Új privát üzeneted érkezett!

Sajna ez nekünk már kicsi szerintem.

Lir
lirian

Timi,

Visszamondva a baby björn..... Occcsót szeretne, quality mindegy Kép

K.

cuiccolo

Hi all!

mivel itt mindenki tapasztalt, lenne egy kérdésem:
hogyan oldottátok meg... (meg lehet?)
szóval barátosném huszontöbb hetes... szeretett hason feküdni, úgy aludni... na de most gond van. Kép helyfoglalás miatt az elülső régió ugyebár megdudorodott... oldalt fekve x idő után fáj a válla (sportolt, kissé strapás...)
trükk? vagy beletörődés?
megoldja a gondot a szülés...
legalább valami hasonló kipárnázott-nemgyereknyomópozíció nincs?
és azért itt kérdem, mert itt fogunk szülni (nem a fórumon! Kép )
shiva74

Hello Shiva,

ez jó volt Kép Ötletem az viszont nincs, talán oldalt fekvés? Hmmm...

Timi,

Csajszi mégis rárepült a babybjörnre. Kérdései:
hánytól hány kilóig jó, illetve, hogy gombos-e vagy gyorscsattos,
valamint azt, hogy merre tudnák átvenni?

pusz,
K.

cuiccolo

Shiva, már ITT kezdödik a gyermek miatti lemondás- üzenem a barátnönek!Kép és a Jóisten a szülésig még egy csomo helyen ad alkalmat hogy a nö lassanként beleszokjon, hogy innentöl elöbb jön a gyermek (és kivánságai) majd megintcsak ö, és megint ....és megint stb....és a legvégén jön az anya...Kép -pedig én elég ridegen tartokKép.
Legjobb esetben is csak OLDALFEKVÉS. (megjegyzem 39. héten már ennek is örülne- ha nem lesz szerencsés és pici hasa marad)Esetleg ha böszen szoptatna majd, a spéci párnának már most hasznát venné...Részemröl ennyi
timili

GYERKEK! Kövezzetekmeg! ESKÜSZÖM 100.000 BOCSÁNAT!!!!

*******BABY BJÖRN STORNO****

AZt sem tudom hol vannak a cuccaim! Most beszéltem az unokatesómmal és már vagy 2 hónapja abban hordják a gyereküket...!!!!KépKépKép merthogy odaadtam nekik!!!! MEkkora egy lúgagy vagyok! NE haragudjatok , lécci.lécci.lécci!!..mivel a lurkó még csak 7, 5 kilcsi és 4 hónapos mult, igy még egy ideig biztos használni fogják....még eccer BOCSÁNAT!!! Nem vagyok egy széditös figura, csak kicsit szétszórt...Kép
timili

FURÉ...Anno láttam valahol könyvecskében ábrát (persze asszem úgy nem lehet aludni...) sarokülés, sok párna, előredől, pihen...
csak nem emlékszem pontosan... meghogy vajon terhes volt az a hölgy a képen??? Kép
annyira bizonytalan vagyok... vagy mégsem?
shiva74

Csajok,

Az én uccsó előtti baby björnös hozzászólásom stornó. Sértőre sikeredett, nem occsót és quality mindegyet keresett hanem kifejezetten baby björnt és olcsón. (10e forintig)
Mi volt velem, tiszta zizi vagyok....

Marci + lázas volt egész éjjel, azaz a kúpig. ÚÚÚtálom ezt a 15 hós oltást.

pusz,
K.

cuiccolo

Sziasztok!
Marci,
Jobbulast!
Nalunk a lanyom szerencsere teljesen meggyogyult. Most a parom az, aki eppen labadozik, uolyan tunetekkel beteg mar ket hete, mint a lanyom volt. (39 körüli laz egy hetig, meg eros kohoges). Szerencsee mar jobban van, laz nincs, most a kicsi fiam az, aki elkezdett kohogni, meg homemelkedese volt. Most uazt az antibiot kapja (hát crp nelkuk), amitol a csdalad tobbi tagja meggyogyult.
Sír a kicsi, mennem kell.

Puszi,
Iza
masodik

Köszi Iza!!!!
Marci nyűgös, láz ma még nem volt....

Jobbulást Nektek is. (legalább így nem utazik apa Kép)

Kriszti

cuiccolo

Hello MInden Néni, itt Márk-Oliver!Végre hozzájutottam a fránya internethez...manapság alig engednek gépre...
Anyukám nyügös, fája füle, torka nem tud irni...lehet lázas is, minnyár benyomok neki egy kúpot! Én sem vagyok a toppon, sokat sirok mióta ayukám szarul van és jön a fogam is...azért a néniknek jó netelést! Csókolom!
timili

szia márk!

kösz a jókívánságot!

sajna nekem is folyik az orrom, ha alszom, vagy szopizom akkor nem nagyon tudok az orromon levegőt venni, így gyakran ébredek. de nagy hévvel gyakorlom a kétlábon közlekedést, bár hosszabb távra még négykézláb hamarabb eljutok mindenhova. először mindig kétlábon próbálkozom, aztán pár lépés után, mikor fenékre huppanok, marad a jól bevált mászás.

próbálgatom meddig lehet feszíteni a húrt, de az anyu elég türelmes (szerintem), de megpróbál következetes lenni, bár nem mindig sikerül...

pl. (most az anyu ír) nálunk az esti lefekvés mindig kész cirkusz. addig nem hajlandó aludni, amíg szó szerint le nem esik a feje. olyan, hogy berakom a kiságyba és szép csendben elalszik, még álmaimban sem létezik!! próbáltam egy pár este, hogy berakom a kiságyba, ott vagyok mellette (ének, mese, simi, stb.) aztán majd csak elalszik, vagy legalább kiveszem és a szopiba belealszik (ahogy este ő szokott), de már 2 perc után úgy sírt, hogy kijött a vacsora. na, ezek után ezt a módszert felfüggesztettem. tényleg nem vagyok elég következetes.Kép
szóval nálunk az este nem egy sétagalopp.
mindenkinek szép napot!

ed, hol és hogy vagy mostanában??

ildi&ádám

ja, egy tali?
matt07

Na, kérem ÉN belevágtam a mellfeszesitésbe! MEgjött az elsö csomag, megettem már kb. 30 db-ot de még nem érzek semmitKép
Majd tudósítok mikor már nagyon feszes cicire változott a szoptatástól enyhén(?) megrozzant mammmák...
timili

Még tartozom egy elhajlós este dokumentációjával.
AKIT nem érdekel, ne nézzen most ideKép:Kép
timili

És most MONDHATJÁTOK hogy az orrom után megyek!
Puszika!
Happy HalloWEEN, és emlékezös HalottakNapját!
timili

Sziasztok Anyukák!

Timili
Nahát Te szőke vagy?! Kép Valahogy barnás gömdör hajúnak, gömbölyűbbnek gondoltalak, nemtom mérKépKép

Cicinövelő, mellfeszesítő - pont ma délelőtt volt róla szó a rádióban ... és sikerült lemaradnom róla...

Hírek rólunk:
Köszönjük jól vagyunk. Múlt héten kedden este jöttünk haza, jót pihentünk, annál is inkább mert itt volt ez a szép 4 napos ünnepi hétvége, így Apuka is velünk volt.
Most pénteken megyünk vissza újabb és remélhetőleg az utolsó 5napos turnusunkra, azaz a 4. kezelésre. Utána ismét nagykontroll, vagyis CT, izotóp, nagy labor, és megjönnek a korábban levett vér eredményei is.

Az adjunktus bácsi szerint ez a plusz 2 kezelés elég kell hogy legyen.
És miért kellett még e kettő? Mert a CT lelet nem volt egyértelmű, és csak a műtét előtti MR felvételhez tudták hasonlítani, ahol még a teljes méret látható. Így nem volt mihez hasonlítani igazán, és kockázatos lett volna abbahagyni a kezelést. Reméljük majd a mostani kontroll tisztább és egyértelműbb JÓ eredményeket mutat majd... és már csak a rehabilitáció marad, egyéni oltástervvel és lassan visszatérhetünk a közösségbe, vagyis találkozhatunk babás, gyerekes családokkal, mehetünk és vihetjük ide-oda.

Addig is marad a terepgyaloglás szabadlevegő hegyi túra;)

Üdv Mindenkinek!
Andi+Dani
kisbora

Szasz Timi,

Tali a jövő héten? Most én vagyok tiszta takony Kép
Halloween? Teljes "díszben vagyunk" Kép
Képzeld Marci koma átalussza az éjszakát, ma pl. 12!!! órát aludtam! Szóval van remény Kép

Andi, Dana!!!!

Sok kitartást NEktek és várjuk a jó híreket!!!
Timi + a dundiság.... 38 kiló vasággyal együtt Kép

pusz,
K.

cuiccolo

Kisbora, mondd mit hallottál? Rákban hal meg aki nagyobb lökháritóra áhitozik mint Istenke adott...? Daninak további minden finit! Barnás gömbölyü vagyok eredetilegKép de szökítek és diétázom mióta az eszemet tudom...

Cuicco, IMÁDLAK!!! Lagalább Te bókolsz nekem,...
Marci átalvása:WELCOME!!!!
Mellesleg én is dizsben vagyok, ill a lakás.(mindkettö) olyan szinten rendetlen hogy csak na. FÖleg az itteni (tegnap éjjel 1kor jöttünk meg) Ugy.h most megyek és Márkot jól lenyomom aludni, és megpróbálok egy röpke óra alatt összepakolni amit reggel 7 töl szétrakott + amit még meghoztunk 3 hetes pesti túránkról....

Ja, jövö csüt. töl megen ott vagyok (megint szeretnék egy bö hetet maradni) ...taliilag mondom csak....

Ja, korrigálva a MELLNÖVELÖ hsz.-emet: valami idevágó is:
Járunk GEKKOba....
pá-pá
timili

Sziasztok csajok!

Szívesen csatlakoznék,e remek társasághoz.Nekem van egy 2éves Lili nevű csajszikám,akit szintén,a Kósa doki segített világra.Bővebbet magamról késöbb.
Sziasztok:Erika
szherika

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, de elég ritkán jutok gépközelbe. Kincső mellett nehéz, ha alszik, legtöbbször én is alszok.
Próbálok majd visszaolvasni is.

Rólunk: A pocakom egyre nagyobb, sőt hatalmas, annak ellenére, hogy még csak a 29. hetet tapossuk. Kincső lassan felfogja, hogy kistesó fog születni, bár a fene se tudja.
Kincső egy hisztis, akaratos kismajom.Kép Kezd beszélni, néhány szót már mond, de inkább csak halandzsázik. Azért jó fej, nagyon ügyes, bátran mehetünk vele bárhova.
Íme:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=13871;id=163431

Tali: nekünk ok a dolog. Jövő héten a szerda nem ok, vagyis csak a du, mert de uh + doki. Sajna a játszóház kérdéses a belépő miatt, de minden más ok lehet, ha az időpont is jó.

Gyorsan elküldöm, próbálok gyakrabban jönni.

Edina (28+5)

Edina
Kép
Kép
ed26

Szia Erika,

Üdv köztük Kép Bővebbet Rólatok várunk......

SZIA EDDDDDD!!!

Kincső gyönyörű,mint volt! Marcival is el lehet menni bárhova csak bátorság kérdése az egész Kép)
Hugi vagy öcsi van a pocakban?

pusz,
K.

cuiccolo

Sziasztok!

Sajna Lili megbetegedett,náthás,most várom a dokit,mert kihívtam.Nem megyek neki a hétvégének ugy hogy doki nem látta.Remálem semmi komoly.De sajna,az előbb már láza is volt.Estefelé még jövök.
E
szherika

Szasztok! Ès külön: szasz Szherika! Lilire vigyázz, meg egyáltalán mindenki vigyázzon, engem a német haverjaink (akik mindig jól vannak informálva lévén a faszi a schengeni csatlakozás koorfdinátora)...szóval néha még CUicco nál is jobban tudnak mindent....Kép mondták hogy akár 2 nap akár 2 hét de 2 hónap is lehet mire a madárflu bisz-basza közösül az emberi influ bisz-baszával....szóval vigyázni!
AZ én dokinénim csak 2 éves kortól olt influ ellen....
timili

Kriszta, köszi! Meglepi babát szeretnénk, úgy, mint Kincsőnél. Szerdán megyünk UHra, de úgy megyek be, hogy közlöm a dokival, hogy nem vagyok kiváncsi a nemére.

Lilinek jobbulást, sok C vitamint, friss levegőt!

Jövő hét? Ötletek? Ma a szigeten voltunk, szuper volt, kivéve a játszón történteket.
Folyt köv máskor, Apa itt van.

Jó éjt!
Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok,

van köztetek valaki aki Arnold dokinál szült? Érdekelne hogy milyen volt a szülés "hangulata" a dokival, hogyan vezette le a szülést. Ez lesz az első szülésem, és jó lenne tudni mire számítsak.
Priviben is írhattok a csillue1@t-online.hu címre.

Előre is köszi,

Csilla
csilivili

Ed,

Ne izélj, már Nektek is vannak horror játszós történeteitek?
Igazad van, mondtad, hogy meglepit szeretnétek....
Mi ma is megyünk a Hajógyári Sziget csúszdaparkjába, játszóterére. Marci úgy csúszik a 10 évesekkel,mint a veszedelem Kép

Csilla,

Zsoldos Ari szült Arnoldnál majd szólok Neki, hogy nézzen be.... Most a második babával is Hozzá jár.

Timi,

ne máááá, nálam is jobban Kép Tiszta takony az egész family. Pranák jönnek-mennek néha jobb, néha rosszabb Kép

pusz

Kriszti

cuiccolo

Kriszta, sajna van. Kép
A játszón a vérnyomásom 200 lett. Egy idióta 4 év körüli kiscsaj lelökte Kincsőt a magas mászóka tetejéről, még szerencse, hogy ott voltam és elkaptam a leányzót. Így nem esett földig, de percekig remegett és sírt. Ordítottam a gyerekkel, sőt az anyjával is, aki próbálta védeni a lányát, de nem hagytam szóhoz jutni - valami idióta pszichoszöveget próbált nyomatni a gyerekek fejlődéséről, viselkedéséről. Nem csoda, hogy Kincsi jobban élvezi az erdei szabadságot - megjegyzem én is. Miért kapott egy hatalmasat szegény gyermekem? Ezt hallgassátok!
Az idióta kölök a motorját felvitte a mászókára, valaki fellökte a motort, mire odaért. Pont Kincső volt a motor mellett, aki fel sem fogta, hogy a földön ott a motor. De kérdem én, hogy egy szülő ezt miért nem veszi észre??? Azért, mert pletykált!
OK, mi is szoktunk, de figyelünk a saját, sőt mások gyerekeire is.

Röviden ennyi. Szombaton azért kinéztünk az állatkertbe, de az ottani játszón is félve jött-ment a leányzó.

Jobbulást az egész családnak!
Mikor mentek legközelebb a csúszdaparkba??? Mennénk mi is!

Üdv
Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok,

mi is jól vagyunk, csak hát keveset itthon, na meg apa is a géppel (enyém még mindíg rossz).
Dorci a héten volt beteg már jól van, úgyhogy ha minden összejön, akkor a taliba mi is benne lennénk. Tudjuk ajánlani az állatkerti játszóházat, ha hűvös van.
Dorkának még mindíg csak 4 foga van és elég alacsony a 79 cm-vel 14 hós kora ellenére. Viszont nem tom, hogy mikor jutok gép közelbe lécci telcsizzetek rám, ha már kiderült Ed tudja a számom.

Judit+Dorka

KépKép
KépKép
ytong

Jézusom Ed, ez nem semmi. Mi is figyelünk a sajátunkra és másik gyerekre is, de egyáltalán miért vihet fel egy gyerek motort a mászókára?

KépKép
KépKép
ytong

Sziasztok!
Ed, engem kirazott a hideg, ahogy olvastam. Szombaton mi az allatkertben voltunk, lehet, hogy lattuk is egymast? (a legtöbb időt a majmoknal, meg a kisallatsimogatonal töltöttuk aztan zarasig meg fel orat kinti jatszon). A kicsi igy kb 4-5 órát volt kint, amit vegigaludt!
Egyebkent mi sem kerdeztuk, hogy kisfiu vagy kislany van-e a pocakomban, mindket alkalom meglepi volt. Hogy birod a pocakot meg Kincsot is emleni? Kell meg ot emelni egyaltalan?
Timi! en is meglepőtem, hogy szőke vagy! a kep alapjan jo lehetett az elhajlos este.

Nalunk mindenki meggyogyult, hatalmasakat kirandulunk (a lanyom 6(!) km-es turat csinalt vegig, fele hegyre fel, ahol igaz, reszben vinni kellet, de a tobbit nagyon hosiesen birta. Aztan aludt egy jót. A kicsi is. A parom most nem utazott (Kriszti, a betegseg miatt ket utja is elmaradt), sot meg harom hetig nem is megy, mert szabin van. Illetve most az egyik hobby-jat csinalja, tanit, igy minden nap bemegy Bp-re, de este legalabb itt van.
Kepzeljetek! Büszke mami most hagy dicsekedjen. jo? a lanyom kert egy tortat 3,5 gyertyaval, mondtam neki, h. nyaron kap majd egyet 4-gyel, sot akkor nyaron lesz meg egy torta, az occse uis akkor lesz egy eves, amikr o negy. Mire ő: es amikor en 5 leszek, ő kettő. (Vegigtelefonaltam a csaladot, ki beszelt vele ilyenről, senki nem vallalat a felelősseget. Szoval sztem magatól jott ra. (most 17-ig tud szamolni, ennyi lepcsofok vanKép)Azt is mondta a lanyom, hogy amikor o nagy lesz, o mami lesz, az occse pedig: "Nagy eros Apa" Ennek örültem, hogy igy gondolkodik.
Na jo, bocsi az omlenges miatt.

Puszi Mindenkinek,
Iza
masodik

Ed,

Te amint ordibálsz Kép Azt hiszem hasonló esetben én is ezt tettem volna, szerencsére még velünk ilyen nem történt Kép
Továbbra sem sikerült kikecmeregnünk a náthából ahogy menetre készek vagyunk szólok.

Családilag tegnap végül a Széchényi hegyet, libegőzést választottuk. Egész évben jár, a kisvasút is Kép

Judit,

Állatkerti játszót mi is teszteltük Timiékkel, na meg azóta egyedül is....

Iza,

Gratula a lányzónak, igen okos!!

Ed és minden túrázós anyuci,

Marci nem hajlandó az erdőben 5 percnél többet sétálni!!! Ha cipeljük órákon át is elvan. HÁti hordozóban ordít. Megőrülök, mit csináljunk?

pusz,
K.

cuiccolo

sziasztok!

taliról mi sem akarunk lemaradni!!!

szóljatok!

ildi
matt07

Kriszti!
Háti hordozóol nem tudok mondani semmit (nekunk nincs),ismerosom szerint a babanak meg kell szoknia, es aztan megszereti.
Ha nem akar setalni, ilyen kicsin meg konnyen lehet, hogy egy ido utan egyszeruen faj a laba. (a lanyom ket eves koraig ezt csinalta, es akkor ezt a valszt kaptuk). A labfej ilyenkor meg nem teljesen fejlett, konnyen elfarad. Fokozatosan szoktassatok hosszabb erdei utakhoz.
Erdei uton jo a seta, ha nem akar leanyzom jonni, en megkerdem, hogy a lovacska eleje, vagy feneke akar lenni, es igy beallunk es szaladunk, setalunk, van, hogy meg plusz fel oran at.
(Egybkent pont holnapuatn visszuk a leanyzot a Gezenguzokhoz megvizsgalni, mert neha o is szokta mondani, hogy vegyuk fel, mert faj a laba.
Mindenkinek puszi,
Iza
masodik

Köszi Iza!
Viszon a játszótéren, kertben, máshol nem csinálja. Azt tudom,hogy ilyenkor még nem is egészséges sokat gyalogoltatni Õket, de ez a gézengúz nem ül meg a babkocsiban sem.
Egyenlőre maradnak a rövid túrák Kép

K

cuiccolo

Sziasztok!

Kriszti, passz. Nálunk pont fordított a helyzet, állandóan gyalogolni akar, játszik mindennel, amit talál, legyen ez kő, falevél, bogyó, akármi.
Szépen lassan kell haladni, játszani folyamatosan és így növelni a távot. De gondolom, hogy nem mondtam túl sok újat. A hátihordozó kényelmes neki? Bár mostanában Kincső is jobban szeret az apja nyakában utazni, mint a hordozóban - jobb a kilátásKép

Iza, szerintem találkozhattunk, mert zárás előtt mi is a játszón voltunk, de onnan még elsétáltunk a fókákig + volt egy peluscserénk isKép A tóig nem jutottunk, mert csak 2 óránk volt - délutáni belépővel 2-4ig lehet kint az ember és csak 500 ft a belépő. Bőven elég is volt Kincsivel ennyi idő babkocsi, délutáni alvás nélkül.
Szerencsére nem kell sokat emelgetni, cipelni, megszokta, hogy Anya nem.

Tali: nekünk egyenlőre jó a jövő hét, de a játszóházat nem hiszem, hogy be tudjuk vállalni. 2-4ig állatkert? Utána aki tud és akar, féláron be tud menni a játszóba. Nekünk 4 körül amúgy is indulni kell hazafelé.

Úgy hallom, ébredezik a leányzó.
Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok,

nekünk ok az állatkert, de a csütörtök sajnos nem jó, 3-ra megyünk vhova.

Judit

KépKép
KépKép
ytong

Sziasztok!

Ki merre felé lakik?Hogy vagytok?És kinek mennyi idős a gyerkőc?
Szeretnélek,egy kicsit jobban megismerni benneteket.
Erika
szherika

Ed, Timi és Mindenki aki talizna,

Jövő hét kedd 14 óra állatkert?

Erika,

Próbálok összesíteni remélem mindenki beleírja a hiányzó adatokat:

Cuiccolo Kriszti külkereskedő közgazdász, Marci 2004.06.02. Bp., XVIII.ker
Timili Timi, Márk Oliver 2004.08.02. München-Budapest
Ed Edina tanár, Kincső 2004. Bp. XXII.ker.
Barbic Barbi, Benedek Bence 2004. Tárnok
Második Iza,
Ytong Judit, Dorka 2004.
Matt Ildi,tanár, Bp. III.ker.
Kisbora Andi, Dani 2005.
Janikó Anikó, villamosmérnök, Nati 2004.06.01. Bp. XVIII.

Húúha most látom elég hiányosak az ismereteim, bővítsétek Kép

kriszti

cuiccolo

Ajaj, Zita kimaradt:

Második Iza,
Ytong Judit, Dorka 2004.
Kisbora Andi, Dani 2005.
Pzita Zita, informatikus, Ádám 2000. 11. 10., Csilla 2002. 06.14., Réka 2004. 06. 18. Gombán laknak

cuiccolo

Helló

Köszike.Szép lassan csak ki igazodom majd.
Mi Dunaharasztin lakunk.Lili 2003 08 26.án született.Én 28 éves vagyok.Családi vállalkozásunk van,egy irodatechnikai céget vezetünk.Számítógépekkel,és fénymásoló gépekkel foglalkozunk.Hogyan szokott zajlani egy egy találkozó?
Szia:E.
szherika

Sziasztok,

nekünk a szerda jobb lenne.

Ytong Judit, "banki operátor", Dorka 2004.08.24 XIV. ker.

KépKép
KépKép
ytong

Kisbora Andi
külkeres, trade-marketinges, marketinges, tréningelős, szervezkedős, multi-bogyóKép (volt)
Dani 2005.04.16.

Sziasztok!
Hazajöttünk! Ismét itthonKép Most igazán látható volt, hogy Dani nagyon örül hogy itthon vagyunk. Tegnap este, miután hazaértünk, gondoltam már nem suvickolom le a gyermeket, de azért popsit a csap alatt mostunk. Hát azt a lubickolást a kis tappancsával: tükörbe mosolygunk és lábacskánkkal focizzuk a vizet és hozzá igen igen kópésan mosolygunk. Látnotok kellett volna... sasjna fotó nincsKép

Következik a nagykontroll (ct, izotóp, vér nse is megjön) reméljük mosolygó leszKép

Ed,
milyen szerencse, hogy ott álltál. Szegény kis Manó, hogy megijedhetett.

Tali
Lélekben veletek vagyunkKép

...hjaj ne rémisszetek ezzal az influennával, rémisztő!!!!!!!!!

üdv, A+DKép
kisbora

Sziasztok!

Én is itt szültem aki nem ismerne 10.30-nKép
2720 g és 53 cm a kiscsaj születési adata, most fürcsi előtt már 3040 g voltKép
Igazán még szokjuk egymást, de tulajdonképp eddig sztem 1 szavam sem lehet, bár ugy tünik 1re kevesebbet alszik...Kép

Andi!

Téged Szőnyi miatt köröztelek, némi szabadidőben lécci irj pár sort, köszi előre is, Danival biztos minden rendben leszKép

Heni és Ajsa

Kép
hencsi

Ok Andi, közben látom, h vetted az adástKép

Kép
hencsi

Második Iza,
Ytong Judit,banki operátor, Dorka 2004.08.24. Bp.XIV..ker.
Kisbora Andi,külkeres, trade-marketinges, marketinges, tréningelős, szervezkedős, multi-bogyó:-) (volt)Dani 2005.04.16.
Pzita Zita, informatikus, Ádám 2000. 11. 10., Csilla 2002. 06.14., Réka 2004. 06. 18. Gombán laknak
Hencsi,
Szherika Erika, Lili 2003.08.26

cuiccolo

Sziasztok!

Én is vagyok! Olvasom,amit írtok,de nem nagyon van időm írni,annak ellenére,hogy lányom jól alszik.Mostanában DU.1-4-ig.Emiatt nem is nagyon jó nekünk a DU 2-ös találkozó! Hacsak nem tudom valahogy DE ágyba parancsolni! :-)De akkor nekem csak aznap derül ki,hogy tudunk-e menni.De majd Krisztával konzultálok!

Anikó
janiko

Sziasztok!
Andi,
Örülök, hogy ujra otthon vagytok! Dani nagyon aranyos lehetett a "zuhanyozas" kozben.

Kriszti, nagyon szorgalmas vagy! Beletettem a a mi datainkat is:

Második Iza, közgazdasz, Kaidi 2002. 06. 08. es Riley 2005. 08. 06. Szentendre
Kisbora Andi,külkeres, trade-marketinges, marketinges, tréningelős, szervezkedős, multi-bogyó:-) (volt)Dani 2005.04.16.
Hencsi,

Megyek, a lanyom bezarta magat az emeletre (becsukta a gyerekkaput, es most nem tud lejonni)

Üdv,
Iza
masodik

Sziasztok!

Ha jol látom adatgyűjtés folyikKép

Mi Erdőkertesen lakunk, 29 éves vagyok, könyvelő, Ajsa Csenge lányunk 2005.10.30-n született.
Azthiszem nem hagytam ki semmit.

Kép
hencsi

Sziasztok!

KEDD OK nekünk, 1 körül is találkozhatunk az állatkert előtti játszón, ha az idő engedi. 2től 500 ft a belépő, szóval addigra érdemes a bejáratnál lenni.

Adatok:

Ed Edina tanár, Kincső 2004.02.26. Bp. XXII.ker. Tesó érkezése, akinek a neme még titok: 2006.01.23

Második Iza, közgazdasz, Kaidi 2002. 06. 08. es Riley 2005. 08. 06. Szentendre
Hencsi,

Andi, remélem minden ok és hamarosan veletek is talizhatunk.

Ildinek írok emilt, hogy kedden állatkert. Jó?

Megyek ébreszteni Kincsőt. Jó hétvégét, nem tudom, hogy addig jövök-e még.

Edina 29+5

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok,

Én azt gondoltam, hogy itt majdnem mindenki a IX.-ben lakik, erre meg senkiKép.

Manka, export-import, marketing izé, Jack 2005.09.22. Bp IX.

Hencsi, hogy bírod a gyűrődést? Hagy a pici lány aludni?

Üdv.:

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?