Sziasztok!
Nem tudtam jonni en is lebetegedtem.
Tegnap este el kellett vinni a fiamat az ugyeletre annyit hanyt, ma viszont egyszer sem!
Remelem most mar kilabalunk belole, szegeny kicsikem sokat szenvedett, meg a parom is vegigvirrasztott egy ejszakat szerencsere en idoben elkezdtem szedni az antibiotikumot igy engem eddig elkerultek rokakoma es baratai.
Beszti:
Mi a fenenek nem jon meg?
Nem mesz el dokihoz? Lehet a szopi az oka? Hogy birod a harom kicsivel, en el sem tudom kepzelni kipurcanas nelkul.
Okr:
Hat nincs tapasztalatom az otthoni bolcsikkel, bar en jartam de nem emlekszem
Viszont ha annyira nincs arrafele erdemes nyitni egyet, nem?
Amugy ez tok jo uzlet itt szepen megelnek belole. Szeritem ha maganbolcsibe viszi az anyuka a gyereket nem kell semmifele munkaltatoi igazolas oda csak money kell
es bizony vannak akik meg tudjak fizetni meg Mo-on is. Tenyleg nem ertem hogy miert nem nyitnak tobb (magan) bolcsit amikor lenne ra igeny.
Ildi:
Szerintem nagyon JO a gorbed, nagyon izgulok!
Bolcsis tema, szerintem otthon az az alt. velemeny, hogy az anyuka legyen otthon a gyerekevel 3 eves koraig mert nem azert szulte, hogy beadja a bolcsibe. Sokan meg meg is botrazkoznak az anyakon akik "kegyetlen" modon otthagyjak gyerekuket a bolcsiben es elmennek dogzani.
Hat en is ezt gondoltam meg mondtam is a paromnak annak idejen, hogy en aztan soha!
Csakhogy szegenykem mar kezdett unatkozni itthon, en nem tudtam kitolteni a napjat, egesz nap csak nyafogott, nekem meg "kegyetlen" anya modjara nem volt kedvem egesz nap a jatszoteren utana futkosni.
Igy o most delelott fel 10-10-tol 1-ig jatszik a gyerekekkel a bolcsiben en pedig elvegzem a "hazifeladatot"
megfozok, stb. es du. van idom vele foglalkozni akar jatszoterezni is.
Igy szerintem tok jo es nem erzem semmilyen hatranyat a betegsegeken kivul.
Jo hosszu lettem! Bocsika! De most legalabb irtam.
Editke:
Mit dolgozol? A munkahelyedrol irsz? sajnos nekem alt. este van idom amikor picurom mar alszik. Ne keseregj, nalunk egy hete nem volt akcio
mondjuk hot betegek vagyunk.
Nogyogyaszhoz meg mindig nem sikerult bejelentkeznem
igy meg a regi antibebimet szedem. Igazabol nem illek ebbe a topicba mert most egy darabig nem probalkozunk babaval csak erdekel mi van Veletek.
Anyapoc:
remelem minden ok es nem azert nem jelentkezel mert beteg valamelyik gyerek!!!