Új privát üzeneted érkezett!

Sheila!

Köszönöm a megnyugtatást a menszi fájásokkal kapcsolatban, azóta nem éreztem, igaz csak 1 éjszaka telt el azóta. Szerencsére altáji "prodikciós gondjaim" nincsenek, mivel nagyon sok gyümölcslevet és vizet iszom, meg rostos kajákat, és köszönöm mégegyszer!

A másik, hogy nekem is ápr. 26-án van a szülinapom, mint neked, ha jól olvastam és kívánom, hogy teljesüljön a kívánságod és a szülinapodon már babázhass 1000-rel!!!

Mindenki vigyázzon magára és a bébikéjére!

Üdv:
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Lányok!

Lehet az hogy a babóca egyre inkább figyel kifelé? Vagy csak jobban rásimul a hasfal és mindent jobban érez? Mert pár napja jobban mocorog zajra és tapintásra is. Állítólag ma éjjel a férjem csak úgy paplanon át rátette a kezét és mozgott az egész ágy Kép.

Bubu
bubu

Jja ezsembe jutott valami persze csak azért, mert nem csak a babóca nem szereti a ctg-t nálunk, hanem az anyja sem. Szerintetek nem sérülnek a babóca személyiségi jogai a megfigyelés miatt ? Kép

Hú de fáradt az agyam, na megyek is inkább vasalok - már kimostam az egész nagy kupac babacuccost.

Bubu
bubu

Sziasztok!

Bszilvi!

Küldtem mailtKép

Kata!

Csak nem megfáztál itt nekünk??? Ejnye-bejnye! Gyógyulj meg mihamarabbKép

Gitta!

Elküldtem mégegyszer az emilt, úgy látszik tegnap az nem ment el. Ugyanis a küldéssel párhuzamosan elment a netünk pár percre és azt hittem nem ment el a hozzászolásommal együtt, de az elment a mail meg nem na mindegy potoltamKép
Azért a 130 kg-tól még én is messze vagyokKép

Csics!

Lehet hogy én vagyok a vaksi, de az elõzö hozzászólásaidnál csak annyit találtam hogy 25 hetes vagy. Itt a táblázatban eddig ugy volt hogy a napot is irtuk, azt nem tudod véletlenül?? És azt sem találtam hogy mikorra vagy kiirva és hogy melyik kórházban szeretnél szülni. Ha nem nagy kérés akkor meg tudnád mondani???Kép Akkor a holnapi táblázatba be tudlak irni.

Csipkebogyó!

Mint irtam nem vagyok egy nádszál, de most a 17. héten már a barátnõm is láthatónak tartja, de vele nem találkoztam majd' másfél hétig!! Ennyi idõ alatt már látszik, fõleg hogy jön a jó idõ....

Szilcsike!

Gratula a bátorságodhoz, és ahhoz hogy ilyen megértõ a fõnöködKép A pocakméret és a hizással kapcsolatban!!!
Szerintem mivel te sulytöbblet nélkül kezdted azért hizol. Mivel nincsenek készleteid, ezért a szervezet raktároz!! Én eddig 1 kg-t hiztam de csak azért mert nekem vannak zsirkészleteim, ellenben a pocim nem látszik annyira mert eltakarja a hájréteg!!! Ne aggódj minden ember más és más és más...

Kata!
Itt emlitették a fokhagymát, (nem biztos) de mintha hallottam volna valahol hogy fertõtlenitõ hatásu... A hárfatea, vagy méz meg köhögéscsillapitó...

Bubu!
KépKépKép az sör akart lenni?????

sasha
17+3
sasha

Ehhh szétszórt vagyok kis kiegészitések szükségesekKép

szal:

Csics!

Azok az adatok hiányoznak csak amiket irtam elõzölegKép

Kata!

Bocs hogy 2-ben irtamKép

MJ Moni

Mi volt a vizsgálaton??? Minden rendben van és irhatlak a táblázatba mint ahogy emlitetted???Kép

cupppppppppp
sasha
sasha

Ja persze ösr=sör.

Bubu
bubu

Sasha, Lányok,

Képzeljétek. Vártam majd 2 órát a dokira és nem jött.Kép Valami mütéten volt. Úgyhogy eljöttem, mert azért dolgoznom is kell. Szóval még ne tégy be a listába. Várnék a megerösítésig. Nagyon köszi,

Remélem bejutok holnap hozzáKép
Üdv,
Moni
mj

Sasha!

Mail ment, választ várok SOS! Kép

Kata

Ja, utálom a fokhagymát! Kép

KépKép

KépKép
kata007

SziasztokKép

Bubu
Forral sor??Brr...Az inkabb hanytatasra jo,nem!!??Kép

Kata
C vitamin sok,es pihenesKépLandzsasutifu nagyon jo a lerajkodott szmotyire es nagyon finom.Az orrodba pedig lehutott kamillat csepegtess igaz,hogy pruszkoltete de jo gyulladascsokkento es termeszetes.

ParaZita
Udv,ujra itthonKép

cupp,Kriszitnka/18+4/
krisztinka

Krisztinka!

Én tényleg nem próbáltam, de állítólag csodákra képes. Hát ki tudja. De a többiek megelõztek a tanácsokkal és nekem csak az abszolút alternatívak maradtak. Kép

Bubu
bubu

Sasha!

Mégsem tudtam dönteni. Ment mind a 2. Kép
Elvégre 3 a magyar igazság, nem??? Kép
Nézd meg!

[url=http://kep.tar.hu/kismamak" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/kismamak[/url]

Krisztinka!

Most citromot nyalogatok cukorral! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Bubu!

Ha hazajön a párom lehet, hogy kipróbálom. Addig nem, mert gondolom borzalmas szaga lesz, és azt hiszik, hogy zugivó vagyok. Kép Viszont ha itthon van a párom, rá tudom fogni! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Csics!
Megvarom mig az orvos mit mond az eredmenyre, egyelore elvegeznek vmi vizsgalatot, eddig annyit mondott, hogy igyak sok vizet, ne csinaljak semmit, fekudjek aztan mire megvan az eredmeny szol, hogy hogyan tovabb. De ne idegeskdejek, mert tenyleg ugy van ahogy Te mondtad, hogy egy kismamaknak valo tablettaval kigyogyithato.
Szerencsere nem kell kulon mennem urologushoz meg sehova, minden ebben az un. anyasagi intezetben van, ok elvegzik az osszes vizsgalatot.

Kata!
Koszi szepen a kepeket! Majd en is keresek pocak nelkulit is, meglatod mennyire mas vagyok. Egyebkent ha gondolod az enyemet nyugodtan felrakhatod az oldalra, bar lehet hogy csak en vagyok szerencsetlen, kulfoldi lanyok sozljatok valamit, mert innen tolunk a tar.hu nem elerheto.

Szilcsike!
En 65 centirol inditottam es mar a 11-12. heten 80 centi lett belole, viszont azota nem, vagy csak nagyon kevesett nott. Azon meg ne csodalkozz, hogy van par centi elteres a napok kozott, hisz valoszinuleg ez nem napi hanem napszaki elteres. Reggel az en pocakom tuti nem tobb 75nel estere meg ki tudja mekkora. A kep amit Katanak kuldtem es majd felrak a netre este keszult 16het+2naposan, de akar 12 hetesen is keszulhetett volna. Ne aggodj venasszonyok engem is akartak mar szulni kuldeni Kép

Moni!
Meg nem is udvozoltek annyira el voltam foglalva magammal bocsant Kép szoval udv korunkban Kép Kép Kép

Lella!
Minek drukkoljak a 60%nak vagy a 40%nek? Kép Nektek lesz otthon netetek ha mar nem dolgozol?

Zita!
Az nagyon jo, hogy sikerult kismama ruhat olcson szerezned, itt egy vagyonba kerul. Nekem is van mar egy ket kolcsonruham de sajna mind rovidujju vagy ujatlan igy meg varat egy ket honapot magara, a jo kis halaszgatyo meretu nadragokrol meg ne is beszeljek Kép

Kata megegyszer!
22en kikapcsoltatjuk a telefont sozval utana nem leszek egy darabig amig be nem kotjuk a kabel tv-es netet. Itt is hasonlo arert jon, igy lenyegesen olcsobb lesz. Gyorsasagat tekintve nem bantad meg? Bocs az OFF temaert

Bubu!
Olyan izgalmas lehet mar ez az idoszak! Biztos nagyon kivancsi mar a babad mi is lehet odakint, aztan megis benntmarad a jo kis meleg babahazban meg egy kicsit Kép

Csipkebogyo!
vagyunk itt tobben is kulfoldrol akiknk telefonon kellett megmondani a nagy hirt. De hidd el meg mindig jobb igy az elejen mint hazaallitasz nagy hassal az otthoniak meg szohoz nem tudnak jutni. Szerintem bar ez magan velemeny megjobban kirekeszted oket abbol a csodalatos folyamatbol, hogy anyava valsz. En a 12. heten mondtam meg a szuleimnek azota egyre jobban erdeklodnek a kisunoka irant. De kerdezd meg a tobbieket is ez csak az en velemenyem volt.

Mindenkinek!
Par napja tema volt a kispapa hulyulese de pont nem voltam itt, pedig aztan nalunk se semmi. Kedves parom amint megtudta a kis jovevenyt ki akarta probalni, hogy fogok kinezni balnakent Kép Erre bedugta az epp 50centi kisbaba meretu macskam a puloverem ala Kép Kép Kép

Edina
edina

Kata!

Megnéztem köszi szuper lett már csak a többiek hiányoznakKép

A kamillához még annyit fûznék hozzá, hogy szárit! Ezt jó értelemben értsd, hiszen most nedves a nozidKép Tessék kamillateát inni hársfamézzel és friss citrommal!!!!!! irgumburgum

sasha
sasha

Ami a pocakot illeti, én most - részben a párom véleménye alapján, részben az amerikai tapasztalatokból kiindulva - arra jutottam, hogy igenis szük cuccokban fogok járni, és büszkén parádézok a hasammal. Most a melegben kipróbáltam, és tényleg jó - sokkal nagyobb önbizalmat ad, mintha az ember bö zsákruhában járna. (Azzal együtt, hogy alapbol nem ugy neztem ki, mint Claudia Schiffer, és a fenekem meg a combom még jobban megvastagodott a terhesség alatt, de erre a nem túl rövid szoknya, illetve a rugalmas anyagú, de szűk ruha a megoldás.)
Most már lassan el kéne kezdeni tornázni is...Kép
Szerintem senki ne törödjön azzal, hogy ki mit mond a hasára vagy a súlyára - én is csak a párom, meg legfeljebb a legjobb barátnöim véleményére adok, arra se mindig... Emiatt felesleges bárkinek stresszelnie magát. Szülés után úgyis kiderül, mi a helyzet, és akkor bátran lehet már mozogni is. Addig meg ésszerü mértékig oda kell figyelni a kajálásra, de az önsanyargatásnak nem ez az ideje.

üdv mindenkinek:
Zita
ParaZita

bocs, nem irtam oda:

Zita
(17+6)
ParaZita

Sasha!

Belátsz a konyhába? Kész a kamilla, méz nem tudom milyen van itthon, mert házi, a citromot most nyalogatom, a maradékot majd beáztatom a teába. Kép

Edina!

Hogy-hogy nem érhetõ el onnan a tár.hu?
Természetesen felrakom a Te képedet is, aztán majd ha lesz már egy pár lementem az oldalt, és elküldöm mellékletben neked.
A kábelt mi nem bántuk meg. Klasszisokkal gyorsabb mint modemmel. Azért majd jelentekezz ha tudsz!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Nem tudom miert, de mar amikor a szomszedbol csinaltak a zebrafarmot arra se tudtam fellepni. Egyszeruen nem nyilik meg, nem talalja az oldalt.

Edina 16+4
edina

Ebédszünetem van, úgyhogy újra itt vagyok.

Kata: én is szeretnék képeket nézegetni, lééécccccciiiiii küldj nekem is felhasználónevet, és jelszót. A címem: sz.balla@kambud.hu
Elõre is köszönöm.

Csipkebogyó: szerintem is meg kellene mondanod, legalább a szüleidnek. Én a saját anyukámból kiindulva biztosan megmondanám......
Az én szüleim Szegeden élnek, én meg mint tudjátok Bp-en. Mióta Babóca van a pocakomban én sem voltam otthon, most hétvégén megyünk elõször. De naponta érdeklõdnek az unoka után..... Nekik is fel kell ám készülni lelkileg az unokáraKép

És tegnap megint rámtört a vígasztalhatatlan sírás. Ez már tényleg nem normális. Pedig a párom nem is mondott semmi bántót. Én ezt nem értem........

Na megyek, adok a Babócámnak enniKép

Sziasztok, és jó étvágyat mindenkinek

Szilcsike 12+0
szilcsike

Kata
Hmm...osszefutott a nnyal a szamban,citromKép

En sajnos nem magyar felhasznalo vagyok igy nem latom a keptarat mar a kismamsat sem elvezhettemKépKépKépMost megint szomi lettem emiatt.

Csipkebogyo
Kepzeld egy regi osztalytarsam egy 5 honapos babaval allitott haza a kulfoldi munkaja utan.Volt meglepetes!na ilyet azert ne csinaljKép

cup,krisztinka/18+4/
krisztinka

Kata!

Állítólag a sörbõl nem mennyiség a fontos, hanem kortyolgatni kell.

Azt hittem elmúlt a kívánosságom, de nem. Azt hiszem jobb hogy senki nem lát be a konyhámba Kép. Nyammmmmm...

Bubu
bubu

Szilcsike!

Mail ment. Aztán Te is rakjál fel képet, mert úgy nem igazságos ha mi nem ismerhetünk meg Téged! Kép

Krisztinka!

Neked is el tudom küldeni az oldalt mellékletként mint Edinának. Neki már elment! Ugyanolyan mintha Te hívnád le, csak én frissítek neked! KépKépKép (Ha akarok! Kép )Mond melyik címre.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

KataKép

Hát nem tudtad? Röntgen szemem mindent látKép

sasha
sasha

Kata!

email címem: anyv@freemail.hu

És elkezdek képet keresni, hátha van itthon a vinyón valami.

any
any

Kata!

Koszi, hogy elkulted, de sajna csak annyit latok, hogy egy sotetkek sav egy kis feher negyzettel bal oldalt benne piros x. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam Kép
Ha van mar fenn mas kettonkon kivul megtenned azt, hogy a kepet kuldod el? Ugye nem tul nagy keres, persze ha sok a dolgod akkor hagyjuk.

Edina
edina

Sziasztok!

Kata! Jobbulást!! Én a terhességem vége felé nyalogattam mindig citromot cukorral, de csak azért mert szeretem... Vikinél az eper tejszínhabbal volt nálam a nyerõ..-lehet hog y aférjem ezért bízott nagyon abban hogy fiú lesz MimikeKépKépKép
Elküldenéd nekem is a jelszót??
Köszike..

Mindenkinek szép napot... olyan jó idõ van, mi is most jöttünk be a lányokkal, de csak azért hogy aludjanak.

sziasztok
pusssz
Hjani
0611viki

Sziasztok lányok!
Borzalmasan be vagyok havazva, úgyhogy nem tudok hosszan irkálni.
Mindenekelõtt ÉN IS LÁTNI AKAROM! Szóval küldjetek nekem is felhasználónevet. koltail@budapest.hu
Én is megpróbálok szkeneltetni valami képet, de nincs is nagy pocim, úgyhogy nagypocisat még nem tudok.
Köszi szépen a mailt (nem tudom kitõl kaptam).
Nekem megfázásra bevált a WICK-vaporup (vagy hogy hívják) mézes-mentolos izéje (?). Nem tudom mi a pontos neve, de ez egy olyan mint a kanalas, csak teába kell tenni. Nincs benne gyakorlatilag más csak méz meg mentol, és ha teszel a teába és lassan kortyolgatod az jó a torokfájásra is meg az "orrodat is tiszticcsa". És nem olyan szörnyen rossz ízû. Az orvosom szerint OK kismamáknak is.
Üdv
dec8 (18+3)
dec8

Kata
Találtam neked néhány receptet torokfájásra
Teák: Kamilla, citromfû, zsálya, zab elég furi 2-3 teáskanál aprított zabpelyhet 1 csésze vizzel leforrázunk 10 percig áll majd szürni napi 3 csésze ajánlott.
Most jönnek a furcsaságok:
1 pohár forró viz
1 evõkanál méz
1 teáskanál almaecet
lassan kortyolva naponta többször.
2 gerezd fokhagyma
1 citrom leve
2 evõkanál olivaolaj
napi 3szor 1 teáskanál
Ha mind ezt túlélted szolj irok még.

Azoknak akik hánynak vagy fosiznak kamilla+menta tea keverék
ezt én is probáltam finom.

Az emil cimem kneyy@freemail.hu holnapra probálok majd képet küldeni.

Mindenkinek minden jót és egszséget
Kato
31+
katalinka

Kata007!

Én is szeretnék képeket nézegetni, cserébe én is teszek fel magamról pocisat, illetve ha sikerül, akkor uh-sat is!
karolina.csik@freemail.hu-ra küld légyszi a jelszót!
1000 köszönet!

Mindenkinek!
Én most járok a 28. hét végén és eddig csak 6 kilót híztam és már szépen domborodik a hasam. Egyébként én sem rejtem bálnaruhaalá a pocakom, sõt, direkt rugalmas, testhezálló pólókat veszek fel, hadd lássa mindenki a kincsemet! A pocim kerülte 92 cm, és azt mondják hátulról ugyanúgy nézek ki, mit rendesen elõtte. Nekem mondjuk szerebcsém van, hogy nem repkednek rám a kilók, se most, se azelõtt, az én nagy bánatomra, mert 2-3 kiló többlet nem ártana úgy alapban.

Az okoskodókkal pedig ne törõdjetek én is azt mondom, mindenkinek olyan a pocakja, amilyen, senki sem egyforma! Hozzám ma bejött egy kolléganõm, és mondta, hogy miért iszom õszilevet, az televan minden sz---al (bocs). Mondjuk direkt mindig megnézem miben mi van, ez speciell tartósítószermentes és szinezékmentes, és legalább az emésztésemmel sincs gond.

Most elköszönök, mert rohanok kismamatornára!

Sziasztok!
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Hát én aludtam egy jót, de nem érzem jobban magam! Kép

Mindenkinek köszi amit a torokfájásra írtatok. Sorban próbálom ki a dolgokat majd. Bár az a sörös dolog kicsit bizarrnak tûnik. Kép

Sasha!
KépKépKép

Any, Hajni, dec8, Kato, Gumicukor!

Mail ment, de ugye tudjátok, hogy valamit valamiért... Kép
Vagyis cserébe mindenkitõl elvárunk legalább 1 képet magáról. Én jegyzem kinek adtam meg a címet, ugyhogy nincs sumákolás! Kép Ja, és kívülállónak nem adjuk ki a címet, csak aki tõlem kéri!
Mint már írtam, aki nem tudja felrakni a képet, küldje nekem és én felrakom.

Még valami! A pocakos albumba csak pocakos képet rakjatok. Csinálok egy új albumot UH és babák névvel. Oda menjenek azok a képek. És persze látjátok, mindenkinél ott a magyarázat, Ti se felejtsétek el! Kép

Edina!

A párom hazajön és tanácsot kérek. Nem olyan lüke a nethez mint én. Kép Szerintem meg lehet ezt oldani valahogy. Ha nem, akkor elküldöm külön-külön a képeket, de nem létezik, hogy ne lehessen lementeni a weblapot!

Kata és Dóri (34.)

KépKép

KépKép
kata007

Na itten vagyok újra.
Annyira de annyira fáj a derekam, és a hasam alja is. Úgy félek, hogy valami baja lesz a Babócámnak. Nyugtassatok meg lányok, ha nem görcsölök, csak fájdogál, az ugye nem baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilcsike 12+0
szilcsike

Szilcsike!

Ne izgulj, addig amig nem vérzdel, nem erõs a fájás és kétoldalt érzed!!!! Ez fontos!!! Ugyanis nekem a doki mondta, mikor elmentem hozzá ezzel a panasszal. Ez csak a méhtartó szalagok (vagy mik) feszülése, nyúlása. Ugyanis nõ a méhed!!!! Kell annak a babónak a helyKép

Csak nyugi és ne erõltesd meg magad!!! El fog mulni és utána fitt leszelKép

sasha
17+2
sasha

Sziasztok!

Lelkesen olvasok ám én is mindig, amikor csak hozzájutok. Ritkán irok viszont, mert panaszom szerencsére semmi (kop-kop) Kép, és okos tanácsokat se tudok adni Kép.

Kata!

Kérek szépen én is jelszót a képnézegetéshez! iddiko@hotmail.com

Napokon belül lesz pocakos képem, megkérlek majd, rakd fel, mert én nem értek hozzá. Elöre is köszi!

Üdv mindenkinek,

iddi
iddi

iddi!

Mail ment!
Küld majd a képet és felrakom!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata007

Én is kérek szépen felhasználónevet meg minden...Kép
Tegnap este csináltam 3 képet otthon kis családomról, rávettem a páromat ,hogy tegye fel a computerre , erre nem besz..t az a szemét? Mármint a számitógép..KépKépKép
Mindegy, ha máshogy nem megy, küldök egy esküvõit innen, a munkahelyemrõl, pocakosat meg késõbb.Kép
Nem is tudtam, hogy ennyi biogyógyász van köztünk, tök jó volt olvasni a sok hozzászólást megfázás-kúra ügyben. Én már nem javaslok semmit. De torokgyuszira nekem is bejött a Strepsils...

Mi van már Kelével meg a Többiekkel? Már kifúrja az oldalamat az nagy kiváncsiság!

Kép
Nyuszi
25+3
Nyuszi

Nyuszi!

Mail cím????

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata007

Ejnye ejnye, tegnapelõtt küldtél nekem lisztes fotót, már elfelejtetted? Kép
Mindenesetre ime- mcurt@mail.matav.hu

Nyuszi
Nyuszi

Kata,
elküldöm a legutóbbi UH-os képünket Neked. Itt még olyan apróka volt, hogy teljesen belefért a képbe. (Ez a kisbékés póza tetszik nekem a legjobbanKép) Na nem csigázlak, küldömKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

nem vagy vak Kata én Augusztus 8ra vagyok ki irva és a Szent István korházba szeretnék szülni sajna nem tudom pontosan hogy hány napos vagyok de amint ujra megyek a dokihoz megkérdezem pontosan .üdv csicsKép
csics

Sasha nem vagy vak Augusztus 8ára vagyok ki irva és a SZent Isván korházba szeretnék szülni sajna nem tudom pontosan hány napos vagyok de ha leközelebb megyek a dokihoz megkérdezem .remélem még maelovasod üdv csics Kép)))
csics

Kata!
Na akkor en is beallok a kuruzslok taboraba ;)
Nemet szarmazasu kolleganom a kovetkezovel kuralta magat natha / kohoges eseten is:
1 deci natur frissen facsart citrom leve, felforrositva 2 ek mezzel, es ezt iszogatni.

Szilcsi: nyugi, ahogy elottem is irtak, a szalagok nyulnak. En is beparaztam iden, holott alig egy eve voltam ugyanabban a terhessegi idoben, es megsem szamitott semmit. A szalagok nyultak, en feltem, de mostmar jol vagyunk Kép

Remelem ez az esos viharos ido nem okoz nagy bajokat csajok!

puszka
m (34?)
martina

Sziasztok!!

Újra itt...jelentem szórványosan fájásokat éreztem éjjel
és napközben is.Remélhetõleg továbbra is csak jósló,de
a biztonság kedvéért ma is kihagyom a tornaórát, nehogy...

Már csak a pénteket és szombatot kell átvészelni aztán jöhet
a Törpilla!!

Bubu!

Olvastam, te is a hétvégéig akarsz 2in1 maradni!!
Kívánom , hogy sikerüljön!!
egyébként én is határozottan érzem, hogy nincs túl sok hátra...

Kata!!

Remélem, már jobban vagy, mail ment!!
és lécci küldj nekem is jelszót!!
ja, az ominózus telcsiszámla közel 17.000Ft, szerintem állati sok azzal együtt, hogy nem is beszéltünk rajta.

Beszti, Bubu!!

Nektek is köszi a reagálást net ügyben, sürgõsen intézkedem
a kábel bekötés ügyében!!!
ugyanis babanetfüggõ lettem...

Csipkebogyó!!

Neked is köszi a praktikus ötletet!

Gumicukor!

Örülök, ha tudtam segíteni, látod már el is múlt...
ilyen elõfordul a babavárás alatt, de szerencsére ahogy jön , úgy el is múlik...

Köszönöm a jókívánságokat és a kedves biztatást, nagyon
jólesett!!

Dojika!!

ugye azért majd jelentkezel...

Puszi minden Pocisnak és Pocilakónak!!

Sheila

37+3,5

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Gitta!!

Neked is köszönöm...bizony jó lenne ha már a gratulációt
olvashatnám...

úgy 3 nap múlva...érdekes máskor kevésnek, most viszont soknak tûnik a három nap!

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kata!

bocsi...most olvastam újra a mailt, látom küldtél jelszót,

köszi!!

Puszi és "fájásmentes" jó éjszakát!!

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Csics!

Beirtalak a táblázatba, a holnapiban benne leszelKép

Sheila!

Ezzel én is igy vagyok! Itt és most nyiltan bevallom Babanetfüggõ vagyok. Reggeltõl estig nézem, ki mit irt, még a házimunkát is úgy végeztem hogy akárhányszor a gép felé jártam mindig leültem 1-2 percre megnézni mi változottKép

sasha
17+2
sasha

Nyuszi!

Bocsi, de annyira tele volt a postaládám, hogy minden címet kitöröltem, mert ma úgyis újra kezdem. Mindenki címét jegyzem mostantól, nicknévvel és, hogy elküldtem-e az illetõnek a jelszót.
Szóval mostantól tudni fogom. Kép
Megy a mail!

Ilke!

Még nem ért ide! Kép

Csics!

Nem értem! Miért nem vagyok vak?
Ugye nem nekem szántad? Kép

Martina!

Ez bizalomgerjesztõ, tuti kipróbálom! Kép

Sheila!

Neked már megadtam! A levél végén volt amire már válaszoltál is! Kép

Kata és Dóri (34.)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok!! Ez nagyon jó, de sajnos lehetetlen minden témára reagálni.
Gitta! Nagyon örülök, hogy nincs semmi baj. Azonkívül megnyugtatlak vannak még dagi kismamák.
Dec.8.! Nagyon örülök, hogy Szent Imrés vagy, én is.

Mától betegácsiba vagyok a terh. cukorbetegség miatt, a védõnõmnél is voltam. Megdicsérte a súlyomat (+6kg) annak ellenére, hogy már bálnaként kezdtem.

Mindenkinek jó pocaknövesztést!

Conti (27+6)
Ui: sajnos nincs pocakos képem, de ha belegondolok egy régebbi is simán elmegy félidõs terhesnek.

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Dojika!

Hát mégsem jöttél haza???? Kép

Kata és Dóri (34.)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata!

Kérlek nekem is küld el a felhasználónevet és a jelszót. Jövõ héten beszkenneltetek a párommal pocis képet és akkor én is tudok küldeni, majd szeretnélek megkérni, hogy tedd fel! Elõre is köszi! Címem: szj13@freemail.hu

Sasha!

Köszönöm, megkaptam, válaszoltam!

Szilvi és Petike
37+5
bszilvi

Kata, Móni és a többiek!

Köszönöm a farfekvéssel kapcsolatos infokat!
Mindent megpróbálunk, én bízom, hogy sikerül.
Mindenkinek jó babavárást!
Majd jelentkezem az eredménnyel.

Sziasztok!
Csilla
Csilla

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?