Tök jó, mert ti mindig meg tudtok nevettetni!
Judy, megy a mail!
A közös dokkerunk feleségéről van szó különben, aki a kórházban az újszülötteket ellátja!
Vizsgához grat! NagyG hogy bírja az ovit?
Vera! Kialvás???! Az mi? majd keresek egy értelmező kéziszótárt és utána nézek..
Viola! Köszi!
én ezt nem hősiességnek, hanem inkább komoly elmebetegségnek nevezném, de azért köszi!
Még nem írtam, de hajak szuperek.
Nekem volt gránitvörös illetve lila csíkos is, amikor nem volt még divat a tincsezés, meg volt orrkarikám is, és édesanyám szerint úgy néztem ki mint egy vadember..
De azért jó poén volt..
Ani!
Édes lehet Eszti széttárt kezekkel!
Látod ilyent nem csinál Lili, pedig ő idősebb, ez nekünk újdonság!
Amikor azt látom v. hallom, hogy valamelyik gyerek már tud valamit amit mi még nem, pláne, ha fiatalabb az első reakciómban egy kis csalódásfélét érzek, mert minidg azt hiszem, hogy Lili a non plus ultra, és hiperzseni, már mindent tud amit tudni kell, aztán tök hamar rájövök,hogy 1.) persze hogy nem hiperzseni, csak az én egyetlen magzatom, 2.) amit tud az is nagyon édes és a korához képest bőven elég.
Csirkesz!
Mint mindig, most is poénkodsz, pedig bennem mindig megáll az ütő, amikor dől a vér a gyerekből..
Nem tessék panaszkodni, hogy szerte-szanaszét van rugdosva, legalább nem kell odafigyelve magzatmozgást számlálni. Telhetetlen méhecskénk!
Arról már nem is beszélve, hogy könnyű annak panaszkodni, akinek van valakije, aki belülről rudgossa!
Böki nem tom mennyire gáz, az első szurásnál csaknézegette a kis combiját, a másodiknál meg épp hogy hüppögöt kettőt. Borogatni sem kellett, csomó sincs.. Sőt! Lilinél az első két nap mondtam, hogy nem is oltást kapott, hanem jóságszérumot, mert mint a földreszállt kisangyalok olyan jól viselkedett,
aztán ez éppen ma du.-ig tarott!
Láz nem volt eddig, de állítólag a második szuri hatása 7-10 nap múlva jeletkezik. A gyerekközösség kerüléséhez meg a Szabincseppekről mondott a doki valmit, de nem értettem, mert Lili éppen a fülembe üvöltözött, hogy BABAAAA! mert gyerekposzter volt a falon..
Talán gyerekdokibarátosnéd jobban tudja majd!
Fosiból remélem hamar "kilábaltok" - ha már a szandálig folyik!
Beszti! Hannának jobbulást!
Tontica!
Látod Beszti üléshuzatcseréje: ennyit ér a diploma ma napság, ne sajnáld hogy neked nincs!
Macsek! fejfájás remélem hamar elmúlik,biztos a hidegfront az oka...
Dino! Nektek is tessék jobban lenni!
Egyébként betegeskedőknek nagy közös gyógypuszi:
Reditke!
Mail neked is megy!
Hát igen, nehéz egy tökéletest átváltoztatni, lehetőleg még tökéletessebbé!
Én is sokszor a megérzéseimre szoktam hagyatkozni, és lehet hogy még a sors úgy hozza, hogy így lesz a legjobb, bár az is igaz, hogy nekem még nincs is semmim, eddig, tehát lehet hogy nem én vagyok a legjobb tanácsadó ilyen ügyben!
Képek szupik, Bálint tényleg nagyon angyalkának tűnik...
Azért csúcs hogy poacklakódat így imádja, valószínű én sem bírnám röhögés nélkül.
Sikerült már videóra venni? Ne vagyok egy kameramániás /nekünk nincs is csak anyuáknak/, de ezt tuti meg kéne örökíteni a kisöcsinek is!
Csengő! jobbulást ott is! mi lenne ha egyszerűen azt mondanád, hogy nem nem szoptatod, És akkor a dokker jól megnyugszik, te me gjól adhatod tovább a szopit..
Kata!!! Sajnálom én is, de azért ne legyen lelkiismeretfurdalásod, tényleg nem lehet mindig mindekinek jó az időpont, csak én meglepődtem, mert nem is gondoltam, hogy a buta böki miatt nem ajénlott kimenni.
Azért örülök, hogy jól vagytok és jól sikerült!
Innima! Hát oda is küldök gondolatban némi pozitiv erőt, hátha sikerül már törpéknek kigyógyulni!
Sunimum! Nem tudok mit írni, de most csakazért semhagylakki!
Nikk! Szigorlathoz hajráhajráhajrá, egy kamionnyit kívánok! Kép jó
Lili is alapjáraton kb. 9 alszik el, 9 -1/2 10kor kel, de az elmúlt pár hétben ez átcsúszott este 11-12 vagy későbbre, és reggel 10-1/2 11-re. Szóval maximálisan átérzem, és mintha én írtam volna,hogy még éjjel sincs magamra időm. Na én azért kicsit kinyújtom az éjszakát és csinálok mégis!
Bár néha megijedek magamtól reggel, amikor szembejön velem a tükör!
Remélem SENKIT nem hagytam ki!
Puszi:
Macs
ui. nem fogom átolvasni, helyesírásért bocsi