Pucur!
Ekkora marhaságot (bocs) régen hallotam. Biztos voltam, hogy nö mondta ezt, mert... Hát az én férjem biztos nem birna ki 6 hónapot.
De én se!
(Egyébként a 6 hónap nem menne a házasság kárára? Pl. a kiéhezett férj másutt próbálkozna...)
Mi azért a 6 hetet kivártuk. Igaz, hogy szülés elött viszont (pedig azt is ajánlják) egy picit sem szüneteltettünk, söt próbálkoztunk a kispapás szülésinditással
(eredménytelenül
!
Amugy szerintem semmi összefüggés nincs a menzesz és a szex között. Ha emlékeim nem csalnak, az menzesz megjövetele (általában) inkább azzal függhet össze, hogy ki milyen intenzitással szoptat. Tehát ha a gyerek még egész nap kizárólag anyatejet eszik, akkor az idö alatt nem valószinü a menzesz (persze ellenpélda is van). Én pl. 5,5 hónapig szoptattam ugy, hogy a fiam kizárólag anyatejen élt, végül 8 hónap után jött meg a menzeszem.
Krisztinka!
A kilókkal nem ügyes vagyok, hanem óvatos. Hiába, aki túlsúllyal indul, az nem hizhat még tizenakárhány kilókat! De jó lett volna, ha amikor a fiamat vártam, akkor valaki figyelmezet!
Igaz, még én sem tudom jól (valószinü nem is lehet) szabályozni, mert az utolsó idökben 3 hetente 1 kiló feljött. Na mindegy, ha igy haladok, akkor kb. 10 kiló lesz, ami nem is olyan rossz!
Bubu!
Köszi. Igy legalább a férjem hamarabb jutt el a munkahelyéig!
Már azt hittem, hogy terheléses, és akkor várhatunk egy csomót.
Láttam már kóválygó állatot!
A macskáinkat fiútlanittattuk (emeletes házi lakásban laktunk, nem kertesben). Hát mikor felébredtek!
Az egyik megpróbált felugrani ilyen állapotban az ágyra, hát képzelheted! Melléesett!
Bori!
Nálunk erre nem kell a védönö (idöpontok). Márcsak azért sem biztos, hogy jó lenne, mert pl. az AFP-met (aminél ugye fontos az idöpont is) 1,5 héttel késöbbre ajánlotta, hogy levegyük, mert akkorra tudott volna idöpontot adni (helyhiány miatt). Mondtam, hogy nem, nem (természetesen nem akartam a rossz idöpont miatt tortúrán végigmenni), hanem majd a dokimnál megcsinálják.
Kata!
Akkor remélem még egyben maradsz! Ha a súlya, méretei miatt ki is jöhetne Dóri, azért nem árt ha még "érik" odabent (tüdeje pl.)!
Sasha!
Nem tudom, hogy 16+0 vagy 17+1. ha te nem tudod, hogy mikor fogant (és ezt a dokival is közölted), akkor ö az UH alapján fog idöpontot mondani. Énnekem viszont köbe van vése az idöpont (hiába mutat akármit az UH), mert napra pontosan tudom az idöpontot. Egyébként a fiamnál ápr. 30-ra voltam kiirva, és az utolsó UH május 5 és 15 közötti idöpontokat adott a születésre (a méretei alapján). Végül május 10-én született meg, de biztosan túl lett hordva, mert burokrepesztés volt, és a magzatviz szinéböl ez kiderült. (Ha at ember jelentösebben túlhordja, akkor már olyan szép átlátszó).
Beszti
Most nem irok többet
egyszerre, mert már igy is sok volt, de hiába, ha valaki egész délelött nem olvasgat és irogat, akkor sok lesz.
OFF:
Egyébként a délelött java részében megpróbáltam beüzemelni a szivattyúnkat (a frissen kinövö füvünk nagyon igényli a vizet, a szivattyú meg rosszalkodik, lakásból meg nem akarok locsolni, mert hát a vizszámla), ha ez igy megy tovább, akkor az öntözési szezon végére elmehetek vizszerelönek!