Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, nagyon profin segítitek egymást, le a kalappal elõttetek!!!!
Rendszeresen olvaslak benneteket és mindannyiótoknak tiszta szivembõl szorítok!!!
Kata
Kata

Sziasztok lányok! Ugye, nekem is drukkol valaki? Két hét múlva lesz itt a nagy alkalom. Második babánkat tervezzük. Most voltam orvosnál, azt mondta, minden rendben (bár a kenetvizsgálatra még várni kell). Egyetértek Katával, nagyon-nagyon aranyosak vagytok! Sok puszi minden babázónak: Viráganya
Névtelen

Sziasztok

Interneten van oldal a gynavecrol minden informacio ott megtalalhato rola. Mire jo, mit tartamaz, ki adhatja be , meg az ara is.

Sok sikert nektek es minel hamarabb egeszseges pocaklakot.

[url=http://www.elender.hu/gynevac/" TARGET="_top]http://www.elender.hu/gynevac/[/url]

Hajnalka
napocska (napocska)

Sziasztok Lányok!

Nem is tudom, hogy kezdjem....szóval, tegnap már nagyon furdalt a kíváncsiság, és vettem egy tesztet. Ma reggel megcsináltam, és hát...pozítiv lett!! :-)))) Nagyon boldog vagyok! A teszt használati utasítása azt írja, hogy a biztonság kedvéért 5 nap után érdemes megismételni.
Szerintetek is várjak még 5 napot, vagy már ma menjek el dokihoz?

Niki!

Tegnap vettem fagyöngy teát a patikában, és ma reggel utána néztem itt a neten.

[url=http://www.pro-patiente.hu/pp/tegy/lap/0004/fagyongy.html" TARGET="_top]http://www.pro-patiente.hu/pp/tegy/lap/0004/fagyongy.html[/url]

Itt találsz róla érdekességeket, konkrétan nem említi azt, hogy segíti a megtermékenyülést, de sok mást írnak róla! NAGYON FONTOS, HOGY HIDEG, VAGY ALIG LANGYOS VÍZBE KELL ÁZTATNI ÓRÁKIG! Ezt a patikus is említette, forrázással elvesztené a hatását!

Imola
Imola

Sziasztok!
Mar nekem is vege van a ciklusomnak és szerintem meg is fog jonni. Nem tudom nektek az orvosok mit mondanak miert nem jon ossze, de szerintem a legtobb nonek a hormonszintjevel van a baj. Az a bizonyos LH nevezetu hormon keveset termel. En most elkezdtem szedni egy termeszetes alapu hormont tartalmazo pirulat, ami mar tobb ismerosomnek bevalt es baba is lett. Ez kimondottan az agyalapi mirigyre hat es az elegendo mennyiseget termeli abbol a bizonyos hormonbol. Ebbe en most nagyon bizom, az en orvosom azt mondta hogy decemberbe kapok egy nagyobb hormonkezelest, de szerintem egy 25 eves lanynal ez egy kicsit durva lenne. Akit erdekel szivesen irok rola. Tovabbi sok sikert mindenkinek!
Krisz
krisz

Kedves Imola !

Nagyon-nagyon gratulálok!!!
Biztosan jó érzés lehet. Remélem lassan én is megtapasztalom. Ti mióta próbálkoztatok?
Mi a férjemmel már kb 6 hónapja.
Az elõzõ hónapban nekem is majdnem 10 napot csúszott, már kezdtünk reménykedni, aztán megjött.
Remélem karácsonyra beköltözik a baba.
Mégegyszer gratula!!

Remélem írsz még !

Üdv.: Kati
Király Kati

Imola, én gratulálok, a többieknek további hajrá. Imola szeretettel várlak az Ami a szülés elõtt van topicban. Szerintem még ne menj el dokihoz, úgyse tudna semmit mondani, még akár két hetet is várhatsz a doki felkeresésével.
Kata
Kata

Szia, Imola!

Én is nagyon gratulálok! A dokihoz elõször elég a 7-8. héten elmenni!

A többieknek pedig nagyon szorítok!

Üdv: Krisztina
krisztina (krisztina)

Imola!!!!

EZ AZTÁN A HÍR!
Úgy örülök, hogy boldog vagy! Én még mindíg reménykedem, az elsõ tesztem negatív lett, de veszek egy másodikat, mert nem hiszek neki.
Örülj a pocaklakónak, és tényleg ráérsz dokit keresni. Viszont minden ultrahangról kérj fényképet, ill. készíts videót, ha engedik. Hidd el, megéri!

Niki
Niki

Sziasztok!

Minden gratulációt nagyon köszönök! És nagyon drukkolok mindannyiotoknak!

Sok-sok puszi Nektek!

Imola

Ui: holnap nem dolgozom, így kellemes, és eredményekben gazdag hétvégét kívánok Nektek!!!
Imola

Kedves Imola!

Fogadd nagy nagy gratulációmat! Nahyon örülök hogy nektek is sikerült.

Kedves cili!

Nekemis ugyanaz a problémám, nem fogadja el a jelszómat és módosítani sem tudok. Megpróbálok valami okosat kitalálni. Majd jelentkezem!

Kedves Mindenki!

Nagyon szorítok!

Kedves Krisz!

Szerintem mindenképpen kérdezz meg egy orvost errõl a gyógyszerrõl. Itt és most senkit sem akarok illyezgetni a gyógyszerek mellékhatásairól, a hormonkészítményekrõl ( fõleg azokról amik az agyra hatnak ), de én szakmámból kifolyolólag sokmindent hallottam már.

Sziasztok: Rági
Névtelen

Kedves Imola!
Nagyon sok szeretettel gratula! Vigyázz magatokra! Olyan ritka a neved, nekem pedig van egy régi ismerõsöm, akit így hívnak. Hány éves vagy? (persze csak ha nem titok...Kép
Viráganya
Névtelen

Kedves Viráganya!

Hogy szúrod be a szövegbe ezeket a mosolygós arcokat? Én még nem jöttem rá, de tök jól néz ki.

Niki
Niki

Kedves Niki! Nagyon egyszerûen: az internetes körökben már elterjedt jelzéssel (kettõspont, zárójel). Aztán a Babanet magától alakítja ilyenné. Próbáld ki! Puszi: Viráganya
Névtelen

Én is Imola vagyok, csak hogy a név ritkaságáról volt szó, de én üres pocakú vagyok és még kb másfél évig nem is lesz, mert még más dolgok vannak az életemben. Egyébként Imolka néven chatelek, éppen mert az Imola név foglalt. Viráganya, én 28 éves vagyok... Nem én vagyok a régi ismerõsöd? Kép
Nagyon szurkolok mindenkinek és irigykedek is rendesen! De majd eljön az én idõm is!
Névtelen

Szia Rági!
Várom az ötletedet!
Köszi, Cili
Névtelen

Lányok!

Látom, nagyon tipródtok a jelszóval. Jelentkezzetek be a következõ képpen.:
Az azonosítóhoz kell a neveteket írni, jelszó nem kell, egyszerûen csak küldjétek el az üzenetet. Ennyi. Nekem így szokott sikerülni.

Pusz mindenkinek!

Niki
Niki

Szia Cili!

Ez a programm úgy el van cseszve ahogy csak lehet. Egyszerûen nincs semmi mód arra hogy újra bejelentkezzem. A párom programozó de sajna neki sincs semmi ötlete. Szerintem a leveled elejére írd oda mindig nagy betükkel hogy CILI VAGYOK. Ez majdnem olyan mintha kékkel lenne írva. Az e-mail címedet pedeg írd bele a levélbe. Én nagyon sokat mérgelõdtem ezen a dolgon. Írok levelet a szerkesztõnek, de a progtammhoz szerintem õ sem ért semmit, ezt valakivel megiratták.

Puszi: RÁgi
Névtelen

Kedves Cili!

Visszavonom az elõzõket, én voltam a hülye. Niki árulta el a megoldást. NE ÍRJ JELSZÓT, CSAK AZONOSÍTÓT!

Puszi:Rági
RÁGI

sziasztok!
ma vagyok eloszor ezen az oldalon, de nagyon tetszik, hogy igy tamogatjatok egymast. gratulalok, minden babat varo kismamanak es akik probalkoznak, nekik, pedig sok sikert. en szinten a babat tervezok taboraba tartozok es lehet, hogy mar nem varat magara sokat, hisz a mensesem mar 6 napja kesik es a terhessegi tesztem amit 5 napja csianltam pozitiv lett. hat most varok, hogy mi lesz tovabb, majd informallak benneteket. csak fel a fejjel, mindennnek eljon a maga ideje.
ildiko

Sziasztok Lányok!

Viráganya én 24 éves vagyok, és van egy másik keresztnevem is (Réka), de csak az Imolát használom.

Ildikó gratulálok! :-)

Puszi Nektek!

Ui: Én az azonosítóhoz beírom a nevem, jelszóhoz semmit, és az email-hez a címem, és elküldöm, nem kéri a jelszót.
Imola

Kedves Leendõ Kismamák. Segíteni szeretnék. Tudok valamit arra az esetre, ha valakinek semmilyen nyilvánvaló és diagnosztizált szervi baja nincs és mégis rendszertelenül menstruál, ezért elmarad a kívánt teherbe esés. Érdeklõdést emilen várok. Péter
Peti

Kedevs Ildiko!
Gratulalok a pocaklakodhoz, es nagyon vigyazz magatokra!
Moni
Moni

HAjrá, Ildikó!!! Várom a híereket!!!
Kata
Kata

Cili üzeni:

Kedves Péter!
Azt hiszem, hogy többen is azt szeretnénk, ha itt nyilvánosan számolnál be errõl a módszerrõl.
Köszönöm!
Cili
Névtelen

Szia Ildi!

Nagyon szorítunk! Írj, hogy mi van!
Niki

Szia, Ildikó!

Én is gratulálok!

Üdv: Krisztina
krisztina (krisztina)

Kedves Péter!

Én is csatlakozom Cilihez! Kérlek írd meg nekünk.

Hajni
Hajni

Sajnálom, nem tehetem. Sajnos a topicokat olvassák olyanok is, akik jópofaságból úgy el szoktak küldeni melegebb éghajlatra, hogy én pirulok bele. A másik gond a sok elõítélet, amivel találkozni szoktam. Emilben leginkább olyanok jelentkeznek, akiket tényleg érdekel valami nagyszerû, új dolog. A harmadik az, hogy nem írhatok olyasmit, ami egy kicsit is reklám ízû, mert leveszi a moderátor. Tehát aki megelõlegezi a bizalmat egy emillel, szeretettel várom. Nem fog csalódni.
Peti

sziasztok lanyok
sajnos meg mindig nem tudok biztosat mondani. hetfon elmentem a noorvosomhoz aki megvizsgalt, de csak annyit tudott mondani, hogy egy heti keses utan nem tudja megallapitani, hogy terhes vagyok e vagy sem.erre masnap kellett vinnem vizelet,amibol holnap azaz csutortokon meg tudom az eredmenyt, hat mit mondjak mar nagyon turelmetlen vagyok. azota is a mensesem kesik, mar 10 dik napja, remelem minden jo uton halad es holnap pozitiv eredmenyeket tudok veletek megosztani, majd mindenkepp megirom, ha jo ha rossz. koszonok minden gratulaciot, nagyon kedvesek vagytok, hogy igy izgultok ertem. en is nagyon szoritok nektek. fel a fejjel.
ildiko
ildiko

Szia Ildikó!

Nagyon drukkolunk, ha ennyire késik, az már nagyon jó jel. Annyira lennék a helyedben, hogy azt el sem hiszed. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj, ha meg mégsem lennél terhes, jövõ hónapban majd az leszel. (De én úgyis tudom, hogy most sikerül Neked)

Szia!

Niki
Niki

Kedves Ildikó!

Hát igen. Ez a magyar egézségügy. Én fél percen belül már tudtam a vizeletvizsgálat eredményét.
Nagyon szurkolok neked, szerintem hatalmas esélyed van a pocaklakóra.

Szia:RÁGI
RÁGI

Szia Ildikó!
Nagyon szurkolok érted én is. Várom a vizsgálat eredményét. Remélem +.
Szasztok mindannyian: Friderika
friderika

Sziasztok!
Idiko, ha neten negetiv lenne a teszt eredmenye, akkor se add fel, mert nekem a gyogyszertariak pozitivak lettek, az SZTK-s negativ! Kép Varom a hireket, remelem jokrol fogsz beszamolni!
Moni
Moni

Sziasztok!

A hõmérsékletem ma is 37 fok volt, nagyon Kép Kép Kép Kép vagyok! Persze ez még semmit nem jelent, mert holnapig még leeshet a hõmérsékletem. (holnap kellene megjönnie) Már ma is alig merek a király gyalogjárós helyére menni, nehogy megtörténjen az, amitõl holnap tartok. Szóval izgalom a köbön. De azért ez a hõmérsékletes dolog nagyon pozitív. Szerintetek mennyivel a mensi elõtt kell leesnie a hõmérsékletnek?

Niki
Niki

Elfelejtettem befejezni az utolsó mondatomat: Mármint akkor, ha nem terhes az ember lánya?

Niki
Niki

Sziasztok Lányok!

Kedves Niki! Én nagyon szurkolok Neked! És Ildikónak is! Múlt hónapban nekem is csináltak kórházi tesztet, de az azonnal kimutatta a negatív eredményt.

Ma este megyek orvoshoz, majd holnap beszámolok az eredményrõl. Kicsit izgulok.

Imola
Imola

Szia, Niki!

Én úgy tudom, a menzesz elõtti nap kell leesnie a hõmérsékletnek, ha nem vagy terhes.

Kedves Ildikó és Imola!

Nagyon szorítok nektek!

Üdv: Krisztian
krisztina (krisztina)

Kedves Imola!

Köszi az együttérzést, a bátorítást. Nagyon várom a holnapi napot, mert álltalában nem szokott késni, elég pontos ciklusaim vannak. Már szétizgultam az agyam, és egész nap csízre áll a szám. Szerintem a hajam is nevet, meg a hátam is, de legjobban a pocakom: lényeg az, hogy nem akar visszaesni a hõmérsékletem. Kép

Krisztina!

Neked is köszi az infót, jó hír volt, mert ma van elõtte, és nem esett le.

Niki
Niki

Kedves Niki!

Mindig örülök az ilyen jó híreknek.

RÁGI
RÁGI

Szia RÁgi!

Hát még én!
Holnap beszámolok, mi történt, ha érdekel valakit. Lehet, hogy le se kéne írnom ezeket a felfokozott idegállapotomban született röpiratokat, de nem bírok magammal, remélem, senkit nem untatok vele.

Niki
Niki

Niki!
De, le kell írnod. Engem nem untatsz, akit mégis, max. nem olvassa el. Írj, amint tudsz valamit!
Friderka
friderika

Kedves Niki!

Eddig még nem írtam, de napok óta olvasom a fejleményeket. Szerintem senkit nem untatsz, én például tõled kaptam kedvet az íráshoz. Nagyon-nagyon szorítok neked. Én még csak a tervezgetõk táborába tartozom. Idén folynak az elõkészületek, jövõre aztán indulhat az akció. De már egyre türelmetlenebb vagyok, azért olvalak titeket, hogy gyorsabban teljen az idõ.

Mindenkinek sok sikert!
Edit
Edit

Sziasztok!
Szerintem senkit nem untatsz! Sot, ezeknek az oldalaknak ez a lenyege! En is sokat irtam mar oromomrol, banatomrol, es olyan jo, hogy mindig van valaki, aki tartja bennem a lelket, vagy velem orul. Nagyon szoritok, hogy ne essen le a hod, es tenyleg neked is legyen pocaklakod! En ma megyek UH-ra, es hetfon dokihoz! Szoritsatok, hogy minden rendben legyen!
Moni
Moni

Sziasztok!

Nagyon-nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyire velem izgultok, ez annyira jól esik!

Hát a fejlemények a következõk:
-a hõm ma is 37 fok volt reggel
-eddig még nem jött meg, pedig reggelente szokott
-ma megint szédelgek.

Kép Na mit szóltok?

Szerintem hétfõn tesztet készítek, ha addig sem lesz semmi. Szóval tipródás a köbön. De én már érzem, sejtem, hogy ott már mocorog egy kicsi pocaklakó. Még a szive sem dobog, de már ott van, legalábbis szerintem. Annyira örülnék neki! Ha tényleg így lenne, el sem hiszem, hogy ennyire az elejétõl megéreztem. Ez biztos nem annyira szokványos.

Móni!
Minden rendben lesz, ne aggódj! Majd mesélj, mi volt.

Sziasztok,

Niki
Niki

Kedves Niki!

A fejlemények nagyon biztatóak. Már veled együtt nagyon várom a holnapot, hogy mi lesz a teszt eredménye. Bár a megérzéseid alapján elég biztosnak tûnik, hogy ott van már a kis pocaklakó.
Várom a beszámolót, addig nagyon szorítok.

Móni!
Mi volt az UH-on? Mit mondott a doki? Tõled is várom a beszámolót!

Ildikó, Imola!
Veletek mi a helyzet? Napok óta semmi hír rólatok.

Mindenkinek sok sikert.

Sziasztok,
Edit
Edit

Sziasztok!

Én is nagyon szurkolok Nektek. Nekem kb. 10 nap múlva kéne megjönnie. A héten hányingerem meg hasmenésem volt 4-5 napig. A hányinger egész nap tartott, és néha egy kicsit szédelegtem, és nagyon melegem volt. Nagyon jó lenne, ha Pocaklakó lenne, de félek, hogy csak valami megfázás szerû bújkál bennem. Hány nap után szokott hányingerrel jelezni a Picúr? No és a hasmenés? Ez mennyire lehet egy jel?
Fran

Sziasztok Lányok!

Csütörtökön este voltam dokinál.Megnéztük UH-on, és láttam a kis petezsákot :-)) Még nagyon fiatal, nem hallhattuk a szívhangját, csinált a doki egy rákszûrést, két hét múlva megyek vissza, és akkor meghallgathatom a picúr szívhangját is. Már nagyon várom!

Niki! Nagyon várom én is a fejleményeket!Szurkolok!!

Fran!Nekem a szédelgések, és a hányinger kb. 3 hét után jelentkeztek, de ez szerintem változó. És mindig a legváratlanabb pillanatokban tör rám a rosszullét...

Imola
Imola

Sziasztok!

Sajnos nagyon rossz hírem van, szombaton megjött. A teszt is negatív. Nincs is kedvem semmihez. Hiszitek, vagy nem, TUDTAM, hogy babát várok. Ez akkora csalódás, hogy el sem tudom mondani. Szóval nagyon magam alatt vagyok.

Imola, neked viszont nagyon gratula, legyen sok örömed a kicsiben!

Fran!
Nekem is voltak hõhullámok, hasmenés nem, de hányinger folyamatosan. Csak az a gond, hogy most kiderült, nem is voltam terhes. Mindenesetre a hányinger tipikus terhestünet, szerintem reménykedj nyugodtan. Várd ki a 10 napot, és ha nem jön meg, csinálj tesztet. Sikerül, meglátod!

Niki
Niki

Niki!
Semmi elkeseredés! Semmi kedvetlenség! Ne csapd be magad, fel a fejjel! Tessék még nagyobbakat szeretkezni, és nagyon sokat! Lesz még itt heje-huja, tánc és vigalom! Ha lógatod a fejed, akkor hogyan fog beleesni az orrodba az esõ???
Úgyhogy csak semmi szomorkodás, kitartás!
üdv
Zsolt
Zsolt

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?