Sziasztok Pocakosok!
Jó sokat írtatok tegnap délután óta.
Gumicukor!
Az én elsõ védõnõm (mert most éppen a harmadikat fogyasztom
) azt mondta, hogy mindegy mennyit mutat a mérleg, csak mindíg ugyanazon a mérlegen mérjék a súlyodat. Úgyis a plussz kg-ok számítanak. Így legalább nem kell rémüldözni. Szvsz a régi orvosi "mázsálók" sokkal pontosabbak, mint a digitális csodák, nem is beszélve a "mezei" szobamérlegrõl. Ez áll a babamérlegekre is.
Ilke!
Akkor én már nem is szólok várakozás ügyben. Nekem ilyen szép hosszú napom még nem is volt a rendelõben, mint Neked.
Nyuszi!
Ne törõdj azzal, hogy mit mondanak a pocakodról mások. Ha nagy lenne, akkor meg az lenne a bajuk. (Nekem ugyanis nagy
.) Az pont jó úgy ahogy van. A végefelé majd Te fogsz a legjobban örülni, mert nem fog annyit fájni a derekad
. Van egy Veled egyidõs kismama ismerõsöm, tegnap pulóverben volt és ha nem tudnám, hogy kismama, én meg nem mondanám róla.
Halacska!
Ki az az RTL-es pingvin?
Sasha!
Az UH-n mondott magzati kor, minél nagyobb a baba, annál bizonytalanabb. Én mindíg azt mondom, hogy a legtöbb esetben a kismama pontosan tudja, hogy mikor fogant a baba. A doki meg nem
. A lényeg, hogy szépen fejlõdik a kismanó
. De aggodalomra akkor sincs semmi ok, ha a következõ UH-n meg fiatalabbnak mondják majd. Lehet, hogy most egy kicsit gyorsabban nõtt, mint az átlag. De mint tudjuk, átlag emberek és átlag babák nincsenek
.
Virág!
Sajnos nagyon távol laksz tõlünk, így én nem tudok rajtad keresztül mosóport beszerezni. Nem tudnál segíteni, hogy valami Amway központban meg tudjam kérdezni egy közelibb tag címét?
Gitta!
Örömmel látom, hogy megvagy, jól vagytok és kaptál bogyókat. Most már biztos nem lesz több gond
. Köszi az adókedvezményes info-t, de ez vonatkozik a többedik babára is, pl. a harmadiknál a 91. nap után ez már havi 30.000Ft-ot jelent, mármint ha fizet valaki ennyi adót
. De meg is oszthatja a két házasfél, hogy teljesen ki tudják használni. Nálunk a férjem veszi igénybe.
Krisztinka!
Akkor majd keresem az üzenetedet. Ja, a fõnököm nem tud e-mail-ezni
, mindíg valaki kinyomtatja neki a leveleket (és persze nekem is
).
A vércukor és más vérvételekkel kapcsolatban úgy tûnik ahány (kór)ház, annyi szokás. Nálunk volt vérvétel a legelején, aztán 24 hetesen a terheléses vércukorral együtt (mi 3dl tömény cukoroldatot ittunk), a zsemlés változatot csak gyanús esetben csinálják és azt próbareggelinek becézik. Aztán a 36. héten megint jön minden csõstül.
Bubu!
Nem kell egész nap számolgatnom a Baba mozgásait, csak amíg össze nem jön húsz. Akkor kell feljegyezni. Ez azért megnyugtató, mert biztos vannak nektek is napjaitok, amikor úgy érzitek, hogy keveset mocorog. Egyébként a papírt a veszprémiek állították elõ és ott elég jó a szülészet. (De azért az elõzõ két lurkónak se lett semmi baja számolgatás nélkül sem
.)
Na, kibeszéltem magam. Csak olvasgassatok
. Én nagyon szeretem azt is
.
Bori 34. hét