Új privát üzeneted érkezett!

Ildi
Ha a cicit az elküldött képpől szűrted le(mert mi másból)Nos az csak addig volt olyan irigyelni való,amíg kizárólag szopizott Ada,azaz 6 hó-s koráigKép
Mára kissé összeasztak.Mondjuk a magas prolaktin miatt kissé nagyobbak maradtak,mint anno.KépKép

Én is csoro helyen dolgozom!Nincs ilyen egészségpénztár.Kép

KépKép

KépKép
okr

Mi van milyen ciciről írtamKépKép?
Vendég

Elnézést!!!Most látom PICIM!!!
Tudjuk be ezt az álomkóromnak O.K?Kép
Húúúúúúú de szégyenlem most magam!!!!!!!Már olvasni sem tudok!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Ez jó volt!Kép Kép Kép.

Azt hittem gyesen vagy?!
Olv. a másik topicban (fél szemmel), hogy költözködtök. Hogy van ez? Vagy rosszul olvastam. Mesélsz róla!?

Zsazsoka itt vagy még?
Ja mi a véleményetek az agnucast.-ról. Mert sztm jó? Szerintetek?
Vendég

Ildi
Mégegyszer bocsi!!!!!
GYED-en vagyok,ami a munka szempontjából fizetés nélküli szabi.
Na mindegy,nem fizettek ilyen pénztárba.Az a lényeg.
Kedden megy a férjem Debrecenbe,és majd mi is megyünk ,csak megvárjuk,hogy beoltsák a gyereket.
Sajnos semmi konkrétumot nem tudunk,majd jövő héten dől el véglegesen.

KépKép

KépKép
okr

Akkor Debrecenbe fogtok költözni?
Miért?
Vendég

Ildi
Ha költözünk is csak átmenetileg.
A szakvizsgájához kell a férjemnek az ottani gyakorlat,de vissza kell jönnie ide,mert köti a szerződése jó pár évreKép
Inkább ez egy kis levegővltozás leszKép

KépKép

KépKép
okr

Ja értem.
Küldtem egy képet. Nézd meg.
Puszi.
Hétvégén nagyobb a termés, mint hétköznap.Kép
Vendég

Megkaptam,köszi!Kép
Válaszoltam.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Vagyok egy kicsit,eddig nem tudtam jönni mert vendégek voltak.Megvolt a gumi csere is sajna Kép,remélem nem lesz nagy hó!
Vendég

Szia Editke!
Mi majd vacsizni megyünk anyósékhoz.
Vendég

Ma a höm lement,nem tum van-e köze ahoz h alig aludtam valamit az éjjelKép 2 óránként fennt voltam ,de ha megjön akor remélem minél elöbb,legaláb elöbb elkezdödne az uj hónap....,na meg érzem a hasamon is h közeleg,ez a teszt nem hazudik,de amig nem jön meg nem adom felKép!
Vendég

Szia Editke!
Dobsz egy görbét?Vagy már nem is méregetsz?

KépKép

KépKép
okr

Az jó vacsi az ösökkelKép,mikor mentek??
Vendég

Kriszti! A párom báttyának a kislánya, ez asszem 2004-es kép volt. Most lesz 5 éves, a nagydumás. Most a vacsin ott lesz. Az első kérdése az lesz" hoztál valamit?" tuti. Vettem neki egy kis pipere-szettet, mert mostanában a tetkókért van oda. Van benne tudod ilyen ragaszthatós fülbevaló tetkó karkötő, gyűrű meg műköröm. Ált veszek neki vmi apróságot. Soha nem bírom megállni, hogy ne vegyek neki valamit. Megaztán ezek nem nagy dolgok. És talán jobb mint egy tábla csoki.
Puszi
Vendég

Kép

Nem tudom h van-e köze a kialvatlanságnak a mai hönek,de holnap kiderül minden!Nem fogok kiborulni ha megjön,csak szegény párom azt hiszi terhes vagyok,én hiába mondtam h nem vok azKép!!
Vendég

Ildi!
Biztos örül majd neki!
Vendég

Hatra megyünk! Így megusztam a mai főzöcskét, mert ebédre maradt még egy kis borsó főzelék.
Nálad mi ujság Edike. Mensinek se híre se hamva hőd? Csak, hogy azért beszéljünk már a topic témájáról is.
Vendég

Ildi
Hát az biztos,az ilyesmi jobb ,mint a csoki!
Egész nagy lány már,mindjárt megy iskolábaKép

Jó étvágyat,és kellemes kikapcsolódást a vacsihoz!!!!!!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Ildi!
Itt vagyok még. Jó volt ez a picim-cicim dolog.Kép
Nem ismerem az agnucast.
Mi az?

Kép
Kép
zsazsóka73

Editke
Nem túl jó,hogy leesettKépPersze az alváshiány okozhatja.Azt hiszem 3 órás ,folyamatos alvás szükséges mérés előtt,másképp nem mérvadó az érték.
Az azért bíztató,hogy vonal fölött vagy.Kép
Majd a holnapi után meglátod.Lehet fenntebb megy.

KépKép

KépKép
okr

Zsóka!
Ne már,így is szégyenlem magam.Kép

KépKép

KépKép
okr

Szegény párom meg ugy alszik ,itt a hátam mögött az ágyonKép!!Addig is itt tudok lenniKép!!
Vendég

Hát nem tudok hozzászólni Editke. Inkább hallgatok. Majd meglátjuk a holnapit.

Zsazsóka. Fentebb leírtam mi az agnucast.

Kriszti. Nehogy má szégyelld magad. Tök jó poén volt.
Vendég

Az én párom éppen a kertet írtja. Ma már kiirtott egy bokort. Minden fát kivág Kép. Mondván, h már ugyse élnek.Lealább lesz mivel begyújtani. Mindenesetre a szilvafának még kértem egy kis haladékot.
Vendég

Most olvastam,h szegény Szilvával mi történtKép,én belehallnák ha elveszteném a babáimat,de szar az életKép,mindjárt sirok,teljesen együtt érzek veleKép!!
Vendég

Hát az enyém dolgozikKépholnap reggel jön majd haza

KépKép

KépKép
okr

Ildi!
Nagyon ügyes a párodKép föleg h nem nyavalyog neked h legyél kinnt vele!Az én párom mindig azt akarja h mellette legyek ha vmit csinál itthon!!!Nem is tudom mi lesz ha baba leszKép!!
Vendég

Okr!
Hiszen mindjárt itt a reggelKép,repülnek a napok!!!
Vendég

Editke
Ami Szilvával történt valóban borzasztó!KépRemélem a következő beültetés sikerül majd neki!!!

A párod biztos azért akarja,hogy vele legyél mert nagyon szeret téged!!!!!KépHa lesz baba,akkor majd el sem mozdul mellőletek!

KépKép

KépKép
okr

Jé! Nálunk meg pont fordítva van. Én szoktam nyavizni, hogy legyen velem minnél többet. Apukám is dettó olyan, hogy ha valmit csiál ott kell lennünk. Pedig segíteni nem tud se anyu se én csak legyünk ott és esetleg mondjuk egy két csavart adjunk a kezébe. Hát igen ez rossz tud lenni.
A Szilvi, az akinek nem hallják a babája szívhangját? Mert ha igen azt én is olvastam. Borzasztó lehet.
Vendég

Ildi!
Igen ö az a lány,sajnaKép
Vendég

Okr!
Szilva miota probálkozik a babával,nem tudod??
Vendég

Nem tudom,de a megint megjött topikban van tábla,amin írják.

KépKép

KépKép
okr

Én sem tudom mióta
De amúgy van valami abban amit Kriszti mond sztm. is ez a túlzott ragaszkodás jele. Apukám is sztm imádja anyut, többek közt ezért is háztartásbeli. De néha fárasztó tud lenni. Hát istenem van aki így mutatja ki imádatát.
Vendég

Ok majd megnézem!
Csak azért kérdeztem mert láttam h te is irsz aba a topicba!Tényleg észre vettétek,hogy egyre többen vagyunk a babát szeretnékbe?már lassan összekeverem h ki kicsodaKép!!
Vendég

2004.május ota ,ez rettenetesKép!!
Vendég

Ildi!
Tudod milyen édes tud lenni a párom,de viszont ha(felhuzzák a m.helyén)akor nagyo ideges tud lenni ajajajaj.........
Vendég

Igen,szoktam oda is írogatni,de ide,meg a babát szeretnénkbe inkább.Õk már régebb óta próbálkoznak,többen az inszemnél,vagy a lombiknál tartanak.

Lassan már én sem tudom követni az új tagogat,de sztem majd idővel kialakul.Most azért fura,mert többen jöttek egyszerre.Kép

KépKép

KépKép
okr

Aha,majd belejövünk Kép
Vendég

Lányok megyek! Mert ideges lesz a párom.Alergiás, ha késünk

Pusszancs
Vendég

Ok!!
Szia!!Pusz
Vendég

Szia Ildi!Jó szórakozást!Kép
Mi mindig mindenhonnan elkésünkKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti te vagy még ugye?Mert ha már te se akor megyek én is?!!
Vendég

Még vagyok,csak Adázom néha.Meg benéztem a megint megjöttbe is.
Tudod ott többen szedik ezt a BromotKép

KépKép

KépKép
okr

Párom felébredt az elöbb,és nagyon hiányol már!
Megyek ne ,hogy megsértödjön!
Pusszancs!!
Vendég

Jó reggelt!
Látom még mindenki alszikKépMi már 1/2 7 óta ébren vagyunkKép
Ma a 9cn.Itt egy görbe:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Szasztok Lányok!
Jó volt nagyon a vacsi, a keresztlányom nagyon örült a játéknak, majdnem egész este azzal játszott, persze mindent egyből kipróbált, utána mellém ült még vacsizni is, meg esész este én voltam a porondon nála, hogy menjek vele játszani.Szóval ari volt.
Kriszti, azt néztem, hogy neked az előző cikl. is volt ilyesm ugrálás az elején.
Editke remélem még semmi!!
Nálam semmi ujság nincs. Asszem én mostmár a mensit várom. Jó lenne, ha most elöntene rendesen. Akkor már legalább tudnám, hogy kezd alakulni a dolog.Sztm az előző ciklus /végig36,1/-hoz képest, már ez is haladás.
Azért felrakom. puszi
Kép
Vendég

Ildi
Örülök,hogy vacsi jól sikerült!
Már nagy haladás,a görbéd,ha az előző végig egymorma volt!A következő ciklus már tuti befutó lesz!!!!!KépLátod,lehet ezért mondják,hogy fogigátló után 3 hó várakozás.Addigra rendeződnek a dolgok!Kép

Tényleg volt,az előző ciklusnál is kupolám,csak alacsonyabb fokozatbanKépna és az a ciklus sem volt vmi eredményes p.é.-legKép

Editke
Merre vagy?Hő?Görbe?Kép
Ugye nem jött meg?!

Anyapoc,Tontica,Junko,Norwell is régen nem járt már erre.
Veletek mizujs?Tessék jelentkezni!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
A höm még lejeb ment 36.5,,már barnázom szerintem (estére,vagy holnap megjön )Kép.Pont ettöl féltem a hétföitöl erre tessék ez az én formám.Nekem soha semmi nem sikerülKép!!Annak örülnék ha ma megjönne ,délután (nekem csak az elsö nap van sok)utánna nagyon kevés!!

37/30-35.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?