Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Örülök,hogy jó ötletnek tarjátok a találkát.
Nadine!Az AFP miatt szerintem sem kell aggódni.Nagyon kicsi az esély,hogy esetleg nem jó,de akkor sem kell a legrosszabra gondolni.Bár én amíg meg nem jött hülyére aggódtam magam.Persze feleslegesen.Úgyhogy ne is foglalkozz vele.A picurt pedig biztos nemsokára érezni fogod.Először alig-alig aztán pedig egyre jobban fog rugdosni.Csodálatos érzés lesz.A derékfájás valószínű az idő elteltével még fokozódni fog.Minnél nagyobb a súly annál nagyobb lesz a teher a derekadnak.De azért kitartás.

Nercsi!Én is gratulálok a kiskányhoz.Én minden áron azt szerettem volna,de a kis kukacost sem bánom.Sőt!!!!!!!Majd a második lány lesz.Szóval gratula.A turkáló nagyon jó dolog.Van aki be sem menne,de szerintem nincs benne semmi.Olykor még jobb rucik vannak mint a boltba és nem is látszik rajta,hogy használva lett volna.Cipőből mindenképp csak újat szabad venni.

Most mennem kell,mert mindjárt alszik a picur.

Sziasztok Gabó
Vendég

Nercsi,
amikor megállapították a terhességet, és kérdezték az uccsó mensi időpontját, én július 14-et mondtam, hisz akkor volt. De a papírra, már 15-e került. Szóval az én olvasatomban április 20., nekik 21. Passz. Majd meglátjuk! Kép Egyszer kiderül, kinek volt igaza! Kép
Az Uh-t én is várom, de még nem tuti, hogy úgy fordul a drága! Ha szégyenlős... Meglátjuk.
Igen, a Berkeshez járok. Bár a legutóbbi t.gondozáson ő sem volt, hanem valami más doki. Még soha nem láttam, de még a folyosón se, a negyediken. Valmi fiatal. Gőzöm nincs. A pecséten rajt van a neve, majd megnézem.
És ezek szerint a ruhákról, lábbelikről ugyanúgy gondolkodunk mindhárman! Ez jó. Kép
Bekukkantok majd valamikor én is azokba az üzletekbe, kíváncsi vagyok.
A kezedet megkérdezni felejtetted el, vagy azért feledkeztél meg róla, mert nem is zsibbadt már? Mondjuk ez lenne a jobbik eset! Kép

Gabó,
most már nyugi van az AFP miatt, ha postaládába jött volna a "behívóm" Kép, annak már meg kellett volna érkezni. Így remélem már csak a t.gondozóban fogom megkapni!

Jaj, ma vacsira melegszendvicset ettem, isteni finom és ropogós volt! Nem érdekelnek a kilók, ezt kívántam, és nagyon jól esett! Punktum! Kép

Csináltam fotóalbumot, ha van kedvetek, nézzétek meg.
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7698

Néha majd frissítem, most még csak ezek vannak! Kép
Sziasztok, jó éjt!

Nadine

nadine81

Sziasztok, jó reggelt!
Na mit szóltok, itt a tél! Tegnap este havazott...brrrr....
Nadine! Már szerintem se aggódj az Afp miatt, tuti nem kapsz már levelet.
Úgy látszik neked a nyuszi hozza majd a Babókádat! Kép Legalábbis úgy tudom az körül lesz, a szüleim szülinapja miatt néztem már meg a naptárat. De azért nem tojásból fog ám kikelni! Kép Kép
Megnéztem a képeket, nagyon szépek voltatok. Mikor volt a nagy nap? És hol? A Baba meg tündéri. A második képe főleg. Ilyenkor még tiszta babszemjankók. Ezek a 12.heti képek?
Az első uh.-nál még egyben van a monitoron mindene, úgy értem minden látszik egy képen, a 20. hetin már elvesztettem a fonalat, hogy mi micsoda, a 30. hetinél meg már csak a fejét meg a gerincét ismertem fel. A dokinak kellett kommentálni hogy épp mit látunk a monitoron.
Viszel videokazit? Az uh.-ot is a Berkes csinálja? Nekem a Tiboldi csinálta. Egy csajszi megkérdezte a asszisztensnőt készítenek e felvételt, de a Tiboldi állítólag elvből nem csinál ilyet.Kép Hogy milyen elv alapján azt ne kérdezd...
Azért nem mondtam a kezemet mert a terhesgondozáson nem ő volt, a másik doki csak annyit mondott, ha jobban érzem menjek vissza. Dec. 9-re hívott vissza, most azon gondolkodom elmegyek a Tiboldihoz magánrendelésre, nem akarok addig várni. Nehogy nekem itt még lebénuljon a kezem....Kép (vicc volt)
Meg jó lenne a szülést is lassan megbeszélni vele.

A melegszenyóról jut eszembe. Híztál már? Én már 10kg-nál járok. Hozzá kell tenn mindg vékony voltam, és most se érzem hogy bármely alkatrészem a pocimon kívül megnőtt volna. Csak azért írom ezt, mert a védőnőm mindig sokallja, és felsorol egy csomó mindent mit ne egyek. Persze a legjobb kajákat,át éeg nem fogom sanyargatni magam, azt eszem ami jólesik. Kép

Gabó! Te hogy voltál kilóilag? Köszi a gratulát a kiscsajhoz Kép Kép
Eddig én is úgy gondoltam fiam lesz, de mégsem azt akarta odafönn a Jóisten. De Teljesen mindegy. a lényeg, hogy egézséges legyen. És már úgy imádom....ahogy rugdos a hasamba,és mindig máshol bukkan fel. Édesem Kép

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szió!

Nercsi,
tegnap havazott?? Úristen, akkor nagyon messzi van tőlünk Sopron! Kép Itt Hegykőn hó azért még nem esett.
Tényleg kb. húsvétkor lesz a nagy nap, és az is igaz, hogy nem a tojásban fogom megtalálni! Kép Bár az egyszerűbb lenne, az igaz... Kép De hát mi nők azért (is) vagyunk, hogy szüljünk. Ez a világ egyik (ha nem a legnagyobb) dolga. Csak ne fájna annyira! Kép Mindegy, lesz, ami lesz, ennyit mindenki kibír. Kép
Az esküvő 2004. július 17-én volt. A polgári Fertődön, a templomi Hegykőn. Azért akartuk Fertődön, mert ott van normális házasságkötő terem, ahova az egész társaság befért. Itt Hegykőn csak egy kisterem van a polg.mest.hiv. épületében, de oda csak max. 20-an fértünk volna be. És én azt nem akartam, hogy a násznép nagy része kint toporogjon.
A fotózás is Fertődön volt, a kastély parkjában. Innen a környékről majdnem mindenki oda megy. Vagy Nagycenkre.
És amiatt, hogy különböző helyszínen volt a két "igen" kimondása, autóztunk is eleget. Mármint nem hosszan, csak oda-vissza. Először is párom eljött értem. Igaz fél éve már együtt éltünk, de ugye a nagy nap előtti éjszakát külön kell tölteni! Meg hát úgy az igazi, hogy jön értem. Kép
Szóval megérkezett Hegykőre. Indulás fényképezésre Fertődre. Amikor ott végeztünk, vissza Hegykőre a házunkhoz, mert ugye az ott gyülekező násznépet illik fogadni az ifjú párnak! Kép Amikor ez megvolt, irány újra Fertőd, mert ugye a polgári előbb kell, hogy legyen, mint a templomi. Kép Ezután vissza Hegykőre a templomba, aztán vissza Fertőszentmiklósra a lagziba! Kép Mentünk el-vissza. Kép De legalább dudáltunk egy csomót! Kép A pap szóvá is tette, hogy jó sok esküvő lehetett a környéken, mert egész délután dudaszót hallot.. Közöltem, hogy nem, mert azok mind mi voltunk! Kép Szóval így alakult. De jó volt. Jövő héten valamikor teszek még fel képet az esküvőről (amin egészben is látszunk), de azt csak melóhelyen tudom, mert be kell scannelni. Mert azok nem digitális géppel készültek, hanem simán.
Az első UH képen még valóban nem látni sokat, a második már valóban "babos"! Kép A 10. héten készült. Utána voltunk még egyen, de akkor nem kaptunk képet. Szerintem elfelejtették. Igaz én is.
A felvételt Berkes csinálja, mert mindig aznapra hív vissza, amikor ő van. Ez a hétfő. Szóval szerintem ezt is ő fogja majd. A 4D-s UH-ot azt hiszem Tiboldi és Szilveszter készítik, de még nem tudom, hogy megyek-e. Majd meglátjuk. Ti azon voltatok, vagy simán?
Most már viszek kazit, mert azt mondták csak az kell hozzá. Szólni nem kell előre, csak már bent a rendelőben. Kíváncsi vagyok... Nem szeretném, ha ott derülne ki, hogy valami miatt nem jön össze a dolog.
Eddig 1-1,5 kg-ot híztam. 61-ről indultam, most vagyok picivel 62 fölött. Mondjuk én sosem voltam elégedett az alakommal, mert ehhez a súlyhoz képest alacsony vagyok. Pont ezért a hasamon még nem érzek óriási változást. Jó, persze látni már valamit, de azért még nem szembetűnő egyszerre.
Én sem bírnám megállni, hogy amiket eddig ettem, most abba kéne hagynom. Maximum próbálom nem estére hagyni őket, akkor már csak valami könnyűt. Mint a melegszenyó! Kép Kép Kép Na jó azért nem mindig ez ám a vacsi! Kép

Ti nem tudtok/nincs kedvetek feltenni képeket az albumba? Bármilyet. Ahogy el nézegettem, van ott mindenféle. Gyerekkori, eljegyzés, esküvő, UH, pocakok növekedése, stb. Minden. Ha lesz még valami új, én is teszek fel.

Mindenkinek további szép hétvégét, és nagyon jó egészséget, közérzetet!
Sziasztok!

nadine81

Nercsi,
már a ti UH-képeteket láthattam az albumban? Kép

nadine81

Igen ha ezen a néven volt. Pont most próbálkoztam vele, majd teszek fel még e mellé a 3 mellé.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi,
amikor megnéztem, még csak az UH-kép volt fent! Most voltam ott megint, tök jó, szép nagy a hasad! Kép Fú én el sem tudom képzelni, milyen lesz az enyém! Így még olyan furcsa! Kép
Ja, és hol az a plusz tíz kiló?? Kép Nem is látni! Komolyan. Kép

nadine81

Az uh. képet fotóról fényképeztem, de azért nagyjából kivehető a feje, a karja, és a teste.
Most a 30. heti uh-on nem is kértem képet, mert már túl nagy volt ahhoz, hogy kivehető legyen valami is. Sima uh-n voltunk, 4D-re nem mentünk el. Amúgy a Nagy Bálint és a Szilveszter csinálja.
Itt újra esik a hó!!! Ma már volt több hózápor, volt hogy óriás pelyhekbe esett, de szerencsére nem marad meg. Kép
Rakok még egy két képet....

Erika

Kép
Kép
nercsi

Jéé, megint havazik?? Ide még nem ért el. Pici jöhet, sok ne! Kép
Nagyon szépek vagytok a képeken! Itt volt Sopronban? Erzsébet-kert? Vagy Győrben? Párod győri, vagy te?
Szerintem 4D-re mi sem megyünk. Itt az albumoknál van egy olyan menü, hogy Ultrahang, ott meg lehet nézni részletesen, hetekre lebontva hogy nézhet ki a te babád 4D-ben. Be kell valahova írni, hogy hányadik héten vagy, és kidob egy képet, ami egy annyi hetes babóról készült. Tök jó! Vagy láttátok már?
Helloka

nadine81

Sziasztok!
Épp a szüleimnél vagyok Pesten, kihasználom az időt, hogy írjak, bár mindjárt fürdetés van, csak hát amíg végigértem az egész oldalon, eltartott egy kis időbe...
Nadine! Én a Karazmát megfogadtam, de nem ajánlotta fel, hogy a szabija alatt bejönne. Átadott volna másnak, de mondtam, hogy akkor az ügyeletes jó lesz. Úgy voltam vele, ha nem ő, akkor mindegy, hogy ki. A Berkes, ahogy beértem a kórházba, megvizsgált, majd rábízott a szülésznő gondjaira, aki nem volt tól lelkes, de szerncsére nemsokára jött a váltás, egy fiatal, Hilda nevű lány, aki nagyon kedves volt, végig velem volt, és rengeteget segített. A Berkes meg akkor jött, amikor kellett, a különböző stádiumoknál, megvizsgált, aztán annyi. De azt nagyon korrektül csinálta, és szerintem több dolga nincs is a dokinak. A szülést is teljesen jól vezette le.

4D-n mi sem voltunk, egyrészt anyagi megfontolásból, másrészt meg fölöslegesnek tartottam.

Nercsi! Zsibbadás nekem is volt rengeteg, először egy kicsit az elején, aztán a vége felé már eléggé, de elviselhetően. Szerintem semmi para!

Na megyek, mert anyukám tartja a frontot, és már fürdés előtti nyügi van ezerrel.

Sziasztok!

Csilla
csillahbabe

Sziasztok kismamik!
Remélem szép hétvégétek van. Kép
Nekem borzalmas éjszakám volt. Iszonyúan fájt a jobb kezem, zsibbadtak az ujjaim, az izületeim az ujjaimban úgyszintén, egészen a könyökömig nyilalt. Kétszer fel kellett kelnem sétálgatni, akkor csillapodott a fájdalom. Már előre félek az éjszakától....Kép
Na nem panaszkodom tovább, majd kedden elmegyek dokihoz.
Csilla, neked mid zsibbadt és hogyan, és mikor? Tudsz felrakni képet a kisfiadról?
Nadine! Örülök, hogy tetszettek a képek. Az esküvő Győrben volt, tavaly június 25.-én és 26.-án. Pénteken volt a polgári, csak úgy szűk családi körben, szombaton meg a templomi, meg a lagzi. A képek szombaton készültek, a polgárin nem fehér ruhában voltam. Szupi volt. Kép
Megnéztem a 4D-s képeket, tényleg jók. Hihetetlen mekkora már a csajszink...
További szép hétvégét mindenkinek! Kép

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!
Nadine!Most néztem meg a képeket nagyon szépek voltatok.A babó is növöget.Szép lesz a kis jövevény szobácskája is.Már lassan de biztosan készülődtök?Jó érzés ugye?Én mikor megtudtam már akkor elakartam kezdeni vásárolgatni,de a párom lehurrogot mondván mégcsak az elején vagyunk.És igaza is volt.Mert ugye soha nem lehet tudni mi jön közbe ebben a stresszes világban.Szóval gyönyörűek voltatok.Várjuk a további képeket.Majd ide én is teszek fel csak fel kell rakni egy progit amivel kicsinyíteni tudom.A babaneten az albumba a piciről van kép.Kis Levi/Husi/néven.

Nercsi!Szerintem menj el a dokidhoz a zsibbadás miatt.Jobb ha tud róla és biztos tanácsol valamit?Megfogattátok már?Rendes?Mindent megtudsz vele beszélni?
Én 22-kilót híztam.64-ről indultam 86-tal mentem szülni.DE hál isten ez a 22-kiló szinte csak a hasam volt.Aztán 74-el jöttem ki majd egy hét mulva 70kg.Mikor a Levi 2-hónapos volt akkor voltam 65kg.Pedig nem fogyózom a maig napig sem,mert szoptatok és addig nem szabad.Azt hiszem szerencsés alkatnak mondhatom magam jól örököltem a géneket.Megyek megnézem a képeket.

Csilla!Teszel fel te is képeket?Mennyi idős a picur?Csak hétvégére mentek haza?

Most mennem kell mert a fiatal úrnál peluscsere van kilátásba.

Sziasztok!

Gabó
Ja!Nálunk is esett,de én nem örülök neki.Hál isten el is olvadt.Szenteste napján essen,mert már nem is emlákszem rá mikor esett akkor utoljára.
Vendég

Jaj!elírtam a babaszobán vannak a képek
Vendég

Erika.A tiéd milyen néven van?
Vendég

Sziasztok !
Gabó! Holnap fogok menni a dokihoz, este a magánrendelésre, nem akarok várni a következő terhesgondozásig. Remélem tud adni valami csodaszert, mert ez így eléggé kellemetlen. Bár most éjszaka tűrhető volt, de már félek az éjjelektől, hogy mire fogok ébredni. Kép
Tényleg szerencsés voltál a kilókkal, mert 22 az tényleg sok. De ha lement akkor jó. Na meg ha maradt volna is egy kicsi, akkor mi van..?
Én 55-ről indultam, most 65 vagyok. Úgy +15-re saccolom a végét. Nem is engem zavar jobban, inkább a védőnőmet. Mintha ő egy cérnaalakú lenne.

A Tiboldi szerintem jó fej doki. Mikor először voltam nála, még kb 2 éve, nagyon szimpi volt. Ezért mentem hozzá mikor terhes lettem. Mindenre korrektül válaszolt, elmondta mit miért csinál, magyaráztaz uh-s képet...szerintem jó. Meg is fogadtuk. Sok kismamának nem szimpi,kicsit mogorvának tűnik, nekem bejött.
Mindenkinek más jön be.
Te kinél szültél?

A képek itt vannak a Babaneten, Nercsi néven.
Megnézem a tiéteket is.

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabó! Megnéztem a képeket Leviről. Gyönyörű kisfiú. Kép Kép Olyan boldognak és kiegyensúlyozottnak látszik. Mikor ilyen szép babát látok, már úgy várom hogy a miénk is megszülessen. Kép Biztos nagyon jó lesz, de azért nem lesz egyszerű. Nektek milyen volt az első időszak? Hogyan bírtad? Mesélj kicsit!

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szia Nercsi!Ha maradt volna bármennyi is engem nem zavarna.Valóban a Tiboldinak elég szigorú az arckifejezése,de nincs vele semmi baj.Ha te megvagy vele elégedve és megbízol benne 100%-ig ami nagyon fontos akkor jó.
Én itt Kanizsán azt hiszem a legjobb dokinál szültem.Többnél voltam mikor ide költöztem,de ő volt a legszimpatikusabb.Mikor bekellett feküdnöm 3-hétre minden reggel lejött megnézni,hogy hogy vagyok.Szuper doki.
nekünk nagy szerencsénk van Levivel.Attól a naptól,hogy hazahoztuk semmi gond nincs vele.Jókat aludt már csecsemő korában is.Ezért mondhatom,hogy jól bírjuk.Nagy kimerültség sem volt,mert hagyott minket aludni.Jó baba a kissebb hisztiit leszámítva.De ez benne van.Hál isten nem lett hasfájós sem ami a legtöbb gondot okozza.Egyszóval szupi baba.Mákunk van vele.Imádjuk őt ő is minket apukáját is egyre jobban.Kell ennél több?!Majd nemsokára te is tapasztalod.Olyan hamar elmegy az idő.mindha mégcsak most született volna aztán már csütörtökön lesz fél éves.
itt van még pár kép.Csak ennyit engedett a gép nem tudom miért.A frissekből nem is tudtam felrakni.Vagy már ezeket nézted?
www.babanet.hu/album/main.php?album=7734

Gabi
Vendég

Sziasztok!

Csilla,
köszönöm az infokat Berkesről. Én úgy terveztem, hogy jövő héten, a következő UH-on szólok neki, hogy nála szeretnék szülni. Szülésznőt nem fogadunk, azt mondta a védőnő, hogy az már csak egy divat. Igaz nem is terveztük. A 4D-s UH-ot mi is abból a két okból nem csináltatjuk.

Gabi,
a szoba még csak annyira van kész, amennyi látszik belőle, amúgy még tök üres! Kép Még ruhákat sem vettünk, pedig én már picit szeretném. Olyan jó. Csak nálunk anyu nem akarja, mert hogy majd kicsit később.. Kép Ma voltunk vásárolgatni egyéb dolgokat, és én már bele is raktam a kosárba egy halacskás vízhőmérőt és egy hajkefét+fésűt! Kép De aztán visszatettem.. Kép Nekem is az jutott eszembe (bár ne gondolkodna az ember ilyeneken), hogy mi van, ha lesz valami rossz, akkor meg hogyan fogok ránézni ezekre, meg hasonlók.. Ezeket bármikor megvehetjük. És nézegettem rugikat is! Olyan kis aprók és aranyosak! De még ez is ráér! Persze nem sokáig! Kép
Szerencsés alkat vagy, hogy így visszafogytál! Bőrödet nem viselte meg nagyon? Vagy az Avon krém csodákat tett? Kép

Nercsi,
remélem elmúlik végre valamikor az a zsibbadás!

Megyek megnézek minden képet, kicsit le vagyok maradva! És én is akartam még feltenni, de valamiért nem megy. Még próbálkozok. Szólok, ha sikerült!

Sziasztok!
Nadine

nadine81

Sziasztok!
Nercsi!Megnéztem a képeket nagyon szépek voltatok.A pocid már szép nagy.Arik vagytok.Mondták már kb mekkora a micur?

Nadine.Hát igen.A vásárlási láz ilyenkor mindenkit megfertőz.De csak csínyán.a Bőrömet nem viselte meg hál isten.Egy kicsit tornáznom kéne hasra,de nem bírom rászánni magam.Pedig kéne.A krém pedig nagyon jó.Most a feszesítőt használom.

Megyek,mert a picur nyüglődik.

Sziasztok!
Gabó
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép
Mondjuk szépnek nem túl szép, mert hideg van, esik a hó, fúj a szél, és sötét van. Brrr... A gyors időjárásjelentés után, remélem jól vagytok!

Gabó! Ti igazán szerencsések vagytok! Kép Van egy pici fiútok, aki nemcsak hogy gyönyörű, de jó is. Kívánhat valaki ennél többet? Kép
A dokid is jó fej lehet. Azért sok múlik a korházi személyzet hozzáállásán is. Sokuknak az egész már teljesen rutinszerű, és nem érzik át hogy ami nekik már az ezredik alkalom, az egy anyukának az első vagy második, egy életre szóló élmény lesz. Persze nem csak az orvosokra gondolok most itt. Eddigi tapasztalataim alapján Sopron elég jó e téren, de igazán akkor látjuk majd ha ott fekszünk benn.

Vásárlási láz nálam is van, most már folyamatos. A babaszoba már kész van, csak matrac kell a kiságyba, meg dekorálnom kell. Ez kellemes feladat lesz.
Rengeteg rucit kaptunk, vettem is párat csak ki kell őket mosni.
A többi apróság még hátravan, de karácsonyig szeretnék mindent beszerezni.

Ja! És a babakocsi!Na ez még lesz egy menet.
Gabó, nektek milyen van?

Délután megyek dokihoz, szorítsatok, hogy ne egy bárdot írjon fel receptként. Kép

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!
Köszönjük az időjárás jelentést.Nálunk most esik,de már csak szemerkél.Egy 20-perce olyan szép nagy pelyhekbe esett a picurnak nagyon tetszett.Délután ki is viszem egy picit.Remélem szenteste napján esni fog.De aztán olvadjon is el mindjárt.bbbbbbbbbbbggggggggggggggggvgtEz a husikám volt.Ez lesz az első karácsonyunk hármasban.Már alig várom.Aztán 25-én megyünk haza.Otthon leszünk pár napot.Igen szerencsém van a dokimmal meg amikor szültem pont az a szülésznő volt bent akit nagyon megszerettem mikor be kellett feküdnöm 3-hétre.Õ vele is mákom volt.
Nekünk Pierre Cardin van,de lábzsákos.A második gyereknél le fogom cserélni,mert Levinek már kicsi és nem is igen tudom neki feltenni,mert nem kényelmes.Majd vastag takaróval bebugyolálom ha megyünk el.

Írd meg mi volt a dokinál.

Gabó
Vendég

Most csak kevés időm van írni, szóval ne haragudjatok, gyors leszek! Kép
Nercsi,
remélem mindent rendben találnak, de miért is ne találnának?! Kép Pontosan mikor is lesz a nagy nap? Mert én még sehol sem tartok a készülődéssel, csak szeretnék már ilyenekkel foglalkozni.. Kép

Gabó,
szentestére én is szeretem a havat, az olyan igazi karácsonyi! Jujj, még nincs meg az adventi koszorúúúú! Nem tudom vegyek-e, vagy csináljak.. Lehet hogy a vásárlás egyszerűbb és gyorsabb lenne... Kép Én, lusta! Kép

Sziasztok!

nadine81

És egy kis vidámság!Kép

nadine81

És még egy.Kép

nadine81

Hello!
Itt is csak egy villám írás.
Nadine.Szuper amiket küldtél.Tök ari.
Nercsi!írj mi volt!!

Na megyek elrendezni a picurt!

Jóéjt!!
Vendég

Sziasztok! Sajnos nincs jó hírem! Voltam a dokinál, és holnap reggel be kell mennem a kórházba. Kép Ki akar vizsgálni, nincs e toxémia gyanú. Ha minden leletem negatív lesz, pénteken már jöhetek is haza.
Az a gáz hogy a kezem zsibbad meg fáj, ha a bokámon érezném ezt, nem lenne gond.
Én sem számítottam erre, de hát ez van .Van egy ismerősöm, aki toxémiás lett, így a 34. héten kellet megcsászározni, majdnem mindketten rámentek. Hát akkor inkább a kórház.
De remélem nem lesz semmi gond, nem akarok jan. végéig a kórházban dekkolni. De ha ez kell, hogy a babónak jó legyen, hát akkor állok elébe.
Remélem azért pénteken már újra itt leszek. Kép
Vigyázzazok magatokra!

Sziasztok!

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Basszus, Nercsi ez tényleg nem jó hír! Azért bíztató, hogy a doki ki akar vizsgálni rendesen, inkább most derüljön ki, ha van valami. De úgysincs! Reméljük, hogy pénteken már újra itt leszel! Izgulunk érted!
Kép

nadine81

Sziasztok!

Nercsi!Döbbenten olvasom amit írtál.Ez tényleg gáz,de biztos nem lesz semmi baj.Inkább menj be és viseld el ezt a pár napot mindhogy bármi baj legyen.Nagyon drukkolunk neked.Írj ha haza jöttél.
Kitartás gondolunk rád.

Gabó
Vendég

Szia Gabó,
van egy karácsonyi oldal, érdemes odanézni. Mindenféle sablon meg hasonlók. Szerintem jó! Kép

http://peppitext.de/WiCoWeihnachten/

Kép

nadine81

Sziasztok!

Egy villámlevél, benéztem a munkahelyemre (5 perc gyalog...), a nagymamám tartja a frontot otthon, Bulcsú alszik Kép.
Jajj, nagyon szeretnék képeket feltenni, de le kell őket kicsinyíteni, és arra még nem volt érkezésem (egyedül nem is tudom, mert a párom nálunk a szaki).

Nercsi, remélem semmi para nem lesz, a vége felé nekem is szinte csak az ujjaim zsibbadtak, de szinte folyamatosan, én magamtól kivizsgáltattam, nincs-e toxémia, de nem volt, úgyhogy nyugi, reméljük nálad se lesz!

Na megyek is, mert ilyenkor tűkön ülök, hogy mi van otthon...Kép

Csilla
csillahbabe

Csilla,
akkor nálatok is ugyanaz a helyzet számtechkileg, mint nálunk! Kép Én el-elevickélek egyedül, van amire rájövök, van amire nem. Ilyesmiben Apa az ász. Nem szakmája, csak érdekli, és ez pont elég arra, amir mi használjuk a gépet! Ilyet pl. már tudok!
Kép

vagy
Kép

Szió Mindenkinek!

nadine81

Sziasztok Csajok!

Végre újra itthon! Kép Kép Kép
Megvizsgáltak mindent, és szerencsére nincs semmi jel arra, hogy toxémiám lenne, vagy alakulna!
Nagyon megkönnyebültem. A kórház elviselhető volt,bár két éjszakát bárhol kibír az ember. Bár tegnap jött egy csaj a szobába, aki annyira horkolt, hogy egy percet nem tudtam aludni, itthon kellett kipihennem magam.
De legalább megismertem a dokikat, sokat beszlgettem a többi kismamával, úgyhogy elvoltam.
Örülök, hogy ti is jól vagytok, köszönöm a bíztatásotoat! Kép

Nadine, nagyon klasszak ezek a mozgó figurák, olyan vidámságot sugároznak. Honnan öltöd le őket?
Megnézem majd a karácsonyi oldalt is.

Hogy álltok a mikulási és karácsonyi készületekkel? Már advent első vasárnapja lesz! Kép Úgy szeretem ezt az időszakot. Bár még koszorút kell kreálnom.
Ajándékötletek vannak már???

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szia Erika!!!!!
Az előbb írtam egy baromi hosszú kisregényt, de elszállt a francba! Kép Kép BOcsi.
Így most csak néhány szóban örömködök neked/nektek, hogy jól vagytok! Szuper, hogy minden rendben volt, és most is rendben van, nem kell aggódni! Kép
Én még sosem voltam kórházban egy napig sem, nem tudom milyen lehet.. Brrr..
A karácsonyi előkészületekről hétvégén írok, jó?
Addig is jók legyetek, vigyázzatok magatokra!
Jó éjt: Nadine. Kép

nadine81

Szió Mindenkinek!

Nercsi,
szóval örülök, hogy végülis minden rendben volt veletek! Ha jól emlékszem, akkor te a Tiboldihoz jársz? Vagy lehet, hogy nem jól.. Bár kicsit visszaolvastam, ott találtam egy olyan mondatot, amiből arra következtettem, hogy hozzá.
És most, amíg bent voltál, melyik dokikkal találkoztál? Ilyenkor például csak a Tiboldi vizsgált? Õ foglalkozott veled? Vagy aki éppen ügyelt? Voltak mások is, akik még a nem a szülés miatt feküdtek be, hanem, mert volt valami bizonytalan dolog?

A karácsonyi előkészületekkel ott tartunk, hogy megvan a koszorú, én csináltam. Nem lett olyan, mint egy virágkötő által készített, de nem is az volt a cél. Kicsit "műre" sikeredett, mert az alapra nem fenyőt vagy tuját tettem, hanem krepp-papírt. Azzal tekertem át. Ilyen még nem is volt. Csak utálom, hogy nagyon hamar lehullanak a tüskék, és akkor ott állnak hegyekben az asztal közepén. Vagy ha nem is olyan sok, akkor is. Hozzáérek, meg lehull egy csomó. Mire eljön az ünnep, már nem szokott olyan szép lenni. Szóval most ilyen lett. De tulajdonképpen ez is tűrhető.
Egyéb dekoráció az az, hogy kiraktunk egy világító mikulást és egy világító kör alakú valamit az ablakba. Tavaly voltak az utcára néző terasz tetején égősoros girlandok, de azt idén még valahogy nem bányászták elő a fiúk. Talán a héten.
Az ajándékokat még nem vettük meg, talán holnap. Mert holnap megyünk UH-ra! Remélem tudok már nemet is írni nektek, de ha nem, akkor sem lesz tragédia! Akkor majd várok, türelem rózsát terem. Kép
Szóval remélem belefér a holnapi időnkbe egy-két aji megvétele. Ötlet van már néhány, de azokat még meg is kell valósítani, vagy legalábbis megtalálni.
Amúgy te pontosan mikorra vagy kiírva?

Gabi,
remélem veletek is minden rendben van, pár napja nem jelentkezel.. Nagy a készülődés biztos az ünnepekre. Vagy esetleg itthon voltatok Sopronban?

Legyetek jók, további kellemes hétvégét és adventet, meg minden! Kép

Nadine

nadine81

Szia Nadine!!
Na mi volt az uh-n? Megtudtatok valamit?? Olyan izgi! Kép Kép

Én pontosan január 24-ére vagyok kiírva. Még 2 hónap! Kép Kezdek izgulni.
Igen, a Tiboldi az orvosom, ő utalt be, ő vizsgált meg, meg ő szentesítette a hazajövetelemet is. Nagyon rendes volt. A többi dokival csak a vizitekkor taliztam, legalább megismertem őket. De a vizitelő orvosoknak fogalma sincs mi a baja a betegnek csak megkérdezik jól vagy e és ennyi.
Mellettem feküdt egy kiscsaj, már szülésre készülődött. Neki nem volt fogadott orvosa. Egyik nap az ügyeletes doki elrendelte neki, hogy másnap csináljanak neki magzatvízvizsgálatot, erre a másnapi ügyeletes azt mondta nem kell. Szóval az a tanúlság, hogy jó ha van fogadott doki, az tényleg tudja mi a baj, figyel az emberre, és az elég megnyugtató. Kép
Amúgy majdnem mindenki szülés előtt állt, volt egy kismama akinek ugyanaz volt a gondja mint nekem, de neki fehérje is volt a vizeletében. Ja meg ikreket várt.
Egy másik kismama meg már 14 nappal hordta túl a babát. Szegény.
Na de ennyit a kórházról. Amúgy nagyon kedvesek voltak az ápolók, édes babókat láttam, örülök hogy ilyen helyen szülhetek majd! Kép

Neked a Berkes a dokid? Õ csinálja az uh-t is?
A karácsonyi készületekkel én még le vagyok maradva, koszorút is úgy vettem, pedig imádok ilyenekkel vacakolni. Na de majd a héten. Akarok a babaszobába is képeket kreálni. ha kész lesz, próbálok képeket felrakni.

Gabi! remélem jól vagytok!

Sziasztok! Nercsi Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Helloka!

Megvolt az UH, de amire a legjobban kíváncsi voltam, a neme, na az nem derült ki! Kép Medencevégű fekvésssel van, azt mondta a Berkes, hogy azért nem látni.. Sokáig próbálgatta, tekergette ide-oda azt az izét, de nem mutatta. Mindegy, várok türelmesen.
Amúgy minden rendben van, minden adat normálisnak, szabályosnak, ritmusosnak, épnek van beikszelve.
BPD (falcsontok közötti távolság): 46 mm
THQ (fogalmam sincs, ha tudjátok, szóljatok Kép): 47 mm
FL (combcsont hossza): 28 mm
lepény: hátsó fali

Amúgy tök érdekes volt minden, a legjobban a gerince és a kis lábai tetszettek! Volt amikor felhúzta magához mindkettőt, és volt amikor az egyiket hosszan kinyújtotta! Volt pár másodperc, amikor még a kis lábfeje is kivehető volt, még az én laikus szememnek is! Kép
Szóval minden rendben, még nemtom mikor megyek legközelebb, a szerdai terhesgondozáson mondja meg. Ja, és szóltam neki, hogy nála szeretnék szülni. Megköszönte a bizalmamat, azt mondta amikor a szülés napját pontosítjuk, szóljak rá mégegyszer, de természetesen semmi akadály nincsen. Szóval normális volt.

No megyek, mert vettünk kenyérsütőt, és hamarosan befejezi a program, meg kell nézni, hogy sikerült a mű.

Jók legyetek, sziasztok!

Nadine

nadine81

Szia Nadine! Örülök, hogy minden rendben van veled és a babóddal! Kép Jó hogy láttad te is a kis pálcikáit a babának, olyan édesek ilyenkor! Nem baj ha nem láttátok a nemét, legalább megmarad még az izgalom. Kép
Fényképet kaptál, vagy kazettára felvette a Berkes?
A Méretei a 20 hetesen neken is hasonlók voltak:
BPD:45 mm
THQ: (ülőmagasság asszem): 44mm
FL: 32mm

Vásároltatok már neki valamit? Mi most a babakocsival kínlódunk. Neked már van valami fogalmad milyet szeretnétek?????

Biztos fincsi lett a kenyér!

Szia!
Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szia Nercsi!
Valahogy van egy olyan érzésem, nemtom miért, de úgy gondolom ez a Printyő már nem is fogja megmutatni világrajövetel előtt, hogy ki is valójában. Kép Gondolja: "Ezt nektek!" Kép Majd megtudjátok, amikor kint leszek! Kép Hm.. Fene tudja. Ha megyek a következőkre, akkor is meg akarom kérdezni, de ha pl. a 36. vagy 38. héten találná azt mondani a doki, hogy látja, akkor már meg nem kérdezem! Ha eddig muszájból ki kellett bírnom, akkor az a 3-4 hét már menni fog. De meglátjuk. Én még bízok.. Kép Holnap megyek t.gondozóba, akkor mondja meg, hogy mikor lesz a köv. UH.
Videófelvétel az van, kép sajnos nincs. A nagy izgalomban nem kértem.. Kép Pedig így most semmit nem tudok ide feltenni..
Próbáltam lefényképezni a TV-ről, de sajnos a villanás meg a TV tükröződése miatt semmit nem látni.

A vásárlással még sehogy nem állunk, én úgy gondoltam majd január elején nekiesünk. Mármint a ruhákat illetően. A nagyobb dolgokat szerencsére mind megkapjuk, mert rokon babák épp olyan idősek, hogy kb. akkorra nem kell már nekik kiságy, járóka, hordozó, babakocsi, stb. A nagyobb dolgok. Pelenkázót párom csinál (asztalos), de azt is csak február március környékén, amikor olyan idő lesz (remélem Kép), hogy nem locsog annyira minden, és tud a garázsban ilyesmivel foglalkozni. Jaj de én már annyi minden kis ruhát megnézek, megfogok, hogy csuda. De mivel még messze van ápr. vége, nem akarom elkapkodni. Nem vagyok annyira babonás, de azért mégis.. Inkább várok picit. manapság olyan hülye dolgok vannak. Eddig szerencsére semmi panaszom, remélem sokkal több nem is lesz. Bár tudom, hogy én sem úszhatom meg majd valami kis izgulással.. Szóval még várunk.

A kenyér jó lett tulajdonképpen, de azért még próbálkozunk az adagolással.. Kép Most csak sima fehérkenyeret csináltunk, mert ahhoz volt alapanyag otthon. Lehetett vízzel vagy tejjel készíteni, most víz lett. A következőt tejjel próbáljuk. Más, mint a bolti kenyér, de jó. Páromat arra az ízre emlékezteti, amit nagymamaája szokott régen csinálni disznóöléskor. Olyan házi, olyan sima kenyér. Fene tudja. Kísérletezünk majd.. Kép

Nektek sok minden megvan már? Most a babakocsival akadtatok el?

nadine81

Szia Nadine!

Legközelebb kb. 10 hét múlva lesz uh. a 30. terhességi héten. Ha nincs semmi baj. Márpedig miért lenne! Kép
Én amíg nem tudtam a nemét addig mind csak semleges színű ruhákat vettem. Fehéret, világos drappot, kéket. Inkább fiús ruhát adok lányra, mint lányosat fiúra.
De sok lányosat kaptunk. A nővéremnek 3 lánya van, a sógornőmnek egy fiú, egy lány. Volt kitől örökölni.
A bútorok megvannak, nagyjából minden más is, csak babakocsi kell még. Néztük itt a Momában már Győrben is, lassan dönteni kell. Olyan nehéz. Végül is ez több évre szól.

Ma kimostam a babaruhákat is. Legalábbis egy részüket. Olyan kis picik a szárítón. Olyan édik. Kép
Megpróbálok képet feltenni.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szia Nercsi,
én is úgy vagyok vele, hogy lehet olyan ruhákat is venni, ami mindkét neműre ráadható. Létezik gondolom csíkos is, kockás is, vagy mondjuk macis vagy mittomén. És tényleg nem fog megsértődni az a pár hetes/hónapos pl. lány bébike, ha mondjuk zöld rugit húzok rá. Kép Meg hát olyan hamar kinövik. És mi is kapunk fiús és lányos ruhákat is, van mindkét "oldalról" ismerős. Ha meg megvan a Pici, akkor is lehet születése után mittomén pár héttel ruhákat venni későbbre. Nem egy bonyolult dolog ez. Mindenki megoldja valahogy! Kép
Én pl. holnap kapok egy adag fiús ruhát, meg mindenféle mütyürt. Valahogy így fogalmazott unokatesóm ma a telefonban, hogy valami ilyen izéket ad. Gondolom ilyen kiságy fölé lógatható bigyók, stb.
Bent vagyok egy másik társalgóban is (Gyermekek, magzatok kor szerint - 2006 tavaszi babák), ahol a sok pesti kismama között van egy soproni is. Most éppen a pelus téma megy, mert sokaknak már csak pár hetük van vissza (a tavaszba beletartozik végülis a január vége is). No, szóval az a soproni kismama említette, hogy van Sopronban valahol egy bolt, ahol 3000 Ft/100 db-os pelenkát lehet venni, és azt is mondta, hogy jó véleményt hallott róla. Most kérdeztem tőle nemrég, hogy hol a bolt, de még nem jött válasz. Ha megvan, szólok neked. Én úgy vagyok vele, hogy az első hetekben, de inkább hónapokban, amíg valószínű érzékenyebb a bőre, addig inkább valami márkásat adnék (Pampers, vagy Libero) rá, de utána már lehet bármilyet. Vannak állítólag Ausztriában is jó áron pelenkák. Szóval ha megvan a cím, szólok neked, ha gondolod próbáld majd ki. Vagy ha van kedved, nézz be "hozzánk" Kép is, a lányt Nicikának hívják.

További kellemes estét, várom a fotókat a ruhácskákról. Én ma azt hiszem rászánom magam az első pocakfotóra, mert most már van mit látni. No nem sok, de azért mégis. Ha megvan, felteszem ide is. Neked van? Készült már ilyen kép?

Puszi: Nadine.
(Ja, amúgy Violetta vagyok, sokaknak csak Viol vagy Viola) Mindegy mit írsz, nekem jó bármelyik.
Jó éjt!
Kép

nadine81

Szió! Ezt írta a soproni kismama:

"Nadine! Az a bolt a buszvégnél van! A Hamibár során ha végigmész akkor a sarkon lévő üzlet. Egyébként az egy ABC szerűség, de vannak béby holmik, béby ruhák és sok-sok olcsó pelus! Itt egyébként a Pampers és társai is olcsóbb! Nézzél be! Megéri szerintem! Ott vettem Babókámnak fürdőlepedőt 1100ft ért, cumisüveget 350 ft-ért, vízhőmérőt 350 ft-ért. Kis textilcipőt 600-700 forintért!"

Jó éjt!

Kép

nadine81

Sziasztok!
Kicsit hanyag voltam,de itt volt anyukám pár napig unokázni.Jó volt,hogy eltudott jönni,mert így csökkent a hiányérzetem.Szeginyem beteg alig tud egy hónapja beszélni.Ráment a vírus a hangszálaira.Levi nagyon örült neki pedig azt hittem,hogy nem fogja megismerni.Össze vissza harabdálta puszilgatta/nyálazta/.Most úgy néz ki,hogy minden hónapban le tud jönni.Nekem ez így jó,mert a husival úgysem tudhék haza menni.De nemsokára jön a karácsony és akkor haza megyünk.Szegény nagymamámék 8-hetesen látták utoljára a picit.Mi jól vagyunk csak Levikém 3-napja nyügi.Sajnos megérzi a frontokat főleg a hideget.

Látom nem csak én vagyok"analfa" a számítógéphez.Ami érdekel azt megtudom csinálni és nézni,de ilyen nem sok van.Az ész nálunk is apa.

Nercsi!Örülök,hogy nincs semmi baj és minden rendben van.Ez a legfontosabb,hogy mind a ketten a lehető legnagyobb rendben legyetek.Örülök neki.Hát nemsokára itt az idő!!!!!!!!Készülődsz már?Izgi ugye?Nemsokára már hármasban lesztek.Az lesz életed legszebb napja mikor kezedbe veszed a picurt.Nálunk apa látta először és ő is fogta.nekem csak az esti szopihoz hozták ki,hpgy láthassam.A könnyem is kicsordult nem tudtam vele betelni olyan nyönyörű volt.Életem legboldogabb napja volt a sok szenvedés mellett.De megérte.Szóval nagy az izgalom a családban??Nagymamik nagypapik?Én már megvettem a gyerekeknek a mikulást.Mesekönyv,kifestő,színesceruza,mandarin,mogyoró.Vasárnap megyünk a barátnőmékhez oda jön a mikulás.A férje egyik barátja fog beöltözni.Lesz puttonya listája meg minden.Már nagyon várjuk.Bár a Levi még nem sokat fog érteni belőle,de mégis csak egy élmény lesz.Karácsonyiak még nincsenek,de úgy beszéltük meg a családdal,hogy idéntől csak a gyerekek kapnak ajándékot.

Nadine!Megnéztem az oldalt szép dolgok vannak.Hát örülhetsz,hogy még nem voltál kórházban szörnyű hely.
Vendég

Szia Nadine! Viola! Kép
Köszi az infót a bolttal kapcsolatban. Odáig képben vagyok, hogy a buszvég hol van, de a Hamibárt nem ismerem. Te tudod pontosan melyik bolt az? Járok majd arra, körülnézek. Tényleg jó áron vannak a pelusok, bár jó lenne kipróbálni először pár darabot, mert 100-at megvenni kicsit rizikós.
Voltam a kenguru bababoltban, ott adtak 2 pelust, hogy próbáljam ki majd. ott kb 33ft-ra jön ki darabja.
Amúgy én is először Pamperst fogok használni. Ausztriában nagyobb csomagban olcsóbb, főleg ha sikerül akciósat kifogni.
De majd úgyis kitapasztaljuk. A Babóka közli majd jó e neki vagy sem. Kép

Én is szoktam olvasni más társalgókat is, de nem tudok lépést tartani annyi hozzászólással, követni kivel mi történik... Ezért csak olvasni szoktam. Sok hasznos infó hangzik el, tényleg jó hogy vannak ilyen fórumok.

Kellemes ruhaválogatást kívánok, nagyon jó elfoglaltság. Nekem ma a második adag lóg a szárítón, és van még három. A vasalás egy óráig tartott, a sok kis mütyür miatt.
A képeket nem felejtettem el, de most nagy a káosz a babaszekrényben, de menni fog.
Pocifotó az albumban van, majd kell frisset is csinálnom. Már úgyse sokáig tudok.
Érzed már a pici mozgását?

Szia! Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Bocsi itt folytatom,mert véletlenül rányomta a küldés gombra.
Szóval csak örülhetsz.Bár mindenki másképp éli meg.Nekem az a három hét maga volt a pokol.Bár sok embert megismertem.Ez az egy pozitívum volt benne.
Örülök,hogy itt is minden oké.Hát a Berkes jó fej doki.Anyukám is hozzá jár.Mondta neki ha esetleg haza költöznék szeretettel vár vissza.Én nagyo szerettem meg voltam vele elégedve maximálisan.
A vásárlást még nem is kell elkapkodni főleg ha kaptok rucikat.Az elején nem is érdemes nagyon bevásárolni,mert hamar kifogja nőni őket.Nekünk mákunk van,mert mindent,de szó szerint mindent a barátnőméktől kaptunk.Amiért pénzt kellett adnunk az a babakocsi.Eddig összesen három badyt meg egy kisgatyát vettünk neki.Nagyon nagy segítség.3-éves a picijük és amit születésétől kinőtt azt mind megkapta a Levi.

Most mennem kell,mert már kiugrik az ölemből.

Sziasztok!Gabó
Vendég

Szia Gabó! Kép
De jó hogy itt vagy! Már a hittem teljesen eltűntél.
Mindenekelőtt jobbulást kívánok édesanyádnak! Remélem hamar meggyógyul, és tényleg gyakran tud majd menni hozzátok.
Biztos nagyon várjátok már a karácsonyt. Mi is megyünk akkor haza, bár még a jövő hétvégére is tervezük egy hazautat. Aztán utána egy darabig biztos nem megyünk. Bár Győrben is jó a szülészet, azért én maradnék már a soproninál.
Meg a babát se akarom hurimpálni, amíg olyan picike.
De ezt majd meglátjuk. Biztos nőni fog a honvágyam de nem hiszem hogy túl sok időm lesz ezen agyalni.
Már kezdem várni a nagy napot, főleg hogy láttam a kórházban azt a sok édes kis tündérkét.De kicsit félek is, bár ha más kibírta én is ki fogom bírni.

Levikének is jobbulást kívánok! Biztos nagyon fog majd neki tetszeni a fa, a színes, fényes díszek, és érezni fogja biztos a hangulatot is.

Már csak 3 hét! Meg egy fél. Kép

Szia Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Gabi,
de jó, hogy jöttél, már hiányoltunk. Kép Először is jobbulást anyukádnak, remélem hamar kikeveredik belőle. Levi pedig reméljük hamar hozzászokik a hideg téli klímához! Kép Jó, hogy végre nagyszüleid is láthatják, biztosan nagy öröm lesz, hiszen azóta már eltelt kis idő, nagyon sok a változás! Kép

Erika,
a Hamibár totál a buszvég mellett van. Nem azon az oldalon, ami az "útra" és a közl. lámpákra néz, hanem a másikon. Ahol van egy virágbolt, Fornettis üzlet, stb. Tulajdonképpen egy sarki épület, azt hiszem az autóalkatrész bolttól kezdve a ruhabutikig volt már ott minden. Ebben még én sem voltam, de biztosan benézek majd.
A Kengururól én is hallottam, ha egyre gondolunk, akkor az az, amelyikhez a kórház mellett (fölött) kell elmenni?

Tegnap kaptunk ruhákat, játékot, takarót, sapikat, textilpelust, meg minden mütyürt. Átválogattuk, de ki még nem mostam, maj előtte pár héttel. De valami rengeteg van, tele volt a kocsi. Igaz ezek csak fiúsak voltak, és ugye a nemét nem tudjuk.. Kép Majd meglesz az is valamikor.. Kép

Legyetek jók, majd jövök még valamikor.

Viol

nadine81

Hello! Én is soproni vagyok, lehet csatlakozni?
Vendég

Szia Vero, természetesen lehet!! Gyarapszunk! Kép
Mesélj magadról kicsit, ez a feltétele, hogy itt lehess!! Kép Kép Na jó, nem ám, nincs feltétel! Kép
De azért mesélhetsz..
Kép

nadine81

És akkor mindenkihez lenne egy kérdésem! Kép
Mikor (hány hetesen) voltatok cukorterheléses vérvételen? Szerda délelőtt voltam védőnőnél, akkor voltam pontosan 19+6 héten. Utána pedig húztam terhesgondozóba. A védőnő azt mondta, hogy ezt a vérvételt legjobb a 24. betöltött héten megcsinálni. És szerinte a doki még nem fogja odaadni a beutalót a vérvételre, hanem majd csak amikor legközelebb megyek (4 hét múlva), amikor is 23+6 hetes leszek. No ennek ellenére a doki odaadta a beutalót és azt mondta három hét múlva valamikor menjek el a vérvételre. Ha nagyon pontos akarok lenni és szerdai nappal számolom, akkor én még a 23. hetet sem fogom betölteni. Akkor most hogy van ez? Valamelyik nap megkérdezem erről a védőnőt, de azért érdekel mi volt veletek ez ügyben. Hallottam több véleményt is. Volt, akinek azt mondták, valamikor a 24. és 28. hét között, de akadt olyan is, akinek azt mondták a 26. hétem nenjen, se előbb, se később. Akkor ez ennyire változó lenne? Nem kell annyira tartani, mint mondjuk a 16. heti afp-t? Bár ha ezeket a példákat nézem, egyik sem a 23. hét környékén van! Kép
Nálatok hogy volt?

Köszi: Nadine 20+1

nadine81

Szia Nadine!
A cukorterheléses vérvételen én is a 24. héten voltam, sőt 2 nap hiányzott is a betöltéshez. Ott meg is kérdezte a nő, aki a cukros vizet adta, hogy 24 hetes vagyok-e. Itt Sopronban a 24. hét a nyerő legalábbis mindenkitől ezt hallottam, akivel beszéltem erről.
Szerintem várd meg hogy meglegyen a 24. hét, és akkor menj el. Ja, és citromot vigyél, ha egy felet belefacsarsz, kissé elcukrozott limonádé hátását kelti majd az a lötty. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?