Új privát üzeneted érkezett!

Zsazsoka!
Nincs a kéznél t.teszt?érdemes lenne csinálni egyet!!Nekem nagyon gyanus vagy!!!A melleid nem érzékenyek?Hányinger?
Most mennem kell, ha lesz idöm akor benézek a hétvégén!Szia!!!
Vendég

A hét elején megcsináltam életem első t.tesztjét, de elrontottam. Negatív lett...Kép
Tüneteim nincsenek.
Csak annyi, hogy nem jó behúzni a hasam (de ez csak - szerintem - a téli bunda)... Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Szasztok lányok!

Tontica! Örülök, h mostanában megint jelentkezel.

Editke! Mostanában mindíg elkerüljük egymást Kép.
Mindenesetre, hajrá fagyöngy!! Reméljük a Jónás bejön, hisz annyi mindenki írta, hogy jó, csak a baba neme nem stimmel.Kép

Kriszti! Sajnálom, hogy szarakondik a neted! Akciózzatok nehogy lemaradjatok v.miről!! Hát én magamtól tuti nem gondolnék a 3 cn-re. Lehet, h az a program ennyire nagyra értékeli a pg53-at???? V.hol olvastam, h a pg mens körül ill előtt pár nappal azért páfr. mert nem volt pé abban a hónapban. Persze ezt csak egy v.hol olv. és nem is biztos, h igaz. Mindenesetre hiányolt tanácsadónk Anyapoc is többször megemlítette, h lehet a mensi körül is pé, és igaza is van. De a hőd alapján én nem erre gyanakodnék. Remélem nem sértettelek meg. Dehát nem azért vagyunk hogy jópofizzunk egymásnak, hanem hogy összeadjuk tudásunkat a témában. Úgyh. sztm akciózzatok mert, még csak most jön a ti idődtők.

Zsazsóka! Sztm is csinálj még egy tesztet, ha az is negatív lesz, ha tudsz és te is így gondolod menj el dokihoz és csináltass hormontükröt.(Anyapoc is ezt szokta javasolni) Sztm ha negatívat tesztelsz, akkor v.melyik hormonoddal lehet gond v. az ami a magas hőért felel asszem progi. az magas v. neked is a prolaktin. De bizzunk benne, h baba van a dologban. Ha nem mész dokihoz akkor legyünk türelmesek csak rendbe jön magától.

Beszti! Köszönöm a dícséretet.

Nekem ma megint 36,8 a hőm. Eddig ennyi. Az a gáz, h el sem tudom képzelni, h megjöjjön, mert már olyan rég volt meg. De ha megjön remélem eláraszt, ha nem akkor meg reméljük a legjobbakat. Olyan türelmetlen vagyok!

Puszi Mindenkinek
Ildi
Vendég

Köszi Ildi!
Olyan buta vagyok! Kép Nem is gondoltam, hogy valami baj lehet, mert az eddigi görbéimnél (5) nem volt ilyen hosszú ideig magas hő.
Azt hiszem - ha nem változik semmi - jövő héten kérek egy időpontot.

Kép
Kép
zsazsóka73

Szia Ildi!

Lehet,hogy igazad van.A doki is hasonlókat mondott.
Nem izgatom a dolgon magamat,csak ne legyen már 5o nap egy ciklus!!!!Mert attól agyvérzést lehet kapni.
Mondjuk,én gyanakszom kicsit a cickateáraKépIttam a múlt ciklusban.Lehet nálam ellentétes hatást vált ki!
Tegyél már fel légyszi egy görbét!Kép

Zsóka
csinálj egy tesztet!Kép

KépKép

KépKép
okr

Nézd már ,elfelejtettem!Az említett program mára kiírta:Pregnat.KépKépKép
Sztem vicces!Még legoptimálisabb esetben is 13 nap mensiig.Kép

KépKép

KépKép
okr

Csajok!
Bocsi, ha okoskodó voltam. Csak leírtam a véleményemet! Zsazsóka, nem kell beparázni!! Mivel eddig normálisak voltak a ciklusaid, valószínű, hogy most ez csak egyszeri eset lesz. De ne írjuk már le a zebrásodást!!! Milyen volt az a mensi? Olyan mint az előzőek, vagy kevesebb??
Kriszti!! 50nap???? Ah az még nem idő!Kép Ha az én pöttyözésemet nem számoljuk én már 70 körül járok!! Persze én is azt remélem, h viszaáll a ciklusom 30 naposra. Jó lenne!!! Reménykedjünk együtt!! Komolyan mondom, sztm minnél jobban figyelünk a dolgokra izgunk meg ilyenek, annál jobban makacskodik a testünk. Legalábbis én amíg nem fogl. a dologgal addig olyan pontos volt mensim. Most??
És még ez hő sem ad megbízható támpontot a pé-hez. Hiszen ha felmegy a hő még akkor sem biztos, h volt pé. Csak a monitorozás ad megbízható infót.
A cickatea?? Hát?? A fene tudja. Tudod mondtam, h az egyik lány mondta, h pl neki megjött, amikor abbahagyta. Lehet, h nálad volt v.mi lappangó dolog és ez felerősítette és most ezért lett ez. Hát nem tudom.
Nálam sztm. nem volt pé mert még a ferti szerint megadott időpont után pár nappal is volt szurkálás. Mostanában viszont semmmi. Ez jó jel, mert ha ciszta is volt valszínű már felszívodott mert különben még szúrna. Az állapotom egyébként megfelel a lutheális szakasznak a cicim picit feszülget. Megjelent egy óriási akne a homolokomon. Nagyjából enny történik velem.
Kép
Puszi Ildi
Vendég

Ildi!
Kevés volt, de hogy kevesebb-e!?
Lehet, hogy már bebeszélem magamnak.
Még a végén "álterhes" leszek. Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Okr!

KépKépKépKép
Úgy is érzed magadat?Kép
Hát nem biztos, hogy egy túl megbízható program. Nekem a Fertility eddig jobbnak tűnik...
Én Ildivel értek egyet, szerintem a te hődből még mindig nem olvasható ki pé.
Az 50 napos ciklusban megértelek. Így a 44. napomon különösen...

Ildi!

Nem volt péd? Miből gondolod? Pedig neked tankönyvi görbéd van és a Fertility még jó időpontra is teszi.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Zsazsóka! Hát majd meglátjuk, de láthatod ezt a topicot most teljesen elkapta a magas hő!! => higgyetek nekem,a magas hőt a hormonok okozzák. Vagy baba van vagy v.melyik hormon éppen rosszalkodik.

Beszti! Amikorra a ferti teszi akkor mondta a doktornő,h 2cm tehát elvileg meg is repedhetett volna. De a pg53 csak részlegesen volt páfr. és még a megadott nap után is éreztem szurkálás, lehet, h gáz lesz amit írok, de amikor pisiltem akkor mind a két petefészkem, v nem tudom mi, lehet, h más,de olyan furin fájt, nem szurkált de nem tudom leírni ez volt a feriliti pé-je után két nappal. Tehát volt ott vmi ami nem volt rendben. Tehát az én következtetésem, vagy ciszta lett belőle mert ugye tudjuk hogy a pete milyen gyorsan képes nőni, tehát ha még akkor ott volt, sőt még utána levő napokon is éreztem, akkor valszínű addigra jól megnőtt és akkor már ugye nem szabadul ki. A hő ja hát az meg a hormonokat mutatja, én ennek is örülök, h legalább a múlt hónapomhoz képest haladás. Ennyit a tankönyvbe illő görbéről! De én asszem sokunknak van itt ilyen göréje mégis még mindíg itt van.
Puszi Ilid
Vendég

Ildi!
Az akiót azért ne hanyagoljátok.A fertily időnként változtat p.é.dátumot.KépNekem a múlt ciklusban a 42. napra tette végül.KépA hőm pont olan alakzatú volt akkor,mint most a tiéd.
Felrakom,és megérted,miről beszélek.

Egébként énszerintem nem okoskodás volt,hanem a véleményed,amit leírtál.Mi pedig pont arra vagyunk kíváncsiak.
Én a zebrát részemről most leírom,mert esélye nem sok van.Kép

Egébként a pöttyözést sztem lehet mensinek venni.Most többen is írták a fenti topikban,hogy
ilen volt a vérzésük.

Beszti
A 44 nap is sokKépElég idegesítő ennyit várni a mensire.
2 hónap egy ciklusgörbeKépTeljes mértékben együttérzek veled!!!!

Zsóka
Nem tudok mást mondani,csak azt,hogy csinálj egy tesztet ,és meglátod babás vagy-e?!
Ha negatív sem baj,hiszen akkor meg mindjárt p.é.,és lehet karácsonyi ajándék a tesztből!Kép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!!
Mi ez a sok szabadidő? Apa ügyeletes?? Már olyan rég dumcsiztuk ilyen sokat.
Vendég

Ildi!
Eltaláltad!Ügyel.

KépKép

KépKép
okr

Bár mást is így tudnék látatlanul.
Vendég

Ildi
Igen,jó lenne,pl. a p.é.dátumokat.
Mert akkor amellett,hog annyi babád lenne amennyit szeretnél,még jól is keresnél veleKépKépKépKép
Homeos bogyót szedsz most?Lehet,már írtad,de nem emlékszem pontosan.

A görbéd szuper.Vhol hallottam,hogy amiben kiugrás van p.é.után(mint a tiédben)annak csak 4-5 %-a nem babás.
Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor tesztelsz majd?Vagy még nem akarsz gondolkodni ezen?

KépKép

KépKép
okr

Ja-ja! Jó lenne, bár amennyi tudást már összeszedtem pl.:a cickáról, ha valakinek aki nem babanetes előadnám, lehet, hogy tényleg boszorkánynak hinne. Tudod, mondta a doki, amikor voltam uh-n, h most egyelőre ne szedjek semmit, pedig elvileg term.gyógy is. Mondtam neki, h szedtem az agnucastont csak annyi volt rá a véleménye, h "az csak a prolaktinra jó" De ha megjön v. lemegy a hőm v. negatívat tesztelek akkor elkezdem az agnucastot a cickát-palástfűvel a fagyöngyöt a folliculinumot. Vagyis akkor bedurvulok nagyon!!!!!!!!!!!!Most nevettem ahogy írtam a párom meg lesett, h mit nevetek! Mi a kiugrás?? Hogy hirelen két 10-et is emelkedett? És hogy hirtelen /viszonylag/ ment fel? vagy mi?
Szted mikor teszteljek. Én már nagyon türelmetlen vagyok. De sztm lehet, hogy ha volt is pé akkor is utána,mármint ami után a ferti rakta. Tehát még várni kéne.
Puszi Ilid
Vendég

Én a p.é. utáni 2. napon lévő kiugrásra gondolok.Kép
P.é után(a fertility szerinti) 2 héttel már lehet tesztelni.7 nap mire beágyazódik,és még legálább 3 mire a teszt ki tudja mutatni.
(plussz az esetleges tévedésnek 4 nap)

KépKép

KépKép
okr

Ildi
Az agnucastont én is megpróbálnám,de nem tudom a bromocriptinemmel hogy jönnének ki együtt?!Kép

Jaa,és lesznek ikrek a sok stimulálástólKépKépKépKépMár,ha megjön.Mert szerintem ígéretes a görbe.Esze ágában sincs leesni!!!(kop-Kop-Kop)

Na szióka,megyek aludni!!
Szép álmokat nektek:KrisztiKép

KépKép

KépKép
okr

Ildi!Kép
Azért én szívesen olvasnék arról, hogy fogigátló abbahagyása után, milyen természetes praktika segítene hozzá gyorsabban a babásodáshoz!KépKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!!

Ildi!
Kát h mindig elkerüljül egymás!Kép!!
Szép a görbétKép mennek drukkjaim,de szerintem is várj még a tesztel!

Zsazsoka!

Az lesz a legjobb ha mindenképpen felkeresed a dokidat.Miota próbálkoztok??

Felteszem a görbém,ma reggel 36.5 mértem !

Kép
Vendég

KEditke!
Lehet, hogy az lesz!
A "Babaprojec előtt.."- ben épp most írtam: azt olvastam, hogy a magas prolactin okozhatja a hőnél ezt. A magas prolactin-szintet eredményezheti az aszpartam(light üdítőkben ez van!) Egy hónapja ilyen üdítőt iszom, mert picit magasabb volt a vércukor-szintem.
Lehet, hogy ez zavart össze??:Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsoka!
Láttod az elöfordulhat,szerintem a light üditö helyett inkább ásványvizet , gyümölcslevet igyál .
Én egy ideje csak "csapi" vagy szénsavmentes ásványvizet iszomKép!!Az utobit azért mert a szénsavastol könnyen puffadokKép!!
Vendég

Én lépek!

Sziasztok!!!
Vendég

Szasztok!!
Bocsi,de tegnap elaludtam.
Zsazsóka, én egy könyvben azt olvastam, h az Agnucaston pont a fogigátló abbahagyása után jó a hormonok rendezésére az orvos meg mint írtam azt mondta, h a prolaktinra jó, tehát te szerintem nyugodtan elkezdheted szedni. Patikában lehet kapni 1500 Ft 30 szem. Állítólag 3 hónapig kell szedni mire hat, de lehet, előbb ezt embere válogatja, ja és az van ráírva, hogy napi egy de a német topikokon a lányok ajánlották hogy reggel meg este egy (úgy talán még előbb is kifejti hatását)én szedtemm a ciklus elején 10 napig, én akkor 2-öt szedtem. Bróbáld meg szerintem. Lehet, h nekem is kár volt leállni. Mert egy másik doki viszont azt mondta, ez a barátcserje egy jó szer és mindenképpen szedjem, ha baba közbe becsúszik az sem baj.
Editke! Hát eddig még nem nagyon tudok mit mondani a görbédre, mindenesetre az a 36.1-ről 36.6-ra az nagy ugrás. Nem mondta a fertiliti, hogy túl nagyok az indadozások?? Persze még nagyon az elején vagy.
Nálam semmi, még mindíg fenn van a hőm. Viszont a nyákom nem akar lecsökkenni mennyiségében. Ez idegesít. Nem kéne ennyit foglalkoznom vele. A fene egye meg. Asszem jövő hét szombaton fogok tesztelni, ha még aktuális lesz mert a wunschkind azt mondja. Még olyan messze van. A nyákról tud v.ki v.mit??
Zsazsóka! Én a helyedbe elkezdném az Agnu-t, főleg a magas prolakt gyanú miatt. Tudod; ártani nem használ! Nem ez csak vicc volt. Én is elkezdem a köv ciklusnál.
Mindenkinek Puszi
Vendég

Pont most írtam EditkeKép.
Vendég

Köszi Ildi!
Utánaolvasok ennek az Agnucaston-nak. Egyébként receptre adják?
De lehet, hogy doki lesz belőle...

Kép
Kép
zsazsóka73

Nem nem receptes. V. hol írtam róla feljebb próbáld meg előkeresni. Ha más nem írd be a babanetes keresőbe a szót és kidobja. De én a helyedbe elkezdeném.
Vendég

Sziasztok!

Zsóka
KépBOLDOG NÉVNAPOT
Én a kávémat iszom édesítővelKépLehet benne vmi.

Ildi
A sok nyák a p.é. után természetes.Terhesség alatt pedig végig ez a jellemző.Úgyhogy nagyon ígéretes a dolog!!!Kép

Editke
Sztem a 11-12 napon volt p.é.-d.Látom a fertility nem oda teszi,de attól még lehetett.Ha több programot használsz mindegyik máshová rakja.
Tálaltam egy új görbés lehetőséget:
www.pregnancy.org
Ez nekem is a 11.napra rakta a pé-t.Isten tudja miért.(a fertility szerint még nem volt,egy másik program pedig a mensi 3. napjára tette)
Hát ennyit ezekről a programokról.

KépKép

KépKép
okr

Felteszem az aktuális görbémet.
Egy dátumot "lázra" javítottam,mert a 19.cn-n beteg voltam,és sztem azért lett a hőm magas.
Kép

Mindenkitől kérek egy görbét!Légysziii!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Lányok szerintetek van értelme holnap a tesztnek. Már olyan türelmetlen vagyok!!
Megnéztem azzal a progival is amit ajánlott Kriszti nekem akkor is oda teszi a pé-t. Ha volt.

Boldog névnapot Zsazsóka.

Kép
Vendég

Kép

Bocsi az a tegnapi volt
Vendég

Köszi Kriszti, Köszi Ildi!Kép
Kriszti, neked az előző görbéd is ilyen talányos volt. Nem?
Ildi, szerintem egy tesztet megér a görbéd!Kép
Az én görbém is hasonló volt előző hónapban: 14 napig 37.1, majd megjött. És azóta ez van:
Kép
?????

Kép
Kép
zsazsóka73

Ildi
Ha jól látom ovuláció után 10. nappon vagy.Még 2 napot várjál sztem,vagy amikor te gondolod,hogy volt p.é.-d ,attól számíts 10 napot.Kép
Ha korán tesztelsz csak elszomorodsz tőle.

Zsóka
Na,igen az előző is ilyen volt.Gondolom azért,mert most sem lesz p.é.-mKép
Az én hőm is magas,az eddigiekhez képest.Lehet tényleg a prolaktin az oka.Nekem tuti,mert bizonyítottan sokKép
Te próbáltad már a PG5-at?

KépKép

KépKép
okr

Itt a másik görbe:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Nem próbáltam. De mi az? Sajna én nagyon tudatlan vagyok...Kép
Miért oda tette a pé-t? Miért nem a 17.napra?
Összezavartad a grafikonokat Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
A PG53 egy mini mikroszkóp.Méhnyakváladékból,vagy nyálból mutatja,mikor vagy a termékeny.Tul.képp az ösztrogént jelzi,ami megelmekedik p.é.előtt.Kép
Gyógyszertárban lehet kapni,2200 Ft körüli összegért.Kép

Sztem a PG jelzése+ tojásfehérje miatt tette oda a p.é.-t.Kép
A 19.napi hőt ne vedd figelembe,mert akkor beteg voltam,és biztosan azért olyan magas.Kép A fertilityn lázat írtam oda,de ebben a programban nem lehet olyat.Kép

KépKép

KépKép
okr

Köszi Kriszti!
Te használod ezt a PG53-at?
Végül is annyit lehet, hogy megér.
Már tisztára átmegyünk "tudományosba"!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
Használom.Eddig 4x volt páfrányos.(az utolsó görbén a lila pöttyök jelzik mikor)Kép
Én is úgy gondoltam jó lesz ez,mert addig használhatod,míg el nem törik.KépKép

KépKép

KépKép
okr

Ildi!

Nyugi!Kép Tudom türelmetlen vagy, de én biztos kivárnám a helyedben az a 14 napot ov. után. És holnap még csak a 11. nap lesz a Fertility szerint...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Jó reggelt!Kép

Már kész a mai mérés,úgyhogy fel is teszem:
Kép
Pusszantás:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Ez igen, ezt nevezem, vasárnap ilyen korán felkelni. Bár gondolom Ada is beleszól a dolgokba, hogy mikor fúj ébresztőt. A görbéd, hát erre csak annyit tudok mondani, h érdekes. Majd meglátjuk, hogy fog alakulni. Nekem még mindíg fenn van a hőm a fertility 28-adikára javasolja a tesztet. De én max szombatig fogok várni. Bár addig még sokminden történhet.
Puszi Ilid
Vendég

Szia Ildi!
Ha tőlem függne aludnék déligKépKépKép
A hőmérőt megint elnéztem,nem látok rendesen reggelKépnem 36.9,hanem 36.8.KépNem nagy külömbség éppen.

Szombat már 26.-a,nem?Az a pár nap sztem már nem számít,nyugodtan tesztelhetsz!!Kép
Görbét teszel fel?

KépKép

KépKép
okr

Hajnalban én is alig látok.
Kép
Puszi Ildi
Vendég

Nagyon jól alakul a görbe!!!!KépKép
Van vmi tüneted?Megérzés?
Sok nő mondja,tudja még tesz előtt,hogy babás.Kép

Nekem a cicik egyre jobban feszülnekKépúgy látszik hiába a bromo,magas még mindig a prolaktin.Kép

KépKép

KépKép
okr

Hát a megérzésem azt súgja, hogy nem. Mára talán már a nyákom is csökkent. A gyomrom az rossz mostanában,de ez azért van mert össze-vissza eszek. A cici az olyan amilyen mensi előtt szokott lenni, talán nem is feszül annyira. Ami esetleg eltérő a szokásostól azt talán az, hogy most nincs annyi patti a homlokomon vagy talán niccs is. Úgyh, gyakorlatilag semmi szokatlan.
Hát a hődből ítélve, nem is csodálkozom a cicifeszkódon. Nem értem nem hat ez a bromo??? Lehet, h nagyobb adag kéne??? Akkor meg mégjobban rosszul lennél. Az agnucasttal nem akarsz próbálkozni, az elvileg pont a prolaktinra van?! De tudod, h kell várni mire hat a gyogyi. Leht, h a következő ciklusnál már jó lesz.
Vendég

Jaj Kriszti! Olvastad a másik topicban, mi van????!!/azt csak olvasgatom, illetve néha írok is, de az nagyon rikta/ szóval Kerekpocak halványat tesztelt!!
Vendég

De jó,hogy épp itt vagy!Pont bekukkantottam.

Én azért még drukkolok,a pozitív teszthez!!!Kép

A bromo már így is nagy adag.A megint megjöttben szedik többen és,és csak 1,25mg-ot 2x.Ez lehet az általános.
Nekem meg 2x5 mg-ot kellene,amiból sajna csak az esti adag van meg.Reggel képtelen vagyok szedniKép
Az agnucastont már gondoltam,hogy beveszem reggel,a bromo helyett.KépPersze nem tudom,hogy jön ki együtt a két szer.

Érdekes,mert az elmúlt ciklus 2. felétől ilyen magas a hőm.Sztem akkor nőtt meg a prolaktinom.
A doki szerint 2-3 hónap,és rendeződik.KépPersze fél adag gyógyival nem biztosKép

KépKép

KépKép
okr

Ildi
Olvastam .De jó lenne már ha megindulna a zebrásodás!!!!
Ráférne a topikokra!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Hát igen. a múltkor tudod volt valmelyik topiban, talán a megint megjöttben 3 zebra is. Reméljük az megindította a lavinát.
Ha jól számoltam akkor 13. napra mutatta a halvány csíkot Kerekpocaknál. Úgyh azt nekem is mendenképpen érdemes megvárni. Most megint éreztem amit a múltkor mondtam, hogy ha erölködök, vagyis egy picit nyomok. Na ez most elég gáz lesz megint leírni, akkor ott lent az egész mindenség érezhetővé válik és fáj egy picit. Neked volt már ilyen tapasztalatod. Egyszerűen nem tudom mi lehet ez.
Vendég

Ildi
A petefészkeidet érzed,vagy inkább a méhed fáj?

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?