Sziasztok!
Csics!
Megvarom mig az orvos mit mond az eredmenyre, egyelore elvegeznek vmi vizsgalatot, eddig annyit mondott, hogy igyak sok vizet, ne csinaljak semmit, fekudjek aztan mire megvan az eredmeny szol, hogy hogyan tovabb. De ne idegeskdejek, mert tenyleg ugy van ahogy Te mondtad, hogy egy kismamaknak valo tablettaval kigyogyithato.
Szerencsere nem kell kulon mennem urologushoz meg sehova, minden ebben az un. anyasagi intezetben van, ok elvegzik az osszes vizsgalatot.
Kata!
Koszi szepen a kepeket! Majd en is keresek pocak nelkulit is, meglatod mennyire mas vagyok. Egyebkent ha gondolod az enyemet nyugodtan felrakhatod az oldalra, bar lehet hogy csak en vagyok szerencsetlen, kulfoldi lanyok sozljatok valamit, mert innen tolunk a tar.hu nem elerheto.
Szilcsike!
En 65 centirol inditottam es mar a 11-12. heten 80 centi lett belole, viszont azota nem, vagy csak nagyon kevesett nott. Azon meg ne csodalkozz, hogy van par centi elteres a napok kozott, hisz valoszinuleg ez nem napi hanem napszaki elteres. Reggel az en pocakom tuti nem tobb 75nel estere meg ki tudja mekkora. A kep amit Katanak kuldtem es majd felrak a netre este keszult 16het+2naposan, de akar 12 hetesen is keszulhetett volna. Ne aggodj venasszonyok engem is akartak mar szulni kuldeni
Moni!
Meg nem is udvozoltek annyira el voltam foglalva magammal bocsant
szoval udv korunkban
Lella!
Minek drukkoljak a 60%nak vagy a 40%nek?
Nektek lesz otthon netetek ha mar nem dolgozol?
Zita!
Az nagyon jo, hogy sikerult kismama ruhat olcson szerezned, itt egy vagyonba kerul. Nekem is van mar egy ket kolcsonruham de sajna mind rovidujju vagy ujatlan igy meg varat egy ket honapot magara, a jo kis halaszgatyo meretu nadragokrol meg ne is beszeljek
Kata megegyszer!
22en kikapcsoltatjuk a telefont sozval utana nem leszek egy darabig amig be nem kotjuk a kabel tv-es netet. Itt is hasonlo arert jon, igy lenyegesen olcsobb lesz. Gyorsasagat tekintve nem bantad meg? Bocs az OFF temaert
Bubu!
Olyan izgalmas lehet mar ez az idoszak! Biztos nagyon kivancsi mar a babad mi is lehet odakint, aztan megis benntmarad a jo kis meleg babahazban meg egy kicsit
Csipkebogyo!
vagyunk itt tobben is kulfoldrol akiknk telefonon kellett megmondani a nagy hirt. De hidd el meg mindig jobb igy az elejen mint hazaallitasz nagy hassal az otthoniak meg szohoz nem tudnak jutni. Szerintem bar ez magan velemeny megjobban kirekeszted oket abbol a csodalatos folyamatbol, hogy anyava valsz. En a 12. heten mondtam meg a szuleimnek azota egyre jobban erdeklodnek a kisunoka irant. De kerdezd meg a tobbieket is ez csak az en velemenyem volt.
Mindenkinek!
Par napja tema volt a kispapa hulyulese de pont nem voltam itt, pedig aztan nalunk se semmi. Kedves parom amint megtudta a kis jovevenyt ki akarta probalni, hogy fogok kinezni balnakent
Erre bedugta az epp 50centi kisbaba meretu macskam a puloverem ala
Edina