Új privát üzeneted érkezett!

Képek rövid kommentárralbalról jobra

Kép

Hanna keze, Katahátulról,Lili félig, Kormi(aki már jobban van) Kornél, Jázmin
Kép

Kata férje( utálja, hogy a netre kerülKépHanna, Kata, az előtérben Suminum Lilije és Kornél

Kép

Hajna akép szélén, Sunimum középen és Jázmin
Kép

Noémi, Heléna, Marci, Kornél
Kép

Banedek, Hajna, Lili, Sunimum, KOrnél
Kép

Marci és Jázmin

hvera

A többit holnap, ez a beetetés, mert a babanet nem akar engedelmeskedni. Nagggon jó volt a taliKépKépKép

LivKép Neked külön köszi a fuvartKép

Vera

hvera

Na itt
Barbi
Na mi lett az eredmény?

Maccs
Sajnos ő születése óta ilyen későn fekszik le,azóta nem foghatom a fogára Kép Kép Kép Na jó volt egy időszak amikor 9 körül már aludt ,de aztán megint elromlott Kép

Vera
Én csak örülök ,nem bánt hogy nálatok ilyen jól alszik Kornél,én csak azt bánom hogy még éjszaka sincs időm magamra,mert még fennt van ,na mindegy ahogy Dinonak mondták én akartam gyereket Kép

Judy
Vizsgához gratula Kép

Csirkesz
Fosi Kép Kép elég sűrű vendég nálatok,remélem hamar túl lesztek rajta.Motorbaleset Kép

Anita
Bugyirámolás nálunk is volt teszek fel képet ezek aug elején készültek Kép

Kép
Kép

Viola
10-11-ig alszunk mindketten Kép Kép muszáj nekem is pihennem Kép polcunk sajna nincs ilyen, képet én is vmi szineset tennék fel,vidámat ami kicsit megtöri ezeket a szineket

Kormi
Cowboy fiú nagyon csini Kép

Csengő
Dokid nem indokolta a megvonást? betegség Kép

Reditke
Mi is megyünk sielni dec 28- jan 6-ig.Ti vesztek síruhát Bálintnak ,vagy egy sima overálba lesz? Láttam gore-tex bakancsot de 15000 ft-tól azt se tudom érdemes -e venni.Szerinted? Azért kérdezem ,mert én még sose voltam sielni és nem tudom a viszonyokat Kép
Házzal szerintem várjatok, ha nem érzitek úgy ne erőltessétek.Mi így vagyunk a gyerek szobával ,már hónapok óta halasztjuk ,nagyon nem akar elkészülni. Kép Képek Kép Kép Kép

Dino
Bernáttal mi újság ? Volt a doki ?

Minden betegeskedőnek gyors gyógyulást

Taliról tegyetek fel képet Kép

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!

Kata,
nagyon sajnálom, hogy végül nem tudtunk menni, egész nap migrénes fejfájás gyötör. Pedig annyira készültünk. Kép
Remélem, mindenki jól érezte magát és hamarosan újra lesz tali. Milyen volt a máskosguba és cserirakás? Kép

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Edit, nagyon szép a házatok. (Meg a kutyu is.) Nálunk is úgy van egyelőre, ahogy Besztiéknél lesz, hogy nagy szoba 3 ablakkal, egyelőre együtt lesznek majd a tesók, aztán később elválasztható két szobára.

Vera, máskor is!

Nikk, miből szigorlatozol holnap? Biztos sikerülni fog!

Csirkesz, jobban vagytok?

Macsek, mindkettő (guba és meggyrakás) nagyon finom volt!

Kata, nagyon szépen köszönjük még egyszer a mai napot, nagyon jó volt nálatok! És tényleg nagyon finom volt a két fent nevezett hami. Jaj, csak szegény szőnyegetek... ahogy elnéztem induláskor, húú... Ki lehet tisztítani?

Liv

Kép

Kép
liv

KataKép
Nagyon fincsi volt minden, köszönjük szépen!
Nagyon jól éreztük magunkat a talin!

Lili kidőlt az első pár méteren hazafelé, hazáig fel sem ébredt.

Sajna nem lettek túl jók a képeim, de azért felteszem őket.

A magyarázatot látod majd, ha rámész az egérrel a képre(katt nem kell)

Kép
sunimum

Kép
Kép
Kép

Kép
sunimum

A többit holnap, most nekem ez nem megy(babanet a hibás)

És hiába próbálom a tár.hura is tenni, eljutok odáig, hogy feltöltök öt képet(annyit enged egyszerre), aztán megnézném mit töltöttem fel a feltöltött képek címszó alatt, de az jelenik meg, hogy nincs egy darab kép sem feltöltve.

Még holnap próbálkozom, aztán az lesz, hogy Moszinak elküldöm, rakja felKép

Jó éjt!

NikkKépnagy drukk megy!

Móni

Kép
sunimum

Sziasztok!

Csak egy kisírásra ugrottam be, bocsi.. Kép

Az a büdös nagy helyzet, hogy egyre gyengébben bírjuk a havi kiadásokat a GYED-ből fedezni, ezért kitaláltam, hogy majd jól én is keresek valamit amivel a babus mellett tudok egy kis zsét hazahozni. Régen arra gondoltam, hogy majd tanítványokat fogadok, mert németet és angolt tanítottam már gimnázium óta, de rájöttem, hogy ez csak egy leányálom volt, mert Lili nem hagy békén 5 percig sem, így nem lehet korrepetálni idegen kölkeceket.
Aztán múltkor volt bedobva a postaládába egy papír, hogy újságkihordót keresnek. Ez aztán a nekem való meló, tök jó, sétálunk Lilivel és dobáljuk a cuccost be, nosza rajta telcsi. Na azóta "betelelt" az idő és a vekker, erre most szóltak, hogy kőne ember. Na, én bele is vágtam, hogyne, hogyne, zsé kell, jön a kari, stb! Meghozták a cókmókot, csak éppen 2 fajta újságot hoztak, amiből az egyiket vállakozásoknál kell elhelyezni - ergo napközben kell menni. Szóval délután 1+1/2 óra gyerekkel kuncsorogva, hogy "jónapot, elhelyezhetném ide.. .? ... " nagy nehezen sikerült elpasszolni. Gyorsan haza, gyereket felolvasztottam a mikróban /figyelmeztetés mint a filmekben: ne csináljátok utánam! Kép/, aztán apája megérkezett és letettem gyereket, este 1/2 6, tűz ki a hidegbe, sötétbe pappert bedobálni családi házak postaládájába. Éppen 2Ft/db a fizetség, teszem hozzá, kőkemény, de azért az a havi 12-14000 is jól jött volna. Ugyanakkor a terület is akkora, hogy nem egy órácska, /ahogy én azt megálmodtam/ körbefutni, hanem bicajjal is erős 2 óra bejárni.
Azért én neki veselkedtem. Sikerült is 3 utcát az acsarkodó kutyahegyek között megcsinálni, amikor a saját utcánk elejéről kifordulva a keresztutcára egy hatalmas nagy dög szabadon jött felém. Nem is izgattam magam, mert nem félek a kutyáktól, ment az engem ugató kutyákat kivülről idegesíteni, ám pár méter után ki tudja miért mégis inkább én kellett neki... Kép Azt a besz..rást amit én éreztem nem tudom el tudjátok-e képzelni. Kép Írd és mond mint a csibészeltetésnél ráharapott a karomra, kb. 3x aztán én bicajt magunk közé ránva, lehajítva leugrottam, és a dög a cangának esett neki. Aztán amikor az nem mozdult a sokadik harapásra sem akkor ment a megint a többi kutyával acsarkodni. Kép Kis híján bepisáltam, fogalmam sincs, hogy úsztam meg a kalandott egy kék folt nélkül pedig Reditke Sütije süti volt a kutya méretéhez képest, inkább Livék Leilája nagyságában mozgott.. Persze én bőgve mint egy kisgyerek haza a bicikli romjaival,mert azt szétesett mint a bohócbicikli, és otthon zokogva mutogatam a kutyanyáltól csöpögő kabátujjamat.. Karom, de főleg a csuklóm fáj még most is, jól megrángatta, de semmi nem látszik. Utána még 1/2 12kor kimentem az apájával az erkélyre dohányozni, mert most muuuussszáj volt rágyújtani /a terhesség óta nem éreztem így/, és pont jött az az eb előttünk, szintén egyedül, póráz, szájkosár, stb nélkül. Még a hideg is kirázott!!! Apája rögtön mondta, hogy valószínű a kutya csak a gépet akarta, mert szerinte ha ez a méret úgy isten igazából odaharap, akkor egy ép porcikám sem marad, a vastag kabátom nem véd meg.. Kép Azért én nem tudom azt a félelmet elfelejteni, ilyen még soha nem fordult velem elő. Kép Nem is értem azokat az embereket, akik így engednek egy ekkora ráadásul megbízhatatlan ebet kujtorogni /mert nem az a kiéhezett, csontsovány, koszos kóborkutya volt ám!/... Kép
Mi van ha a babakocsit tolom magam előtt ????? Nem éjjel volt, csak sötét!! Kép Kész vagyok teljesen. Kép

Értesítettem az újságosokat, hogy én bocsesz, de többet nem, 1800 Ft-ért nekem nem éri meg ezt csinálni, pláne, ha a végén a kórházba kötötk ki. Kép

Na bocsesz, hogy hosszú és depis, csak úgy le kellett írni.. Kép megyek visszaolvasni.
Macs
Most hogy leírtam nicknevemet, jutott eszembe,hogy csak nem ez volt a támadás oka??
maccs

Tök jó, mert ti mindig meg tudtok nevettetni! Kép

Judy, megy a mail! Kép A közös dokkerunk feleségéről van szó különben, aki a kórházban az újszülötteket ellátja! Kép Vizsgához grat! NagyG hogy bírja az ovit?

Vera! Kialvás???! Az mi? majd keresek egy értelmező kéziszótárt és utána nézek.. Kép

Viola! Köszi! Kép én ezt nem hősiességnek, hanem inkább komoly elmebetegségnek nevezném, de azért köszi! Kép Még nem írtam, de hajak szuperek. Kép Nekem volt gránitvörös illetve lila csíkos is, amikor nem volt még divat a tincsezés, meg volt orrkarikám is, és édesanyám szerint úgy néztem ki mint egy vadember.. Kép De azért jó poén volt.. Kép

Ani! Kép Édes lehet Eszti széttárt kezekkel! Kép Látod ilyent nem csinál Lili, pedig ő idősebb, ez nekünk újdonság! Kép Amikor azt látom v. hallom, hogy valamelyik gyerek már tud valamit amit mi még nem, pláne, ha fiatalabb az első reakciómban egy kis csalódásfélét érzek, mert minidg azt hiszem, hogy Lili a non plus ultra, és hiperzseni, már mindent tud amit tudni kell, aztán tök hamar rájövök,hogy 1.) persze hogy nem hiperzseni, csak az én egyetlen magzatom, 2.) amit tud az is nagyon édes és a korához képest bőven elég. Kép

Csirkesz! Kép Mint mindig, most is poénkodsz, pedig bennem mindig megáll az ütő, amikor dől a vér a gyerekből.. Kép Nem tessék panaszkodni, hogy szerte-szanaszét van rugdosva, legalább nem kell odafigyelve magzatmozgást számlálni. Telhetetlen méhecskénk! Kép Arról már nem is beszélve, hogy könnyű annak panaszkodni, akinek van valakije, aki belülről rudgossa! Kép
Böki nem tom mennyire gáz, az első szurásnál csaknézegette a kis combiját, a másodiknál meg épp hogy hüppögöt kettőt. Borogatni sem kellett, csomó sincs.. Sőt! Lilinél az első két nap mondtam, hogy nem is oltást kapott, hanem jóságszérumot, mert mint a földreszállt kisangyalok olyan jól viselkedett,Kép aztán ez éppen ma du.-ig tarott! Kép Láz nem volt eddig, de állítólag a második szuri hatása 7-10 nap múlva jeletkezik. A gyerekközösség kerüléséhez meg a Szabincseppekről mondott a doki valmit, de nem értettem, mert Lili éppen a fülembe üvöltözött, hogy BABAAAA! mert gyerekposzter volt a falon.. Kép Talán gyerekdokibarátosnéd jobban tudja majd! Kép Fosiból remélem hamar "kilábaltok" - ha már a szandálig folyik! Kép

Beszti! Hannának jobbulást!
Tontica! Kép Látod Beszti üléshuzatcseréje: ennyit ér a diploma ma napság, ne sajnáld hogy neked nincs! Kép

Macsek! fejfájás remélem hamar elmúlik,biztos a hidegfront az oka...

Dino! Nektek is tessék jobban lenni! Kép

Egyébként betegeskedőknek nagy közös gyógypuszi:
Kép

Reditke!Kép Mail neked is megy! Kép Hát igen, nehéz egy tökéletest átváltoztatni, lehetőleg még tökéletessebbé!Kép Én is sokszor a megérzéseimre szoktam hagyatkozni, és lehet hogy még a sors úgy hozza, hogy így lesz a legjobb, bár az is igaz, hogy nekem még nincs is semmim, eddig, tehát lehet hogy nem én vagyok a legjobb tanácsadó ilyen ügyben! Kép Képek szupik, Bálint tényleg nagyon angyalkának tűnik... Kép Azért csúcs hogy poacklakódat így imádja, valószínű én sem bírnám röhögés nélkül. Kép Sikerült már videóra venni? Ne vagyok egy kameramániás /nekünk nincs is csak anyuáknak/, de ezt tuti meg kéne örökíteni a kisöcsinek is! Kép

Csengő! jobbulást ott is! mi lenne ha egyszerűen azt mondanád, hogy nem nem szoptatod, És akkor a dokker jól megnyugszik, te me gjól adhatod tovább a szopit.. Kép

Kata!!! Sajnálom én is, de azért ne legyen lelkiismeretfurdalásod, tényleg nem lehet mindig mindekinek jó az időpont, csak én meglepődtem, mert nem is gondoltam, hogy a buta böki miatt nem ajénlott kimenni. Kép Azért örülök, hogy jól vagytok és jól sikerült!

Innima! Hát oda is küldök gondolatban némi pozitiv erőt, hátha sikerül már törpéknek kigyógyulni! Kép

Sunimum! Nem tudok mit írni, de most csakazért semhagylakki! Kép Kép Kép

Nikk! Szigorlathoz hajráhajráhajrá, egy kamionnyit kívánok! Kép jó KépLili is alapjáraton kb. 9 alszik el, 9 -1/2 10kor kel, de az elmúlt pár hétben ez átcsúszott este 11-12 vagy későbbre, és reggel 10-1/2 11-re. Szóval maximálisan átérzem, és mintha én írtam volna,hogy még éjjel sincs magamra időm. Na én azért kicsit kinyújtom az éjszakát és csinálok mégis! Kép Bár néha megijedek magamtól reggel, amikor szembejön velem a tükör! Kép Kép Kép

Remélem SENKIT nem hagytam ki! Kép
Puszi:
Macs

ui. nem fogom átolvasni, helyesírásért bocsi
maccs

SziasztokKép

AnitaKép

Köszi a képet,én is nagy Ikea barát vagyokKép.Kár hogy csak Pesten van(meg Bécsben)mindkettőért sokat kell utazniKép.A mi hűtőnk is ugyanígy van kidekorálvá(fotók stb)és én is virágos képben gondolkodomKép.Tényleg nagy az összhang közöttünk ez olyan jóKép!Egyszer remélem tényleg eljutunk hozzátok,ha előbb nem majd a nyári szabi alatt és jól kidumcsizzuk magunkatKépKépKép.Jelenleg András hajnali 5-kor megy este 8-kor jön,még egy nagy bevásárlást is nehéz megoldani(jó hogy a Tescó nonstop nyitva) időhiány miattt de valamit valamiért,sok kiadással járt ez a költözködés...LomtalanításKép

ReditkeKép

Zabálni való Bálint és Süti,jó kiképzés alatt lehet a kutyusKép.Nem semmi összeg az átalakítás,lehet hogy idővel egyszerübb lenne egy új ház?!Persze ahogy leírtad,biztos kötődtök hozzá,nem egyszerű a döntés.Polc,igen olyanra gondoltam köszi a leírást!TechnóstílusKép,ennyire nem vadulunk,megteszi valami szolídabb is.Most majd nyitottabb szemmel járok,talán szembe jön velem az igazi(kép).

KormiKép

Megmutattam Mírának Benedek vőlegényünk képét,mondta hogy:Baba ohhhhh.Vagyis tetszett nekiKép.Örülök hogy jobb a kedved és voltatok a talin!Ui:most szorgalmasan növesztjük a tincseket...

DinoKép

Sok sok gyógypusza Bernát babának,remélem már gyógyulgattok!

BesztiKép

Sajna nekem is van gyakorlatom autósüléshuzat mosása terén,Míra is már kétszer széthányta a kocsitKép.Tiszta horror volt a több sávos út közepén kezdte szegényem az okádást(de sugárban ám mint az ördögüzőben)alig tudtunk félreállniKép.Másodszor már gépben mostam én is,mert nem akart a kézi csavargatás után száradni,csereülés luxusát meg nem engedhetjük meg.

NikkKép

Giga kalappal a mai szigorlathoz,majd jelentkezz ám!Nem is csodálom,hogy 10-ig alszatok,lehet hogy valami jó kis déli országba kéne költöznötökKépKépKép?Este buli,sokáig alvás,ebéd után szieszta aztán minden kezdődik előrőlKép.

MacsekKép

Fránya migrén,nagyon meg tudja keseríteni az ember napjátKép.Nekem ritkán van,de akkor kiadós,múlt vasárnap kínzott rendesen.Remélem már jobban vagy.

MaccsKép

Tengap a kóbor kutyák világnapja volt,minket a szokásos tóparti sétánk alatt kezdett el követni egy nagy testű és borzalmasan elhanyagolt eb,szerencsére sok horgász volt nekik szóltam mert vészesen közel jött a babakocsihoz és morgottKép.Szinte sosem izzadok,de utána itthon le kellett zuhanyoznom,mert engem is vert a halálos víz,pár napig nem megyek arra.Az hajmeresztő,hogy neked támadt,ennyit tényleg nem ér ez a fránya újság kihordásKép.Én is nagy bagós voltam,de a pozitív terhes tesztem óta nem gyújtottam rá,talán ha az elmúlt stresszes hónapokban megálltam már nem is fogokKép

Talis képek szuperek,kár hogy mi ilyen messze lakunkKép.Tényleg a nyári állatkerti játszóházast letöltötte valaki akik ott voltak?(Nikk,Reditke,Maccs,Kormi,Dinó,Macsek,Magika esetleg Rubint RékaKép?)

Felkelt a manó,szép napot MINDENKINEK!
h_viola

SziasztokKép

A tali remek volt, a cserirakás is. Rekordidő alatt értünk hazaKép
Kornél viszont teljesen bepörgött a talitól, úghogy éjszaka óránként ébredt. Nagyon izgis lehettett neki.

KataKép Milyen mail címre küldjem el a képet?
Köszi a vendéglátást. A cserirakás hmmm, de finom voltKép

NikkKép Szorítok a vizsga miatt.

ReditkeKép Hibás klónKép Szerintem a fiúkköltözzenek egy szobába, aztán majdcsak kiderül minden. Rosszabb lenne, ha kiderülne, hogy Milán társasági lény, és folyton a bátyjával szeretne lógni, ti meg belefeccöltetek egy csomó zsét, nincs rendes kert stb. SielésKép Ismerősék 5 hónapos terhesen mentek. Nekem az is vagesz volt, na de te!!!! Nekem a gondolattól tériszonyom van.

MacsekKép MigrénKépKép

AutósülésmosásKépKép

Betegeknek gyógyulást mielőbb. Csengő, Dino, Reditke, Judy kitartásKép

MaccsKépEz horror sztori. Én sem félek a kutyáktól, de engem is támadtak már megKép Szerencsére a bokám at a farmer elég jól megvédte anno.

Képek most már felirat nélkül, mert úgyis mindenkit megismertek márKép

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Vera

hvera

Kép

Kép

Kép

hvera

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

hvera

Kép
Kép
Kép
Kép

Az utolsó 10-15 képért külön köszönet az előrelátó Sunimunak, akinél mindig van tartalék elemKépKép

Amnt látható KOrnél egész délután mászkált körbe, mint a mérgezett egérKép

Vera

hvera

Felraktam akep.ter.hu-ra is.
Sunimum, ha átkonvertálod a fileokat jpg-be( mentés másként filetípus átírás) akkor fel tudod tenni.
Vera

hvera

KataKép
Mi is szuperül éreztük magunkatKép A meggyrakás nagyon ízlett (receptet kérek szépen).
Heléna alig akart elaludni, és már fél hétkor fennt kukorékolt, most viszont megint alszik (kipótolja).

Kicsinyítek aztán jövökKép

Noémi
fantikbaba

SziasztokKép

Liv, Kormi, Vera, Hajna, NoémiKép
Én is örülök, hogy itt voltatok, annak meg pláne, hogy mindenkinek "bejöttek" a kreálmányaimKép
Ja, Liv: a szőnyeg miatt ne aggódj, az már amúgy is eléggé le van élveKép , de addig nem akarjuk kicserélni, amíg Marci még ilyen maszatolós korban vanKép Egyébként fel vagyok szerelkezve Vanish csodaszerrel, azzal - mint a mesében -, egy pillanat alatt eltűnik minden foltocskaKép

MacsekKép
Jobban vagy már? Rád is számítottunk, mivel múlt héten még azt írtad, hogy jöttök, azóta viszont nem jelentkeztél.

Áron/Andi, MosziKép
Benneteket is vártunkKép

MacsKép
Hát ez a kutyás történet egy valódi rémálom lehetettKépKépKép A hideg futkosott a hátamon, miközben olvastamKép
A 15 hós oltásról hallottam, hogy nagyon "gáz", de jól olvasom, hogy az is duplabökés? KépKépKép Nekem úgy rémlett, hogy csak egy szurkát kapnak a babók.

NikkKép
Várjuk a beszámolót, hogy mi volt a vizsgánKép

VeraKép
A profilomban lévő címre léccííKép előre is nagyon kösziKép

A többieknek, akik nem tudtak jönni:
Csak ámultam és bámultam, milyen tündéri volt mindegyik baba, egyáltalán nem volt sírás-rívás, panaszkodás, mindegyikőjük egyből jött játszani, semmiféle félénkséget nem vettem észre egyikőjüknél semKép

Képeket sajna én nem tudok feltenni, mert a digigépezetünk még mindig a szervízbenKépKépKépKép

Jó lenne a többieket is megismerni, de úgy látom, hogy emiatt a kezdődő zimankó miatt teljes topiktalit úgysem lehetne összehozniKép Ha valakinek van kedve egy minitalihoz, hozzánk bármikor lehet jönni.

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Kép
Mindenki nagyon elfoglalt.
KépDelejezés és gyeplőzés
KépBenedek valamit kinézett magának a kosárból, háttérben rugós huza-vona.
fantikbaba

VeraKép
Köszi, próbálkozomKép
Szívesen az elemet, máskor isKép

MaccsKép
KÖsziKép

Most rohanok, mert megyünk barátnőmhöz új házat, és új babátKép nézni(két hónapos a kislány és eddig csak kétszer látukKép)

Móni

Kép
sunimum

KépEgy gyors telefon haza.
KépKéééérlek ad ide azt a tányért!
fantikbaba

KépEhh rumbaaaaa!
KépNos, így kell ülni egy ugráló labdán.Látom-látom.
fantikbaba

KépMindenütt jó, de a legjobb anya karjában.
KépA labda itt még szeleppel.A kutya fülét.
fantikbaba

Nagyon köszi mindenkinek, hogy feltettétek a képeket, tök jók lettekKépKépKép

DinoKép
Neked is akartam írni az előbb, Ti is javulgattok?

A cseresznyerakásból végül meggyrakás lett, szerintem sokkal nyerőbb utóbbivalKép

Akkor a recept:

2 üveg meggybefőtt
8 zsemle (kis kockákra vágva)
1/2 L tej
4 vaníliás cukor
1 citrom leve vagy citromlé
3 tojás
20 dkg cukor
4 dl tejszín (eredetileg tejföllel van, de én tejszínnel csináltam)
1. Tejet 1 v.cukorral felforralni, beáztatni a zsemlekockákat.
2. A tojást a cukorral, vaníliás cukorral, tejszínnel, citromlével kikeverni
3. A beáztatott zsemlét összekeverni a tojásos kulimásszal
4. Tűzálló tálat kivajazni, alul a zsemle, rá az első üveg meggy, aztán újra zsemle, tetejére a második üveg meggy
5. Sütőben megsütni

Puszka,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

SziasztokKép

DinoKép
Bernát hogy van?
JudóKépKép

ReditkeKép
Házikó és kert csodaszép, én sem akarnám megbolygatni a helyetekbenKép Várjatok, amíg nem jön az ihletKép Egyébként szerintem sem fontos a külön szoba, csak nagyobb korban esetleg...
A Jófiú BálintKép Tényleg, mint egy kis angyalKép
Szupi a kép Süti kutyáról és a kis gazdirólKép

NikkKép
Szigorlat-drukk megy!!KépKép
Bandó igen elégedett ábrázattal fekszik a bugyik és egyéb neműk közöttKépKép

MaccsKép
ÚjságkihordásKépKép Jézusom, én is halálra ijedtem volna, pedig én sem vagyok olyan kutyától félős fajta. De ez más. Ha már rendesen védekezni kell, az rémisztőKépKépKép Teljesen érthető, hogy ennyire a hatása alatt vagyKép
Eszti is hiperzseniKép Jé, Lili is?Kép Hát, igen, a cseppet sem elfogult mamák...KépKépKép
Én sem tudom, hogy bírsz fennmaradni ilyen sokáig, én egyszerűen kidőlök (persze csak, amikor már Eszti isKép)

ViolaKép
Azt a talit tényleg összehozhatnánk tavasszal, vagy nyáronKépKép
Tincsnövesztés: hja, a pasikért mindent!!!KépKép

Eszti alszik, egész éjjel is aludt, remélem nem a mákos tészta miatt, amit tegnap ettem (igaz csak két púpos tányérralKép).

LányokKép
Klasszak a talis fotók, jó látni, hogy az új topikmamák közül is voltak ott a babóikkal.

Megy a sok gyógypuszi továbbra is a beteg babóknak!Kép

Áron-AndiKép
Hol vagytok? Már tegnap is írtam nektek...
Talán már folyik a szülinapi készülődés??Kép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Üléshuzat: jelentem visszarakni 10 perc alatt sikerült és ez is inkább csak kézügyesség kérdése volt, lehet, hogy sikerülhetne hamarabb is. Viszont a mosógépes ötlet bevált, mert a huzatnak semmi baja.KépKép

Maccs!

Húha, ez aztán borzasztóan hangzott, még jó, hogy neked semmi bajod nem lett!
Szerintem minden gyerek zseni!Kép
Mondjak valamit, amit a tied nem csinál biztosan: Hanna Lego-vonatsínből pályát építKép. Na ja, de ő ez látja a nagyoktól is, így könnyű!

Tali: ismét sajnálom, hogy nem lehettünk ott. De élünk ám, Judy látott minket már élőben is, remélem legközelebb már tényleg mi is eljutunk egyre.
Hanna picit jobban van, csak éjjel nem aludtam tőle jól, mert szopi után a köhögés miatt nem tudott azonnal visszaaludni és meg minden percben azt néztem, hogy mikor hányja össze megint az ágyat. Nem tette!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

CsajokKép
Tök jók a képekKép Irigy-irigy a taliért. De egy kis nosztalgiám lett a képektől, mert felsejlettek az itteni tali emlékei, és kicsit így is tudtam töltődni.
Cserirakit ki fogom próbálni.

MacsKép
Micsoda horror!!! teljesen igazad van azokat illetően, akik ilyen dögöket szabadon engednek. Õket összezárnám más ember hasonló méretű és vérmérsékletű kutyájával. Tényleg tiszta mázli, hogy nem történt semmi bajod. Csak az a sajnálatos, hogy nem csak sötétben mászkálnak ilyen kutyák szabadon. És még az sem feltétlenül garancia, hogy a gazdi esetleg ott megy mögötte 10 méterre, és nincs póráz.

ReditkeKép
KisangyalKépKép ha a maciban van a bűverő, időnként átpasszolhatnád.
Szép a kulipintyótok, kertetek, SütitekKép

Este óta nincs hasmars (kopp-kopp-kopp), étvágy ellenben ezerrel, de kicsit összekuszálódva. reggelire kolbászt volt hajlandó enni joghurttal. Ha nekem kellett volna megennem, tuti kitaccsolok, de Botinak marhára ízlett. A kenyeret folyton félrelökte.

Holnap megyek dokinénihez, remélem jó lett a vérvétel eredménye, és megmondja végre, mikor menjek uh-ra, mert már baromira kíváncsi vagyok, hogy ki lakik a pockosban.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Köszönjük mindenkinek az érdeklődést, és a gyógypuszikat!Kép
Dokinéni nemrég ment el, tegnap már nem jutott el hozzánk. "Zörög a mellkasa" valami váladéklerakódás, az orrából sem jön kifele csak hallani, hogy van benne váladék + a szemére kapott szemcseppet és krémet is, úgyhogy megint egy halom recept vár kiváltásra.

MaccsKép
jó, hogy nem lett semmi bajod, néha olyan kiszámíthatatlanok ezek az ismeretlen ebek.

ViolaKép
én megnéztem a videót, de nem tudom hogyan kell lementeni a gépre. Nem vagyok egy számítógépzseni, a férjem meg még nálam is kevésbé ért ezekhez a dolgokhoz. Ha egy rövid leírást tudnátok adni a letöltésről, azt megköszönném. Látom Titeket sem kíméltek a kutyák tegnap.Kép

ReditkeKép
nagyon jók a képek. Bálinton az a sapi virít, amit az Auchanban lőttél? Írtó aranyos!Kép
A házatok nagyon szép, ajánlanám, hogy cseréljünk lakást és akkor egy percig sem gondolkodnátok, hogy mi lenne a helyes megoldás.Kép Szoba szerintem gyerekfüggő, ha jó kisfiú lesz Milán, akkor tök jó lesz a közös szoba. Bár ha emlékeim nem csalnak, szent elhatározásod, hogy viszonylag hamar megtanítod aludni. Kép

SunimumKép
már sokszor akartam írni, hogy nálunk is gond volt mire megtaláltuk azt a tápszert, amit Bernát szívesen elfogad. Esetleg kakaót próbáltál belerakni? És a dokitok szerint miért gond ha HA-t iszik, ha azt legalább megissza?

NikkKép
vizsgához nagyon drukkolok, nagy kalappal hozzá.
Édi Bandó a bugyik között.Kép

BesztiKép
Hannának jobbulást!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

LányokKép

Visszaolvasás nélkül...

Lenne egy kérdésem: emlékszem rá, hogy anno, mikor Esztinek elkezdtem tejcsin kívül mást is adni, sokat olvastam, hogy olyan krumplit nem szabad adni, ami a héja alatt zöldes. Ez csak a hozzátápi megkezdése körül veszélyes, vagy egyébként is? Mert én kb. egy hónapja nem kapok más krumplit a boltban, csak ilyet...
Mondjuk a férjem lehurrog, hogyha olyan veszélyes lenne, már rég kipusztult volna az emberiség, meg akkor nem is lehetne kapni egyáltalán semmilyen krumplit. És én is így gondolom tulajdonképpen, de érdekel, hogy Ti hogy emlékeztek erre.

Ja, még egyKép
Azt hiszem Macsek írta (nem vagyok benne biztos), hogy kakaót iszik a babija. Azt tudom, hogy sima bolti tejjel készíti a kakaót, de hogy milyen kakaót tesz bele, azt nem'tom...
ÉrdekelneKép

KösziKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Ezt még tegnap írtam, csak nem hagyta a rendszer feltenni.

CsengőKép
Süti nem örülne, hogy cicának nézik, mert akkor állandóan harcban lenne önmagával Kép Kép De nektek elnézzük Kép

Ülésből kivétel: Én még sosem vettem ki menet közben és soha nem is fogom. Pedig volt már teli torokból üvöltés, csak mindig arra gondolok, ha ne adj isten most történne épp valami, soha az életben nem bocsátanám meg magamnak.
Pedig volt vmi statisztika, hogy szinte minden autósnak van gyerekülése, de nem tom pontosan, de valami 50%-ban nincsenek bekötve a lurkók. Én is sok ilyet látok....sajnos.

Mindjárt olvasok és írok ma is Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Szóval, akkor

Nagyon sajnálom, hogy talira nem mehettünk.
Jó, hogy legalább képeket nézegethetünkKép

BesztiKép
Én akkor sem hiszem el, hogy tényleg létezelKép Kép

MaccsKép
Ez valami borzasztó ez a kutya sztori Kép Marhára izgultam mi a vége Kép
Még szép, hogy Lili zseni Kép, mi lenne az én zseni fiammal egy átlagos menyasszonnyal?? Kép Kép

AnitaKép
Krumplit nem tudom, sajnos.

DinoKép
Receptek Kép Jobbulást!
Sapka= Auchanos, talált Kép

NikkKép
Hajrá vizsga!
Bugyis legény édesKép
Hová mentek síelni?
Hát december/januárban készülj jó hidegre. Mi is úgy megyünk, aztán max szerencsénk lesz és lesz jó napsütés.
Mivel Bálint síelni még nem fog (de a jövő évi kari aji tuti egy felszerelés lesz neki), így elég neki a múltkor Auchanban beújított orkán kantáros gatya, nagy dzseki és hótaposó cipő. Ha nagyon hideg van, úgysem leszünk kinn huzamosan órákat, csak úgy mint itthon lennénk.
Ez tök jó, hogy akkor kinn szilvesztereztek a síelésnél. Baráti társaság vagy visztek szülőket gyerekpesztrának?

BarbiKép
Na mi van már? Van dupla csík vagy nincs?

VeraKép Én nem síelek pocakkal. Már csak az kéne. Szerintem tök felelőtlenség. Séta, uszoda, játszószoba (olyan hotelbe megyünk, ahol vannak ilyenek, hogy az egész napot el tudjam ütni a gyerekkel).

Házas, kertes, Süti kutyás, angyal kisfiús kép reakciókat köszi.
Nagy a dilemma még tegnap óta is, de az már biztos, hogy idén nem állunk neki.
Bálint szobája nagyon pici, így az lesz, hogy a miénkből lesz Milán szoba (januárban alakítjuk át, ha hazajövünk síelésből) és mi meg megyünk a nappaliba (mostanában is rengetegszer itt alszunk, mert apa itt TV-zik, számítógépezik én meg mint egy kis hűséges eb, hogy a közelében legyek itt alszom el mellette, és aztán ő is idebújik. Van hogy napokig be sem megyünk a hálónkba).

Délelőtt voltunk Régió játék nagykerben. Nagyjából megvettük gyerek rokonoknak, ismerősöknek a kari ajit. nekem most esett le, hogy mindjárt karácsony és még sehol nem állok ajándék ügyileg.

MaccsKép
Lili már megkapta a 15 hóst?
Bálintnak most csúszik a betegség miatt. Doki néni szerint 1 hónap tök egészséges időszak kéne, de akkor meg pont karácsony+síelés. Úgyhogy lehet, hogy én csak január közepén (2 hónapos csúszással adatom be neki). Szerintetek attól lehet baja, hogy ennyivel később kapja meg? Csirkesz?

Na, ebédelek, amíg alszik.
Edit (aki ma délután lelép egy barátnőjéhez a gyerekkel és még az is lehet, hogy ott alszik, mert apa bulizni megyKép )

Edit
Kép

Kép
reditke

Hali

TaliKép jó lehetettKép

Reditke
Szép a kecóKép nekünk is csak egy gyerekszoba van. nálunk is le lehetne választani gipszkartonfallal, de úgy a tágas szoba helyett csak két lyuk lenne. így viszont Kisgé még mindig velem alszikKépKép már többször átköltöztettem a gyerekszobába, de valahogy mindig visszaszivárogKép valami betegség, fogzásKép
nálunk is aranyszabály, hogy nem veszem ki őket az autósülésből, még ha cigánygerekek potyognak az égből sem. kevés aranyszabályunk van, de ez ilyen.

Maccs
KutyaKép szörnyű lehetett. nem kaptam emilt. Közös dokink nejének a névjegykártyája asszem megvan valahol. Ti hozzá jártok? hová? mesélj róla. és melyik kórházban látja el a csecsemőket?

Csirkesz
jó kis diéta a joghurtos kolbiKép Figyu, Nagygé nagyon taknyos. Szabadtéri programot vállalunk, de asszem akkor bentit nem, mert az ördög nemalszik. nehogy rátok ragasszuk.

Nagygé ovi: tegnap volt az első nap, hogy nem sírt. és megdícsérték, hogy a hangját is hallják már. szerintem nyílik a csipája, mert azt is kérdezték, hogy otthon is szokott-e dacoskodniKépKép áááááá, sose. az én fiam?
na, ma meg oviszünet van, de nem is baj, mert ugyis taknyos. kész lettek az ovis fotók, majd felrakom a jövő héten.
szal, sokkal könnyebb Kisgével, mint Kis- és Nagygével együtt, ezt ma megállapítottam. mondjuk a kicsinek nagyon jó természete van, simán tudok tőle takizni, főzni, tanulni. csak éjjel nem hagy aludni ez az egy gyári hibája van.

na pá, jó hétvégét
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Reditke
Pedig tényleg nem csak virtuálisKép mármint BesztiKép

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

ReditkeKép
Nem kell ezeket az oltásokat túlizgulni - szerintemKép Vannak babák, akik a pár hós oltást is csúszva kapják meg, aztán mégsincs semmi gond velük. Nem hiszem, hogy ebből gond lenne.
De majd alkalomadtán rákérdezek dokkerbarátnénál.
Kéróátépítés: Nem értem mit sz*roztokKépKép Kapjátok le a tetőt, jöhet még gyerekenként 1-1 szint, hogy nagykorukban különvonulhassanak a barátnőkkelKépKépKép Nem igaz, hogy Apájátok erre nem is gondolt??!!KépKép
Mienk Apája már most hajt a Boti által hazahordott barátnők barátnőireKépKép
Apa távollétKép és Kép
Mienk ha minden igaz dec 1-én lép le a germánokhoz két napra, aztán dec 9-én megy a magyar céggel két napra kircsizni (a szokásos karácsonyi bullert hívják ígyKépKép)
Én is, én is, én is akarok már bullerozniiiiiiii.

Síelés: mi nagyon morfondírozunk azon, hogy mikor menjünk. Mi is márciusban szoktunk menni, de most azon agyalunk, hogy április második felében mennénk olyan hóbiztos helyre, ahol pályaszálláson tudnánk lakni, és akkor én is tudnék síelni a majdnem 3 hónaposom mellett. Botinak meg bobot viszünkKép Síszerkót ő is jövőre kap majd.

Régióban milyen árak voltak?

JudyKép
Diétában nyerők vagyunkKépKépKép
Oké, legyen szabadprogram. Egyébként egy kis takonykórtól nem riadnék vissza, de lehet, hogy a kis fosika miatt most hajlamosabb lenne elkapni. Aztán ha a szabadtéren összepuszilóznak, akkor meg már úgyis mindegy, és bejövünk hozzánk melegedni. Okés így? Dokinéni után kontaktolunk. Hol találkozzunk? Nálunk, vagy a fogaskerekű indulásánál? Mi hátizsákot fogunk vinni Botinak, szerintem kényelmesebb, mint a babakocsi. Nektek is van, ugyi? Vagy vigyünk Botternak kendőt, és akkor tietek KisG számára a hátizsák?

Autósülés: Mi sem vesszük ki a kölköt. Csak ha áll az autó, de akkor úgyis vezetni akarKép A kistesó féle topikban tett fel egy lány 1x egy videofilmet arról, hogy milyen az, ha valaki 25 km/h-val nekimegy egy falnak (és nem mozgó járműnek, mert ott ugye a sebessségek összeadódnak, fizika tanárnénik??!!) Nos, a hátsó ülésről tehetetlen rongybábként zúgott a szélvédőnek a hátsó ülésen utazó. Egy kiskölök, meg még tehetetlenebbKép

AnitaKép
Én nem gatyáznék a krumplival. Ha már egy hónapja úgyis ilyen, akkor meg már kiálltátok a három próbát, nem?

BesziKép, DinoKép
Jobbulást a gyerkőcöknek!

Megyek Monte-t tömni a búrámba, mert tegnap apájánk rám szólt, hogy nem fogy. Ezen ne múljékKépKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Hi!
Reditke, igazad van a bekotes miatt. Lakott teruleten veszem csak ki es akkor is cicit kap es vissza az ulesbe. Igy is mindig arra gondolok, hogy csak most ne....Ezentul lehet, hogy nem veszem ki. De olyan fullados kohogos hisztit tud levagni!...

Aranyosak a talis babas kepek. KAr hogy igy jartunk, de a gyerek mostmar sokkal jobban van. 3 oraja alszik, pedig takaritanom kellett volna, mert vendegek jonnek. Mostmar mindegy.

Ani, en jol kivagom a zoldes reszt a krumplibol. Nem tudom miert nem jo, de en sem fozom meg, viszont az egeszet nem dobom ki. Eddig meg elunk.
Kép

Juti! NAlunk napkozben keveset alszik a gyerek, de ejjel mint a bunda. Nem lehetne, hogy napkozben nem altatod sokat? Vagy igy sem?

megyek mert felebredt, pedig sokaknak nem is irtam.....
Vendég

Sziasztok!

Sajnos nem jutottunk el a taliig, pedig készültünk. Múltkor írtam, hogy Áron éjszaka felébredt. Na ez tovább fokozódott. Két napja 3* ébred, sírva, valami nagyon fáj neki. Tegnap a második ébredésnél kapott Pandolt, 5 óra nyugis alvás, aztán alvás közbeni nyögés. Tök kialvatlanok vagyunk mindketten. Tudom, szerencsés vagyok, hogy eddig ezt nem tapasztaltuk meg, de pont emiatt lelkileg nagyon megvisel. Olyan rossz hallgatni, hogy álmában is vergődik, mert nő a foga. Én erre gyanakszom. Kis orrfolyás, semmi hőemelkedés, kínzó fájás, néha nemevés. Szóval ez a hetedik elég gonosz.

Bocs, nem tudok reagálni az írásaitokra, indulunk Szegedre a nagyszülőkhöz.

Andrea

KépKép
Áron

Csirkesz
Akkor legyen a fogaskerekűnél. Pontosan hol is?Kép
viszünk mi is hátiputit.

Csengő
Sajna napközben sem viszi túlzásba, max másfél óraKépKép nem vesztegeti ilyesmire az idejét. jó, igazából alszik ám éjjel, csak még mindig kel két-három alkalommal.

Lakott-terület-ügy: statisztikák szerint a legtöbb baleset a lakóhely közelében történik. talán akkor már úgy érzik az emberek, hogy mindjárt otthon is vannak.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Áron-AndiKép
Szegedet nagyon imádomKép
Valószínű fogacska lesz a ludas. KitartásKép

CsengőKép
Nektek is jobbulást!

És mindenkinek, akire ráfér ez a jókívánságKépKép

JudyKép
Valahol a János kórház környékén van az induló állomás. Mindjárt utánajárok az utcanévnek.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

HaliKép

Nincs időm mindenkinek írogatni, csak az autósülés témához nem bírom ki, hogy ne nyissam ki a számatKép

Én soha, de soha, semmilyen körülmények között nem veszem ki a gyereket. Ha egy kicsit hisztizik, akkor inkább megállunk útközben, sétálgatunk, de menet közben kizárólag az ülésében ülhet. Nekem is mindig az jár a fejemben, hogy az "ördög soha nem alszik", a lelkiismeretemmel nem tudom hogyan számolnék el. A másik dolog pedig az, ha nem lennék ennyire következetes és 1-2 alkalommal kivenném, akkor attól tartok igen rövid időn belül tényleg egy rémálom lenne az utazás az állandó hisztitől, hogy őkelme nem akar nyugton maradni. Szerintem, ha a gyerek is megszokja ezt a szabályt, viszonylag rövid időn belül tud ehhez alkalmazkodni.
Egyébként pedig megpróbálom elviselhetőbbé tenni az utazgálást: könyvet nézegetünk, mesélek, énekelünk, viszek 1-2 plüss állatkát, azzal játszunk.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

LivKép
Most kellene látni a szőnyegünket, Marci az imént (amíg az előző hsz-omat írtam) belekent egy fél piros LabellotKépKépKép Tudod, tömény piros, tömény zsírKépKépKép Mi ehhez képest a tegnapi kis morzsázás?

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Csak pár sor, mert a ded ráncigálja a lábam.

Anita,
igen, én adok kakaót Márknak, Nesquik-et, éppen annyit teszek csak bele, hogy kicsit beszínezi a tejet.

Maccs,
te szegény!!! Kép A hátam borsózott miközben olvastam a sztorit, jó, hogy nem lett komolyabb baj!

Kata,
képek látszik, hogy jól sikerült a tali, kár, hogy nem tudtunk menni, legfeljebb majd összehozunk egy minitalit, hiszen nem lakunk olyan messze egymástól.

Viola,
nálunk tervbe van véve a videó megnézése, kivi vagyok rá, csak még nem tudtam letölteni.

Betegeknek jobbulás!

Az én búrám is jobban van, a hajnali ébredéskor még sajgott, de azóta kopp-kopp nem volt fájás.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Kata, Labello, ajjaj...
Hannádnak boldog szülinapot! (Ugye, jól hallottam tegnap, hogy ma 6 éves?) Mikor ünneplitek?

Maccs, kutya: el is hiszem, hogy megijedtél. A lllényeg, hogy nem lett komolyabb bajod.
Lili: nemhogy mindent tud, amit ennyi idősen tudnia kell, szerintem tól is teljesít. Egy csom mindent előbb csinál,mint a vele egy idős babák, nem?
Arról, amit Csebgőnek írtál, nekem más a véleményem: nehogy már le kelljen tagadnia az orvos előtt, hogy még szoptat. Inkább vállalja büszkén szerintem.
Különben pedig engem kihagytál a hozzászólások sorában. De megbocsátom, mert 1x megemlítetted Leilát. Kép

Beszti, csaknem ti meg suttyomban találkoztatok Judyval ("minitali")? Kép

Judy, jöhetnek az ovis fotók, én nagyon kíváncsi vagyok a nem dacos Kép fiadra.

Csirkesz, szerintem lehet póráz nélkül sétáltatni, ha a gazdi tökéletesen ismeri a kutyáját, és tudja, hogy bízhat benne. Mi is így sétálunk Leilával.

Az autósülésből én se veszem ki soha Dávidot.

Liv

Kép

Kép
liv

bocs a gépelési hibákért, Dávid az ölemben alszik-szopizik

Kép

Kép
liv

Ülés: hát nálunk bizony időnként előfordult, hogy kivettük. Mostanában nem szoktuk, ők is megszokták, hogy benne ülnek. Sokszor volt gond, hogy Nátán kikapcsolta magát, ha hisztis volt, vagy kibújt a két vállánál és csak középen tartotta az öv. Erre ugyan próbáltunk megoldást találni (pl. ha középen a két övrészt összefogatjuk), de a bababoltban azt mondták, hogy ilyen szerkezet nincs, mert balesetveszélyes. Miért, az nem sokkal jobban az, ha a gyerek kibújik az övből??
De talán mostanában már nem csinálja.
Egyébként nálunk sokat segített, hogy Hanna is előrefelé ül, azóta egyáltalán nincs sírás az autóban. Õ ül középen és rendesen kilát.

Judy!

Gyári hibaKépKép! Az enyémnek is van, de már nem cseregaranciásKép!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

MacsekKép
Tök jó lenne, ha eljönnétek, nekünk a jövő hét első fele is jó, utána azért nem, mert szerda délután viszem skacokat oltatni: Marcit agyhártyára, Hannát a 6 évesreKép

LivKép
Nagyon szépen köszönöm Hanna nevében is a köszöntéstKép Igen, ma 6 éves.
Az oviban az ünneplés ma délelőtt megvolt. Ott az a szokás, hogy az ünnepelt anyája visz be tortalapot, főzés nélküli pudingport, tejet, gyümit, és a többi kiskölyök elkészíti az ünnepeltnek a tortát. Nagyon jó kis móka ez nekikKép
Családon belül pedig majd holnap ünneplünk.

AnitaKép
Mi is Nesquick ivók vagyunkKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Ma du 4-kor megírtam a Közgáz szigorlatot mikro-makroökonomia szerencsére sokat tudtam puskázni Kép Kép Remélem sikeresen Mindenkinek köszi a drukkokat Kép

Macs
Ez a kutya sztori elég rémesen hangzik,én amugy se bírom az ilyen szabadon mászkáló kutyákat,mindig félek tőlük Kép Tükör Kép

Viola
Déli országok Kép Lehet a fiam oda készült,csak elakadt nálunk Kép Kép Kép Én letöltöttemm a talit,nekem nagyon tetszett ,főleg rubin réka Kép

Kata
Boldog szülinapot Hannának Kép Igen sajna az oltás dupla+ szabin csepp Kép

Anita
a krumpli zöld részében egy szolanin nevű anyag halmozódik fel,ami elvileg káros ezért a zöld részt kivágva add csak neki oda vagy jól hámozd meg

Dino
Bernát gyogyuljon meg gyorsan Kép Jó lenne utánna összefutni,már régen taliztunk Kép

REDIT
Gröbmingbe megyünk egy házikóba barátokkal,lesz még egy bébi ő fél évvel fiatalabb Bandónál.Bandónak van egy auchanos overálja,de én nem nagyon bízom benne átázás terén vagy szerinted elég?Mondjuk mi sem szándékozunk órákig kint lenni,max szánkózunk sétálunk.Ma mi is csak Bandóval vagyunk,apa nálunk is bulizik,lehet hogy együtt vannak? Kép Kép Kép

Csirkesz
Apa nálunk is emlegeti már a barátnőket Kép

Áron -Andi
jó nagyszülőzést Kép

Judy-Csirkesz
A fogaskerekű végállomása pont szemben van a budapest(körszálló) hotellel

Bandó tegnap teljesen egyedül ivott és nem ment a ruhájára se Kép

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!

Betegnek jobbulást! Kép

GnéKriszti! Kép Remélem apukádnál semmi komolyat nem állapítottak meg.
Gratulálok a vizsgádhoz!

Hajna! Kép Üdv köztünk. Én is szeretem a latin zenét. Kép

Kormi! Kép Gondolj arra, hogy hamar megnő a csöppséged, és újra foglalkozhatsz görikkel érdemben is.

Kata! Kép Sajnálom, hogy nem tudtunk menni. Nem volt netem szerda du-tól, ma reggelig. Ráadásnak Viki is du-án 3 körül alszik megint.

Nikk! Kép Együtt érzek veled! Remélem a bojleretek már jó, és hamar megcsinálják a liftet. Én a7.-re jöttem már bevásárlás után babakocsival, persze Viki fáradt volt, így ölbe kéredzkedett.
Gratula az iváshoz! Nagyon ügyi.

Szülés: Én Szt Imrében szültem, majd 13 órát vajúdtam, Kb 9 óra múlva repedt meg a burok, de fent, és akkor már én kértem, hogy valamit csináljanak, mert nem bírtam. Fájdalom csillapítót, csak beérkezéskor kaptam, így szenvedtem, semmi nem volt jó. Kb 10-kor kaptam oxitocint, és onnan már jobban beindultak a dolgok. Végül gátmetszés nélkül kis repedéssel úsztam meg.

Judy! Kép Gratula a vizsgához!

Lányok! Aki nem tudja kezelni a kep.tar.hu-t, vagy nincs kedve feltenni képet, én szívesen bevállalom, és akkor egy helyen lennének a talis képet, családi, és baba fotók.

Macs! Kép Nem semmi kaland. Kép

Anita! Kép Lehet olyan krumplit adni, csak vastagon hámozd meg.

Lányok! Bocs, ha valakinek nem reagáltam, de két tragédiás éjszaka van mögöttünk. Alig aludtam tegnap előtt, mert gyakran ébredt 1.20 után még megbeszéltük a férjem tárgyalásának eredményét, így mire elaludtam ébresztett. Tegnap éjjel is sokszor kelt, pedig már kint van a foga. Ráadásnak sikerült felébrednem, így még 1,5 órát nem aludtam, pedig ő már igen. Kép Ma meg nagyon nyüszi volt, ki is borított. Kép

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!

DinoKép!

A nyári játszóházas babatali video letölthető:
http://moland.uw.hu/babanetonly.wmv
-jobb klikk a (fenti) linkre ^
-cél mentése más néven...
-válaszd a HELYI LEMEZ C-t
-Mentés
-A letöltést követően sajátgépből (helyi lemez C) el tudod indítani bármikor.
kb. 161 MB

Puszi Viola
h_viola

Sziasztok!Kép

Hu, ez a hét elég kemény volt. Rosszabbul viseltem, mint eddig. Mindennap azt vártam, mikor lesz már végre péntek. Most itt van!!Kép
És bőgtem és bőgtem, mikor hazaértem, most is elbőgöm magam mindjárt. Annyira jó érzés, hogy túlvagyok rajta!! 28-án megyek majd CT-vizsgálatra, izgulok, hogy minden rendben legyen. Most kedden voltam ultrahangon, ott mindent rendben találtak.
Vénáim be vannak gyulladva, alig találtak már a héten normális állapotban lévőt, ma is újat kellett keresniKép De a lényeg, hogy találtak és itt vagyok és olyan jó megint olvasni titeket!! Most a kendő helyett a változatosság kedvéért egy Aréna-sapka van rajtam, tök divatos vagyokKép

CsirkeszKép Jóhajú, mi??KépKép Majd leszek!! Azt mondják, már karácsonyra tüsihajam lesz!!KépKép

KormiKép Valamikor a héten írtad, hogy görénykét eltávozott...sajnálom, de legalább tényleg nem szenved. Aznap olvastam, és láttam, hogy írtad, hogy miért is panaszkodsz, mikor itt vagyok én, és sosem teszem. Nagyon jólesett, itt sírtam a gép előtt, férjemnek is elolvastam, csak annyira nem tudtam használni a kezemet, meg kedvem sem volt, így inkább csak most reagálok rá.

Amit írtam Maccsnak is, mindenkinek az életében megvannak a problémák, amiket nehéz feldolgozni, de sikerül, ha vannak melletted. Gondolj ilyenkor Benedekre, vagy a születendő manócskára, a férjedre, a családodra, és minden jobb színben fog feltűnni!!Kép Én is ezt tettem, mikor délutánonként hazajöttem, magamhoz öleltem Bazsit, a héten Ákos remekelt a suliban, matekból iszonyú jó, tanító néni is dícséri, a magatartása is javul. Hozott haza matricát, piros pontot, Kép fejet, Balázs tanult egy-két új hangutánzó szót....ez nekem is elég a boldogsághoz. És az, mikor ma délután a férjem karjában bőgtem mint egy kisgyerek, és arra gondoltam, hogy akármilyen pocsék dolgok történnek is mostanában velünk, senkivel nem cserélnék!!

MaccsKép Hu, ez elég rémísztőnek tűnt, még szerencse, hogy késő ősz van és vastag kabát volt rajtad!! Kis keresetkiegészítés nem lenne rossz, de ilyen áron!!Kép

MosziKép Nagyon jó a galéria, hétvégén én is feltöltöm majd a képeket, remélem sikerülKép

Nagyon jók lettek a talis képek, a legközelebbire most már mi is elmegyünk, ha minden jól megy!!Kép

AnyamanyaKép Cserirakást ki fogom próbálni, épp van itthon két üveg cseresznye befőtt, és gondolkoztam, hogy mit is lehetne vele csinálniKép

HajnaKép Üdv köztünK!!! Nagyon érdekes dolgokat írtál és Jázmin is gyönyörű, ez a név mindig is tetszettKép
Salsa csodálatos tánc, tényleg, el lehet kezdeni tanulni ilyen vén fejjel is??Kép

NikkKép Remélem, sikerült a vizsgád! Egy jó puska megírása felér egy tanulással is!Kép

AnitaKép Bazsinak még tápszert adok reggel is és este is, és én is Nesquiket teszek bele, nagyon szeretiKép

Autósülés: sosem vesszük ki a gyerekeket, sőt, Ákossal el sem lehet indulni, amig be nem csatolja a biztonsági övét. Meg kell várni, ez az ő kifejezett kéréseKép A hideg futkározik a hátamon, mikor más autókban a gyerekeket látom, hogy ugrálnak a kocsiban.

JudyKép Meglátod, napról napra ügyesebb lesz az oviban, főleg, hogy jönnek most a mikulásos, karácsonyos ajándékkészítések is, biztos élvezni fogjaKép

Elég fáradt vagyok, majd még holnap írok, jó sokat írkáltatok, igyekszem az elmúlt hétben képben lenniKép

Pussz
Lau
lau

Tcis: sokat gondoltam a férjed barátjára, feltétlenül nézzetek utána annak a teakeveréknek, amit ajánlottak (COD tea), nagyon jó eredményei vannak.

AndiKép remélem, Áron már alszik éjszaka és tényleg csak a foga miatt kelt, és nem betegség miatt!

ReditkeKép szerintem is jó ötlet egyelőre a nappaliba beköltözni, főleg, hogy költségkímélő megoldás isKép
Bálint irtó helyes, jóképű legényke már mostKép

L.
lau

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?