Sziasztok!
Mariann, sose felejtem el, hogy amikor nekem a genetikai UH-t csinálták még Katával (rossz AFP miatt), akkor ő "kifele" nézett, és mosolygott. Mintha azt üzente volna: "Nyugi anya, minden rendben."
Borka, hurrá, hurrá!
Nadine, hurrá, hurrá!
Rövidtávú memóriám másra már nem terjed ki, de aki még érintett: hurrá, hurrá!!!
A mózeskosárhoz újabb szempontok: én is imádtam, de tényleg nem nagyon használtuk (fonott). Viszont barátnőméknél (nekik adtuk kölcsön) nagyon sokáig abban aludt a baba. (Egyre feljebb lehet párnázni, akkor egyre nagyobb hely lesz.) Kata egy kölcsön bölcsőben aludt, ami most nem lesz, viszont a Kikában állítólag lehet kapni olyan "bölcsőt", ami mózeskosaras. Látta valaki? Majd megnézem.
Én kimásoltam anno a turicímeket (hozzáírtam, amit azóta írtatok):
Ármánia: a körúton van a Rákóczi térnél, ha elindulsz a Blaha fele, szinte a sarkon. A bal oldalon, ha a Boráros felől jössz. a 4-6 villamos Rákóczi téri megállójánál 3000ért lehet kismamanacit venni egy turiban
ha leszállsza Rákóczin és a Blaha fele indulsz akkor a körút bal oldalán van.
Ruhagaléria - Baross u.6
Ruhagaléria - Nagymező u.10
Ruhagaléria - Deák térnél, Petőfi S. u-ra merőlegesen, a parkolóházzal szemben (sajnos nemtom, milyen tér az)
Ruhagaléria - Népszínház u.
Gardrobe - Október 6. u. 19 - ez gyerekbolt
Gardrobe - Arany János u.15
Gardrobe - Jókai u.24
Gardrobe - Nagymező u.36
Gardrobe - a legújabb üzletük a Madách Színház mellett a körúton
OKÉ - Nagymező u.47
Somnifer - Keleti pu. mellett
a Keletinél (Thköli asszem 5 szám)találtam egy angliai turit, 1500 ft/kiló MINDEN. Tele vannak bébiruhával IS. Mút pénteken vettem összesen 15 db babaruhát (8 rugdalózó, és 7 egyéb: nadrág, póló, body) és ezekért fizettem 2100 ft-ot. Ha a Blaha felől megyünk a Keleti felé, akkor a keletinél kell leszállni a piros 7-esről, és jobb oldalt tovább sétálva előre asszem a 2. sarok. Sarkon van bejárata a boltnak, biztosan belebotlasz. A babaruhák az emeleten jobb oldalt vannak 2db 4 részes "ládában". Válogatni kell ezerrel, de nagyon jókat elhet kifogni. Nekem a 8 rugiból 4 vadi új volt, még a cimke is benne volt
Csinibaba - Thököly út - Murányi u. sarok
Renoválás - Erzsébet krt. és Dohány u. sarok, volt Bástya mozi mellett
Humana - Erzsébet krt. - Dob u. sarok
Exhumálás - Rákóczi út 68
Luna - Karinthy 26
Rákóczi és a Szövetség utca sarka, ez egy agol turi. (a Keleti pu fele van)
Tátra u. és Radnóti u. sarka: Pöttöm Panna
Jaj, lányok, ma megtörtént a NAGY CSALÁDI BESZÉLGETÉS nagymamámmal lakásügyben - nagyon megkönnyebbültem, hogy túl vagyok rajta. Mi vele lakunk (kétlakásos családi házban), de "most", hogy nekünk nagyobb lakás kell és ezért költözni kell, nem fogunk már vele lakni - és ezt most tudtuk megmondani neki. (Eddig úgy volt, hogy együtt költözünk.)
GyeZsu