Új privát üzeneted érkezett!

Nem tudom!! De komolyan. Minden, az egész ott lent. De ezt már éreztem a doki által mondott ovuláció körül is. Aztán semmi és most megint. Emellett kicsit olyan is mint, mielőtt megön.
Vendég

Ildi
Mivel szervi bajod kizárt,hiszen most nézett orvos,ezért énszerintem növekszik a sárgatest a petefészkedben,és az feszíthet kissé.Kép
Ezt találtam egy nőgyógy könyvben,a terhessé résznél:
"Mindkét petefészek megnagyobbodik,fokozódik a szövetek fellazulása,az erek tágulata.Legszembetűnőbb változás a mogyoróni nagyságú sárgatest 10-12 hétiga virágzás stádiumában marad."

Nos én erre gondolok.Főként,hogy ovuláió idején is ezt érezted.
Még esetleg arra tudok gondolni:újabb ovulációKép

KépKép

KépKép
okr

Köszi! Hát újjabb ovi. sztm nem. Most fogunk nekiállni a párommal (ha minden igaz) üvegfestékezni. Tudod karácsonyi figurákat csinálunk. Nincsen sablon, úgyh először megpróbálunk rajzolgatni. Hát kíváncsi leszek, mi sül ki belőle.
Vendég

Sok sikert hozzá!!Kép
Én tavaly rajzoltam vele az ablakra,de elég nehezen jött le.KépFőleg az ezüst színű.(persze gondolhattam volna,hiszen az ezüstszínű műhó lemosásakor kitörtem az ablakot a nagy suvickolás közepette)

Az én párom ügyel,a gyerkő meg felébredt,úgyhogy rohanok
Szióka:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Lányok, ha valakit érdekel minták, amit ki tudtok nyomtatni a karácsonyi üvegfestéshez.
http://www.peppitext.de/WiCoWeihnachten/index.html
Kriszti, de lehúhható üvegfestéket kell venni. Nem rögtön az ablakra kell festeni, hanem tudod arra bugyira(irattartó)és száradás után onnan kell átrakni az ablakra.
Vendég

Ildi
Amit mi vettünk azt írta ablakra lehet vele festeni.
Majd legközelebb lehúzhatót veszekKépKép
Szépek a minták,megnéztem az oldalt!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Tegnap este már nem tudtam belépni,nem volt meg a topikKép
Mára is hoztam egy görbét,remélem mindeki hasonlóképp tesz majd:

Kép
Puszi,majd még jövök:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!!

Feleszem a görbémet:

Kép

Mindenkinek mennek drukkjaimKép!!

Ildi!Hasonlo a görbéd mint ami nekem volt a mult hónapba,nagyon izgis,remélem fennt is marad a höd!!

Okr!
Még nem volt pé-d,vagy csak a progi nem jelzi??Hogy érzed ?
Vendég

Nem bírtam ki és teszteltem: negatívat. Igazából éreztem is hiszen semmi jel nincsen. Se gyakori pisi se olyan nagyon izmos cicifeszkó semmi. Kicsit elkenődtem reggel. Mostmár azért felmostam magam valamennyire. Le***m az egészet.
Vendég

Sziasztok!
Mi megint megint utazunk,majd péntek este jövök leghamarabb.
Puszika,és teszteljetek sok-sok pozitívat.Kép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Ildi
Korai volt még a teszt sztem.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Na végre jo a topicKép!!Egész délután nem volt!!

Ildi!Kép még nem lett volna szabad tesztelned,hát mért nem vártad meg ,a mensi 1 napját,és utánna már kimutatja!!irgum-burgum
Tényleg itt vagy még??

Edit
Kép
Vendég

Szia Kriszta!!

Jó utat,és vigyázz magadra!!!Puszika!!

Kép
Vendég

Itt vagyok, bár abba kéne hagynom ezt a netezést mert bezizizek, meg az egész baba dolgot.
Kriszti siessssssss haza!
Vendég

Csajok!!
Merre vagytok?tessék jelentkezni!!!!!

irgum.burgum!!
Vendég

Editke nem jössz magánbeszélgetésre a chatre. Ott jobban tudnák beszélgetni?
Vendég

Ildi!

Én ma reggel sokaltam, be mig nem mentem ki a friss levegöreKép az nagyon jot tett!!

De holnaptol kicsit visszafogom magam,ritkában fogok jelentkezni!!
Ildi!kitartás lehet ,hogy pár nap és + leszKép!!!!!

Kép
Vendég

Nekem jo!!ok!!
Vendég

Jössz??! www.scheringclub.hu. Onlánychat. Nem kell regisztrálni csak menj rá az onlánychatre aztán üss entert és vendéként leszel én Tlidi leszek.
Puszi
Vendég

Sziasztok!

Olvasgatlak titeket.
Hát igen én is besokaltam. Ki is készültem a múlt héten teljesen. Úgy látom depi hullám sodor végig a neten, minden topikban besokall valaki.
Most már a 3. napon vagyok, és jobb, de próbálok leszokni az állandó netezésről, mert nem tesz jót, és nemzetgazdaságilag sem vagyok túl hasznos.

Ezért nem írok (meg sok egyéb hülyeség miatt),de azért néha jelentkezem. Tlidi, sztem is korai volt a teszt, de ha nem érzel semmit, az nem túl jó. Legalább is én a 17-18 naptól már tudom, hogy meg fog jönni. Egyszerűen az ember ezt érzi. Nem?

Na megyek még próbálok dolgozni.
Sziasztok, és azért szorítok ám!

junko
Vendég

Junko!
Kép kitartás!!!!
Azért méred még a hödet??

Kép
Vendég

Ildi!

Majd elfelejtettem megköszönni a beszélgetést a chaten!!
Puszi!Szia!!
Vendég

Ez csak természetes. Jó volt veled beszélgetni. Majd megejtjük máskor is.!Kép
Puszi
Ildi
Vendég

Editke!

Méregetem.

Tlidi!
Mi újság? Ne haragudj ha tegnap nem írtam valami bíztatót.

Egyébként én is próbáltam a chat-re kapcsolódni hozzátok, de nem tudtam.

j.
Vendég

Sziasztok!

Junko de jo lett volna 3-ba beszélgetniKép!!

Felteszem a görbém,lehet hogy a pé-m egybe esik majd a Jonással 24.énKép
Ime:Kép

Sajna készülödnöm kell dolgozniKép
Puszi!!Sziasztok!!

Kép
Vendég

Kedves Mindenki!

Livi vagyok, 28 éves, van egy 7 éves fiam, és már nagyon-nagyon szeretnék másik gyermeket is... és mivel nagyon alapos (szőrszálhasogató Kép)vagyok készülődöm... Okt. 1-én letettem a cigit, szedem az Elevitet, mérem a hőmet, de még a "munkához" nem láttunk hozzá! Viszont már előre parázom, hogy nem úgy alakulnak majd a dolgok, ahogy remélem, ezért szeretnék kapcsolódni hozzátok, ha megengeditek!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok Lányok!
Edike! Gyorsan megy az idő, megint itt van lassan nálad a középidő. Hajrá. Sztm jó lesz ez a görbe. Csak menjen fel.

Junkó kár, h nem tudtunk beszélgetni. Nem haragszom. Észre sem veszem, ha nem mondod. Mikulás körülre esik a középidőd, ha jól számolom ugye??!! Hát hajrá, bár addig van még idő.Igen hanyagolni kéne a netet, mert amúgy én pl egész jól elvagyok, amíg nem kerülök net közelbe. Ha viszont net közelbe vagyok állandóan csak a babán gondolkozom és utána is. Úgyh. hanyagolni, vagy legalább csökkenteni kéne a netezést.
Bali. Üdv nálunk Mikor indítjátok a babaprojektet? A fiad mennyi idő alatt sikerült?

Dobok egy görbét.
Kép
Halad lefelé, hát kíváncsi leszek. Holnap meg kell érkeznie a pirinek. Remélem jön is, ha nem akkor felhívom hétfőn a dokit és bejelenkezek arra a hétre, hogy legalább gyogyival hozzák meg. Ja persze tesztet az csinálok, ha nem jön meg.
Puszi Ildi
Vendég

Jelentés: Úgy néz ki megérkezett a piri,(igaz még csak picit). Hát, de legalább úgy néz ki megjött, már ez is eredmény. Remélem a ciszta most végleg eltűnik, ha eddig nem tette és új lappal indulhatok. Amúgy van benne v.mi, hogy megérzi akihez beköltözött a baba, mert én most határozottan éreztem a hőm ellenére, hogy nálam nem lakik senki. Drukkoljatok léccike,hogy ha már megérkezett a piri legalább most öntsön el, hadd távozhassanak a ciszitk.
Puszika Ildi
Vendég

Sziasztok Csajszik!
Rég nem írtam ide. Talán azért, mert ne mérem a hőm és nincs mit felrakni. 21. napon vagyok és pontosan úgy görcsöl a hasam, mint mensi előtt szokott. Remélem nem jön meg idő előtt, mert eddig az egyetlen dolog amire büszke voltam az az, hogy pontos a mensim. Valamikor félidő felé mértem egyet, de akkor már fenn volt a hőm, úgyhogy elég korán lehetett a pé.
Sajnáldom Ildi a negatív tesztet. Pedig olyan szép volt a görbéd!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Ildi!
Kép de örülök ,hogy jól vagy!
Pedig olyan szép görbéd volt!!

Kamilla!
Nagyon drukolok neked+++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++KépKép!!
Nekem is ez az utolso hónap ,hogy mérem, ha meg fog jönni , a höméröt elteszem a szekrénybe!!

Szia Bali!
Üdv ittKép!!
Gyere és meséljKép!!

Nekem sajna mennem kell,mert megyek délutánra Kép!!
Képzeljétek a helyetesem nem alkalmas a posztra és ha nem válalja be a pénztárt akor lehet engem teszten be,és igy többet kell dolgoznom (aminek nem örülökKép),mert kevesebbet tudok jönni !!DE majd pénteken megirom hogy döntöttek az okosok!
Puszi!!Sziasztok!!

Kép
Vendég

Tlidi!

A lényeg hogy a múlt hónapihoz képest (ha jól emlékszem) most szép a görbéd. Jól működsz, ez látszik, úgyhogy ne aggódj, csak idő ( Kép ) kérdése.

Kamilla!
Jó hogy írtál, azért hátha...

Livi!
Szia, ne parázz, az nem használ. Legalább is nálam biztos nem, gyakorlatilag én folyamatosan úgy érzem, hogy görcsben van a gyomrom. ÉS ez aztán nem a legjobb. Persze hiába, nem tudom mit lehet ellene tenni.
Mikor kezdtek neki?

Beszti!
Veled mi a helyzet? Megjött már? Voltál dokinál? (persze lehet lemaradtam erről)

j.
Vendég

Sziasztok Lányok!
Kamilla örülök, hogy néha azért meglátogatsz minket. Nem kell minden pocifájást a szívedre venni. (Én mondom miKép)
Editke! Azért remélem a köv. hónapban hőmérő nélkül( az most mindegy hogy miért nem kell a mérő) is itt leszel. Látom vannak munkahelyi sikereid, gratulálok.
Junkó! Köszönöm,én is így gondolom, hogy alakulok azért szépen lassan. De veled mi van?Kép
A táblából ki tudtátok olvasni, hogy nálam mi az ábra.
Puszi Ildi
Vendég

Ja, legközelebb karácsonykor kell megjönnie.Kép !! Milyen jó lenne mi??? Már ki sem merem mondani mi,mert tuti nem fog bejönni.
Pusza Ildi
Vendég

köszönöm a kedvességetek lányok, ...jaj, közben be jött a párom, aki egyébként retteg a babaprojektől és megkérdezte: Mit írsz? Hogy hogy megy az INTERCOURSE...? (fertilityzünk Kép)
Mindegy... Szóval hiába olvastam vissza, olyan sokan vagytok, hogy nem tudom megjegeyzni ki és mit és mióta... Leírnátok?
Mi karácsonytól tervezzük a megvalósítást, de nagy szükségem van rátok, mert a párom inkább csak "hagyja magát", így nincs kinek lelkesedni meg elkeseredni!
Láttátok a fókuszt? Remélem, nem! Para, para...

Livi

bali78

Sziasztok!!

Képzeljétek fel ment a hömKép,és a fertili szerint (16.nap)hétfön volt a pém,akor és elötte pár nap éreztem a hasamon!!A jövö hónapba már hömérö nélkül is megtudom állapitani"remélem".
Nagyon ugy néz ki ,hogy kicsit jobb fizetésem lesz dec.1-tölKép,annyi hátránya van hogy kevesebbet tudok netezni,és a babára gondolni!

Ildi!
Nagyon szép görbéd voltKép!
Csak az a baj hogy a végén leesett a höd,és nem lett baba!De nagyon drukkolok,hogy a Jézuska meghozzaKép!!

Bali!
Én már 15 hónapja nem szedem a gyógyszert ,és eddig eredmény még nem volt.Doki utasitására hömérözök,és 2 havi görbével jelenésem lesz a ciklus végén(kb december közepén).Ja én is láttam a fokusztKép!!!

Ime a görbém:

Kép
18-19 nap mért tette sima karikára a höjelzést???Segitsetek!!!!!!!!!!!

Kép

Sziasztok!Puszika!!Mennyi hó esett az éjjelKép és nagyon hideg van kinnt!!
Vendég

Sziasztok!

Editke!

Nekem akkor rak ilyet, ha nem pontosan ugyanabban a percben mérem a hőmet (06. 20.)... Nem ez történt?

Livi

bali78

Sziasztok!

Ildi!
Nagyon sajnálom!KépKépKépMajd most!!Meglátod sikerülni fog!!Kép
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Editke!
Nekem is 24-e a Jónás nap,de p.é. előbb volt 3 "görbés alkalmatosság "szerint is.Egy a bibi mindegyik máshová tetteKépKépKép
Grat. a több fizuhoz!Leendő kismaminak pont jó,mert rengeteg kell a gyerkőcre majd!KépKépKép

Kamilla
Attól ,hogy per pillanat nincs görbéd,gyere gyakrabban!!Szívesen látunkKép

Junko
NE keseredj el.Most lesz egy újabb lehetőség,csak el kell csípni.Akciózzatok kedvetek szerint!KépLehet,az lesz a célravezető!!!KépKép

Bali
Üdv. itt nálunk.KépMielőbb várjuk a görbédet,de anélkül is jöhetsz ámKép

Rólam
A fertility szerint is megvolt a p.é.(a wunshkinder szerint még nem)KépKépKép
Ja,nem izgatom magam,mert pont akkor nem volt akció,mikor kellett volna.Tehát legkésőbb a 37 .cn-n meg kell jönnie.Az dec.10,ha jól számolom.

Kép
Puszika mindenkinek:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

SZiasztok!
Még mindig fáj a hasam. Már napok óta. Valszeg meg fog jönni a hétvégén, de legkésőbb hétfőn. Ma reggel kiváncsiságból mértem egy 37-et, de még van pár napja leesni. Hétvégén nem tudok netezni, de hétfőn jelentkezem, hogy mizu van.

Ciao Mindenkinek! És szexre fel!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Bali!
Ez igy van,lehet azért tette be mert van olyan amikor kicsit késöbb ébredek fel ,mint 5 ora!

Okr!
Nekem se jött be a Jónás,mivel elöbb volt a pém.A kinderwunsch,nekem csak ma tette be a pé-t 16-17-18 nap,kivételessen egyezik a fertilitivelKép
Azért lehet neked drukkolni ,ugye+++++++++++Kép!!!
Ime a görbém:

Kép

Kép
Sziasztok!!!
Vendég

Kamilla!!

Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++!!!KépKépKép!!
Vendég

Kamilla!

Úgy van! Kép
Bár most én taktikát változtatok, és a "nem pazarolunk bivalyerősre gyúrunk "módszert fogom kipróbálni.
Szorítok, hogy a hasfájás más miatt legyen. Hátha nem esik le. Nekem végig fent marad mindig és csak és kizárólag a menzi napján zuhan le 36,4-36,6-ra. Úgyhogy sajnos ez a 37 még bármi lehet, de hátha...

Editke!
Remélem hamarosan elkezd kúszni felfelé a hőd. Ja és gartu. a több fizuhoz. Lehet jobb is ha az embernek nincs ideje ennyit a babakérdésen agyalni, nem?

Kriszti!

Azért még nem olyan biztos az a menzi. Én nem hiszem, hogy ez a számítógépes program tévedhetetlen. Még szorítok neked is.

Tlidi!

Én is álmodozom a karácsonyi meglepiről. Bizony jó lenne, de valahogy túl szép lenne, nem? Kép
AZért jó lenne ha a Jézuska hozná a bébit. Álmodozni igenis ér!!!

Nálam egyenlőre semmi. Mint Kamillának is írtam, most gyűjtünk. Kép
Páromnak egyébként hétfőn lesz meg az eredménye...

Puszi: Junko
Vendég

Jó reggelt!

El kell mennem egy képzésre, de addig is itt a múlthavi görbém, hogy legyen min gondolkozni...
Addig is szeretkezzetek sokat, abból baj nem lehet!
...illetve elküldöm, ha valaki megmondja, hogyan kell!

Livi

bali78

minusz egy "addig is"

gőzöm nincs, hogy kell feltölteni a görbét... Van itt lyen melléklet feltöltése, de az nem csinál semmit......

Livi

bali78

Bali!

Nekem se sikerült még sosem feltöltenem. Hátha majd valamelyik lány (Keditke?) segít.

j.
Vendég

Kép

jpg a legjobb ha aba mented el a görbét!
tallozás kiválasztod a gépedröl,hogy hol van kijelölöd azt megnyitás,azt feltöltés!!Menni fog!!

Kép
Vendég

Itt vagytok még??

Mert egy picit ráérek?
Vendég

Sziasztok!
Bali
JPG formátumú képet a legkönnyebb feltenni,és max 600x600 megapixeles lehet,ill. 220 Kilobajt(ha jól emlékszem)
Szóval valószínűleg kicsinyíteni is kell.
A wunschkinder eleve képfájl,azt a legegyszerűbb feltenni.
A képek mappából a feltöltés gombbal tudod ide tenni.
Remélem nem lett túl zagyva
Itt a link:www.wunschkinder.net

Editke
Köszi a drukko,de nem lesz itt,most baba.Nem szomorkodom miatta,hiszen ez egyértelmű volt,már ciklus elején.
A magas prolaktin miatt még,ha megfogan is a baba,nam tud megmaradni.
Neked mennek mega,giga drukkjaim+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ilyen pocakot,hamar....:Kép

Kamilla
Bizakodjunk,hogy nem fog megjönni.
Hess innen mensinek szele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilyet akarunk Kamillának:Kép

Junko
Lehet még karácsonyra zebra!!!!!!!!!!!!!!!!
Én nagyon drukkolok neked is.Küldök is zebracsordát:Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr!

Nagyon aranyos vagyKépköszi!!!
Vendég

Szívesen!
Cserébe majd küldtök nekem pocakos fotót,jó?KépKép

Mai hőm:36.9C a wunschkinder szerint p.é. még mindig sehol.Az én hőimhez lassan már külön progit kell csinálniKépKépKép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Figyuzzatok!
Minden nagy pocaknak kidudorodik a köldöke?
Bocsi a hülye kérdésért.

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?