Sziasztok!
Na idetaláltam végre én is. Ezt most azért írtam, mert ott voltam a chaten, amikor felmerült a Velence téma, de ehhez képest csak most vettem észre ezt a topicot. Csak kicsit vagyok vaksi!!
)
Szóval a részletek:
Nekünk, illetve apóséknak Velencefürdõn van házikónk (Petõfi utca és IX. utca sarok). Úgy néz ki, hogy tutira lent leszünk júli. 15. és júli 21. között, valamint júniustól augusztusig többnyire a hétvégéken, illetve a gyerekek hétköznap is a nagyszülõkkel.
Gyermekeink: Marci 3 és fél éves, és Nóri másfél éves lesznek akkor. Közös strandolás, fagyizás, játszóterezés, sütögetés, vagy csak úgy megismerkedés témájában nyitottak vagyunk mi is.
Ami a játszótereket illeti, mi elsõsorban a velencefürdõi strandra szoktunk menni. Ott van hinta, nagy homokozó, csúszda, mérleghinta. Na meg ott a víz, ahol idõnként lehûthetjük magunkat és a gyerkõcöket. Meg aztán van a palacsinta, a lángos, a fagyi, a hekk meg a sör... Csak gyõzzük kifizetni.
Ezenkívül van még egy játszótér a 70-es út bal oldalán a közért-pék komplexum mellett, a gyros-ossal kábé szemben. Sajnos településileg nem tudom meghatározni, mert annyira egybe van már épülve az egész, hogy nem tudom, hol ér véget az egyik és hol kezdõdik a másik. Talán Gárdony??
Egyelõre ennyit!
Sziasztok,
Vercsi