Szasztok lányok!
Tontica! Örülök, h mostanában megint jelentkezel.
Editke! Mostanában mindíg elkerüljük egymást
.
Mindenesetre, hajrá fagyöngy!! Reméljük a Jónás bejön, hisz annyi mindenki írta, hogy jó, csak a baba neme nem stimmel.
Kriszti! Sajnálom, hogy szarakondik a neted! Akciózzatok nehogy lemaradjatok v.miről!! Hát én magamtól tuti nem gondolnék a 3 cn-re. Lehet, h az a program ennyire nagyra értékeli a pg53-at???? V.hol olvastam, h a pg mens körül ill előtt pár nappal azért páfr. mert nem volt pé abban a hónapban. Persze ezt csak egy v.hol olv. és nem is biztos, h igaz. Mindenesetre hiányolt tanácsadónk Anyapoc is többször megemlítette, h lehet a mensi körül is pé, és igaza is van. De a hőd alapján én nem erre gyanakodnék. Remélem nem sértettelek meg. Dehát nem azért vagyunk hogy jópofizzunk egymásnak, hanem hogy összeadjuk tudásunkat a témában. Úgyh. sztm akciózzatok mert, még csak most jön a ti idődtők.
Zsazsóka! Sztm is csinálj még egy tesztet, ha az is negatív lesz, ha tudsz és te is így gondolod menj el dokihoz és csináltass hormontükröt.(Anyapoc is ezt szokta javasolni) Sztm ha negatívat tesztelsz, akkor v.melyik hormonoddal lehet gond v. az ami a magas hőért felel asszem progi. az magas v. neked is a prolaktin. De bizzunk benne, h baba van a dologban. Ha nem mész dokihoz akkor legyünk türelmesek csak rendbe jön magától.
Beszti! Köszönöm a dícséretet.
Nekem ma megint 36,8 a hőm. Eddig ennyi. Az a gáz, h el sem tudom képzelni, h megjöjjön, mert már olyan rég volt meg. De ha megjön remélem eláraszt, ha nem akkor meg reméljük a legjobbakat. Olyan türelmetlen vagyok!
Puszi Mindenkinek
Ildi