Sziasztok!
Tegnap du. nem volt Babanetem. Nektek igen?
Manókám tegnap délután akkorát aludt, mint még sosem, aztán este fél 8-kor elaludt, 10-ig 2* felébredt, de aztán csak 3-kor és végül fél 8-kor. Végre aludt egy jót. Viszont hajnalban megint 37,9 volt a hője, kapott Panadolt, gyorsan lement. Reggel semmi nem volt. Remélem megúsztuk
Most is alszik.
Seriff,
50 g hiányzik a duplázáshoz, úgyhogy sztem megduplázta. Én különösebben nem aggódok a nem hízás miatt, mert sztem a nemalvástól és a forgás elkezdésétől volt, de azért jó lenne, ha újra hízna
Ha nem ízlik neki a kajcsi én biztos nem fogom erőltetni. Ha kéri kéri, ha nem, nem.
Tegnap Robi mondta, h "azt hiszem jobb lesz, ha Karácsonykor a szüleim jönnek"
Úgy látszik rájött, h nem lehet, szabad így kitolni Leonával. Sztem beteg is azért lett, mert abban a nagy szélben sírt. Haladunk, haladunk, lassan-lassan majdcsak belejövünk az apásdiba is
Eszméletlen, miket produkál Hanci!!!Tényleg veheted neki a cipőt
Miért evés után szoptatod? Én szoptatás után etetném. Vagyis nem feltételes, hanem szopi után fogom etetni. Így írják mindenhol, nem?
Erszényes,
próbálj zöldségnapot tartani. Főtt krumpli, répa...Sokkal könnyebb. Nekem legalábbis könnyebb volt, mint a gyümölcsnap.
Lili,
akkor nektek is bejött a pihiszék
Jó kis találmány.
Fejfájás?
Bea,
Én viszem Wc-re Leonát is a pihenőszékében. Legalább szokja a dolgot, hátha holnap már szobatiszta lesz
Leona még csak most fogja kezdeni a kóstolgatást, még nem adhatok neki olajat meg husit. De azt hiszem, az lesz a legegyszerűbb, h amikor Robi itthon van, akkor csinálok egy nagyobb adagot és lefagyasztom. Így csak elő kell venni és felmelegíteni, tejjel összeturmixolni sé kész. De köszi a tanácsot, 2-3 hónap múlva már bizti én is így fogom csinálni. Ja, és fog még a láthatáron sincs.
Lilla nagyon szépen ül és manipulál (hülye gyógytornász nem is tud már máshogy emberekre nézni?). Szóval szépek és ügyesek vagytok.
Az meg nem baj, ha Zsolt fiúsan neveli, mert Bea úgyis nőt farag belőle
Roz,
ha Nanáéknak vas. nem jó, nem tarthatjuk szombaton? Vagy az másnak nem jó?
Tym, használj jódozott sót és az elég lesz. Nekem az endokrinológus azt mondta, nem kell külön jódot szedni, nem annyira jódhiányos ez a terület.
Mrege,
küldd el e-mailben a képet és felteszem ide
Mino,
van már neted? Jól vagytok?
Kisbagoly!!!!!!!
Bántja a szemem ez a hangnem!!! Itt ez nem szokás!