Hat,a szunya kb.fel orasra sikeredett... na nem baj,egy kicsit jobb a hatam...
Szoval nekiugrom...
Nikk,
orulok,hogy egy profi is elismeressel nyilatkozik a tortamrol.Egyebkent Dabas-torta neven fut,jo reg irtam ki vhonnan.
Nektek se tul jok ezek szerint az ejszakaitok...engem az bosszant leginkabb,hogy milyen jogon szivat masokat valaki rendeszeresen? A pihenes mindenki alanyi joga!
Csanad mutete vmikor januarban lesz,dec.22-en hallasvizsgalat,utana 2 hetig semmit nem lehet lepni,utana meg egy par vizsgalat es aztan jegyzik elo...Ma elmentunk az ovis cuccaiert,megbeszeltuk az ovonenikkel,hogy Telapokor megy 2-3 ora hosszara,cirkuszba is mehet veluk es Karacsonykor gyertyagyujtasra.Azert ez jo,mar ugy varta.
Dino,
koszi a szulinapi gratulaciot! Nem konnyu a marcipant kinyujtani,talan ha melegebb lett volna,nem tudom,biztos van vmi trukk,hatha Nikk
segit... A lenyeg szerintem,hogy sok legyen,akkor nem szakad es lesz is mit rarakni. Nyugodtan ess neki,valami biztos sikerul.
Jarmu-forma az tok jo! Van is formad,vagy ugy gondoltad,hogy kessel formalod??
Anyukam egyszer csinalt unokaocsemnek egy autot,nagyon szep lett. De csinalt mar hazat,babat is. Nagyon ugyes. Az en Anyukam be-be...
Szoval ha jarmuvet tervezel,konnyebb,ha csak a tetejer raksz marcipant,azt pont ugy ki tudod szabni,de ha az egesz be van burkolva,az szebb persze,csak az tuti nehez.
Andi,
igen en is arra gondoltam,hogy ha nem emlexem oltas-mellekhatasra,biztos nem is volt...
Csanadnak a tobbitol se volt baja,akkor ettol se...????
De most nagyon riogatnak,mar csak azert is lazas lesz a gyerek,mert tartok tole.
Tontica,
hat ez ,mint a mesekben,komolyan .
Tenyleg nagy szerelem lehet,hogy igy itthagytal mindent erte!!!!
Kaptal allampolgarsagot?
A baratnom ferje kettos (brit es del-afrikai)allampolgar,itt elnek,de egyiket sem akarja feladni a magyarert(megertem),ugyhogy bizonyos idokozonkent ki kell lepnie az orszagbol. Ilyenkor hazamegy anyuhoz 3 napra.
Nehez a ferfiakkal,az en ferjem se egy mintaapa,sokat piszkalom ezert,ilyenkor mar csak ezert se csinalja,amire kerem... POnt,mint a Te ferjed,hazajon,panasz,hogy o faradt(egesz nap a szamitogepe elott vagy meetingeken ul) es ott folytatja,ahol a cegnel abbahagyta.Csak itt a laptopot veszi az olebe es se hall,se lat...
Amikor Csongi megszuletett,nagyon sokat segitett, Csanad korul o csinalt mindent,mert nagyon-nagyon nehez volt az elso par honap. Egy ideje latja,hogy megy ez nekem egyedul is,szoval nyugodt szivvel hagy engem egyedul gyereket nevelni.
De ha belegondolok,nem kene panaszkodnom ra,mert pl.mindket srac furdetese az ove,fektetes is,ha raer,o eteti Csongort. Csak az zavar,hogy amugy keveset foglalkozik veluk,jatek ilyesmi. Csanival folyton csak a birko-birko megy este,mar Csongi is beszallt,elhiszem ,hogy elvezik,de okosithatna is a fiait. Van egy tok jo matekkonyvunk,meses,4 eves kortol,azt is en csinalom Csanival,szerintem tok benan. Holott apa erdetileg matektanar,se ha ezt mondom,morcos,hogy o mar nem is emlexik semmire.Na mindegy,vegulis elvagyunk.De tobb gyereket epp miatta nem mernek vallalni.
Reditke,
hat,akkor nem tudom... bele kell torodnod,hogy Balint ennyit alszik es kesz. Gyerekdoki velemenyet kikerted mar?
Nem irigyellek,en majd' megpusztultam a faradsagtol Csongi szuletese utan. Neked meg egy pici meg egy kicsi... Lesz segitseged?
Csirkesz es KOrmi,
nektek lesz? Nem nagyon szeretnem az eszt osztani itt,de mindenfelekepp szerezzetek vki,aki barmikor tud segiteni.Sokszor eszembe jutottatok mar,hogy hogyan lesz veletek.En csak abbol indulok ki,ami velunk tortent,nem is gondoltam,hogy ennyire nehez lesz 2 gyerekkel az elejen.Az tuti,hogy fel ekll kotni alaposan.
Csirkesz,
nem gondolja aposod,hogy esetleg o jojjon botondozni,mit ti szaladgaljatok hozza? Ennyi idos terhesen? Jo,nem betegseg,de akkor is.
Jaj,kitort a balhe a domperen!!!
Inimma