Megjöttem. A felvételi azt hiszem jól sikerült, mert a lányom elég talpraesett válaszokat adott, s szerintem ez volt itt most a lényeg. Az eredményrõl majd értesítenek.
Velem semmi újság, fájdogálok, keményedek, de semmi több. Nekem ez nagyon új hiába szültem már, mert mind a kétszer indították. Mindkétszer úgy mentem be a kórházba, hogy semmi bajom, csak rutinvizsgálat lesz, aztán már babával jöttem haza.
Krisztinka!
Értettem! Pihenek!
Mi volt az UH-on? Esetleg ha nézték, mennyi a súlya az aprótalpúnak?
Sheila!
Mailt olvastam, ebéd után válaszolok. Addig is, tessék pihengetni!
Szilcsike!
Na jó, meg van bocsájtva, hogy mégis nevettél.
Dóri azt hiszem nagyon jó kislány, és hallgat az anyura, marad még pár napig.
Örülök, hogy jó látni magad a táblázatban. Napokon belül feljebb kerülsz, mert a megint megjött-ben már van egy pár kismama, akik szerintem nemsokára biztosat tudnak és hamarosan jönnek át.
Edina!
Látom a tetra kifogót már elmagyarázták, hogy micsoda, szóval tényleg olyan mint a sima pelenka, csak négyszer akkora. Nagyon jó puha, könnyen fel lehet itatni a babáról a vizet, és jól bele lehet csavarni.
Szerintem írj majd egy szöveget magyarul, amibe csak a baba paramétereit kell a párodnak beírni, ha arra kerül a sor. Jobb mintha angol szöveg lenne, mert nem biztos, hogy mindenki le tudná majd fordítani.
Bori!
Hát azért én még szívem szerint nem mennék, és mivel tudom, hogy Dóri szófogadó kislány
nem is megyünk még vagy két hétig.
Halacska!
Mail ment mégegyszer. Ha nem kapod meg, szólj, az idõmbe belefér, addig küldöm míg oda nem ér!
Kamélia!
Már vártalak!
Hûséges olvasója vagyok a "megint megjött"-nek is, hiszen én is ott kezdtem. Na meg már a táblázat alján lévõk, is panaszkodtak már, hogy nem jön az utánpótlás!
Az adataidat beírtam. Mivel mi nem írunk 7. napot, így Te most 8 hét 0 napos vagy. A lakcímed nem írtad, de gondolom Helsinki. Jól gondolom? Ja és nem írtad, hogy mikorra vagy kiírva.
Üdv köztünk és boldog babavárást velünk!
Kata (34.)