
39.hét

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Igen, tényleg nagyon "lelassult" a csapat.
Én egész nap varrogatok, most éppen a falvédõt a gyerekszobába, de idõnként benézek.

Kata!
UH? NST? Mi ujs veletek?

üdv

any(32.)
any

Gitta!
Nagyon sajnálom ami történt. Tavaly én is elvetéltem 9 hetesen az ikreimet, semmi elõjel nélkül. Csak az ultrahangon derült ki, másnap mûvi befejezés. Biztatásnak annyit mondhatok, hogy hat hónap múlva terhes lettem, és most itt vagyok. Szerintem két hónap várakozás elég.

Velem minden változatlan, a cukrom jobb lett, de a hátralévõ három hónap a diéta jegyében telik.

Van valakinek tapasztalata a Bababörze, ill. Bababolygó vásárral kapcsolatban? Szeretnék kimenni, de olvastam hogy húszezer látogatót várnak, na ettõl egy kicsit megrettentem.

Conti és Betti (28+4)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sasha!

Talált, részben.Kép
Kint is voltam, meg BABÁZTAM, nem a sajáttal még, de a szomszéd 3 hetes kislányával! Nagyon aranyos, már ugy várom a mienket! De azért még maradjon bent, még korai lenne!KépKép

Kata!

Mi újság?KépKép

Halacska!

KépKépKép
Hurrá, csak igy tovább!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Meghatott, hogy így hiányoltatok! Tényleg annyira jól esett olvasni! Kép Sheila ma már jelezte, de mivel azt is írta, hogy lejelentkezett és a nevemben is megnyugtatott mindenkit, gondolom megbocsájtható a késõi jelentkezés.

Hát még nem babázok, nem kell irigykedni! Kép
Ma voltunk UH-on. A rosszak elõször: a méhlepény III. fokban érett és Dóri farfekvéses. Mivel 3. baba bízunk benne, hogy az utolsó pillanatban befordul. Ha nem, akkor császár. Kép
És a jó: a súlya kb. 2722 g. Ez tökéletes ha akár 1 óra múlva ki akarna bújni akkor is. Kép

Az NST-n sem hazudtoltuk meg magunkat. Kép Majdnem 1 óráig voltunk bent. Elõször állandóan elmászott a kisasszony. Amikor rájöttek, hogy ebbõl nem lesz értékelhetõ görbe, átfeküdtünk egy másik gépre. Ekkorra Dóri elaludt. Kép Ébresztgették, de semmi hatás. Felkeltem, járkáltam, és végül mégis sikerült. Elõre félek a péntektõl, mert akkor megyünk újra.

Sheila!
Regény ment! Kép

Lora!
Lementem majd a képeket, és mint ahogy Krisztinek és Edinának, neked is elküldöm egyben az egészet. Jó lesz így? A képeidet felraktam.

Dió!
Felraktam a képet és mail ment!

Sasha, Menta!
Mail ment!

BSzilvi!
Nem jött mail! Kép

Anda, Margaréta!
Küldenék, de hova?????? KépKépKép Nem érhetõ el a profilotokban sem.
Kérek mail címet! KépKépKép

Szóval most már vagyok!

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Kép

Sheila!

Oké Drukk beinditása befejezõdött. Teljes drukkban vagyokKép

Beszti!

Én tegnap találkoztam a szomszéd kisunokájával a kapuban, aki 5 hónapos és csak úgy vigyorgottKépKépKép Édi voltKép

Egyébként a mai nap tényleg nem volt forgalmas. Egyetlen egy Archivumot sem termeltünkKépKép

sasha
17+5

Kép
sasha

Sheila!

Kicsit átadom a "trónt" a páromnak, de még ma írok. Újra Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Halacska:
Nem lehet tudni hogy van-e hatasa az uj babamra.
Azt mondjak a genetikusok hogy 0.004% az esely az ismetlodesre.
de a 0.00 felett nekem minden aggaszto Kép))

M
martina

Kata!
Megkaptam! Köszi! Lányok, helyesek vagytok! Kép
Menta
menta

Sziasztok!

Elõször is Gitta, nem tudom, hogy olvasol-e még minket, de remélem igen! Én is veled sírtam, amikor olvastam a soraidat. Igazából nem tudok neked semmi vigasztalót írni, de azt én is olvastam, hogy ha ennyire korán történik a vetélés, annak általában valami komoly genetikai oka van. Kívánom, hogy a körülményekhez képest minél hamarabb megnyugodj és (bár ez most még elég borzalmasan hangzik) fel tudj készülni a következõ babára!

Kata!

Próbálkozom újra elküldeni, remélem most már sikerül!
Remélem Dóri is tudja, hogy neki legalább az utolsó pillanatban meg kellene fordulnia! A súlya igazán szép, most már tényleg nyugodtan elõbújhat, ha szeretne.
Sheila!

Nagyon tetszik az esküvõi ruhád! Nagyon szép voltál!

Szilvi és Petike
38+3
bszilvi

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Nagyon jólesett az együttérzésetek. Már sikerült megnyugodnom valamennyire. Elmentem mégegyszer UH-ra, ott sajna még mindig nincs szívverés. De érdekes a baba 3 mm-el nagyobb! Csak elmérték volna a tegnapit??? Nem tudom! Kép Holnap megyek vérvételre, csütörtökön lesz még egy UH-m, és ha még mindig semmi, akkor pénteken kell befeküdnöm a korházba. Kép Most már le tudom írni könnyek nélkül is, de annyira üresnek érzem magam lelkileg. Néha azon kapom magam, hogy elkezdem mondogatni a magamét a babucinak... Aztán meg észbekapok... Fáj...

Majd még jelentkezem. Vigyázzatok magatokra és a babucikra!
Jó pockosodást!

Üdv:
Gitta
gitta

Szia Gitta!

Jó hallani felõled! Nem is tudom mit irjak hirtelen, pedig úgy vártam már hogy jelentekzz! A csütörtöki UH-után is ellátogatnál hozzánk? Meg utána is meg utána is? Tudod hiányoznál... Az hogy fáj természetes, de legalább kiderült hogy termékenyek vagytok a pároddal együtt!!! Nagyon kivánom hogy, ha mindezeken túl vagy, mihamarabb megint babás légy!

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Én vagyok ma az elsõ????????
Mi van veletek? Mindenki dolgozik, vagy lustizik? Kép

Menta, Szilvi!
Képeket felraktam, tessék megnézni! Kép

[url=http://kep.tar.hu/kismamak" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/kismamak[/url]

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok!

Hála a "terméketlen" tegnapi napnak mindössze 40 percbe tellett elolvasni a termést.

Gitta!
Sajnálom a Veletek történteket. A dolog egyetlen pozitívuma, amit Sasha írt: LEHET BABÁTOK. És lesz is hamarosan. Látogass minket addíg is.

Halacska!
Kösz, hogy írtál Törpirõl, de jó lenne tudni, mi van velük.

Csics!
A napközbeni keményedést nem lehet nem észrevenni. Különösen az utolsó harmadban. Akkor még menetközben is megállítja az embert.

Sheila!
Lám-lám még mindíg egyben vagytok Kép. Tud Neked ez a kisember még újat mutatni Kép. Azért várjuk a híreket, mégha korlátozottan írogatsz akkor is.

Pilinke!
Pár hét és eljön még a Te idõd Kép. Hamarosan megjön az étvágyad Kép.

Krisztinka!
Ha megjöttél a rutin vizsgáról, írjál!

Lella!
Remélem hasznát veszed a listáknak. Nem az én érdemem, valamelyik topicból szereztem be. Amíg nem találtam Rátok itt, sokat bóklásztam a többi topicban. Azóta erre se idõm, se igényem Kép. (Sok téma tele van piszkolódással Kép.)

Dec8!
Ez a placenta leválás ügy olyan lehet, mint az, hogy ne nyújtózkodjon a kismama. Pedig milyen jó is az reggelente! Azt viszont leírják sok helyen, hogy milyen JÓT TESZ a babának, ha felveszik vele a kapcsolatot simogatással, beszélgetéssel.

Ildi!
Hát a jövõ héten én is Budapestre készülök, igaz az csak 2,5 óra út vonattal. Autóval nem szívesen mennék, az kényelmetlen. A zöttyenéseknél fáj a pocak, meg olyan alacsonyan ül az ember. Igaz a napi 2x45 perced se kutya. Nekem elég a napi 2x20perc buszozás is.

Anda!
A feledékenységgel nem vagy egyedül. Nekem már MINDEN kiesik az eszembõl, amit nem írok fel. Szegény gyerekeimnek is olykor 2-3-szor kell kérniük valamit, mert folyton elfelejtem.

Margaréta!
Te azért nagyon bátor vagy azzal az Ausztriai úttal. Lám én még a Pesti egy napos úttól is fázom. Igaz, én vizsgázni megyek. Ha még nem találtál megfelelõ biztosítót, szerintem hívjad fel valamelyiket és mondd el, mi a gondod. Hátha õk tudnak javasolni megfelelõ társaságot. A bennfentesek jobban ismerik egymás kínálatát, és hátha egy kismamának segítenek, még akkor is, ha ez a konkurenciának üzlet Kép.

Hetty!
Üdv körünkben. A pocak enyhe keményedése normális dolog. Gond csak akkor van, ha erõs, nehezen múlik és többször van, mint napi 10. Ekkor szólni kell a dokinak, de a sok pihenés és magnézium szedés még ezt is megoldja.

Velem minden OK., csak a lábam kezdett el szépen dagadozni, még reggel sem egészen tökéletes, de azt hiszem ez már nem lesz jobb, csak ha már kibújt a baba. Az meg még odébb van.
Bocs a locsogásért, puszi: Bori 36.hét
Bori

Szia Kata!

Tényleg én észre se vettem, hogy még nem írt senki. Tehát ismét Te voltál a legfrissebb Kép. Ti jól vagytok? Látom Ti lesztek Dórival a bentlakók az NST gépeknél Kép. Beszéld meg vele, hátha pénteken gyorsabban tudtok szabadulni Kép!
Bori
Bori

Jo reggelt Lanyok Kép

Le tudna valaki irni nekem, hogy a "MagneB6"-ban mennyi a magnezium ? Itt sajnos csak kulon kulon lehet kapni es jo lenne tudni mennyi az ajanlott adag. Bar nem tudom ezt tul lehet e adagolni, de hatha ...

elore is koszi
kamelia
kamelia

Jo reggelt minden pocisnakKép Margaréta ha csak pár napra akarsz elmeni Ausztriába akor szerintem felesleges biztosotot keresni mert nem szokásuk ilyen idös terhesekel biztositást kötni sajnaKép Mi ezért nem tudunk elmeni külföldre a páromal pedig én annyira szeretem volna elutazni mert én még nem jártam külföldön .melesleg nagyon a doktorok se szokták ajálani ugy hogy ha nem fontos vagy sürgös az az Ausztriai ut maradj Mo.itthon is nagyon sok szép látnivalo van és még biztositás sem kell hozá . ÜDV CSICS 26+
csics

Jó reggelt!

Kamelia,
itt van a fiókomban, máris küldöm az adatokat: 48mg magnézium és 5mg B6 vitamin filmtablettánként.

Kata 007
Az én felmentésem,hogy dolgozom nagy erõkkel. Kép
Halacska 28+0
Halacska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?