Új privát üzeneted érkezett!

Szia Editke!
El sem hiszed mennyire sajnálom!!!!KépPedig a görbéd annyira ígéretes volt!!!!!
Most nem is tudom mit mondjak!?
Én még kicsit bízom,hogy a barnázás után nem lesz mensi.
Megnéztem a tegnapi görbéd,és még így is vonal fölött vagyKép
Úgy érzed,hogy megjön?Ne már!Kép

KépKép

KépKép
okr

De sajna ,no meg a höm szerint.De azért bizok benne h hátha mégse jön meg ,de ez kész csoda lenne!!
Vendég

Editke
Azért az tudod ugye,hogy vannak csodák!!!Kép
Én bizakodom!
Olvastam a másik topikban,hogy holnap nem leszel.Kép
Kedden siess majd,és írj,mi újság veled?!
Kellemes vendégeskedést mára!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Bocsi de vendégeket várok,most mennem kell,csak gondoltam életjelet adok magamrol.Kedden jövök csak legközelebb.

Ja és az mitöl van h nagyon sötét barna most ?
Lehet h vmi nincs rendbe nálam?Alig várom h elmenjen még 1 hónap és utánna irány a doki és kezdödik a kivizsgálás!Alig várom komolyan mondom!Kép
Vendég

Ok,de délelött leszek csak mert a héten délutános vagyok!!Reggel 9 után itt leszekKép!!
Holnapi naptól meg elöre heroltom van ha belegondolok h 18-20 órát le kell huznomKép!!Reggel 6-tól mig el nem végzünk a leltárralKép remélem 24-órára haza éerek,pont mint tavaly!!
Vendég

Figyi Editke!
Barnázás lehet beágyzódás miatt is.Főleg,ha más,mint szokott lenni,én erre is gyanakodnék.
Remélem beleolvasol még ma a topikba.Csedben írom csak,este még legyetek együtt!Kép
nekem a fertility pont ide rakta a p.é.-t(barnázás,hőleesés)Mert tüszőrepitől is lehet ám!
Ha meg akarna jönni,akkor meg azt segíti elő(tapasztalatom szerint)

KépKép

KépKép
okr

Gyosr bekuk!
Ugy ahogy sejtettem meg is jött ma délután!

Sziasztok!

1/36
Vendég

Editke
Annyira sajnálom!!!!KépKépKépÉn úgy hittem benne,hogy babás vagy!A görbét is azért másoltam,mert tök olyan volt ,mint a tiéd!!!!
Ezt küldöm neked:Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Editke: Kép
Nagyon sajnalom, hogy megjott, ugy latszik ez nem volt egy szerencses honap. Kép

En mar teljesen tultettem magam rajta, en voltam a hibas mert folhergeltem magam Kép turelmesebbnek kell lennem, a parom is teljesen kibukott, annyi problema osszejott es meg en is piszkaltam.
Mi spanyolorszagban elunk es nagyon szerettunk volna hazautazni decemberben de ugy latszik nem fog osszejonni majd csak marcius, aprilisban.
Pedig jo lett volna otthon unnepelni! Kép

Okr: Kép
Harom fazisut szedek, miert mi a kulonbseg? Sajnos muszaly szednem mert a gumit megsinyli a hazaseletunk. Kép
A masik pedig, hogy igy nem remenykedek es nem leszek szomoru ha megjon.

Tudom, hogy lesz kisteso majd egyszer, igy nem aggodom. A parom is mindig 4-unkrol beszel es ugy tervez mindent. Kép
Csak varnunk kell egy kicsit, a fiam egesz embert kivan, nagyon nyugi, egyfolytaban sikoltozik mar neha en is tudnak. Kép
Nagyon akaratos, ha nem dobalhatja ki a dolgokat a szekrenybol, fiokokbol, ha nem engedem, hogy nyulkaljon a veceben vagy a kukaban, ha eppen nem vele foglalkozom amikor o azt akarja akkor nagy hiszti van. Kép
A Te lanyod is ilyen vagy csak az en fiam ilyan kivetelesen nyavogos? Kép

Anyapoc Kép
Kerdeztem Toled egy-ket dolgot jo par nappal ezelott ha tudsz legyszi valaszolj.

KépKép
KépKép
tontica

Szia Tontica!
De jó,hogy jelentkeztél!KépMár hiányoltunk.
Nem is tudtam,hogy Spanyolországban éltek!Irigykedem kicsit miatta.Ott azért csak nincs olyan hideg télen,mint itt,na meg a tenger....Én még sosem láttam!De majd egyszer!!!Kép

A háromfázisú tabi abbahagyása után nagyobb esély van a babára,mint egyébként.Főleg ha egy évig szeded.Mondjuk ,ha több évig,akkor nem tudom,mi a helyzet.
Ezt egy nőgyógyász mondta anno,mikor Adát terveztük.4 hónapra össze is jött!KépÚgyhogy csak van benne vmi igazság.
Most szopi alatt egyfázisút szedtem,és látod nem sikerül.Ráadásul a hormonjaim is összezavarodtakKép

Az én gyerkőcöm is ilyen,ne aggódj.Próbálgatják a határaikat.Mi hetek óta nyűglődünk ,remélem megváltozik hamarosan.Kép
Puszika,és ha tudsz írjál!
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

SZiasztok!

Editke!
Nagyon sajnálom. Nem is tudok igazán mit mondani. Sajnos én is egyre nehezebben viselem, ha megjön. Tudom,mennyire sz*r.

Tontica!
ÉS a férjed mit mond, mikor lehet újra próbálkozni? JÓ olvasni, hogy már túltetted magad rajta. Ki tudja, talán már nem is kell olyan soká várnod.
Gyógyszert tuti kell szedned? Miért nem "vigyáztok" lassan egészen jól ismered a tested működését, tudod mikor nem lehet együtt lenni. Nem lehet így? Én annyira bánom, hogy szedtem gyógyszert. Borzasztó mit művel a női testel.

Kriszta!
Ti hogy vagytok? Nem igazán értem a görbédet, nem kellene alacsonyabbnak lennie?

ÉN most már aztán tényleg teszek fel görbét. Ugyanis tanulnom kell, így biztos amint leülök az íróasztalhoz eszembe fog jutni, hogy megcsináljam a görbémet.
Nekem egyébként most 17 cn és 36,7 a hőm. Tök elegem van ebből az egészből, nem kellene már feljebb mennie? Nincs ez a mérés jó hatással rám, írtóra kivagyok hogy se nem megy le, se nem megy föl. Lányok,holnap felrakom, ígárem!!!! Mert teljesen tanácstalan vagyok.

Tlidi!
Neked egyébként már megjött? Tényleg látni a görbéiden, hogy kezd magához térni. Ez jó jel sztem!

Szép hetet csajok, most tanulnom kell gyorsan nyolcig!

Junko
Vendég

Sziasztok!
Junko
Igen,már nagyon szeretnénk látni a görbédet!
Görbét akarunk,Görbét akarunk...!!!
Ne legyél elkeseredve! A mérések sokszor semmitmondóak leírva,és a grafikonon pedig teljesen jók!Kép
Egyébként is mindenkinek más az alaphője,meg aztán még lehet,csak később fog felmenni.

Én felrakom a görbémet,bár sok változás nincs rajta,Még mindig magasabb a hőm,a megszokottnál.Kép

Kép

Pusz-pusz mindenkinek:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Most már tényleg rakok fel, görbüljek meg, ha nem. Kép

ANCSI!

És a te ígéretes hőd hogy áll???
Nem úgy volt, hogy ma tesztelsz? Vagy már összekeverem a dolgokat?

junko
Vendég

sZIA jUNKO!

mA VAN A 31. CN. 37,2 VOLT MA A HÕM. hOLNAP REGGEL TESZTELEK, HA ADDIG MEG NEM JÖN (REMÉLEM NEM). mÁR ELÕRE KÉSZ VAGYOK A HOLNAP REGGELTÕL. mENSI ELÕJELÉT NEM ÉRZEM, CSAK A MELLEM NAGYON ÉRZÉKENY KB. EGY HETE,.
ancsi1

Ancsi!

Ez nagyon-nagyon jó jel!!!
Elhiszem, hogy kész vagy. Nem akarom, hogy nagyon beleéld magad, de én azt hiszem a jelek önmagukért beszélnek!
Kiváncsian várom a holnapot.
Izgi! Kép

junko
Vendég

Aranyos vagy, amint beérek dolgozni, írok majd. Te jól vagy?
ancsi1

Ancsi!

Megvagyok.
Semmi extra sajnos. Bár még nem is kéne azt hiszem. Még csak 17. napon vagyok. A hőm azonban lent van (36,7). Neked mikor ment fel ilyen magasra? Hány naposak a ciklusaid? Csak hogy tanuljak egy kicsit, meghogy van-e még esélyem egyáltalán. Kép

junko
Vendég

Nekem a 17 cn. után ment fel ilyen magasra, a ciklusaim változóak, vmikor megjön pontosan,vmikor késik pár napot. Kb. 4 hónapja egyszer már szedtem closty-t, akkor megjött 28 napra, és ebben a hónapban is Closty-t szedtem, meg Bomocriptyn-t, mert magas volt a prolaktinom.
Úgyhogy ne keseredj el, van esélyed, hogy felmenjen. Dokinál már voltál?
ancsi1

Köszi Ancsi!
Egyszer voltam, de azt mondta, majd 1-1,5 év próbálkozás után menjek vissza. Az egy év letelt, úgyhogy ha most is megjön visszamegyek.
Egyébként azért is mérem a hőmet,mert muszáj 3 hó-t felmutatni. Na ha hét közepéig felmegy a hőm, reménykedek, ha nem akkor ennyi volt.
De azért még nem adom ám fel. Kép

Tényleg várom már, hogy holnap kiderüljön veled mi a helyzet.

Többiek?
Na most én vagyok, erre meg ti nem? Kép
j.
Vendég

Ne is add föl,biztos össze fog jönni. Nőgyógyászhoz jársz, vagy esetleg a Kaáli-ba? Még gyógyszert sem szedtél pl Closty-t?
ancsi1

NA lányok. Elkészítettem az e havi görbémet. Nem röhög! Kicsit hiányos. Mert nem mértem az elején, illetve amikor elutaztunk és romantukáztunk méricskélés helyett.
Ha ti ebből kivesztek valamit, örömmel veszem. Bár tudom így elég vicces.

Ancsi!
Sima magán nőgyógyászhoz járok. Semmit nem szedek. Volt egy-két leletem, amit megmutattam neki, (de nem hormontükör, csak egy hormonlelet, a ciklus második felében, és egy UH. amelyen 13 napon láttak egy tüszőt legalább is 90 %, hogy az volt)

junko<!--attachment: Ho-289980.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*15.4**Ho%2exls --><center><pre>
Kép
Ho.xls (15.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

Újabb akadály. Nem tudom hogy lehet ide föltenni, de ha rájövök, küldöm.
j.
Vendég

Junko, akkor szerintem Nálad is vérvétellel (hormonvizsgálattal)fogják kezdeni. A pároddal minden rendben, vagy még ő sem volt dokinál?
ancsi1

Ancsi!
Egyikünk sem volt, valahogy egyenlőre én idegenkedtem ettől. A hónaptól kezdjük.
Én most még úgy gondolom, ha természetesen nem jön össze, akkor nekem idő kell ahhoz, hogy egyáltalán segítséggel akarom-e. De ez a gondolatom nem erre a fórumra való.

j.
Vendég

Junko
A JPG formátumú képet lehet legegyszerűbben feltenni,de abból is 600X600 Megapixeleset.Úgyhogy kicsinyíteni is kell általában.Kép

Ancsi
Én is Bromozok!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Keditke!

Sajnálom.Kép Pedig igazán ígéretes görbe volt.

Junko!

A párodat is érdemes mihamarabb megvizsgáltatni. A fiúk általában nem szokták szeretni az ő vizsgálatukatKép, de még ezzel együtt is lényegesebb kevesebbet kell elviselniük, mint egy nőnek.
És bizony derülhet ki rejtett gond, addig szerintem a nő kezelését nem is szabadna elkezdeni.
Azért attól, hogy természetesen nem jönne össze, csak segítséggel, még messze vagytok. És a segítségnek is sok-sok lépése van, van amikor csak egy kicsit segítenek be (hormongyógyszerrel és UH-s tüszőéréskövetésselÖ, nem rögtön lombikkal kezdenek.

Kriszti!

Szerintem semmi baj a görbéddel eddigKépKép!

Tontica!

Sajnálom, hogy így alakult. A gyógyszertől én alapvetően idegenkedem, bár az óvszer se sokkal jobb. Nekünk talán az az előnyünk, hogy a párom se szeretné, ha valamit szednék, így marad az óvszer (ha épp kellKépKép és nem a baba a cél).

Magamról: a 33. cn-on vagyok. Hőm, nyák sehol, tipikus anov. ciklus. Csak a menzeszt várom, jó lenne, ha hamar megjönne.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok Csajok!

Elfogyott a türelmem, ugyh. bejelentkeztem szerdára egy term. gyógy. nőgyogyászhoz. Igaz, h még meg akartam várni a mensit, de már nem bírom addig cérnával. Főleg ezek után (majd felrakom a görbét) meg Kriszti te tudod, tegnap beszéltem Banyával a másik topicban arról a Foll..-ról és ezt már azért sztm. nem lehet csak úgy bekapdosni, úgyh. ha most elmegyek esetleg már köv. ciklustól tudok v.mit szedni. Teltéve,h megjön Kép. Bocsi nagyon önző vagyok,h magamók írok először.

Beszti! Nekem is adj tanácsot!!
Kriszti! Ne má, hogy nem leszel. Pénteken jösssz, nagyon fogsz hiányozni. Kép
Ancsi: csak így tovább!!! Mikor is tesztelsz?? Amúgy a 37 fölötti hő a legbiztatóbb. Régen anyukámnál (még lánykoromban mikor pont az ellnkezőjén (terhesség)paráztam),akkor is elmélyülten tanulmányoztam a dolgokat és egy könyvében azt olv. hogy a 37 fölötti hő tuti terhesség. Drukk
Junkó! Kíváncsian várom a görbédet!
Editke! Gondolok ám rád! Szegénykém remélem hamar végzel a leltárral.
Tontica! Én is gyógyszer ellenes lettem. Látod én mit küzdök. Pedig mielőtt elkezdtem a gyógyszert minden jó volt. Gondold meg. Én csak azt mondom. Miért a nők viseljenek mindent a nyakukon. A férfiak is vállaljanak részt. A gumival mi a problémád? Én találtam a Rossmannban egy bizsergetőset /lifestys/, mi ki fogjuk próbálni. Sztm baró lehet. Ti is próbálkozzatok ilyenekkel.
Remélem mindenkinek írtam. Puszika Ildi
Kép
Vendég

Irtam egy marha hosszut es elszallt az en agyammal egyutt Kép es marhara faj a kezem. Kép
Rovidebben:

Okr Kép leirnad nekem, hogy milyen az a 3 fazisu es Te milyet szedtel, lehet, hogy itt is lehet kapni.
Gyertek el nyaralni, szivesen segitek olcso jaratot keresni meg szallast. Orulnek nektek!!!
Amugy jo itt csak hianyzik a csalad! Kép A tel olyan mint otthon az osz, viszont a nyar az kegyetlen 40 fok folott Kép

Junko Kép
Ne add fel es sohase mond, hogy soha!

TlidiKép
Jo lehet az a bizsergetos, szivesen kiprobalnam Kép Nem nekem van bajom a gumival hanem a ferjemnek, sajna ez van, nem szeretnem 1,5-2 even keresztul meregetni a hom, belebolondulnak. Ugy tervezem, hogy babaproject elott kb. 3 honappal abbahagyon a fogigatlot es elkezdek hot meregetni. Barcsak mar ott lennek! Kép

Beszti Kép
Egyre jobban irigyellek a ferjed miatt Kép Puszi neki: Kép

Ancsi Kép

Holnapra kuldom a golyat es sok-sok szerencset!!!
KépKép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Segítsetek légyszi'!
A fertility-n nem látom - a korábban mutatott - előrejelzést (mikor teszteljek, mekkora az esély a teherbeesésre, várható dátum ).
Ez mit jelent? Korábban az írta, hogy 10-én teszteljek...

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsó!
Sajnos én nem tudok segíteni, nem használom azt a programot.

Ancsi????

j.
Vendég

Sziasztok!
Itt vagyok már én is ,és milyen sokat irtatok amig nem voltamKép!!
Tegnapi napon elég gyorsan elment,már 18 órára itthon voltam és a mensim is hagyott szépen dolgozni ,mintha nem is lett volna,semmi görcs, és alig volt mensim, Képilyen szempbntbol mázlista vagyok!!

Picit szomoru vagyok, mert nagyon szép görbém volt,de hát már azon csodálkoznák ha sikerülne!Még ez a hónap azt irány a doki ,a párom után nekem lesz átjárhatossági vizsg.,már gondolkodtam ennyi idö után lehet h vmi velem vanKép!!

Kriszti!
Szerintem jo a görbéd,még feljebb is fog menni!!Kép

Ancsa!Mennek drukkjaim++++++++++++++Kép!!
Nagyon izgis a dolog!

Ildi!
Én se birtam sose a gumitKép
Bár igy utolag bánom h antibébit is szerdtem 6 évigKép most meg nem akar a baba jönniKép!!

Zsazsoka!Hány napos a ciklusod??Hányadik napon vagy?Szerintem várj amig meg kellenne jönnie,és ha késik 1-2 napot akor tesztelj.Drukkolok+++!Kép
Vendég

Ildi!

Tanácsot?Kép
Hát a görbéd eléggé érdekes, én nem látok rajta ov.-t.Kép
Nőgyógyász: egy biztos, én nem várnék ki 1 évet, amit mondanak, mert az egészséges párokra vonatkozik. Akkor előbb meg kéne tudni, hogy mi is a helyzet, tényleg az egészséges pár kategoriájában tartoztok. Ha egy doki azt mondja, hogy jöjjetetek vissza később, akkor el kell menni másikhoz, és nem hagyni magatokat lerázni. Férfiaknak andrológiai vizsgálatot már pénzért is csinálnak, és ott senki nem kérdezi meg, hogy miért.
Szóval ha úgy érzed, hogy te szeretnél valamit lépni, akkor lépjél!KépKép

Zsóka!

Nem lehet, hogy az a szolgáltatás csak VIP Member-eknek elérhető (sajnos elég sok ilyen szolgáltatásuk van) és lejárt a 30 napos próba (trial) verziód (nekem még 15 napom van hátra, a lap alján írja amikor bejelentkezel) és már csak az alapcszolgáltatásokat vehetsz igénybe?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok Lányok!
Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, csak rossz volt a net. Szeretném megköszönni Mindenkinek, aki drukkolt értem, mert pozitív lett a tesztem. El sem tudom hinni! Annyira boldog vagyok! 29-én megy uh-ra. Mindenkinek üzenem, hogy ne adjátok fel, s ha régóta próbálkoztok sikertelenül, menjetek el orvoshoz, nem kell mindjárt a legrosszabra gondolni, lehet, hogy csak egy gyógyszeren múlik az egész, és valóra válik az álmotok. Puszilok Mindenkit, majd jelentkezem, és sok-sok picurkát kívánok Nektek!
ancsi1

Ancsi!

GratullaKép,azt gyere majd és mesélj!
Ti miota probálkoztatoK??Puszi!!
Vendég

Ancsi hát ez szupi! Én már tegnap sejtettem. Na meg, h írtad a 3 tüsző dolgot, az már azért ad okot a reményre. Annyira jóóó!! Már én is alig várom, hogy holnap menjek a dokihoz. Dehát még akkor is az eleje, mert tuti kell hormontükör. úgyh. még legalább jövő hét közepe míg azt megkapom és tud mondani v.mit. Na meg nálam tuti nem fog Clostizni, mivel term. gyogyi is ugyh. először pár hónapig sztm. jönnek a boszorkányságok. Pedig már olyan nyughatatlan vagyok. Én is a jézuskától szerettem volna kérni. Még egyszer gratula. És mesélj még..! Érezél v.mit pé-kor vagy utána és most meg ilyenek!?
Puszi lányok mindenkinek.
Anyapoc??
Vendég

Ancsi!

Azzal a hírrel jöttél, amit vártam. Kép Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok. De durva egy másik topicban is írogatok, és ezen a héten (kedd van) te vagy a harmadik újdonsült babaváró!
Csak így tovább babanetesek!
Szóval Ancsi!
Azért gyere néha és számolj be mi újság! Vagy nem néha, ahogy tudsz!
Én ma éjjel rosszat álmodtam. Ennek köszönhetően döntöttem. Férjem jövő héten szerdán megy dokihoz. Most már elkezdjük a vizsgálódást,azért én bízom benne nem lesz semmi gond.
Szóval a lényeg hogy nagy nagy gratuláció neked és párodnak úgyszintén!!!

Keditke!

Na ahhoz képest, hogy azt írtad, jo ha éjfélre otthon vagy, tök jól haladtatok. Ha rövid a menzi, akkor lassan lehet újra kezdeni. Mi a terved a következő cikulsra? Nekem mindig van valami, hogy mit fogok máshogy csinálni.

Tlidi!
Nekem is elfogyott, bár én nem term. gyogy.hoz megyek. Ma még kicsit picsogtam is. Ez a hülyaséget!
És nem vagy önző, kezd csak magaddal, elvégre azt gondolom mindenki azért van itt, hogy magáról írjon kicsit.
A görbéd olyan pici, nem nagyon látom, de ha jól kiveszem elég alacsony hőfokon vagy. De ha nem is a végén a leesés, nem a legjobb.
De hát ANYAPOC fő tanácsadónk merre vagy?
Azért vidd el szerdán a dokihoz.

Na sziasztok: junko
Vendég

Junko!
Nincs semmi tervem, csak ahogy eddig szoktuk ,én már belefáradtam !Próbáltam már gyertyázást az se jött be,csak hömérözök és figyelem a höváltozást,azt akcio minden 2.nap.Ennél többet most nem tudok!Lehet h cickázni se fogok,az se jött beKép!!Az elevitet szedem tovább!
Sajna mennem kell dolgozniKép reggel leszekKép!!
Anyapoc??!!Tessék jelentkezni!!
Vendég

Majd elfeletettem a jonást nov.24.ére teszi akor leszek a 18.napon (kb akor lesz a pé is).Ha ez se jön be akor tényleg passzolok!!

3/36
Vendég

Ancsi Kép
Ez csodallatos hir, most biztos nagyon boldogok vagytok!
Jol indul ez a nap, Neked ez az uj elet kezdete, nagyon orulok, hogy sikerult!!!

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Keditke!
Több mint egy éve nem védekezünk, de a gyógyszerezést csak 2 hónapja kezdtem, előtte hormonvizsgálat volt csak.
Köszönöm a gratulációt! puszi

Tlidi
Ne keseredj el, még lehet hogy a Jézuska meghozza. Egyébként én sem mertem bízni benne a sok negatív teszt miatt. Peteéréskor eléggé szúrkált a petefészkem, ez eltartott egy-két napig. Most meg a mellem nagyon érzékeny, meg bizsereg, meg kicsit a derekamat érzem néha, meg szédölgök. Ja, meg elég sokat pisilek.
Neked is köszönöm a gratulációt!

Junko!
Örülök, hogy mentek dokihoz, hidd el sokkal jobb, ha tudod, mi a helyzet. Lehet, hogy Neked is csak néhány szem gyógyszeren múlik a babád. Szorítok!!!

Mégegyszeris köszönöm a biztatásotokat, puszi Mindenkinek, majd azért jövök, mert érdekel, hogy mi van Veletek!!!
ancsi1

Szia Tontica!
Köszönöm a gratulációt Neked is, tényleg nagyon rendes itt minden lány, Veled együtt. Én is szorítok Neked, majd jelentkezem. puszi
ancsi1

Beszti!
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy miért vagy benne biztos, hogy megjön?
Hogy alakult a hőd?

Ancsi!
Férjem jövő héten megy dokihoz, én megvárom, hogy megjöjjön és aztán jelentkezem a dokinál. Bár lehet elöbb, hogy a 3. nap vérvételt már meg is tudjuk csinálni. No majd látom.

Keditke!
Akkor csak van valami új a tarsolyodban! Kép

j.
Vendég

Ancsi!

Gratulálok!KépKép

Junko!

Azért a 34. napon a 36,5 eléggé erre mutatKép. Bár igaz, hogy ezt a hőt úgy mértem, hogy nem aludtam túl jól és sokat voltam fent. De amióta mértem egy nap se ment 36,7 fölé és nem is mutat túl változatos képet (többnyire 36,6-36,7 közötti értékek vannak váltakozva), szóval ovuláció sajnos kizárva. Az átlag ciklushosszom 33 nap, de volt már 43 napos is egyszer, remélem nem most döntök csúcsot...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

Ja, hát ez tényleg nem a legjobb.Kép Lehet hogy valóban nem volt peteérésed. Van ilyen sajnos. Akkár hát jöjjön meg minél hamarabb!
Valahogy mióta hőmérőzöm én sem alszom túl jól Hihetetlen de izgulok, reggel milyen lesz a hőm. Ez agyrém!

j.
Vendég

Beszti!
Köszönöm! puszi
ancsi1

Sziasztok lányok!

Nagyon lecsendesültek itt a dolgok. Nem történik semmi mostanában?

Beszti!
Megjött már?

Ancsi!
Milyen volt az első tudom, hogy albérlőm van reggeled?

Keditke!
Neked mennyi a hőd, hol vannak a garfikonok?

Tlidi!
Majd mesélj mi volt a dokinál!

Kamilla!
Veled mi újság, remélem már jobb a hangulatod.

Zsazsó!

Teszteltél végül?

Tontica, Anyapoc???

A görbémet egyszerűen nem tudom feltenni, mert nem bírom lekicsinyíteni. A hőm egyébként ma reggel 37,00 (csippanásig), egyszerűen nem bírom tovább mérni. És ma vagyok a 19. napon azt hiszem.
Lényegében ennyi a mai esemény velem.

Sziasztok: junko
Vendég

Junko!
Még nincs értelme feltennem a görbét 36.5 ,és a 4.napon vagyok,és ennyi volt az 1.nap isKép!!

4/36
Vendég

Keditke!
Ja akkor jól van. Megijedtem, hoyg eltűntél. Kép
j.
Vendég

junko!

jpg mensd el 600*600 -ba!!i_vieww32 progi ara nagyon jo!!Ha nem tudod küld el nekem mailbe azt megcsinálom neked!!
Vendég

Most megyek reggelizni,mielött megyek dolgozni bekukantok!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?