Helló:
Katyerina!
Igazad lehet, remélem lassan én is elérem majd azt, hogy nem foglalkozom ennyit ezzel a baba kérdéssel, sokan mondják ez a titka. CSak az a baj, mi még csak most kezdjük a vizsgálódást...
Tlidi!
A görbéd jónak tűnik, ne aggódj, szépen megy fölfelé, és ez jó jel. Legalább is javuló tendenciát mutat.
Egyébként nekem is szúr az oldalam éréskor (legalább is azt hiszem), és aztán egyszer csak elmúlik mintha elvágták volna. Csak azt nem tudom, hogy akkor szúr amikor növekszik, vagy hogy. Ezt én mindig jó jelnek vettem.
Remélem már emult a rossz kedved, az enyém is elég hullámzó egyébként. Főleg a peteérés utáni pár napon. Nem tudom miért, mindig kivagyok, hogy biztos megint nem sikerült jó időben elkapni a dolgokat. Aztán lehiggadok és az esélytelenek nyugalmával várom, hogy megjöjjön.
Jaj de neked ne így legyen!!!
Editke!
Jó hétvégét. Nálunk is megkezdődnek a vizsgálatok sajnos, pedig annyira szerettem volna elkerülni.
Küldöm a görbincseket.
Lányok, bocs a görbe miatt,de egyszerűen nem tudom felrakni. Otthon meg elromlott a gépünk, így bár el akartam küldeni Editkének este nem tudtam. De most elküldöm és punktum.
Majd hétfőn felrakja. Egyébként semmi komoly, ugyanaz mint mult hónapban, 36,8 körüli a hőm.
Hétfőn megyek nőgyogyihoz, kiváncsi vagyok mit mond majd rá.
Bocs, hogy nem jelentkeztem.
junko