Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még mindig panaszkodok.... Délelôtt betettem Benedeket a járókába, hogy szusszanjak egy kicsit, erre nagy puffanás, sírás... A kis szabadulómüvész innen is kimászott, csak éppen az arcán landolt a parkettán. Felszakadt belül a szája, felkarcolta az arcát és bôvítette a homlokán a huppligyüjteményt, egy kis kékfolttal szinezve. Azt se tudtam, most rohanjak-e vele az ügyeletre. Vagy 15 perc kellett, hogy lenyugtassam, majd fél perc múlva újrakezdte a sírást. Mindenesetre egy órán át lestem, nem lett-e komolyabb baja. A párom csak meglátta a vércseppeket a parkettán, s rosszul lett...
Elrakhatjuk a járókát is... S innentôl non-stop szemmel kell tartanom, ha ébren van.

Megpróbálok legközelebb nem panasszal jelentkezni, de egy kicsit kikészültek az idegeim, nagyon megijedtem.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok,

Kormi, most gyorsan neked. Ha Benedek elájult, hányt,nem eszik rendesen, akkor nézesd meg az ügyeleten. Plusz, ha éjszaka is pocsékul aludt. A koponyatörés nem túl vicces dolog, mi aztán tudjuk Kornéllal. Mászásban, am int írtam már ugyanezeket produkáljuk, kivéve a kimászást a járókából és kiságyból. Szerintem matrac a földre és alvás verziót próbáljátok. Onnan nem lehet leesni. A másik az ajtórács. Nálunk van és bevált. Persze lehet, hogy Benedek azon is átmásznaKép Én egy csomó párnát tartok a szobában. Ja és mindjárt felrakom a szobaátrendezési terveinket. Utána talán már vendégeket is fogadhatunkKépKép

CsirkeszKép Szerda jó?

Konyhás képeket és váaszokat köszi kösziKép
Jövő héten megyünk konyha nézőbeKép

Kreatív csajok, minden nem fér a tatyóba, szóval, mit szeretnétek. A macit mindjárt lefotózom, hátha kedvet kaptokKép Ezen kívül még origami díszeket is fel tudok ajánlani a közösbe. Tegnap találtam egy csomó egyszerű és gyönyörű mintát, amit én is átlátok, és el is tudok magyarázniKépA gyertyadíszítés tök jó ötlet, de szerintem ne verd magad túl nagy kötségekbe LauKép

Kornél 3 napja 8-ig alszik. Ezzel ugyan lőttek a délelőtti szunyának, viszont nyertem fél óra szabadidőt az ébredése előtt. TeccccikKép

Na, most kajcsi tájm jön, majd folyt. köv

Vera

hvera

Sziasztok!

Móni! Kép Igen csak ragasztottam. A Plus diszkontban vettem jó nagy gyertyát, ott nem rég még nagyon jó áron volt, és a hobby boltban vettem karácsonyi matricát, és csak ráragasztottam. Nagyon egyszerű elkészíteni, és gyors, és mutatós is szerintem.
Nálunk csak szűk családi körben van ajándékozás. Keresztszülők stb rokonokkal, és a barátok egyrészével csak képeslap útján kívánunk boldog karácsonyt. Mivel sokan nem vagy csak 1-szer látták még Vikit, ezért küldünk "Vikis" képeslapot.
A 3D-s képeslap csak szűk családnak, olyan bónusz ajándék lett. Kép

Beszti! Kép Hol voltatok?

Tontica! Kép A 3D-s képhez a képet hobby boltban vettem. Egy a4-es íven 2 kép van. (Karácsonyi koszorúkat nagyon nehéz megcsinálni, bár azzal kezdtem, de avége ilyen macis, vagy tájkép lett.)
Az alapképet felragasztottam a képeslapra, a többi egyre kisebb egységeit, pedig 2 oldalú ragasztóval kell felragasztani (Ezt is a hobby boltban vettem, a legfjobb kb 2 mm vastag). Te is csinálhatsz ilyet, de nem tudom, hogy lehet kihozni a 3D-t. Itt szerencsére már előre kigondoltak. Pl: alap a macis kép, következőnek, már csak maci ég nélkül, majd maci újabb kisebb képben, van, hogy csak maci kabátja és keze, és végül keze volt.

Megyek hunyi, mert hosszúak voltak az elmúlt éjszakák.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Lanyok,
nagyon sajnalom,de nem tudok hozzaszolni semmihez.Rengeteget irtok,nincs idom olvasni. Kép
Egy kerdes:
Vettem egy nagyon jo szilikonos sutoformat,telapos-karacsonyfas-hoemberes. Meg sosem volt ilyenem,marmint szilikon,nem tudom,hogy kell benne sutni. Ki kell-e kenni stb,egyaltalan van-e vmilyen fortely? Muffintesztat gondoltam sutni. MIlyent lehet meg? Uzsira a sracoknak.
Ma mezeskalacsot sutunk Csanival. Anyos hozott multkor 2 kg tesztat, most vettem ki a fagyasztobol. Kép

Akinek nagyobb gyereke is van: A XI.keruleti FOvarosi Muvelodesi Hazban szombaton 10-kor es 12-kor,szerdan 2-kor Halasz Judit koncert.

Latom,nagyon kreativkodtok! Kép Nekem ugy 2 hete meg volt karacsonyi hangulatom,de azota eldontottuk,hogy elmegyunk a szuleinkhez karcsonyozni. Szoval,igy hogy tudom,itthon se leszunk,elszallt minden kedvem barmit is keszulodni...
Egy otlettel azert be tudok szallni. Agyagbol kis hazat kesziteni,laposat,ablakokat kivagni es ha megszaradt,kifesteni es a gyerek(ek) fenykepet beletenni. Jo kis ajandek. Van itthon rengeteg agyagunk,csak mar elfelejtettem,mi a modja az elkeszitesnek. Aztatas,sutes stb.Ebben tud valaki segiteni? Marmint infoval. De jobb lenne,ha meg is csinalna helyettem... Kép

Inimma
inimma

Sziasztok lányok!

Csak bejelentkezem, hogy élünk Kép
Sajnos egyáltalán nincs időm visszaolvasni, így jól le is vagyok maradva minden eseménnyel, de sajnos Bálint mellett most teljes képtelenség számítógépet kapcsolni, amikor pedig alszik én is igyekszem pihenni illetve megcsinálni, amit mellette nem tudok (pl vasalás).

Mivel nem olvastam, így önző módon röviden csak magunkról:
- még mindig küzdünk a fogakkal, már 3 hónapja egy darab sem nőtt ki, de nagyon kemény az ínye, fehér és rettentő fájdalmas neki. Már a lidokainos zselét is bevetettem, nem érdekel, ha mérgezem a gyereket, de ezt már nem lehet kibírni.
-esti elalvások kopp-kopp gyorsan mennek (már nincs 2-3 órás tömény üvöltéses cirkusz elalvás helyett), hála az újra alkalmazott hagyom sírni és meghatározott időnként bemegyek hozzá módszernek
-viszont éjszaka (és most már tuti a fogzás miatt) 2-3 alkalommal kel és akkor semmi nem nyugtatja meg (Panadol, Viburcol, Dentinox, fogmasszír stb), újra és újra felvisít Kép
Bízom benne, hogy most már kijön az összes hátsó és lesz egy kis nyugalmunk, mert ez már nagyon durva.
Egyébként a rendszeresen jelentkező nyűgöt leszámítva a nappalok teljesen okék, főleg ha rengeteg programot szervezek. És ebben nincs hiány, mert én sem bírom a bezártságot.
Még karácsonyig beújítottam anyós-mamát 1x3 napra és 1x4 napra hogy felutazzon hozzánk, vigyázzon manóra és én addig minden szépítkezős (pedikűr, manikűr, fodrász, kozmetikus), kényeztetős (masszőr) és ajándék bevásárlásos ügyemet el tudom intézni gyerek nélkül. Már nagyon várom hogy jöjjön. Most jön szerda este az első 3 napraKép
Csütörtökön ezen felindulva le is lépünk egy egész éjszakás Reklámzabálókra.

Mindenképp el akarok menni embörrel 3-4 napra még szülés előtt kettesben valahová országon belül és addig tökmagot ledobnám öreganyjáinak. Szerintem irtó szükségem lenne rá, mert ha megjön pici Milán, lesz itt nemulassKép Kép

Már a 26-dik hétben vagyok (rohan az idő) és a pocakom tegnap este volt 100 centi Kép

Bálint egyébként mászóbajnok lett, egy pillanat alatt fenn van minden tetején, amitől engem sokszor a frász kerülget.
Most hirtelen nem is tudok mást írni, lenne sok dolgom, amíg töki alszik.

Bocs, hogy így kiestem a fórumból, de majd azért igyekszem, hátha elmúlik manó gépőrületeKép
Edit

Ui: ha lesz valami összejövetel, azért lszi írjátok meg nekem emailbe, ha nem vagyok túl pofátlan. Köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

SziasztokKép
Csak kutyafuttában volt időm elolvasni a soraitokat.

SZERDA OKÉ!!!! MINDENKI JÖJJÖN!KépKép
KREATÍV CUCCOST HOZZATOK, ÉN IS ÖSSZEKAPOM, AMIM VAN.
Akkor terv szerint szerda egész nap okés.
Mit főzzek:
krumplifőzi + húspogácsa
smarni + meggybefőtt
(vagy mindekettő - kinek mihez kedve van alapon)
Vagy várom a további ötleteket, ha a fenti kínálat nem jó (nem lesz sértődés).

Most én is csak magunkról írok.
AnyóspajtijelöltKépKépKépKépKépKép Nem bírom ki, hogy csak annyit írjak róla: "no comment"
Szóval mivel volt ez a betörés, apukámék kértek minket, hogy a hétvégi tervezett hazaruccanásunkat a teendőik miatt péntek-szombat helyett tegyük el szombat este-vasárnap időtartamra. Nekünk a férjemmel ez tök természetes kérésnek tűnt, így hazatelefonált ő az Apósomnak, hogy változott a progi. Persze a nőci miatt húzta a száját, de legyintve annyit mondott, hogy végül is mindegy az ebéd készen van, és le is van fagyasztva.
KÖNYÖRGÖM!!!! Egy vasárnapi ebéd, amire após 2 gyereke+csatolt részeik és egy baba a meghívott, pénteken már készen van, és le is van fagyasztva. Hát nem erre számítottunk. Ráadásul mindezt úgy szervezve, hogy nem a nő sajátkonyhájában felolvasztva, hanem apósnál...
Engem különösebben nem zavart (KépKép) hogy nem kell nála kajálni vasárnap bájvigyorral az arcomon. Mindenki számára egyértelmű volt, hogy csak mi a férjemmel nem leszünk jelen az ebéden.
Ezért aztán sóginő felhívta az apuját vasárnap délelőtt, hogy akkor hánykor és hogyan lesz az ominózus ebéd. Mire após visszakérdezett, hogy milyen ebéd??????
Szerintem egy kicsit nem fair a sóginőékkel szemben, hogy sem apuja, sem a nőci nem homályosította fel őket arról, hogy az ebédmeghívás teljesen törölve.
Szerintem kb még 3 csepp türelem van sóginő poharában, aztán robban a bomba, de tökre igaza van.

Nálunk a betörők szerintem marhára berúgtak a helyszínen talált bortól, mert fura dolgokat műveltek - amellyett, hogy egy csomó fontos eszközt elvittek. na sorolom agytröszték műveit:
- a tv távirányítókat elvitték, a tv-ket csak leborították a helyükrőlKépKép
- a fa nyelű evőeszközöket elvitték, a többit nem Kép
- pakolás közben a fagyasztóban talált hurkát / kolbászt megsütötték, a meg nem evett ketchupot és mustárt a földönm szétkentékKép
- a tölgyfa asztalt összetörték, ahelyett, hogy elvitték volnaKép
- gázpalackot elvitték, mosógépet nemKép
- műanyag kerti széket elvitték, tölgyfa széket nemKép
- a spájzban talált konzervek felét elvitték, de az értékesebb sonkákat nemKép
- az üvegfedelű serpenyőket elvitték, a többit nemKép

Szóval szerintem nem voltak beszámíthatóak.

ReditkeKép
írtam mailt

MacsKép
nem tom olvasol-e minket, titeket is várlak!!

Meg mindenkit, aki visszajelzett és a ki nem. De most akkor hányadán is állunk?
* Lau
* Vera
és még ki mindenki?????

Aki kocsival jönne egy tipp: a Műegyetem előtt, és az Egry József utcában a Stocek-Egry saroktól a Duna felé ingyenes a parkolás, és csak kb 5 percre lakunk onnan gyalog.

Csóközön
Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

CsirkeszKép
Most csak nekedKép
Mi is mennénk, csak valszeg pont ebédre esnénk be, mert reggel be kell szaladnom a munkahelyemre Kép
Jártam ma a skálánál, nem láttam a mister minit mellett kreatív boltotKép
Ilyen hülye módon apámék telkére is törtek már be, nálatok is az lehetett, hogy a nehezebb dolgokat nem bírták el, vagy nem fért be a kocsiba....ezek a betörők megélhetési bűnözők...Kép

Móni

Kép
sunimum

Lányok, körkérdés megint:
a ti gyerekeitek kb. mennyi húst esznek? A védőnőnk azt mondta, hogy 1 tk-nál többet ne adjak Dávidnak, mindig jó és megbízható infókat kaptam eddig tőle, de ezt a mennyiséget nagyon keveslem. Megkérdeztem 1 netes gyerekorvost, ő azt írta, hogy min. 5-7 dkg-ot kapjon, ez meg tök sok, ennyit biztos nem fog megenni, én eszem ennyit.

Más: Bosch hőlégkeveréses sütőnk van. Mindenki esküszik rá. Nekem 3 óra megsütni benne pl. egy oldalast. A húsokat kiszárítja, a kelt tésztákat is, a piskóta összeesik benne. Annyira szeretnék sütni, és jóformán minden sütimet a kutyu eszi meg, olyan szarok lesznek. A kevert tészták sikerülnek, meg a muffin. Lehet vajon, hogy a sütő a hibás, vagy én vagyok ennyire béna? Tegnap is pl. gyümölcskenyeret akartam sütni. Gyönyörűen megkelt, majd sütés közben teljesen összeesett, élesztőízű lett, ragacs, ehetetlen. Mit csinálok vajon ennyire rosszul???

Liv

Kép

Kép
liv

Na megjöttünk Zalakarosról.Nagyon jó volt ,bár utolsó éjszaka Bandó kikészített rendesen és így kicsit fáradtabban jöttem haza,mint mentem Kép Jókat pancsoltunk,a kaja szuper volt,meg minden,még tudtam volna maradni pár napot.Sajna képeket nem nagyon csináltunk Kép Pancsiról semmi nincs

Móni
Buli Kép Nagyon jól hangzik,már mi is megbeszéltük a párommal hogy nyáron megyünk egy egész éjjeles bulira és ropjuk reggelig Kép

Lau
Egyik barátnőm kislányának ovijában is a gyümit a szülők veszik ,mert ott se adnak nekik semmit,így meg legalább minden nap van gyümi.

Vera
Hópelyhek nagyon szépek,sajna a kötés horgolás nekem se megy.Anyu mindig azon nevetett amikor kötöttem elkezdtem 20 szemmel és a végén már 40 volt.Mindig trapéz alakot sikerült kötnöm Kép Kép Kép

Anita
A mosogatógépet minden barátnőm szereti.Egyik szerint az így sporolt időt legalább a gyerekekre tudja fordítani,hiszen fél órát biztos mosogatunk egy nap.Nekem is ilyen terítőm van a konyha asztalon Kép

Viola
Oltás Kép Mi is holnap megyünk Dolgozni én se szeretnék visszamenni,majd csak 3 éves korában,persze ha jön a tesó akkor még később Kép Remélem az anyagi helyzetünk is így gondolja KépApa jó sokat dolgozik nálatok is Kép Kép

Csirkesz
Pince Kép Anyuékhoz is betörtek egyszer,akkor kiették a hűtőt és lenna pincében lévő mélyhűtőből kidobálták a husokat,meg ők is ittak vmit.Más nem tünt el Kép A szerdát még nem tudom,az oltástól függ

Liv
Takarító pasid aranyos lehetett Kép sütéskor a légkeverést nem tudod kikapcsolni?

Kormi
Konyháért irigy Kép A sok rosszalkodásért nem Kép

Kata
Boldog névnapot Kép Oltás Kép Most már jobban van Hanna?

Inimma
A szilikon formába bmilyen muffint tudsz sütni ill kelt tésztát is kis kuglófok lesznek belőlük.Igaz a formából majd ki fog kelni.Kibélelheted még linzer tésztával és rakhatsz bele bmilyen tölteléket,almát tútót meggyet stb mint a pite csak kicsibe Kép uezt megcsinálhatod leveles tésztával

Kép
Kép
nikk0830

Liv
a mostani kismamában van benne hogy miből mennyi kell egy egy éves babának.Ott 3 dkg-t ír.de a védőnő nekem azt mondta hogy egy csirke felső comb mennyiséget egyen az is olyan 5-7 dkg körül van

Kép
Kép
nikk0830

LivKép
Nekem sosem mondák dekára, hogy mennyi husit adjak neki. Azt sem, hogy minden nap (persze alig van nap, hogy kimarad, mert ha mást nem, felvágottat kap). Szerintem én többel kínálom, mint 7 dkg. Van, hogy benyomja az egészet, van, hogy csak piszmog vele - a napi igényétől függ, hogy mennyit eszik.
Rosszul biztos nem csináltad eddig sem. Kínálj neki többet, ha nem kell Dávidnak, úgysem eszi majd meg. Ártani meg nem hiszem, hogy ártana, pláne ha mást is eszik mellette.
PisitakiKépKépKép

NikkKép
Tök jó, hogy jól sikerült a kiruccanás. Mivel akasztott ki Bandó?

InimmaKép
Szerintem ha nincs a sütön semmilyen korlátozás, akkor mindent süthetsz benne. Én azért vajjal bekenném, még ha szilikonról van is szó.

MóniKép
Akkor essetek be ebédre.Kép (azaz ez nálatok hány óra?)

Na de mit főzzek??? Erre senki sem ír???????
Ja, akinek van kedve, gyúrja össze a mézeskalács tésztát otthon, és megsütjük itt. Én lehet, hogy azt fogom kreatívkodni - bár még bizonytalan vagyokKép

KataKép
Utólag, de annál boldogabb névnapot kívánok NekedKépKép

KormiKép
Én is ettől rettegek, hogy megtanul kimászni a kiságyból, és a túloldalon marha nagyokat huppanik. PúpokKép Ellenben kalandokKépKép

Várom a jelentkezőket!!!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Liv!
Áron általában naponta 2* kap húst. Reggel vagy este felvágott, májkrém, virsli formájában ebédnél a mi ebédünkből. Ebédnél kb. én is egy felső csirkecomb mennyigésűt adok neki, az szerintem kb. 2 evőkanálnyi. Ma pl. rakott krumpli volt, így nem evett annyi húst, de sültekből bevág ennyit a krumpli, zöldség mellett.
Ha konzervet kap (Mildi, Hipp), abban is kb. egy-két ek. hús lehet. 220 grammos Hipp-re van írva, hogy 8%-a hús.

Sütő: Nekem is légkeverős van, de én kikapcsolom tészta sütésnél. A légkeverés nagyon szárít, táblázat alapján is kevesebb sütési időre van szükség. Süteményt alsó-felső sütési módozaton készítek.

Andrea

KépKép
Áron

SziasztokKép

CsirkeszKép Én egyáltalán nem vagyok finnyás, csináld, amelyik tetszik!!Kép Bazsi is mindenevő. Amelyik egyszerűbb.
Láttam tök jó adventi naptár ötletet az újságban, ahhoz veszek anyagot, és ha tetszik, megcsinálhatjukKép
Lehet, hogy viszünk mézeskalácstésztát, majd meglátjuk. BKV-val megyünk, az tuti, mert nem fogok autóval menni a belvárosbaKép
AnyóspajtijelöltKép

ReditkeKép Ti nem jönnétek szerdán? Szegény Bálint, jól megszenvedhet a fogacskákkal. Legalábbis remélem, azok miatt ilyen nyűgöske.

LivKép 1 tk nagyon kevés szerintem egy ekkora babának. Bazsi is megeszik 5-6 dekát naponta, kap felvágottat, vagy ebédre csirkecombból. Annak majdnem a felét meg tudja enniKép
Aranyos lehetett Dávid, ahogy feltakarítKép Mikor olvastam, utána produkált Bazsi is hasonlót, ő az asztalt törli le, ill. ha meglátja a partvist, akkor felsöpörKép

MosziKép szerintem is jól néz ki a gyertya, és tényleg nem látszik rajta, hogy ragasztottKép

InimmaKép nagyon jó ötlet a házikó, lehet, hogy megpróbáljuk Ákival, majd meglátjuk, mennyire lesz hozzá kedvünkKép Most a hétvégén nagyon elment az idő az üvegfestéssel, nem csináltunk mézeskalácsot, de ami késik, nem múlikKép

Majd még írokKép

Lau
lau

Lau
Nem ma voltál ct-n? Ha igen minden oké??

Csirkesz
csak a szokásos alvás gondok. Mielőtt elutaztunk este vagyis éjjel negyed 2-kor se aludt el pedig már 1 órája altattam.Végül olyan ideges lettem hogy szegényt otthagytam és bevágtam az ajtót KépMajd kivonultam a hátsó kis szobába és elaludtam.Apa kihozta a szobából majd ő is elaludt a kanapén olyan fáradt volt.Reggel 5-kor ébredtünk,de Bandó akkor még vagy fenn volt vagy már fenn volt.Szóval 3 és fél óra kiesett nekünk és nem tudjuk mit csinált Kép Kép Akkor megint altatni kezdtem, de kellett majd egy óra mire elaludt. Zalakaroson uez volt.fél 9-től 10-ig altattam,majd feladtam.De olyan fáradt voltam hogy fél óra után elaludtam és éjfélkor ébredtem fel,Bandó a heverőn aludt átraktam az ágyba.Párom lenn volt a másik apukával éjfél után jött fel addigra már aludtunk

Kép
Kép
nikk0830

CsirkeszKép
Az ebédidő változó, de szerintem dél, egy óránál előbb nem érünk oda. Ha egyáltalán odaérünk, belegondolva a kórházban eddig intézett ügyeim sebességébeKép És ez csak ott derül ki sajnaKép Viszont, ha nem jön össze, írok ide,mert van bent net.

LivKép
Lili egy mini vércseKép
KÉt kisebb alsó csirkecombit megeszik simán, illetve a "csikennággetsz"-bőlKép három-négy darabot. Felvágottat kap ő is reggel, egy-két szeletet eszik, illetve a minivirsliből legalább 8-10 darabot. Nálunk sajna az a trend, ha látja a husit, nem eszik mást. Így én előbb a főzeléket mutatom, majd ha abból eleget evett(szerintem)jöhet a husi, "desszertként"Kép

KataKép
Bocsi, mindig eszemben voltál, utólag is nagyon boldog névnapot!
Hanna karja?

Most, hogy lIli alszik, megpróbálunk videózni egyet ApávalKép
Jó pihit mindenkinek!

U.i:NikkKép
Örülök, hogy jó volt!
Mi történt Bandóval?

Móni

Kép
sunimum

NikkKép
Már válaszoltál isKép
M.

Kép
sunimum

NikkKép igen, ma voltam CT-n, el is felejtettem mondaniKép Holnapra lesz meg az eredmény, remélem, minden rendben. Megyünk érte délelőtt, vagy valamikor, utána a lelettel kell majd elmennem az orvoshoz, ahol kaptam a kezelést, aztán majd meglátjuk.
Mástól is hallottam, hogy kb. 1 éves koruk körül "elromlanak" a gyerekek alvás terén. Nálunk talán jobb a helyzet, mert Bazsi megszokta, Ákos is ott van a másik ágyon mellette. Lehet, hogy ezért nem is fogjuk őket külön rakni másik szobábaKép

Móni: jó videózástKép
Mi megpróbáltunk rendet varázsolni a lakásban, de sógornőm találóan mondta, olyan gyerekek után rendet rakni, mint szakadó hóesésben havat lapátolniKép

Lau
lau

Sziasztok,

Lanyok, megkaptam HVeratol az uvegfestesre valo sablonokat es a hetvegen el is mentem festeket venni de valahogy sokaltam az arat. 1 uveg (mivel nem talaltam tubusosat) 4-5 euro, ha kiszamolom,hogy kellene kb 6-7 szin akkor az nem is keves. Vagy abbol annyira keves kell, hogy erdemes megvenni? Kesz festett figurak pedig 1.80-2 euro a kissebbek. Vagy Ti is ilyen draga penzert veszitek? Bocs ha hulyeseget kerdeztem, de meg soha eletemben nem festettem es nem is lattam hogyan csinaljak.

LivKép
Nekem is legkeveros sutom van Candy de nem szoktam kikapcsolni a legkeverest es eddig nem volt vele gondom. Piskota, kelt teszta is szepen megsul benne. Lehet, hogy meg kellene nezetned egy szerelovel, vagy mindig is igy sutott? David takaritasaKép Hust en nem szoktam merni annyit eszik amennyi jolesik neki. Szerintem van amikor megeszik 6-7 dkg-ot is, de ha pl. hal van ebedre akkor csak a reggeli vagy a vacsi felvagott.

Reditke, KormiKép
Mostmar nem vagyok egyedul akinek kimaszik a kisagybol a gyerkoce. Mi mar kb 2 honapja elpakoltuk a kisagyat a madracot pedig letettuk a foldre, azon jatszik. Aludni ugyis velunk alszik. Engem is a frasz kerulget mindig amikor egy pillanatra nem figyelk mar az asztalon van onnan meg megy az etetoszekre hogy el birja erni a kaputelefont.

CsirkeszKép
BetoresKép Hozzank a tavasszal jottek be ide a lakasba ejjel amikor aludtunk es eszre se vettuk a teraszon keresztul kifurtak az ajtot es ugy nyitottak ki. A taskamat, penztalcakat az udvarban talaltuk meg csak a kezpenzt vittek el belole a hitelkartyakat szerencsere nem. Akkor ilyedtem csak meg amikor rajottem par nap mulva hogy a tornacipom is hianyzik ami a kisszobaba volt. Mivel akkor ejszaka a TV be volt kapcsolva a haloszobaban igy latthattak hogy ott alszunk. Mellettunk meg par lakasba is betortek es senki se vette eszre, pedig a szomszedban meg kutya is van (a lakasban).

VeraKép
Aranyossak a hopelyhek. A kotest nem nekem talaltak ki. Megprobaltam regebben de ugy raszoritottam a ture, hogy alig lehetett leszedniKép

MoniKép
Bulira nagyon irigy vagyokKép En is mar nagyon mennek. Szoltam is a baratnoimnek, hogy szamitsanak ra ha otthon leszunk megyunk.

MosziKép
Gyertya nagyon jol nez kiKép

TonticaKép
Picurod es unokateso aranyossakKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok!

Csak ilyenkor tudok benézni, mert napközben Márk nem enged a géphez.

Nikk,
örülök, hogy jól sikerült a hétvége. Bandó mit szólt a pancsihoz? Volt gyerekmedi is vagy csak nagy?

Csirkesz,
lehet, hogy mi is tudunk menni szerdán, de szerintem csak ebéd+alvás után, kb. 2-3 óra felé.

Vera,
nekem is el tudnád küldeni a sablonokat? Előre is köszi! Látom, nagyon kreatív vagy, hogy ennyi mindent csinálsz!

Nekem az üvegmatricák azért tetszenek, mert kétbalkezes létemre egész jó sikereket érhetek el velük. Kép

Tcis,
itthon is elég drágák az üvegfestékek, de 1 flakonból sok képet lehet csinálni, az első beruházás nagy, amikor meg kell venni pár színt.

Lau,
remélem, jó lesz az eredményed!

Moszi,
klassz lett a képeslap és a gyertya is!
Múltkor nem válaszoltam, én is a Balogh dokinál szültem, nekem ő az orvosom és a Vera volt a szülésznő.

Reditke,
drukk, hogy fogak kijöjjenek már, segítséget ügyin megszervezted!

Liv,
szerintem is kevés az a húsmennyiség, kb. 2 evőkanálnyi nyugodtan mehet, de majd Dávid úgy is jelzi mit kíván. Nálunk volt, hogy Márknak egyáltalán nem kellett a hús, de van, hogy csak azt enné szíve szerint. A téli szalámit és a sonkát két pofára eszi és a kenyér darabkák közül is képes kiválogatni őket. Hamupipőke. Kép

Hát most ennyit, mindenki másnak mukk! Kép

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Liv!

Nekem Siemens légkeveréses van (Bosch és Siemens majdnem ugyanolyan), de nekem nagyon megy vele minden. Milyen kapcsolóállásban sütsz? (Gondolom van alsó, felső, alsó-felső, alsó-felső légkeveréses, sima légkeverés, stb.) és hány fokon?

Kreatívoskodás: ja, nagyon mennék!!!!!! És szerintem sok ötletem is lenne... De: tüszős mandulagyulladásom van.KépKép Voltam vasárnap ügyeleten. Jó kis negatív tapasztalatok: orvos első mondata (gyógyszerkönyv megnézése nélkül) arra, hogy szoptatok, hogy azt akkor most fel kell függeszteni, mert az antibiotikumok 90%-a mellett azt nem lehet... 1. ugye én tudtam, hogy van olyan, ami mellett lehet 2. a százalék sem pont ilyen 3. Hanna nagyon szeret szopizni és ha épp akar, akkor enmigazán lehet róla lebeszélni. De aztán szerencsére mégis megnézte a gyógyszerkönyvet és kaptam megfelelő antibiotikumot.

Ne mondjátok már, hogy van a húsnak alsó, felső korlátja!KépKép Jó, egyen valamennyit, de én biztos nem mondanám, hogy "csak ennyit ehetsz lányom, mert mára ez volt az adagod" ha még enne... Vagy túl "ösztönös" anya vagyok. Én különben is azt gondolom, hogy ha megfelelő minőségű táplálékokat rakunk az asztalra (értsd nem csokit, chipszet, stb.) és nincs elrontva, akkor a gyerek azt fogja enni, amire szüksége van.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Nikk, dehogynem, kikapcsolom a légkeverést, de így is nagyon szárít sajna.
Én is úgy kötöttem régen a próbálkozásaimkor, ahogy te. Sálnak indult, melltartó lett belőle. Kép

Dávid ma is pisilt a szőnyegre, majd feltörölte, csak ma a zoknijával. KépKép

Andi, én is úgy próbálok sütni, ahogy írod. Mégse sikerül. Tegnap már nagyon elkeseredtem, mert nem tudom, hányadik sütit dobom ki. Pedig tényleg próbálkozom, tökre igyekszem, nem lehet, hogy a kisfiamnak ne tudjon majd az anyukája finom sütiket sütni!

Nikk, nem az esti vacsi zavar be időnként Bandónál nemalvásügyileg? Nem fáj a hasa? Vagy minden este (éjjel) ennyire nehezen alszik el? És napközben se pótolja be az alvást?

Köszi a husis válaszokat. Remélem, nem pont amiatt lesz vashiányos (holnap lesz meg a vérvétel eredménye, de remélem, rendben van), hogy eddig minden nap csak 1 tk húst kapott.

Hírek Maccsékról: jól vannak, csak rengeteget tanul, nyelvvizsgázik, házidolgozatokat ír.

Ezt most gyorsan elküldöm.

Kép

Kép
liv

Tcis, a sütő sajna mindig így sütött, igen. Gondolkodunk, hogy veszünk egy újat, de honnan tudjuk, hogy az jó (jobb) lesz? Arról nem is beszélve, mi van, ha ez tökéletes, csak én vagyok rettentő béna... Kép

A kaputelefon nálunk is sláger. Akkor nem teszem a közelébe az etetőszéket. Kép

Csirkesz, mi sajna nem tudunk menni szerdán, de amúgy se sokra mennétek velem sütés, horgolás és egyebek terén. Kép
Viszont én is szerettem volna idén saját készítésű ajcsikkal meglepni a családot, kiegészítendő a nagyobb ajándékokat, így nálunk textilfestés lesz. Majd meglátjuk, mi lesz belőle. Meg csinálok mézeskalácsot is, a fán a kutya se veszi észre, ha kőkemény. Kép (Bár a kutya lehet, hogy észreveszi, de ő csaknem fog reklamálni. Kép)

Beszti, alsó-felső, légkeverés nélkül. 200 és 180 fokon.
Gyógyulj meg hamar!

Hús: meggyőztetek, ezentúl több husit kap Dávid. Én is úgy gondolom, hogy megkínálom majd, és annyit eszik, amennyi jólesik neki, csak az zavart meg, hogy a védőnő azt mondja, egy 1 tk-nál többet NE kapjon (többször is visszakérdeztem rá, mindig ezt mondta, és meg se fordult eleinte a fejemben, hogy nem jó ez az infó, mert amúgy tényleg nagyon szuper védőnőnk van). Most utánanéztem, mindenhol 5-6 tk-t vagy 5-7 dkg-ot írnak nagyjából.
Beszti, teljesen egyetértek veled, hogy a kaja minősége a lényeg, márpedig én nagyon odafigyelek arra, hogy miket eszik Dávid.

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

CSirkesz, Liv, + aki aggódott miattam annak puszi,
de a többieknek is.
Azt hiszem szerda sajnos nem működik nálunk, bár nagyon szeretém, de 1. dög fáradt vagyok, 2. fáj a torkom kicsit, nem szeretnék senkit megfertőzni, 3.Lili is taknyos, hol jobban hol kevésbé. talán nem is takonykür, csak fogzik? vagy a franc tudja... kicsit bizonytalan vagyok Kép.

különben ahogy Liv is írta /köszi, tündér vagy!/ + vagyunk, csak tanulás, tanulás, tanulás, stb. Kép Lili sem hajlandó aluszni esténként mostanában. Miután elalusz, nekiállok tanulni, minden éjjel 4-5-ig fent vagyok, reggel meg Lili ébresztőt fúj, nincs kecmec...

Ez már a 4. karácsony, hogy nem tudok olyan légkört teremteni, amilyet szeretnék,mert a suli és a vizsgaidőszakok miatt nem jut rá energiám, időm, úgyhogy kreatívkodásotokra szupermaxi irigy. Kép

Amúg kicsit "down" vagyok, nem is részeltezem, mert tudom, hogy az élet szép, csak qrva nehéz elhinni, amikor pár órákat alszik hetekig az ember! Kép

mászás ügyben egy gyors próbálkozás - ha össze jön csatolok egy filet. kicsit hülye voltam,mert állva tartottam a gépet, de elfelejtettem, hogy a minivideót nem lehet megforgatni mint a képeket.. Kép:

Akiknek nem írtam semmit Csengő /jut eszembe a párom is 23-ai.. Kép/ MUKKját felturbozva:
"Kis Mukk , gonosz törpe,
háta púpos lába törpe!" Kép

Léptem aluszni, pápá!
Macs
maccs

file nem jött össze, holnap újrapróbálkozok vele. Megéri..
maccs

Sziasztok!

Ezzerrel megy a lakás eladás és vétel már csak a bankon múlnak a dolgok!Remélem nem tudnak semmibe belekötni és minden megy a maga "gyors" útján.

Lív!Én is csak azt tudtam volna íri a sütőddel kapcsolatban amit a többiek.Igaz nekem még csak most lesz ilyen csoda sütőm de a Tesómnak már van és kérdezgetem,hogy mire kell vigyázni vele.És ő is a helyes sütési fajta megválasztását mondta.

Örömmel olvastam a konyhákról,mosogatógépekről.A mosogatógépt csak akkor vesszük meg ha a felújítás után még marad elegendő pénzünk.
holnap jön az asztalos a konyhabútort megbeszélni remélem reális árat mond.
Voltunk a Kikában és az Ikeáben.Hát...Olyan kicsi a konyhabútor,hogy az én konyhám felébe sem lenne elég és 610eFt.(gépek nélkül)
Biztos nagyon menő darab de és nem venném meg.

Adrienn nagyon katasztrófális tud lenni.Vasárnap már azt mondtam,hogy vissza megyek dolgozni ő pedig megy a bölcsibe.Mindenre felmászik.Székre,székről az asztalra.Az asztalon mászkál majd elkezd visítani mert a lefelé vezető utat már nem ismeri.
És ezt egymás után többszőr.Leveszem elmegyek pl.teregetni és már vissza is mászott.A napokban fejjel zuhant le a járólapra.És én az egészet láttam mert akkor indultam levenni a kisasszonyt.
Ha nem adom bölcsibe kikötöm a szilvafához.A baj csak ott kezdődne,hogy ő a fára is felmászna.Látszik,hogy fiunak készül igazi rosszccsont.

Tegnap Ágotáért apa ment az oviba.És úgy volt,hogy megy a zeneoviba.De a lánykám úgy vágta át apát ahogy kell.Azt mondta,hogy a csoport társai sem mennek mert noncs zeneovi.Apa ezt elhitte és büszkén hozta haza a lányát.Aki nekem itthon bevallotta,hogy nem volt kedve menni.
Már ilyen idős korban is micsoda női praktikával bír.

Irígy vagyok a kreatív klub miatt.Igaz én is csinálhatnám itthon de nincs hangulatom mert én a költözés lázában égek.
Nincs még karácsonyi hangulatom.Remélem azért a karácsony szépre sikerül.
Apa úgy tervezi,hogy már az új házban leszünk.Apa tervez anya végez!Szó sem lehet róla,hogy a karácsony dobozokka körbevéve teljen el.Õ mondja a maga igazát és jó feleség módjára bólogatok de tudom,hogy a terveiből nem lesz semmi.
Kellemes napot!
GnéKriszti
gnékriszti

SziasztokKép
CsirkeszKép Nekem a krumplifőzi tök szimpi, a smarni szintén.Hányra menjünk? 10 óra?

Viszont nem szóltatok, hogy mit vigyekKép Macit tegnap jól lefotóztam, ma talán fel is rakom. Ez volt az első, minta, szal ennél már szebbet tudunk csinálniiKép

Elkészültem apája karácsonyi ajándékávaol is tegnap( kap egy bazi nagy takarót)

TcisKép A sima üvegfestés olcsóbb, de azt nem tudod leszedni, ha meguntadKép Azért írtam mailben, hogy készletet vegyél, mert az fajlagosan olcsóbb. Nálunk változó az ár a készlet( kicsi) 1000-4000-ig van árban. Tényleg nagyon kiadósakKép Plusz ez úgyis szenvedély, az ember meg max kevesebbet szór el másraKép

KrisztiKép HázeladásKép Karácsony hangulatKép Ágota csajszi nagy pasifaló leszKép

BesztiKép MadulagyulladásKép Én a strepsilst nagyon ajánlom, nekem nem alakult tőle ki, pedig nagyon piros volt a torkom.Hanna szopiKép

NikkKép Bandó altatásKépKép Ne izgulj a kötés nekem is így megy sokszor. zért horgolok inkábbKépKép

ReditkeKép Bálint fogzásKép Azért tudtok jönni?

LivKép Nekünk nincs ilyen szupi készülékünk, de asszem nem is lesz, annyi gond van vele. Anyóséknak van. Én egy prózai dolgot ajánlanék. Rakj be egy kis fém tálban vizet a sütik aláKép

HusifalásKép Kornél pont úgy nem nagyon szereti a húst, mint én annak idején. Én is felnőttemKép Szal nálunk sokszor annyi fogy, amennnyi a bébikajában van.

MaccsKép Sok sok piht kívánok neked

Felmászás mindenreKép Úgy látom a probléma általánosKép

SunimumKép Lili vércseKépKép

MacsekKép Küldöm. Van valami szíved vágya?

Holnap tali!!!!!

Vera

hvera

Íme a maci képe:
Kép

hvera

Gyerek most reggel a tányéromról a másodperc ezred része alatt bekapta a Ferro-Folgamma vaskapszulámat és lenyelte.
Mi baja lehet?
Doki csak 10-től van.
Anyu gyógyszerész ismerőse szerint max fekete kaki, fosás vagy székrekedés.
Esküszöm üres gumiszoba kellene Bálintnak, mert kezd köz és önveszélyes lenni Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Husi:
Bálint rengeteget eszik. Van, hogy csak egy csirkecombot nyom be ebédre minden nélkül. Szelet húsokat is megeszi, meg minden szendvicsre kell valami kolbász, sonka stb.
Szóval ő meg a másik véglet. Anyja fiaKép

Szerdát még nem tudom. Nagyon mennék, de max akkor is csak délután, mert délelőtt már fix programunk van.
Elvileg délután is van, egy Bálint korú kislánnyal és anyukájával talizunk (barátosném), és már hetek óta nem láttuk egymást. már nincs pofám lemondani, de lehet, hogy ők nem tudnak talizni (tegnap voltak dokinál betegség utáni kontrollon, nem tudom kaptak-e zöld utat).
Szal, ha ők nem, akkor jövünk.
Én idén nem kreatívkodom,mert tavaly marha sokmindent csináltam, úgyhogy én bevállalom a gyerekfelügyeletet nonstop.
Na pá, még jövök

Edit
Kép

Kép
reditke

Íme a maci képe:

hvera

Az elfoglalt, és beteg mamáknak a mintát is küdöm:

Kép

hvera

Plusz a leírás angolul, de mellette rajz is van, szal nem kell megijedniKép
<!--attachment: Materials-303379.doc*mime_msword.gif*application/msword*69.6*maci+lea*Materials%2edoc --><center><pre>
Képmaci lea
Materials.doc (69.6 k)</pre></center><!--/attachment-->

hvera

HalihóKép

Csirkesz
PinceKép AnyósjelöltKép hát tényleg nem semmi a fagyasztott vasárnapi ebédKép

Beszti
JobbulástKép nekem a bölcsességfogamat kapták ki, amikor Gergő még pici volt, akkor nekem is azt mondták válasszam el, de aztám kisírtam, hogy kerestek antibiotikumot.

Liv
én mindent légkeverésessel csinálok és nincs vele gond, husik is sütik is hamar készek. igaz kelt tésztát ritkán szoktam, csak pizzát, de az is okés.
hús: nekem 5 dekát mondott a védőnő.

Vera
Nagyon ügyi vagyKép

Maccs
azért gyere néhaKép nem baj ha nem leszel summa cum laudeKép
nekem is tanulnom kéne márKépcsak lusti vagyok.

Lau
Drukk az eredményekhezKép hát igen, ezeket a kreatívkodásokat akkor élvezi az ember a legjobban, mikor együtt csinálja a skacokkalKép enyémek még nem partnerekKép

matricafesték: tényleg elég drága. nekem a készlet két évig elég volt. most viszont akartam csinálni és be vannak száradva. milyet érdemes venni? ja, és tavaly megfogadtam, hogy az ablakra én nem teszek, mert naggyon nehezen vakartuk le a mikulásokat húsvétkorKépKép
viszont 3 darabot tavaly megmentettem, most azokat tettem ki újraKép

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Most nem tudok visszaolvasni este óta, de gyorsan bővítem a tegnapi kérdések körét:
tojást (sárgáját) hányszor adtok hetente a gyerkőcöknek? Mert az viszont, úgy tudom, még mindig korlátozva van. Hetente 1x-2x 1 darabot?
És sajtot, túrót a főzelékbe - hús helyett?
Majd jövök.

Liv

Kép

Kép
liv

JudyKép
Ha nincs kedved kreatívkodni, attól még jöhetsz holnapKép

LauKép
Drukk az eredményekhez, várom a híreket!

MacsKép
Judynak igaza van, nem kell S.C.L. ahhoz, hogy szeressünkKépKép Időnként kell egy kis áramszünet!

LivKép
Nekem is légkeverésesem van, és nem is vagyok nagy sütizsonglőr, de eddig minden összejött. Hívd fel a márkaszervizüket, jobb tippem nincsKép

VeraKép
Hozd, amit te szeretnél csinálni (plusz a maci szabásmintát élőben), meg ami elfér a tatyóban. Nekem a 10 óra tök jó.

ReditkeKép
Husitéma dettoKépKép Ma reggelire megevett 14 szelet téliszalámit egy fél szelet kenyérrelKépKép Még jó, hogy egyik védőnő sem albérlő nálunkKépKép
Szerintem a vastól nem lesz baja, csak a székrekedés maximum. De ha adsz neki jó kis körtét, még az sem biztos, hogy leszKép
GYERTEK EL HOLNAP!!!!!!

GnéKrisztiKép
Ágota nem semmiKép Csak vigyázz, nehogy Te is sorra kerülj a praktikáival szembenKépKép Persze egy apát mindig kenyérre lehet kenni.
Ház adás-vételKépKép

BesztiKép
Fránya tüszősKép Pedig jöhettél volna marcipános tallérkákat gyártaniKépKép

MacsekKép
Akkor gyertek amikor nektek jó. Ha az du, akkor duKép

TcisKép
Ezek a betörések azért is rosszak, mert anyagi kár jár velük, másrészt meg az intim-szférába való behatolás nehezen emészthető. De az durva, hogy otthon voltatok, és így is be mertek menniKép
Üvegfestéket, matricafestéket vegyél bátran, tényleg nem egy festésre lesz elegendő. Én anno hamutartópingálással kezdtem. Ma meg már nincs is rá időmKép

Kocsim szervizbenKép A téli gumikkal tökre húz jobbra. A győri Alfa Romeo szerviz telefonon adott árajánlata 60 eFt anyagköltség + 20eFt munkadíjra szól. Lehet, hogy a kocsi kap egy piros masnit, aztán betesszük a fa aláKépKép De azért ma megnézetjük egy szerelővel, hátha nem olyan nagy a gond.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

LivKép
Mivel a sütiben fehérje is van, nem csak sárgáját kap. De a dagadás óta tojás formában még nem adtunk neki. Panírban, rakott krumpliban - tehát "higítva" kap, de egyáltalán nem tartom számon, hogy heti hányszor.
A főzibe nem teszek sem túrót, sem sajtot hús helyett. Túrót túró formájában, sajtot sajt formájában eszi, attól függően, hogy van-e hozzá kedve.
Mondjuk pénteken kapott sajtot a hagymalevesbe, és marhára szeretteKépKép
Sajnálom, hogy holnap nem tudtok jönni.

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Csak egy-két gyors mondat: mi is mennénk holnap kreatívkodni, ha addig nem jön közbe semmi. Ma anyám vigyáz Benedekre, megyünk vásárolni.

Benedeknek nem lett semmi komoly baja, de mint olvasom, nemcsak ő szokott rosszul landolni...

Még egy kérdés: Reditke, ti pontosan mikorra vagytok kiírva? Mi is 26. hét kb , csak épp 106 cm körméret, s febr.28. - márc. 2. a dátum.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

KormiKép
GyertekKép Mikor jöttök? De vagy du?

Bár nem kérdezted: én 32. hét 95 cm, 72 kg. De ez volt már 98 cm, és 75,6 kg is a hétvégén zabálások utánKépKép Akkor marhára beparáztam, hogy egy hét alatt 4 kg-ot híztam, és 3 cm nőtt a hasam, de azóta normalizálódott a helyzet.

Ellenben azt kezdem észrevenni, hogy vizesedik kezem-lábam. Botival is volt ilyen, de csak az uccsó pár hétben. Még most sem durva, de mit lehet tenni ellene a sószegény étrenden kívül??????
Nem akarok vizeshordó lenni szülkésreKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csajok,
csak amulok es bamulok,hogy mennyit es miket esznek a gyerekeitek.... Es en meg azt hittem,hogy Csongor sokat eszik!
Az a nagy bajom vele,hogy utalja MEG MINDIG a darabos kajat. Kenyeret,kiflit ,kekszet,sutiket szepoen megeszi,imad igy enni,de ha a fozelekben egy kicsi akarmi darab is van,kikopi,rosszabb esetben(eddig 2szer) kihanyja. Adtam neki tegnap a levesunkbol egy pici karalabet,jo puha volt,azt is kikopte.
A t_kom teli van mar vele!!! Igy semmi normalis kajat nem tudok neki adni,csak sz_r trutyi turmixolt fozelekeket.Azert probalkozunk persze mindig,de semmi eredmenye. MIT CSINALJAK???????

Egyszer irtam,hogy a baratnom miatt lenne ehy kerdesem. Vagyis a gyereke miatt. 4 eves kislany,irto rossz,verekszik,rugdos az oviban,hisztizik. Az ovono allitolag nyugtaton el,a baratnom mar nem tud mit csinalni,a szulok vele veszekszenek. Nekem is volt szerencsem egy durva hisztijehez mult heten. Ketten kb.fel ora alatt tudtuk feloltoztetni,ugy dobalta magat es rugdosott. Az ovono batanacsolta oket a nevelesi tanacsadoba.
Szoval a kerdesem,ha valaki hallott-latott mar ilyen esetet: Mit csinalnak ott egy gyerekkel-szulokkel? Szokott valami haszna lenni? Es a masik,hogy fogalmunk sincs,mitol lett ilyen a kiscsaj. Tenyleg szornyu,en valszeg megorulnek tole.Kép

Csirkesz,
koszi a retesreceptet,vegul csak sima makost meg turost csinaltam,ferjem igy kerte.
A cikket elolvastam,ugy orulok... Penz mindig jol jon!!!! Kép En nem tudom mit csinalunk mostanaban. Eddig minden honapban felre tudtunk tenni nem keves penzt a bankba,erre 2 honapja mar ebbol a megtakaritasbol veszunk ki vegul. Kép Es persze nem veszunk semmi nagy,draga dolgot,egyszeruen elfolyik. Kép

Koszonom annak,aki hozzaszolt a szilikon sutoformahoz. A mezeskalacs jol sikerult,en nyujtottam ,CSani ugyesen kiszurkalta a formakat meg aztan tomte a fejet. Kép

Meg vagyok aldva,jon az egyik sogornom ma este,ki tudja meddig marad. Kidobtak oket az alberletbol, (Veszprembe jarnak egyetemre),valami nagyon csuful,mentek latleletet vetetni meg rendorsegre. Kép

Csajok,jovo penteken nagy bulit tervezunk Apaval,persze nem apai-anyai minosegben. (szulinap) Tud valaki jo programot(tapasztaltat)ajanlani? Mult heten Hobo Jozsef Attila estjen voltunk,az nagyon-nagyon tetszett!!!! A ferjem szerint Hobo ramnezett,amikor azt mondta az egyik versbol,hogy szeretlek. Kép Hat,vmit en is eszrevettem,de tuti csak jol bevalt fogas volt. Kép

Most kezdek merges lenni,direkt megbeszeltem az ebedszallitoval tegnap,hogy delelott hozza a kajat,nem egykor vagy fel kettokor,erre meg sehol semmi. Csani nem birja addig.En sem ,mert nem reggeliztem.

En annyban elem ki a kreativ hajlamaimat,hogy kepzeletben berendezem a nem letezo kertes hazunkat. Kép Penteken megnezzuk. Kép Uresen. Kép
Majd irok meg,ha hagynak. Kép
Addig remelem nem csalodom es kapok segitseget problemaimra,foleg Csongi kajalasara vonatkozoan.

Inimma
inimma

Sziasztok!

Bocsi visszaolvasas nelkul irok mert rohanok picurert a bolcsibe, nem igazan van idom, holnap jonnek beszerelni a konyhat. Kép
Ki kell pakolnom mindent.
Boldog vagyok, picurom allitolag nagyon ugyi volt fenykepezesen, meg mosolygott is. Kép
A masik amiert happy vagyok, hivatalosan is megkapta parom azt a nagy munkat amirol irtam (parkositas urbanizaciban) es ez marha jo, egy: penzugyileg, ketto: en is mehetek egy kicsit viragokat ultetgetni meg munkasokat felugyelgetni amig babam bolcsiben van. (napi 4-5 ora)
Miert is vagyok meg vidam? Mert sutottem muffint es bolmba jo lett, bezabaltuk egy pillanat alatt. Kép

Sok puszi mindenkinek es irok majd ha tudok!!!
Bocsika de meg kell mutatnom miket ugykodok a naptarhoz: KépKépKépKépKépKépKép
Leirjatok a velemenyeteket!!!???

Tcis: nem tudom hogy kell ra"rakni" a naptarat a kepekre, legyszi ird le nekem!

KépKép
KépKép
tontica

De hulyen rakta fel a kepeket, bocsanat erte. Kép

KépKép
KépKép
tontica

LivKép
Sajt-túró: magában és szinte napi szinten. Sajtot vastag szeletben vagy reggelihez vagy vacsihoz, de mindig kajál.
Túrót vagy túrós csuzsa, vagy töltött túrós zsemle, vagy valamilyen túrós husi vagy csak gyümölccsel, de azt nem annyira komálja, akkor inkább bezabbantja egyben a gyümit.

KormiKép
Én március 10-re vagyok kiírva, így ma vagyok 25+4 napos.
Jó, hogy Benedeknek semmi baja nem lett.
Nekem Bálinttal volt komoly vizesedésem (18 kiló a 36. hétre fel is jött a terhesség alatt, aztán 3 héttel szülés után súlyomnál voltam). Nekem alma napot javasolt a dokim, amitől majd elpusztultam, de jó pár hétig csináltam, azaz hetente egy nap csak és kizárólag almát ettem.
Meg mozgasd sokat a kezed magasba tett karokkal, csuklócsavarás, ujj ki-benyitogatás stb, amíg kurvára nem zsibbad, mert akkor megindul a vérkeringés és az ödéma javítható. Ugyanez lábbal is, földön ülve nyújtva lábfej ide-oda stb.
Más ötletem nincs, csak egy : KITARTÁS!!!!Kép

Barátosnőm tegnap óta ki van kapcsolva, de már ráküldtem egy sms-t, hogy mi a stájsz?
Még az is eszembe jutott, hogy nagy gáz lenne, ha együtt jönnénk? Kislánya 2004.augusztus 2-án született, tehát korcsoport. Bár nem tudom van-e kedve beesni egy "internetes csapatba"Kép

InimmaKép
nevelési tanácsadóKép Nem tudok mit mondani sajnos.

Darabos kaja: itt is csak okoskodás lenne, mert nekem B nagyon hamar elfogadta a darabosat. De mi lenne, ha csak úgy adnál neki ezt-azt, hogy majszolgassa, kóstolgassa erőszak nélkül. Hátha rákap....

TonticaKép
Bár nem tőlem kérdezted, de minden hónapnál a hónap neve fölött van egy keret, arra ráklikkelsz és simán beillesztes vagy copyval beraksz képet. Utána ha kicsi-nagy, akkor a sarkán elcsíped és növelhető-kicsinyíthető.
Szép a gyerkőc, de nagyon Kép
Na lépek. Pussz

Edit
Kép

Kép
reditke

Kormi üzenetének második része Csirkesznek szólt, de valahogy lemaradt a neved Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok,

LivKép
Szerintem mielott sutot cserelnel kerj meg valakit, anyukad, anyosod vagy a szomszed asszonyt, hogy probalja ki a sajat keszitesu tesztajan. Remelem nem ertesz felre, ezzel nem azt akarom mondani, hogy Te nem tudod megcsinalni, csak hatha valaki tapasztaltabb ott a helyszinen tobbet tudna mondani.

TonticaKép
Nem tudom nalad milyen programba nyissa meg a kepet de copy bisztos van, arra rakattintasz utanna belemesz a naptar sablonba arra a helyre ahova szeretned tenni es paste. Ezutan esetleg meretre kell majd igazitani a sarkanal amikor dupla nyil jelenik meg meg tudod nagyobbitani. Ha nem voltam eleg ertheto szolj es mailban megprobalom reszletesebben es erthetobben leirni.
Kepek szupik lettek, picurodnak micsoda frizuraja van, nagyon ediKép
Konyha, parkositasKép
A multkor elfelejtettem irni, hogy nincs tapasztalatom mennyire taktikassak az olasz nok eddig akivel talalkoztam tok rendessek voltak.
A repulo meg tenyleg 1.99e vagyis illetekekkel kb16e, ramesz a www.ryanair.com-ra es meg tudod nezni.

Koszi mindenkinek az uvegfestekes valaszokat. Akkor hetvegen megint elmegyek es meg is veszem.

Tcis

Kép

Kép
tcis

ReditkeKép
Megeloztel, de nem is baj mert lehet, hogy te erthetobben irtad leKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

CsirkeszKép
Ha tényleg nem gáz, barátosnémnak is lenne kedve babanet talizni, de az a baj, hogy gyermekeink alszanak (egyik sem a pléden elalvós típus sajnos) és csak utána tudnánk jönni.
Nem tudom meddig terveztek maradni, de ha nem vagyok túl pofátlan, légyszi küldd el a mobil számod és ha menetkészek vagyunk rád csörögnék, hogy érdemes-e még elindulni.

Edit
Kép

Kép
reditke

Az a baj, hogy Word-be nyitja meg es sehogy sem tudom elmenteni kepkent.
Mar mindenhogy probaltam de nem tudom mashova atmasolni csak excel es word es ott ugye nem tudok kepekkel dolgozni. A francba ezen szorakozom amikor pakolnom kene meg foznom. Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

TonticaKép

Nekem is wordben nyitja meg. nem értem.
Wordben, rámész a keretre, hogy ott legyen a kurzor.
És akkor az előzőleg másolásra kijelölt jpg képet beilleszted.
Én így csináltam.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Most visszaolvasás nélkül, bocs!!
Megkaptam a CT-eredményt, hát nem vagyok felhőtlenül boldog!!Kép Csütörtökön kell megint mennem UH-ra, mert a CT úgy mutatja, hogy a hólyag mellett van valami cisztikus képződmény-féle - tehát még nem tudják pontosan, mi az -, és további vizsgálat kell. AZ az érdekes, hogy két hete az UH-n teljesen rendben volt minden. Most bevittük gyorsan a kórházba, mit mond a docens, egyelőre ő sem mond semmi rémisztőt. Annyit mond, hogy egyelőre még nincs okom elkeseredni, mivel látta ezt rajtam, meg persze elsírtam magam. Van, hogy minden oké az uh szerint, a ct mégis mutat elváltozást. Ezért kell figyelemmel kísérni. Ráadásul kemoterápia után vagyok, az is befolyásolhatja a képalkotást.
Nem tudom, megyünk-e holnap délelőtt, nem vettem semmit, teljesen el vagyok kenődve, úgy meg nincs pofám odaállítani, hogy jöttünk, és majd garázdálkodunk abból, amit más hozott.

Még összeszedem magam aztán majd írok!

Pussz
Lau
lau

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?