Új privát üzeneted érkezett!

Na Junko!
Sikerült??Merre vagy?? Nekem még fél órám van ,és senki nincs itt Kép!!

4/36
Vendég

Keditke!

Vártam, hogy mikor írtok.

Junko!

Görbét, görbét!!!KépKép
Nem, nem jött meg. Ma nem mértem. És ez már a 35. napom, semmi előjel...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Szia Editke!

Sajna főnököm bármikor betoppanhat így nem tudtam olvasni a levelet, és dódoznom kell. Délután ha elmegy megpróbálom rávenni, a kollegámat, hogy segítsen. Aztán ha nem megy elküldöm neked.
És nagyon köszi.

j.
Vendég

Beszti!
Nagyon drukkolok nekedKép++++

Junko?Anyapoc ??Okr???

Tessék jelentkezni!!!!!
Vendég

junko!
Ok ,dolgozzál csak én is mindjárt megyekKép
Reggel leszel majd visszaolvassok,puszi!!
Vendég

Junko!
Nagyon jó érzés volt reggel felébredni, boldogan keltem fel. Még most sem hiszem el!

Beszti!
Drukkolok!!!!!!!!!!!
ancsi1

Lányok, az előbb írtam egy hosszút és elszállt. Kép
Vendég

Akkor kezdem előről!
Sziasztok lányok.
Most jöttem meg a dokitól. Szerinte a jobb oldalamon egy gyönyörű érett tüszöm van (hüvelyi uh) a másik oldalon meg egy pesistáló tüsző, ami valszín a múlt havi zavargásokat okozta. Azt mondta, hogy a jobb tüszőm holnap fog kiszabadulni ugyh. most három nagig akciózzunk. A palást-cickát a cikl. első három hetében kell inni. Nekem most nem kell semmit tennem csak akcózni. Az agnucast pedig a prolaktinra jó. Ha 2 hón. nem jön össze a dolog akkor kiskatona vizsálat lesz a páromnál. De a doki nagyon bízik a holnap megrepedőben. Hát ennyi puszi Ildi
Vendég

Tlidi!

Ez nagyon jó hír!
Akkor hajrá, ne is írj, csak akciózz! Kép
ÉS a pesistáló mit jelenmt egyébként?
j.
Vendég

zárójelbe van írva, hogy endometrioma, azt mondta azért volt a zavargás a múlt hónapban. Először azt hitte az is érett tüsző. mondta,h ikerterhességre van kilátás. Aztán kiderült, hogy ez. Vagy felszívódik,vagy cista lesz belőle, de nem tulajdonított neki nagy jelentőséget a doki. Gondolom azért nem mert a másik oldalon.Vagy nem tudom miért.
Vendég

Tlidi, tok jo, akkor most eroszakold meg a papit! Kép
Akkor nagyon jo eselyekkel indulsz ebben a honapban.

Okr: mi van Veled?
Anyapoc: ?
Na persze megertem a gyerekeseket, hogy nincs idejuk irni, az enyem most elaludt szerencsemre. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tlidi! Hajra! Eroszakold meg a ferjedet! Kép
Akkor ebben a honapban nagy eselyetek van!!! Tok jo! Kép Kép Kép

Okr: mi van Veled?
Anyapoc: ?
Bar megertem a kisgyerekeseket, hogy nincs idejuk irni, az enyem most aludt el szerencsemre. Kép

Ancsi: Bevallom irigyellek a legszebb idoszak elotted van, terhesseg, szules, aztan jon a neheze. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Je, elment az elozo is? Bocsi! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Haho!
csak bekukk, annyit irtok hogy ezt eleg nehez követni.
editke irtam mailt, de vegül ide is keveredtemKép))
meg mindig struccpolitikat folytatok, nem szamolok semmit nem merek semmit es nem figyelem magam Kép
ez se könnyebb mint méregetni, már ugyhozza szoktamKép
tegnap voltam babaterapian, mar rendesen mozog a baratnom hasaban, jol sikerult csak a torkom folytogatta hogy nekem nincs.. na eleg az onsajnalatbol.
valaki kerdezte a fertilytit.
a fertiliti eleg kulon eset, ha frissen regisztralsz akkor kb 2 honapig free VIP vagy, azaz barmit hasznalhatsz, ha letelt ez az idő akkor már csak a görbédet tudod vezetni a VIP memberseghez fizetni kell x dollart. de görbe rajzoloashoz jo, meg a help vagy faq? mind1 az okos tanacsokban nagy általánossagban eleg jol le van irva minden.
ennyit tudtam segiteni ha valakinek hasznos.

Ancsi gratula, nagyon-nagyon irigyellek

katyerina

Szia Katyerina, köszönöm a gratulációt.
Még nem merem elhinni, mert kb 3 hetes lehet és még félek, akármi baj is történhet. De remélem nem lesz baj, én nagyon vigyázok rá.
Ti mióta próbálkoztok?
ancsi1

Sziasztok!
Ma megint fejfájással küszködömKép,elég szarul aludtam egész éjjel forgolodtam na meg fáj mindenem!

Kat!Kép Örülök,hogy jelentkeztél!!Majd irok!

Ildi!HajráKép Megya drukk +++++++

Okr!Tessék jelentkezni!!

Anyapoc!? tudom lefoglalnak a gyerekek de ha lesz idöd azért gondolj ránkKép!!Puszi!!

Junko!Hol a görbéd??Sikerült?

Ancsi!Kép neked is nagyon örülök,vigyázz magatokra.Mikor mész dokihoz?Biztos h még csak 3 hetes vagy nem több?Puszi.Szia!!

Bocsi,ha vkit kihagytam!!!Sziasztok!!
Vendég

Szasztok!
Hát tegnap este rendesen elsírtam magam. Nagyon fájt a jobb oldali petefészkem. Szegény páromat is elutasítottam. Aztán miután kisírtam magam már nem fájt, hála a jó égnek. Nem tudtam ma suliba se menni, olyan rendes volt ő is maradt itthon egy picit velem és 10 körül ébredtünk. Sajna a parám még mindíg megvan. Félek, hogy megint u.a lesz mint múlt hónapban és nem szabadul ki => megint presistáló lesz, így már mind a két fészkem ilyen lesz. Akkor aztán ki tudja mi lesz.Kép
Katerina a chart galleryt sem lehet 2 hónap
mulva használni.?
Edtike! Ez a fránya fejfájás. Nekem is szokott
mostanában, de enyhe és nem is tart sokáig.
Ancsi: vigyázz magatokra! Kaptál tüszőrepesztőt? A Kaáliban, hogy van ez a bejelentkezés dolog? Bárki odamehet, vagy beut. kell vagy hogy van ez? Fizetős, vagy Tb által támogatott? Nekem érdemes lenne elmennem szerinted?
Junkó! Gyere mesélj és rakj görbét!
Anyapoc! Hol vagy? Már olyan régóta keresünk!!
Tontica mikor mész a dokihoz a fogamzásgátlás dologot megbeszélni, ill. mi van veled?

Pusza mindenkinek! Ildi
Vendég

Tlidi!
Sajnálom, ami történt Veled. Tűszőrepesztőt nem kaptam, 5db closty-t szedtem be. A Kaáliba nyugodtan bejelentkezhetsz, (bárki bejelentkezhet). A vizsgálatokért, vérvétel, uh. fizetni kell, de ennyit megér, sőt! Szerintem menj el!!! Kb. egy hónapra adnak időpontot, ha most bejelentkezel, nagyon sokan vannak, én sem gondoltam volna. Hívd fel ezt a számot: 06 96/511-210. Ne izgulj, telefonálj bátran, nagyon rendesek ott. Aztán majd jelentkezz, jó? Puszi, remélem tudtam segíteni egy kicsit...
ancsi1

Keditke!
Bizti, hogy még csak 3 hetes körül lehet, mert a 10. cn-en voltam uh-n, és még csak akkor értek a tüszőim. Úgyhogy remélem nem lesz semmi gond, mert már teljesen beleéltem magam. Veled mi van? puszi
ancsi1

Ancsi! Bocsi,h zaklatlak, de ezek a vizsg. kb. milyen árban vannak? pl vérvétel, uh.
Ez még nem biztos, h nem repedt meg csak én gondolom, az erős fájásokból. Amúgy is ez a 25 napom, tehát még ha meg is repedt, nem normális, hogy ilyenkor tehát össze van zavarodva a ciklusom, hogy ilyenkorra érleli meg a tüszőt. Köszi a válaszod
Vendég

Tlidi, abszolút nem zaklatsz.
A vérvétel (nálam 5 hormont vizsgáltak, szerintem ez az alap 15.000.- /hormononkét 3.000.-/, a ciklusmonitorizálás a 10 cn-en és a 20. cn-en összesen 15.000.- Tehát az egész volt 30.000.- A 10 cn-en nézik, hogy érik-e tüsző, a 20. cn-en meg hogy kiszabadult-e. Egyébként ciklusmonitorizálásnak hívják. Havmi kérdésed van, nyogodtan írjál, szívesen válaszolok. puszi
ancsi1

Sziasztok!

Ildi!Ne csináld ezt ,legyél nyugis mert a baba csak akor talál meg.Probálj meg lazitani!JO!!?
A vizsgálatra meg érdemes elmenni!
Majd mi is megyünk a párommal,de sztk.-ra .Én a nödokihoz se magánba megyek,ugy is foglalkozik velem ,nagyon ari!Kép

Ma már jól vagyokKép szerencsére!!

Ildi! Remélem nincs harag amiért ezt irtam ugye?!!

Sziasztok!Puszika!
Vendég

Sziasztok Csajszik!
Először felrakom a görbébémet, mert egyre jobban tetszik, utána írok.
Kép
Puszi
Vendég

Na ezt nevezem görbének,Kép!!!csak sokáig legyen fennt!!
Ugye nem érdemes görcsölni ezen ?nagyon drukkolok!!!
Vendég

Ancsi! Köszi az árakat. Hát nem tudom, egyenlőre a tegn. mai hőm alapján maradok a várakozó állásponton, mert úgy tűnik csak kiszabadult. Megaztán most úgy érzem korai lenne, két hónap éleslövészet után oda menni. Az árak: hát így ránézésre elég drágának tűnik,persze a "cél szentesíti az eszközt", és ha a továbbiakban sem lesz eredmény talán még olcsónak is fog tünni. Köszönöm a segítséget. Hogy vagy?? Érzel v.mit? Nagyon vigyázz magatokara, ne emelgess meg ilyesmi. Apa tudja már?? Bocs lehet, h írtad, de nem eml. rá.

Editke! Hogy-hogy jól érzed magad, volt valami gubanc? Te még nagyon az elején vagy nem? Köszi a tanácsokat.Nálatok mikor lesznek vizsgálatok? Mi kaptunk beutalót kiskatona vizsg.-ra, tehát ha 3 hónap mulva nem lesz pocaklakó akkor a katonavizsg.-val kell visszamenni.Bár sztm ez még korai, hiszen nekem rendetlenkedik a ciklusom. Hát mindegy azért nem árt, ha megvan. Bocs meg lesz. Tegnap rossz kedvem volt ezért gondoltam, hogy lehet, hogy a Kaáliba kéne mennem és nem sima nőgyogyihoz. Hát majd meglátjuk.
Többiek merre vagyok?? Tontica, Beszti, Anyapoc ...
Vendég

Ildi!
Tudod fájt a fejem tegnap,de ma jol vagyokKép!!
A köv. görbe után(kb december) kell mennem dokihoz,utánna kiskatona vizsgálat (de lehet h a párom csak januárba fog menni nem tum),és ha ö rendbe akor átjárhatossági vizsgálat lesz nálam,amitöl picit félekKép
Tényleg tudtok erröl vmit mesélni??Hogy müködik? Meddig tart ?stb...
Vendég

Sajna menenm kell.
Hétfön jövök legközelebb!
Mindenkinek jó 7végét!!Puszi!!
Vendég

Ja bocsi, arra válaszoltam is, h nekem is szokott fájni. Én nem tudok semmit az átjárhatóságiról, de biztos tudnak, majd válaszolni a profibbak, látom a másik topicba is körmölsz rendesen, így legalább nem kell megkérdeznem mi a foglalkozásod!
Egy picit fájok odalenn. Olyan mintha a bal old. fájna meg mintha fel lennék fúvodva lent teljesen. Remélem amit mondott a doki, az a persistáló tüsző, most szívodik fel.
Puszi
Vendég

Editke! Junkót kerestem a babaprojekt előtt állók topicba és láttam, h ott írnak a lányok az átjárhatóságiról nézd meg
puszi Ildi
Vendég

Ildi!
Majd hétfön megnézem mert már nincs rá idöm!
köszi az infot!Szia!!
Vendég

Tlidi!
Szerintem nem is rossz a görbéd, még akármi is lehet! Szorítok Neked, csak próbálj meg megnyugodni. Egyébként egy kicsit puffadt lent a hasam, a mellem feszül, meg többet pisilek, mint szoktam. Néha kicsit szédülök, de szerencsére nem hányok. Természetesen a Férjem tudja, és nagyon boldog, mert már nagyon akartunk babát.
puszi, jó hétvégét!
ancsi1

Helló:

Katyerina!
Igazad lehet, remélem lassan én is elérem majd azt, hogy nem foglalkozom ennyit ezzel a baba kérdéssel, sokan mondják ez a titka. CSak az a baj, mi még csak most kezdjük a vizsgálódást...

Tlidi!

A görbéd jónak tűnik, ne aggódj, szépen megy fölfelé, és ez jó jel. Legalább is javuló tendenciát mutat.
Egyébként nekem is szúr az oldalam éréskor (legalább is azt hiszem), és aztán egyszer csak elmúlik mintha elvágták volna. Csak azt nem tudom, hogy akkor szúr amikor növekszik, vagy hogy. Ezt én mindig jó jelnek vettem.
Remélem már emult a rossz kedved, az enyém is elég hullámzó egyébként. Főleg a peteérés utáni pár napon. Nem tudom miért, mindig kivagyok, hogy biztos megint nem sikerült jó időben elkapni a dolgokat. Aztán lehiggadok és az esélytelenek nyugalmával várom, hogy megjöjjön.

Jaj de neked ne így legyen!!!

Editke!
Jó hétvégét. Nálunk is megkezdődnek a vizsgálatok sajnos, pedig annyira szerettem volna elkerülni.
Küldöm a görbincseket.

Lányok, bocs a görbe miatt,de egyszerűen nem tudom felrakni. Otthon meg elromlott a gépünk, így bár el akartam küldeni Editkének este nem tudtam. De most elküldöm és punktum.
Majd hétfőn felrakja. Egyébként semmi komoly, ugyanaz mint mult hónapban, 36,8 körüli a hőm. Kép
Hétfőn megyek nőgyogyihoz, kiváncsi vagyok mit mond majd rá.

Bocs, hogy nem jelentkeztem.

junko
Vendég

Keditke!

Levél, benne az értékes infó ment! Kép

j.
Vendég

Sziasztok!
Ancsi
Gratula a babához!!!!Kép

Etditke
Képzeld A fránya Jónás nekem is 24.-ére teszi a p.é dátumot!!Kép
Milyen szuper,talán együtt szülünk!KépKép

Ildi
Nagyon jóóóóóóóóóó a görbéd!!!!Kép
A fájdogálás tuti a tüszőrepi miatt volt.Nekem is szokott!!!
Egyébként teljesen természetes,ha hoszabb a ciklusod,később van p.é.-d,mint a 14.nap.

Junko
Kitartást a vizsgálatokhoz!Várjuk azt a görbét,nagyon!

Zsóka
A fertilityn nekem is lejárt már a VIP-mKépCsak a görbémet vezeti.

Rólam
Kissé hiányosak a méréseim,mert nem itthon voltunk,és hát tudjátok hogy van ezKép
Egyenlőre kétnaponta akcióKép
A fránya bromotol most már émelygek is,nemcsak állva alszom.Képsajna ez egyre rosszabb lesz,mert nőnek az adagokKép

KépKép

KépKép
okr

Na újra jövök.A férjem folyton fúj rám a számítógép miatt,úgyhogy kénytelen voltam felállni innen.Kép

Tontica
Tri-regol,Triodena,Triquillar ezek.(Nem biztos,hogy jól írtam)Persze biztosan van még többféle is ,én ezeket ismerem.
Nekem a Tri-regol volt a legjobbKép,de azt vmiért nem akarta felírni a dokim.A másik kettő mellett vérezgettem eleinte,de elmúlt 1-2 hó szedés után.

Ha valakit kifelejtettem bocsi!!!!
Egyébként tudja vki Anyapoc merre van?Elutaztak?

Ím a görbém,kissé hiányosan:
Kép
Pusszantás mindenkinek!!!!Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Szia Okr! Kép Kép Kép

De orulok, hogy jelentkeztel, mi van Veled? Lanyod lefaraszt?
Jo par napja kerdeztem errol a harom fazisu antibebirol, legyszi, legyszi irj rola. Te milyet szedtel, mi ennek a lenyege?
Az enyemre az van irva, hogy osszetett, nem tudom, hogy ez ugyanaz-e.
Mi az a bromo?

KépKép
KépKép
tontica

Koszi, kozben meg is kaptam a valaszt. Gondolatolvaso vagy? Kép
Megkerdezem, hogy itt is leteznek-e ezek.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Elutaztunk egy hétre,és nem volt net.
A Bromo,tul.képp Bromocriptin.Magas a prolaktinom,azért kell szednem.Kicsi adaggal kell kezdeni,hogy hozzászokjon a szervezet,mert elég ütős.
A háromfázisú tabi,3 szinű is.Könnyen megismeredKép

KépKép

KépKép
okr

Akkor az enyem nem azKép Egyszinu feher! Kép
Megbeszelem a dokimmal, nagyon koszi. Jo, hogy itt vagy! Kép
Legalabb jol alszol este ettol a bromotol. Kép
Nemsokara bekoltozik a baba a pocakodba egesz biztos, ne aggodj!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Köszi!!
Kérdezz rá a dokidnál!Sztem,ha egyszínű fehér,akkor egyfázisú.
Ragaszkodj a 3 fázisúhoz,akármit mondd is!!!!Nem tudom miért nem szeretik a dokik,pedig a nőknek az a jó!
Megyek tentézni,holnap várlak!
Jó éjszakát!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!Kép
Nem voltam néhány napig...Kép
Pénteken akartam tesztelni, mert már 10 napot késett, de aznap megjött....Kép
Viszont a hőm: péntek-36.9, ma meg 37.0
Ez mit jelenthet?

Kép
Kép
zsazsóka73

Jó Reggelt!
Gyorsan írok,míg a gyógyimat be nem veszem,mert aztán használhatatlan vagyok du-ig.

Zsóka
Sajnálom!!!KépOlyan szörnyű,mikor ennyit késik,aztán meg megjön!Kép
A hőd lehet,majd csak mensi után esik le.Nekem pl. ma esett végre le,persze nem aludtam,csak kb. 3 órát,úgyhogy lehet azért.
Azt is írják,ha nem esik le a hőd,és menstruálsz,még babás is lehetsz.Olyan,mint szokott a vérzés,vagy kevesebb?
Vannak nyh. darabok benne?
Mert,ha kevesebb,és nincsen nyh.,akkor jó eséllyel babás vagy.
Nem akarok hiú reményeket kelteni benned,de ezt én is vhol olvastam.Sztem,ha elmúlt,és még mindig magas a hőd, csináld meg azt a tesztet.Kép

Íme a görbém:

Kép

KépKép

KépKép
okr

Köszi Kriszti!
Lehet, hogy beszerzek egy tesztet. Csak megnyugtatásképpen.
Te most hol vezeted a hőgörbédet? Valami német nyelvű oldal, ha jól látom.

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
Vezetem a Fertilityben,meg a www.wunschkinder.net. -en
Ez utóbbit könnyebb ide felrakni,mert eleve képfájl.Csak kicsinyíteni kell.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok!
Olyan jó, hogy megint jelentkeztetek, már annyira kihalt volt ez a topic.
Tontica:én is 3 fázisut szedtem. Most amikor voltam a dokinál kérdezte és mondtam aztán erre annyi volt a válasza:"látja, rögön a gyógyszer abbahagyása után kellett volna próbálkozni, sokkal nagyobb az esély.". Hát ez már késő bánat nálam. Úgyh. ha nincs más választás én is a 3 fázisú mellett szavazok. De azért kérdezd meg a dokitól, h ő miért írta ezt fel neked? Hiszen biztos lesz rá oka. Azért ő sem a hasára üt. És mondd neki hogy majd szeretnél mégegyet.
Zsazsóka! Hát gyanús a dolog. De lehet hogy minnél többet foglalkozunk a testünkkel annál jobban próbál ő becsapni minket.Legalábbis nálam amióta fogl vele azóta semmi sincs úgy ahogy kéne. Hát ha holnap sem megy le a hőd akkor lehet, h érdemes tesztelni. Legalábbis én tuti nem bírnám ki. Kép
Kriszti! Annyira örülök, hogy jöttél, már nagyon hiányoztál. Remélem mostanában nem mentek ilyen hosszú időre. Nélküled le volt lassulva ez a topic. Szedegesd csak a bromót, még ha meg is kell küzdeni a mellékhatásokkal, meg lesz annak az eredménye!Kép
Nálam: Tegn. tegn. előtt úgy éreztem mintha úgy húzódnának a petefészkeim, ha pl nyújtózók v. erölködök. Ma semmi. Remélem sikerült kiszabadulnia annak a petécskének? Szerintetek a magasabb hő jelzi, h kiszabadult vagy az csak a hormomok hatása.?
Puszika Ildi
Kép
Vendég

Szia Ildi!
Nagyon jólesik,hogy így örülsz nekem!Kép
Én tudod,minek örülök?!Annak,hogy ilyen szuper görbéd lett!!!KépÉLJEN!Pedig mennyire nem számítottál rá.....ilyenkor szokott a babuci jönni!!!Kép
Remélem akcióztatok,mikor a fertility p.é. mutat!Kép
Olvastam ám,hogy voltál UH-n.
Sztem biztosan kiszabadult az a petécskeKépAzt éppen nem tudom,hogy a hő felmegy-e akkor is,ha nem reped meg a tüsző.Gondolom vissza kell hétfőn menjél UH-ra.Ott majd megmondják,mi i s történt a tüszővel.
Én drukkolok,hogy repedjen,és tapadjon aminek repedni,és tapadni kell!!!
Zsákszám küldöm a drukkokat+++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Nem kell visszamennem. Azt mondta, hogy ad még 3 hónapot meg kaptunk beut. kiskatona vizsgálatra, ha nem lesz semmi akkor meg kell csináltatni a kisk vizs. aztán azzal visszamenni. Szóval az egyik old volt egy tüsző ami a múlt hónapban nem szabadult ki az 2cm-es. és átalakult mini cisztává és azt mondta a doki, h ez okozta a gondot a múlt hónapban, tudod amikor nem ment fel a hő. de mondta, h a másik old van egy szép tüsző és hát ebben reménykedek, h ez megrepedt. Hát ha a hő ezt jelzi akkor igen. Majd meglátjuk.

Edtike! Olvastam a másik topicban hogy a fagyöngyről írsz. Azt hallottam hogy 1l vizben kell egy evőkanál fagyöngyöt beáztati este, reggel leszűrni és a nap folyamán elkortyolgatni. Állítólag jó. Tényleg meddő nőknek ajánlják. De vigyázni kell vele. Máshol viszont azt is olvastam hogy vetélést okozhat, ha túl nagy mennyiségben iszod. Ez utóbbit nem természetgyógyásztól hallottam. Csak pletyka szinten.
Puszika mindenkinek
Vendég

Ildi
Furcsállom,hogy nem kell visszamenned.
Én is jártam ilyen p.é. nézegetős UH-ra,és megnézték megreped-e a tüsző?!
Nem tudnál magán UH-ra elmenni?Csak azért,hogy lásd mi lett .
Én remélem megrepedt,és vándorol a kis zigóta,a méh felé,hogy bevackolhassa magát 9 hóra!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Magánon voltam, én úgy vettem ki a doki szavaiból, h nálam nincsen gond kivéve a multhavit, és sztm úgy gondoja, h ne adjak ki fölöslegesen pénzt egyelőre hanem próbálkozgassunk még meg vezetgessem a hőmet és ha utána nem lesz valami majd ráérünk még. Szerinted hívjam fel és erősködjek, hogy monitorozzunk? Mondjuk szó mi szó én is kíváncsi lennék! Dehát csak megrepedt, ha felment a hő! Hisz láthattuk a múlt hónapban, h nem ment fel.
Puszi.
Vendég

Köszi Ildi!
Holnap meglátom...
Nagyon szép a görbéd!Kép
Szorítok neked!KépKépKép
És persze minden babára vágyakozónak!KépKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: