Új privát üzeneted érkezett!

Ildi
Nem megijeszteni akartalak,csak gondoltam izgat téged a dolog,hogy mi lett a tüszővel.
Valószínűleg azért mondta a doki,hogy nem kell visszamenni,mert mindent rendben talált.Kép

Zsóka
Én még reménykedemKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Hát csajok,tegnap elnéztem a hőmérőtKépKépKép
A 36,5-ös vonalat néztem 36-nak,KépKépfélálomban!!!!
Este vettem észre,mikor odakészítettem az ágy mellé a hőmérőt,és le akartam rázni!Gondolom nem a szobahőmérsékleten lett 36,7KépKép
Na a görbém így alakult:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Szasztok!
Kriszti ez velem is előfordult már. Reggel amúgy is 2percig nézem a mérőt, mire látom is. Az is fura lett volna, ha olyan gyorsan le megy a hőd, sztm jobb ez így. Legalábbis ez a normális, ha nem ugrál. Mindenesetre a17. naphoz képest elég magasan vagy, úgyh. sztm jó hosszú lesz a ciklusod.!? Én örülök, hogy így alakultam, még ha nem is volt pé., ez mindenképpen alakulás, de már nem sok van max 10 nap és meg kell jönnie vagy nem és kiderül.
Mindenki úgy eltűnt!
Editke!! Mi ujság van nálatok?
Tontica! Gyógyszertéma. Utánaérdeklődtél a 3 fázisúnak?
Ancsi? Gondolom szárnyalsz a boldogságtól más meg nem nagyon érdekel.
Anyapoc! Sztm komolyan kezd más is aggódni, hogy mi lehet veled!
Zsazsóka! Hőd hogy áll?
Katerina, Beszti??????
Puszi Ildi
Kép
Vendég

Szia Ildi
Nagyon szuper a görbéd!!!!!!!!!!!De örülök neki!!!!!!!!!!!!Kép
A PG53 mutatott páfrányt,mikor a p.é.-d volt?
Csak mert én is használom,de még biztos eltelik1 hét a p.é.-ig,úgyhogy "éleseben"még nem próbáltam.

Fogalmam sincs hová tűntek a lányok!Kép
Anyapoc lehet elutazott .Máskor is azért nem volt egy ideig.
TESSÉK JELENTKEZNI?GÖRBÉKKEL FELFEGYVERKEZVE,VAGY ANÉLKÜL!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Nem sztm nem mutatott páfrányt, mindenesetre nem olyan volt mint, amikor mondtam, hogy tuti nem fertile,nem volt egyértelműen páfrány. Viszont a nyákom jó volt, olyan szállá húzható. Ezért izgulok, h nem repedt meg. Visszaolv. az archívumban és rájöttem,h a hő nem egyértelműen jelzi a pé-t. Volt akinek követték uh-val és a hője már szépen felment a tüszője meg "almányi" volt.Tehát ez sem megbízható,mert állítólag a hő a hormonokat mutatja, nem pedig a pé-t. Ugyh. sok reményt nem fűzök a dologhoz. Tehát biztosat tényleg csak uh-val lehet tudni. De nálam már ez a görbe is haladás, hogy esetleg beindultak a hormonjaim. Amúgy ha megjön tuti megint iszok teákat mert sztm az jó volt.
Vendég

Sziasztok!

Zsóka
Sajnálom!!!KépOlyan szörnyű,mikor ennyit késik,aztán meg megjön!Kép

Okr!Örülök ,hogy itt vagy már hiányoltallak!!Tényleg jó lenne ha együtt szülnénkKép!!

Ildi!Jo a görbédKép!!

És ime Junko görbéje:

Kép
Vendég

És az én görbém:

Sokat még nem lehet látni,mert ma vagyok a 9.napon.
Kép
Vendég

Mi van csajok,mikor itt vagyok akor nincs itt senki ,mindjárt sirokKép!!
Tessék jelentkezni!!Irgum-burgum!!!!
Vendég

Szia Editke! Itt vagy még? Írtam neked feljebb a fagyöngyről olvasd el.

Puszi Ildi
Vendég

Szia!
Még vagyok egy kicsit!!
Tudsz jönni a babát szeretnékbe Ancsának kéne segitség a fertilitihez!!:???
Vendég

Már mindegy ANcsa is elment!!De nem mondta h mit nem tudod a fertilitin,nagyon szomoru mindenki a topicon!Kép
Vendég

Miért szomorúak, én csak v.milyen veszekedésről olvastam,hogy kinek nincs meg kinek van.Sztm ugyanúgy lehet akarni a többediket is. Nem akarok beleszólni de pont az indította a veszekedést akinek már van pocaklakója!!
Vendég

ildi!
Én sem értem minek vesztek össze a hétvégén,ilyen hülyeségen!!Az a lényeg h ott mindenki babát szeretne,és kész!!
Vendég

Na én is lépek,holnap valoszinü nem leszek,mert megyek vásárolni délután az Adriába,kell vennem bakancsot mert a tavalyi beázik és havazást mondanak csütörtökreKép!!Bár remélem nem lesz!!
Puszi!Sziasztok!!

Türelem babát teremtKép!!
Vendég

Tényleg a tri-regol az hány fázisu?Már nem emlékszem Kép 15 hónap után!!
Vendég

Sziasztok!

Editke
A Tri-regol 3 fázisú.Én is szedtem anno.Kép

IldiKép
Akkor sztem mégiscsak jó lenne egy controll UH.Persze te tudod,én nem akarlak rábeszélni mindenáron.

Junko
Merre vagy?Jó a görbét!KépAbszolút nem hiányos!

A babát szeretnénk topikos vitáról csak annyit,hogy nem igazán vita ez.
Incike véleménye szívenütött mindenkit,akinek már van gyermeke,és tesót szeretne.Kép
Na mindegy,ne hozzuk ezt ide át.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Editke nagyon köszönöm a görbét.
Bébi tuti nincs nincs, mert tegnap voltam dokinál, és megnézett Uh-val, meg hát érzem is hogy nincs.

Lehet egy kicsit ritkábban jövök, ne haragudjatok meg érte, most valahogy nem megy a csevegés.
De nem vagyok magam alatt, csak munkám is sok van, meg tanulnom kell meg begubózós őszi napokat élek.
De majd jövök.Kép
j.
Vendég

Kép
Vendég

Szasztok Lányok!

Kriszti! Valami gond van, hogy nem jelentkezel mostanában annyit? A múlt havi ciklusod miatt vagy összetörve, vagy nincs annyi időd?

Editke! Te is itt szoktál már lenni ilyenkor.
Tontica mostanában olyan ritkán írsz.
Junkó sajnálni fogom, ha ritkábban jössz. (hátha meggondolod magad,én ebben reménykedek)
Többiek gyertek és adjatok hírt magatokról.
Vendég

Sziasztok!

Ildi!
Éppen nátha általi halált fogok halni.Legalábbis most az az érzésem.Kép
Egyébként a család minden tagja egyszerre taknyol.Kép
Ehhez még hozzájön a bromos rosszullét(bár csalok kicsit,és csak este szedem)Kép
Na meg a férjem már többször szóvátette,hogy folyton itt ülök.(ma dolgozikKép,úgyhogy írogatok ezerrel)Kép
Szóval ezért a kevesebb jelentkezés.

Most úgy gondolom,nem kell baba mindenáron.Azon gondolkodtam a minap,hogy mikor,és hogyan kellenne majd dolgozni menni?!
Most a lehetőségeken töröm a fejem.
Persze attól jövök ám!!KépA hőmérőzést folytatomKép,mert a hormonjaimat jó lenne rendbeszedni.Félek,hogy nem csak másodlagos,hanem valódi PCO-m lesz,és arról már sok rosszat olvastam.(hízás,szőrösödés stb)

Nagyon jó a görbéd!!!Sok reményt füzök hozzá!PL. kiállítás a hálószoba falán,az UH-s képek elé?!KépKépKép

Junko
Az UH-n ilyen pici terhességet nem is lehet látni!Ne légy'már szomorú!5 hetes kor előtt még hüvelyi UH-n sem látszik!Kép

Editke,Zsóka,Anyapoc?
Gyertek már !!!!!

KépKép

KépKép
okr

Ha már erre járok,dobok egy görbét:

Kép

KépKép

KépKép
okr

Ezt akartam mondani én is Junkónak, hogy ezt még nem mutatja ki az uh, azért nem írtam, hogy esetleg ne keltsek benne hiú reményeket. De sztm valahol benne is él még, amíg nem jön meg, meg nem esik le a hője.
Én magamhoz nem fűzök nagy reményt, csak egy ici-picit Kép. Mert ma is sajna egy kis tompa fájdogálást éreztem (de nagyon tompa) alul, konkrétan jobb oldalon. A doki is mondta, hogy ne figyeljem már ennyire magam.
Sajnálom, hogy meg vagytok fázva!Kép Asszem írtam már nektek a csalántea hatásáról. Próbáljátok ki mi is elkezdjük inni, mert amikor ittam tényleg nem voltam megfázva egész évben. A sok netet már nekem is finoman szóvátette a párom.
Honnan szedet ezt a pco-s dolgot??? Ki mondta neked ezt!?? Ezt én is bebeszéltem magamnak, amíg el nem mentem uh-ra. Egyébként a görbémből meg az lh tesztjeimből nekem is erre gyanakodott az orvos, amíg meg nem nézett uh-n. Először nézegette is a karomat, meg a lábamat. Aztán uh közben mondta, hogy szó sincs róla. Mert ugye akkor a tüszők egyformák lennének,de nálam nem. Sztm nálad se. Ki monda ezt neked??? Hát te nem úgy nézel ki!! Az tuti. Ne idegesíts már fel!
Ada mennyi idős? Mikor kéne munkába állnod?
Editkével mi van? Nem írta tegnap, hogy ma nem jön.
18.h után leszek.
Puszi
Vendég

Sziasztok!
Csak gyors bekuk,egész délután vásárolni voltam(vettem egy jo meleg bakancsotKép),most értem haza és a b.net az elsö!
Nagyon jol esett h ennyire hiányoztam nektekKép!!
Nálam a helyzet változatlan,mérem a hömet még mindig 36.5.Voltam a bioba és csüt-vagy pénteken lesz fagyöngy cseppKép!

Junko!Kép remélem meggondolod magad!!

Ildi!Kép jól alakul a görbédKép,csak igy tovább!!

Okr!!Jobbulást kivánnok ,igyál sok teát!!

Sziasztok!Holnap már leszek!!Puszi!!
Vendég

Sziasztok!

Nekem még mindig nem jött meg.Kép 41. nap. Gondoltam mérek egy hőt reggel (jónéhány napot kihagytam), hátha egekben és azért nem jön megKép. Hát nem: 36,1. Lehet, hogy kihűlök?Kép Még soha nem mértem ilyen alacsonyat, nekem 36,5 alá nem szokott menni.

Okr!

Itt mit jelent a cervix-nél a betűk?
Jobbulás!KépKép

Ildi!

Szép görbéd van!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ildi!
A dokim mondta,a hormonlelet alapján.UH-n nem látszott semmi ilyesmi.
A magas prolaktin csinált egy másodlagos PCO-t.Szó,szerint ezt mondta a dokim.
Meg azt,hogy amint lecsökken a prolaktin,rendeződik a többi hormon is.
Persze,hogy ez mikor lesz ,nem tudom,mert 2x5 mg. Bromocriptin kellene szednem,de csak este szedek 2,5 mg-t.Uis elég Sz..ul vok tőle.

Ada 15 1/2 hónapos,és 2 éves koráig terveztem az itthonlétet.Egyenlőre pont azt fontolgatom,miként kellene ezt csinálni.

Csalánteát veszek holnap!

KépKép

KépKép
okr

Editke
Köszi!Kép

Beszti
A görbére gondolsz?Ott lehet jelölni,milyen a cervix váladék.kevés,krémes,tojásfehérje stb.

KépKép

KépKép
okr

Beszti!
Jé de érdekes nekem is az előző ciklusban dettó ez volt, 36,1 volt végig.Én is nagyon odavoltam, h bennem tuti nincs hormon meg ilyenek. Az uh-n találtak egy olyan tüszőt ami nem repedt meg és a doki azt mondta, h ez lehetett a gond a mult hónapban. Úgyh ne aggódj neked is rendbe fog jönni. Ja és nekem sem jött meg. Két csepp volt. Kíváncsi leszek, hogy fogunk alakulni. Nekem még mindíg ott van a 2.cm-es ciszta, de már a másik fészkemben volt érett tüsző és most láthatod egész jól alakulok.

Editke! Hajrá fagyöngy!!! Ha megjön lehet, h én is veszek. Te a cickázással együtt csinálod?

Kriszti! Ada még nagyon pindúrka! Azt nem értem már egy jó pár gyógyszert beszedtél és még mindíg nem megy le a hőd!!?Köv. hónapban monitorozás lesz ugye.? Kíváncsi vagyok.
Pusza Ildi
Vendég

Ildi

Igen,még picuri,de a bölcsibe íratással már így is elkéstem.Kb. 1 év a várakozási idő.Kép
Ezért kell előre tervezniKép

A következő ciklusban monitorozás lesz,elméletileg.Gyakorlatilag nem leszünk itthon,csak pár napot.De talán megoldható így is.
Végül is csak a megfelelő időben kell hazajönni.Kép

A hőm,most lehet a nátha miatt ment feljebb picit.Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Nem akarattal Kép nem irok, sajnos fiam is es ferjem is beteg, hanyasos, hasmeneses virus. Borzalmasan neztek ki, mar egy kicsit jobban vannak de meg mindig nincs kedvuk enni.
En szerencsere nem kaptam el eddig Kép akkor ki apolna oket? Es engem?
En annyira nem ertek az alltalatok irt temakhoz, hogy nem tudok hozzaszolni.

Junko Kép

Jol ertem kesik de ultrahangon nem lattak semmit? Hat ilyen masnal is elofordult, hallottam mar ilyet, hogy ott volt a baba csak meg kicsi volt.
Drukkolok!!! Kép

Tildi: Kép

Mikor kell(ene) megjonnie? Csak hogy tudjam mikor kell elkezdeni nagyooooooonnnnnn drukkolni. Kép

Okr Kép

Egyetertek, ne akarj mindenaron babat, bele lehet hulyulni es a hazaelet is megsinyli, csak nyugi! Van idotok meg akar 10 gyerekre is Kép
En most komolyan orulok, hogy nem vagyok babas, aggodhatnek a virus miatt meg tenyleg nagyon igenybe vesz a fiam, neha irtozatosan faj a hatam es nem birom ezt a bezartsagot.
Intezzuk a papirjaimat es ha minden megvan rogton jelentkezek egy tanfolyamra.
Igy egy kicsit kikapcsolodom! Kép
Mit dolgoztal elotte? Visszavesznek?
Hogyhogy egy evet kell varni a bolcsire? Itt en augusztusban befizettem es orommel folvettek persze ez nem allami.

Beszti Kép

Jo hosszu ciklusaid vannak. Kép

Keditke Kép
Nalad mi a helyzet? Mikor kell megjonnie?

Mennem kell mert sikit a fiam! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Szia Tontica!
Nagyon sajnálom,hogy betegek a fiúk!!!KépMi szerencsére csak náthásak vagyunk.Ez azért sokkal jobb sztem,mint a hányásos vírus.
Jobbulást kívánok!!Kép
\Neked pedig kitartást!!!
Kép

Nem tudom oda visszavesznek-e ahol dolgoztam,de biztos találok vhol munkátKép
Ez itt egy kis város,2 db bölcsi van.Az egyik állami,a másik magán.
Csak összehasonlításként 10 évvel ezelőtt kb. 5 db bölcsi működött.
Bár azóta kevesebb a gyerek,de nem ennyire.
Hosszú a várólista!Kép
Én egyébként már olyat is hallottam,hogy oviból is elutasították a felvételt helyhiány miatt.
Bölcsibe pedig azt hiszem,csak akkor veszik fel a kisdedet,ha anyuka munkahelyi igazolást visz.

KépKép

KépKép
okr

Tontica!

Hát ez az, hogy amúgy nincsenekKép. A Fertility 20 ciklus alapján 33 naposra hozza ki az átlag ciklushosszomat.
Jobbulást a családnak!KépKép

Okr!

Nálunk is nagyon nehéz bekerülni az intézményekbe, Benit csak akkor vették fel oviba, amikor már kötelező volt (utolsó évre).
Itt elsősorban a kevés ovi mellett (bölcsi szerintem nincs is) az is gond, hogy nagyon sokan költöznek ki Bp-ről és az önkormányzat nem tud ezzel lépést tartani (az se biztos, hogy egyáltalán akar).
Aha, a görbére gondoltam a cervix-szel. Mert angolul értettem, de itt más szavakat használnak.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Wenig:kevés,klar:tojásfehérje,cremig:ez sztem egyértelmű,
spinnbar:na ezt meg még szótárban sem találom,passz.

KépKép

KépKép
okr

Szasztok Lányok!
Fel kell raknom a görbémet ma is mert büszke vagyok rá, hogy végre egy normálisnak tűnőt tudtam produkálni. A bölis témához sajna nem tudok hozzászólni. Mindenesetre egy tény, hogy kevés van belőle Mo-on. De Kriszti,miért akarsz visszamenni dolgozni, én otthon maradnék 3évig. Nem értem miért van ez így és ezt nem csak tőletek hallottam, hanem mástól is hogy vissza akar menni már 2 év után. Vagy nagyon begubóztatok otthon és kell a társaság vagy miért?? Sztm a gyereknek is jobb, ha az anyjával van a szocializálódni meg ráér majd az oviba, nem fog lemaradni semmiről. És a lényeg, hogy ezeket az éveket,amiket most a gyerekkel tölthetsz nem fog már soha visszatérni. Használjátok ki sztm. A gyes vagy mi a fene, persze kevés, dehát azért gondolom nem fogjátok a küszöböt rágni. Na elég hosszú lettem. Puszi Ildi
Kép
Vendég

Ja bocsi ezt mindenkinek írtam aki a bölis témához írt. Illetve mindenkitől kérdezem is.
Vendég

Sziasztok!Kép

Tontica!
Még csak a 11.napon vagyok!Kép

Ildi!Nagyon szép a görbédKép!!PÉnteken hozzák meg a bioba a fagyöngy cseppet.Szerintem a cickát nem fogom inni ,csak reggel és este 25 csepp (éhgyomora) fagyöngyöt.A mensim már beállt a cicka már nem kell!!

Ma a höm 36.1(lement) és van egy kis rózsaszin(de csak a wc-papiron), nem tudom mér van hisz még csak a 11.napKép,de ma még pé-m se lehet!Nem értem mi történik a szervezetemmel!

Na és a görbém:

Kép

Kép
Vendég

Sehol senki??Kép
Vendég

Na én lépek!Sziasztok!!
Vendég

Keditke!

Utólag majd kiderül, hogy mégis lehetett pé-d ma.Kép

Ildi!

A Gyes nem egyszerűen kevés, hanem katasztrófálisan az. Annyiból még a csp-kal együtt sem lehet megélni, még akkor sem, ha az ember összehúzza magát, csak egy jól kereső férj segíthet. Szóval nagyon sokaknál az anyagiak játszanak be.
És igen, a bezártság is rossz, és van aki nem bírja.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Ma én vagyok az elsöKép!!
Eszti!ma a höm 36.3 ,még nem volt pém,de jobb is mert 2 napja nem volt akcio,talán ma lesz vmi,de az se biztos!!Ma nagyon elfáradtam a m.helyemenKép sok áru jöttKép!!
Tessék jelentkezni!! Remélem ma nem magammmal társalgok!!
Vendég

Hát senki nincs itt Kép!!
Hol vagytok lányok???!!
Anyapoc.Junko,Beszti,Ildi,Okr,
Tontica,Zsazsoka,Ancsi??
Vendég

Lányok mi van ezzel a topiccal??
Kép

Gyors feldobtam, most vendégek jönnek+most értem haza majd jövök még!
Puszi Ildi
Vendég

Sziasztok!

Nálam semmi újdonnság, még mindig nem jött meg. Ma nem tudtam megmérni a hőmet...

Ildi!

Még mindig csak ismételni tudom magamat: gyönyörű hő!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Nem tudtam jonni en is lebetegedtem. Kép
Tegnap este el kellett vinni a fiamat az ugyeletre annyit hanyt, ma viszont egyszer sem! Kép Kép Kép
Remelem most mar kilabalunk belole, szegeny kicsikem sokat szenvedett, meg a parom is vegigvirrasztott egy ejszakat szerencsere en idoben elkezdtem szedni az antibiotikumot igy engem eddig elkerultek rokakoma es baratai. Kép

Beszti: Kép Mi a fenenek nem jon meg? Kép Nem mesz el dokihoz? Lehet a szopi az oka? Hogy birod a harom kicsivel, en el sem tudom kepzelni kipurcanas nelkul. Kép

Okr: Kép Hat nincs tapasztalatom az otthoni bolcsikkel, bar en jartam de nem emlekszem Kép
Viszont ha annyira nincs arrafele erdemes nyitni egyet, nem? Kép Amugy ez tok jo uzlet itt szepen megelnek belole. Szeritem ha maganbolcsibe viszi az anyuka a gyereket nem kell semmifele munkaltatoi igazolas oda csak money kell Kép es bizony vannak akik meg tudjak fizetni meg Mo-on is. Tenyleg nem ertem hogy miert nem nyitnak tobb (magan) bolcsit amikor lenne ra igeny.

Ildi: Kép Szerintem nagyon JO a gorbed, nagyon izgulok!
Bolcsis tema, szerintem otthon az az alt. velemeny, hogy az anyuka legyen otthon a gyerekevel 3 eves koraig mert nem azert szulte, hogy beadja a bolcsibe. Sokan meg meg is botrazkoznak az anyakon akik "kegyetlen" modon otthagyjak gyerekuket a bolcsiben es elmennek dogzani. Kép
Hat en is ezt gondoltam meg mondtam is a paromnak annak idejen, hogy en aztan soha! Kép
Csakhogy szegenykem mar kezdett unatkozni itthon, en nem tudtam kitolteni a napjat, egesz nap csak nyafogott, nekem meg "kegyetlen" anya modjara nem volt kedvem egesz nap a jatszoteren utana futkosni.
Igy o most delelott fel 10-10-tol 1-ig jatszik a gyerekekkel a bolcsiben en pedig elvegzem a "hazifeladatot" Kép megfozok, stb. es du. van idom vele foglalkozni akar jatszoterezni is. Kép
Igy szerintem tok jo es nem erzem semmilyen hatranyat a betegsegeken kivul. Kép
Jo hosszu lettem! Bocsika! De most legalabb irtam. Kép Kép

Editke: Kép Mit dolgozol? A munkahelyedrol irsz? sajnos nekem alt. este van idom amikor picurom mar alszik. Ne keseregj, nalunk egy hete nem volt akcio Kép mondjuk hot betegek vagyunk. Kép

Nogyogyaszhoz meg mindig nem sikerult bejelentkeznem Kép igy meg a regi antibebimet szedem. Igazabol nem illek ebbe a topicba mert most egy darabig nem probalkozunk babaval csak erdekel mi van Veletek.

Anyapoc: Kép remelem minden ok es nem azert nem jelentkezel mert beteg valamelyik gyerek!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Felteszem a görbémet. Én nem értem...
Késett, azután meg magas a hőm... szerintetek?
Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka!

Ez igen érdekes, hogy ennyire magasan maradt.

Tontica!

Én is gondoltam a szopira. A párom szerintt Hanna megéreze a konkurenciaveszélyt és beleerősítettKépKép. Egyébként is érdekes volt, mert több, mint egy éves volt, mire először megjött, erre most megint elmaradt.
Orvoshoz? Eddig nem mentem, és nem is tudom, hogy menjek-e. Mert mit tud mondani? Hogy magas a prolaktinom. Azt én is tudom. De ez nem lehet önmagában akadály...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Ma is kihallt a topic?Kép

Tontika!
Élelmiszer eladó vagyok.
Munka után," szabadidömbe" szoktam netezniKép!!

Zsoka!
Nem tudom mér maradt ilyen magas a hödKép!!
Sajna én nem tudok erre mit mondani!Szerintem hó végén keres fel egy dokit és kérd ki a vélemlényét!

Ma a höm 36.6,jövö hét körül lesz a pém!!Kép
A jónás 24. re irja,de kiváncsi leszek,mert a 18.cn lesz az,és kb ara esik a péKép!!
Vendég

Bocsi,Tontica akart lenni !!

13/30-36
Vendég

Sziasztok!
Két napig nem volt Net-ünk.legboszantóbb,hog upc telefonunk van,de Net nélkül az sem működik.
A múltkor eg teljes hétig nem voltKép
na most látom,nem meg az ipszilon billentű.A francba!KépEzt épp a férjem cseszte el,mert szétszedte a billentűzetet.

Zsóka
Az én görbém is hasonló.A férjem talált eg új programot,az a p.é.-t mensire tette rajta.Nem lehet,hog nálad i ez a helzet?
Úg a 3. napra pont illene.Kép
Sajna azt a görbét nem tudom feltenni,mert nem internetes,hanem eg komplett program,amit le kell tölteni,és nem jöttem még rá eddig,hogan lehetne bemásolni.Kép

Editke
Nem lehet az ,hog most volt p.é.-d?A rózsaszínű pésételés nekem nagon ganús!

Na kész,sorra döglenek be a billentűk!Dobok eg görbét ,és elköszönök!DE mérges vagok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Nálam a 3. napra tette az említett program a p.é.-t.

KépKép

KépKép
okr

okr!

Kár h már mész isKép!!
Jó hétvégét mindenkinek!!
Nem hiszem h most lett volna pé,(30-36.napos ciklusnál),meg a höm is 36.6!!
Magyar az a progi,amit használsz??
Vendég

Nem tudom, mi lehet.
A görbén látható időszak előtt 15 napon át 37.0-37.1 volt a hőm.
Vagy több pé-m érik???
Tényleg, olyankor mi van?

Kép
Kép
zsazsóka73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?