Új privát üzeneted érkezett!

Nekem azt mondta a védőnénim, hogy most menjek. Többiek is a 26.hétre szavaztak. Lehet, hogy a jövő héten megyek, köztes megoldásként Kép
SZTK Piaristák tere.
Seriff! Nem hívtam fel. Így is el van havazva szegény. Nem hiszem, hogy most nagy jelentősége lenne az időpontnak.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Ezt még tegnap este írtam, de akkor nem lehetett elküldeni.

Sziasztok!

Roz!
Köszönjük az invitálást. Valószínűleg élünk is vele. Sokan leszünk?

Syg!
Kicsinek tényleg nem tart sokból megfőzni a kaját. Olivaolajon megpárolod a dolgogat, aztán bedobod a turmixba (kis husit rakj beleKép) és már kész is. Csak közben ne ülj le babanetezni, mert félő, hogy odég nálad is a kaja. Lilla már tegnap durvára darált kaját kapott, és a két kis csöpp fogával olyan aranyosan majszolta, hogy csuda, és nagyon tetszett neki.

Síelés jó móka lehet, de Mi sajnos még korizni sem tudunk, nemhogy csúszkálni a lejtőn.Kép

Sam!
Sikerült már venni barbikat? A tescoban volt Barbie hintóval 7996 Ft-ért. Játékboltba Én is így viselkedek. Mindent végignyomkodok,megnézek, és Andrissal (Minopapa) holnap megbeszéljük, hogy Õ vesz majd darut és Én meg majd járok át hozzá dolgozni Kép

Lilla este szépen aludt. Reggel nyolcig nyomta a szunyát. Mondjuk 5,30-kor át kellett hozni a nagyágyba. Ma nagyon kis mosolygós volt, de az még mindig nem tetszik neki, ha az ember kimegy mondjuk WC-re és Õ a szobában marad egy percre. AAkkor jön a földindulás,égzengés Kép Ma próbáltuk mászni tanítani. A békázás már elég jól megy neki, de inkább forogva szeret eljutni egyik helyről a másikra. Kép

Jó éjt!

Kép

KépKép
KépKép
sbea

sziazstok Kép

mt szóltok a hóhoz Kép Kép megyünk szánkózni hu-hu
csajok nagyon várják már meg én is Kép

bea+zsolti
ogy mennyien leszünk még em tudom
ti szeritem syg.-ék mino (bár ő még semmit nem mondott Kép csak gondolom hogy jönnek ) kob.-ék cukker is mondta hogy jön meg mreg is meg lináék ha még egyben lesznek de mindekit várunk remmélem sokan leszünk Kép

na megyek mert adri probálgatja ákit kivenni az ágyból

Kép

Kép

Kép
roz23

Bea,csak nem matchboxozik Királylány? Keljfelmacija is van? Mi nem is használjuk ezt az asztalrészt még,mert egyenlőre csak akadályoz-engemKép!

Roz,itt már nem is esikKép.

Erszényes,Pille, nem itt előtte nem vesznek vért,mer azt nézik, h evés után egy órával ne legyen magas,vagyis 7.1 alatt legyen,de mindenképp 6.8 alatt,függetlenül attól,h előtte mennyi-de lehet,h a számok már nem ezek,csak én még így tanultam. És ha kóros az érték,majd akkor vizsgálódnak tovább. 1 zsemle+2 dl tej.

Syg, jobban vagytok? Remélem,h nem lett beteg LeoKép! Igen,kézben mentünk, h meg tudjam mutatni a havat, a havas bokrokat,sövényeketKép.

Na megyek,mert felébredt a Drága. Ja egy kép tegnapról,mostmár a járókában is sikerült telitalpon állni,miközben én felmostam.Kép

Kép
seriff

Na mi az erszényes? Már te se tudod, kinek mikor mit mondassz??? Nem is tudom, ki hitte eddig kiről, h a barátja, és ki világosította fel 2 hete, h ő nem is volt, miközben egy csomószor annak az ellenkezőjét állította, de persze már arra sem emlékszel, igaz? Amikor előtte meg mondtam, h ezt érzem, akkor meg én voltam a hülye.
A többiektől bocsánat.
kisbagoly

seriff itt sem sőt már olvad is Kép

mreg
tegnap kérdezetd hogy könnyebb 3. gyerek után hát em é is ugyanúgy vagyok depis sőt igazán enegem az keserít el sokszor hogy nap mint nap ugyanazt csinálom felkelek megtetek tisztába teszek csak nem egy hanem 3 gyereket megfőzők mosogatok pakolok takaritok és ezt minden nap ugyan igy csinélom mertminden nap ugy néz ki a ház mintha előtte napokban semmit nem csináltamvolna és a kánaán mikor egyszerre sirnak hogy akkor most kihez is menjek és nálunk apa aztán tényleg nem sokat segit csajokkal el van ő de az ő feladata ki is merül a játszásbanszóval nem egyszerűbb és hoyg még bonyulutabb legyen áki is ébred 2 szer éjjel edri mellett aki szintén ktszer ébred szóval em egyszerű egyáltalán de imádom őket és ezt tegnap sam mondta tök jl mikor ittvoltak hogy lehet hogy más 24 évessen joban néz ki mint ( nem karikás szeme nics elhízva és nem kócos ...) de fele olyan boldog mint én mertneki nem visz a gyereke oda egy rajzot hogy ezt ő rajzolta nyának vagy nem megy oda hogy mondja csak ugy hogy szertlek és ez mindetől többet ér
az okosodásra egyzser ezt én már itam csajoknak hogy én örülök míg kicsik mert ugye ahogy nől ugy "távolodik" tölen nem kell cici aztán már az sem kell hogy felvegyem aztán rögtön ott van 2-3 éves kor mikor már szinte teljessen őnállóak és mennyire fog neked ez a kórszak hiányozni hogy csak spontán szeresd semmi mást ne kelljen csinálnod vele csk ölelgetni szertngeti használd ki ezt az időt mert gyorsa eltelik Kép még egy 6 hónap aztán már kuszik mászik aztán feláll onnatól mg te csak akkor kellesz ha elesik vagy enni kér Kép attól kezdve sokkal éredkesseb az hogy fel lehet fedezni világot mintanya ölében ülni Kép

megyek mert jön anyós és még van egy két dolgom mielőtt jön

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff, Ezt az édes pofit!!!!!! Kép

jövök még

KépKép
KépKép
nana09

Nem megy ez a képmizéria!A francba,és Rege is felébredt!Pussz!
mrege

igen amit elfeljtettem Kép

nagyon édeesk csajok mint mindig Kép lilácska és hannci is Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

mrege
miért nem csinálsz egy albuot sokkal egyszerűbboda képe feltenni ide én sem tudom hogy lehet kicsinyiteni képet

Kép

Kép

Kép
roz23

magamra vettem,most egy kézzel tudok írni.ezért nincsenek nagybetűk,ha nem haragusztok.
Jól telt ez az éjszaka is.bár felkelt 5-kor val.leg a hasa miatt.ezt mindenéjjel ugyanekkor csinálja.amúgy a 3 órai etetés utan még mindig nyög.ma este megpróbálom,és adok neki homeobogyót.Vettem 2 félét is.Chamomillát,meg egy másikat,az most nem jut eszembe.
nagyon szeretnék már képet küldeni nektek,de tegnap nem lehetett,most meg kiderült,h.amit fel akartam tölteni az túl nagy.Ha lesz időm,kisilabizálom,h.lehet kicsinyíteni.
Tegnap végül zellerkrém levest főztem,erre Peti közölte,h.evett már.Ma reggel evett belőle,de nem ízlett neki.Úgyhogy jól sikerült!Egyébként tényleg felejthető,többször nem csinálok!
Kép
mrege

Roz!
Még nem tudom hogy kell,de ha bekötik a másik internetet,akkor jobban lesz időm kisilabizálni a dolgokat.Így nagyon lassú a feltöltés is(31,2Kbps-al teper ez a vacak).
Ami a sok gyereket illeti,mi 4-et szerettünk volna,de mostmár azért meggondolom,h.nekem találták-e ki.Azt hiszem nem vagyok hozzá elég önfeláldozó típus.Majd meglátjuk!
Megyek is,megpróbálom letenni a lányt a kezemből,és csinálni itthon vmi látványosat,mert nem bírom a rumlit,meg a koszt!Kép
(egész nagyra nyílnak az ujjaim,elérem egy kézzel is a Shiftet,ha akaromKép )Puszi
mrege

Sziasztok!

Most láttam hogy Lilláról is van "sztárfotó". Kép
Zsolti nem neveled te egy kicsit fiúsan kiskirálylányt?? Kép

Roz,
már tegnap is írtam, csak elszállt.Kép Nagyon köszönöm én is a meghívást és nagyon-nagyon mérges vagyok hogy megint nem tudok elmenni. Kép
Mi szinte minden vasárnap megyünk a mamiékhoz ebédelni, de ráadásul 4.-én egész délután kint leszünk, mivel oda aznap jön a Télapó. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Kedves Erszényes, Nana09, Seriff, Sygnum és a többiek!

Köszönöm a sok jó tanácsot! Végül is nem mentem vissza a következő héten a dokihoz, és a hüvelyi UH-ra is csak holnapután fogok elmenni, 10 hetesen. Én sem gondolom hogy hamarabb kellenne/kellett volna ezt megtennem.

Én is úgy tudom, hogy panasz esetén havonta elég dokihoz járni ellenőrzésre.

A Maternát azért javasolta, mert állítólag Kecskemét és környéke jódhiányos. Azóta utánanéztem a jódot gyógyvízből is lehet pótolni, nem kelle azért vitamint váltani. Maradok az Elevitnél, az eddig is bevált! A többi pedig úgy is kiderül a vérképből kell-e plusz vas vagy folsav!

Ha van eredményem írok ám!! Kép
tym

Szép napot Mindenkinek!

Bea, Seriff,
nagyon szépek a lányok! Lilla édes, ahogy autózik, Hanna meg ahogy áll.. Hát ez igen Kép

Syg,
mi lett Leoval? Éjszaka hogy telt? Milyen bogyót kaptatok?
A régi Kismamákban vannak olyan receptek, amiket a családi kajából lehet készíteni a babóknak, összegyűjtöttem, elvigyem Roziékhoz? Pl. tárkonyos krumplileves (tudom, nem főzöl levest, de ez szinte egytálétel Kép), ott van, hogy hány hós kortól lehet adni Nekik. Nagyon jók, én egy hétre előre megtervezem, bevásárolok, így noncs kapkodás a főzés miatt. Na?

Roz,
tegnap elővettük a szánkót, Kamilla kikövetelte, hogy a délutánra elolvadt havon szánkózzanak Apával Kép
Lassan kezdődik az advent, elő az adventi naptárral, a héten már mézeskalácsot is sütök, lakást díszítek.

Nana,
sajnáljuk, hogy megint nem találkozunk Kép

Cukkermáz,
az IKEÁ-ba mi is csak egy gardróblámpáért mentünk, egyébként a kiegészítőik tényleg nagyon jók, és ált. jó az áruk.

Mindenkinek puszi, szép napot!

Kép

Kép
kobudo

tym

a jódot ugy is tudod pótolni hogy jodicium nevű ásványvizet iszod az is nagyon jó én most azt fogok venni csajoknak idáig szentkirályit ittuk de állitólagaz sem jó ha egy fajta ásvényvizet sokáig iszol ugyhogy most váltunk Kép nekem azért is jó ez a jodicium mert pajzsmirigyemmel van gong és állítólag ez erre is jó ezt babpatikában olvastam vagy babamagazinban már nem is tudom
ja és igen én is igy tudom hogy havi vizsgálat van Kép

ma csinálgatom lassan télapói karácsonyi díszitéseket a lakásban Kép remélem siekrül szép alkotni idén Kép

nana
nagyon sajnálom hogy nem tudtok jönni Kép soha nem találunk olyan időpontot ami mindenkiek jó Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

kob
látom nem csak egyszerre irunk de egyrugóra jár az agyunk is Képlakás diszités ügyben Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Ez a kis Tökmag nem csippantja a hideget,pedig beöltöztettem rendesen, aztán odafelé még nem is volt gond,de visszafelé már volt szirénaKép, de nem vehettem ki a babakocsiból,mert így is majdnem elcsúsztam én, hát még Vele együtt, na szép lett volna ott kiterülveKép!

Kob,melyik Kismamában vannak a receptek?KösziKép!

Kép
seriff

Sziasztok!

Csodásan indult ez a reggel! Nagypelyhes hóesés!! Kép Gyönyörű! Csak sajna elolvad. Kép
1 óra alatt értünk be a munkahelyre és párszor csak úgy magától csúszott a kocsi...hála az égnek azért sikerült megállni ha kellett. Kép

Bea, Seriff gyönyörűek a babók! Kép

Mrege:
Roz nekem is tanácsolta az albumot és bejött, itt én sem tudtam megoldani a fényképek felrakását.
Amúgy nekünk állítani kellet a digit fényképezőgép felbontásán is.

Roz: szerintem te született anyatípus vagy! Le a kalappal! Kép Én úgy érzem nem tudnék 3 gyereket nevelni. lehet hogy azért mert még most várom az elsőt de be vagyok kicsit rezelve már most is én is hogy mi lesz. Meg nagyon kíváncsi vagyok, hogy a párom milyen lesz az új szerepben. Mondjuk már most is olyan figyelmes meg megcsinál olyan dolgokat is a házban néha-néha amit eddig nem. Kép
Aztán majd meglátjuk.

Tym: nekem is javasolta a védőnő, hogyha elfogy az Elevitem akkor én is a Maternát szedjem mert jód is van benne. Úgyhogy szerintem jobban is jársz ha elejétől fogva azt eszed. Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Tegnap du. nem volt Babanetem. Nektek igen?

Manókám tegnap délután akkorát aludt, mint még sosem, aztán este fél 8-kor elaludt, 10-ig 2* felébredt, de aztán csak 3-kor és végül fél 8-kor. Végre aludt egy jót. Viszont hajnalban megint 37,9 volt a hője, kapott Panadolt, gyorsan lement. Reggel semmi nem volt. Remélem megúsztukKép
Most is alszik.

Seriff,
50 g hiányzik a duplázáshoz, úgyhogy sztem megduplázta. Én különösebben nem aggódok a nem hízás miatt, mert sztem a nemalvástól és a forgás elkezdésétől volt, de azért jó lenne, ha újra híznaKép
Ha nem ízlik neki a kajcsi én biztos nem fogom erőltetni. Ha kéri kéri, ha nem, nem.
Tegnap Robi mondta, h "azt hiszem jobb lesz, ha Karácsonykor a szüleim jönnek"KépKép Úgy látszik rájött, h nem lehet, szabad így kitolni Leonával. Sztem beteg is azért lett, mert abban a nagy szélben sírt. Haladunk, haladunk, lassan-lassan majdcsak belejövünk az apásdiba isKép
Eszméletlen, miket produkál Hanci!!!Tényleg veheted neki a cipőtKép
Miért evés után szoptatod? Én szoptatás után etetném. Vagyis nem feltételes, hanem szopi után fogom etetni. Így írják mindenhol, nem?

Erszényes,
próbálj zöldségnapot tartani. Főtt krumpli, répa...Sokkal könnyebb. Nekem legalábbis könnyebb volt, mint a gyümölcsnap.

Lili,
akkor nektek is bejött a pihiszékKép Jó kis találmány.
Fejfájás?

Bea,
Én viszem Wc-re Leonát is a pihenőszékében. Legalább szokja a dolgot, hátha holnap már szobatiszta leszKép
Leona még csak most fogja kezdeni a kóstolgatást, még nem adhatok neki olajat meg husit. De azt hiszem, az lesz a legegyszerűbb, h amikor Robi itthon van, akkor csinálok egy nagyobb adagot és lefagyasztom. Így csak elő kell venni és felmelegíteni, tejjel összeturmixolni sé kész. De köszi a tanácsot, 2-3 hónap múlva már bizti én is így fogom csinálni. Ja, és fog még a láthatáron sincs.
Lilla nagyon szépen ül és manipulál (hülye gyógytornász nem is tud már máshogy emberekre nézni?). Szóval szépek és ügyesek vagytok.

Az meg nem baj, ha Zsolt fiúsan neveli, mert Bea úgyis nőt farag belőleKép

Roz,
ha Nanáéknak vas. nem jó, nem tarthatjuk szombaton? Vagy az másnak nem jó?

Tym, használj jódozott sót és az elég lesz. Nekem az endokrinológus azt mondta, nem kell külön jódot szedni, nem annyira jódhiányos ez a terület.

Mrege,
küldd el e-mailben a képet és felteszem ideKép

Mino,
van már neted? Jól vagytok?

Kisbagoly!!!!!!!
Bántja a szemem ez a hangnem!!! Itt ez nem szokás!

Kép
sygnum

Igen , már én is írni akartam. Kisbagoly témával kapcsolatban teljesen egyettértek Syg-vel!

Nem a megfelelő helyet találtad meg...Kép

KépKép
KépKép
nana09

Miattam azért ne rakjátok át szombatra, mert itt a karácsonyi bevásárlás miatt az is bizonytalan. Aztán meg ölne a lelkifurdalás hogy miattam kellett átszervezni. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Kobudo,
köszi, Kismamák nekem is megvannak. Igaz, csak az utóbbi 2 év, de azt hiszem, az is elég leszKép

Roz,
Kob,
úgy szeretném én is díszítgetni a lakást! Majd meglátjuk, Manó engedi-eKép

Seriff,
vigyázz a hidegben szirénázással, sztem Leonának az tett be!

Most csak 1 órásra sikerült az alvás, de nem baj. Csak az, h én itt leragadtam és nem csináltam semmit közben.
Bea, megfogadom a tanácsod, főzés közben kikapcsollak titeketKép

Kép
sygnum

Most jut eszembe, nincs is előkénk

Kép
sygnum

Syg, ha veszel előkét... TÉPÕZÁRASat vegyél, drágább, de sokkal praktikusabb, mint éhes baba nyakába szenvedni a kötözgetéssel. Ja és általában azok nagyobbak is.

KépKép
KépKép
nana09

nekm szerintem teljessen mindegy melyik nap jöttök beszéljétek meg csak szóljatok nekem is Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

előke mi nem használunk mert áki olyan szépen eszik hogy soha egy szem sem esik mellé Kép adri is ugyaniylen ksi ugyi volt mára sajna elfelejttete és szerintem is jobba tépőzáras már csak az ért is mert nekem a megkötöset soha nem sikerül uyg megkötni hogy jó legyen netúl szoros ne túl tág meg mire megkötöm..... áh de utálom

erszényes
barátok miatt ne aggódj lesznek ujjak és jobbak Kép pl mi Kép ( csak ugy szerényen Kép )

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Syg
Köszönöm az esti segítséget! Már nem fáj a torkom (1 éjjel alatt elmúlt, csak tüsszögök, folyik az orrom..)Kép
Bálint gyakrabban tüsszög, de a hőemelkedései stagnálnak, ma már az sem volt.Kép
Netem tegnap du. volt, de a babanet társalgóból össz-vissz 2 topic látszott! Kép

Kob
Írtam neked itt, fuss vissza a szemeddel kérlek, asszem vasárnaphoz.. Citromailes kérdés volt, meg hogy Ti akartok jönni, vagy mi menjünk? De ha nem javulnék, vagy megállna a javulás, szerintem semmiképp ne találkozzunk! Valszeg azért már csütörtökre eltűnik ez a kis nátha..Kép
HAngom az szép mély lett.. Kép Kép
JA! Azt még nem is írtam, hogy Bálint 3 napja forog! Tegnap este fürdés után mezítelenül a hasrafordulás után még a kezét is kihúzta maga alól!Kép Kép Kép
Oldalra fordul, úgy nézegeti a játszószőnyegen a játékait, aztán ollózik a lábával, és átfordul hasra. HA a kezei közelébe rakom a játékot, akkor szépen megfogja, és még a szájához is húzza!
Már 2 napja csinálta az átfordulásokat, mire leesett! Kép Kép Kép
Apa csak tegnap este látta, mert nem akartam megmondani, azt szerettem volna, ha spontán, őelőtte mutatja meg Bálint, hogy milyen ügyi! Kép
Egyszercsak megszólalt apa: "Na, ni, na ne...Hasra fordult! Sőt, pörög a gyerek!"
Nagyon örült! Kép Kép

SbeZsolti:Végre egy kép Lillácska Királylányról! (én is az autókat szerettem kis koromban. Jó pár évig kunyiztam az egyik mamámnak, míg végre egy húsvétkor autót tojt a nyuszi! Kép Kép Kép )

Mrege
Tegnap elvoltam, aztán meg nem működött a babanet, így csak most olvadstalak! Gondolom, már rájöttél, nem kerül pénzbe a szolgáltatásbemérése! Kép A talit picit halasztanunk kell, mert csütörtökig tuti programjaink vannak. Tegnap volt Kállai Tündi. Hozott receptet, és kérdezte hogy; "az Erika hogy van! Javult-e már egy kicsit??"
Aggódott érted nagyon!
Én meg közöltem a tényeket, hogy a javulás utjára léptél, de nagyon!! Kép Kép
MAjd később még jövök..
Ser
Áhh... Már nem is mondok Hancira semmit! (RF-t köszi, erre gondoltam..)
Lilke, Roz
Millió puszi Nektek! dec 4-én számíthattok RÁNK! Apa, anya kisgyerek! Kép Kép
(REA= rumatoid artritis) (A dokik azt mondják tuti van nekem olyan is, de most megyek vérvételre, és a reuma foktort is leveszik. Gyógyszereket nem szedek, míg szoptatok! Marad a hómeő..Legalább nem romlott.)
Ha valakit kihagytam, ezer bocs!
Mindenkinek PUSSZANCS!!!
Noé

KépKép
mino

És alszunk napközben! Ilyen sem volt az utóbbi hónapokban! Tegnap a pihenőszékben, amikor itt volt a védőnő, most meg bealudt a kiságyban, pedig csak a teendőim miatt tettem be, kicsit nyöszörgött, és most alszik.. Hát megáll az eszem! Kép

KépKép
mino

Most jöttem, vagyis menekültem a fogorvosrtól! Injekciót akart beadni és meg otthagytam, persze illedelmesen. Szegény először nem értette miért nem engedem aztán felvilágosítottam, hogy 2 hónapja 50 percig öntudatlan állapotban voltam egy másik fogdokinál mert beadta az érzéstelenítőt. Kép

Syg: köszi a tanácsot zöldségnappal kapcsolatban! eszembe se jutott de kipróbálom. Tényleg jobban hangzik mint a gyümik, meg nem csinál annyi savat. grrr...
Amúgy most néztem a profilodban a gyönyörű sztárfotót! Kép

KépKép
erszényes

Mino,
bocsi, tényleg, olvastam a kérdést, sőt írni is akartam Kép
Citromail: a dög még mindig nem működik, de kicseleztem. A citromailen átrányítottam a leveleimet egy freemailes címre, így az MS Outlook már tudja fogadni. Még nem látom pontosan, mi a baj, de nem szeretem a honlapon fogadni a leveleket, így marad ez a megoldás.
A csütörtökkel kapcsolatban: bármelyik megoldás jó, du. 2-re megyünk tanácsadásra, az az egyetlen programunk. Menjünk most mi? Persze ha gyógyulgatsz!
Puszi Bálintnak az átfordulásért! Hasról hátra megy már?

Seriff,
ezek 2002 óta gyűjtögetett Kismamák, kivágtam a recepteket, benne vannak egy dossziéban.

Megyek, tanulok Kép

Kép

Kép
kobudo

Mino,
de jó, h jobban vagy! Orrfolyásra Coryzalia esetleg.
Bálint nagyon ügyesKépAlszik is, forog isKép
Remélem ő sem lesz rosszabbul!
REA-t én kérdeztem (pont én), de az nálunk RA v PCP. Jó lenne, ha nem lenne még az is, mert az szteroid nélkül nehéz lesz, bár most próbálgatnak vmi újat az ORFIban. Vmi biológiai akármi, szóval nem olyan drasztikus, mint a szteroid.

Kép
sygnum

Kob,
jó tanulást! Jó 5let, én is ki fogom vágni a recepteketKép

Olyan jó, h mindig van vkinek vmi jó ötleteKép

Tényleg, te hogy csináltad az etetést? Előbb szopi, aztán kajcsi v fordítva?
Meg Többiek is! Ti hogy csináltátok, csináljátok?

Kép
sygnum

Lányok rendeltetek ti már valamit Ottóból? Mert most a koleganőm kapott egy katalógust és olyan jónak tűnnek benne a dolgok, meg van benne bébi pulcsi is 56-os mérettől (1500 Ft/db), de nem tudom megéri-e, jó minőség-e?

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Csak egy reszet tudtam visszaolvasni az irtaknak...
4. napja nyuglodik a lanyom, szinte mar ketsegbeejto.Kép Sehogy sem jo neki, allandoan sir vagy nyoszorog, a kezemben is nehezen nyugszik meg, eddig csak a cici volt nyero. Az ejszakank is rossz volt, fel tizkor aludt el es fel kettotol orankent, masfel orankent kelt, fel het utan mar nem is aludt vissza.Kép Ugy sajnalom, es szomoru vagyok, hogy nem tudok hatekonyan segiteni neki. Fogalmam sincs mi lehet vele, az tuti, hogy nem hasfajas...elvileg holnap oltasKép, de legalabb megnezi alaposan a doktorneni.
Most alszik.

A lanykak gyonyorusegesek,
mi mindenre ki lehet hasznalni az etetot!Kép
milyen ugyes lanykad van Seriff! Probal mar lepegetni is?

Roz, le a kalappal elotted, hogy ilyen fiatalon harom gyerek anyukaja vagy! Nagyon tetszik a hozzaallasod, latszik, hogy imadod a gyerekeidet! Mi is tobb gyereket tervezunk, de az elmult napok utan mar kevesbe vagyok lelkes. Az biztos, hogy jo lenne legalabb harom ev korkulonbseg, mert maskepp nem birnam.

Itt is esik a ho, de elolvad. Meg jo, hogy tegnap apat elszalajsztottam esovedoert! Annyira rendes volt, en csak benat talaltam a kozeli bababoltban, Kmetrol hazafele (lent volt munkaugyben) beugrott a Megatoysba, de ott nem volt, vegul a varos masik felebe kellett kimennie, de szo nelkul tette.

En is ugy varom a karacsonyt, mezeskalacssutest, lakasdiszitest!Kép Csak azt nem tudom, hova kerul a karacsonyfa, mert a bababutorok miatt atrendezodott a lakas es nincs olyan hely, ahol ne lenne utban. Lehet, hogy le kell logatni a plafonrol?Kép

Na megyek, kihasznalom az idot, mig Kati alszik... kitergetek, ugy is lejart a mosogep.
Majd meg probalok jonni.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sygnum,
igen, mindig szopi után adtam Kamillának kajcsit, hozzátáplálás inkább, mint elválasztás Kép

Dora,
most láttam, hogy van ám plafonról lelógatott fenyőfa! Kép Asztalra sem tudjátok rakni? Lehet, hogy Kati a havazást érzi, azért ilyen nyűgi?

Kép

Kép
kobudo

Erszényes,

Rendelj nyugodtan az Ottóból, jó minőségűek az áruk, és szerintem nem is drága. Mi is szoktunk anyósommal. Azonban ne neten keresztül, mert azt néha meg se kapják. Legjobb, ha felhívod őket, így azt is tudják ellenőrizni van-e a kívánt termékből készleten. Ha nincs sokat kell várni rá. Igaz előre nem kell kifizetni. Érdemes több dolgot (min.kettőt) Kép rendelni a postaköltség miatt.

Ami a Metarnát illeti, még nem tudom,(mindenki annyi félét mond) majd megvárom a vérképem, addig is Elevit. Lehet, hogy csak gyógyvízben fogom fogyasztani, ahogy Roz23 ajánlotta, attól biztos nem fogok nagyon meghízni sem.

Te mit tapasztaltál a Materna szedése alatt? Vagy még nem kezdet el a szedését?
tym

Be vagyok tojvaKép Leonának megy föl a láza. Reggel még 36,5 , fél 12-kor 37,3 , 12-kor meg már csak azt éreztem, h melegebb, most meg elaludt, de beszél, nyöszörög álmában és rázza a hidegKép
Kapott Panadolt fél órája, remélem hatni fog. Szegénykém, úgy sajnálom. Tudtam, h nem kellene elmenni Szszállásra. Persze papa köhögött (hozzáteszem napok óta), dédi is beteg, de nem mondták volna, nehogy már ne menjünk.
Jöjjön csak haza Robi! Bár lehet, h jobb ha nem bántom, nyilván épp elég az neki is, h Leo beteg.
Csak ne félnék annyira a láztól. Inkább nekem lenne!

Kép
sygnum

csak beleolvastam:
roz olyan gyönyörű amit írtál, hogy addig babusgassuk amíg hagyják magukat
nagyon igaz

KépKép
KépKép
bepa77

Syg,
ne okold magad!! Ezt én is mindig végigcsinálom, de csak rosszabb lesz, hidd el! Te is tudod, hogy úgy is elkaphat valamit, hogy nincs is beteg ember a közelben! Most, amikor Emese lebetegedett, napokig tiszta rosszul voltam, hogy miért??! Amikor belenyugodtam, hogy látta a doki, kezelik, már sokkal jobb volt!
Ha megnyugtat, mutasd meg a doktornőnek!

Kép

Kép
kobudo

Syg, Kob, tudom én is, h hozzátáplálás és előbb tejcsi utána kaja, na de ez nálunk nem jött be, úgy ugyanis nem kellett semennyi semmiből, és az előzmények (mondjuk így családi nyomás) ismeretében vmit ki kellett találni,és így sincs elválasztva,mert uannyiszor szopizik,mint előtte,csak így engem is békén hagynakKép....

Mino,nagyon ügyes Bálcsi, h forog és hogy alszik is nappal!

Syg,remélem,nincs komoly baj!Robit sztem ne bántsd,sztem elgondolkodik Õ magától is ezen...

Erszényes, Otto jó,csak néha a színek nem azok a színek,mint a képenKép.Szegény Apukám, hányszor vitte vissza a postára az árut,amit Anyával rendeltünk...

Kép
seriff

Seriff,
bocsi, tudod, hogy nem kioktatásból írtamKép Kép Egyébként így Hanna mennyit eszik? Utána mindg szopizik is?

Kép

Kép
kobudo

Syg: jobbulást Leonának. Kép Szegény, a piciket sokkal jobban megviseli az ilyesmi. Kép

Tym, Seriff kösz a tanácsot Ottóval kapcsolatban, akkor rendelek aztán legfeljebb posta lesz belőle Kép
A Maternát még nem szedtem mert még 2 szem Elevitem van, viszont én az Elevitet csak 2 naponta szedtem, aztán áttértem a minden nap 1-re és akkor hirtelen rám ugrott 3 hét alatt 3 kg. Úgyhogy most megint visszaálltam a másnaponta szedésre. Mellette én nagyon sok gyümit meg mindenfélét eszem. remélem így is elég a vitamin.
Párom ma nézte meg a Jodicumot hogy lehet e kapni a Metróban de nem. Megnéztem a neten, azt írták ezeken a helyeken lehet kapni: Kaiser's, Spar, (csak a Kecskemétieket írtam ide) Kép

Ez most magyartalan lesz: lányok nem tudtok olyan illóolajat vagy cseppet amit a radiátorra szerelt párologtatóba lehet tenni a vízbe és könnyíti a légzést, mert esténként kicsit légszomjam van, főleg ha rosszul fordulok.

KépKép
erszényes

Hali!

Álljunk meg egy percre!!!! A kisautót Bea kívánságára vettük Kép

Kob!
receptek nekünk is kellenének.

Most rohanunk tornára, utána Minoékhoz, de előtte még a baumaxba is.

KépKép
KépKép
sbea

Zsolti,

gondoltuk, hogy Te veszed Neki a Barbie-t Kép Kép

A recepteket akkor viszem a kebatra, Roziékhoz! Jó tornázást!

Kép

Kép
kobudo

Kob,persze,h tudom, és nem is azért írtamKép. Mennnyit eszik? Reggel csak tejcsi,tízórai-ami ált 11-fél12 fél banán+1 kisebb körte vagy alma egyben,utána szopi, ebédre-ált. 2-fél3 zöldséget próbálok 0 sikerrel(répa,krumpli, sütőtök és ezek keveréke) és persze tejcsi, uzsi uaz,mint tízórai, este gabonapelyhek A-Zig 2 ek,+ 1 alma vagy körte belerszelve+tejcsi, fürdés után csak tejcsi, hajnalban 1vagy 2x csak tejcsi. És ha napközben nem megy ringatással az alvás,akkor is tejcsi. Szóval még legalább 7szopi van.Nem mondom,h mind hosszú tízpercekig tart,mert van,amikor 2perc alatt elintézi,nyilván csak szomjasKép.

Erszényes,az Alföld aljában megpróbálhatod az illóolajat,ott a bejáratól jobbraKép.És emeld meg a párnádat!Kép

Kép
seriff

Erszényes mi citromolajat használunk ilyen esetben. Nekünk ezt még a gyerekorvos is ajánlotta. Nem akarlak rémisztgetni, de nekem a terhesség előre haladtával egyre-jobban bedugult az orrom. Aztán amikor a szülés elött 1-2 nappal már bent feküdtem a korházban, már azt hittem megörülök annyira be volt dugulva, bébi orrcsepet használtam. Kép Aztán megszültem...és amikor felvittek a szobámba az volt az első...szóval észrevettem hogy teljesen kidugult az orrom. Kép Nem semmi ez a terhesség dolog!!! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Syg,
Leo hogy van???

KépKép
KépKép
nana09

nem tudtalak olvasni du bennetket mert anyós még miidg itt van

syg
csak annyi ne okold magad meg robit se sajnálom pici leot de ne aggódj gyorsan meggyógyul majd ne aggódj és ne IDEGESKEDJ csak nyugi tudom mondani könnyi de minden rendben lesz ők olyan gyorsan gygyulnak Kép

már majdnem kész vagyok lakással ugy tetszik csajokak előkerült egy vagon gyertya meg miki ugy imádják őket niki itt örvendezik minden ujabb darabnak

jaj még valami

kob

a kód nem muödik de az egész smart draw meg van a 7.-es ez a legujjabb majd megccsinálja neked tibor Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?