Új privát üzeneted érkezett!

Csics!

Lehet, hogy volt már szó róla, akkor bocs, de Te nem Magyarországon élsz?

any
any

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most! Kép

A mai NST: Hát a doki bácsinak nem nagyon tetszett az alsó grafikonon a sok-sok hullám, úgyhogy most nem egy hetet kaptunk, hanem kedden újra megyünk. Azt még hozzá kell tennem, hogy 42 percig tartott. Dóri állandóan elúszott, szóval még le sem tudták rögzíteni a szívhang bigyót Kép .
Máskülönben elég jól elvagyunk, csak szinte 5 percenként keményedik a pocim. Kép
Szerintetek normális jelenség??????

A megfázásom alakul. A mézes hársfa tea csodát tett! Kép

Sheila!

Egy jó tündér nem aggódik ennyire! Kép Aranyos vagy! Kép
Szerinted normális, hogy ennyi ideig tartson egy NST? Engem annyira zavar, olyan ciki, hogy az én gyerekem nem tud egy helyben megmaradni. A másik ágyon 3! kismamával végeztek mire én értékelhetõ görbét produkáltam! Kép
És a keményedés nálad nem gyakrabb? Olyan jó lenne ha az idõre foghatnám, ha neked is van.

Bubu!
Keményedés? Nálad, hogy áll.

Barbi!
Brrrrr. Inkább maradok a hársfa teánál. Persze ez nem azt jelenti, hogy a hagymalé nem hatásos. Nem tehetek róla, sem a fokhagymás sem a vöröshagymás tipp nem hatott meg. KépKépKép Borzalmas édesszájú vagyok, talán ezért?
Azért nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám!!!

Gitta, Csipkebogyó, Edina!
Mail ment!

Mia!

Hatalmas gratula!!! KépKépKép
Sok boldogságot és sok-sok tejcsit a picurkának!
Jó sok kismamát beelõztetek!! KépKép
Azért a korához képest nem is kicsi. Az én nagyobbik lányom 1 nap túlhordással volt 3300 g. Most már nem is izgulok! Kép

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Új képek:

[url=http://kep.tar.hu/kismamak/index.phtml?aid=27520424" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/kismamak/index.phtml?aid=27520424[/url]

[url=http://kep.tar.hu/kismamak/index.phtml?aid=27520447" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/kismamak/index.phtml?aid=27520447[/url]

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Szia Csics!
Én már nemigen emlékszem hogy milyen méretû ruhák voltak. Bocs Kép Most meg még nem vettem elõ õket. Majd 2 hónap múlva. Egy-két fontos dologra viszont emlékszem:
Azok a rugik amik gallérosak nem praktikusak. Többnyire a gallér felhajlik a pici arcára. persze le lehet ölteni néhány helyen.. Amin sok kis fodor meg masni meg mifene van, azok többnyire csak az elsõ mosásig olyan szépek, azután hadakozhatsz a vasalóval amig a kis dísz csicsákat kivasalgatod... Kép Meglepõ Kép de a nagyon élénk színû pamut rugik fognak. Fõleg a piros és a zöld. A plüssök nem.
A badik szerintem praktikusabbak mint a régifajta megkötõs ingecskék de ez ízlés kérdése.
Van a babaneten valahol egy topic ami arról szól, hogy mit vegyünk a babának, ott töb tapasztalatot olvashatsz. Keresd meg. Kép Meg van arról is, hogy mit érdemes vinni a kórházba. Nagyon ajánlom!! Kép
A mosással tényleg ráérsz...
Üdv.
Malacka
malacka

Kata!

Lehet, hogy egyik cimedre sem érkezett meg a levelem Kép?
Az nagy baj... Szóval én is szeretném kérni a felhasználónevet és jelszót, kép majd késöb megy, mert csak nyagon régiek vannak digitalizálva, de igérem megy!Kép
Cimem: beszti@vnet.hu

Bubu!

Te nem szoktál hétvégén jelentkezni? Vagy már babázol?Kép

Mia!

GratulálokKépKép (nagyon szép paraméterekkel rendelkezik a gyermeked, föleg, hogy ennyivel elöbb jött), és nagy kiványcsisággal várom a beszámolódat a szülésröl (a kórházról, dokiról) akár magánban is.

Lányok!

Segítsetek nekem légyszi! Budapesten keresnék olyan üzleteket, ahol textiliákat tudok venni a baldachinhoz meg a többi ágykellékhez. Sajnos még mindig nem találtam elfogadható áron és szépet. Mivel nem Pesten lakunk csak a környéken (nálunk ilyesmi nincs), sajnos nem bolyonghatok "céltalanul" (meg már a sétát sem birom annyira), hanem pontosan kéne tudnom, hogy hol érdemes megnéznem.
Mindenkinek elöre is köszi!KépKép

Ilke!

Alvás ügyben sajnos nem tudok igazi, teljesen müködö tanácsot adni. Néha megy nekem, néha nem. De az nem biztos, hogy akkor kevésbé lennél fáradt napközben. Nekem idönként (ha éppen pl. a pisilés miatt nem kell felkelnem) sikerül egész hosszan aludni, de napközben akkor is hamar elfáradok. Azért ez elötte nem volt igy!
Próbáld megkeresni a legkellemesebb helyzetet (pl. párnákkal megtámaszva oldalt vagy láb alatt, kicsit megemelt felsötesttel), és pisilést is intézd el hamar, ha kell hajnalban.

Beszti
29+0

KépKép
KépKépKép
beszti

Szia Kata!!!

olyan jó, hogy itt vagy!!!
viszont Bubu hallgatása gyanús...

szóval, ne aggódj a "keményedések" miatt,
valószínü, hogy szegény kis Dóri megérzett valamit a fronthatásból...
az NST-t ne érezd cikinek, legalább látták, hogy milyen agilis kislányod van, hogy mindig elúszott...
biztos azért is tartott olyan sokáig...egyébként szerdán, mikor én voltam NST-n, az elején Melissa is mindig kibújt
az érzékelõ alól, ilyenkor se kép se hang nem volt, aztán mondta a szülésznõ, hogy finoman myomjam rá a pocimra az
érzékelõt, néhányszor úgy is kellett tennem...

a keményedésrõl: egész nap csend volt a pocimban, néhány apró mozgástól eltekintve, most viszont Melissa újra elkezdett "feszegetni", volt néhány kellemetlen szúrás
a méhszájamon és kisugárzott a combomba is...

3 nap után ma mertem elõször tornázni , lehet, hogy azért...

Örülök, hogy jobban vagy, és kívánom, hogy legyen nagyon jó
éjszakátok!!!

Pussz,

Sheila

Mail is megy!!!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Azon szerencsések közé tartozom, akik átkerülhetnek hozzátok innen a "szomszéd"-ból. Szeretnék csatlakozni a friss kismamákhoz!

Túl vagyok a második ultrahangon (10. hét), szerencsére minden O.K. Babóca 2,5 cm Kép, és látni lehetett, ahogy dobog a kis szíve.

Kamelia, Moni, Gitta!
Jó érzés ismerõsökkel találkozni!

Moni,
sikerült végre bejutnod a dokihoz? Mesélj, mi volt!

Kamelia,
belõlem is folydogál minden érdekes dolog (sárgás-barnás, de nem trutyi, aztán meg átlátszó, de az egész nem rendszeres), ezt említettem az orvosnak is, de õ azt mondta, hogy mindent teljesen rendben talált, és amíg nem vérzek vagy görcsölök, addig ne aggódjak. Én megbízom benne.

Sasha,
vegyél fel légyszi a listára!
9 hét 3 nap, várhatóan nov. 20. a szülés, 1. baba, 26 éves vagyok. Köszi!

Pilinke
pilinke

Sziasztok pocakosok!

Ezer és egy éve nem írtam nektek. Ez többnyire annak tudható be, hogy inkább csak olvasni volt kedvem, hozzászólni nem igazán. Most viszont megragadnám az alkalmat, hogy minden új kismamát szívbõl köszöntsek közöttünk, és minden új maminak gratuláljak a babucijához.

Látom mindenki jól van (a helyzethez képest), ennek nagyon örülök.

Kata

Én is szeretném megnézni az oldalt, ahol a képek vannak, kérek szépen egy jelszót. (Persze csak ha lehet) Képet asszem nem fogok tudni feltenni, de majd meglátjuk.

Sheila

Kicsit késve reagálok a telefonszámlás témára, csak annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy annak idején mi is modemmel nyomattuk a netet matávon keresztül, és nekünk is volt egy ominozus számlánk, kicsivel több mint a tiétek. Bruttó 50.000,- Ft volt egy hónapra, az internet miatt. Azóta Chellóval nyomulunk.

Lányok szeretném megkérdezni, (nem emléxem már rá hogy annak idején ki írta), hogy a terheskönyvben a doki mindig beír egy értéket. Valami bla-bla és utána hogy 3000. Ugye ez a méhszájjal kapcsolatos adat? De micsoda? És az baj ha ez 4 hét alatt már csak 2000??? A doki kérdezte hogy mennyit pihenek, mondtam hogy nem sokat. Megint egy hülye kérdés: pihenés alatt a fekvést érti?

Bocsi ha egy kicsit hosszúra sikerült, de nézzétek el nekem, hisz régen nem írtam.

Pusz mindenkinek

Forti (24+2)

Kép
Kép
forti

Edina!

Küldtem mailt és sms-t. Ha most vagy, mail menne!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Forti!

Ez azt jelenti, hogy a méhnyak lerövidült 3-ról 2 cm-re. Viszont mivel a többi 0, azt jelenti, hogy egyik méhszáj sem nyílt még ki.

A pihenés nem jelent szigorú fekvést, de minél többet. Mivel neked elsõ baba, komolyan kell venni. Próbálj meg minél többet úgy feküdni, hogy ne nyomja a baba a méhszájat. Az sem jó, ha keményedik a hasad. Akkor szedned kell a Magne B6-ot.
Nekem a 25. héten ez a szám 2100 volt, ma egy hete pedig 1111. Viszont én már elvileg szülhetek, Te még nem.

Szóval ne ijedj meg, de pihenj nagyon sokat!
Mail megy!

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Forti!

Köszi a tájékoztatást internet ügyben, mi is változtatunk!

A 2000 teljesen zárt méhszájat jelent, viszont picit megrövidült méhnyakat /a 3000-hez képest /.
ezért kérdezte a pihenést a doki.
feküdni a biztos nem kell, viszont kímélni magad
/nem túlhajszolni,m hanem kicsit lassúbb tempóra átállni,
pihenni úgy is lehet, ha ülõ helyzetben gyakran felpolcolod
a lábad, de ne álldogálj túl sokat egy helyben./

ne aggódj, nincs semmi baj / azt mondta volna az orvos /
de azért "lassan járj, tovább érsz..."

Vigyázz Magatokra!

Pilinke!!

Légy üdvözölve köztünk, boldog babavárást!!

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Jo estet Lanyok!

Mia!
Sok boldogsagot a babdhoz! Aztan ha van egy kis erod meg idod szivesen olvasnam a torteneted!

Sheila, Kata!
Csak ismetelni tudom magam tovig ragom a kormom ha igy halad, olyan izgalmas lehet ez az idoszak ugy varom mar en is!

Pilinke!
Udv itt nalunk! Ram nem is emlekszel? Kép

Sasha!
Irigyellek, hogy igy birtad az "ejszakazast" en mar 11kor kidolok altalaban, ugyhogy mar csak egy oram van es szunya. Kép

Beszti!
Amikor utoljara otthonjartunk (igaz volt egy kis ideje) de en a Keletinel levo es az V.ker-es anyagboltokat eleg jonak talaltam elfogadhato aron.

Koszi mindenkinek a hozzaszolast a hajfestes temahoz, akkor lehet, hogy ujra kiszokulok egy kis ido mulva Kép Nem birom ezt a sepruszoket Kép

Bubu!
Babazol mar? vagy csak egy utolsp romantikus hetvege kettesben? Kép

Sheila!
Az en konyvem cime Kismama naplo hetrol hetre, gondolom nagyjabol ugyanaz lehet tobb nyelven kiadva ez speciel portugalul van igy legalabb tudom a szakkifejezeseket Kép
A rozsaszin-kek boritojan egy pocakos neni all es az Impala kiado forgalmazza bar ez gondolom orszagonkent mas es mas.

Edina
edina

Kata!

Itt vagy még??

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kata!

Vagyok, sms nem erkezett meg, bar az is lehet, hogy le vagyok merulve mindjart megkukkntom Kép

Edina
edina

Sheila!

Vagyok!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Edina!

Elment 3 mail. Eddig még egy sem jött vissza! Kép

Sheila!
Miért????

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!!

Bocsi, csak átkuksiztam az "elsõ napokba"
mert titokban azt is nézegetem, mivel régen volt pici babám,és érdekelnek a Lányok tapasztalatai.
Van néha egy-egy fájásom, de semmi extra csak a szokásos...

Neked elmúltak az ötpercesek??

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kata!

Koszi szepen megjott mind! Mar csak a nevek hianyoznak Kép Hiaba a technika ordoge Kép

Edina
edina

Edina!

Ezen is segítettem! Kép Mail ment!
Segítettem??????????????????????????????????

Sheila!
Nem. Nagyon sokat keményedik ma. Szerencsére fájás egy db sincs! Kép Viszont anyukám vágya nem teljesül, hogy ha már jönni akar az unokája hamarabb, akkor jöjjön ma, a szülinapján.

A másik topicot én már hetek óta olvasgatom. Nem árt felfrissíteni a dolgokat. KépKépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!!

Kilépek , mert már álmos vagyok!
Minden jót Nektek, és reggel lustizzatok tovább egy kicsit!
Mi is azt tesszük, ha sikerül egyben maradni...
Fél óra múlva a Bika jegyébe lépünk, így Melissával ugyanaz
lesz a horoszkópunk, hurrá!!!!

Puszi Mindenkinek és Jó éjszakát!

Edina!

A könyv hasonló lehet, csak az enyém magyar nyelvû...
Jó Neked, hogy tudsz portugálul, én spanyolul tanulok,
de mostanában lassan haladok, mert lefoglalja az agyi kapacitásomat a közelgõ szülés...

Sheila
37+ fél óra múlva 6nap

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Edina!

Az SMS az ICQ-ról ment.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Igy mar teljes a kep, nagyon nagy halaval tartozom Neked! Koszonom!
Edina
edina

Sheila!
Nem nehez megtanulni egy nyelvet, ha nincs korulotted egy lelek sem akihez magyarul tudnal beszelni es meg a tetejebe a ferjed is Kép
6 honap kellett hozza, hogy el tudjak boldogulni szinte akarhol, aztan meg egy kis ido es mara mar tolmacsolok Kép

En is megyek alukalni, Jo ejszakat! Remelem Kata, Sheila a ket kis leanyzo hagy majd benneteket aludni Kép

Edina
edina

Edina!

Azért kell hozzá egy jókora adag nyelvérzék is úgyhogy
Gratulálok!

Jókívánságaidat köszönöm, hasonlókat Neked is!!

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila, köszi a válaszod, kipróbálom majd a tejcit.

Conti, a dokid meglepõen jól ismeri a fodrászatokatKép.

Kata, jó hallani rólad, ne izgulj biztosan minden rendben van-lesz a picikéddel! Biztosan csak aktívabb egy kicsit ez lehetett az oka a ficánkolásánakKép.

Beszti, igaz eddig halogattam, de mostmár ki fogom próbálni ezeket a párnás megoldásokat. Tudom furi, de mi kicsi párnán aludtunk eddig, így egy darab nagy párna sincs a lakásbanKép. Szerintem itt az idõ, hogy felkerekedjünk és beszerezzünk párat. Anyag ügyben én is tervezgetem, hogy körülnézek majd, mert annyi mindent kellene varrni, ha találok valami jót, akkor szólok. Csak amíg dolgozom addig kicsit meg vagyok lõve, mert estére érek csak haza, akkor pedig már...

Forti, de rég hallottam rólad, üdv. ismét itt. A kérdéseddel kapcsolatban azt hiszem a többiek többet hallottak már róla. Szerintem azért kicsit kímélned kellene magad.

Hû most nézem, hogy milyen korán van még és vasárnap, a párom még javában alszik, de jó lenne ha én is tudnék. De én már 4-5-óta fent vagyok. Napról napra nehezebb, hogy csak pár órákat alszom, az lenne jó ha napközben le tudnék feküdni kicsit, de hát ez sajna nem megoldható (legalábbis hétköznap). El nem tudom képzelni, hogy Ti hogy bírjátok?Kép
Na megyek visszabújok még kicsit......olvasniKép

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sheila!

Gratulálok, hogy kihúztátok egyben a bika jegyéig, igazán szófogadó a kislányod.
Bízom benne, hogy az én fiam is ilyen és "túléljük" egyben azt a két ominózus napot!

Kata!

Köszi a képfelrakást, egész jól gyûlnek a fényképek, nagyon jó nézegetni.
Nem is tudom, hogy sajnáljalak vagy irigyeljelek, hogy Dóri ilyen mozgékony a vizsgálat alatt. A lényeg, hogy minden rendben. Két naponta nem akkor szoktak visszahívni, ha már túlhordtad a babát?

Puszi

Szilvi és Petike
38+1
bszilvi

Sziasztok!

Forti!
Este tudok csak írni majd!

Ilke!
Megpróbálok nem izgulni! Kép

Szilvi!
Tényleg klassz, hogy egy pár nap alatt ennyi kismamát megismertünk innen.
Nem tudom mikor szoktak két naponta visszahívni NST-re, a lényeg, hogy nekem újra menni kell kedden. Akkor UH-ra is megyek, talán okosabb leszek.

Shelia!
Mail ment! KépKépKép

Forti!
Ügyi vagy! KépKépKép
Este írok!

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Forti!

Bocs! 8 sor után elfelejtettem, hogy neked üzentem elõször. Kép
Szóval bocs, hogy kétszer szólítottalak meg!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Malacka köszi szépen a tanácsot fodros ruhája nincsen a pocaklakonak egyelöre csak rugdalozoja és napozoja van bár azok között van néhány szines és mintás darab mosni most már biztos hogy nem fogok mert nem lene célszerü mert hacsak tehetem mindig veszek neki valamit tegnap is kapot egy hoszu uju rudalozot meg 2 napozot ugyhogy csak akor fogom kimosni a ruhákat ha már mindent megvetem .üdv csics Kép
csics

Sziasztok!

Lehet hogy mostanság majd ritkábban jelentkezem, de föleg feküdnöm kell még egy hétig.
Meg hát a felkelés, a mozgás amúgy se a legkedvesebb elfoglaltságom mostanság, minden porcikám fáj már.
Manóka szétfeszegeti az összes bordám, a hasam, és úgy tudja nyomni a méhszájam is, hogy mozdulatlanságig dermedek. gondolom ismeritek ezeket az érzéseket.

Szerencsére minden rendben, fájások-görcsök nincsenek. De még minidg rengeteg gyógyszert kell bevennem - aminek nem igen örülök, bármennyire mondjk hogy Manónak nem ártanak.

Az én drága párom tegnap elment vásárolni, és képzeljétek egy édes Manó-ruhával jött haza Kép Egyedül vette Kép És mit ne mondjak valami tünemény a kis cucc Kép

Kata, elárulod nekem miféle képekröl cseverésztek? Nagyon le vagyok maradva és nincs eröm végig olvasni az elmúlt két hét termését.

Üdv. Dojika 35+3

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Kata,
köszönöm a címet, de sajna nekem sem hajlandó megnyitni egyiket sem. Nem tudom mi lehet az oka! Kép

Van valami ötletetek, mit csináljak?

Csipkebogyó
csipkebogyó

Sziasztok,

A szülés-storyt az Érdi topicba tettem fel. Nagyon sok a tejcsi, csak ámulok!

Beszti, ha van még kérdés, akkor emilen.

Puszi:

Mia
mia

Sziasztok!

Csipkebogyo!
Azert nem latod a tar.hu-t mert kulfoldrol nem elerheto az oldal.

Sheila!
Most pirulok Kép koszi a dicseretet Kép
HOgy van a kis bika? ;)

Lella!
Hol vagy??? olyan reg irtal mar!

Edina 17
edina

(Bubu férjeKép

Bubunak szép kislánya született. Vasgyúró, 4 kg, 54 cm, fekete haj, kreol bőr, fekete szem, babamosoly.

Kép
Névtelen

Mia, Bubu gratulalok! Sok boldogsagot a pici babaitokhoz, sok tejcsit, egeszseget! KépKépKép

Olyan almos vagyok,mar alig varom, hogy hazamenjek fel ora mulva es egy joooooooooot aludhassak!

Izgulok Kataert, Sheilaert, es persze a Dojikaert is, akit olyan jo ujbol itt latni! KépKép No meg a Szilvi is a -vegzosok- kozott van marKép, jo oket olvasniKép. En meg csendben novesztem a pocomat, figyelem, mennyit mozog, nagyon kellemes ez a -befele hallgatozas-. Kozben persze mennek a rokoni eszmecserek, mert errefele tobb szazas tomeg fog -latogatoba jonni- a frissen szult mamihoz, hat nekik bizony rengeteg edesseget kell kesziteni, sok-sok uditot, bonbont venni. Szervezem a munkat mar mostantol. Ugyhogy csak olvasok, es nagyokat hallgatok. Sajnos a kepek lapjara egyaltalan nem jutok fel, nagyon zsufolt a Kutato servere, nem enged bejutni a zsufoltabb site-okraKép.

Lora, mi van veled? Irj csak nehany sort! Tudom hogy jol vagy, de toled lenne az igazi hallani!KépKép

Edina, tegnap este gondoltam rad, atereztem a gyomoreges tunetet, szerencsere csak egeszen enyhe volt, gyorsan ittam a mandulaszorpimet, es el is mult. Arra gondoltam, ha az orolt mandulabol keszulo ital jo ra, akkor te miert nem probalod ki a mandula ragcsalast, legfeljebb -csak- finom, es megmarad a gyomoreges, de hatha el is mulasztja!KépKép

Lella 18KépKép
lella

Borim, kimaradt a neved a finises lanyokebol, bocsika, de te meg nem keszulsz annyira, ugye?KépKép
lella

Sziasztok!

Mia!
Gratulálok!

Pilinke!
Üdv köztünk!

Bubu!
Gratulálok!

Lányok!
Bocs, ma nagyon rövid leszek, vagyok! Nincs kedvem írogatni!
Sajna, megint kezdõdik minden újra! Már megint vérzek, és egyre jobban, egyre élénkebb színû! Kép Holnap reggel be kell mennem a korházba UH-ra. Remélem nem fognak benntartani, de valószínû. Kép Ha nem jelentkezem, akkor bennfogtak. Gondoljatok ránk, remélem semmi baj nem lesz.

Mindenkinek boldog pockosodás! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Kata!

Köszi, megkaptam a mailt! Sikerült feltennem a képeket.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Bubu, Mia Kép
Gratulálok! Pár hét és én is veletek tartok a másik topikba Kép

Dojika
Dojika

Gitta szurkolok neked és a picinek hogy semmi bajod nelegyen kivánom hogy a babád megmaradjon és a vérzésed elájon üdv csics
csics

Bubu és Kispapa!!!

Hurrá!!! Hurrá!!! Hurrá!!!

Annyira örülök!!!
Hát...a gyönyörûséges óriásleányzó nagyon siethetett!!

Ugye Bubu milyen jó, hogy kiokítottunk babaruha mosásilag??
az utolsó pillanatban mostad és vasaltad újra a kollekciót...

a Ti kislányotok is nagyon szófogadó, kivárta a kialkudott hétvégét!!

Sok Boldogságot és tejcsit Nektek, és izgatottaín várom a szülés-storyt!!

Puszi:

Sheila
37+6,5

Azért a boldog kispapa megírhatta volna a kisasszony nevét!!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Szia mindenkinek!

Mia
Gratula a babocához
Bubu
Szép nagy lányod lett

Gitta
Gondolok rátok, ahogy tudsz jelentkezz!
Kato
31+
katalinka

Sziasztok!

Pilinke!

Örülök hogy itt üdvözölhetlekKépKépKépKépKépKépKépKép
A táblázatba már be is írtalak, csak azt nem tudom hogy melyik városban laksz és hogy melyik kórházat választottad.

Edina!

Egyébként én is meglepõdtem hogy ilyen jól birtam, ugyanis eddig én is kidõltem 11-12 körül este. De ez már kellett mert már vagy 1 éve nem voltunk ilyen szinten kikapcsolódni...

Csipkebogyó!

Megkaptam a mail-edet! Örültem ám!O

Bubu!

Szívbõl gratulálok a kislányodhoz, leld benne nagyon sok örömedetKépKépKép

Gitta!
KépKépKépKép
Jaj neeeee! Nagyon izgulok ám érted, és szoritok hogy minden rendben legyen, pedig én is azt hittem hogy már rendben van minden erre...Kép Úgy szoritok...

Sziasztok
sasha
17+5
sasha

Sziasztok!

Edina,
bocs hogy nem írtam a neved, de csak azokat soroltam fel, akikkel együtt voltam a "finish"-ben. Ha jól látom te már 4 hónapja babát vársz, én 4 hónappal ezelõtt még a "ma megint megjött"-ben sem voltam. De nagyon örülök, hogy végre itt lehetek köztetek! Kép

Gitta,
remélem nem lesz semmi baj, szorítok hogy vége legyen a megpróbáltatásaidnak és végre nyugodtan élvezhesd a babavárást!

Pilinke (9+4)
pilinke

Na és akkor újra a babás táblázatKépKépKép

Bubu, és Bubuapu!

Remélem nem haragszotok, a születés idõpontját illetõen, ha nem jó akkor léci javitsatok ki!

<pre>
Blinczi Attila Vajk 3060 g, 53 cm 2002.03.02 ( - ) 1 nap
Zsebi Beni 1600 g, 47 cm 2002.03.04 ( - ) 14 nap
Virág Ráhel 3250 g, 56 cm 2002.03.14 ( + ) 1 nap
Zuzu Zorka Lara 3600 g, 61 cm 2002.03.16 ( - ) 6 nap
Forgi Péter Gergõ 3800 g, 58 cm 2002.03.22 ( - ) 2 nap
Andysj Madison Shannon 3393 g, 48,5 cm 2002.03.22 ( - ) 2 nap
Heni Szandi 3300 g, 53 cm 2002.03.25 ( - ) 19 nap
Zkati Máté 3850 g, 58 cm 2002.03.27 ( + ) 15 nap
Vuckó Eszter 2250 g, 46 cm 2002.03.27 ( - ) 14 nap
Mummy kisfiú Kép 3600 g, 56 cm [size=-2]?????[/size] [size=-2]?????[/size]
Krita Nelli 3450 g, 50 cm 2002.04.19 ( + ) 8 nap
Mia Soma 3290 g, 55 cm 2002.04.14 ( - ) 24 nap
Bubu KislányKép 4000 g, 54 cm 2002.04.21 ( - ) 2 nap</pre>

sasha
sasha

Bubu,
csak ámulok, azt hittem, egy kicsit odébb van még. Nagyon gratulálok, sok, fini tejcsit!

Mia,
VELETEK IS EGYÜTT ÖRÜLÜNK!

Gitta,
csak ügyesen, nehéz a helyzet, de csak egészségesnek szabad elképzelned a babádat! Nagyon-nagyon szorítok Nektek, üzenj majd valakivel, vagy küldj egy sms-t, hogy mindannyian megnyugodhassunk!

Edina,
Légyszi írd meg a címedet, hogy küldhessek Neked képet, aztán persze töled is várok majd, hogy legalább téged láthassalak...

Lányok, mivel nem tudom megnyitni a képes oldalt, megkérlek Benneteket, hogy küldjétek el nekem a képeket, amiket felraktatok. Elöre is nagyon szépen köszönöm: "Hátrányos Helyzetü Honvágyakozó"

Csipkebogyó
12+3
csipkebogyó

Gitta!!

Nagyon elszomorítottál...
dfe tudod mindig tudni kell bízni és reménykedni, én nagyon
erõsen szorítok, hogy ne legyen semmi komolyabb baj, és
holnap megnyugodhass...
Eddig is segített Neked, hogy kollektívan szorítunk Értetek,
most is ezt fogjuk tenni, mindannyian!!

Kérlek jelentkezz majd !!!

Szilvi!!

köszi a gratulációt, Melissának hízik a mája tõle...
üzeni Petikének, hogy Õ is ügyes legyen az ominózus napokon!!
kérlek, írd meg melyek azok, hogy intenzíven gondolhassunk Rátok aznap, mert én hiszem, hogy nekünk is azért sikerült,
mert annyian drukkoltatok!!

más magyarázat nincs, mert én az életben nem voltam még ennyi ideig 2 in 1!

/ ez nem panasz /

Lella!!

Köszi, hogy drukkolsz, mi is fogunk, ha majd Te tartasz itt... / nem is lesz az olyan soká!!/
a vendégjárásért viszont nem irigyellek...

Edina!!

köszi a kérdésedet: a bika kisasszony a csillagjegyéhez méltóan úgy döntött, kényelmesen terpeszkedik még egy darabig odabent...
de nem akarom bántani, mert tényleg szuperül szót fogadott!!

Dojika!!

úgy sajnállak...de vigasztaljon, hogy már nem tart sokáig,
és nemsokára nevethetünk a mostani kínjainkon és félelmeinken az "elsõ napok " topicban...
az általad vázolt kellemetlenségekben én is naponta részesülök már... de MEGÉRI!!!

Kata!

Mail ment!

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Szilvi!!

Most olvasom, hogy csütörtök-péntek...
szóval szorítok, hogy akkor ne, inkább szerdán vagy szombaton.
egyébként én is a szerdát próbálom kialkudni Melissánál

sheila

ui: nagyon szépek voltatok az esküvõn!!!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Bubu
Gratulálok a kislányotokhoz, szép méretekkel rendelkezik! Kép

Köszönöm lányok a tájékoztatást a 2000-es értékkel kapcsolatban, most legalább megnyugodtam, de akkor tényleg jó lesz lassítani a tempómon.

Kata
Semmi baj, hogy 8 sor után elfelejted hogy kinek írtál már és kinek írsz még 1x Kép Kép Ebben az állapotban el lehet nézni az ilyet. Mi sem vagyunk különbek.
Várom este a válaszod. Ill. már este van.... de azért várok! Kép

Legyetek jók (ha tudtok)
Forti (24+3)

Kép
Kép
forti

Dojika!
Mail ment!

Csipkebogyó!
Sajnálom, hogy sorstársak vagytok Edinával... Kép

Forti!
Mail ment!

Bubu és Bubu apuka!

Hatalmas gratula!!!!! KépKépKépKép
Hát ezért nem jelentkezett Bubu... KépKépKép

Lella!
Köszi, hogy izgulsz értünk!! Kép

Gitta!
Nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi gond!!!!!!!!
Jelentkezz azonnal légyszi ha tudsz!!!!!

Sheila!
Kicsit már emésztettem Kép, megyek mailt írni! Kép

Kata és Dóri (35.)

KépKép

KépKép
kata007

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?