Új privát üzeneted érkezett!

Gitta!
Nagyon szurkolok, fekudj, pihi.... szurkolunk Kép

Az uj babaknak es mamaknak gratulalunk.
m+Pocok
martina

Kata

Ez volt a telepátia! Kép
Én is írtam már azóta!

Ilke

Neked is írtam már!

Most már igyexem többet itt lenni, májustól itthon leszek úgy is!

Forti (24+3)

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Nagyon regen nem jelentkeztem, ennek ket oka is volt. Sajnos a hanyas olyan merteket oltott, hogy korhazba kerultem, aztan meg lementem videkre a szuleimhez pihenni egy kicsit es ott nincs net... Viszont a ferjem minden heten lementette es disken lehozta az irasaitokat.
Az volt a baj, hogy neki mostanaban nagyon sokat kellett utaznia, en pedig enm akartam itt ulni egyedul, ugy hogy raadasul allandon rosszul is vagyok. Es anyukam vigyazott arra is, hogy rendesen egyek. Bar azert ennek jo reszem meg mindig visszajon Kép

Azert vannak jo hireim is.
Kozben megcsinaltak az AFP-t, ami tokeletes lett, volt penteken UH, ahol megneztuk a babat, aki nagyon jol van.Az, hogy fiu -e vagy kislany, egyelnore meg nem derult ki, mert nagyon szegyenlos a lelkem es vegig osszeszoritotta a labait. Kép Ellenben megin valtoztak az napok, a legujabb meretek es az UH szerint jelen pillanatban a baboca ma pont 19 hetes.

Szeretnek kerdezni egy parat.
Szerintetek normalis az, hogy igy a 19 het elejen meg mindig nincs hasam? Olyan szinten, hogy meg egy darab ruhat nem kellett vennem (na jo, a melltarton kivul, abbol +2 meret es +1 kosarKép), egyaltalan semmi nem latszik. Az igaz, hogy eleg szeles a csipom, szoval talan ezert. A doki szerint van ilyen. Azt meg hozza kell tennem, hogy a terheseg elotti sulyomhoz kepest, ami 63 kg volt 172 cm-hez, most pont -3 kg-nal tartok. Ezt nem banom annyira, es jobb, mint a -6. Merthogy annyit sikerult fogynom.
A masik az lenne, hogy szerintetek mikor fog elmulni ez a hanyinger? Az ossze eddigi joslast megcafoltam. Vagyis se a 12, se a 16 het utan nem mult el, es akkor sem, amikor megmozdult.
Jelen pillanatban is daedalonon huzom ki a napokat, es igy van, hogy csak 1* jon ki minden(pl ma). De azert vannak eleg rossz napjaim is, pl tegnap, amikor szerintem egy falat kaja nem sok, annyi nem maradt bennem. Csak arra vigyazok nagyon, hogy rendesen igyak, mert nem olyan nagyszeru infuziora kotve elniKép

Aztan meg azt is szeretnem megkerdezni, volt-e kozuletek vki, akinek ilyen koran elkezdett szivarogni a mellebol az elotej? Nekem ez is fura volt, a vedono azt mondta, ebbol is latszik, nagyon erzekenyen reagalok a hormonokra. Hat, ez nem vigasztal.

Ne haragudjatok, de most nem tudok mindenkinek egyesevel reagalni,(az rengeteg lenne) igy itt szeretnek mindenkinek gratulalni, akinek meglett a baba.
Most mar majd igyekszem rendszeresen irni Nektek, remelem, mar nem lesz semmi baj.

Szerencsere a sok viszontagsag nem viselte meg a kicsit, es szerintem ez a legfontosabb. De azert almomban sem gondoltam arra, hogy ilyen nehez lesz. Pedig nagyon keszultunk ra, es vartunk is majd ket evet, mire osszejott.

zsoka
zsoka

Zsóka!

Jó ujra hallani rólad!!!!
Elég borzalmas lehet még mindig a "tünetekkel" bajlódni, de örök igazság hogy minden ember más és más!!! "Kivételek" mindig lesznek, már amennyiben ez kivételes eset, mert szerintem nem csak nem tudunk rólaKép Nekem sem látszik még annyira a pocim, felteszem a többször emlegetett zsirpárna miatt és ennek köszönhetem szerintem hogy még mindig tudok hason aludniKép Kivánom hogy élvezetesebbé várjon a babavárásKép

sasha
17+5
sasha

Sziasztok!

Az új babáknak és szüleiknek hatalmas gratula!!!!!!!!KépKépKép

Lehet, hogy off:
eladnám a babazsákunkat, mert nálunk nem nagyon vált be. Nem is használtuk még "élesben", csak egy párszor a lakásban, de Hangának nagyon nem tetszett. Szóval ha érdekel valaki, az email címem: szila@message.hu
Amúgy nagyon dícsérik a babazsákot.

Még egyszer mindenkinek nagyon sok boldogságot!!!!!Kép

Sziasztok!
Jó babavárást!

Szila
Szila

Jo estet! Kép

Bubu!
Gratulalok es sok boldogsagot kivanok a kis vasgyuro lanykadhoz Kép

Lella!
Orulok, hogy a mandulaszorpi segitett es gyorsan elmult, nalam mar jol bevalt a bogyom igy meg sem erzem Kép

Gitta!
Sajnalom, hogy megint elkezdodott, de holnap majd remeljuk rendbe tesznek vegre es nem fordul elo tobbet. Szoritok nagyon erted!

Sasha!
Azert nekem is hianyzik az ilyesmi de tuti nem birnam. Mi kb egy honapja voltunk egy szuletesnapi bulin egy diszkoban es el kellett jonnunk mert a szinte vaghato fust miatt mar majdnem .... Kép ugye erted Kép es az ilyen helyeken van am fust sajnos.

Pilinke!
Igaz, hogy addigra mar nem voltam ott, de emlekszem mikor Kamillaval egyutt hasgorcsre panaszkodtatok mikor mar kesett es akkor en voltam az elso aki azt mondta, hogy fel a fejjel en is igy kezdtem. Igy mar emlekszel? Kép

Kata!
Csodalkozom, hogy eddig Csipkebogyon kivul mas meg nem sozlt kulfoldrol szerencsesek. Bar Leila is valszeg azert nem eri el mert bar nem ertem miert Mo-on kivulrol nem nyilik meg.

Zsoka!
Tenyleg fontos, hogy eleget igyal, a baba miatt meg ne aggodj nekem is azt mondta az orvos, hogy elveszi o azt ami maganak kell te meg meg sem erzed. Az uh-n meg latszott, hogy egeszseges ugyhogy minden rendben. Persze azert sajnallak es at tudom erezni a helyzeted kivanom hogy minel hamarabb muljon el, de nincs vegkepp semmi amit kivannal es ne jonne ki?

Edina 17
edina

Bubu!

Nagyon gratulálok a kislányodhoz!KépKépKépKép
A leánykádnak sok tejed, te meg pihenj minél többet!Kép

Gitta!

Kép
Szoritunk!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Bubu!

Én is gratulálok a nagylányodhoz, várjuk majd, hogy mesélj!
Minden jót nektek!

Gitta!
Én is szorítok neked!

any
any

ZSoka remélem hamarosan redbe jösz nem lehet kelemes hogy minden kijön belöled amit megeszel amint rendbejösz tesék elkezdeni enni mert nem jo ha a mérleg kevesebbet mutat 3kg neked most hiznod kéne nem fogyni .szurkolokneked hogy mujon el a hányingered és utána elkezhes hizni .A pocakal kapcsolatban csak anyit tudok mondani hogy enyéne válogatja mikor lesz nagy pocid ezért ne agodj nemérdemes Üdv CSics 25+
csics

Gitta,

Ne keseredj el, remélhetőleg minden rendben lesz. Drukkolok!

Nekem asszem megmozdult az űrhajós: néha mintha bökdösné valami bentről a hasam. A kispapának is megmutattam, ő is érezte, és egész odavolt. Most az a mániája, hogy ne járjak be dolgozni, vagy legalábbis dolgozzak kevesebbet, meg ne keljek olyan korán... Jól esik az aggodalma, de azért én inkább bejárok, amig birom. Ha az esküvö lemegy (most szombaton), remélhetöleg ugyis nyugisabb lesz az élet, és többet tudok majd foglalkozni magammal, meg remélhetöleg a mosógépünk is hamarosan kész lesz, mert a gipsszel még csak kézzel sem tudok mosni...

üdv mindenkinek:
Zita
ParaZita

Sziasztok!

Edina!

Igen megértem, csak tudod, ezt most egy haver szervezte, és ezt a tevékenységet még csak gyakorolja, (ez volt a 2.) és nem volt elég körültekintõ, mert aznap még volt másik 2 buli is és ezért nagyon kevesen voltak... Öröm az ürömben.

Csics!

Teljes mértékben igazad van, ha nem is nagyon hizni de legalább a súlyt tartani kéne, de persze ha van a kismamának elég tartaléka amit felélhet és abból fogy, tehát nem a babától veszi el akkor lehet hogy nincs olyan nagy baj, vagy nem????

Zita!

De jó neked hogy már érzed a picuritKép Most irigy vagyok ámKép

sasha
17+5
sasha

És akkor a mai friss pocakos táblázat:

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Helena 42 / 0 27 év/1.b. Komárom 04.08 [size=-2]Komárom Selye J. K./Dr. Rivera[/size]
[size=-2]2.[/size] szanti 41 / 0 24 év/1.b. Budapest 04.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]3.[/size] Száva 40 / 5 29 év/2.b. Miskolc 04.17 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]4.[/size] Katka2 40 / 5 27 év/1.b. Etyek 04.19 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]5.[/size] Robi 38 / 1 27 év/1.b. Budapest 04.29 [size=-2]Péterffy Sándor Kórház[/size]
[size=-2]6.[/size] BSzilvi 38 / 3 26 év/1.b. Budapest 05.04 [size=-2]Sote II.sz. Nõi Klinika / Dr. Ács[/size]
[size=-2]7.[/size] Szilvi 37 / 3 28 év/1.b. Budapest 05.04 [size=-2]HIETE / Dr. Dancsó[/size]
[size=-2]8.[/size] Sheila 38 / 0 35 év/3.b. Gyõr 05.06 [size=-2]Gyõri Petz Aladár K. / Dr. Fülöp[/size]
[size=-2]9.[/size] Zsunya 36 / 5 25 év/1.b. Budapest 05.13 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]10.[/size] Csilla1 36 / 4 31 év/2.b. Budapest 05.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]11.[/size] Dojika 35 / 4 28 év/1.b. Budaörs 05.21 [size=-2]Schöpf-Mérei Kórház/Dr. Dulka[/size]
[size=-2]12.[/size] margaréta 35 / 2 26 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen[/size]
[size=-2]13.[/size] Mano 35 / 1 29 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]14.[/size] Vicamama 35 / 1 31 év/2.b. Pécs 05.26 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]15.[/size] Bori 34 / 5 32 év/3.b. Kisbodak 05.30 [size=-2]Mosonmagyaróvár[/size]
[size=-2]16.[/size] Kata007 34 / 3 35 év/3.b. Miskolc 05.31 [size=-2]Miskolc Megyei K. / Dr. Gyurkó[/size]
[size=-2]17.[/size] Martina 34 / 2 28 év/2.b. Budapest 06.01 [size=-2]BM Kórház / Dr. Gerencsér[/size]
[size=-2]18.[/size] Norci 34 / 1 27 év/1.b. Budapest 06.02 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]19.[/size] Törpi 34 / 1 26 év/1.b. Budapest 06.02 [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]20.[/size] Marcsi 33 / 0 31 év/2.b. Budapest 06.09 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]21.[/size] blano 32 / 2 24 év/1.b. Mezõkövesd 06.15 [size=-2]Eger Markhot F. K./Dr. Wernigg[/size]
[size=-2]22.[/size] Any 32 / 0 34 év/2.b. Debrecen 06.17 [size=-2]Debreceni Kenézy Kórház[/size]
[size=-2]23.[/size] Kato 32 / 0 27 év/2.b. Budapest 06.17 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szép[/size]
[size=-2]24.[/size] Pucúr 31 / 5 29 év/1.b. Budapest 06.15 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Radványi[/size]
[size=-2]25.[/size] Katesz 30 / 0 26 év/1.b. Budapest 06.30 [size=-2]Nyírõ Gyula K. / Dr. Szakonyi[/size]
[size=-2]26.[/size] gumicukor 29 / 4 25 év/1.b. Budapest 07.05 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]27.[/size] Beszti 29 / 2 26 év/2.b. Szigethalom 07.06 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]28.[/size] Dió 28 / 4 27 év/1.b. Budapest 07.10 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]29.[/size] Conti 28 / 3 34 év/2.b. Budapest 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]30.[/size] Ilke 28 / 1 25 év/1.b. Budapest 07.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szigeti[/size]
[size=-2]31.[/size] Halacska 27 / 5 30 év/1.b. Kistarcsa 07.17 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]32.[/size] Nyuszi 26 / 0 32 év/1.b. Budapest 07.28 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]33.[/size] Malacka 24 / 4 36 év/2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]34.[/size] Csics 25 / ? 26 év/1.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]35.[/size] Forti 24 / 4 30 év/1.b. Budapest 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]36.[/size] Djeszter 24 / 0 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]37.[/size] zsani 23 / 1 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]38.[/size] Petra 23 / 4 27 év/1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]39.[/size] Viktória 22 / 5 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]40.[/size] iddi 21 / 6 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]41.[/size] Nóra 21 / 5 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]42.[/size] lomis 20 / 5 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]43.[/size] Zsóka 18 / 5 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]44.[/size] Kriszti 19 / 1 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]45.[/size] Nyusza 18 / 6 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]46.[/size] dec8 19 / 0 24.év/1.b Budapest 09.07 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]47.[/size] Gyöngyöske 18 / 5 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]48.[/size] ParaZita 18 / 3 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]49.[/size] Lella 18 / 1 33 év/2.b. Tripoli 09.23 [size=-2]Jahn Ferenc Kórház[/size]
[size=-2]50.[/size] Edina 17 / 1 24 év/1.b. Portugália 09.30 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]51.[/size] Sasha 17 / 5 23 év/1.b. Budapest 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]52.[/size] bolegajudit 15 / 6 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]53.[/size] sch_moncsi 13 / 4 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]54.[/size] i_ancsa 15 / 1 30 év/1.b. Budapest 10.13 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kocsis[/size]
[size=-2]55.[/size] Lora 13 / 4 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]56.[/size] Szilcsike 12 / 4 26 év/1.b. Budapest 11.01 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]57.[/size] Csipkebogyó 12 / 4 26 év/1.b. Németország 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]58.[/size] Gitta 12 / 1 29 év/1.b. Tatabánya 11.05 [size=-2]Dr. Benya László[/size]
[size=-2]59.[/size] Pilinke 9 / 5 26 év/1.b. ??? 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]60.[/size] Kamelia 8 / 6 23 év/1.b. Helsinki 11.26 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]</pre>

sasha

Remélem semmit nem kevertem összeKép Ha igen szóljatok és javitokKép
sasha

Mia, Bubu,
Én is szívböl gratulálokKép

GittaKép
Nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen.

PilinkeKép
Talán 1 nap van közöttünk? Jól számolom?

Lányok!
Voltam UH-n péntek este! Láttam a kis pocaklakómat! Tankönyvi! Ezt mondta Dr. Fábián.Kép 2,5 cm volt pénteken, vert a kis szívecskéje.

Ne tudjátok meg milyen boldog voltam, az 1-es villamoson hülyének néztek, mert egyfolytában csak vigyorogtam. Nem vittem videókazit, hogy felvegyük, úgyhogy 2 hét múlva újra megyek UH-ra, hogy még egészben ráférjen a képernyöreKép

A rossz hír az, hogy a vizeletemben találtak nagyon minimális cukrot, úgyhogy ha majd a vérvétel igazolja a terhességi cukrot, akkor diéta, rosszabb esetben inzulin. De nézzük a jó oldalát! Legalább nem fogok elhízniKépKépKépKép Csak pozitívanKép Van aki ilyen problémával küzd?

Felvennétek a listára?
Móni, 29 év (bár csak májusban töltöm beKépKép, elsö baba, lakhely Törökbálint, Margit kórház, Dr. Fábián Sándor (csakúgy mint KrisztinkaKép) Ma 9+6, holnap már 10 betöltött hét lesz.

Most megyek, pusszancs,
Moni
mj

Ja, igen, most látom még hiányzik valami, szülés vh: nov 19.
Puszi,
Moni
mj

Jo regelt!

Mi van ma? Tul friss vagyok vagy miert nem vart az a hatalmas tomeg olvasni valo mint szokott? Talan Sheil es Kata mar babazik? es Bori?

Gitta!
Izgulok erted, jelentkezz, ha visszjottel a dokitol!

Zita!
Ugye milyen izgalmas mikor eloszor jelentkezik a babo! Sasha azt olvastam, hogy attol is fugg, hogy mikor erzed, hogy hogyan helyezkedik a baba es persze te mennyire vagy erzekeny.

Edina 17+1
edina

Zsoka!

A kilók miatt ne aggódj, elõször én is fogytam 2 kg, pedig én csak 53 kg voltam mindig. Én annak ellenére fogytam, hogy nem igazán voltam rosszul, ami az én nagy szerencsém, de neked is hamarosan el fog múlni, csak kitartás!!! Az én pocim sem látszott még a 18. héten lassanként indult növekedésnek a 20. héttõl, és most már szép pocival büszkélkedhetem. Nekem mondjuk mindig az volt a gondom, hogy képtelen voltam 2-3 kiló pluszt magamra szedni, hogy legyen legalább rajtam egy kis hús is, de valahogy nem ment, mindig maradt a súlyom, így nem is értettem, miért nem látszott még a 18. héten semmi, hiszen 1 szál bél vagyok (sajnos Kép(( ).
Szerintem is ez alkat kérdése, hamarosan neked is látszani fog a pocid ne aggódj!

Mindenkinek jó pocakosodást kívánok és vigyázzatok magatokra!

KépKép
KépKép
gumicukor

Moni!

Azert nem kell meg sietni azzal a videoval belefer a babo a kepernyobe meg jo sokaig Kép
12 hetesen is meg csak 6 centi.
En is szeretnek menni, csak meg kell talalni a helyet hol is csinalnak. De Zita meg azt hiszem Krisztinka volt mar ugy 15 het korul kerdezd oket mit lehetett latni.

Edina
edina

Moni!!!!!

KépKépKépKép

Nagyon örülök hogy végre megynyugodtál, és a kis pocaklakó "tankönyvi"Kép A táblázatba most azonnal beirlak csak azt sajnálom, hogy a mait lekésted, na nem baj majd a péntekibenKép
Amikor elõször mentem el a nõgyógyászhoz én már sejtettem hogy mi a helyzet, és hivtam a legjobb barátnõmet. Ha nem tettem volna engem is hülyének néznek, mert a szám fültõl-fülig értKépKépKép
Nekem nincs ilyen tapasztalatom, a vizeletben nem találtak "semmit". De majd úgyis minden kiderül addig nyugodtan feküdj fel egy rózsaszin fellegre és élvezd a babavárástKépKépKép

puszi
sasha
17+5
sasha

Sziasztok!

Én még nem babázom! Kép
Sheila sem, mert akkor én már tudnék róla! Kép
Egyszerûen lusták vagyunk! Kép

Móni!

Elõszedtem a papírjaimat, és szinte napra pont ilyen idõs terhes voltam amikor nekem is találtak benne cukrot. A vérvétel viszont cáfolta, hogy cukros lennék. Azóta is normális az eredmény. Szóval nyugi!!!! Kép

Kata (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Edina, Sasha, KataKépKépKép
Köszi a válaszokat.
Üdv,
Moni
mj

Sheila
Nagyon drága vagy! Köszönjük szépen a dícséretet. Ti is nagyon helyesek vagytok a fotókon. Aranyos a pocakos képed is. Nekem még nincsenek elõhívva...
Kata
Jobban vagy? Tök jól gyûlnek a képek! Ez a Te érdemed fõleg, hogy megnyitottad azt a helyet.
Sasha
Neked is nagy hátbaveregetés mert nagyon ügyi vagy ám a tabellával! Kép
Mia, Bubu
Juhéj! Szívbõl gratulálok! Jó egészséget és sok tejcsit Nektek!

Mi jól vagyunk csak Halacska ma éjjel a jobb oldalamon úgy megrúgott (valószínû ideget vagy szervet), hogy majdnem elájultam a fájdalomtól. Úgy érzem most jön a neheze!
Halacska 27+5
Halacska

Sziasztok Pocakosok,

Nagyon rég jártam erre. Valóságos babaesõ volt azóta. Mivel az elsõ napok hetekben sem vagyok túl gyakran jelen, onnan sem tudom az eseményeket. Mindenesetre nagyon nagyon gratulálok a friss anyukáknak sok boldogságot és tejcit kívánok nekik.

Nektek pocakosok pedig nagyon szép növekedést kívánok, sétáljatok sokat ebben a szép idõben. Csodálatos a babázás, de ezt hamarosan mindannyian meg fogjátok tapasztalni. Minden apró vagy nagyobb kellemetlenségért, problémáért kárpótólni fog benneteket a kis csöppségetek. Próbáljatok nagyon nyugodtak lenni és ne stresszeljétek magatokat. Higgyétek el meg fog látszani a kisbabán milyen volt a terhességetek. Testileg lelkileg készüljetek fel a szülésre és az anyaságra és akkor minden csodálatosan fog menni.

Jön a védõnéni, szaladok.

Vigyázzatok magatokra,
Zuzu és az 5hetes Zorka
Zuzu

Kedves Moni,

15 hetesen nagyon aranyos a baba az ultrahangon, mert már van keze-lába és rugdalózik, de nyugodtan lehet pár héttel késöbb is menni, mert szerintem még akkor is simán belefér a képbe, és talán egy kicsit fejlettebb.
Én is csak azért siettem ennyire, mert az utazás elött már nem volt idöm a klinikán kiülni a kb. 2 órát az ultrahangra, és mindenképpen akartam látni az ürhajost.

Nem vagyok biztos benne, hogy tényleg a baba mozgását érzem, de nagyon valoszinü Kép Jövö héten genetikai ultrahang, AFP eredmény - szerencsére nem izgulok nagyon, mert a 15. heti mammutos Uh szerint minden rendben.

üdv:
Zita
ParaZita

Sziasztok Pocakosok (és a belátogató exek!Kép)!

Végre átrágtam magam a felgyülemlett "kásahegyen" és én is szólhatok Kép.
Elõször is Miának és Bubunak nagy gratula, sok tejet és nyugodalmas éjszakákat kívánok.

Dorka, Pilinke!
Üdv közöttünk, jó pocakosodást!

Gitta!
Szorítunk Neked, majd csak elmúlik most már! Vigyázz Magatokra és jelentkezz, ha tudsz!

Lányok nem tudtok valamit Törpirõl? Csak nete nincs, azért nem jelentkezik? Hiányolom, mert ott vagyunk a táblázatban egymás mellett.

Sheila!
Köszönöm az érdeklõdésedet, a doki a 32. héten az UH-n kislánynak nézte a Babát, a párom élénken tiltakozik a feltevés ellen. Azért én mondtam neki, hogy barátkozzék a gondolattal, mert hátha. Rajta kívül mindenki (beleértve a falunk lakosságának 50%-át is) kislányért szurkol. Látom Melissa nagyon jól érzi magát odabent. Lehet úgy kell majd rábeszélni a kibújásra. Már nagyon várom a hírt!

Kata!
Te miért vagy már NST-n? Nálunk csak a 36. héttõl kell menni. Az "elõrehaladott" méhszáj lelet miatt néz ennyit a doki? Nálunk normál esetben is 20 perc az NST, így a 42 percet én nem sokallom, pláne, ha Dóri folyton elmászkált Kép. Folyamatában kell látniuk egy darabig a manócskát. A lábkörömvágás nekem is kedvenc cirkuszi mutatványaim közé tartozik. Én azt találtam a legkényelmesebbnek, hogy felteszem a lábam a kád szélére (igaz én 180 cm vagyok, esetleg megteszi valami magasabb szék is) és elrendezem a pocakomat, nehogy nyomjam. De még így is kivárom amíg már nagyon muszáj.
Bocs a részletességért, de akinek már nagy a pocakja annak ilyesmi is gondot okoz. Én a cipõkötést utálom még.

Apropó pocak. Egy ismerõs gyermeke megkérdezte anyukáját (engem látva): "A néninek (Kép) babája lesz?-Igen kislányom.- És ikrei lesznek?" Gondolhatjátok, hogy örültem neki. No és nem a kislány volt az elsõ aki ezt megkérdezte Kép. Én már elkönyveltem, hogy kamion formációt fogok felvenni az utolsó hetekben. Pedig nem híztam többet, mint az elõzõ terhességemben.

Csics!
Én elmentettem a beszerzendõ holmik praktikus listáját, ha szükséged van rá elküldöm e-mail-ben.

Lella, Edina!
Köszi a feltevést, de én még maradnék 2 in 1. Ápr. 30-án van egy záróvizsgám és a Baba fogadására csak utána lenne idõm. Szóval én bentmaradásra serkentem a Babót. A hallgatásaim oka az, hogy otthon nincs net.

Zsóka!
A "pocaktalanság"-gal nem vagy egyedül itt többen is panaszkodnak hasonlóra. Remélem, hogy lassanként múlnak majd a rosszulléteid, de sajnos vannak akiknek ez végig kitart. A "Rosszullét a terhesség elején(?)" címû topicban találhatsz sorstársaktól írást. És nekem volt ismerõsöm, aki hasonló terhességi korban kénytelen volt melltartó betétet hordani, mert ha baba sírást hallott annyira csöpögött a teje.
Bori 35. hét
Bori

Lányzók, akiket érdekel ezen a cimen egy aranyos, képes oldalt találtok. A baba növekedését és fejlõdését követi nyomon pár szóval, néhol képekkel. Ez az oldal átlagosit, úgyhogy vegyétek figyelembe hogy minden baba más ütemben fejlõdik! de azért nagyon aranyosKép

[url=http://mama-baba.freeweb.hu/hetrolhetre1.html" TARGET="_top]http://mama-baba.freeweb.hu/hetrolhetre1.html[/url]

sasha
sasha

Kata!

Segíts! Akár honnan számolom én még csak holnap fogom betölteni a 34. hetet, azaz szerdától leszek 35 hetes. Most én számoltam el valamit, vagy a doki? Eddíg így volt jó. Most miért nem passzol?
Bori
Bori

Bori!

Katától a táblázatot átvettem kb 1 hete, lehet hogy én vagyok a bûnös????

sasha
sasha

Halacska!

Bocs, de:
ejnye-bejnye, irgum-burgum!!!Kép
Hogy lehet ilyet mondani, hogy "most jön a neheze". Dehogy jön, te várod? Mert én nem és nem is fog jönni (inkább fitt és friss és gyönyörü leszek végig)!KépKép Pedig itt vagyok nem is sokkal elötted!KépKép
Igen mocorog, rugdos (néha rossz helyen), meg picit esetleg rosszabbul alszunk, fáradékonyabbak vagyunk. Na és?KépKépKép
Tessék beszélni vele, meg simogatni, hogy arrébmenjen, a fáradás meg alvás kérdésre: egy kicsit (amennyire csak lehet és kell) visszavenni a tempót.
Hisz ez az egyik legcsodálatosabb esemény az életeben, miért kellene rosszul megélni!
Igen, lehetnek rossz pillanatok, akkor panaszkodni kell! Nem ezért "szidlak" meg! Én is szoktam!KépKép
De ilyet azért nem szabad mondani!KépKépKépKép
Remélem nem sértelek meg!KépKépKép

Moni!

KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Beszti
29+2

KépKép
KépKépKép
beszti

SzijasztokKép

Mia,BubuKép
Gratuala ababakhoz es sok finom tejciketKép

Gitta
Leyszi jelentkezz ha mar tudsz valamit,addig is kitartas,tudod lelekben fogom a kezedKépKép

Kata
Koszi a kepeket annyira jo latni a csajszikat.Ugye ha kapsz meg kepet tovabbitod nekem!!??pliz,pliz!!

Bori
Tulkepp a 34+1 naptol mar a 35. hetet tapsod.Vagy nem igy szamolod??En igy szoktam ma mar a 20. hetet kezdtem.

MJ
En majd 3.-an megyek a dokinkhozKépAz UH-val nem kell sietned meg sokaig befer egyben a monitorraKépKép
En a 14. heten voltam 3D-en,felejthetetlen elmeny szinte minden este megneztukKépMost kb 2-3 het mulva szeretnek elmenni ujra,aztan majd csak ha igazan nagy lesz.

pusssssz Krisztinka/19+1/
krisztinka

Sasha!
Tuti nem Te tehetsz róla. Kép Kata magát is 35 hetesnek számolja, de én még csak 34-nek. És a 39. hetet is a szülés várható ideje elõtt 2 nappal töltöm be. Szóval meg vagyok keveredve.

Beszti!

Köszi a Halacskának írt bíztatást mindannyiunk nevében, olykor ránk fér. Az éjjel már én is kezdtem (nem elõször) nagyon terhesnek venni ezt az állapotot. Néhány hét múlva meg hiányozni fog és irígyelni fogok minden pocakost.

Forti!
Szomszédasszonyom méhszájlelete a 25. héten lett rosszabb (2100). Neki a doki szigorú fekvést (mindössze napi fél óra séta) és magnéziumot rendelt. 3 hét múlva nem lett rosszabb, most már kicsit többet van fent, de sokat kell feküdnie. Szóval sok pihi, semmi emelgetés. Neked is valami ilyesmit ajánlok.
Bori
Bori

Beszti!

Dehogy sértesz. Nem is rátok és a többi kismamára értettem, hogy jönnek a gondok. De szerintem Te is sejted. Kép Én eddig tényleg úgy viseltem mintha nem is lennék babás és minden jó volt ami eddig történt. Csak most kezd összejönni és azért gondoltam, ill. érzem, hogy eddig túl szép is volt. Tudod, én még dolgozom és ráadásul a 3-on, no lift. Nem beszélve arról, hogy az utódomat tanítom be és teljesen kezdõszintrõl indult. Április 1-tõl van velem és hát õ tanulni akar én meg egyre idegesebb vagyok a kérdéseitõl. Kép Este tudok csak "babázni". 2 hete már vannak pocakkeményedéseim amikor lefekszem és tudom, hogy félig a munkám az oka, meg az,hogy nem tudok lazítani. És akkor jön még a fájdalmas rúgdosás és a szombat óta tartó derékfájás. Na, most panaszkodtam. De nem lett jobb Kép
Biztos jobban leszek és az tényleg jól esik, hogy "figyelmeztettél" Ígérem összeszedem magam.
Halacska 27+5
Halacska

Sziasztok Lanyok Kép

Koszi a tanacsokat, annyira jo volt olvasni , hogy ti is hasonlo "buta" kerdesekkel kuzdottetek az elejen ! Szerencsere pentek ota minden rendben, estere elmult minden tunet es azota is nagyon jol vagyok ( kip kop , azert gyorsan lekopogom).
Gitta : Jaj, nagyon aggodok miattad !!! Feltetlenul irj ha tudsz valamit .
En nem vagyok betegszabin itt egyaltalan nem adnak betegszabit csak ha mar az ember fel labbal a sirban all.
Mindegy is , mert szerencsere mar jol vagyok!

Pilinke,

Udv vegre itt ... mar vartalak am Kép Koztunk sincs sok ido , es emlekszem anno ( mintha olyan regen lett volna, hihi) szinte egyszerre teszteltunk.
Edina, en emlekszem rad ! Akkor nagyon sok pocakos jott at latogatoba tanacsot adni nekunk, ami nagyon jo erzes volt.
Amugy Kamelia nem Kamilla Kép

Gratulalok a babakhoz ! Kivancsian varjuk a szulestorteneteket Kép

Csipkebogyo ... Azt hiszem csatlakoznek a " hatranyos helyzetu hazavagyok " klubbjaba Kép

puszi
kamelia
kamelia

Krisztinka!

Hát ez az. Én is így gondolom, de akkor a táblázat adatai szerint én holnap tölteném be a 35. hetet és kezdeném már a 36.-at. (Amikor egy csomó vizsgálat is esedékes.)A kiskönyvemben viszont egy héttel "fiatalabb" vagyok. Most tulajdonképpen a szülés várható ideje a betöltött 39. vagy 40. hét?
Bori
Bori

Bubu, KépKépKépKép

Gitta, kivanom, hogy minden rendben legyen veled! Jelentkezz, ha visszajottel a dokitol!

Sheila Kép, hat en sem irigykedem magamra, tudod mit, gyere el vendegnekKép!

Zsoka, elotejem nekem is van, igen minimalis, nem is veszem eszre masrol, csak a bimbora raszaradt sargas valamit talalom meg nap mint nap. Mig az elozo terhessegemnel egyaltalan nem volt ilyen. Bizony a rosszulletek elofordulhatnak egeszen a szulesig is, de remelem, nalad hamarosan elmulnak!

Zita - csuda dolog a baba-mozgas erzekelese, en is imadom KépKépKép

Sasha, most mar TE jossz, hamarosan a te pocolakod is erezhetoen fog ficankolni, meglatod! Kép Tenyleg, egyre valoszinubb az, hogy itt fogok szulni, atirnad a korhaz nevet? Oil Clinic -re. Koszi!

Bori, a listat nekem is elkuldhetned, biztos ami biztos alapon.

Lella 18+1
lella

Sziasztok!

Mia, Bubu! Sok-sok gratula! Kép

Gitta! Remélem minden rendben, azonnal jelentkezz, ha tudsz! Nagyon szurkolunk itt, mindannyian!

Üdv az újaknak, gyönyörû pocakos hónapokat kívánok! Kép

Lányok, pénteken voltunk 3D-s UH-n az Istvánban. Nagyon jó volt, csak Almamag nem örült neki egyáltalán, el is takarta az arcát, így nem sokat láttunk belõle. Pedig a doki sokat próbálkozott vele, de a két kis karját mindig az arca elõtt tartotta. De nem baj, így is láttuk, hogy gyönyörû, és ami a lényeg, hogy egészséges és teljesen a korának megfelelõen fejlõdik.

A mocorgásokról: néha tényleg erõteljesebb egy-egy mozdulata, kicsit kellemetlen, de azért nem adnám semmiért ezt az érzést! Kép Most jó, mert az UH óta tudom, hogy hogyan fekszik, így nagyjából mindig tudom, hogy milyét dugdossa.

Kata! Majd én is küldök neked képet, mert én nem tudom, hogy kell feltenni...Remélem ma a kispapa megcsinálja, és akkor majd jelszót is kérek, de csak akkor, ha már én is tudok képet küldeni. Talán holnapra meglesz...

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem nagyon jót tesz ez a jó idõ. Ti is sétáljatok, üldögéljetek a jó kis napsütésben! Biztos a babáknak is tetszik a jó meleg!

Mindenkinek minden jót!

Dió (és Almamag 28+3)
Dió

Lella!

Mail ment. Megkaptad?

Bori
Bori

Bori, az en orvosom a szules varhato idejenek a 39.het 6.napjat jelolte megKépKép. Voltam egy masik nogyogyinal is idokozben, aki meg a 40.het 2.napjat mondta a szules varhato idopontjanakKépKépKép Ugyhogy szerintem, jojjon, amikor akar, csak egeszseges legyen a pindurkaKépKépKép A baratnom egy masik dokihoz jar, neki a 38.heten tuztek ki a varhato idopontot. Neki is atlagosan 28 naponkent volt mensije, mint nekem. Ember legyen a talpan, aki ezen kiigazodik! KépKép
lella

Bori!

Igen, a nyitott méhszáj és az érett lepény miatt kezdték el az NST-t. Sõt most már nem elég 1 héten 1x menni, hanem kétszer kell. Már nem is bánom, ha jönne Dóri. Az idõben szûken benne vagyunk, azt mondták fejlett, szóval tõlem jöhetne. Kép

A hetekkel kapcsolatban nem tudom mit nem értel. Te holnap töltöd be a 35. hetet, tehát holnap leszel 34+6, akkor még holnap a 35. hétben vagy. Holnap után már 35+0 leszel, tehát átléptél a 36. hétbe.
Csak onnan tudom, hogy amikor a dokim kérdezi, hogy hány hetes vagyok pontosan, ha azt mondom 33+3 akkor megjegyzi, hogy szóval a 34. hét. Kép
Tehát Te ma betöltött 34 hetes vagy.
Vagy a 35. hétben jársz.
Emlékszel, hogy nálad valami módosítás is volt, vagy a hetek, vagy a napoknál. Viszont ha visszaemlékszel, akkor a mensid alapján egy nappal vagy idõsebb nálam, de kérésedre maradt a két nap különbség.
Mellesleg így a végén 1 hét oda-vissza már nem számít. Én pl. a 32. heti vérvételre a 34. héten mentem. De ha úgy gondolod, hogy nem jó a táblázat, akkor add meg Sashának, hogy hány hét hány napos vagy szerinted, és mikorra vagy kiírva.
Ki fogja javítani. Ha végig nézed a táblázatot nem mindenki egyformán számol. Akinek egyforma a hét és nap, nem biztos, hogy a szülés napja is egyezik.

Sasha!

Nem vagy bûnös! Te egy nagyon kis ügyi vagy. KépKépKép Klasszul átvetted a táblázatot!!!!!

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Bori!

Köszi a megnyugtatást, de nem értem mivanKép Kicsit zizi vagyok maKép Ki hogy számol mit számol és hogy??? A táblázatól eltérõ? És eddig jó volt? Akkor ha nem én tehetek róla hol a bibi? Lányok ha valamit elszurtam és javitani kéne szóljatok, birom a krititkát!!!Kép

Lella!

Remélem hogy megérzem nemsokáKép Bár még 1 hónapot várok vele és majd csak utána kezdek el izgulni ezt eldöntöttem, ugyanis a hasim még mindig titkolózik és nem is kemény, hanem puha;-)Kép
A kórház nevét átjavitottamKép

sasha
sasha

Köszi Kata!

Nagyon aranyos vagy és mindenki más is, mondjuk én sem értem miért vagyok 17+5 hetes mikor elvilet 16 hetes vagyok, és akkor a szülés idõpontja miért maradt? Ezt már csak a doki tudja megmondaniKép Na mindegy egész megnyugodtam, úgyis reklamáltok ha valami nem tetszikKép

puszi
sasha
sasha

Bori!

Egy biztos, 40+0 a kiirás napja ez számolásunk szerint a betöltött 40. hét.
Ha jól értelmezem a fejtegetéseidet te is igy gondolod...
A dokim nekem is 29 hetesnek irna ma (29+2-vel, amikor is a 30. hetemet taposom), és egészen az utolsó héten a kiirás napjáig 39 hetes lennék. Igaz, hogy a zárójelentésere már azt irná rá (ha mondjuk 39+4-en szülnék), hogy a 40. hétre születetta gyermekem.
(A fiam 41+3 nappal született, akkor azt irta rá, hogy a 42. hétre született.)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Drága Sasha!

Te tökéletesen csináltad a táblázatot Kép. Egyszerûen csak idõnként belekavarodom ezekbe a számmizériákba. De úgysem ez számít. Most legalább már megértem azokat akik hasonló dolgokon problémáztak.

Kata!
Azt értem, amit leírtál. Csak találtam valamit amin problémázhatok Kép Kép. Tudod mit, ugorjunk Kép.
Gyagya társatok: Bori
Bori

Kata!

Látod, még a dokik sem tudnak benne megegyezni. Én is mindig ugy mondom a dokinak (már belekavarodtam ebbe a hétszámitosdiba), hogy hét+nap, de ö pl. mindig az általam megjelölt hetet veszi. Pl. a múltkor a 26+3 napon voltam dokinál, igy is mondtam, és ö 26 hetet irt be.
Ez itt meg a végén nem számit, de ha ennyire nem egységesek, akkor mikor is kéne levenni az AFP-t???? (16 hét + 0-6 napján, vagy a 16. héten, azaz 15 hét + 0-6 napján?)
Tiszta kavarodás... Ennél már csak a védönöm volt jó, aki tulajdonképpen a 18. héten, 17+5 naposan akarta levetetni, na az már végképp rossz lett volna... (Végül a doki csináltatta, nem a védönö...)
(Ja, pont emiatt a kavarodás miatt mostanában inkább azt mondom, hogy mi a kiirás napja vagy kb. mennyi hét van hátra, ha ismerösök kérdezik...)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Rájöttem ám valamireKép Én teljesen a táblázathoz viszonyulok és mivel ez igy van nálam minden egyezikKép Ugyanis mindig elfelejtem hány napos vagyok és általában puskázomKép

Na jó megyek leviszem a kutyimat sétálniKép

sasha
sasha

Sasha!

Te gyönyörüen vezeted a táblázatot!KépKép
Viszont egyet kérekKép (önhiba!), javitsd már át légyszi az életkoromat, mert már iszonyu régen (decemberben) sikeresen átléptem egy évet, tehát 27 éves vagyok. Eddig valahogy mindig elfelejtödött, hogy szóljak (Kép, vagy csak jó volt még azt látni?)...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,

Gyönyörû ez az idõ! És az utolsó teljes munkahetem!KépKépKép

Halacska,

Irtad ,hogy április 1-tõl utódot tanitasz. Hát én isKép. És hasonló élményekkel küzdök, mint Te.De szerencsére már a finishben vagyunk. Te meddig dolgozol?
Én is megint egyre nyügibb vagyok, sikerül kerekednem végre, bár még mindig csak +5kg-nál járok.Csak az a fránya derékfájás....Kép.. nyaf..nyaf

Dió,

Olyan ritkán irsz mostanában, vagy én látom rosszul? Mi a mult héten elmentünk a Mammutba, és elég vegyesek az élményeim. A dokibácsi nagyon lelkes, volt, és bár elõtte 20 percet váratott, utána több mint 20 perces felvételt csinált. Csakhát Kisnyuszi pont úgy viselkedett, mint Almamag, vagyis hol egyik, hol másik, hol mindkét keze a pofija elõtt volt. A doki is nagyon csalódott volt, hogy nem sikerült jól elkapni, pedig többször is visszatért a fejecskéjéhez , még a végén amikor már felöltöztem és egy pár percre kiment, mert keresték, mikor visszajött mondta, hogy huppanjak csak vissza, megint ránézünk...újra begelézett és újabb kukucs. Szóval rajta tényleg nem múlt. De engem is megnyugtatott, hogy Kisnyuszi pont akkora amekkorának lennie kell és minden rendben van.Kép
Nem baj, azért megérte. Két héten belül meg úgyis megint megyünk a Kútvölgyibe.

Zuzu,

De jó, hogy visszairtál! Minden rendben ezek szerint és jól vagytok?KépKépKép

Mia, Bubu,

Sok gratula az új apróságokhoz.Nagyon szépek a méreteik, sok boldogságot kivánok.

Nyuszi
26+0

Gitta,

Nagyon izgulok ám érted. Látom már betöltötted a 12. hetet, mostmár csak nem lesz semmi baj! Nekem is ilyenkor tájt múlt el a pecsételés. Irj, ha megtudsz valamit!

Kamelia,

Ezek egyáltalán nem "buta" kérdések. Fõleg nem elsõ babásoknál.
Nyuszi

Szisztok,
Ma itthonról jelentkezem, mert alaposan megbetegedtemKép Torokfájás, nátha, kialvatlanság...Ezért úgy döntöttem, hogy itthon maradok és igyekszem mihamarabb kikúrálni magam.

A hetek számolásával kapcsolatban, mostanában én is kicsit belekavarodtam. Már abban sem vagyok biztos, hogy most 29 hetes vagyok, a napokat pedig már nem is nézem. A legközelebbi UH-ra próbálok majd hagyatkozni. Remélem nem mutat majd nagy különbséget. Csak attól félek, hogy ez a két betegség ami az utóbbi idõben elkapott, nem jutott el a picikéhez is. Sajnos a múltkori egy igen erõs vírus volt és teljesen ráment a gyomromra. A nátha mellett legalább enni tudokKép. Nektek mi a véleményetek ezekrõl a mindenféle betegségekrõl? A dokim azt mondja, hogy legyek nyugodt, de azért én nagyon féltem a pocaklakómat.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke!

Elõször is aludjál egy jó nagyot. Az sok mindent megold. Még a világ is szebb utána. Kata megfázása alkalmával számos jobbnál jobb kúra, recept került fel ide az elmúlt néhány napban, Kata tud Neked beszámolni arról, hogy melyik volt a legjobb. Õ majdnem mindet kipróbálta Kép. (Tán csak a sör és a hagyma nem tetszett neki Kép.)
A betegségek többsége nem árt a pocaklakónak. Jó sok szûrõ van körülötte. Én szinte végig náthás voltam az elõzõ babával és egy egészséges kis vasgyúró lett. Még csak nem is beteges.
Bori 35. hét
Bori

Beszti!

KösziKép Javitottam az éveken egyet.

Ilke!

Nyugodj meg, biztos nem lett semmi baja, a nátha egy ilyen virus után már semmiség;) Az lebegjen a szemed elõtt amit a doki mondott, hogy nincs semmi baj, az meg hogy aggódsz teljesen normális szerintem. Mindeni félti a kincsét!! Csak túlzásba ne vidd!!Kép

Ma jött postán a leges-legelsõ babaholmi! Feliratkoztam a neten erre a Money Maxx dologra és küldtek tájékoztatót magukról meg egy babaelõkétKép Jaj teljesen bezsongtam tõleKép:KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép nem birok magammal itt fogdosom és csak gyönyörködöm olyan jó lenne ha már ott tartanék hogy beszabadulhassak egy boltba és mindent felvásároljak!!!!!!!!!!! De addig úgysem tesszük ezt amig 8 hónapos nem leszek úgyhogyKépKépKépstb.Kép

puszi
sasha
sasha

Sziasztok Lányok!

Sasha
Én már nem birtam tovább ma megvettem az elsõ két kis bodyt, csak az a baj hogy a nagynak mentem el nadrágot nézni de hát ez van ezért õ is kapott egy nyári sapit.
Ilke
Ezek a csunya betegségek nem jutnak oda a picidhez, de ha a nyugtalan vagy azt õ is megérzi tehát csak tessék "vidáman" hapcizni!
Kata
A képeket amit kültem ha tudod küld el a "hátrányos helyzetû hazavágyoknak" sajnos valami baj van a gépemmel nem hajlando elküldeni.
Köszi Kato
32
katalinka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?