Manda!
Köszi!
Igen, én is így gondoltam, hogy ha ne adj isten majd sikertelen lesz, akkor majd kivárja barátnőm, hogy mond-e a doki vmit, és ha nem, akkor majd rákérdez ő, hogy miként lehetne megoldani.
(ez most olyan bénán hangzik, hogy én kigondolom, hogy majd mit mond a barátnőm, de szerintem szerinte is így a logikus)
Egyébként jól olvastam, hogy te is most fogsz menni dec. elején beültetésre? Szorítok nagyon.
És persze neked is Edina!!!!
Biztos közhely, meg sokan mondták már nektek, de nem szabad görcsösen akarni semmit. Egy egészséges izgalom, drukk belefér, de semmi több. (tudom, könnyen beszélek....) Tavaly nyár elején mi is úgy voltunk, hogy hajrá baba, 1× megpróbáltuk, de nem jött össze, de mivel jött a nyár, akkor inkább hagyjuk is, inkább menjünk bulizni, strandra, stb, és majd szept-ben nekilátunk. Szóval nem is foglalkoztam a dologgal, jún.28-án volt az utolsó mensim
Szóval biztos van benne vmi, hogy ha az ember nagyon akar vmit, akkor már csak azért sem sikerül, ha pedig száműzi ezeket a gondolatokat egy időre, akkor teljesülhet, amire egyébként vágyik.
Na, nem prédikálok (
), csak drukkolok ezerrel!!!!
Brigó