Sziasztok!
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat!
Bocs, hogy csak most reagálok, de lebetegedett a család.
Éva,
én is nagyon szeretem a kendőt, a lányomnál csak azt használtam, de háton megkötni eléggé macerás, és én azért gondolkoztam az Ergon, mert azzal pikk-pakk fel lehet venni, és pl. békávén könnyen le lehet tenni, ha nyugtalan (a lányomat rendszeresen ki kellett venni a kendőből, mert ilyen sajtkukac típus, nem tud a hosszú úton egy helyben maradni). És ilyen szempontból az Ergo könnyebben használható.
És a férjem tényleg szívesebben köt magára "nemkendőt".
Még annyi lenne a kérdésem, hogy mit csináltok, amikor elalszik benne a gyerek. Tudom, hogy van valami kiegészítő ilyen esetre, de azt hátra hogyan teszi fel az ember lánya, amikor a hátán a gyerek? És elöl ez könnyen használható? Megéri megrendelni? Meg még egy kérdés: elég magasra feljön hátul, jól tartja a gyereket (a fényképek alapján a kendőt azért biztosabbnak tartom ilyen téren...)? A gyerekek szeretik? A fiamat amúgy még kendőben hordanám egy kis ideig (fél éves), de a lányomhoz már most is nagyon jól jönne az Ergo, amit aztán később a fiamnál használnánk.
Éva, tényleg, ugye te tartasz kendőhordozási tanfolyamokat? Engem érdekelne a haladó, bár fogalmam sincsen, mikor tudnánk eljutni, január eleje óta folyamatosan beteg valamelyikünk (vagy mindannyian egyszerre...). Azért megkérdezném, hogy mikor indul tanfolyam?
Köszi!
Zsizsa