Sziasztok Lányok!
Tontica
Én is nagyon sajnálom,nagyon meg is lepett
...
Megértem az érzéseidet...amikor párommal még csak cirka 2 hónapja ismertük egymást,együtt is laktunk,majdnem helyzet lett.Persze már akkor tudtuk,hogy együtt akarjuk leélni az életünket,de azért egy baba korai lett volna.Vettem tesztet,nagyon izgultam,hiszen tk nem akartunk még gyermeket...Persze negatív lett ,de így is nagy csalódás volt...
No,csak azért írom ezt le,hogy tudom,milyen rossz,amikor az ember az eszével tudja,hogy nem lehet,de a szíve mást mond.Nagy csalódás,az biztos...PLáne,hogy nincs melletted az,akit párodul választottál.
Mindettől függetlenül én azt mondom szintén,hogy beszéljétek meg!Tudod,ezt már tárgyaltuk,hogy tényleg jobb ,ha kicsit önállóbb a nagyobbacska,talán párod sem véletlenül várná ezt meg.És bár nem túl szívderítő,amit mondott,azért tudomásul kell venni,hogy ehhez két ember kell,kettőnek kell akarni.Na,nem akarom osztani az észt,csak ne rá haragudj,ő biztosan mindannyiótoknak jót akar.Egy baba ideje akkor érkezik el,ha midnenki várja
(sajnos a környezetemből tudok ellenpéldát,ahol rosszul sült el a dolog...nem adok sok időt már a házasságnak
)...
Szóval próbáljtaok zöld ágra vergődni...na jó,azért kicsit lehet rá haragudni
!
Kamilla
Neked is
....Drukkolok a következő hónaphoz!!!
Kriszta
Na,legalább akkor ezzel az eredménnyel előrébb vagytok!
Ugyan nem jó hírek,de legalább tudtok már vmit
.
Ja,én is imádtam a nyarat!
Egy szál semmiben itthon,kint meg a lenge rucik
...Ráadásul én nagyon utáltam terhesség alatt,ha a nyakaom van vmi,pl. garbó,sál,mindig hányingerem lett tőle(jujj,és ennél rémsiztőbb dolgokra is képes voltam),alig vártam,hogy vége legyen a rossz időnek!!!
Dinnye...hmmmm...ilyet ilyenkor nem ér mondani!!!
De jó volt a sok gyümi,az tuti!!!
Editke
Én is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++,és holnapra izgulok
!
Tlidi
Ez a görbe még lehet jó,csak várjunk pár napot
!
Nagyon kiváncsi vagyok!!!!
Na megyek aludni lassan
!
Pusza,Anyapoc