Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Kriszti! Most akkor mi van? Az első üzidben úgy értettem hogy most akkor két hónapig leálltok a témáról. A másodikban meg, hogy ez a gyogyi elősegíti a fogamzást. A második szerint nagyon jó, akkor miért kéne leállnod a hőmérőröl? És most akkor uh-val követik a pé-det és akkor jobban tudni is fogod, hogy mikor lesz pé? Vagy nem? Akkor meg nagyon jó!!Kép Mi ez prolaktonim?

Ancsi! Nagyon jó a hőd, csak így tovább!! Kép

Junkó! Te csak beugrasz és magadról nem írsz semmit. Tessék írni, hogy veled mi van.(Ne kelljen már átskubiznom a másik topicba)

Kamill, Edtike?

Nálam elég rossz a helyzet. Közben azt hallottam, hogy a barnázás lehetett attól is, hogy abbahagytam a cickát, volt akinek ilyenkor megjött. Ja a homlokom apró pattikkal van tarkítva. Hát nagyon rossz előérzeteim vannak. Régen azt hittem milyen könnyű teherbe esni, meg hogy vigyázzun nagyon meg ilyenek. Aztán kiderül, hogy nem is olyan egyszerű dolog ez. Sztm a hormonjaim körül vmi nincs rendben. Azért nézzétek meg, hátha tudtok v.mi okosat mondani. Sztm nem volt pé-m.
Kép
Vendég

Egyetértek Editkével!
A férfiaknak ehhez semmi közük! (na jó ez túlzás, egy kicsit feminista duma),de ne szóljanak bele a mi apró-cseprő dolgainkba. Nekik az a dolguk, hogy a családot eltartsák és slussz.
Vendég

Ildi
Szóval,a lényeg :magas a prolaktinszintem,emiatt megbolondult a többi hormon.A szopi elhagyása után,le kellett volna csökkenie,de nem tette.
Most szedek majd rá egy Bromocriptin nevű gyógyszert,amitől remélhetőleg a norm, tartományba süllyed.Persze ezzel együtt a többi hormon is megfelő szinten lesz(legalábbis elméletben így van)

Nem állunk le,már abban az értelemben,hogy akciózunk,és nem fogunk védekezni!KépKép
Csak a vizsgálódásnak nincs egyenlőre értelme.
Tehát köv. ciklustól lesz csak p.é.nézés UH-val.Két hónap múlva pedig kontroll vérvétel.

Ildi,sztem még lehet p.é.-d!A frtility majd jelzi egy piros vonallal az ovulációt.
Milyen hosszú a ciklusod?

Junko
Igen,magadról is írj!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Ildi!

Lehet h neked is lassan megy fel a höd,lehet h a 16.napon volt,de a fertiliti majd ugy is jelzi,ha fennt marad a höd az jo jelKép!!Még várj pár napot,és kiderül!!

Micsoda a cicka után barnázás?nekem ez ujj!
A pisit elhiszem h befesti barnára,de lehet h ugy van!!
Vendég

Köszi lányok, most nézegettem a fertit. Ha holnapra megint u.a lesz mint ma,(szóval az a lényeg, hogy le ne menjen)akkor beírja az ovot 16. cn-re. Hát majd meglátjuk. Nem is kéne ezzel foglalkoznom. Ja a cickát egy lány mondta, de mástól, még én sem hallottam. Hát nem vagyunk egyformák.
Kriszti:31 naposak a cikl. általában de tudod, hogy most nem volt csak egy-két petty 33.napon.
Etitke, holnap mikor tesztelsz? Reggel megírod nekünk az eredményt? /mert,ha igen akkor később megyek csak a suliba/
Vendég

12-ig dolgozom,csak délután leszekKép!!!
Ma csak 17-ig leszek,utánna megyünk KanizsáraKép ,lidl-be!!Csak akor tesztellek ha a höm megfelel!Kép
Vendég

Ildi
Akkor még lehet p.é.-d a 20.nap körül is!Kép
Nekem kb. 21-23. napon szokott lenni,a 34 napból.

KépKép

KépKép
okr

Editke
Holnap Du. várjuk az erdményt!!!!!!!!!!
Mennek a drukkok,a pozitív teszthez++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Akkor holnap du. nagyon fogunk várni.
Én is nagyon drukkolok a teszthez.

Kriszti! Ja még minden meglehet! Mindenesetre én már a holnapira is kíváncsi vagyok. Pedig nem szabad türelmetlennek lennem.

Puszi

Ui:Kamilláról senki nem tud semmit?
Vendég

Sajnos Kamillának a mai,az1 cn-ja lett!KépKépKép
A babát szeretnénk topikban írta reggel.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Edit!

Drukk!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ildi!

Nem tudom, a hőgörbédet igazán értékelni. Azt tudom, hogy nekem a ciklus első felében 36,4-36,6 közötti a hőm, de olyan nagy leesést meg hirtelen emelkedést nem mutatott még eddig. CSak annyi, hogy a 12. naptól kb, szépen elkezd felfelé vándorolni. Tehát ha neked most majd elkezd felfelé menni, akkor rendben van sztem.
De persze ez most lehet hogy hülyeség, de nálam így van.
Abban pedig most már tuti biztos vagyok, hogy hő ide vagy oda, van PÉ-m mert iszonyúan szúr az oldalam, és aztán hirtelen elmúlik. Te semmi ilyesmit nem érzel? Mert sztem ez elég biztos jel.

Azért nem írok, mert nagy dolgok nincsenek. Hőgörbém mindig nincs, nincs hozzá türelmem. Hőmet méregetem, most elkezdett felfelé menni. Tegnap a BébiM, határozott csíkkal jelezte hogy helyzet van, így nagyon belehúztunk (tegnap is). Nem mondom, hogy jó ez az időzített szex, de egészen kezdünk belejönni ebbe is.
Nem akarom beleélni magam, de jó érzéseim vannak a hónappal kapcsolatban. Talán ezért is nem merek írni. De jól esik, hogy így hiányoltok lányok.
Na megyek és próbálok valami hasznosat is tevékenykedni.

Editek! Szurkolok holnap, bár csak szombaton tudok jönni vszínű.

KamillaKép

Jóccakát! Kép

junko
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tontica

Én is nagyon sajnálom,nagyon meg is lepettKép...
Megértem az érzéseidet...amikor párommal még csak cirka 2 hónapja ismertük egymást,együtt is laktunk,majdnem helyzet lett.Persze már akkor tudtuk,hogy együtt akarjuk leélni az életünket,de azért egy baba korai lett volna.Vettem tesztet,nagyon izgultam,hiszen tk nem akartunk még gyermeket...Persze negatív lett ,de így is nagy csalódás volt...
No,csak azért írom ezt le,hogy tudom,milyen rossz,amikor az ember az eszével tudja,hogy nem lehet,de a szíve mást mond.Nagy csalódás,az biztos...PLáne,hogy nincs melletted az,akit párodul választottál.
Mindettől függetlenül én azt mondom szintén,hogy beszéljétek meg!Tudod,ezt már tárgyaltuk,hogy tényleg jobb ,ha kicsit önállóbb a nagyobbacska,talán párod sem véletlenül várná ezt meg.És bár nem túl szívderítő,amit mondott,azért tudomásul kell venni,hogy ehhez két ember kell,kettőnek kell akarni.Na,nem akarom osztani az észt,csak ne rá haragudj,ő biztosan mindannyiótoknak jót akar.Egy baba ideje akkor érkezik el,ha midnenki várjaKép(sajnos a környezetemből tudok ellenpéldát,ahol rosszul sült el a dolog...nem adok sok időt már a házasságnakKép)...
Szóval próbáljtaok zöld ágra vergődni...na jó,azért kicsit lehet rá haragudniKépKépKép!

Kamilla

Neked isKép....Drukkolok a következő hónaphoz!!!Kép

Kriszta

Na,legalább akkor ezzel az eredménnyel előrébb vagytok!KépUgyan nem jó hírek,de legalább tudtok már vmitKép.
Ja,én is imádtam a nyarat!KépEgy szál semmiben itthon,kint meg a lenge rucikKép...Ráadásul én nagyon utáltam terhesség alatt,ha a nyakaom van vmi,pl. garbó,sál,mindig hányingerem lett tőle(jujj,és ennél rémsiztőbb dolgokra is képes voltam),alig vártam,hogy vége legyen a rossz időnek!!!KépDinnye...hmmmm...ilyet ilyenkor nem ér mondani!!!KépDe jó volt a sok gyümi,az tuti!!!Kép

Editke

Én is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++,és holnapra izgulokKép!
Kép

Tlidi

Ez a görbe még lehet jó,csak várjunk pár napotKép!
Nagyon kiváncsi vagyok!!!!KépKép

Na megyek aludni lassanKép!

Pusza,Anyapoc

anyapoc

Na, lanyok mar jobban vagyok, megnyugodtam, nem is hittem benne az elejen mert nagy csoda lett volna, csak a ho alapjan meg, hogy kesett egy kicsit, raadasul annyira ugy ereztem de ugy latszik becsaptam a sajat testem. Szoval en voltam a hulye de tanultam belole, hiaba akarom en annyira, mindkettonknek akarnia kell, majd eljon az en idom is, van meg kb. 20-25 evem gyereket szulni. Kép
Homerozestol a jovoben Isten mentsen meg, megint nekiallok a fogalmazasgatlonak es igyekszem csak a fiamra gondolni, vele foglalkozni.
Ha terhes not latok az utcan atmegyek a masik oldalra. Kép

Anyapoc: Kép nagyon koszonom megfontolt Kép szavaid, nagyon jol estek, mar nem haragszom annyira az uramra elvegre ferfibol van Kép neki nem lehetnek anyai erzesei, o ezt soha a budos eletben nem fogja megerteni.
Nekem kell elfogadni az o allaspontjat egyenlore, (ha nem lenne a fiam apja mar duhomben kivagtam volna mint a macskat ...) de persze az ember mindig megbocsat annak akit szeret.
Ti tudatosan vartatok ennyit a kistesoval? Hany ev kulonbseg van koztuk?

Mikor onallosulnak a gyerekek egy kicsit jobban? ;) Ha nagyobbacskak (2-3 eves) konnyebb veluk? Nem akkor van a dackorszak? Meg kitalalja nekem a parom, hogy varjunk a masodikkal amig a fiunk nagykoru lesz. Kép

Kamilla: nagyon, nagyon sajnalom es egyutterzek. Kép

Okr: Kép 2-3 honap szunet, szerintem probalj meg kikapcsolodni, meg csak nem is gondolni homerore, babaprojectre. Pihizz es elvezd a "szabadsagot" Kép Amugy szerintem ebbe bele lehet orulni, legalabbis en elegge bekattantam ettol a par naptol Kép vigyazz magadra meg a vegen elvonora kell menned. Kép

Tlidi: Kép Te se haragudj, nagyon rosszul ereztem magam ezert reklamaltam, akkor minden nagyon fajt most mar nincs ennek jelentosege, persze, hogy nem lehet mindenkire emlekezni, raadasul en itt nagyon friss vagyok, es bar ezentul nem veszek reszt a babagyartasban azert Nektek nagyon nagyon drukkolok.
Sajnos en is olyan vagyok mint Te ha nagyon akarok valamit addig kuzdok amig el nem erem, vagyis ez volt multidoben mert talalkoztam egy emberrel aki megolyanabb mint en es igy neha osszekoppannak a nagy okorszarvaink. Kép
Anyum mondta mindig: lanyom ha majd ferjhezmesz meglatod letorik a szarnyadat! Kép Letortek!!! Kép

Keditke Kép olyan izgatottan varom a holnap reggeli eredmenyed mintha az enyem lenne Kép Kép Kép Nagyon, nagyon drukk!!!!!!!!

Bocs ha valakit kihagytam es hogy ilyen hosszu voltam de ez amolyan bucsufele igy remelem nem banjatok!

U.i: fiam tegnap ota nem lazas, kulya baja csak iszonyuan akaratos!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Bocs lányok, hogy tegnap nem jelentkeztem, ti meg itt vártatok potyára a hírekkel, csak nagyon magam alatt voltam, meg vagyok is. Most befejeztem végleg minden számolgatást, meg spekulálást, úgyhogy több görbét már nem fogok nektek felrakni.
Editke! Nagyon várom már a jelentkezésedet!!!!! Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla
Az első napokban én is nagyon el voltam keseredve,és úgy gondoltam befejezem.Aztán mégsem.
Egyébként nem baj,ha nem számolgatsz,és hőmérőzöl.A lényeg,hogy ne légy elkeseredve,és szeretgessétek egymást a pároddal!!!Kép
De ugye nem fogsz eltűnni a babanetről?Mert attól,hogy nincs görbéd,mi még várjuk,hogy írogass!Kép

Tontica
Sztem azért fogigátlót ne szedj.Lehet másképp is védekezni,ha azt akarjátok.
De ha mégiscsak a gyógyi mellett döntesz,akkor 3 fázisút válassz!
Ugye azért nem fogsz eltűnni,és jelentkezel időnként?!
Örülök,hogy a kisfiad meggyógyult!Sztem,ha akaratos,azt jelenti,kutya baja!Nemde?Kép

Anyapoc
A telet,hideget én is utálom.Tőlem aztán eshet a hó,meg minden,akkor sem találom szépnek.
Főképp a vastag pulcsikkal,sálakkal gyűlik meg a bajom.KépNem is hiszem ,hogy van ember aki szereti.
Azt olvastam,amelyik évszakban születk az ember,abban van elemében később.Nos én januári vagyokKépKépKép

Editke
Várom az eredményt,türelmetlenül.
Minden idők legnagyobb drukkjai mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MindenkinekKép
Hőjelentések?Görbék?Események?
Tessék jelentkezni!Kép

Rólam:
A hőm 36.6C Érdekes,kupolás máris a görbém.Azt hiszem az elmúlt ciklus 2.felétől borultak fel totálisan a hormonjaim.Mert ez a kupolás izé akkortól ismétlődik.Este már bevettem a Bromocriptint.Egyenlőre semmi mellékhatás(kop-kop)
Íme:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok!
Ma 28. cn. a hőm 37.2, egy tized fokot emelkedett. Reménykedek, hátha nem jön meg...
ancsi1

Ancsi
Milyen hosszú szokott lenni a ciklusod?Mikor fogsz tesztelni?
Drukkok mennek,figyelj++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Okr, sajnos elég változó a ciklusom 30-31 napos ált., de múlt hónapban 28 napos volt.
Köszike, hogy szorítasz nekem. A hétvégét megvárom, talán hétfőn, vagy kedden veszek tesztet, ha addig nem jön meg.
ancsi1

Sziasztok!
Képzeljétek a höm felment,a teszt viszont - lett.Várok még 1 hetet h mégis mi lesz.Ilyen szép görbével - ,el se akarom hinniKép
Mensi jelét eddig még nem érzem,de remélem nem hétfön jön meg,amikor reggel 6 -tól leltározzunk,mert befonom!Ja a teszt ami itthon volt,még a tescoba vettem pár hónapja,a nevére nem emlékszem!

Ime a görbém:

Kép
Vendég

Editke!
Sztem tök jó a görbéd!Kép
Hétfőn biztos pozitív lesz a teszted!!!szorítok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hát én biztos vagyok babás létedben!!!!!!!!(kop-kop)
A fertilityn össze lehet hasonlítani a tiédet más görbékkel,a chart gallery-ben.Kép
Rakd hozzá egy pregnacy-hoz!!!

KépKép

KépKép
okr

Hétfön még nem akarok tesztelni,várok vele még egy kicsit!Lehet ,hogy megjön és a teszt nem hazudott,végülis ha terhes lennék akor kimutatná nem?Azért kösziKép
Vendég

Nekem nem megy ez az összehasonlitásKép ez van!!
Vendég

A teszt csak akkor mutatja ki,ha már 2 hetes legalább a terhesség.
Ez pl onnan egy babás görbe.Nagyon hasonlít a tiédhez:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Chart galery
Pregnacy
Overlay My Chart
Update overlay
Így kell sorba.Próbáld ki!

KépKép

KépKép
okr

Köszi ez tényleg hasolno mint az enyém,köszike!
Vendég

Edtike!
Nem akarom elhinni, hogy az a szemét teszt negatív lett. Nagyon sajnálom Kép. Majd még jövök írni. Egyelőre ennyi, mert most értem haza.

Puszi Ildi
Vendég

haliho!

Editke nagyon drukkolok!!!!!!
Nekem most semmi nyugom, azonkivul hogy nem esek teherbe Kép, de legalabb a hiszti elmult Kép
katja

katyerina

Jó reggelt!

Ím a görbém:
Azt hiszem azért ilyen hullamzó,mert még mindig magas az LH szintem.A hőmérő pedig azt méri,mikor van az LH csúcs?!Vagy nem???????
Szóval már rég le kellett volna mennie a hőmnek 36C-ra.Kép
Nem gondoltam,hogy azt fogom várni,leesen a hőmKép
A méhnyakváladék pedig már hetek óta vízszerű.Most akkor mi van?Azt is az LH csinálja?
A Fertility megint termékenynek talál,már maKépKépKép(emiatt)
Pedig elméletileg ugye,amíg magas az LH,nem lesz p.é.-m!
Na erre varrjon vki gombot!!!KépKép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Csak bekuk!

Szia Kat!Nagyon örülök,hogy itt vagyKép!!

Okr!
Nyugi,még csak a 8.napon vagy,jol láttom?
Akciozatok rendessen ,a höddel ennyire ne foglalkozz ,nehogy besokalj.Nyugalom,a hosszu élet titkaKép!
Pont én irok ilyet jo mi?hehe!
Megyek mert a párom ma cseréli le a nyári gumit télire,és segitenem kell,csak h ne legyen egyedülKép!!Na sziasztok!!
Vendég

Editke
Akciózunk!!!!KépMost pont 2 naponta jött ki,véletlenül.Kép
Hogyan alakul a hőd????Mensi még nincs,ugye???
ha felraktátok azt a gumit várunk ide!!!

Kitöröltem az előző táblámból a méhnyakváladék jellemzőit.Pont a 42.napra teszi a p.é.KépKépKép
Akkor volt vérvételem,és azt mondta a doki az LH-m ra,hogy ha ez az ovuláció napján lenne,akkor telejesen O.K-s érték,de a 42. napon nem.Na de ha akkor volt p.é.???????Mert most úgy néz ki.
Lehet,nem is működöm túlzottan rosszul,csak kicsit rosszul.Kép
Hőmmel kapcsolatos eszmefuttatás befejezve!!!

Na most hol a többi görbe?

KépKép

KépKép
okr

Keditke! Szép a görbéd! Durkkolok!KépKép
Kriszti! A te görbéd nekem kissé kínai.
Én meg nagyon izgulok....
Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka!
Jaj,de régen voltál már!!!Örülök,hogy jöttél!!!Kép
Nagyon jó a görbéd!!!!
Drukkolok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++,hogy pozitívat tesztelj!!!!
Mikor tesztelsz?

Ja,az én görbém nekem is Kínai!Sztem nem jó,és nem is lesz p.é.-m most!Kép
A doki is azt mondta csak a következő ciklusban érdemes p.é.-t nézni UH-val.Gondolom addigra megbolondult hormonrendszerem kicsit helyreáll.

KépKép

KépKép
okr

Köszi Kriszti!
Azt írja a fertility, hogy 10-én teszteljek, ha nem jön meg addig.
Nagyon izgulok most. Fájdogál az oldalam. Eddig, ha meg akart jönni, a hasam fájt. Most meg az oldalam.. Már lehet, hogy bebeszélem magamnak?

Olvasgattalak ám titeket, bár nem mindig tudtam átnézni mindent.
Tudom, hogy voltál orvosnál. De egyébként a hormonrendszered mitől zavarodott így meg?

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
Remélem tesztelsz 10-én pozitívat tesztelsz!!!!!!Én nagyon bízom benne!!

Magas a prolaktinom.Sztem még a szopi maradványa.Elfelejtett leesni a norm. szintre.Kép

KépKép

KépKép
okr

Nem merek bízni (csak titkon) Kép
Szorítok neked, hogy nálad mielőbb visszaálljon minden a normál szintre! S jöjjön a kistesóKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok Lányok

Zsazsóka üdv a csapatban. Jól alakul a görbéd. Elég rövid a ciklusod, ugyh. sztm még korai lenne a teszt.
Kriszti. Látom nálad is felborultak a dolgok. Ehhez az LH-hoz annyit hogy ov. előtt van a csúcsa és utána megint megy lefelé különlegessége, hogy exponenciális.Tehát a magas hőt nem ez okozza. Minden bizonnyal. Hiszen nekem is magas az lh.-m mivel a teszt mindíg mutat pirosat a tesz csíkban, csak hol erősebbet, hol gyengébbet. A nyákhoz viszont lehet köze az lh.-nak nekem is végig ebben a cikl. sok nyákom van. És vagy viztiszt. vagy cremy.

A görbém brutálisan alakul. De annak örülök, h legalább ebben a hónapban van v.mi mozgás rajta. Pár nap kihagyással ismét iszom a teáimat, és vettem egy Agnucaston nevű homeopátiás szert, ami a barátcserjéből készült. Magyarországon még nem túl elterjedt a használata, de a német fórumokat visszaolvastam és sokaknak segített már, persze nem mindenkinek, de sztm 80% az arány(ahogy olvastam), sokaknak a PCO-t is megszüntette. A lényege, hogy folyamatosan kell szedni mensi alatt is. Tegnap meg a scheringdokival dumcsiztam( nagyon laza ürge) azt mondta, hogy szte is jó és ő ajánla még akkor is, ha elmegyek dokihoz és kapok más bogyikat szte akkor is szedjem ezt. Azt mondta, ha becsúszik a baba az sem baj. Hát ennyi. Már nem nagyon érdekel a dolog, csak a cikl akarom rendbe tenni.
Kép
Vendég

Köszi Tlidi!
Nem tesztelek még (nincs is tesztem).
Csak reménykedem.
Nekem is volt egy ilyen görbém augusztusban, de utána beállt.
Megkérdezhetem, milyen teát iszol?

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka!
Cicka+palástfűvet iszom. Most egész hónapban fogom inni, + sztm jövő hónapban is végig iszom. Bizti,h van jó hatásuk ezeknek, mert én régebben ittam a csalán teát úgy, hogy egy hónapig ittam utána szünet és megint egy hónapig. Szept-ápr.-ig. És abban az évben kutya bajom nem volt még egy apró megfázás sem. Régebben az asszonok csalánlevest meg főzeléket adtak a pulyáknak. Nagyon jó az immunerősítő hatása tele van vassal/asszem/. Szóval jók ezek a teák csak idő kell nekik. Én éppen most pakolok be a mélyhűtőbe egy csomó brokkolit/papámtól kaptam/, az is nagyon egészséges.
Puszi Ildi
Vendég

Ildi
Ezt az Agnucaston nevű szert hol szerezted be?Hogyan kell szedni?

Én is ittam cickateát,de csak pár napig,mert ment tőle a hasamKépA palástfüvet még nem próbáltam.
Ezeket állítólag úgy kell,hogy p.é.-ig cicika,onnan palástfű.Jól tudom?
Ettől a Bromotól pedig eszméletlen fáradt vagyokKép
Én biztosan tudom,az előző ciklusban borult fel a hormonháztartásom.Éreztem is ,hogy nagyon feszülnek a cicik,meg hogy folyton víztiszta ,sok nyák van.
Na de majd rendbejövünk midketten!!!!!!Kép
Most nálam is első helyre került a ciklusrendezés.Bízom benne rövidül is,mert az 50 nap egy kicsit sok!

Most látom,csudára hasonlít a görbénk.Az enyém is ilyen kupolák sorozata.Kép

KépKép

KépKép
okr

Ildi
Ezt az Agnucaston nevű szert hol szerezted be?Hogyan kell szedni?

Én is ittam cickateát,de csak pár napig,mert ment tőle a hasamKépA palástfüvet még nem próbáltam.
Ezeket állítólag úgy kell,hogy p.é.-ig cicika,onnan palástfű.Jól tudom?
Ettől a Bromotól pedig eszméletlen fáradt vagyokKép
Én biztosan tudom,az előző ciklusban borult fel a hormonháztartásom.Éreztem is ,hogy nagyon feszülnek a cicik,meg hogy folyton víztiszta ,sok nyák van.
Na de majd rendbejövünk midketten!!!!!!Kép
Most nálam is első helyre került a ciklusrendezés.Bízom benne rövidül is,mert az 50 nap egy kicsit sok!

Most látom,csudára hasonlít a görbénk.Az enyém is ilyen kupolák sorozata.Kép Már nem csak a párunk hasonlít,hanem mi is ha-ha-haKépKép

KépKép

KépKép
okr

Bocsi,hogy kétszer ment!!!

KépKép

KépKép
okr

Ildi!
A brokkoli nagyon finom! És persze egészséges.
Az igazi gyógymód - szerintem is - a megelőzés. Elevitet, Centrumot és Echinacea cseppet, ill. ha eszembe jut Q10-et szedek. A háziorvosom természetgyógyász is, így max.gyógynövényes kapszulát kapok(ha beteg lennék, de nem sűrűn)

Kép
Kép
zsazsóka73

Lányok! Ti miket nem szedtek?!
Mire jó az Echinacea csepp?

KépKép

KépKép
okr

Az Echinacea csepp egy gyógyhatású készítmény, ami megbetegedések megelőzését szolgálja.
Babaproject-től függetlenül - csak talán ilyenkor méginkább - fontos, hogy ne döntsenek le ősszel a vírusok.
3 hétig napi 25 csepp reggel folyadékba, majd 1 hét szünet, és utána előlről.( és elszámolható az egészségpénztárnál!)

Kép
Kép
zsazsóka73

Hol lehet ilyet kapni?
Hogyan lehet elszámolni?

KépKép

KépKép
okr

Bármelyik gyógyszertárban, recept nélkül kapható.
Több fajta van. Én a Dr. Theiss- félét szedem.
Az elszámolhatóságot azért írtam, mert ha van valamelyik egészségpénztárnál tagságod, akkor csak bizonyos készítményeket vehetsz meg "abból a pénzből".
Te csatlakoztál egészségpénztárhoz?

Kép
Kép
zsazsóka73

Nem igazán értem,milyen egészségpénztár?!
Olyan,mint a magánnyugdíjpénztár?
Nekem utóbbi van,az is csak kiegészítő,mert én az állambácsinak fizetek,na meg a TB-nek,és az APEH-t már ne is említsük.

KépKép

KépKép
okr

Na látom termeltetek amíg nem voltam. Zsazsóka sztm úgy érti azt a pénztárat, hogy,ha olyan helyen dolgozol/ami nálunk nem áll fenn/ akkor kapsz valamennyi pénzt a fizudhoz és azt, az egészségedre tudod költeni. Ez egy külön számla és ezt patikában le tudod vásárolni. Pl. a Máv dolgozók meg a Rynartosok is kapnak ilyet. Ez azt hiszem egy számla és mindíg raknak rá fizukor.De kizárólag eü cuccokra költheted. Sztm ez nagyon jó. Csak mi még nem dolgozunk ilyen "menő" helyen. Legalábbis sztm ő erre gondolt.
Másik; nekem is volt, hogy hamensim volt a teáktól. De az csak az első pár napban volt /ennyit azért megér, különben is itthon voltam rá értem a budira rohangálni/ meg asszem az azért volt mert túl erősre csináltam a főzetet. Egy kicsit több viz kell hozzá és nem lesz hasmensi. Az Agnucaston gyógyszertárban lehet kapni és 1500 Ft belőle 30 db. Azt is állítják, hogy olyan mint a bomo/vagy mi fene a neve/, ja és hogy erre a prolatinra is jó. Bemásolom ide amit egy könyvbe találtam róla:
Barátcserje vagy szűzbariska (Vitex agnuscastus)
"Számos olyan gyógyszer alkotóeleme, amelyet a ciklus szabályozására használnak. Szabályozza a tüszőérést serkentő hormon/fsh/ és luteinizáló hormon(lh) termelését, normalizáló hatást fejt ki a női hormonháztartásra. Elősegíti a sárgatest hormon termelését a második ciklusfélben, enyhíti a menstruációs panaszokat, és hozzájárul a hormonegyensúly helyreállításához a fogamzásgátló tabletta elhagyása után. Alkalmazása előtt ki kell kérni az orvos tanácsát."
Ja sok minden hasonlít, de az is hasonlíthatna, hogy nekem is legyen ilyen szép picim mint neked!!
Puszi
Vendég

Kriszti!
Olyasmi. Bárki csatlakozhat egészségpénztárhoz. De ennek nincs köze a kötelezően fizetendő eü-i járulákhoz. Én havonta egy fix összeget átutalok ide. S a befizetéseim 30%-át visszaigényelhetem az adómból.
Neked akkor önkéntes nyugdíjpénztárad vagy magánnyugdíjpénztárad van?

Kép
Kép
zsazsóka73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?